Uusi itsepalvelukirpputori Tapiolaan...

anana_s

tuossa tapiolan keskuksessa pyörähtäessäni tuli huomattua uusi kirpputori "Toinen kierros" joka kuulemma avaa ensi kuussa ovensa...aiemmin käynyt (joskus myös myynyt) vain akselissa, mutta sijaintina uusi houkuttaa ensi kertaa ajatellen. kaksi viikkoa yhden hinnalla tarjouksessa. ajatuksia? http://www.toinenkierros.fi

akselissa on viime aikoina ollut niin paljon lastentavaroita ettei aikuinen nainen oikein ole löytänyt mitään vaikka nautinkin kirpputoritunnelmasta itsessään jo paljon . myös matkoilla ympäri suomea tulee aina tarkastettua ensin kirpputorit :)

17

3419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tultsu1

      Tutustuin toinenkierros.fi sivuihin, tuntui aika kalliilta paikalta, paikkavuokra 44 e viikko 5% myynnistä, tai myyntitili systeemi 50% myynnistä. Toivottan hyvää menestystä, mutta tuo hinta...

    • x1967x

      Hullunrohkealta vaikuttaa, näkemättä miettien.

      Hintalaputkin maksaa?!
      Kovempi hinta kuin Mankkaan Akselissa, jossa ainakin myyntiä tullut on.

      Sivut eivät lupaa mitään extraa? Vain näänkö en jotain?

      Mielenkiinnolla seuraten.

    • kokonaispalvelu

      Jos myynti on 120€ en saa mitään ja myydessäni 240€ saan 60€. Heh.

      • weeees

        siis miten niin näin?: "Jos myynti on 120€ en saa mitään ja myydessäni 240€ saan 60€." Kokonaispalvelun hintahan on sivujen mukaan 60€ 50% myynnistä, joten mun matikalla menee niin, että jos myyt 120€ saat 30€ ja jos myyt 240€ saat 90€. Mutta ei kai kokonaispalvelua ota kukaan jolla on vaan satasella myytävää, eiköhän sitä käytä lähinnä oikeasti isojen tavarasatsien myyjät.


      • kokonaispalvelu
        weeees kirjoitti:

        siis miten niin näin?: "Jos myynti on 120€ en saa mitään ja myydessäni 240€ saan 60€." Kokonaispalvelun hintahan on sivujen mukaan 60€ 50% myynnistä, joten mun matikalla menee niin, että jos myyt 120€ saat 30€ ja jos myyt 240€ saat 90€. Mutta ei kai kokonaispalvelua ota kukaan jolla on vaan satasella myytävää, eiköhän sitä käytä lähinnä oikeasti isojen tavarasatsien myyjät.

        sivuillahan nimenomaan lukee että 50% kokonaismyynnistä, eli 120 jaettuna puoleen on juuri tuon 60 minkä palvelu maksaa.


      • luumupuuu
        kokonaispalvelu kirjoitti:

        sivuillahan nimenomaan lukee että 50% kokonaismyynnistä, eli 120 jaettuna puoleen on juuri tuon 60 minkä palvelu maksaa.

        Mun vanhemmat jotka asuu itä-suomessa otti joltain kirppikseltä tollasen kokonaispalvelun kun muuttivat pienempään asuntoon. Hinta ja provikat oli jotain samaa luokkaa kuin nuo toisen kierroksen. Olivat ihan älyttömän tyytyväisiä, koska tavarat tultiin vielä noutamaan kotoa, ja loppujen lopuksi nettosivat niistä yhteensä satoja euroja. Toki jos olisi yksittäin ryhtynyt kaikkia myymään olisi kenties tienannut paljon enemmän vielä, mutta kenellä on sellaiseen aikaa muuttohässäkässä/ kuolinpesien tyhjennyksessä tms? Silloin yleensä vaan kerää roinat joita ei halua laatikoihin ja roudaa monta kierrosta kierrätyskeskukseen, eikä saa vaivan palkaksi mitään. Mutta totta, varmasti tuo kokonaispalvelusta hyötyminen vaatii isoa tavaraerää, muutoin se ei kannata.


      • tanja2
        weeees kirjoitti:

        siis miten niin näin?: "Jos myynti on 120€ en saa mitään ja myydessäni 240€ saan 60€." Kokonaispalvelun hintahan on sivujen mukaan 60€ 50% myynnistä, joten mun matikalla menee niin, että jos myyt 120€ saat 30€ ja jos myyt 240€ saat 90€. Mutta ei kai kokonaispalvelua ota kukaan jolla on vaan satasella myytävää, eiköhän sitä käytä lähinnä oikeasti isojen tavarasatsien myyjät.

        50% myynnistä? Erittäin paljon!


    • fiuuu1

      "Jokaisessa hintalapussa on viivakoodi myynnin seurannan helpottamiseksi. Jos haluat vaihtaa tuotteen hintaa kesken myynnin, tulee tuotteeseen kiinnittää kokonaan uusi hintalappu.
      Viikkovuokraan kuuluu 2 arkkia tarrahintalappuja, lisäarkit 0,20€/kpl. Yhdessä arkissa on 30 kappaletta viivakoodillisia hintalappuja.

      Voit myös kirjoittaa hinnat käsin, jos pyydät kassalta valmiita viivakoodillisia hintalappuarkkeja. Emme myy tuotteita ilman viivakoodillista hintalappua. Emme myy tuotteita jossa hinta on korjattu kynällä. Tällä ehkäisemme mahdollista väärinkäyttöä. Huomatkaa selkeä käsiala! Numerot ja kirjaimet (mm. 1, 7, I ja pieni L) sekaantuvat helposti. Kirjoittakaa myös selkeästi hintalappuun tuotteen nimi mahdollisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi. "
      Eli ei tarvitse maksaa hintalapuista ellei itse niin halua.

      "Myyntitili:
      Otamme myyntitilille vastaan erittäin hyväkuntoisia ja laadukkaita merkkitavaroita, erityisesti vaatteita ja kenkiä. Myyntitilillä myydyistä tuotteista permme 50% provision.

      Myyntiaika näille tuotteille on yksi kalenterikuukausi. Tämän jälkeen myymättömät tuotteet tulee hakea pois 3 vrk:n kuluessa. Jos tuotteita ei tässä ajassa noudeta, ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, viedään kierrätykseen tai Toinen Kierros myy ne ilman provisiovelvoitetta. "
      Eli eri kuin kirppis..

      "Isot tavarat:
      Myymälässämme on varattu alue suurempien tavaroiden (lastenvaunut, turvaistuimet, sitterit, polkupyörät, sukset jne.) myymiselle. Pöydän vuokranneet voivat käyttää tätä aluetta myymiseen, mutta vain myyntitilin ominaisuudessa. Perimme suurien tavaroiden myynnistä 50% myyntiprovision."

      Eli siis tarkoittaa myös huonekaluja mutta ei mitään pientä krääsää, joten turhia huolia teillä on, vaikuttaa omasta mielestä aika hyvältä hommalta ja sain vielä toisen viikon päälle kun varasin nyt pöydän itselleni. Hyvältä kirppikseltä vaikuttaa ja monessa kirppiksellä olen myynyt, täällä ensimmäistä kertaa ja odotan kyllä innolla tulosta! :D

      • että tälleen

        Vastaisin hintalappujen hinnasta. Eräässä kirppiksessa 2 tarrahintappua kuuluu aloitukseen, sen jälkee ovat maksullisia. Paperiset viivakoodilliset eivät maksa!
        Ymmärrän kyllä että tarroista täytyy maksaa kirpparin pitäjäkin maksaa..
        En vain ymmrrä miksi tarroja laitetaan kirjan selkään. Pitäisi hinnoittelijalla olla taju mihin lappusen laittaa.


    • x1967x

      Muutaman otteeseen on tullut täällä käytyä.
      Alkuun oli paikat täynnä. Olihan tarjous 2 viikkoa yhden hinnalla.
      Nyt on tullut tilaa uusille myyjille. Näinköhän alkaa hinta kirpaisemaan.
      Muutaman kerran on tullut vastaan mieluisaa tavaraa, mutta hinta on
      ollut esteenä ostamiselle.

    • t-tapiolainen

      eilen kävin kirppiksellä ja oli 60% tyhjää tilaa, minusta toi hinta on liian korkea varsinkin jos menee vielä provikka. Mankaan sinikellon ylä-kerrassa on hyvä kirppis ja hinnat kohdallaan.
      Toivottavasti tapiolassa lasketaan hintoja niin sitten tämä kirppis jää, muute kuivuu hyvä bisnes pystyyn

    • 426-874

      Tuo 44e on kyllä liian kallis. Mutta huomioiden Tapiolan alueen liikenne järjestelyt, on sinne silti julkisilla helppoa päästä. Akseli on hiukan syrjässä, ja jos ei ole omaa autoa, julkisilla helpompi viedä tavaraa myyntiin Tapiolaan. Ja kun se uusi shoppailu keidas tulee, niin varmaan porukkaa tulee lisää. Ja onhan Tapiolassa muutenkin palveluja enemmän ja samalla voi piipahtaa kirppiksellä.

    • Omakirppis KABOOM!

      Tulkaa tutustumaan Omakirppis KABOOM!:iin! Se on varmasti Suomen siisten ja innovatiivisin kirppis Keräilymuseon ja Gallerian kanssa!

      Nyt on vielä kesätarjous HYLLY JA REKKI 50€ / 2 VIIKKOA!

      Varmaan kaupungin halvin hinta nyt näin kesän kunniaksi! KABOOM! on nyt hurjassa nousussa ainutlaatuisen asenteensa vuoksi! Tervetuloa Omakirppis KABOOM!:iin!

      http://www.omakirppiskaboom.ccom

      https://www.facebook.com/omakirppiskaboom?ref=hl

    • vierailija18765

      Päätin antaa uudelle tuttavuudelle mahdollisuuden ja varasin myyntipaikan. Olisi kyllä varmaan pitänyt hälytyskellojen soida, kun paikan sai muutaman päivän varoitusajalla toisin kuin esim. Akselissa, jossa yleensä täyttä. Vein eilen tavaroita myyntiin ja täytyy kyllä sanoa, että paikka on pettymys. Arviolta puolet myyntipaikoista tyhjiä ja jotenkin nuhjuisen näköistä ja luokatonta tavaraa oli paljon. Tänään seurasin myyntiä ja saldo ainoastaan 5e ensimmäisen myyntipäivän lähestyessä loppuaan. Esimerkiksi Akselissa viikkomyynti ollut poikkeuksetta 200-300e ja samanlaista tavaraa, samoilla hinnoilla nytkin myynnissä. Siistiä ja hyvinpidettyä vaatetta itselle ja lapsille, kenkiä, lehtiä, leluja jne. Kaikki ehjää ja siistiä. Täytyy siis sanoa, että enpä tuonne tämän ex tempore kokeilun jälkeen enää eksy, vaikkakin plussat paikalle hinnoittelusysteemistä, joka helpottaa myyjän työtä isosti.

    • kirppistelijä

      Tilitin juuri omasta pöydästäni reilut 800e ja minulla oli pöytä siellä kaksi viikkoa - ei voi valittaa :). Lieneekö joulun ja talven vaikutus (paljon hienoja pelejä ja leluja ja talvivaatteita), mutta itselläni on ko. paikasta varsin positiivinen kuva. Myyjät auttavaisia ja ottavat huomioon kiireessäkin. Hinnoittelusysteemi tuntui alkuun hankalalta, mutta kun hinnat oli kerran tehnyt, oli niitä mukava seuratakin sitten.

      Aikaisempaa kokemusta on vain kerran Akselissa (viikossa n. 200e) sekä entisessä Valtsussa (päivässä 200e).

    • budabest

      Palvelu on tympeää, ihan kuin asiakkaat olisivat vihollisia heille. Asiakaspalveluun voisi satsata!
      Myyjät kyttäilevät ja vihottelevat asiakkaille!

      • toi8756

        Yksi tosi symppis myyjä siellä on. Kahdesta miesmyyjästä se lyhyempi :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe