Kohta alka kolmas maailman sota!

kohta ww 3 alkaa

Maailman 13 rikollista sukua on yrittänyt tehdä kaikkensa, jotta III-maailmasota saataisiin nyt alkamaan. Nämä 13 maailman rikkainta sukua omistavat myös maailman suurimmasta 147:stä suuryrityksestä (korporaatiot) lähes kaiken.

Syy tähän miksi III-maailmansota yritetään sytyttää nyt hinnalla millä hyvänsä johtuu siitä, että näiden rikollisten korporaatioiden globaali toiminta on ajautumassa lopulliseen konkursiin ja maailmansota takaisi heille taloudellisen voiton: esim. David Rockefeller (s. 12. kesäkuuta 1915) Maailman rikkaimman suvun (Rockefeller) nykyinen patriarka, sekä Bilderberg-ryhmän perustajajäseniä. On ollut jokaisessa kokouksessa vuodesta 1954 lähtien ja istuu Bilderbergiä ohjaavassa ryhmässä. Rockefellerien suku on maailman vaikutusvaltaisimpia tahoja maailmaneliitin (illuminati) taholla. David Rockefeller istuu myös samalla trilateraalisen komission (trilateral comission), sekä kolmensadan miehen komitean (committee of 300) johdossa.

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/10/100-vuotta-kohti-maailmanhallitusta.html

41

1434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uutisoija

      Kissinger povaa ydinsotaa Iranissa: 'ihmiskunnan käännekohta näkyvissä'

      Mies lukemattomien lännen strategioiden ja ajatushautomoiden takana, entinen USA:n ulkoministeri Henry Kissinger, osallistui Sveitsissä järjestettyyn eliitin kokoukseen Davosissa ja kertoi odottavansa "nähtävissä olevassa tulevaisuudessa" kriisin Iranissa johtavan ydinsotaan (!) ja samalla koko ihmiskunnan käännekohtaan. Asiasta uutisoi BBC.

      "Alueella on muodostunut tilanne, nykyinen ja kaikkein kiireisin aihe ydinaseiden leviämisestä. Jo 15 vuotta YK:n turvallisuusneuvoston pysyvät jäsenmaat ovat julistaneet ydinasein varustetun Iranin olevan mahdotonta hyväksyä, mutta se on lähestynyt," Kissinger sanoi.

      Hänen mukaansa "hallitusten tulee päättää miten reagoida tai kohdata seuraukset sille, ettei reagoida... muutamassa vuodessa".
      http://www.infowars.com/kissinger-predicts-nuclear-war-with-iran/

      http://www.bbc.co.uk/news/business-21177535

      "Mutta Iranin ydinaseesta ei ole todisteita!"

      Tunnetun sionistijohtajan Henry Kissingerin sanoilla ja "povaamisella" on painoarvoa. Hän on vaatinut ennenkin, että lännen tulisi ottaa käyttöönsä sotilaskeinot estääkseen Irania saavuttamasta ydinasetta. Mutta onko väitöksellä "Iranin ydinaseuhasta" mitään perustetta? Vai onko niin, että länsi ja Israel ovat hyökkäämässä Iraniin ydinasein - syyttäen vihollista sellaisesta aikomuksesta?

      - USA:n puolustusministeri Leon Panetta myönsi, ettei mitään todisteita Iranin ydinaseohjelmasta ole olemassakaan. (1.8.2012, VOA)

      - Vuonna 2012 kaikki 16 Yhdysvaltain tiedustelupalvelua tulivat siihen johtopäätökseen, ettei Iranilla ole ydinaseohjelmaa. Näin on ollut jo vuodesta 2007 lähtien. (NY Times 24.2.2012)

      - Ajatushautomo US Institute of peace totesi raportissaan vuonna 2011, että Iranin ydinohjelma edistyy hitaasti ja kokee vastoinkäymisiä kulkiessaan kohti tavoitettaan. (USIP 18.1.2011)

      - Atomijärjestö IAEA:n vuoden 2012 raportin mukaan Iranilla on ainoastaan 20% uraanirikasteita, jotka soveltuvat siviilitarkoitukseen, mutta ovat kaukana 90% tasosta, joka on aseisiin vaadittava uraanirikaste. (RIA Novosti 10.1.2012)

      - Venäjän hallinto on useaan otteeseen sanonut, ettei Iranin ydinaseohjelmasta ole mitään todisteita. Myös Kiina on antanut samankaltaisia lausuntoja. (mm. VOR 6.9.2012) Venäjä ja Kiina ovat kieltäytyneet kaikista uusista pakotteista Irania vastaan jo vuosien ajan.

      - Irania tuomitsevat raportit IAEA:ssa on todettu myös laitoksen virkailijoiden toimesta ei tieteellisesti vaan poliittisesti luoduiksi asiakirjoiksi.

      Israel on suunnitellut Iranin vastaisia pommitusoperaatioita jo vuosia. Vuonna 2012 laaditun ISIS-strategiaraportin mukaan strategisia Iranin vastaisia toimia suositellaan yleisesti. Israelin hyökkäyssuunnitelmia on paljastettu pitkin vuotta 2012. CSIS-raportti vuonna 2012 meni kaikkein pisimmälle ja esittelee ennaltaehkäisevänä mahdollisuutena myös ydinaseiden käytön Irania vastaan. Tehkää omat johtopäätöksenne.

      http://www.nytimes.com/2012/02/25/world/middleeast/us-agencies-see-no-move-by-iran-to-build-a-bomb.html?_r=1&

      http://usatoday30.usatoday.com/news/world/story/2012-01-08/iran-nuclear-weapons/52451620/1

      http://iranprimer.usip.org/blog/2011/jan/18/iran%E2%80%99s-nuclear-setbacks-key-us-diplomacy

      http://en.rian.ru/world/20120110/170686808.html

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=4893

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1791

      http://isis-online.org/uploads/isis-reports/documents/USIP_Template_5March2012-1.pdf

      http://csis.org/files/publication/120906_Iran_US_Preventive_Strikes.pdf

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LacBpeZbhzI

    • :<@

      Obama ja Niinistökin on yhtäkkiä kadonneet telkkarista.

    • Sota!?!?

      Moi, aattelin vaan kysyä.. Et onks suomeen siis tulossa sota ihan pian!? o;;
      Et liittyyks toi suomeenkin...
      Sori et kysyn mut oon aina pelänny sitä asiaa et tänne ois tulos :/..

      • boffffrf

        Ja vastaus: täällä sekopääfoorumilla mitään ei pidä ottaa todesta.


      • nunnunnuukku

        Suomeen on tulossa pahempaa kuin sota,on jo tullutkin,se on Katainen,brysselin ja antikristuksen palvelija,joka tuo tuhon tähän pikku maahamme.Nyt kannattaisi paeta maasta jonnekin ulkomaille,ja mahdollisimman kauksi eu:sta.Itse en voi valitettavasti maasta lähteä.


      • Wiljo
        boffffrf kirjoitti:

        Ja vastaus: täällä sekopääfoorumilla mitään ei pidä ottaa todesta.

        Olen rakentanut turvamajan puuhun.Siksi että kun vedenpinta alkaa nousta,muutan asumaan puumajaani.Varastoin sinne kuivamuonaa,parin kuukauden tarpeisiin,sekä polttoainetta spriikeittimeeni.Olisko kellään myydä kaminaa?Tarvitsen majaani lämmitystä,etenkin koska asia jonka jo olen tiennytkin vuosia,että ilmasto kylmenee,ja uusi jääkausi on jo ovella.


    • h5353h

      suomihan on jo sodassa mutta siitä vaa ei puhuta kovaa ääneen että juup jos ydinsota sattuu kohta ni kyllä meki saaha pommia niskaan

    • eversti2

      Se eskaloituu, jos se alkaakin venäläisvalmisteisilla moskit sunburn ohjuksilla, mutta kun Kiina tulee mukaan niin ydinaseet alkaa laulamaan!

    • terve5

      Rukoile, että täyshullut ei tuhoa tätä maailmaa!

    • sotatratata

      Siellä on jo sormet napilla!!! Eihän se kaukana ollut Kuuban kriisissäkään.

    • Nappi esillä

      P-Korean possu ottanut naipin esiin ja hipelöi sitä!! Mokoma!!

    • ITS TIME

      Possu painoi jo laukaisunappia mutta patterit lopussa. EI toimi!!

    • That´s it!

      Ydinaseet ei toimi enään!

    • SAIRAUS nimeltä VIHA

      SOTA,näytelmä jolle kukaan ei taputa!

      SOTA = SAIRAUTTA

      VIHA = PELKOA

      ei kai täällä kukaan oikeasti luule että ydinaseet toimisi enään?

    • alfa123om

      Sama persoona, joka on ehkä ottanut pois ydinaseiden toimivuuden voi varmasti koska tahansa palauttaa tuon toimivuuden. Joten iloon ei juuri ole aihetta.

      Jos ydinaseita ei ehkä käytetäkkään niin muut nykyaikaiset aseet kuten kyberorgit ovat aivan yhtä tuhoisia.

      Shiia muslimit ovat kertoneet, että ihmisiä kuolee kuitenkin yksi kolmasosa väkivallan seurauksena ilman ydinaseitakin. Ei tietenkään ole vaaraa laskeumasta tai ydintalvesta, mutta ilman ydinaseitakin saadaan aikaan pahaa jälkeä.

    • -to_y-

      Ps. 58: 2, 3

      "Ovatko tuomionne oikeita, te vallanpitäjät, tuomitsetteko te ihmisiä oikein?

      Ette! Sydämenne halusta te teette maan päällä vääryyttä, väkivallalle te raivaatte tietä."

      Saarnaaja 8: 9

      "Tämän kaiken minä havaitsin tarkkaillessani, mitä auringon alla tapahtuu aikana, jolloin ihminen hallitsee toista tämän onnettomuudeksi."

    • Maailman sota niin alkaa jos Jeesus se sallii alkavaksi,hänellä on siihen sanottavansa. Kuten kristityillä hänen kansaan.

    • Rennosti vain

      Voitte huokaista helpotuksesta. Ainakaan ohjuksia P-Korea ei saa lentämään maaliinsa, sillä Aegis cruiserit ovat valmiina tuhomaan jokaisen P-Koreasta E-Koreaan ja merelle suuntautuvan ohjuksen alkukilometreilleen.

      Aegis-järjestelmä havaitsee ohjuksen ensi sekunneilla laukaisun jälkeen, ennakoi lentoradan ja tuhoaa tuolle lentoradalla lentävän ohjuksen 100% varmuudella. Teknologian riemuvoitto.

      Tuo lisäksi Japanissa on lisäjärjestelmiä ohjusten tuhoamiseen.

    • saatanan rukoilijat

      ei se auta rukoilla että selviääkö vai ei.Alat vaan kato jo kaivaan kuoppaa takapihalle.Eikä sitä sotaa kukaan jeesus alota.Sen alottaa tyhmät ihmiset jotka haluaa tuhota ihmiskunnan.

    • alfa123om

      Profeetta Elia lähetetettiin, jotta vanhemmat ja lapset kääntyisivät jälleen toistensa puoleen. Muuten on vaarana perikato. Profeetta Malakian kirjan viimeisen luvun mukaan. Mutta jos esimerkiksi kirkko on äiti monille niin onko sen sydän lasten puolella, vai touhuaako se omiaan. On useita, jotka eivät pääse käymään kirkossa säännöllisesti. Siellä kun katsotaan vain rikkaiden puoleen ja köyhät on jätetty heitteille.

    • alfa123om

      Mutta nyt olenkin perustamassa yhdessä Jehovan kanssa uutta seurakuntaa, joka voisi olla ÄITI orvoille ja niille, joilla ei ole kihlattua tai aviopuolisoa. ÄITI niille, joilla ei ole mahdollisuutta mennä naimisiin syystä tai toisesta. Syitä voi olla monia. Ehkä sopivaa puolisoa on mahdoton löytää; ehkä omat fyysiset edellytykset eivät anna mahdollisuutta edes uneksia avioliitosta. Uusi seurakunta täyttäisi valtavan aukon seurakuntien kentässä kun Suomessa ei ole luostarilaitostakaan enää.

      http://koti.mbnet.fi/tapiok1/uskon/sbt1.htm
      http://koti.mbnet.fi/tapiok1/uskon/sbt2.htm
      http://koti.mbnet.fi/tapiok1/uskon/sbt13.htm

      • alfa123om

        Jos olet naimaton, avioliittoon kelpaamaton mielestäsi tai orpo tai helluntailainen tai messiaaninen niin voit tiedustella asiasta lisää emai: [email protected]


      • alfa123om
        alfa123om kirjoitti:

        Jos olet naimaton, avioliittoon kelpaamaton mielestäsi tai orpo tai helluntailainen tai messiaaninen niin voit tiedustella asiasta lisää emai: [email protected]

        Avioliittoon kelpaamattomuuden syy voi olla myös köyhyys. Joten jos sen vuoksi tarvitset ÄIDIN voit ottaa myös yhteyttä ja kysellä.


      • alfa123om
        alfa123om kirjoitti:

        Avioliittoon kelpaamattomuuden syy voi olla myös köyhyys. Joten jos sen vuoksi tarvitset ÄIDIN voit ottaa myös yhteyttä ja kysellä.

        Myös pettyminen vastakkaiseen sukupuoleen ja sen tasoon; moraaliseen taikka fyysiseen kelpaa syyksi etsiä ÄITIÄ. Jos koet, että et voi löytää sopivaa puolisoa näiden syiden perusteella niin miksi et kokeilisi vuoden tai kolmen vuoden ajan SBTHOI seurakuntaa.


    • alfa123om

      Vielä voi liittyä liitännäisjäseneksi sellainen, joka Elkanan ja Hannan tavoin tahtoo pyhittää vielä syntymättömän lapsensa Jehovan palvelukseen. Tällöin saisi vain ÄIDIN eli seurakunnan julkaisuja luokseen tahtoessaan ja maksaisi pienehkön vuosimaksun.

    • alfa123om22

      Maailmanlopun preppaajat voisivat olla ainakin kannatusjäseniä sillä raamatun mukaan PERIKATO johtuu todellakin huonosta vanhempien ja lasten välisestä suhteesta. Jos ÄITINÄ on kirkko, jossa sallitaan köyhyys, huonot vaatteet, eunikkius ja jopa jos vähän tuoksuu likaiselta eikä estetä ÄIDIN ja lapsen välistä rakentavaa suhdetta noilla perusteilla niin voidaan olla mukana estämässä PERIKADON syntymisen syitä. (Malakia 3:24). Kannatusjäsenmaksu olisi melko pieni ehkä luokkaa 26 e / vuosi.

      Olen kirjoittanut kaiken edelläolevan, koska olen huolissani kolmannen maailmansodan suhteen. En rahan vuoksi tai mainonnan vuoksi. Jos Harmageddonin täytyy tulla jo ennen kuin seurakuntaa syntyy niin sille ei voida mitään.

      • Me Again

        "En rahan vuoksi tai mainonnan vuoksi."

        Vilkaisehan herra Jim Jones Jr. ensin lävitse tämän palstan säännöt ennenkuin alat rikkomaan niitä, koska sille asialle sinä sentään voit jotain. Näissä viimeisissä massapostituksissa olet rikkonut ainakin kahta kieltoa:

        "-Julkaista omia tai muiden yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta (poislukien Suomi24 Tori ja tutkimusaineiston keruu keskusteluista)
        -Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai käyttää palvelua kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa"


    • alfa123om22

      Kukapa ei joskus erehtyisi. Erehtyminen on inhimillistä. Sinäkin olet erehtynyt nimeni suhteen. En ole Jim Jones Jr.

      Kiitos kuitenkin paljon, että säännöt tuot esiin; en tosiaan tuntenut niitä. Mietin nyt onko lupa edes laittaa linkkejä vieraisiin www-sivuihin? Toivottavasti parannan tapani nyt.

      Evankelis-luterilainen kirkko nyrpistää nokkaansa jos menen sinne ja ajaa pois kokouksistaan ehkä nurkkavierun pukeutumiseni johdosta. Mielelläni kävisin siellä säännöllisesti. Mitä muuta voin tehdä kuin perustaa seurakuntaa niille, joita ev-lut kirkko ei huoli säännölliseksi kävijäksi kokouksiinsa, mutta jotka ovat kuitenkin Jeesuksen opetuslapsia. Ei kenenkään ole pakko liittyä. En ole viemässä minnekään viidakkoon.

      ON totta, että aika on paha ja valta on sillä joka vaikuttaa. On totta, että perustetaan amerikkaan keskitysleirejä ja kerätään tietoa kristityistä. On totta, että jotkut kieltäytyvät pitämästä jäsenrekisteriä kun pelkäävät urkintaa. On totta, että mikään seurakunta ei halua päästää Immanueleitaan lähtemään ja liittymään vieraaseen seurakuntaan. Heidän mielestään jokainen uusi seurakunta on harhainen, paheellinen ja lahkolainen tai kultti. Koska voi viedä pois seurakunnan yhteydestä tärkeän jäsenen.

      Voi olla, että tästä jutusta ei tule mitään juuri siksi. En itse panosta asiaan kovin paljon. Mutta tänään tuli hätä ydinsodan alkamisesta. Ja lohduttakseni itseäni ja muita kirjoitin tämän, että PERIKATO ei ole meidän syytä. Syy on ennemmin siinä, että kukaan ei edes halua panostaa vanhempien ja lasten välisten suhteiden parantamiseen.

      Jäädään siis odottamaan Eliaa, joka Jumala on luvannut lähettää ennen kuin perikato tulee. Hän kykenee varmasti paremmin tähän työhön. Ehkä hän on juuri toinen niistä Ilmestyksen 42 kuukautta säkkivaattessa saaranaavista todistajista. Mutta olin melko varma, että tänään alkaa ydinsota. Tai, että se on niin lähellä.

      • Me Again

        "En ole Jim Jones Jr..."

        ...ainakaan vielä ja toivottavasti niin jatkuukin, sillä jo yksi Jones oli liikaa. No, toivottavasti ylläpidolla on järkeä katkaista tämä "rekrytointi" alkuunsa.


    • alfa123om22

      Joo, toivotaan niin, mutta rekrytointi on huono sana. Viittaa armeijaan. Ennemmin on kyse kalastelusta. Eihän tää juttu kuulu maailmanloppu palstalle kun sitä ydinsotaa ei tullutkaan. Tässä olisi sopuisat viimeiset sanat. Ei kuulu maailmanloppupalstalle tämä aihe. Myönnetään. Sori.

    • asdfghijkl

      P.Kor:laiset kaasuttelevat uskovia laskettelemalla kaasuja myötätuuleen teitten varsilta sopivilta kohdin.

    • levoton vierailija

      Historia toistaa itseään...epäonnenluku 13...Kuka on yksilö ja kuka ei..? Kellä on oikeus olla yksilö? Pienen ihmisen elämä on tarkkaan saneltua ja kulkee verkossa, jota kaikki voi seurata, mutta se jota kiinnostaa pienen ihmisen elämä ja hallinta on mieleltään sairas. Kel onni on se sen kätkeköön...

    • kerty

      Voisi perustaa kissanruuokatehtää Nykkiin, Viemärirottia liukuhihnalla paistumaan ja purkkiieihin. Voisi mahdollista rikastua kovasti! Tuollainen rottasota tekisi rikkaaksi!

    • asdghijk

      on tainnu liiivimainokset kiinnostaa liikaa! Tee parannus!

    • ttkkl

      Jos haluatte rauhaa , lähettäkää 50 euroa idän ja lännen johtajille, jotta puhuisivat rauhasta!

    • kerty

      "Jumala antoi ihmisiille ajat ja asumisen rajat,jotta etsisivät Jumalaa!" "Näitä eksymisen aikoja JUmala on kärsinuyt a nyt käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemäänparannuksen ja uskomaan synnit Jeesuksen nimessä, jonka herätti kuolleista!" Paremmin Uudessa Testamentissa, apostoli Paavalin saarrna ateenalaisille.

      • kerty

        "Jumala antoi ihmisille ajat ja asumisen rajat, jotta etsisivät Jumalaa!" "Näitä eksymisen aikoja Jumala on kärsinyt ja nyt käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan synnit anteeksi Jeesuksen nimessä, jonka herätti kuolleista!" Paremmin Uudessa Testamentissa, apostoli Paavalin saarrna ateenalaisille.


    • erttkkl

      Venäjä vie vain itäUkrainan venäjänkieleiset alueet!
      Muhamettilaiset voivat tehdä uuden 11/).n kuluvana vuotena 10.12.14
      Natseillaki n vallankumoussuunnitellmmia mahdollisesti juuri 10-12-14.
      Kommunistitkin hautovat jotakin.

    • Näkyjen tulkki

      Ydinsota alkaa 2016.


      "Kun vuosiluvun keskelle lasketaan kaksi nollaa, on tuho iskevä äkisti pohjoisen maan rantakaupunkeihin. Idästä nousevat Novgorodin ruhtinaan tähdet ja putoavat kaupunkeihin, jotka tuhoutuvat aurinkoa kirkkaammassa välähdyksessä. Paha ruhtinas Waldemar Putinsk tuhoaa maan yhdessä yössä.

      Se ilmestyy suuren seitsenluvun kääntyessä, mikä tapahtuu suuria julkisia uhreja vaativien kisojen aikaan, lähellä tuhatvuotisen valtakunnan sitä aikaa, jolloin kuolleet astuvat ulos haudoistaan. "

      Nostradamus

      Ensimmäinen lause kertoo iskusta WTC-torneihin ja Pentagoniin 11. syyskuuta 2001. Toinen lause kertoo Venäjän tulevasta ydiniskusta Yhdysvaltoihin. Kolmas lause nimeää syyllisen ja että isku tapahtuu, kun Yhdysvalloissa on yö.

      Toinen kappale kertoo vuosiluvun olevan seitsemällä jaollinen 2016 jolloin on Rio De Janeiron kesäolympialaiset. Yhdysvaltojen vastaisku johtaa tuomiopäivään ja ihmiskunnan tuhatvuotisen valtakunnan perustamiseen, kun kansallisvaltiot ovat tuhoutuneet ydinsodassa. Haudoista nousevat kuolleet ovat ihmeen kaupalla ydinsodasta pommisuojissa ja kellareissa selviytyneitä ja jo kuolleiksi luultuja ihmisiä.

    • kerty

      Mamut yrittävät uutta 11/9:ää 10.12.14?, kun jupiter jälleen lähellä kuun sirppiä. Iltelehdessä ollut juttu ilmoituksesta.

    • jeesus on tullut jo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      38
      771
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe