YLÄSAVON NARSISTIT KURIIN

inhoan narsisteja

ILman uskontoakin piisaa Yläsavossa, Iisalmessa ,Kiuruvedellä jne. uskomattomia ulospäin lipeviä narsisteja, jotka terrorisoivat perhettä vaimoa ja lapsia. Ja pahinta on nuo poikamies exät-narsistit-jotka jaagaa morsiamen uutta parisuhdetta.
Heti ilmoitus poliisille ja nauhoitukset häirinnöistä ja tekstarit muistiin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012030115274713_uu.shtml

21

728

  Vastaukset

  • Narsismi täydennettynä kuulumisella karismaattiseen uskonlahkoon on kaikista pahin yhtälö mitä on olemassa. Tällaisesta yhtälöstä ei koidu mitään mitään hyvää, vaan seurauksena surullista ja vakavaa jälkeä, sekä ihmisarvo "syödään" kokonaan pois!! Ei tartte ihmetellä jos nämä ihmiset suorittavat erilaisia joukkomurhia, perhesurmia, itsemurhia, jne. vähemmästäkin menee mielenterveys. Tähän jos vielä yhdistetään mielenterveydeltään epävakaan yksinhuoltajan "eksyminen" parisuhteeseen, niin avot!! Näitä tapauksia löytyy myös Iisalmesta ja koko Ylä-Savosta valitettavan paljon.

   • Karjalaiset syö kotipojan. Avot


   • humpuuki ykä kirjoitti:

    Karjalaiset syö kotipojan. Avot

    narsisseja on nyt marketit pullollaan


   • humpuuki ykä kirjoitti:

    Karjalaiset syö kotipojan. Avot

    Kirjoittaa kyseistä "tautia" sairastava ylä-savolainen (tod. näk. iisalmelainen) nainen. :-D


   • Sinä olet tunnustanut iisalmessa semmoisia tapauksia tutkittuasi olevasi aivan valitettavastakin paljoudesta tietoinen. Alkoiko se tänä vuonna 2020 jo ihan heinäkuussakin jopa. En ole nyt samallapuolella kuin aikaisemmin huokaustensiltaa.


   • pääsiäisen aikaan kirjoitti:

    narsisseja on nyt marketit pullollaan

    Narsissi on kukka. Narsisti on mitä häikäilemättömin ihminen !


  • Ilmoitus poliisille? Käsittääkseni "Narsismia" ei ole kirjattu Suomen lakiin, eikä tätä löydy myöskään rikosnimikkeenä? Koko "narsisimihan" on mielikuvituksen tuote, samoin kuin "Lama". Ihmisillä menee liian hyvin niin keksitään tämmösiä sitten.. Voi voi

   • Niinpä se on sitä oppimattoman puhetta.


  • Minä parannuin narsismista, jehovalaisuudesta ja mielenterveysongelmista aivopierun avulla! Suosittelen muillekin samaa!

  • Onko ylinarsismia aiheenaan pitävä kirjoittelusi jotenkin ärtynyt kun on niin paljon monia uskontokuntiakin ?

  • Vai onko sitten niinkin surkeasti asiat että elinajanodotteen ylittävät henkilöt joutuvat jollaintapaa panettelun kohteeksi esim varsinkin lievästi kehitysvammaisten kautta, mutta onko tarkentamatta terapiassa kerrottu että jokaisela on liikkumaoikeus julkisila paikoilla sen kummemmin aisaa toistenasioitten tarpeettomasta tarkkailusta tarkentamatta mutta, pilkku mitä aikaansaadakseen piste ilman kysymysmerkkiä.

  • Meille oli joskus JEHOVAN tarjontaa monesta suunnasta, mutta kun opetin hiukan kutsumattomia vieraita, niin kas kummaa, eipä ole moisia PELASTAJIA sen jälkeen esiintynyt minulle, eikä meidän perheelle.
   Muita "kauppiaita" kyllä ravaa vähintäin joka viikko, mutta niistä pääse eroon nopeasti ?

  • Narsistia ei kyllä saa tekemisistäkään kiinni, aina on syy vastapuolessa eli hänen uhrissaan. Näitä ihmisiä vain on keskuudessamme ja erittäin vaikea on heti tunnistaa, että miten hirveän ihmisen kanssa on joutunut tekemisiin. Virkamiehet ja poliisitkaan eivät pysty tunnistamaan. Narsisti osaa puolustautua ja monta kertaa hänen uhristaan tehdään syntipukki. Narsisti ei vielä jätä uhriaan. Ei jätä sittenkään, vaikka olisi saanut murrettua häneltä itsetunnon ja saattanut hänet muiden silmissä maailman huonoimmaksi, hulluksi ihmiseksi. Tätä hullu sanaa narsisti vetelee työkalupakistaan, kun mitätöi uhriaan muiden silmissä.

   • eiks ne vetele sitäkin harrastekorvostaan heti kun totuus tulee ilmi että "onko lääkkeet ottamatta onko lääkkeet ottamatta onko lääkkeet otettu" jne.


   • Juuri näin. Uhri tehdäänkin syylliseksi, vaikka sitten valehtelemalla oikeudessa.


  • Narsismia on monenlaista.. tai no lähinnä sitä tervettä ja sitten sairasta.. sairas onkiin sitten jo todella sairasta .. ja vaikka oli hetken terveellä tavalla narsisti saattoi sitten innostua ja muuttua sairaaloisen narsistiseksi..
   .. narsisti, on uusvanha muotisana nuorilla ja vanhemmillakiin.. helposti unohdetaan todellisuus.. olisi syytä opetella erottamaan terve ja sairas.. muutoinkin olla varovainen sen sairaaloisen narsismin diagnisoimisessa, kun ei pätevimmätkään psykiatrit jne sitä kovin helposti määrittele.. vakavasta asia.. hmhmmm

  • Voisi todeta,että tuolla rikosilmoitusten puolella narsisti kukkii kuin narsissi.Jos ei muuten voi tuhota ex seurustelukumppaniaan, niin ainahan hänestä voi tekaista ilmoituksen,jota sitten kallispalkkainen tutkija käsittelee. Jos elettäisiin keskiaikaa,niin noitaroviota jo tuluksilla syteteltäisiin. Narsisti tunkeutuu myös työpaikallesi huutamaan,potkimaan kauppareissulla,seuraa hiihtoladulla pahoinpidelläkseen sinut. Rahakas narsiti tietää,ettei sinulla varaa palkata apua.......APUA

   • Jossain vaiheissa havaitaan myös pätemisentarpeinen takapihanyrittäjä urakoissaan esim neuroleptien tekemien tajunnantasojen hidastuman muodostaman vaurion jälkeisiltä haaskaltapyydystämästä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jossain vaiheissa havaitaan myös pätemisentarpeinen takapihanyrittäjä urakoissaan esim neuroleptien tekemien tajunnantasojen hidastuman muodostaman vaurion jälkeisiltä haaskaltapyydystämästä..

    Hyvä runkkari osaa vauhdissa kättä vaihtaa, eikä siitin huomaa mitään.


   • Narsisti hakee myös lähestymiskiellon, jos alkaa tuntua, että joku voi paljastaa hänen puuhansa. Syyttömästä on helppo tehdä syyllinen, jos viranomaiset eivät tunnista valehtelevaa narsistia.


  • Narsisti kotioloissa teettää kaikki kotityöt toisella osapuolella, pistää miehen pyykkäämään, siivoamaan, hoitamaan kaikki kotityöt. Itse vaan juoksentelee ympäri kylää ja juo viiniä. Täisaanasta ja russakkakasasta kotoisin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   318
   6197
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   364
   3474
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   150
   2930
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1456