Rahastusta Heikkilä!

totemi

Ihan puhdasta rahastusta Antti Heikkilän terveysklubi! Liki 300 euroa vuosi. Jos kyseiselle tohtorille suomalaisten terveys todella merkitsisi jotain, niinkuin itse muka antaa ymmärtää, niin jakaisi tietoaan ilmaiseksi turuilla ja toreilla. Heikkilällä olisi paljon tietoa ja viisautta terveysasioissa, mutta aivan kuten parjaamansa virallisterveellistä suosittelevat kolleegansa, oma lehmä näyttää olevan se tärkein asia, valitettavasti.

23

5312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma valinta.

      Onhan hän jakanutkin jo vuosia ihan ilmaiseksi ja kirjoittaa vieläkin blogia.

      Kirjastosta saa aivan ilmaiseksi hänen kirjojaan.

      Kaikki maksaa.

      Et saa mitään ilmaiseksi.

      Mutta pakko ei ole maksaa Heikkilälle.

      Voit valita lääkärisi ihan itse.

      Ja eikös tämä palsta nyt ole aivan väärä tällaisen asian vatvomiseen?

    • hohhoijaahoo

      Tekisitkö sinä työtä ilman palkkaa?

      Sitä minäkin. :P

      • totemi

        Hohhoijaa tosiaan, Heikkiläkään ei tee varsinaista leipätyötään ilman palkkaa , en tee minä etkä sinäkään.
        Muutaman vuoden kuitenkin kirjoitteli ilmaiseksi hyviä blogikirjoituksia, joista ihmiset haalivat tiedonmurusia itselleen kunnes hoksasi että siitähän voi peria kunnon korvauksen. Raotetaan pikkusen salaisuuksien verhoa nykyisin kovin köykäisessä blogissa ja ähäkutti, empäs kerrokkaan enempää ilmaiseksi. No onneksi Heikkilä ei ole enää ainoa joka näistä asiaoista tietoa jakaa.


    • totemi

      Olet ihan oikeassa, mitäänhän ei nykyään saa ilmaiseksi. Ristiriitaa siinä vaan minun mielestä on kovasti jos todella ollaan aidosti huolissaan meidän terveydestä ja sairaanhoidosta, niin ihmiset, jotka kenties asioihin voisivat vaikuttaa alkavatkin rahastaa sillä. Ei huoli ole silloin aitoa eikä apu pyyteetöntä. Onnekseni en itse lääkäriä ole tarvinnut, mutta moni on pompoteltavana eikä apua löydy..

      • hohhoijaahoo

        Eikös tuolla logiikalla kaikki lääkäritkin ole tosi kieroja: heillähän on taito auttaa mutta kehtaavat pyytää siitä rahaa??

        Kyllä me suomalaiset ollaan niin saitoja, kaikki pitäis olla ilmasta!


    • Hämärä tyyppi

      Harmi että Heikkilä ottaa korvausta leikkauksistakin!

    • Ilimasta on

      Mänehän Antti auringon ottoon :D

    • ei maksa mitään

      Ruoka olkoon lääkkeesi!



      Hyviä rasvoja:

      Villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut luomu kasviöljyt (rypsi-, kookos-, ja oliiviöljy). Kylmäpuristuksen ansiosta öljyn rasvahappokoostumus ja vitamiinit säilyvät luonnollisessa muodossaan. Eläinrasvat (luomu parasta).


      EI MARGARIINIA (= kevytlevite), eikä muitakaan prosessoituja kasviöljyjä ja -rasvoja. Eli vältä elintarvikkeita, joissa on ainesosina: kovetettu kasvirasva, kovetettu kasviöljy, kasvirasva, kasviöljy, auringonkukkaöljy, rypsiöljy, maissiöljy, pellavaöljy, kasvisteroliesterit, palmuöljy, palmurasva, kookosrasva ja rasvahappojen mono- ja diglyseridit.


      Hyvää rasvaa tulisi saada vähintään gramma per painokilo (normaali paino). Hyviä rasvoja tarvitsemme kasvuun ja kehitykseen sekä yleisterveyden ylläpitämiseen. Tämä rasva on energian, ruoansulatuksen, aivojen, solujen ja aineenvaihdunnan kannalta välttämätöntä. Rasvan tehtävä on toimia solukalvojen rakennusmateriaalina ja solujen viestinviejien lähtöaineena. mm. hormonaalisten viestien toimivuus on kiinni rasvasta.



      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan aikuisten tulisi saada päivittäisestä energiansaannista 25-35 % rasvoista. Lasten rasvantarve on suurempi.

      Oman rasvantarpeensa pystyy laskemaan yksinkertaisen kaavan avulla:

      Energian tarve päivässä (kcal) x (25-35) / 100 / 9 = rasvan määrä päivässä (g).

      Esimerkiksi 2000 kilokaloria päivässä tarvitsevan rasvantarve on 56-79 grammaa.

      Tämä rasvan tarve ei mitenkään täyty "kevytmyrkyillä" ja epäterveellisellä margariinilla.




      Proteiinit:

      Proteiinien päivittäinen tarve 0,8-2 grammaa per painokilo (normaali paino) riippuen aktiivisuudesta. Proteiinit ovat elimistölle välttämättömiä rakennusaineita, joita mm. solut, hormonit, aineenvaihdunta ja lihakset tarvitsevat. Proteiinit koostuvat aminohapoista. Keho ei pysty valmistamaan läheskään kaikkia tarvitsemiaan aminohappoja, vaan ne on saatava ravinnosta. Aminohappojen lähteenä voivat olla joko eläin- tai kasviproteiinit. Eläinproteiinien lähteitä ovat kaikki lihat, kalat, äyriäiset, munat, maito ja niistä valmistetut tuotteet. Kaikki eläinproteiinien lähteet tarjoavat jokaisen tarvittavan välttämättömän aminohapon.


      Hyviä kasvikunnan proteiininlähteitä ovat palkokasvit, täysjyvävilja, pähkinät ja siemenet. Kasvisravinnon perusproteiini tulee täysjyväviljasta. Viljasta saadaan hyvälaatuinen proteiiniseos yhdistämällä se joko palkokasveihin (pavut, linssit, herneet) tai perunaan, sieniin, juureksiin tai muihin vihanneksiin. Kasvikunnan tuotteista soijaproteiinin aminohappokoostumus on ihanteellisin. Useissa kasvikunnan tuotteissa jotain aminohappoa on hyvin vähän, mutta yhdistelemällä eri kasviproteiinin lähteitä saadaan lopputulokseksi hyvälaatuinen proteiiniseos.




      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan proteiinia tulisi saada n. 10 – 20 % päivittäisestä energiasta. 2000 kcal ruokavaliossa tämä tarkoittaa 50 – 100 g proteiinia päivässä.




      Hyviä hiilihydraatteja:

      Syö kasviksia, vihanneksia, juureksia (ei vanhaa ravintoköyhää perunaa), hedelmiä ja marjoja vähintään 500 grammaa päivässä.





      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan hiilihydraattia tulisi saada loput energiasta eli n. 45 % päivittäisestä energiasta. 2000 kcal ruokavaliossa tämä tarkoittaa n. 225 g hiilihydraattia päivässä.





      Viljat (n. 70% hiilihydraattia), sokeri (100% hiilihydraattia) ja peruna (runsaasti tärkkelystä, joka muuttuu sokeriksi) nostavat verensokerin nopeasti, jolloin haima alkaa tuottaa runsaasti insuliinia. Liiallinen insuliini veressä laskee verensokerin liian alas ja liian nopeasti. Tällöin ihminen on taas nälkäinen ja haluaa syödä. Insuliinin tehtävä on varastoida ylimääräinen veressä oleva sokeri (glukoosi) kudoksiin rasvaksi. Insuliinitason pysyessä vakaana elimistö polttaa rasvaa. Perunan ja viljat voi korvata juureksilla, kasviksilla, vihanneksilla ja marjoilla.





      Kohtuudella (esim. pari palaa leipää) täysjyväviljaa jos viljat sopivat?


      Ravinnolla on keskeinen merkitys aivojen monimutkaisen verkoston toiminnalle ja aivoterveydelle. Sekä neuronit eli hermosolut että viestiä vievät aivojen välittäjäaineet muodostuvat ravintotekijöistä. Ravinto vaikuttavaa lisäksi immuniteettiin eli vastustuskykyyn, mielialaan (esim.masennus, aggressiivisuus), hormonitoimintaan, lisääntymiskykyyn, syöpien kehittymiseen, perimään, unen laatuun, jaksamiseen jne... Keskeisin tekijä on ravinnon vaikutus suolistoon ja aineenvaihduntaan, jossa muodostuu jopa 80% immuniteetistamme. Immuniteettijärjestelmäsi toimiessa huonosti sairastut.

      • ei maksa mitään

        Lisäksi C- ja D-vitamiinia tarvitaan purkista sekä magnesiumia ja kalaöljyä.

        C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin ja Omega-3 rasvahappojen puute on mm. Suomalaisten yleisin ravitsemuksellinen puutos.

        C-vitamiinia 200-1000mg / vrk
        C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin. C-vitamiinin lisäämisestä ei ole haittaa, sillä sitä ei voi saada liikaa. C-vitamiini on vesiliukoinen ja ylimäärä huuhtoutuu pois virtsan mukana.

        D-vitamiinia 50-125µg / vrk

        Magnesium (sitraattia) 200-400mg/vrk, kalsiumin ja magnesiumin suhde on 2:1

        Omega-3 rasvahappojen tarve on jopa 1 gramma päivässä eli esim. villiä lohta 150-200 grammaa päivässä. Eli käytännössä kaikkein tulisi syödä Omega-3 rasvahappoja lisäravinteena purkista.

        Vuoden D-vitamiinit saa kympillä iHerbistä.

        Muut saa todella edullisesti Citymarketin luontaistuotehyllystä. Eli kuukausihinnaksi tulee n. 5€.

        Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90% ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen saa ruoastaan alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Auringosta saat D-vitamiinia, mutta vain silloin kun varjosi on lyhyempi kuin sinä itse. Siis lyhyen aikaa keskipäivällä, noin kello 10-16 vähintään kädet ja jalat paljaina.

        Huonoin tilanne on afrikkalaista syntyperää olevilla maahanmuuttajilla, joilla esiintyy usein erittäin vakavia D-vitamiinin puutoksia. Syynä tähän on tumma iho ja ruokavalio. Heidän kotimaassaan UVB-indeksi on lähes läpi vuoden 8-15, kun Suomessa se on keskikesällä 3-6. Talvella Suomen UVB-indeksi on 0.

        D-vitamiinia pitää syödä niin paljon, jotta veren D-vitamiinipitoisuus nousee luonnolliselle (kesäauringon nostamalle) tasolle, joka on keskimäärin 125 nmol/l. Lukuisten tutkimusten valossa tämä tarkoittaa vähintään 50µg D-vitamiinia päivässä. Yleensä 100µg ja jopa enemmänkin, jos on isokokoinen ihminen. Pienille lapsille hiukan vähemmän.

        Meillä "asiantuntijat" Christel Lamberg-Allardt ja Suvi Virtanen jatkuvasti mediassa toistavat iänikuista mantraansa 7,5-10 µg/vrk annoksesta, jota ei saa ylittää. Se on epäeettistä ja väärää. Sama jos hoitaisi päänsärkyä jalkarasvalla. Ainoastaan osa pienistä lapsista saavuttavat tällä annoksella veren D-vitamiinipitoisuuden 50 nmol/l, jonka he väittävät riittävän kokonaisterveydelle. Muilla ihmisillä veren D-vitamiinipitoisuus on selvästi alle 50 nmol/l.

        Lisäksi he pelottelevat syövällä ja kuolemalla, jos annostuksen ylittää, vaikka D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70:een syöpätyyppiin ja lukuisiin eri sairauksiin (mm. I-tyypin diabetes, MS-tauti, reumataudit jne...), jotka Suomessa ovat erittäin yleisiä verrattuna päiväntasaajalla asuviin ihmisiin.

        Pelkästään luuston hyvinvoinnin kannalta suositeltava veren D-vitamiinipitoisuus on yli 80 nmol/l ja kokonaisterveyden kannalta 100-150 nmol/l.

        Nykypäivän lääkärin pitäisi ymmärtää, että veren D-vitamiinipitoisuuden määritys kuuluu tärkeänä osana potilaan hoitoon ja sairauksien diagnosointiin siinä missä perusverenkuva, kilpirauhasarvot sekä kolesteroli- ja verensokeritutkimuksetkin.

        Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

        Kannattaa seurata D-vitamiiniasioita Lääkäri Matti Tolosen sivuilta, vaikka ei hänen mainostamiaan vitamiineja söisikään.

        http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm


    • Alpopega

      Heikkilä on ryhtynyt hävyttömäksi: julkaisee kuvia leivoksista ym. facebookissa ja jos joku tiedustelee reseptiä niin Heikkilä vain ohjaa maksulliselle sivulleen. Röyhkeää, pelkästään rahaa miettii Heikkilä!

      • 686

        Keksi ite kanssa joku bisnes, niin ai tarvii olla kateellinen.

        Suomi nousuun yrittäjyydellä :)


      • Shargofagi
        686 kirjoitti:

        Keksi ite kanssa joku bisnes, niin ai tarvii olla kateellinen.

        Suomi nousuun yrittäjyydellä :)

        Raha on tässä maailmassa tärkeintä, näinhän se menee.


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä Heikkilän pitäisi tehdä työtä ilmaiseksi??? Teetkö sinä?


    • Kiitos Antille

      Antti Heikkilän opeilla paransin itseni. Pääsin eroon diabeteslääkkeistäni!

      Olen Antille lopun ikääni kiitollinen että luettuani hänen kirjansa Diabeteksen Hoito Ruokavaliolla, sain terveyteni takaisin. Enää ei tarvitse syödä lääkkeitä ja voin syödä mitä herkullisimpia ruokia ilman 2-tyypin diabeteksesta kärsimistä.

      -Keski-ikäinen mies Kaakosta.

      • Kiitos Antille

        Heikkilän kirja löytyy kaikista hyvinvarustetuista kirjastoista ympäri maan.

        Jos hänen kirjaansa ei ole sinun lähikirjastossasi, niin voit tilata sen kaukolainalla!


      • kirsikkapuu2

        Aivan, halvempaa on ostaa kirja kuin maksaa 300 euron maksu. Minusta kirjoista pitääkin maksaa mutta nettisivut ovat ylihinnoiteltuja, aloittaesaan ei edes tiedä mistä maksaa.


    • googlaa.

      Netti on väärällään tietoa. Englanniksi. Lukekaa, jos terveys kiinnostaa. On ravitsemukseen perehtyneiden lääkäreiden artikkeleita ja tutkimuksia, miten tulla terveeksi oikealla ravinnolla ja miten pysyä terveenä oikealla ravinnolla.

      Suomessa on muutama lääkäri julkisuudessa sekä muutama ravitsemusasiantuntija, joihin voi luottaa.

      Suomessa politiikka hoitaa sen, mikä ruoka muka on terveellistä ja lääkärit pumppaa potilaan täyteen lääkkeitä.

      Myös virallisilla ravitsemusterapeuteilla on niskassa VRN, valtion ravitsemusneuvottelukunta, joka määrittää ravitsemuspoliittisen linjan. Siitä ei noin vain lipsuta, jos mieli pysyä työllistyneenä. Eli älä luota heihin ja heidän margariini ja rasvaton maito on terveysruokaa mantraansa, koska ne eivät ole terveellisiä.

    • EI maksa mitään

      Vähähiilihydraattinen (VHH) ruokavalio on ihmisen ihan normaali ruokavalio, jonka puolesta puhuja jo vuosikymmeniä on ollut Suomessa lääkäri Antti Heikkilä.

      Viljat, sokerit ja peruna vaihdetaan muihin kasvikunnan tuotteisiin ja niitä syödään 500-1000 grammaa päivässä.

      Rasvoja ja proteiinia syödään elimistön tarpeisiin sopivasti iän, painon ja kulutuksen mukaan ja ihan virallistenkin suositusten mukaan aikuisella tämä tarkoittaa noin 80-100 grammaa päivässä.

      Jäikö nälkä?

      Tuskin jäi ja näinollen et kärsi aliravitsemuksestakaan, kuten ennen runsaasti viljaa ja pottua puputtamalla, jotka ovat tosiasiassa aika ravintoköyhää ruokaa.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      VHH EI ole mitään rasvausta tai proteiinin ylitankkausta, vaikka näin virheellisesti väitetään virallisen tahon puolelta, nettipalstoilla tai iltapäivälehtien lööpeissä.

      Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

      Ja D-vitamiinia purkista 100µg/vrk

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/tiede/vitamiinitutkimuksen-pioneeri-suomalaiset-tarvitsevat-suosituksia-enemman-d-vitamiinia/?shared=42653-e373a8ad-999

      Ja lukuisten eri sairauksien oireet katoavat.

      Menkää kirjastoon lainaamaan kirjoja.

      Sieltä löytyy kaikki Antin kirjat ja EI maksa mitään.

      Myös hänen blogiaan voi lukea ihan ilmaiseksi.

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/

      • äitykkä

        Juuri näin,minäkin olen tykännyt hänen metodeistaan esim. 2diabeteksen hoitoon.Hyviä ohjeita ja liikuntaa.


    • Ritvaholmström

      Kävin Heikkilällä muutama vuosi sitten selkäkivun kanssa.
      Häntä ei kiinnostanut nähdä kuvia tai löydöksiä selästä.
      Kuulema oli vaan lihakset liikkuneet.
      Hän murjoi selkää, niin, että huusin.
      Käsittelyn jälkeen en meinannut pystyä edes seisomaan enkä kävelemään.
      Heikkilä väitti, että kolmen käsittelyn jälkeen on selkä kuin uusi.
      Oli niin karmea ja kallis kokeilu, että enää en mennyt jatkohoitoon.
      Aivan huikea petos!

      • minun-mielestä

        Heikkilä Pyrkii hoitamaan selän kuntoon ilman girurkisia operaatiota.
        Jotkut haluaa leikkausta tai lääkkeitä. Meitä on moneksi.
        Maallikko ei käsitä mitä ammattilainen tekee. näin kaikilla aloilla.


    • Kiitoll1nenPotilas

      Kahdesta vaivasta olen parantunut Heikkilän opeilla! Kiitos ja kumarrus hänelle. Tätä ei voi rahassa mitata ja vaati vain 2 käyntiä hänen luonaan 2:n eri ongelmaan, joita kukaan muu lääkäri ei ollut osannut hoitaa toinen oli iskias ja toinen oli pitkäaikainen sairaus:)

    • miksikiellettyi

      olisko Heikkilä sanoa neuvoa eteerisistä tipoista saako niitä nauttia sisäisesti.

      miten ne vaikuttaa mistä tehty esim. sitruuna 100% tiiviste.

      onko kellään kokemuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe