Selviytyjät-Jarkko menetti kaiken arvostuksen

Ehkärumintemppuikin?

En tiedä katsoitteko viimeisimmän selviytyjät-jakson, jossa käytiin kamppailu siitä kuka pääsee semifinaaliin. Jarkko menetti kyllä nyt kaikki pisteet minulta. Hän oli niin ilkeä Piialle, että noin rumaa temppua ei ole koko kisan aikana nähty. Jarkko oli noista jäljellä olevista suosikkini tähän iltaan asti. Piia ehkä oli käärme pelissä ja yritti taktikoida, mutta tuo mitä Jarkko teki oli enemmänkin kiusaamista. Hän näytti miten ihmisen pystyy romahduttamaan täysin. Hän siis meni aika lailla henkilökohtaisuuksiin. Rumin teko koko Selviytyjien aikana. Jarkon teko meni kyllä jopa Jannen pelailujen edelle...

Jarkkohan siis puhui tähän tyyliin: "Kai sä tiiät että vaikka sä voittasit niin sä tuut vaan valitteen voittajan kanssas finaaliin... Oot kaikkien inhokki... Kukaa ei äänestä sua... Sun arvostus ulkomaailmas on menny täysin... Sä oot ikuinen kakkonen..."

Ja tuota hän siis hoki uskomattoman pitkään. Voin sanoa että jos joku menetti arvostuksen niin se on Jarkko. Tuo temppu toi koulukiusauksen mieleen. Pilkataan niin kauan että toinen romahtaa... Eikä lopeta vaikka näkee miten pahalta toisesta tuntuu.

84

1195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyi Jarkkoa

      Olen samaa mieltä kanssasi. Jarkko oli mun suosikki mutta nyt hän on inhokki. Jannekin tosiaan jää kakkoseksi. Toivotaan, että rehti palomies, Jani voittaa.

    • ihan sama

      En seurannut tyyppiä kovin, joten en pettynyt.
      Jarkko oli sen tekopyhän papin suosikki.

    • Katsoja pohjoisesta

      Ihan samaa mieltä. Jarkko häpäisi itsensä ihan täysin. Jarkko kiusasi ja kaksi muuta yhtyivät kiusaamiseen hiljaisesti hyväksymällä. Jarkko on varmasti ollut koulukiusaaja. Vittumaisen ja vastenmielišen oloinen tyyppi. Paha mieli jäi ko. Jaksosta!

    • Lierotkierot

      Näitä jarkkoja ja janeja on suomi pullollaan, he nyt näyttivät sen vain oikein malliesimerkkinä tv:ssä, että miten henkisesti porukalla voidaan joku ihminen yrittää tuhota, ottaa maalitauluksi voidakseen kohdentaa sen oman sisäisen saastan jonnekin. Ei tarvitse tosiaankaan ihmetellä, miksi Suomi voi pahoin monessa mielessä ja monella alueella.

    • Janne rules

      Ihme valitusta! Tuo oli peliä ja moni hänen sanomistaan oli jopa totta. Mites urheilussa psyykataan vastustajia? Taputellaan päähän ja sanotaan, että sä oot hyvä tyyppi.

      • kommentoija1

        Missä määrin kilpailijat sitten voidaan vapauttaa hyvistä käytössäännöistä?
        Olisiko ok sabotoida oman heimon ruokaa ja juomaa, kuten Russell Hantz?


    • heikkiolavi

      Olisiko mahdollista pitää osanottajille pienimuotoinen älykkyystesti silloin kun kilpailijoita valitaan. Saatais tällaiset Jarkot, jotka pelaavat vajaalla pakalla, jäämään kisasta pois jo valintavaiheessa.
      Eihän liene ko. ohjelman tarkoitus , että Jarkon kaltaiset vajaaälyiset tunnavammaiset
      pääsevät toteuttamaan julkisesti itseään.
      Jos mies ei kestä naisten oikuttelua ja kiukuttelua ton vertaa alkamatta suorastaan pilkkaamaan niin tulee eittämättä mieleen, että onko hän mies ( hetero ) lainkaan.

    • Jarkko meni roskiin

      Olen samaa mieltä. Itse pidin Jarkkoa voittajana mutta en enää. Rumasti puhui parrulla.

    • Onneksi loppui

      Kyllä minua raavaana miehenä hävettäisi kilpailla kahta hyvin hentoista ja nälkiintynyttä naista vastaan. En ainakaa lapsilleni paljon voittopokalia esittelisi. Ja vielä palomies...
      Toinen äija taisi pelätä Piian vielä voittavan, niin piti akkamaisesti alkaa häntä haukkua.

      • pöyristynyt

        Niin samaa mieltä aloittajan kanssa. Jarkko oli mun suosikki mut eilinen näytti sen, että on inhokki. Sitten tämä siivellä liitäjä Heini on ihan pelle muija myös. Hän ei ole millään tavalla edennyt omalla tyylillä vaan joukon jatkona. On ainoa joka ei ansaitse voittoa. Vaikka Pia olisi kuin ärsyttävä niin tuollainen on kiusaamista. Toivon ettei Jarkko voita. Mä olisin varmaan Piana alkanut itkemään, olen sen verran herkkä. Tuntui pahalta hänen puolesta.


    • gasti1

      Jarkko ei kyllä tajunnut olevansa televisiossa. Esiintyi koko Suomelle pahimpana koulukiusaajana. Saattaa voittaa paljon rahaa, mutta menetti paljon enemmän - arvokkuutensa.

      • Osat vaihtuu

        Joo, se voi kalahtaa omaan nilkkaan tämä hänen mainitsemansa koko kansan tylytys ja kaikkien inhokki. On se turha esittää herkkää perheenisää itkusilmässä, jos on valmis polkemaan melkein jonkun ihmisarvon ojanpohjalle.


    • vmvmmvmvmvmvm

      Jarkko menetti kyllä arvostukseni silmissäni. Toisaalta Janihan häntä yllytti aiemmin tai paremminkin syötti " idean Pian lyttäämisestä" Jarkolle.

      Voi olla että Jarkko on parisuhteessa ja työyhteisössäkin yhtä ilkeä ihminen...

    • asdfsda

      Toivottavasti älyävät molemmat miehet, sekä Jani että Jarkko hävetä. Antoivat kyllä itsestään niin typerän kuvan eilisessä Selviytyjien jaksossa.
      Mieleen tuli William Goldingin romaani Kärpästen herra. Samalla lailla näillä herroilla on sarjan edetessä ruvennut järki rakoilemaan, pahuus saanut vallan ja käytöstavat muuttumaan tosi eläimelliseksi. Liekö tyypit siviilissäkin yhtä tympeitä tyyppejä? Käy sääliksi lähipiiri, jos joutuvat jatkuvasti tuollaisen tylytyksen kohteeksi.

      Pialle tsemppiä. Jouduit kaikkien silmätikuksi, kun olit oman tiesi kulkija, etkä suostunut näiden herrojen hännystelijäksi, toisin kun muut heimon naiset.

    • Ällötää

      Koko ajan haukkuvat kuinka Piaa on sitä ja tätä, mutteivät huomaa ollenkaan kuinka vastenmielisiksi he ovat itse muuttuneet pelin aikana. Piia on kyllä yrittänyt etsiä liittoja sieltä ja täältä, mutta toisaalta jokaisen täytyy yrittää voittaa niillä keinoilla millä pystyy ja hän tiesi ettei fyysisesti pärjää Jarkolle ja Janille.

      Jarkko ja Jani ovat itse lupailleet kolmen liittoa Piiallle ja Heinille yhtäaikaa ja tehneet kartta källin juuri silloin kun Piaa oli sairaana, mutta heistä vain Piia on juonittelija.

      Koko porukka on kuin mikäkin koulukiusaaja jengi, mutta kaikki mitä Jarkko sanoi kääntyi kyllä itseään vastaan kotikatsomossa.

    • Oliparuma

      Olen huomannut, että kun ihminen on ilkeä, hänen kasvonsa muuttuvat rumiksi, luotaantyöntäviksi. Näin kävi myös Jarkon ulkonäölle, kun hän kiusasi Piaa. Ja muut kolme sen hyväksyivät. Ilkeä ihminen on todella paha. Näin Jarkko sai Suomen veemäisimmän ihmisen maineen, ei sitä rahalla paikata. Esitti vastenmielisen piirteen itsestään. Hyi, inha tyyppi!

      • Entä janne?

        Ihan mielenkiinnosta kyselen miltä Jannen kasvot sinusta näyttivät?


    • timppa22493

      Pojat tais imeä toistensa nakkeja hotellilla yöllä niin että kusi humahti päähän. Säälittäviä kakkaukkoja.

    • Janne pyhimys?

      Uskomatonta valitusta! Ensin hoilataan ees ja taas kuinka se Janne vasta osasi pelata jne. Sitten kun Jarkko kertoo Pialle muutaman totuuden niin Jarkko on pahis... hohhoijaa...

      Jannen jatkuvaa haukkumista siedettiin ihmeen hyvin, Jannella oli ilmeisesti teidän mielestä yksinoikeus siihen..

      Se oli selkärankainen teko; jos Jarkko olisi halunnut pelata likaista peliä niin silloin hän olisi pitänyt suunsa kiinni ja ottanut Pian finaaliin.

      Sen sijaan hän teki selväksi parrulla että vaikka hänen olisi kannattanut pitää Pia mukana finaaliin saakka hän mielummin antoi finaalipaikan sellaiselle jota hän kunnioitti.

      • harmitus

        Jarkko oli myös minun suosikki, mutta kyllä nyt meni maku koko miehestä. Tuollainen mies ei kyllä mitään voittoa ansaitse. Pia on yrittänyt pelata ja tehdä liittoja, mutta ei ole kuitenkaan kiusannut ketään. Kyllähän tuolla on stressaavaa olla, joten ymmärrän jos Pia on kiukutellut ja tiuskinut, ja muita se on hermostuttanut, mutta kyllä Pia loppujen lopuksi on pelannut ihan hyvin. Pointsit Pialle, harmi ettei päässyt finaaliin.


    • harmitus

      Ja muutenkin Pia on mielestäni tuntuu olevan ihan ok tyyppi. Kaikkea hyvää hänelle tulevaisuudessa.

    • Jarkko voittoon!

      Jo alusta asti ihmettelin miksi Heini puhui koko ajan pahaa Piasta, sanoi että haluaa hänestä eroon koska myrkyttää ilmapiirin ja on kuin käärme.

      Siellä on yks sun toinen jatkuvasti puhunut pahaa Piasta ja olen sitä mieltä että Pia sai poistettua tietyt kohdat koko ohjelmasta - jos hyvänolon terapeuttia haukutaan ilmapiirin myrkyttämisestä ensimmäisestä päivästä lähtien ja vielä jatketaan sitä koko ohjelman ajan niin silloin siinä on jotakin perää.

      Eihän Jarkon olisi tarvinnut sanoa sanaakaan, aiemmin oli tiedossa että jos Pia istuu finaalissa niin toinen voittaa. Ja silti pelasivat hänet ulos.

      1. Ehkä moraali pisti hanttiin niin pahasti ettei Jarkko tai Jani yksinkertaisesti kyenneet tekemään halpaa temppua missä Pian kustannuksella voisivat parhaiten voittaa?

      2. Tai ehkä Jani ja Jarkko olivat sopineet että Piaa ei oteta finaaliin, nehän jo puhui siitä miten eivät kykene siihen hommaan, ja sopivat keskenään että toisesta tulee 'pahis' muiden silmissä ja jos voittavat niin jakavat rahat keskenään?

      Mutta kysymys on miksi Piasta ei näytetty kaikkea? Piti jatkuvasti lukea rivien välistä ja miettiä mistä heimolaiset oikein kihahtavat kun mitään ei näytetty...

      • kommentoija1

        "Mutta kysymys on miksi Piasta ei näytetty kaikkea? Piti jatkuvasti lukea rivien välistä ja miettiä mistä heimolaiset oikein kihahtavat kun mitään ei näytetty..."

        Entä jos Piasta ei ole sen kummempaa huonoa materiaalia? Entä jos Pia vain oli vain todella onneton solmimaan liittoja ja sen vuoksi joutui silmätikuksi? Varmasti kaikki yrittivät siellä pelata toisiaan pois.


      • hyi hitto!!!!

        "Eihän Jarkon olisi tarvinnut sanoa sanaakaan, aiemmin oli tiedossa että jos Pia istuu finaalissa niin toinen voittaa. Ja silti pelasivat hänet ulos.

        1. Ehkä moraali pisti hanttiin niin pahasti ettei Jarkko tai Jani yksinkertaisesti kyenneet tekemään halpaa temppua missä Pian kustannuksella voisivat parhaiten voittaa?"

        Jarkolle tuli pelko persiiseen ja paskat housuun kun tajusi että jos ja kun Jani voittaa niin ottaa Pian mukaan loppukisaan.

        Jarkko ja jani on säälittävän ilkeitä kiusaajia eikä kumpikaan noista ansaitse muuta kuin potkut persuuksille! Ällöttäviä raukkoja molemmat!


    • Hyvä Jarkko

      En myöskään ymmärrä näitä arvosteluja. Kaikki kilpailijat ovat alusta asti haukkuneet Piaa ja Jarkkohan kertoi totuuden; jos Pia on finaalissa, tulee kaikki ilmi telkkarissa mitä hän on tehnyt., pahimpia ei taatusti ole nähty ja kuultu ohjelmassa tähän mennessä. Pialla meni pupu pöksyyn kuten Jarkko arvelikin. Pia puhuu koko ajan selkään puukottamisesta ja itse hän on ollut kaikkein pahin juonittelija. Muutenkin tosi ärsyttävä ja vaikuttaa täysin huumorintajuttomalta tyypiltä. Mitä hyötyä hänestä oli kenellekään tuolla.

      Pia eikä Heini voittaneet mitään kisaa, eivätkä löytäneet kolikkoja joten ovat päässeet loppuun asti ihan sillä, että sattuivat olemaan oikeassa joukkueessa, joka on kiltisti vienyt heitä eteenpäin.

      Pia olisi pudonnut jo aikapäiviä ilman Harimaun keskinäistä sopimusta ja Janin kolikkoa. Omillaan hän ei olisi selvinnyt edes kisan puoiväliin.

    • 3+8

      Tämähän oli selkeästi poikien sopimus, bungalowilla Jani sen ensin heitti;

      "pitäis pelata semmosta psykologista peliä Piian kanssa jos siihen on mahollisuus, jos se sattus olee joku jäpitysjuttu niin ei muuta kun löylyä kehiin ja sen itsetuntohan romahtaa kun naps (sormien napsautus)"

      Tähän Jarkko toteaa, että "ahaa, hyvä idea"

      Joko Jarkko meni Janin ansaan tai sitten pojilla on selvät suunnitelmat ja veikkaan jälkimmäistä.

    • suhmura3

      Viimeisen jakson myötä minäkin petyin Jarkon moukkamaiseen käytökseen, Piaa kohtaan. Janikin osoittautui pahemmaksi käärmeeksi kuin Pia. YÖK!!!

    • Voisikamikäkisa

      Jarkko, Jarkko, minkä teit, näin rumaa peliä en odottanut häneltä. Todellakin taisi nyt näyttää todellisen nahkansa. Hänestä tuli kertaheitolla ykkösinhokki. Ilkeä ja vastenmielinen mies. Piialle kaikkea hyvää, sinä olit todellinen selviytyjä!

    • katsoja1

      Tätä jo uumoilinkin, Jarkko näytti todellisen itsensä. Eli itseänsä täynnä oleva tyyppi! En todellakaan halua häntä voittajaksi. Näistä kolmesta finalistista Jani ansaitkoon voiton. Älysi sentään pysyä hiljaa lankulla.

      Ihmettelinkin, että kyllä Jarkon täytyy taktikoida kun niin taustalla pysytteli alkujaksot ja selvästi tarkkaili muita. Sit loppua kohti lähti pelaamaan omana itsenään.

      Saapa nähdä, mitä huomisen jakso tuo tullessaan Jarkon käytöksessä?

      Varmaan on vaimo ja lapset ylpeitä isästään Turengin pienessä kyläyhteisössä! Lapset ovat koulussa varmasti, että "Jess, näin meidän isä kohtelee muita!" - Olkoon vaikka kuinka peliä ja dollarin kuvat silmissä!

      YÄK, YÄK, YÄK JARKKO!

    • krroh

      Muistaakseni pari kilpailijaa sai potkut työstään tunnustettuaan asioita Totuuden hetki - ohjelmassa pari vuotta takaperin.

      On mielenkiintoista seurata saavatko tosielämässä mitään sanktioita epäasiallisesta käytöksestään Selviytyjissä. Veikkaan että homma painetaan villasella: "Sehän kuuluu vain pelin henkeen."

    • seuraajaf

      jarkko pöljästi kyllä teki . Ei varmaan tiiä että kattoo aivn kieroon tai ainaki näyttää siltä :d

    • Valetta

      Jos Janne olisi tehnyt saman niin täällä hehkutettais Jannen ylimaallisia pelitaitoja...

      Entä jos Jarkko ei olisi varoittanut Piaa mitä tuleman pitää, eli kun ohjelma tulee ulos, silloin oltais nähty Pia tositoimissa useampaan otteeseen.

      Jarkon varoituksen ansioista Pia on satavarmasti saanut tuotantoyhtiön poistamaan kaikki ne kohdat missä Pia näytti oman luonteensa ja sai jopa Hannan inhoamaan häntä!

      Nyt joutuu ihmettelemään mistä kaikki harimaulaiset oikein puhuivat kun Pia oli aiheena - niiden puheita Pia on tuskin saanut poistettua!

      Olen erittäin pettynyt tuotantoyhtiöön koska päivästä yksi on saanut seurata miten kaikki harimaulaiset ovat ääriään myöten täynnä Piaa ja Pian piikkejä ja komentelua - ja sitten niitä kohtia ei näytetä?!?

      Tosin oli helppo tunnistaa se naishenkilö joka ennen ohjelman ulostuloa hehkutti mainoksissa kuinka nyt saa luvallisesti puukottaa toisia selkään.

      Jarkon sanoista lankulla saa käsityksen siitä mitä tuleman piti - mitä ei sitten näytettykään. Uskon että Pia olisi ollut Jannen kanssa yhtä paljon esillä ohjelman aikana - jos niitä kohtauksia olisi esitetty.

      Näin jälkikäteen Pia osoitti olevansa vieläkin ovelampi käärme kun uskoikaan. Se on varmasti totta että hänen liiketoimintansa olisi kärsinyt mikäli hänen edesottamuksiaan olisi näytetty, sitä en kiistä.

      Ottaa vaan päähän kun kilpailijoiden uskoisi tajuavan että ottavat tietoisen riskin mennessään tämänkaltaiseen ohjelmaan. Maikkari olisi luultavasti esittänyt aika lailla mielenkiintoisen ohjelman jos Pian osuutta ei olisi leikattu pois niin roimasti.

      Jarkko taas sanoi sanottavansa uskoen että Pian materiaali tullaan esittämään, siitä olen varma.

      Huomasiko edes kukaan että Pia oli ainoa joka piti itseään niin ylempiarvoisena ettei hän edes vaivautunut solmimaan minkäänlaisia inhimillisiä suhteita muihin kilpailjoihin???

      Miehet sanoivat useampaan kertaan että Pia on sanonut ettei kestä jos joku tytöistä voittaa hänet.

      Janne sentään solmi jonkinlaisia ihmissuhteita siellä, mutta Pia ei katsonut niiden olevan hänen ystävyytensä arvoinen.

      Tällainen ohjelma on julma formaatti, etenkin sellaisille ihmisille jotka päästävät kaikki pahat piirteet valloilleen edes tajuamatta sitä.

      Miten on, onko kilpailijoita kielletty kertomasta asioiden todellista laitaa vai saavatko he kertoa enemmän muista kilpailijoista ohjelman jälkeen julkisuudessa?

      Jos saavat niin silloin saataisiin aivan erilainen kuva Piasta - painotan vielä että kaikkien harimaulaisten puheiden on täytynyt pohjautua johonkin, ei niitä tuulesta temmata!

    • pöyristynyt

      Joo olihan se Pia ärsyttävä ja ei minun mieleinen ihminen sekä varmasti on leikattu pois paljonkin hänen puheitaan. SILTI temppu oli Jarkolta rumasti, sekin kertoo jotain hänestä ja Jani oli varmasti jutussa mukana mutta "osasi" olla hiljaa. Hänen keksintö se taisi olla anyway. Meinasihan Jani ruveta Heiniä arvostelemaan lankulla ja vähän arvostelikin mutta sitten kohtausta ei näytetty enempää. Heini nyt on niin nössö et puhuu selän takana pahaa mut edessä esittää muuta.

      • firmaa

        Sehän on nyt tunnetusti tiedetty tosiasia että yrittäjät nyt VAAN ovat ihan ihmiskunnan alinta kastia, moraalia ei VAAN löydy millään ja kaikki hyvyys
        tehdään siksi että siitä olisi pelkästään hyötyä itselle. Jarkkohan on siis tämä
        yrittäjä ja siinä puomilla seisoessaan sitten paljasti itsestään sen olennaisimman,
        yrittäjien yleisimmän puolen. Se on vaan kylmä totuus, jotkut ihmiset eivät vaan
        sitten millään pysty hyväksymään tätä tosi seikkaa.
        Itse olen töissä pienessä perhe yrityksessä jossa johdossa istuu
        itse saatana ja siellä kyllä toteaa joka päivä tämän seikan.


    • huppis

      Piia voisi vetää Jarkon herjauksesta käräjille.On sinne pienemmästäkin syystä joutunut. Todella törkeää puhetta ja Paasonen vielä pönkitti tätä koulukiusaajaan verrattavaa herjausta. Mutta niinhän se on koulumaailmassakin, ettei kukaan puolusta vaan lyö lisää heikompaa.
      Selvästikin Jani ja Jarkko ovat päättäneet jakaa rahat. Jarkko-käärme ei varmaan anna Janillle latin latia.
      Jani ei ole yhtään Jarkkoa parempi vaan ihan yhtä syyllinen.
      Julkinen anteeksipyyntökin on varmaan näiltä akkamaisilta tyypeiltä liikaa vaadittu.
      Onneksi ei tämän jälkeen tarvi nähdä noita kahta inhokkia!

      • KeTutta

        Ihmetytti itseänikin se Paasonen, hymyili siellä Jarkon vastauksille. Hänen pitäisi olla puolueeton, joten seuraavaan Selviytyjät-kauteen sitten uusi juontaja, joka ei ole kenenkään puolella (ainakaan ei näytä sitä).


    • janifani

      Sehän on peliä! Älkää ny ottako noin tosissanne! Psyykkaus on psyykkausta, ja ittehän Pia on kieroillu joka suuntaan. Ärsyttävä tyyppi kaiken kaikkiaan, yritti manipuloida kaikkia, varsinkin tyttöjä. Eikä ittessä koskaan mitään vikaa, kaikki muuthan niitä tyhmiä on...

      • Fggdr

        Niin on Pia kieroillut, mutta kieroilu kuuluu peliin. Kiusaaminen menee pahuuden puolelle.


    • Aijajaji Jarkko !

      Jarkon rumat temput Piaa kohtaan eivät varmaankaan anna hyvää mainetta Jarkon yritykselle.

    • addaaSA

      On kyllä tekopyhää porukkaa täällä, selän takana saa jauhaa paskaa, mutta suoraan ei saa sanoa? Huomaatteko mitä itse täällä teette? Haukutte Jarkkoa koulukiusaajaksi, kusipääksi, idiootiksi ja vaikka miksi.

      Joku tähän tietysti vastaisi, että se on oikeutettua Jarkon sanojen/tekojen vuoksi. Tässä vaiheessa kannattaa miettiä sitä, että ehkäpä se Pia aiheutti itse teoillaain ja sanoillaan sen, että häntä pidettiin inhokkina ja että se sanottiinkin tälle päin naamaa.

      Jarkko ei tehnyt mitään väärää. Se oli psyykkausta, yritys oli saada Pian ajatus herpaantumaan, jotta tämä tekisi virheen ja putoaisi lankulta ja samalla pelistä. Paljon melua tyhjästä.

    • Massa-harha

      Jos Pian ilkeät kiusaamiset olisi näytetty niin Pian maine olisi ollut mennyttä - sitähän Jarkko yritti hänelle kertoa, että varautuu siihen että hänen maineensa on mennyttä jahka ohjelma tulee ulos.

      Ilmeisesti Pia otti tästä onkeensä ja sai lakimiehet tuotantoyhtiön kimppuun ja ohjelmasta poistettiin ne kohdat missä Pia on ilkeä muille ja myös muiden avautumiset silloin kun hän ei ole itse ollut paikalla.

      Se on varmaa että heimossa on keskusteltu keskenään ja paljon, erityisesti Piasta ja Pian käytöksestä, mutta eikö kukaan ihmettele kuinka ohjelman perusteella näyttää siltä kuin näitä keskusteluja ei olisi koskaan käyty?!?

      Nähtäväksi jää kuinka paljon tämäniltaista heimoneuvostoa on leikelty.

      Jos Jarkko ei olisi kertonut Pialle että hänen maineensa on mennyttä kun ohjelma tulee ulos, silloin se olisi voinut olla isompi shokki Pialle.

      Jarkkohan teki palveluksen Pialle, ettekö te tajua sitä vieläkään?

    • 32324d

      Tuskin tähä mitään lakimiehiä tai muita salaliittoja liittyy. Pia suututti muut päällepäsmäröimällä ja liiallisella hosumisella, sekä liittosekoiluilla. Kyllä näitä syitä ärsyyntyä Piaan näytettiin aika paljon, osa on nyt väkisinkin editoitu pois. Mitä siitä tulisi, jos joka jakso menisi siihen, kun näytettäisiin Pian sekoiluja?

      Jarkko sanoi siinä lankulla ihan faktaa, mutta myös mitä sylki suuhun toi, tarkoitus oli psyykata.

      • 232323d

        Eikä pidä unohtaa, että nuo on sietänyt toistensa naamoja sen 39 päivää. Jos joku on koettu ärsyttäväksi, niin sen jälkeen kaikki pienetkin virheet tuolta ärsyttävältä henkilöltä alkaa vtuttamaan ihan urakalla. Eli ei se Pia varmasti 24/7 on ollut ärsyttävä tai tehnyt mitään pahaa, mutta kun se joutui silmätikuksi. Silmätikuksi joutui siksi, koska oli aikaisemmin ollut ärsyttävä ja epämiellyttävä kanssakilpailija.


    • hehhhhihihi

      Jani Jarkko ja Hanna olivat just suosikit pelasivat fiksusti....tuo mikään partioretki kuitenkaan ollut..ei tarvitse ottaa niin tunteella..Jotenkin Jani on ollut ihan pikkusen muita edellä suosikkina..Janiiii voita nyt..lyötiin vetoa ja joudun siivomaan ulkosaunan talven jäljiltä jos et voita:):):).!Tosin onnea kaikille finalisteille...hyvin veditte:)!vai ei muka suomalaiset osaa pelata.:Dkieroja kun korkkiruuvit :D:D

    • 2322323

      Ei tuolla rehellisesti sanottuna erityisen hyviä pelaajia ole ollut.

      Jannen ylidramaattiset ja mukapäevät confessionalit saattoivat hämätä, sillä kovin monet oli huutelemassa Jannen olevan huippupeluri. Suurin osa taktisista vedoista kuitenkin kusi, osa oli kaiken huipuksi ihan turhiakin.


      Pia yritti solmia liittoja vähän kaikkien kanssa, mutta se ei vielä tarkoita, että osaisi pelata. Kaikki meni mönkään. Pia ilmeisesti luuli, että mitä enempi, sen parempi. Ei se todellisuudessa niin mene.

      Harri oli mielestäni kauden paras pelaaja. Pysytteli tarkoituksella taka-alalla ja antoi Jannen tehdä likaisen työn. Keskivertokatsojalle se ei ehkä auennut, koska peli ei ollut niin näkyvää.

      Jani ja Jarkko pelasivat sinänsä maalaisjärjen mukaan. Vaikea sanoa heidän pelitaidoista, koska varsinainen pelaaminen alkoi vasta lopussa. Aikaisemmin siihen ei oikein ollut tarvetta, koska Harimau oli enemmistö ja porukka katsoi kaksikkoa ylöspäin. Toisaalta he myös mokailivat. Miksi Jani säästi Pian? Helppo finaalivastustaja, jota eivät sitten halunneetkaan finaalivastustajaksi. Hanna ehkä otti nokkiinsa tästä (ei tästä voi muita syyttää, mutta Hanna tuntui muutenkin valittavan kaikesta, miksei tästäkin) ja lisäksi Jarkon avautuminen voi laskea pisteitä juryn silmissä.

      Loppuyhteenvetona kauden pelaajista sanoisin, että taso oli aika kehno. Osa ei pelannut, osa pelasi todella huonosti ja muutama pelasi välttävästi.

      • hauskaa/jännää...1

        Ai mie olen toista mieltä minusta on ollut hyvä kausi..Janne pelasi:)tai yritti sortui omaan kuoppaan..( mutta huuhaat sille ..Jani&Jarkko ovat itse saavuttaneet pelaamalla...tuon tilanteen..


      • 5r55d55d
        hauskaa/jännää...1 kirjoitti:

        Ai mie olen toista mieltä minusta on ollut hyvä kausi..Janne pelasi:)tai yritti sortui omaan kuoppaan..( mutta huuhaat sille ..Jani&Jarkko ovat itse saavuttaneet pelaamalla...tuon tilanteen..

        Siis on tämä kausi ollut ihan hyvä, mutta hyviä taktisia pelureita ei ole oikein ollut. Muutenkin jos tulee toinen kausi, niin kilpailijavalintoihin pitäisi vähän enempi panostaa. Loppupeleissä kisaan pääsi ehkä 3-4 mielenkiintoista tyyppiä. Nyt keskityttiin siihen, että se otetaan mukaan jolla on paras nyyhkytarina menneisyydessään (Andrea, Harri, Sari, Hanna.H, Heini, Jarkko).


    • INHOKIT

      joo kaksi typerää äijää suurine egoineen ja tympeä ylimielinen käytös,sekä tuollainen kiusaaminen kertoo kyllä aikapaljon ihmisestä! väärät tyypit on finaalissa.HARRI OLIS OLLU PARAS!

      • hehhhhh

        olis ollu tätikin setä jos olisi munat:)


      • anni1567

        Jarkkoko aikuinen mies? jos miehet ovat tuollaisia "aikuisena" niin voi HUH HUH...ei minkäänlaisia käytöstapoja.Halvat huvit miehellä, ehkä joku finninaamanen -15 v- voisi noin käyttäytyä...?!??!?


      • kgkgkk
        anni1567 kirjoitti:

        Jarkkoko aikuinen mies? jos miehet ovat tuollaisia "aikuisena" niin voi HUH HUH...ei minkäänlaisia käytöstapoja.Halvat huvit miehellä, ehkä joku finninaamanen -15 v- voisi noin käyttäytyä...?!??!?

        Juu, Jarkko on aikuinen mies. Ilman perusteluja on hienoa huudella.


    • Fjfjfjh

      Jarkko ei saa voittaa

    • kiusaaja(ko)

      JES JARKKO VOITTI !!! :)

      SIITÄ TEILLE KIUSATUT !!!

      • mie ja miun kaveri

        Hitto peli on peli ja piste ja pilkku...nyt sitten saunan pesuun komppasin Jania ei sitten voittanut.. laputan ulkosaunan pesuun/kylpytynnyrin pesuun( veto hävitty..) huomenna mars mars..Jani &Jarkko ok..kavereita....Jannelle terveiset Heini teki vuoden terveysteon kun ei antanut sinulle pizzaa.)massaa muutenkin aika tavalla...Onnea voittajalle...


      • juupajokhinen
        mie ja miun kaveri kirjoitti:

        Hitto peli on peli ja piste ja pilkku...nyt sitten saunan pesuun komppasin Jania ei sitten voittanut.. laputan ulkosaunan pesuun/kylpytynnyrin pesuun( veto hävitty..) huomenna mars mars..Jani &Jarkko ok..kavereita....Jannelle terveiset Heini teki vuoden terveysteon kun ei antanut sinulle pizzaa.)massaa muutenkin aika tavalla...Onnea voittajalle...

        Jälleen paras koulukiusaaja voitti. Mitä tästä opittiin?
        Seuraavan kerran kun joku kiusaa sinua, pidä huoli siitä että
        kiusaat vielä paremmmin...


    • okokoko9

      Kiusasi niin kauheasti, että "kiusattu" äänesti voittajaksi! Koita jo päästä yli, mitään kiusaamista ei ollut.

    • No jarkkoja anymore

      Nainen oli reilu ja rehellinen ja olisi ansainnut voittaa. Finaalikaksikon nainen voitii kuitenkin moraalisesti kilpailun, jos suomalaiset olisivat saaneet äänestää, niin kiusaaja-Jarkko olisi pudonnut. Suomalaisen miehen arvostus on alakantissa juuri tuollaisten Jarkkojen takia.

    • ölölöl4

      Vaan kun koko pelin idea on siinä, että miten selviät loppuun asti suututtamatta tuomaristoa. Ei välttämättä ole ihan helppoa yrittää hienovaraisesti ja vihamiehiä saamatta taktikoida tietään finaaliin.

      Kilpailun voittaa parhaiten pelannut, Heini kulki finaaliin Jarkon ja Janin siivellä tekemättä mitään millä ansaitsisi voiton. "Outwit, Outplay, Outlast".

      Jarkko pelasi ihan kohtalaisen pelin, vaikka pari mieluisampaakin voittajaa olisi ollut, niin mies on voittonsa ansainnut.

    • juopuja :)

      Olen katsonut kaikki jenkkien Selviytyjät ekaa kautta lukuunottamatta. (Sitä kun ei esitetty suomessa) ja voin sanoa, että tuotanto hoiti kyllä koko homman mallikkaasti. Ei tarvitse yhtään hävetä alkuperäisenkään rinnalla. Oli sopiva sekoitus erilaisia persoonia kuten pitääkin.

      Toivottavasti tämä ei jää silti vain yhden kauden mittaiseksi tyyliin suomen Amazing Race muutama vuosi sitten. Vaikka ymmärtäähän sen, ettei näin pienellä maalla ole muskeleita toteuttaa joitain sarjoja samoin kuin rapakon takana. Tai yhtä usein. Jenkeissähän lähes kaikilla sarjoilla on kaksi tuotantokautta vuodessa. Keväällä ja syksyllä. Meillä vaan yksi. Siksi tullaan aina vähintään pari vuotta jälkijunassa tuotantokausissa. Paitsi ehkä jossain Kauniissa ja rohkeissa vähemmän.

      Sarjaan haki Heikki Paasosen mukaan yli 8000 hakijaa, ja mainonta, uusinnat yms. luulisi takaavan näkyvyyden ja suosion mainostajienkin keskuudessa niin, että suomen selviytyjiä voisi seurata vielä vuosienkin päästä.

      Voi vaan kuvitella miten vaikea on valita 8000 hakijan joukosta sitä ryhmää sinne. Mitä se on sitten jenkeissä jossa ehkä satoja tuhansia hakijoita aina.

      Jarkko oli ihan ok. voittaja, vaikkakin Jani ja se yksi upseeri joka luovutti YK-komennuksen takia (en muista nyt nimeä). olivat voittajaveikkailussani. Samoin sympaattiset ja kovakuntoiset Harri ja Aki. Jannesta ajattelin niin ja ajattelen edelleenkin, että taisi olla loistavin taktikko ja väriläiskä koko pelissä, mutta sellaiset ei liene koskaan voittaneet selviytyjiä. Ainakaan siitä lähtien kun tuomaristo astui Selviytyjät-kuvioon.

      Tästä hyvä esimerkki on aivan loistava ja älykäs taktikko Russell Hantz, jolta puuttui kuitenkin se viisaus tajuta, ettei nykysäännöillä se voitto noin oikein enää onnistu. Osallistui selviytyjiin peräti kolmesti. Viimeisellä kerralla tippui jo aika alussa. Se ois seuraava jenkkikausi minkä maikkari näyttää meille, jos näyttää.

      • koojoa

        Borneon kausi esitettiin SubTVllä.

        Itse koen, että kilpailijat olisi voitu valkata paremmin. Jokunen hyvä oli, mutta loput oli sitten aika turhakkeita. Pääsykriteeti oli ilmeisesti nyykytarinat (Heini, Hanna H, Jarkko, Andrea, Harri, Sari), toivottavasti ensi haussa keskitytään enemmän persoonaan.

        Suomen Amazing Racella viittaat siihen Reitti 44 -sarjaan? Ei se ole sama formaatti, siksi ei varmaan ketää kiinnostanut ja olettaisin katsojalukujen olleen pettymys. Selviytyjien kohdalla tuotanto on tyytyväinen katsojalukuihin ihmisiä kiinnostaa muutenkin, olihan hakijoita yli 8 000. Uskon sarjan siis jatkuvan.

        Jenkeissä ei juuri valita kilpailijahauilla kisaajia, vaan suurin osa on kutsuttuja kilpailijoita.
        Luulen, että meillä ei käyty (ainakaan ajatuksella) kaikkia läpi, vaan joko naamataulun, iän tai rikostaustan perusteella tiputettiin iso osa kisaajista pois suoralta kädeltä. Sitten tutkailtiin vähän tarkemmin, tässä vaiheessa tippui taas iso osa pois ja sitten järjestettiin haastattelu/kuntotesti, jossa valittiin lopulliset kisaajat.

        Siinä olen erimieltä, että Janne olisi erityisen hyvä taktiikko ollut. Se vaan kuulosti silti dramaattisten ja mukapätevien confessionalien vuoksi, mutta mitään kilpailua edistävää ideaa tai tekoa ei ollut. Itse pidän Harria parhaana pelaajana, hän oli tarkoituksella Jannen oikea käsi ja antoi Jannen tehdä likaisen työn.
        Muutama on Jenkeissäkin voittanut, Yul, Parvati, Richard, Rob näin esim.

        Russell sanoi, että hän on mukana pelaamassa ja se on tärkeintä hänelle. Tietysti hän halusi voittaa, mutta se olisi ollut vain bonusta, ei varsinainen tavoite. Eli hän tiedosti kyllä ongelman, muttei välittänyt siitä.


    • krooooh

      Loppuäänestyksen analyysi:
      Jani tietysti antoi äänensä Jarkolle. Janne arvosti enemmän Jarkon pelaamista ja ei pitänyt Heinin peesaamisesta. Janne sai ohjattua muiden rawalaisten äänet Jarkolle, mikä oikeastaan ratkaisi äänestyksen. se että Pia antoi äänensä Jarkolle, oli suurta hulluutta ottaen huomioon sen miten Jarkko kohteli Piaa. Heinin nyyhkytarina upposi Hannaan.

    • jojojoojojo

      Harri sanoi, että Rawa tiesi päättävänsä voittajan (oli enemmistö) ja että olivat yksimielisesti samaa mieltä voittajasta. Ei siinä Janne mitään ohjaillut.

      Pia ymmärsi, että Jarkko pelasi, se ei ollut ilkeyttä ilkeilyn takia. Sitä paitsi, Jarkko oli niin räikeästi Heiniä parempi pelaaja (huom. jääkiekossakin paras voittaa, ei herrasmiesjoukkue), että ihan senkin vuoksi odotin Piankin äänestävän Jarkkoa.

      Upposi varmasti, mutta en usko äänen johtuvan siitä. Hanna oli Heinin paras kaveri ja yhtä naivi, vaikka Hanna puhui voiton ansaitsemisesta antaessaan ääntä, niin ei hän mitään tiedä voiton ansaitsemisesta. Ei peesailemalla pidä kilpailua voittaa.

    • utelias20

      Minkäs alan firma tällä Jarkko Kortesojalla on?

      • Roskat kaatopaikalle

        Jätehuoltoalanyritys


    • dldldl44

      Paperialan yritys.

    • kk9j8

      Jarkko voitti ja ihan oikein. Tietysti toinen voittajaehdokas olisi ollut Jani.
      Kyllä oli naurussa pitelemistä, kun se onneton lepso yritti vedota tuomaristoon ankealle lapsuudellaan.
      Kymmenen pistettä siitä, kun tuomaristo tajusi sen lesbon raukkamaisen vetoomuksen. Oikea ihminen voitti. Lesbo änkytti vaan , miten adobtoisi lapsen, jolla olisi kaksi äitiä.
      Voiko sairaampaa olla. Todella sairasta. Lapsi tarvitsee isän ja äidin.
      Ei kahta lättäp****. Onneksi tämä yks inhottava ei voittanut . Hyvä jarkko.

    • aasasassas

      Ei sun tarvii joka ketjuun tulla kauhistelemaan, tuli selväks jo.

    • Oikea mies voitti

      Harri nyt ei ollut mikään loistava peluri! Kyllä se Jannen jumalointi paistoi niin selvästi läpi siihen saakka kun Janne antoi ruokapalkinnon Heinille ja Hannalle. Siitä hetkestä alkoi Harrin havahtuminen ja pelaaminen.

      Jannen egoon tietysti kuului että hän oli päättämässä kuka voittaa, todiste miehen pikkusieluisuudesta oli kommentti Heinille kun sanoi pizzojen maksaneen hänelle paljon.

      Ja kaikille niille jotka täällä huusivat tulenpunaisina Jarkolle; hävettääkö teitä yhtään nyt?

      Jarkko oli ilmeisen ällistynyt kun hänestä käytettiin termiä kiusaaja - Pia sensijaan sanoi äänen antaessaan että hänellä itsellään on kasvunvaraa ja joutuu katsomaan peiliin... kyllä se totuus valkeni hänellekin ;)

    • s2s2s22s

      Harri puhui reilusti ennen yhdistymistä jo taktiikastaan. Ja se Jannen kommentti oli ihan läppää, ei ne pizzat mitään Heinille todellisuudessa maksaneet.

    • vieläkö kiusaaja

      Jos Jarkko ei ois kiusannut Piaa siinä viimeisessä ottelussa, mielestäni hän ois ansainnut voiton ihan täysillä. Nyt jäi hieman paha maku suuhun. Kiusaaja taitaa olla edelleen kiusaaja...

      • tiimi2

        Heiii, miten jaksatte vielki valittaa turhan päiväisestä? Pia varsin hyvin tietää sen että Jarkko kettuili sille siksi ETTEI Pia olisi finaalissa. Elikkä niin ETTE voi sanoa Jarkkoa kiusaajaksi, koska se oli vaan PELIÄ ja Pia itsekkin ymmärsi sen.


      • tiimi2

        Heiii, miten jaksatte vielki valittaa turhan päiväisestä? Pia varsin hyvin tietää sen että Jarkko kettuili sille siksi ETTEI Pia olisi finaalissa. Elikkä niin ETTE voi sanoa Jarkkoa kiusaajaksi, koska se oli vaan PELIÄ ja Pia itsekkin ymmärsi sen.


    • frfrfrf

      Ja valitus tyhjästä sen kun jatkuu. Kukaan ei edelleenkään ketään kiusannut, ei ainakaan "kiusaajan" eikä myöskään "kiusatun" mielestä.

      • Kyllä!

        Juuri näin!

        Näköjään on helpompi pitää kiinni valheellisista leimoista kun päästää niistä irti!


      • yksvaan1
        Kyllä! kirjoitti:

        Juuri näin!

        Näköjään on helpompi pitää kiinni valheellisista leimoista kun päästää niistä irti!

        Jani oli todellinen voittaja niistä kolmesta viimeisestä kisaajasta. Toivon Janille ja hänen perheelleen parempaa ja onnellisempaa elämää tämän kokemuksen myötä! Mikään rahamäärä ei sitä koskaan korvaa.


      • jarkko is the best

        samaa mieltä sun kans, noi jotkut vaa ei tajuu sitä et Jarkko EI kiusannut Piia... miks ihmees sit Piia ois edes äänestäny Jarkkoo voittoo jos se olisi kiusannut sitä. ihmiset hei SE OLI VAAN PELIÄ. Älkää enää jaksako ny valittaa turhasta.


    • jarkkooo1

      mut hei se oli jarkon temppu, et piia ei oo sit finaalis.. se oli vaan peliä ja hyvin osas pelata.

    • aarrghh

      En tiedä minkä ikäistä porukkaa täällä kirjoittelee näitä, mutta luultavammin kaikki osaa lukea että Jarkko EI h*lv*tti soikoon EDELLEENKÄÄN kiusannut Piaa. Monta miljoonaa kertaa teille joillekkin pitää jankuttaa sitä. Se ei ollut kiusaamista, varmasti itsekkin tietäisitte paremmin jos olisitte olleet paikan päällä tai tuolla saarella. SELVIYTYJÄN ide on just se että siellä pelataan. Oikeesti lopettakaa toi lapsellinen jauhanta et Jarkko kiusas Piaa. Kait teidän kaikkien ketkä seuraa selviytyjää että SE ON PELIÄ.??? Lopettakaa tuommoinen käytös kun ette asiasta tiedä mitään.

      • Vappu Kokkeli

        Lopeta toi typerä floodaaminen


      • krooooh

        Jarkko toimi väärin haukkuessaan Piiaa. Jos oli pakko psyykata, sen olisi voinut tehdä jollakin muulla tavalla kuin menemällä henkilökohtaisuuksiin.

        Jos koko homma olisi vain peliä, Jarkon olisi kannattanut lankulla psyykata muut pois pelistä, ja ottaa Heidi finaaliin.


      • aaar2
        Vappu Kokkeli kirjoitti:

        Lopeta toi typerä floodaaminen

        miksi ihmeessä lopettaisin? kait minä saan sanoa miten asiat OIKEASTI meni. voi teitä lapsia..


      • nähty on!!!!!

        Yritä nyt ite saatans pösilö ymmärtää että me osattiin ihan ITSE OMIN SILMIN ja KORVIN nähdä ja kuulla kuinka JARKKO ilmiselvästi ja todella TÖRKEÄSTI kiusasi Piiaa.

        Hyvin oli jätkällä hallussa tavat ja tieto siitä miten ihminen saadaan nöyryyttämäällä nujerrettua ja henkisesti luhistumaan, aivan varmasti harrastaa samaa muussakin elämässään... harmittaa niiden puolesta jotka kohteeksi joutuvat.
        Kerran paska on AINA paska, eikä siitä muuksi muutu. PISTE!

        Lopeta se floodaaminen ei se totuutta muuksi muuta!


    • dwdwdwdwdw

      Kumma juttu, kun tämä "kiusattu" ei kokenut tulleensa kiusatuksi. "Kiusaajakaan" ei kokenut kiusanneensa. Miten tämmöinen on mahdollista?

      Harhaisia katsojia kyllä.

      • minä vaan.

        olen samaa mieltä kanssasi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      202
      4810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2942
    3. 134
      1757
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      219
      1526
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1129
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1097
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe