Viime vuonna: "Tehän sanoitte, että näin voi tehdä"

Ryhmä Tosi Nolot

Kristinsuskon koko toiminta on sairaalloista, koska se aiheuttaa väärinkäsityksiä.
Hain halvat vaatteet kaupasta, joku oli yrittänyt taas hakea apua avullani, ja yrittänyt näin voittaa, hänet oli tehty aikuiseksi, vain voittaakseen. Se oli hirveän huono järjestelmä ja sen ajatuksena oli muilla ihmisillä tekeminen uskonnollisen pakkomielteisyyden sekä kiihkomielisyyden avulla, muita ihmisiä vaarantamalla.
Epäaidoksi sen teki, vaikka Jumala oli oikeasti olemassa, myös selibaatin avulla, pitkillä reinkarnaatiohin, ja näin yleisesti ihmisiä, yhteiskuntan ja hyvinvoinnin ympäristönä, johtavilla selibaateilla. Toisten ihmisten väkivaltainen yritys, saada heidän kehoja käyttöönsä, vain itse jaksaakseen, oli jokin aika sitten ollut tunteita loukkaavasti, perusajatuksena kristinsuskossa. Ehkä poliisin toiminta voisi näistä saada aikaiseksi uuden ohje-nuoran, tai vaikkapa ihan uudenlaisen vapaudelle perustuvan yhteiskunnan.
Yksinäisyydestä pakkomielteen luominen ja sen esille ottaminen, jopa sadistisen, sadistisemman ja sadistisuuden avulla, vain kiduttaakseen oli kohahduttanut jo paljon mieliä, ja toisti useita mielipide-ilmaisuja, jo valmiiksi radiossa.
- Me ei tarvita mitään asettautumatonta ja asteuttamatonta apua sadistisuudelle.
- Sinne ei ole mitään asiaa töihin.
Olen hylännyt vauvana henkiparanettuani jo ulkopuolisesti, kaksois-veljeni. Kaksosten suhde ei ole koskaan seksitön, mm. osoittamisen, ohjaamisen ja omistamisen-järjestelmän takia, josta syystä ei tule pitää esim. sadistisuudessa, kiduttamassa toistensa kehoa. Hän oli omaksunut jo valmiiksi älyllisyydettömän tien, josta kaikki kristityt, ja erityisesti rasistisesti, julkisesti omaa apuaan hakevat halusivat hyötyä. Valitettavasti hän ei ole mieleltään terve, eikä hän ole innostunut myöskään ollenkaan tämän kaltaisesta, Pahasta Uskonnosta, jossa kaikki yrittävät elää hänellä, apua anoen, ja lapsenkasvatusta pyytäen.
- "Olen lääkärinlapsi, olen pahoillani, en ole mieleltäni terve."
Amigo: "Elämä on nyt"- pieni vihreäkantinen kirja, Päivä-Osakeyhtiöt
- Mielestäni tämä on huono kuvaus, uskonnollisen pakkomielteisyyden aiheuttamana, kristillisyydestä ja kiihkomielisyydestä, koska kysymyksessä on vain avun pyytäminen kyseenalaistavan keskustelumenetelmän barbaristisuuden takia, omalle ympäristölle.
Mikä tämä suomi24.fi:n ylläpito keskustelu on, esim. tällä otsikolla, joka on suorastaan pakottamista, ja painostamista julkisesti, uskonnollisena pakkomielteisyytenä, kiihkomielisyydellä ilmaistuna?
Kaksosten erottamatta jättämistä oli harjoitettu suoraan älyllisyyden voimalla, kiduttamalla, heitä erottamatta jättäen, ja suoraa sadistisuutta järjestellen. Vaaleanpunainen pinni ja selibaatti, ne yhtäläisyyden ilmentymä, myös toki kristillisestä kirjallisuudesta, jonka takia armeijoita on myös vastustettava. '80-luvun laavalamppu-skandaalin osalta, jossa tarvitsemme tällä hetkellä ihan mikro-tuen ja sen autorisoinnit, tämän kristinuskon sijaan, koska perheille haettiin lapsenkasvatuksellisesti koko ajan niin paljon tukea. Me tarvitsemme senkaltaista tukea, jotta voimme ja osaamme huolehtia terveydestä, hakeutua selibaattiin, ja vain yleiskuntoa-nostaaksemme.
Lähde: Fit-lehti, viime heinäkuu: Todellisuus, elämä ja unet. Uniryhmät: asiantuntija Maria Akatemia, psykologi, uniryhmänohjaaja, Senni Puustinen
MIksi vapaa seksi ei ole selibaatin rinnalle tärkeää?
Univerkostolle on aivan yhtä tärkeää inhimillisyys, empatian ja loogisuuden ominaisuudet, kuin selibaatillekin. Jos liikunta aiheuttaa unettomuutta, on kysymyksessä selkeästi älyllisyyden tilan muodostaminen, ja tilanteessa on selvää, että se on oma yksityis-asia. Älyllisyyden tila muodostetaan näin tunne-aukostoksi, joka on ihmisen yksityis-elämän ominaisuus, ja näin se on osoittamaton ja ohjaamaton, koska sitä käytetään vain ja ainoastaan, ihmisen yksityis-elämän muodostamiseen, turvalliseksi ympäristöksi, seksuaalisuuden rakentamisen avulla, joka vaatii aivan tätä samaa impulsiivisuutta. Tasapainoisuus on impulsiivisuutta, ja sen luo kehä, meidän ihmisten kehoissa, muodostumalla seksi-oloista, joiksi empatiaa yleensä nimitetään. Tämä on tärkeä läheisyydentunteen muodostumisen lähtökohdaksi, ja näin turvallisuudentunteen alkuperä ja sen heijastuma taas on tasapainosuus, mutta inhimillisyys, meidän ihmisten, ihmisten lasten, päivittäisenä elämänä. Tästä syystä en pidä yhtään erillisestä uskonnollisesta toiminnasta, kuten esimerkiksi lahkot.
"- Veljeni huomauttaa tuossa vieressä: "Minä en pidä mistään uskonnosta."
-Mutta se taitaakin olla pelkkä sivu-seikka.
Entä asianajaja?
- Tämänkö sä opistelit ammatina?! Tämä kaksosuusko sulla olikaan se ammatti?
Seurakunta on jo ehtinyt sulkea tilitkin."

0

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1555
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        172
        1243
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        104
        1080
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        987
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        86
        910
      6. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        67
        829
      7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        44
        815
      8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

        tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
        Ikävä
        60
        754
      9. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        743
      10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        738
      Aihe