Cerazette

abcdefGGGG

Moi,

Mulla alkaa olla kohta Cerazetten ekat kolme kuukautta pulkassa. Lääkäri sanoi, että kolmen kuukauden jälkeen yleensä sivuvaikutukset helpottavat. Suurimpana odotan näitä jatkuvien kuukautisien loppumista. Cerazettea käyttäneet, muistatteko yhtään kuinka nopeasti sen kolmen kuukauden jälkeen kuukautiset loppu vai loppuivatko kenties ollenkaan? Entä muutenkin mitä muutoksia tapahtui sen kolmen kuukauden jälkeen?

Kiitti :)

13

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen_1976

      Mä aloitin cerazetten syyskuussa 2011.pillereiden aloittamisen jälkeen tuli kahden kuukautiset.viimeiset menkat tuli toukokuussa 2012 ja kestivät kaksi päivää.sen jälkeen ei ole tullut minkäänlaista vuotoa ei tiputtelua eikä menkkoja.mitään sivuoireita ei ole ollut.

    • asdadadsddas

      Vaihdoin itse yhdistelmäehkäisystä Cerazetteen joskus vuosia sitten kun kyseistä merkkiä kokeilin. Cerazettea syödessä ei tullut vuotoa tippaakaan, alun alkaenkaan. Se olikin ainoa positiivinen sivuoire, muita olivat alapään tunnottomuus ja kuivuus, kauhea akne ja hiusten rasvoittuminen parissa tunnissa sekä epämääräiset alavatsakivut. Minulla nuo oireet eivät helpottaneet missään vaiheessa vaan pysyivät täysin samanlaisina koko kokeilun ajan.

    • mävaan32

      mä olen syönyt noita cerazetteja nyt kaks laattaa. menkoista ei tietookaa, mut itkettää ilman syytä ja mielialat heittelee miten sattuu. ja toi menkkojen poisjääminen ja raskauden mahdollisuus vähän mietityttää. Et mites jos sattuuki tulemaan raskaaks, ni luultavasti jää huomaamatta, ja vauvaa kun en todellakaan halua. eli oon ehkä neuroottinen mut, raskaustestin aattelin tehdä ennen kun kolmas laatta loppuu... :D

    • Kikkis6

      Pari vuotta sitten söin kyseistä pilleriä. Pientä vuotoa 8 kk ajan ( terkkarin mielestä ok ). Mieliala heitteli jatkuvasti ja migreeni " kohtauksia" enemmän kuin normaalisti. Nyt kuparikierukka ja onnellinen

    • tgres

      sama juttu täällä. Kun söin noita, alapää oli täysin tunnoton ja kuiva. Seksi ei kiinnostanut. Mielialat heitteli ja vatsaa kivisti. Menkat oli 3 kk putkeen...

    • 27vee

      Mä oon nyt kolme vuotta syönyt cerazettea, menkat loppu heti alkuun ja tulivat n. pari-kolme kertaa vuodessa niukkoina. Ei mitään alkuajan tiputteluja.

      Nyt mua ihmetyttää.. Tuossa maaliskuun lopulla (oisko ollu 25.pvä) niukkaa vuotoa..olin silloin antibioottikuurilla (amoxin comp), (edelliset tammikuussa ja sitä ennen joulukuussa?!!!!!!!!!!), nuo kesti päivän-kaks, sitten 2.4. alkoi uudestaan menkat ihan kunnolla ja kesti 5päviää. Nyt eilen illasta tuli rusehtavaa tuhruvuotoa ja tänään sitten sellasta punaruskeaa kuukautisvuotoa ihan tiputtamalla ja alaselkäkipua..

      että mitä helv....?

      Kohtalontovereita? Kertokaas mistä tää nyt johtuu..

      • .................

        Kai käytit lisäehkäisyä antibioottikuurin aikana ja sen jälkeen?


      • Antti-botti

        Miksi? Kummankaan valmisteen käyttöohjeissa ei mainita sanallakaan minkäänlaisista yhteisvaikutuksista.


    • hattivatti

      Aloin syömään cerazettejä lapseni syntymän jälkeen noin kaksi vuotta sitten. Aluksi pillerit tuntuivat hyvältä vaihtoehdolta minulle,mutta nyt olen tullut toisiin aatoksiin..
      Olen aina päässyt helpolla menkoista(2-3päivää niukasti,ilman kipuja) ja nyt kahden vuoden jälkeen voin sanoa että hyvä kun muistan mitä ne olivat.Aluksi tuntuikin hyvältä kun menkkoja ei enään tullut(kahtena päivänä tämän kahden vuoden aikana ollut todella niukkaa vuotoa vessassa käynnin yhteydessä),mutta välillä huomaan niitäkin kaipaavan,koska pillereihin ei koskaan voi luottaa 100%. Aiemmin käytinkin yhdistelmäpillereitä,jolloin menkat tulivat säännöllisesti,muttei haitannut elämää.
      Mutta menkat nyt ovat pienin aihe.Minulle ei tullut heti cerazetteistä muita oireita,Aluksi luulinkin että synnytys ja pienen lapsen hoito sai hormoonit sekaisin.
      Mutta nyt todellakin olen tiedostanut ja saanut selville,että kyseiset pillerit ovat vaikuttaneet huomattavasti mm. mielialaani(varsinainen vuoristorata),väsymykseeni(nukun 8-10 tuntia yössä ja aina väsynyt),seksuaalisuuteeni(tekee mieli mut ei tee mieli),piilareiden käyttöön(silmät kuivuvat),migreeniin(iskee todella voimalla) ja rasvoittuviin hiuksiin(peset illalla,niin päivällä näyttää kun voita olis sivelty päähän).
      Me ihmiset olemme kaikki niin erillaisia,toisille sopii kyseinen tuote,toisille taas ei.Onneksi itse sain uuden reseptin käsiini ja toivottavasti tästä viestistä olisi apua edes yhdelle :).

    • Tykkäänmä

      Juu, se on niin yksilöllistä. Itsellä kuukautiset loppuivat aika äkkiä, ehkä yhdet tai kahdet niukat tuli..vaikea muistaa tarkasti kun yli 10 vuotta Cerazetten aloituksesta. Sen jälkeen ei kuukautisia ole ollut kuin yhdet, kun pillerit olivat pakkotauolla (ei saanut apteekista). Hetihän ne kuukautiset tulivat sitten. Mutta sain pillerit taas, ja onneksi ei enää uusia kuukautisia. En kaipaa.

    • Eienäänäitä

      Söin Cerazettea aikoinaan neljä laattaa. Paino nousi, oli kuivuutta, seksi kiinnostanut, mielialanvaihteluita sekä tiputtelua.

    • cerazettelainen

      Moikka,

      Aloitin Cerazettet keväällä 2009. Leukaan puhkesi finnejä, jotka menivät ohi 3 kuukaudessa. Olo oli aloitusta seuraavana päivänä kuin harso olisi silmillä, sumea. Mutta uskoin sen johtuvan pillereiden aloituksesta.

      Loppu kesästä kuukautiset loppuivat, laskin myöhemmin sen kestäneen yli 50 päivää. En kuitenkaan osannut epäillä raskautta. Pillerit eivät olleet siis pettäneet enkä testiäkään tehnyt

      Sittemmin kroppa meni siten sekaisin, että menkat saattoivat kestää kaksi viikkoa. Ne siis alkoivat tulla vuodottoman viidenkymmenen päivän jälkeen kerran kuussa, välissä pari vuodotonta päivää. Pari vuotta sitten kroppa alkoi kuitenkin rauhoittua ja menkat tulivat kuin aikana ennen pillereitä. Kaverit puhuivat pillereiden vaihdosta ja että menisin lääkäriin, ei tuollainen ollut normaalia. Mutta sinnittelin.

      Cerazettet olivat ensimmäiset pillerini ja ovat sopineet todella hyvin, vaikka alkuun tosiaan oli hieman näitä komplikaatioita :D

      Kokeile vain rohkeasti ainakin se 3kk ja katso sitten mikä fiilis:)

    • cerazettelainen

      Nii joo ja itkuinen olin sen kesän ajan mitä en hoksannut yhdistää edes pillereihin. Itkin vaan enkä ymmärtänyt syytä. Terveydenhoitaja oli puhunut että pillereillä loppuisi menkkakivut. Kävi päinvastoin, ennen pillereitä ei kipuja menkkojen aikana ollut, mutta pillerit aloitettuani kivut tulivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe