Miksi?

Avioliitossa

Miksi ihmisen pitäisi olla seksikäs?

35

1380

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tasa-arvoon

      Miksi kuitenkin miehet joutuvat kustantamaan tättähäärävaimojensa tissiensuurennusleikkaukset?

      • Aina hyvä maksaja

        Naimissa olevat muijat suurentelevat tissejä äijiensä laskuun. Esittelevät sitten lopputulosta muille äijille. Ja lehdissäkin.

        Tasa-arvoahan se on. Yksi maksaa ja kaikki nauttivat.


      • hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
        Aina hyvä maksaja kirjoitti:

        Naimissa olevat muijat suurentelevat tissejä äijiensä laskuun. Esittelevät sitten lopputulosta muille äijille. Ja lehdissäkin.

        Tasa-arvoahan se on. Yksi maksaa ja kaikki nauttivat.

        Ja mitäköhän varten nämä muijat niitä tissejään suurentelevat?

        Luullessaan että miehet haluavat vain näitä isompia rintavarustuksia.


      • Tättärää
        hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Ja mitäköhän varten nämä muijat niitä tissejään suurentelevat?

        Luullessaan että miehet haluavat vain näitä isompia rintavarustuksia.

        Eihän toki. Valion kaavailema tuottajahinnan nousuhan se kimmokkeena tällekin on.


      • kysynpähän vaan

        Kuka pakottaa miehiä maksamaan?


      • mhiorojboiuigowrevgu
        kysynpähän vaan kirjoitti:

        Kuka pakottaa miehiä maksamaan?

        Juma-lauta!!!!! homo ja lesbo avio...

        tapetaan vaan näillä menetelmillä kantaväestö!!!

        mustat ja rys-sät tilalle????????


      • herrraaa
        Tättärää kirjoitti:

        Eihän toki. Valion kaavailema tuottajahinnan nousuhan se kimmokkeena tällekin on.

        Kerrankin olen tyytyväinen palstalaisten idioottimaisiin vastauksiin kun kerran aloituskin on yhtä tyhmä.


      • oikeuden vuox

        "Miksi kuitenkin miehet joutuvat kustantamaan tättähäärävaimojensa tissiensuurennusleikkaukset? "

        eix aviossa puolisoiden raha oo yhteistä

        Kyllä vaimolla on yhtäläinen oikeus käyttää rahaa


    • vapaa valinta

      Ehkä vähemmän seksikkäillä on paineita. Jos on luonnostaan seksikäs niin ei ajattele koko asiaa.
      Näin on omalla kohdalla, en ajattele asiaa koska olen kuulemma luonnostaan seksikäs ja sensuelli.

      Aloituksessa kysyttiin miksi pitäisi olla seksikäs. Käsittääkseni jokainen voi itse päättää HALUAAKO olla sellainen ja sellainen vai ei minkäänlainen.

    • Ei pakko

      Ei tarvitse olla seksikäs jos ei halua. On vaikea kuvitella, että kaikki haluaisivat olla aina ja joka hetki seksikkäitä. Työstähän sekin käy.

      On luonnollista, että nuorena ja sitä oikeaa etsiessä haluaa näyttää seksikkäältä. Vakiintuessa asia ei korostu samalla tavalla, kun ei tarvitse enää etsiä sitä kumppania.

      Puhun nyt pelkästään ulkonäöstä.

      En silti ymmärrä sitä, että jollain on paineita näyttää seksikkäältä. Varmaan joillakin julkkiksilla onkin. En ymmärrä ylipäätään jotain plastiikkakirurgiaakaan kuin välttämättömistä syistä. Ei ole välttämätöntä saada B-kupeista D-kuppia vain siksi, että näyttäisi seksikkäältä. Roikkuvat silmäluomet ovat asia erikseen, jos ne haittaavat näkemistä.

      Seksikäs saa olla, jos haluaa. Kaikkien ei ole pakko sitä olla. Kukin tyylillään.

      • ihaa ihaaa

        Kyllä, kova itseluottamus korvaa paljon.


      • dfsfsdf

        "Vakiintuessa asia ei korostu samalla tavalla, kun ei tarvitse enää etsiä sitä kumppania."

        Hmmmm. Miksiköhän parisuhteet päättyy eroon niin useasti. Sinäpä sen taisit sanoa.


    • totototototototot

      Silarit sitäpaitti vaikeuttaa rintasyövän havaitsemista ajoissa!

    • foul3

      koska se on viestintä meidän olemassa olon hyvinvoinnista ja terveydestä lisääntyäksemme. Minä olen seksikkääksi kehuttu jätkä ja treenaan enkä ole ikinä ottanut/saanut tai tehnyt paineita moisesta. Joskus olen ottanut niin kovia kuuria ihan muuten vain että vertaan sitä joskus niin treeniä sisäistäväkis treeniksi noh en ala kertomaan mutta nautin siitä enkä ehkä sitäkään se vain plumpsahtaa elämään. liikun ikään kuin automaattisesti. :D

    • Max Martin

      Koska elämään kuuluu seksikkyys. Näin vain kuuluu olla. Kaikenlaiset seksikkyyden kitkemiseen tarkoitetut toimitukset ovat jo aivan vanhanaikaisia, sillä kristinuskokin on jo vanhentunut horjuva ja huojuva instituutio, jonka maine romahti viimeistään Suomen kansanmurhan yhteydessä.

      Myös androgyyni transseksuaalisuuteen perustuva tasa-arvoajattelu on auttamattoman vanhanaikaista, sillä se on jo tullut moneenkertaan todetuksi, ettei se kiinnosta ketään. Esimerkkina tasa-arvoajattelun edelläkävijämaa Englanti, jossa kukaan ei enää edes asua. Vaan matkustelevat vaan jatkuvasti ympäri maailmaa kokemuksia etsien. Androgyyniyteen perustustuva englantilaistyyppinen avioliittohan on ulkoistanut perhe-elämästä aivan kaiken.

      Syy? Seksikkyys puuttuu. Jopa vaatteet pestään pesulassa, kynnet leikkaa manikyyri ja työt teetetään ulkomaisilla. Jopa seksi on kokonaan ulkoistettu, ettei vaan tahriintuisi oman aviopuolison maine seksuaalisen yhdynnän takia. EU on tutkinut asiaa hyvinkin tarkkaan mikä meni pieleen, kun ketään ei enää kiinnosta yhtään mikään. Se on se, että kaikki seksikkyys on ulkoistettu pois omasta kulttuurista ja poistettu häiritsevänä tekijänä. Seksin ulkoistaminenhan tarkoittaa sitä, että vapaaehtoisuuteen perustuvista suhteista on kokonaan luovuttu ja on siirrytty yksistään seksuaaliseen häiriköintiin perustuviin suhteisiin.

      Terveisiä Englantiin. Anglosaksisen kulttuurin ulkopuoliset maat eivät ole poistaneet seksikkyyttä eli ovat edelleen seksikkäitä.

      • luulen ma

        Eihän seksikkyyttä tarvitse kitkeä jos sitä on ilman turhaa korostamista. On sellainen kun on. Joko seksikäs tai ei seksikäs.

        Jos ihminen on sairastanut vaikkapa vakavan sairauden niin silloin sinun mielestäsi aina elämään kuuluva seksikkyys menettää merkityksen. Elämä itsessään on 100% merkittävämpi asia vaikka seksikkyydestä ei olisi rippeitäkään jäljellä.


      • Max Martin
        luulen ma kirjoitti:

        Eihän seksikkyyttä tarvitse kitkeä jos sitä on ilman turhaa korostamista. On sellainen kun on. Joko seksikäs tai ei seksikäs.

        Jos ihminen on sairastanut vaikkapa vakavan sairauden niin silloin sinun mielestäsi aina elämään kuuluva seksikkyys menettää merkityksen. Elämä itsessään on 100% merkittävämpi asia vaikka seksikkyydestä ei olisi rippeitäkään jäljellä.

        Sepä se, mutta minä kun olenkin suomalainen. Ja suomalaiset ovat keksineet myös hyvän terveyden. Se on sitten taas niitä amerikkalaisten juttuja, että hyvä terveys ei kiinnosta, vaan kuuluu olla kiinnostunut syöpähoidoista. Mutta se on kulttuuriero, ei suomalainen sitä ymmärrä.


    • Max Martin

      Epäseksikkyyden esimerkkimaa Englannin kulttuurin tarkempi tunteminen paljastaa uutta myös muista kulttuureita. Hyvinkin monissa tai arvioni mukaan lähes kaikissa muissa kulttuureissa koko elämäntyyli arvoineen perustuu seksikkyyteen, elinvoimaisuuteen ja onnelliseen perhe-elämään. Halutaan olla terveitä ja hyvävointisia sekä psyykkisesti että fyysisesti.

      Mutta mihin se englantilaisuus sitten perustuu? Siihen, että kuuluu näyttää hyvältä Lontoon metrossa. Siis suuressa väkijoukossa hillityltä, sukupuolettomalta ja huomaamattomalta.

      Englantilaisten siirtyminen ulkomaisiksi seksiseikkailijoiksi ei ole vain ulkomaalaisten seksikkyydestä johtuvaa. On myös kurjempiakin syitä. Kuten se, että englantilaisuuteen liittyy huono vastustuskyky ja hiv on yleistä. Ja siihen liittyy myös rotuoppi eli se, ettei hienoihin englantilaisiin saa tartuttaa hiviä. Siispä rohkea englantilainen arvioi kaikki ulkomaalaiset itseään alempiarvoisemmiksi ja uskaltaa lähteä tartuttamaan hiviä.

      Täällä Suomessa selvisi jo 90-luvun lopulla se, ettei englantilaisten levittämä hiv tartu suomalaisiin. Syykin on selvinnyt ja se johtuu ruokavaliosta, joka englantilaisilla on puutteellista. Mutta alhaisen kognitiivisen tason vuoksi englantilaiset eivät ole edes 15 vuoden opetuksen jälkeen oppineet sitä, ettei hiv tartu kaikkiin ulkomaalaisiin. Jopa tieteellisiin tutkimuksiin on kirjoitettu faktoja hiv-negatiivisuudesta, mutta jostain käsittämättömästä syystä englantilainen ei pysty tätä asiaa oppimaan. Hiv-negatiivisuuden taustatkin ovat jo selvillä: pähkinöiden sisältämä omega-rasvahappo ja sokeri.

    • KALLE KELLO

      Mikään ei ole niin kuvottavan näköistä, kun ylisuuret rinnat leikkauttanut, huonosti valkaistussa ja hiustenpidennyksillä jatketut hiukset, tekoripset, liiallinen pakkeli naamataulussa, kolme numeroa liian pienet vaatteet ja 15 cm piikkarit jalassa kompuroivat lehmät.. Säälittää vain, ettei näillä lehmillä ole minkäänlaista itsekunnioitusta ja ovat kuin nämä venäläiset h***t kadunkulmilla ja kapakoissa. Yhtä kuvottavia.
      Seksikkyys on ihan jotain muuta. Sitä ei em saa vaikka kuinka yrittäisi.

      • oksenna sitten...

        Täälläpäin ei mainitsemasi näköisiä ole näkynyt. Luulen että näkemäsi ovat juuri niitä venäläisiä. Täällä ei liiku venäläisiä ja kuvailemaasi naistyyppiäkään ei siten ole näkynyt.


    • Max Martin

      Jos nainen on kuvottava, niin silloin et vain ole naisista kiinnostunutta tyyppiä. Sääli on sairautta ja kaiken lisäksi: yllätys, yllätys. Nämä seksipommit ovat yleensä juuri niitä kaikkein ylpeimpiä naisia koko maailmassa eli että itsekunnioitusta on ihan jopa ylitälläytymiseen saakka.

      Se on toi fitness se tämän päivän seksikkyys. Jumppamainen olemus ja kauniit hiukset. Mutta sillai ne fitnessmimmitkin saattaa iltamenoihinsa laittautua, vaikka päivisin ehkä kulkevatkin suihkunraikkaina ja muutenkin mieli freeshinä.

      Koita kestää sitä faktaa, että naisiakin on. Että ei elämä sitten kuitenkaan ole mitään pelkkää Etonia vaan.

      • KALLE KELLO

        seksipommit?? no, kyllä ne 2 x 5 desiä onkin melkoiset pommit. Mutta sinulle sanoisin, että sinulla on sairas naismaku ja minusta on todella säälittävää, että naiset jotka ovat valmiita uhraamaan vaikka terveytensä ja muun ulkomuodollisen, ovat niin huonon itsetunnon omaavia, että tekevät mitä vain saadakseen miehiä ja näyttääkseen huorilta, eivät todellakaan omaa minkäänlaista itsetuntoa. Yleensähän nämä ovat ö-luokan pornofilmeissä ja kotimainen tuotanto näissä alan lehdissä (seiska samaan kastiin). Kuvittelehan joku katanaine vai mikä lie se leuaton lehmä, jonka naama on kun petolinnun perse, mutta tissit piti teettää virossa ja sitten vauhdilla seiskaan.. Säälittäviä pikkusutturoita ja sitä yhtä juoppoa ei viitsi edes mainita. Ovat varmaan todella ylpeitä itsestään. Näistä voi vain kuvitella minkälaisia ovat, kun aika tekee tepposensa, lienevätköhän 2 x 5 desiä jossain p***n tietämillä, kun nahka ei olekaan enää kestokunnossa.


      • Max Martin
        KALLE KELLO kirjoitti:

        seksipommit?? no, kyllä ne 2 x 5 desiä onkin melkoiset pommit. Mutta sinulle sanoisin, että sinulla on sairas naismaku ja minusta on todella säälittävää, että naiset jotka ovat valmiita uhraamaan vaikka terveytensä ja muun ulkomuodollisen, ovat niin huonon itsetunnon omaavia, että tekevät mitä vain saadakseen miehiä ja näyttääkseen huorilta, eivät todellakaan omaa minkäänlaista itsetuntoa. Yleensähän nämä ovat ö-luokan pornofilmeissä ja kotimainen tuotanto näissä alan lehdissä (seiska samaan kastiin). Kuvittelehan joku katanaine vai mikä lie se leuaton lehmä, jonka naama on kun petolinnun perse, mutta tissit piti teettää virossa ja sitten vauhdilla seiskaan.. Säälittäviä pikkusutturoita ja sitä yhtä juoppoa ei viitsi edes mainita. Ovat varmaan todella ylpeitä itsestään. Näistä voi vain kuvitella minkälaisia ovat, kun aika tekee tepposensa, lienevätköhän 2 x 5 desiä jossain p***n tietämillä, kun nahka ei olekaan enää kestokunnossa.

        Minulla ei ole mitään naismakua, vaan olen nainen. Nimimerkki Max Martin tulee siitä, että olen brittimiesten virallinen seksuaalinen orientaatio eli suomalainen naistaiteilija. Eikö olekin hauskaa tämä teknopop-tason politiikka? Ihan oikein FBI antoi minulle tämän nimimerkin käyttöön ja esimerkiksi Britney Spears on mukana tässä politiikassa ja hän on entinen Suomen Maija, joka laulaa Maijojen lauluja. Minäkin olen entinen Maija nimittäin Vilkkumaan entinen Maija. Että on paljonkin omakohtaista kokemusta tästä suomalaisen naisen asemasta tässä brittien seksiobjektina.

        Isot rinnat ovat seksikkäät, se on fakta. Mutta en minäkään silikoneja kannata, vaan omat pitäisi riittää jokaiselle. Sitä paitsi ei naisia saisi haukkua laisinkaan ulkonäön perusteella, sillä varsinkin tissit on naisten juttu. Ei miesten tarvitse niistä mitään ymmärtääkään, olisit hiljaa.


      • Max Martin
        KALLE KELLO kirjoitti:

        seksipommit?? no, kyllä ne 2 x 5 desiä onkin melkoiset pommit. Mutta sinulle sanoisin, että sinulla on sairas naismaku ja minusta on todella säälittävää, että naiset jotka ovat valmiita uhraamaan vaikka terveytensä ja muun ulkomuodollisen, ovat niin huonon itsetunnon omaavia, että tekevät mitä vain saadakseen miehiä ja näyttääkseen huorilta, eivät todellakaan omaa minkäänlaista itsetuntoa. Yleensähän nämä ovat ö-luokan pornofilmeissä ja kotimainen tuotanto näissä alan lehdissä (seiska samaan kastiin). Kuvittelehan joku katanaine vai mikä lie se leuaton lehmä, jonka naama on kun petolinnun perse, mutta tissit piti teettää virossa ja sitten vauhdilla seiskaan.. Säälittäviä pikkusutturoita ja sitä yhtä juoppoa ei viitsi edes mainita. Ovat varmaan todella ylpeitä itsestään. Näistä voi vain kuvitella minkälaisia ovat, kun aika tekee tepposensa, lienevätköhän 2 x 5 desiä jossain p***n tietämillä, kun nahka ei olekaan enää kestokunnossa.

        Ai niin Merjalle terveisiä, että tämähän se vasta on kiva tapa sotia. Joko olen tarpeeksi Englantias haukkunu vai vieläkö pitäisi jatkaa?


    • hmmm...tuota olen itsekin pohtinut,,,ja noille hyypiöille jotka tissien suurennuksista paasaavat niin minulla ei ainakaan ole sellaiseen tarvetta, ja en tunne ainuttakaan naista joka moisen olisi teettänyt tai edes haluaisi, niin itse kuin äijänsäkään laskuun,,,etten tiedä mitä tällaine idiotismi on saanut alkunsa..???

    • jätä se sika

      Ole rohkeasti rekkalesbo.

    • aseksstrteiu

      No just säkki päälle ja sillee...

      Ei vaiska miksi no siksi että on kiva kattella. Ja varmasti tykkäät kun oma mies kattoo ihaillen ja ... Ja kyllä iitse miehenä kunnioitan vaimoani ajamalla parran sukimalla hiukset ja dödöä kainaloon ja siistit vatteet päälle!

    • ruma seksikäs muija

      Joskus muinoin tietty seksikkyys oli terveiden ihmisten ominaisuus. Nykyään harva on riittävän terve ollakseen luonnostaan seksikäs, mutta kun tätä seksikkyyttä pidetään niin tärkeänä asiana, kaikki yrittävät parhaansa mukaan tulla seksikkäiksi. Pakkomielle on pakkomielle, oli sen kohde mikä tahansa. Seksikkyyden ihannointi on mennyt yli, kuten moni muukin asia nykymaailmassa, ja siitä tuloksena nämä muka "superseksikkäät" kamalat muijat, jotka alkavat jo muistuttaa fantasiahahmoa enemmän kuin oikeaa ihmistä. Miehiäkin on joukossa toki, yhtä surullisia tapauksia hekin. Minusta ihmiselle, joka hakee plastiikkakirurgiaa vain kosmeettisista syistä, pitäisi säätää lailla pakolliseksi vähintään puolen vuoden intensiivinen terapia, jossa katsottaisiin, voiko ihminen oppia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Monet yrittävät naamaa tai kroppaa korjailemalla hoitaa sisäisiä vammojaan, itsetuntoaan ym., mutta nämä harvoin oikeasti paranevat vain plastiikkakirurgilla juoksemalla. Kauneusleikkauksista tulee helposti kierre, eikä omaan ruumiiseen sitten kuitenkaan olla koskaan tyytyväisiä. Plastiikkakirurgiltakin on uskomattoman epäeettistä suostua jatkuvasti korjailemaan jotain olemattomia vikoja samalta ihmiseltä, joka ei ole koskaan omasta mielestään tarpeeksi hyvän näköinen.

      Liian harva ihminen tajuaa, että vika ei läheskään aina ole omassa kropassa, vaan oman (tai "seksikkyyttä" vaativan kumppanin) pään sisällä. Suurin osa ongelmista ei poistu leikkomalla. Jos ihminen ei opi hyväksymään itseään sellaisena kuin on, "vikoineen" kaikkineen, ei mikään ulkoinen korjailu voi tuoda itseluottamusta ja tyytyväisyyttä omaan ulkonäköön. Aina löytyy jotain uutta valittamisen aihetta.

    • no just siksi

      Sun pitää olla seksikäs sen takia että me ei hyväksytä sua sellaisena kuin sä olet. Toisaalta, jos olet jotain muuta kuin mitä sä todellisuudessa olet, olet tällöin epäaito ihminen ja meillä on tällöin oikeus ja syy syrjiä sua.

      Et vielä ole ymmärtänyt elämän tarkoitusta. Elämän tarkoitus on löytää vikoja toisista ihmisistä ja syyttää heitä omista vioistaan. Jos vikoja ei löydy niin niitä pitää luoda toisille ihmisille jotta toisia ihmisiä pääsee nöyryyttämään tätä kautta.

      Olet siis paha ihminen ja meillä on oikeus vihata ja syrjiä sua koska et ole seksikäs.

    • seksikäs11111

      Mikä sitten lopulta on seksikästä? Seksikkyys lähtee asenteesta ja tyytyväisyydesta itseensä.

    • Vai seksikäs

      Seksikäs, seksi, sänkyhommat... Eli seksikäs kaiken spekuloinnin jälkeen tarkoittaa siis sitä, että toisen sukupuolen mielestä näyttää pantavalta!!! Viis luonteesta, elämäntavoista, hyveistä... Kunhan näyttää siltä, että on himoittava ja sänkyyn kelpaava. Ja voi jessus, miten monelle (varsinkin) naiselle se on maailman tärkein asia.

      Jopa 50-70 vuotiaista kestojulkkiksista julkaistaan lehdissä artikkeleita ja kuvia kehuen heitä maskeerauksen ja photoshoppauksen jälkeen seksikkäiksi. Hei, ihan tosi! Ja se suu auki poseeraus on miesten mieleen siksi, että mielikuvituksessaan keksivät sille suulle jotain piip-piip-piip -käyttöä.

      Ja mielihyvästä täristen eronneet, laihtuneet ja sinkkumarkkinoille siirtyneet naiset tyrkyttävät "seksikkäitä" kuviaan lehtiin otsikolla "Nyt minulla on hyvä olla, en tarvitse miestä... ja lopuksi lukee lähes aina, että "eihän sitä koskaan tiedä, jos joku sattuu tulemaan vastaan. Siis silkka julkinen hätähuuto sen takia, että eikö nyt jumankekka joku tulis ja pelastais mua epätoivoista yksinäistä naista.

      • Max Martin

        Missä tynnyrissä sinäkin oikein olet elänyt, kun tuli taas sana seksikäs täysyllärinä?

        Luonne, elämäntapa, hyve... niille on omat sanat Suomen kielessä, kuten hillitty, tyylikäs, edustava ja monta muuta.

        Se työpaikan seinäruusu, joka sopii kahvihuoneeseen yhtä hyvin kuin kahvihuoneen tuoli, niin se on edustava. Ei pantava eli sänkyyn sopiva.


    • Horot5

      Kyllä nämä ikuiset Lenitan näköiset naiset jotka eivät näyttäydy ihmisille muutakuin pakkeloituina ovat kaukana ainakin seksikkyydestä.Luonnollinen nainen voi olla seksikäs ihan omana itsenään.Montaakaan julkkisnaista ei edes tunnistaisi jos tulisi kadulla vastaan.

    • seksitön hiirulainen

      Tässäkin puhutaan nyt vaan naisen seksikkyydestä. Entäpä jos tulisi miehille sellainen muotivillitys, että miehet kulkisivat tiukkaakin tiukemmissa housuissa, joissa olisi oma "lahje" miehen vehkeelle? Kulkisivatko miehetkin ylpeinä tyrkkyinä varustustaan esitellen, jotta naiset näkisivät, että miten seksikkäitä he ovat ja miten iso heillä onkaan? Ihan yhtä tyhmää on se, että naiset kulkevat tissit törröllään esitellen intiimejä paikkojaan kanssakulkijoille. En minä ainakaan halua katsella kenenkään rintavakoa ja rintaliivejä.

      Miksi ihmisen pitäisi olla päällepäin hyökkäävän seksikäs? Minusta sen pitäisi riittää, että on oman puolison silmissä seksikäs. Niitä seksikkäitä vaatteita voisi käyttää kotioloissa ja ilahduttaa niillä puolisoaan (esim. nainen pukeutumalla pitsiyöpaitaan tai mies kulkemalla kotona ylävartalo paljaana). Seksikäs pukeutuminen julkisilla paikoilla ei anna lainkaan todellista kuvaa siitä, millainen hän on sängyssä tai että nauttiiko hän ylipäätään seksistä aidosti.

      Minusta seksikkyys ei ole pelkästään sitä, miltä toinen näyttää, vaan siihen kuuluu katse, kosketus, ryhti, koko olemus, sanat yms. Pelkkä seksikkäältä näyttäminen ei riitä, vaan syttymiseen ja leimahtamiseen tarvitaan paljon enemmän.

    • Max Martin

      Oikeassa olet. Minähän suomalaisena heti kiinnitin huomiota näiden amerikkalaisten liian paljastavaan pukeutumiseen. Suomalaisuudessa kuuluukin juuri pukeutua peittävästi. Mutta siitäkin tuli heti kritiikkiä, että on liian yläluokkaisen oloista. Esimerkiksi kainaloiden paljastaminen Suomessa on melko rohkeaa kesällä kulkea pikkutopissa vain. Samoin sandaalit ja paljaat varpaat eivät sovi joka tilanteeseen. Napapaidat ovat vain poikkeustilanteisiin samoin minihameet. Suomalaisnaisten housujen käyttökin perustuu juuri tähän paljastelun välttelemiseen ja hameita käytetään vain juhlissa.

      Sen sijaan erilaiset hatut, lätsät ja lippikset kuuluvat suomalaiseen pukeutumiseen. Ja naisilla kuuluu olla huivi kaulassa takin kanssa, siis kaulahuivi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2011
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1922
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1505
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe