KC Clinic ja Heikki Kupi

Ännä-

Itsellä varattu konsultaatio aika parin viikon päähän rintojen suurennukseen ja olisi kiva kuulla kokemuksia kys. klinikasta ja kirurgista? :)

48

11703

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusetettu olo

      Konsultaatio oli hyvä ja henkilökunta mukavaa. Muuten kaikki meni hyvin -paitsi lopputulos. Mulle vakuuteltiin, että on parempi laittaa implantti lihaksen päälle kuin alle, vaikka mulla oli A-kuppi. Olin asiasta ihmeissäni, mutta luotiin kirurgiin. Nyt implanttien rutut näkyvät ja näky on kamala. Mun mielestä kyseessä on kirurgin moka, koska hän valitsi tekniikan ja vannoi, että lopputuloksesta tulee kaunis. Mulle on kuitenkin tehty selväksi, että uusi leikkaus maksaa ja kuulema on hankalaa laittaa lihaksen päältä alle jne.

      • Näinkömenee

        Heikki Kupi on Suomen Esteettisen Plastiikkakirurgian yhdistyksen puheenjohtaja. Yhdistykseen jäseneksi hyväksytään hyvämaineinen Suomessa koulutettu plastiikkakirurgian erikoislääkäri, jolla on riittävä kokemus esteettisestä kirurgiasta ja joka toimii Suomessa. Hän on tietysti myös kansainvälisen esteettisen kirurgian yhdistyksen, ISAPS:in jäsen.


      • uyryufchjhft

        Olisikohan tuossa VIISI vuotta vanhassa viestissä ollut tarkaisevana helpompi leikkaus paikallispuudutettuna (kirjoittaja ei kertonut tarkemmin).


      • Anonyymi

        Niinpä.. kuten muillakin. Luvataan kaikkea. Lopputulos aina pettymys. Surkea kirurgi. Ovela ja epärehellinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä.. kuten muillakin. Luvataan kaikkea. Lopputulos aina pettymys. Surkea kirurgi. Ovela ja epärehellinen

        Taidoton ja säälittävän huono esteettinen silmä. Pettynyt valitettavasti


    • Ännä-

      Kusetettu olo: Itselläni on aa/a kuppi ja vähän jännittää ryppyjen näkyminen koska tahtoisin päälle. Treenaan kovaa joten itsellä ei oikein tulisi kysymykseenkään laittaa osittain tai kokonaan alle :s

      Leikattiinko sinut paikallispuudutuksessa vai nukutuksessa?

    • Ännä-

      Niin ja vielä, mitkä ovat mittasi muuten ja minkä kokoinen implantti sulle laitettiin? :)

      • Kusetettu olo

        Kokoni on S ja proteesi on 350 cc.

        Minäkin treenaan paljon, 5 krt viikossa salilla. Olen käynyt muualla konsultaatiossa ja minulle on plastiikkakirurgi sanonut että todellakin ois pitänyt laittaa lihaksen alle ja oikein leikattuna osittain lihaksen alle laitettu proteesi ei haittaa treenejä lainkaan.


    • etiikka hukassa

      Kupi ei edes osaa lihaksen alle laittoa. Surullisenkuuluisa tästä puudutusliikeideastaan. Kannataa lukea silikonitinfo-ketju, niin selviää millä moraalilla tämä henkilö toimii.

    • Huijaatte

      silikonit.info sivu on kyllä KC clinicin ylläpitämä, mutta se ei kyllä kerro Kupin moraalista paljoakaan? itse kävin hänellä ja laitettiin lihaksen alle (320cc), lähtötilanne A. En treenaa salilla, lenkkeilen ja ratsastan ja siellä ei ainakaan oo silkut haitannu kun vaan paranteli kunnolla

      valitsin nukutuksen koska pelkkä puudutus pelotti hirvittävästi hehe :D yleensä se kai menee toisinpäin.

    • Dual1

      Mullakin koko 350 cc, mutta laitettu osittain lihaksen alle eli kyllä Kupi sen osaa.
      Konsultaatiossa sanottiin että jossain asennossa saattaa näin hoikalla reunat eroittua, mutta kun lähtökohta oli kärpäslätkät olen tooosi tyytyväinen.

      • Ännä-

        Dual1: treenaatko tai harrastatko jotain liikuntaa? Mietin vain että miten haittaa (tai haittaako) ja tuntuuko implantit silloin?


    • Vain hyvää

      sanottavaa minullakin, jos ei lasketa sitä että Kupin vaimo on oikea noita-akka! Kupi leikkasi oikein hyvin minun eripari rintani, niistä tuli lähes samanlaiset ja juuri sellaiset kuin itse halusin. Voi tätä onnea kun on tissit vihdoin ja viimein!

      • peuktan,peukutan

        hih,hih,hih, "oikea noita-akka"


    • jenni350cc

      Kävin suurentamassa rinnat kc clinicillä paikallispuudutuksessa kaikki meni alusta
      loppuun hyvin ja kivut on kyllä järkyttävät ja otin lääkkeitä niin oksentelin sitten .. Että kävi pikkusen uusiin rintoihin..mutta joka tapauksessa suosittelen kc cliniciä kaikille jotka haluaa upeat rinnat:-) mulle tosiaan laitettiin 350cc ja tosi hyvät on..mutta kipeet ja kovat vielä!

    • Aivot puuttuu

      Aivoimplantin taitaa tarvita vain kyseinen Kommentoija X, mikä on helposti tulkittavissa kommentistasi.

      • Lih. Alla urheilija

        Rintalihas ulottuu harvoin rintapoimuun asti. Siksi implantti laitetaan lähes aina osittain lihaksen alle, vaikka puhutaankin vain lihaksen päälle ja lihaksen alle laittamisesta. Jos KIRURGI ei tiedä tätä niin hän on aika hukassa. Vielä enemmän hän on hukassa, jos hän ei osaa avata lihasta tarpeeksi, niin ettei se haittaa urheilua.


      • Tiedoksi
        Lih. Alla urheilija kirjoitti:

        Rintalihas ulottuu harvoin rintapoimuun asti. Siksi implantti laitetaan lähes aina osittain lihaksen alle, vaikka puhutaankin vain lihaksen päälle ja lihaksen alle laittamisesta. Jos KIRURGI ei tiedä tätä niin hän on aika hukassa. Vielä enemmän hän on hukassa, jos hän ei osaa avata lihasta tarpeeksi, niin ettei se haittaa urheilua.

        Riippuu siitä millaisesta urheilusta on kyse. Jos treenaa salilla kovaa rintalihaksia se on silloin aivan sama kuinka paljon sitä rintalihasta avaa, kun se implantti haittaa lihaksen alla kaikesta huolimatta.

        Suurimmassa osassa muita urheilulajeja implantin sijainti ei välttämättä haittaa samalla tavalla koska ne eivät yleensä kohdistu näin itse rintalihaksiin.


    • iso mies

      Naisilla on ihme himo treenata rintalihaksia. Natuna jos treenaa, niin merkittävää paksuuntumista, eli koon lisäystä ei ole luvassa. Rintalihaksia kiinteyttävän vaikutuksen saa jo maltillisemmallakin treenillä. Ryhdinkin kannalta selkäpuolen lihakset ovat avainasemassa. Jos nainen haluaa treenata itsestään naisellisemman, niin rintalihakset voi unohtaa ja keskittyä pyllyn pyöristämiseen.

    • Ännä-

      Oho no tänneppä on tullu vastauksia :)

      Kun puhuin omasta treenaamisesta niin ois kai pitänyt painottaa, että tosiaan mulle rintalihasten treenaaminen on tärkeää (vaikka miehet siitä kuinka vähän tykkäis). En edes tiedä saisiko implanttia lihaksen alle kun noissa tosiaan on paksuutta sen verran.

      nimim. vielä joskus body fitness-lavoille

      Niin ja tosi kiva kuulla mielipiteitä Kupista, niin vastaan kuin puolestakin. Itse olen saanut hänestä aika hyvän kuvan tekstien perusteella, mutta ei nyt olla ennakkoluuloisia ;D (paitsi jos vaimo on IHAN OIKEA noita-akka, siinä ei paljon sitten vikistä).

      • Huomion tehnyt

        Sen jälkeen, kun täällä alkoi olla kirjoituksia, ettei Kupi hallitse osittain lihaksen alle laittamisen tekniikkaa, niin silikonit.infossa on alkanut olemaan fitness kroppaisia naisia, jotka kirjoittavat, että heille on laitettu osittain lihaksen alle. Ovatkohan oikeita asiakkaita tai ylläpitäjän nimimerkkejä huhujen katkaisemiseksi?


    • Nasdu3

      Feikkejä ne on. Ennen silikonitinfon ostamista Kupista ei kirjoitettu lainkaan. Eikä vieläkään sivulla lue kunnolla kuka sen omistaa.

    • Noentiedäsiitä

      onko kirjoittajat feikkejä vai oikeita asiakkaita. Mutta se on täyttä paska puhetta että Kupi ei hallitsisi osittain lihaksen alle-tekniikkaa. En kyllä ymmärrä kuka sellaista on lähtenyt levittämään kun ihan naurettava väite, ehkä joku kateellinen plastiikkakirurgi.

      Eikä täältä nyt mitään luotettavia vastauksia saa, senkun menee tapaamaan muutamaa eri plastiikkakirurgia ja tekee omat johtopäätökset siitä kuka miellyttää itseään. Uskon suurimmanosan olevan päteviä kirurgeja kuitenkin.

      • Anonyymi

        Suomalaiset ovat varovaisia ja konservatiivisia turvautuessaan plastiikkakirurgiaan. Mahdollinen leikkauksessa käyminen halutaan mieluusti pitää salassa, silloin kuin se on mennyt hyvin Jos toimenpide puolestaan on mennyt huonosti, siitä kerrotaan kaikille keskustelupalstoilla.


    • ylle/alle/dual

      Kannattaa eksyä lukemaan Kupi.fi blogia(silikonit infon kautta), jossa asiasta Kupin kirjoitus...

      • Tästä on kyse

        Kupi yrittää selitellä eri tekniikoista, mutta suurin ongelma onkin siinä että Kupi käyttää itselleen rahallisesti tuottavinta tekniikkaa, ei sitä mikä sopisi asiakkaalle parhaiten. Ja se on suuri ongelma.

        Alkaa vähitellen viduttamaan tuo klinikka oikeen kunnolla.


    • Kauniit uudet tissit

      Kävin KC Clinicillä rintojen suurennuksessa joka tehtiin paikallispuudutuksella ja minulle laitettiin 300cc osittain lihaksen alle. Alkukivut olivat aivan järkyttävät, mutta koko ajan parempaan päin, kun ensimmäisestä illasta ja yöstä selvisi niin tuli olo että selviän mistä vaan. :D

      Olen tosi tyytyväinen ollut koko tämän mun "projektin" ajan KC Clinicin toimintaan, hyvin ystävällinen henkilökunta ja auttava ja asiantunteva. Olen tosi iloinen että valitsin juuri tämän paikan ja Heikki Kupin leikkaavaksi kirurgiksi! Tsemppiä jos päädyt KC:lle laittamaan tissit :)

    • onnellinenkunuskalsi

      mennä leikkaukseen kc clinicille. sain tosi nätit rinnat. alkutilanne oli tyhjät imetetyt b-kupit ja tilalle sain pienet d-kupit joihin olen todella tyytyväinen. kiitos kupille ja ystävälliselle henkilökunnalle näistä elämän iloista!

    • Ännä-

      Jee konsultaatiossa käyty ja leikkausaika varattu! Kupi oli ihan mahtava ja jäi tosi hyvä mieli konsultaatiosta ja kirurgista. Uudet tissit täältä tullaan :D

    • kookoo3

      No mun kirjoitus löytyy myös tuolta silikonit-palstalta, KC:llä laitettu viime viikolla toiseen rintaan proteesi. Lihaksen alla on, syitä en nyt taas jaksa alkaa selittää, enkä myös sitä miksi laitettiin vain toiseen. Jos kiinnostaa, niin etsii sitten aiemman kirjoitukseni.

      Ihan lihaa ja verta oleva ihminen olen ja salilla treenaan. Jos taustani olisi eri, olisin halunnut lihaksen päälle, mutta nyt se ei ollut järkevä vaihtoehto, valitettavasti.

      Minua ei leikannut Kupi itse, vaan toinen plastiikkakirurgi heillä, joka on minua leikellyt kahdesti aiemminkin. Hänestä pelkkää positiivista sanottavaa, todellakin.

      • Sensuroitu 79

        Mun kirjoitusta ei löydy enää silikonit.infosta. Kerroin asioista realistisesti ja annoin rakentavaa kritiikkiä. Tarinani oli tosi, mutta ilmeisesti palveluntarjoaja on poistattanut sen.


    • HMMh

      Sensuroitu 79, kertoisitko tarinasi täällä?

    • Katinkullat

      mullakin kohta konsultaatio, oon kuullu kupista vaan hyvää. kuulemma tosi hyvä silmä rintojen suhteen. kohtahan sen sitten näkee kuinka täydelliset niistä tulee.

    • Nakkelia

      Hyvin leikkasi Kupi mun tissit, leikkauksesta nyt 8kk ja olen todella tyytyväinen. :)

    • Infralainen

      Olin eile KC clinicalla Heikki Kupi teki yläluomi leikkauksen. Rauhallisen tuntuinen, asiallinen lääkäri. Kiitokset hänelle!

      • Anonyymi

        Onnistuko? Oletko tyytyväinen?


    • Anonyymi

      Itse olen ollut Kupin asiakas vajaat 10 vuotta, käyn 2-3 krt vuodessa noin alle 1000eur arvoisessa hoidossa.

      Nyt on aivan mitta tullut täyteen erästä töykeää ja tympeää rouvaa joka joka kerta nykyään änkeää huoneeseen toimenpiteen ajaksi hoputtamaan. Viimeksi olin huoneessa tasan 10min. Kiire oli päästä minusta eroon tämän rouvan toimesta.

      En enää halua mennä sinne. Nyt riittää. Heikki on ammattilainen mutta tämä on jo liikaa ja asia häirinnyt minua useamman vuoden ajan jo.

      Nyt haluan vaihtaa paikkaa. Onko Tampereella muita ammattitaitoisia lääkäreitä?

      • Anonyymi

        Vaaleatukkainen?


      • Anonyymi

        Kai Saariniemi Plastiikkakirurgia W:ssa


      • Anonyymi

        Tätä samaa kamalaa kohtelua eräältä rouvalta riittää meille muillekin. Lisäksi, jos toimenpide epäonnistuu, tämän klinikan kanssa toiminta muuttuu siitä lähtien todella vaikeaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai Saariniemi Plastiikkakirurgia W:ssa

        Ok, se joka hiplailee??


    • Anonyymi

      Siis mitä se rouva siellä sitten tekee? Ilmestyy yhtäkkiä kesken toimenpiteen ja sanoo hophop? Itse olen käynyt siellä jo pidempään pistoshoidoissa, eikä ole kertaakaan tullut minun aikanani mitään sanomaan. Jäätkö esim. pitkään puhumaan niitä näitä?

    • Anonyymi

      up.

    • Anonyymi

      Vain yksi pyyntö Kupille. Lopeta esteettisestä kauneushoidosta puhuminen. Et varmasti puhu kirurgisesta leikkaushoidosta, matemaattisesta laskennosta, visuaalisesta kuvataiteesta tai auditiivisesta äänimaisemasta.

      Esteettinen kauneushoito on suomeksi kaunis kauneudenhoito.

      T. Vakioasiakas

      P.s. Olen tyytyväinen botoxiin ja täyttöihin, jotka olen KC:lta saanut. Vielä kun päästät irti esteettisestä kauneushoidosta, olen satisfaktorisesti tyytyväinen totaalisesti kaikkeen.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti haluaa erottua kosmetologien tekemästä kauneudenhoidosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti haluaa erottua kosmetologien tekemästä kauneudenhoidosta.

        No ei siitä tuolla sanalla erotuta. Olisiko lääketieteellinen kauneudenhoito mitään? Esteettinen kauneudenhoito on sanahirviö, joka ei tarkoita mitään muuta kuin KAUNISTA KAUNEUDENHOITOA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei siitä tuolla sanalla erotuta. Olisiko lääketieteellinen kauneudenhoito mitään? Esteettinen kauneudenhoito on sanahirviö, joka ei tarkoita mitään muuta kuin KAUNISTA KAUNEUDENHOITOA.

        Tuosta voi syyttää myös Kelaa joka erottelee korvattavat toimenpiteet pois tuolla esteettinen -liitteellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta voi syyttää myös Kelaa joka erottelee korvattavat toimenpiteet pois tuolla esteettinen -liitteellä.

        Sekään ei ole syy käyttää omituista sanahirviötä, jossa samaa sanaa hoetaan sen suomalaisessa ja kreikkalaisperäisessä muodossa.

        Yhtä typerää olisi puhua kirurgisesta leikkauksesta.

        Voi puhua vaikka esteettisistä lääkäripalveluista tai esteettisistä hoidoista. Mitään järkeä ei ole toistaa sanoja ESTEETTINEN ja KAUNEUS, koska ne tarkoittavat samaa asiaa.

        Ymmärrän sen että joku pilipaliyrittäjä puhuu esteettisestä kauneudenhoidosta, mutta Kupilta en odottaisi tuota älytöntä ja epäloogista termiä. Pää hajoaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe