Homo eheytyi heteroksi

Homosta heteroksi

Tässä kaikille koskettava stoori siitä, kuinka homo nimeltä Amadeus muuttui heteroksi ja meni naimisiin, kun oli ensin kohdannut Jeesuksen pelastajanaan ja vapahtajanaan. Stoori löytyy YLE:n radioarkistota. Välillä näinkin päin....
http://areena.yle.fi/radio/1743962

38

1027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • notintoit

      not interested

    • HETER0

      Tervetuloa kerhoon Amadeus.

    • Laagis

      Ensimmäisenä särähti puheet San Fransiscosta homojen mekkana. Aika kaukaa 70-luvulta saa hakea tuollaisia käsityksiä.

      Minusta on mielenkiintoista, että Amadeus neureskelee omille jutuille haastattelussa. Eikö hän usko edes omiin sanoihinsa?

      Hän puhuu valtavasta rauhasta ja kuitenkin tarvitsi "hermosavut". Mikä sellainen rauha on?

      Kaiken kaikkiaan välittyy vaikutelma varsin epävakaasta persoonasta, mikä minusta lääketieteeliseltä kantilta katsoen viittaa hormoonitasojen vaihteluun. Siksi en ole yllättynyt hänen ratkaisustaan, mutta sorry pojat, hän ei ole hetero. Sen kuulee jo äänestä.

      • Koivun halkoja

        Kukin tietää, mitä tietää; ja niillä sanoilla, tiedoilla ja näkemyksillä tuo esille asiansa, mielipiteensä ja elää elämäänsä.

        Olen juuri huomannut noita persoonallisuus ym juttuja, ja uskaltaisin sovittaa niitä toisiin ihmisiin. Kuitenkin yllättäen näen yhä selvemmin itseni, ja muiden näkeminen on vain yrittämisen tasolla.

        Ihmettelen, miksi monilla on tässä "halkomista" seksuaalisuuden suhteen. Nähdään vain homona tai heterona. Toinen koetaan pahaksi kun taas toinen hyväksi. En väitä että vain toinen olisi, mutta kuten aloitin: kukin tietää mitä katsoo.

        Miksi tulisi pysyä heterona, perustaa perhe, saada lapsia? Ainakin siksi että he (lapset) perivät maan. Miksi muuttua heteroksi? Ehkä siksi, että saa perijöitä? Miksi pysyä homona? Ehkä siksi, että voi lahjoittaa sp:nsa kahdelle naiselle? Miksi? Että saa geeninsä jatkamaan sukua? Miksi jäädä sinkuksi? Ehkä siksi, ettei halua olla mukana tässä "halkomisessa"? Voihan myös sinkku jakaa omastansa niille, joilla ei ole.

        Minä toivoisin, että kaikki eivät panostaisi vain siihen omaan perheeseen, etuihin, tuloihin ja oman perheen ja heteropolven edunpalvontaan, eiku valvontaan? Kuten myös homojen kohdalla. Se, joka pystyy ymmärtämän ja opettaman, voisi panostaa aikansa siihen lahjaan, jonka on saanut, että ne muut, joilla ei ole samaa lahjaa, vaan huoli perheestä, saisivat oikeaa ja totuudenmukaista opetusta. Homo tai hetero, ns riettaus ja muu sellainen youknow on sitä samaa.

        En oikein ymmärrä, että olisi vain heterous. Että normaali terve, puhdas, pelastettu, hyvä, ..., ihminen olisi vaatetettu valkoisella vaatteella, joka olisi hetero, ja homous olisi vaatteeton, tai väärän värinen vaate. Entä jos kumpaakaan ei tarvita? Oliko alussa vaatetta? Sana tietysti, ja sitten Aatami, ja pian Eeva, mutta mitä oli ennen heitä? Heteroko?

        Yritän kovasti nähdä sen todellisen luonteen, siis seksuaalisuuden tai muun, voiko olla niin, että vaate on valkoinen puhdistautuneilla, ja likainen tai rikki muilla. Voiko olla että heterous on vain ommel, tai liina, ehkä olkahihna, tai käsine?


    • Vähintään bi on

      Amadeus teki lapsen naiselle. Jokohan on eronnut ja saanut miehen joka onnellinen kun sai valmiin perheen!

      Olis kiva kuulla...

    • teinixdomi

      et sää voi tietää mitä sen tyypin mielessä tapahtuu voi olla että sosiaalisen painon alla on päättäny esittää heteroo mutta sit se ei kai tunnu oikealta.. Kanttii varmaa olla vaa homo ku alottaa jotain sellasta leikkii jossa mennää naimisiin ja hankitaan lapsii

    • Ruuttsi

      Kautta aikojen homot ovat menneet kulissinaimisiin ja saaneet jopa lapsia.

      Eheytyä voi vain kristittyjen mielestä. Meidän muiden mielestä ehjä henkilö on jatkumo ja kantaa sulavasti menneisyytensä. Amadeus antaa ymmärtää, että hänen elämänsä on täynnä epäjatkuvuuksia. Siinä mielessä viimeisin muutos ei ole ihme vaan järistysten sarjan viimeinen tärähdys. Kristinuskolla ei ole ailahtelujen kanssa mitään tekemistä. Odotamme uutta muutosta.

      Toisaalta on täysin normaalia se, että ihminen ei itse tiedosta biseksuaalisuuttaan kuin vasta yllättäin. Siihen ei tarvita mitään ihmeitä.

      Et voi kuitenkaan jakaa ihmisen elämää pieniin hetkiin: "nyt olen homo", "nyt hetero", "nyt homo", "homo", "bi", "hatero". Siksi eheytyminen ei ole mahdollista. Kerran homo, aina homo. Ja silti leimaaminen ja karsinoiden pystyttäminen on tyhmää.

    • opinkappale purkaas

      Hah! Ihmisellä on sielu, joka määrittelee sukupuolemme. On ihan toissijaista, minkälaisessa nahkassa tuo sielu asuu. Jos tuntee vetoa ja emotionaalista rakkautta ulkoisesti samaan sukupuoleen mitä oma nahka on, se määritellään homoksi, vaikka kukaan ei voi valita etukäteen omaa sukupuoltaan, se valikoituu sattumalta. Jokaisella on oikeus oman älykkyytensä ja nahkojensa rajoissa tuntea itsensä hyväksytyksi yhteiskunnassa. Homous on vaan epä-älyllisten olentojen kutsumanimi ilmiölle josta aluksi kerroin. Yhteiskunta pysyy pystyssä vaan siten, että lapsia hoidetaan, infrat pidetään kunnossa ja ihmisten lakien mukaan eletään. On täysin irrelevanttia, onko perheessä ulkoisesti mitä sukupuolta edustavia olentoja jos vaan eletään ihmisten lakien mukaan, uskoen eettisesti oikein (uskonnothan ovat etiikan oppikappaleita, eivät kirjaimellisesti otettavia). Tuo "eheyttäminen" kuulostaa aika hupaisalta, koska nahka ja keho oletetaan siinä ottavan vallitsevan aseman, ei sielu. Ei "homon" tarvitse kadottaa omaa sieluaan. :) peace

    • Myöskin eheytynyt

      Minä olen loistava esimerkki siitä, että mikä vapaus ja onnellisuus seurasi kun eheydyin heterosta homoksi.

    • näin se vaan on

      Kerran homo aina homo ! Runkaa kerran, runkaat aina.

      • hepo1

        hei, tässä elämässä kaikesta voi vapautua/parantua Jeesuksen avulla.


    • kopotikoi

      Johan se tuossa jutussakin kertoo jäävänsä kaipaamaan miehen läheisyyttä. Sen sijaan vaikuttaa eheytyneen ryyppäämisestä ja rällästämisestä, mikä nyt ei suuntautumiseen liity oikeasti mitenkään.

    • Ihminen voi muuttua

      Amadeuksen tarina on tuskin mitenkään yllättävä: maailmassa on iso joukko ihmisiä, joiden seksuaalisuus on kehittynyt uusille poluille elämän aikana.

      Itsellänikin on ystäväpiirissä muutama hetero, joka on muuttunut vasta joskus kolmen kympin ja heterosuhteen jälkeen homoksi/lesboksi.

      Eli seksuaalisuuden muuttuminen on mahdollista. Suuntaan tai toiseen.

      Ja sitten on vielä bi:t. Heistäkin suurin osa on enemmän joko "homoa tai heteroa", tyyliin 30-70%.

      Yhtä juttua vain en tajua: miksi puhutaan eheytymisestä? Miten se liittyy seksuaalisuuteen?

      Ihminen voi eheytyä kokonaisemmaksi monella tavalla, esim. psykoterapiassa, mutta ei se nyt liity ihan suoraan seksuaalisuuteen. Propagandaahan se on, että uskonnolliset posset puhuvat seksuaalisesta eheytymisestä. Sitä paitsi heillä tuntuu noin muutenkin olevan kaikkein eniten tekemistä oman seksuaalisuutensa kanssa, usein ongelma.

    • altavastaaja

      Kaikki mitä voi saavuttaa uskomalla Jumalaan tai johonkin muuhun ylempään voimaan, voi myös saavuttaa järjen kautta.. Siitepölyallergikot on allergisia siks ettei ne oo koskaan altistunu tarpeeks siitepölylle.. Helpompi olla sisällä turvassa kaikilta pölyiltä. Homot ei siedä tyttäriä siks ku eivät ole koskaan altistuneet tarpeeksi naisille. Helpompi pysyä tutuissa ja turvallisissa oman sukupuolen edustajissa! Vai onko...? Miettikää mitä haluutte loppuelämällänne tehdä...

      • h22omoman

        Asia ei ole niin, että homous johtuu siitä, että ei ole lapsuudessa/nuoruudessa altistunut tarpeeksi naisille. aivan muusta homous johtuu. Perinnöllisyys on vahvasti taustalla.


      • Eteenpäinvain
        h22omoman kirjoitti:

        Asia ei ole niin, että homous johtuu siitä, että ei ole lapsuudessa/nuoruudessa altistunut tarpeeksi naisille. aivan muusta homous johtuu. Perinnöllisyys on vahvasti taustalla.

        Sanoisin kuitenkin että perhesuhteet, ympäristötekijät, itsensä kokemisen puute, eli vankeus ilman vapautta. Kun siitä pääsee vapaaksi, yllättäen ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on p...u.


    • Altavastaaja

      Perimästä? Onko löydetty todistettavasti joku geeni joka perinnöllisesti saa aikaan homostelua? Meiän perheessä on yheksän lasta ja kaikilla on perhe, paitsi minulla.. Hoksasin vähän myöhemmin naisten viehätysvoiman kuin muut veljistäni, homous oli pelkkää puppua :) Onneks mulle opetettiin lapsena ettei ole mikään kiire löytää sitä oikeaa, ehdin tutustua tyttöihin rauhassa. Mun myöhänen kiinnostuminen johtui lapsuudessa saadusta traumasta, jonka takia pelkäsin tyttöjä melko pitkään.. Ennen traumaa olin selvästi kiinnostunut työtöistä. Ja isän "puuttuminen" sai minut hakemaan turvaa vieraista miehistä. Nyt isä/poika suhde toimii hyvin enkä vois elää ilman tyttöjä! Jos joku nyt vielä epäilee, niin voin kertoa etten näe enää märkiä unia miehistä vaan naisista :)

      • gay mann

        Ei ole mitään yhtä geeniä, mutta sikiöaikaisen tietynlaisen hormonialtistuksen ja sopivien geenien yhteisvaikutuksesta voi kehittyä homoseksuaalinen taipumus. Omassa suvussani on muutamia homoja minun lisäkseni. Ehkä kasvuympäristölläkin on osuutensa. Mutta homo itse ei ole vastuussa taipumuksensa synnystä. Se, että pystyy olla toteuttamatta taipumusta, on pitkälti luonnekysymys. Luonteellekaan ei mitään kukaan voi. Itsellä on ikää jo yli 40. Elän sinkkuna tällä hetkellä, Olen sisäisesti paljonkin pohjimmiltani naismainen. Mutta näytän mieheltä ja paljolti kiinnostunut miehisistä asioista seksuaalielämää lukuunottamatta. Olen aina ajatellut, mettä tulisipa komea mies ja ottaisi minut puolisokseni.


    • Altavastaaja

      Taitaa olla näin, ettei ole yhtä tiettyä syytä homouteen.. Mutta tottakai traumaperäisiä homoja on myös olemassa.. Niin moni asia vaikuttaa, minkälaiseksi ihminen kasvaa :) Itse en ole ikinä kertonut kenellekään, että olen joskus tykännyt miehistä, luonne ei antanut periksi.. Ja hyvä näin! Ehkä muuten olisi ollut liian helppoa jäädä myös homoksi :) Vaikeita asioita.. Oon sitä mieltä et homojen ongelma pitää hyväksyä, mut ei homoseksuaalisen taipumuksen toteuttamista :) Näin homot saisivat tarvittavaa tukea ja opastusta oikeaan suhtautumiseen omaa sukupuolta oleviin ihmisiin kavereina, ja vastakkaista oleviin jollain syvemmällä tasolla.. Itse en joskus tiennyt, minkälainen on kaverisuhde ja missä menee raja että on muitakin tunteita ihmistä kohtaan :) On helppoa olla hetero, kun tuntee itsensä täydellisesti!

    • liian pinnallista!

      mua ärsyttää kun toi tyyppi tossa puhuu seksuaalisuudesta niin pinnallisesti ku olla ja voi! Kun ei seksuaalisuus ole mustavalkoinen asia ja moni ihminen aattelee sen sillee: mä oon joko tää tai tää.

      esim. ittestäni mä tunsin yhtäkkii yks kerta et miks mä yhtäkkiä ihastuin hetkellisesti mun tuttuavaani (mä poika, kiinnostunu samasta sukupuolesta) tyttöön, mut sit älysin et se saatto tulla vaan siitä kun aloin puhumaan hälle ekakertaa niin semmosia niiku henkilökohtaisia asioita ja näin, et se meni pintaa syvemmälle-keskustelu ja se meniki kummiski nopeesti ohi kun järkeilin siinä ja tajusin et mistä on kyse.

      Lisäksi minusta on ikävää kun oikeasti puhutaan vaan: homoihmiset, homoseksi blaa blaa, siis kaikkee tommosta luokiteltavaa! Seksuaalisuus voi muuttua, koska ihminenkin muuttuu ja kokee uusia asioita itsessään elämänsä aikana. Toiset enemmän, toiset vähemmän.

      Ja tällä herralla nyt meni elämä yhdessä välissä niin huonosti, että itse sain semmosen analyysin tuosta kun kuuntelin, että hänelle oikeastaan teki hyvää tulla "uudelleen" kaapista, ja sitä kautta tuntea itsensä merkitykselliseksi olennoksi.

      Kun ihminen muuttuu useinmiten vasta viimekädessä. Ja tällä tarkoitan, että alan toisinaan ottamaan siivoamisen suhteen itteäni niskasta kiinni kun täällä oikeasti on jo vähän vaarallista liikkua roskien seassa ja siinä vaiheessa teen itselleni kupauksen: siivoan useemmin.

    • oikea homo ei petä

      No huh huh! Kaikkea sitä kyllä kuuleekin. Ei taida olla pojalla lääkitys kohdalla. Tuollaiset hihhulit pitäis lyödä pakkopaitaan ja pistää eristettyyn koppiin.

    • voi_kun_muuttuiskin

      Itse uskon Jeesukseen ja olen homo. Se on kyllä todella vaikea yhtälö, koska itse pidän sitä vääränä.

      Olen valmis kyllä siihen, etten harrasta seksiä miehen kanssa ja olen valmis skippaamaan sen. Lisäksi haluaisin perheen ja pidän lapsista todella paljon. Ainoa ongelma on, että naiset eivät kerta kaikkiaan kiihota eikä seiso ku ajattelenkin asiaa. Seisokki loppuu kyllä siihen heti. Muuten kyllä ihan mielelläni huolehtisin perheestä ja eläisin yhteiselämää naisen kanssa ja se kyllä toimisi.

      Toivon niin, että sama ihme tapahtuisi minulle, mutta ei ole vain kaikesta rukoilusta, paastosta, raamatun luvusta jne. huolimatta tapahtunut :/

      • HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.


      • Oikea palsta Pertsal
        pertsa2012 kirjoitti:

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.

        Pertsa on sitte löytänyt tännekin.!
        Pertsa hei tää palsta on tarkoitettu HOMOILLE.
        Ai nii mut siehän oletkin KAAPPIhomo.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.

        PERTSALLE, joka ei tajua edes Raamatun käsitteitä.

        Kyse on HETEROMIEHISTÄ 3. Moos 18 ja 20.

        Älä yhdy lähisukulaisen kanssa.
        Älä yhdy äitiisi.
        Älä yhdy kehenkään isäsi muista vaimoista.
        Älä yhdy pojan- tai tyttärentyttäreesi.
        Älä yhdy sisareesi.
        Älä yhdy isäsi tai äitisi sisareen.
        Älä yhdy setäsi vaimoon.
        Älä yhdy miniääsi.
        Älä yhdy veljesi vaimoon.
        Älä yhdy anoppiisi.
        Älä ota vaimosi sisarta sivuvaimoksesi.
        Älä yhdy naiseen, jolla on kuukautiset.
        Älä makaa miehen kanssa kuten naisen kanssa maataan.
        Älä makaa toisen miehen vaimo kanssa.
        Älä yhdy eläimeen.

        PERTSA on niin älytön, että ei häntä tarvita minnekään esitelmöimään. Mooseksen listasta ei löydy HOMOJA, vaan kieltoja heteroille.


      • nohäh
        pertsa2012 kirjoitti:

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.

        Missä lukee älä makaa naisen kanssa niin kuin miehesi?

        Aijoo, miehethän diggaa lesboilusta. Eihän sitä sovi kieltää!


      • nohäh kirjoitti:

        Missä lukee älä makaa naisen kanssa niin kuin miehesi?

        Aijoo, miehethän diggaa lesboilusta. Eihän sitä sovi kieltää!

        nohäh sanoi :
        Missä lukee älä makaa naisen kanssa niin kuin miehesi?
        ____________
        Tuossa on siitä asiasta ja viesti on aivan yksiselitteinen.

        Roomalaiskirje:
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, HYLJÄNNYT saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat VAIHTANEET Jumalan totuuden VALHEESEEN ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin HIMOIHIN; sillä heidän NAISPUOLENSA ovat VAIHTANEET luonnollisen yhteyden LUONNONVASTAISEEN;
        1:27 samoin MIESPUOLETKIN, luopuen luonnollisesta yhteydestä NAISPUOLEN kanssa, ovat KIIMOISSAAN syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, RIETTAUTTA ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän KELVOTTOMAN mielensä valtaan, tekemään SOPIMATTOMIA.
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että NE, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        1.Korinttolaiskirje:
        6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä MIEHIMYKSET,


      • Derrs
        pertsa2012 kirjoitti:

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.

        Pertsa ei kai kukaan mitään puolikkaita viereensä tahdokkaan; 😜vaan ihmisen kokonaisuudessaan. Oli sitte samaa sukupuolta tai ei, ei ole sinun asiasi tulkita, jo hiukan kuluneella fraasilla asioita mitä et ymmärrä, etkä koskaan tule ymmärtämäänkään. 😂


      • Derrs kirjoitti:

        Pertsa ei kai kukaan mitään puolikkaita viereensä tahdokkaan; 😜vaan ihmisen kokonaisuudessaan. Oli sitte samaa sukupuolta tai ei, ei ole sinun asiasi tulkita, jo hiukan kuluneella fraasilla asioita mitä et ymmärrä, etkä koskaan tule ymmärtämäänkään. 😂

        Minä pitäydyn Jumalan Sanan kirjaimessa ja hengessä kirjoituksissani.
        Tee valintasi jos Jumala kutsuu sinua.


      • PertsaMenePois
        pertsa2012 kirjoitti:

        Minä pitäydyn Jumalan Sanan kirjaimessa ja hengessä kirjoituksissani.
        Tee valintasi jos Jumala kutsuu sinua.

        Pertsa ole hyvä ja poistu täältä tai sinut poistetaan! Tämä palsta on homoille! Näytät vaan todellisen homoutesi, jos tänne jäät.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        Minä pitäydyn Jumalan Sanan kirjaimessa ja hengessä kirjoituksissani.
        Tee valintasi jos Jumala kutsuu sinua.

        Mutta pertsa supistat asiat ja kohderyhmät oman mielesi mukaan.

        Ja jos tuo Amadeus olisi elänyt huumeidenkäyttäjänä ja alkoholistina, niin naama oli kuin pyhäkoulupojan. Ei täsmää.


    • miehet miehille

      Voi halleluuja sinun kanssas! Lopeta hyvä ihminen tuo itsesi rääkkääminen ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet eli HOMONA. Luulis sinunkin olevan ylpeä itsestäsi kun et kuolaa minkään akan lutkien perään. Ei perhe ole mikään itseisarvo, kyllä 2 miestä sopii paljon paremmin yhteen kuin mies ja nainen. Ja jos sinä välttämättä haluat lapsia niin hanki otto lapsia. Ja mitä tulee raamattuun niin siellä sanotaan niin että jumala on luonut ihmisen mieheksi JA naiseksi, eikä mieheksi naiseksi, ne ovat muuten 2 eri asiaa. Ja tarkoittaa mies ja nainen erikseen mutta tarkoittais sidettä eli mies ja nainen yhdessä.

    • Oikeesti hyväksy ittes mä oon vaan 14 ja oon joo kertonu kaikille mun seksuaalisesta suuntautumisesta,!!!

    • hepo1

      älkää hyvät ihmiset antautuko noille homouden himoille, rukoile Jeesusta niin voit vapautua ja "parantua".

      • hepo1

        jumalahan loi terveen heteroseksuaalisuuden. mutta lihan himo, silmäin pyyntö ja elämäin korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta.


    • hepo1

      Herran Pyhä Sana sanoo. Ensimmäinen korinttolaiskirje
      6:9-10: "Ettekö tiedä etteivät väärintekijät peri Jumalan
      valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät
      (aviopuolison pettäjät, esiaviollisen seksin harrastajat,
      pornon katsojat), epäjumalanpalvelijat; (viihdeartistin
      fanittaminen on myös epäjumalanpalvelusta), homot,
      lesbot, hekumoitsijat, varkaat, juopot, ahneet, pilkkaajat ja
      varkaat peri Jumalan valtakuntaa."

      • adlijasdlkjd

        Korinttolaiskirjeessä ei mainita sanoja homo ja lesbo, ne on keksitty paljon sen kirjoittamisen jälkeen. Valehtelijoillakin taitaa olla Raamatun mukaan kuuma tulevaisuus.


    • SelväHomoPoika

      Noinkohan tuo Amadeus on vielä pysytellyt heterona? Kertokaas sen kuulumisia, jos tunnette tapauksen. Voisin sanoa 70 % varmuudella, että ei kyllä ole enää naisen kanssa... HerranJumala, eihän kukaan oikeasti muutu homosta heteroksi noin vain. Ei edes uskonnon pakottamana. Ja pojalla myös ihan selvä homoaksentti puheessa. Eihän heteromiehet tuolla tavalla puhu. Hallelujaaa sanon minä!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe