Tarinani

MiuMau:3

En oikein tiennyt mihin osioon laittaa tarinani, joten kirjoitan sen nyt tänne.

Olen teini-ikäinen tyttö, ja olen vähän eksyksissä elämäni kanssa tällä hetkellä. Haluaisin saada pieniä neuvoja, joiden avulla voisin päästä asiasta eteenpäin ja tuntea itseni taas "kokonaiseksi".

Elämäni muuttui ratkaisevasti noin vuosi sitten. Tutustuin koulutöiden kautta itseäni vanhempaan poikaan, joka alkoi lähestyä minua useasti seksuaalisessa mielentilassa. Sanoin pojalle usein ettei minua kiinnosta ja haluan hänen jättävän minut rauhaan. Tämä ei kuitenkaan auttanut. Pian poika alkoi levittelemään suurenneltuja puheita minusta, monet kuitenkin uskoivat puheet todeksi ja jäin ilman ns. turvaa koulussa. Poika päätti iskeä kimppuuni tuolloin. Hän alkoi lähentelemään minua useammin, koskettelemaan paikoista jotka kuuluvat omalle henkilökohtaiselle tilalleni. Pian tämä poika tiirikoi koulun vessan oven lukosta auki ja pakotti minut hyväilemään häntä erogeenisilta alueilta. En päässyt poikaa karkuun ja tätä jatkui lähes puoli vuotta.

Eräänä päivänä tämä poika ilmestyi kotiini ja tuli sisään. Olin yksin, kuten useasti olen. Poika kaatoi minut sänkyyni, riisui minut, löi, kuristi ja pakoitti minut yhdyntään. Huusin, anoin ja kiljuin poikaa lopettamaan mutta mikään ei auttanut. Purin, löin, vääntelin, mutten päässyt pois tapahtumasta. Tuona päivänä poika, joka oli käyttänyt minua seksuaalisesti hyväksi 5,5 kuukautta raiskasi minut vieden neitsyyteni.

Pari viikkoa tapahtuman jälkeen aloin huolestumaan, kuukautiseni eivät olleet alkaneet viellä. Aika kylläkin olisi ollut jo. Odotin pari päivää ja tein raskaustestin. Se oli positiivinen. Olin valtavan kovassa shokissa, enkä ymmärtänyt mitä tein. Soitin raiskaajalleni ja itkin puhelimeen olevani raskaana. Alta aika yksikön ovikello soi ja tämä poika on ovella. Avaan oven raolleen, koska luulin että hän pyytää anteeksi tekoaan. Niin ei kuitenkaan ollut. Hänellä oli selän takana rikkinäinen lasipullo jota en ollut huomannut. Kun hän pääsi sisälle sanoi hän agressiivisesti että pitää huolta siitä ettei tieto sikiöstä tule kenenkään tietoon ikinä - hän oli siis päättänyt tehdä abortin itse. Jollain hyvällä tuurilla sain puhuttua hänet ympäri ideastaan. Kemiallinen raskaudenkeskeytys on kuitenkin varmempi kuin lasipullo vaginaan.

Tein abortin äitini mukana ollessa. En kertonut kenellekkään totuutta. Sanoin että halusin tapahtunutta, mutta ehkäisy petti. Pääsin karkuun totuutta, eikä minun tarvinnut pelätä uudelleen näkemistä enää.

Nyt, vuosi tapahtuneen jälkeen ymmärrän mitä tein väärin. Kadun, etten kertonut totuutta tapahtuneesta. Sama poika voisi olla telkien takana, ja todistetusti varmistettuna ettei kenellekkään muulle tapahdu samanlaista asiaa.
Kadun myös aborttia, totuin lääkärikäyntien välissä ajatukseen että minusta tulee äiti. Välillä vieläkin nukahdan itkuun, koska kaipaan lastani. Toisaalta, en olisi pystynyt sitä itse kasvattamaan, joko ikäni saatikka sen alullepanon takia. Mutta Adoptiokin olisi ollut järkevämpi vaihtoehto.

Olen hyvin ujo tapahtuneen takia, enkä oikein tutustu ihmisiin samalla tavalla kuin ennen. Haluaisin kuitenkin saada uusia ystäviä ja kunnon parisuhteen. Olen tutustunut esim. galleriassa poikiin, jotka vaikuttavat oikein mukavilta ja luotettavilta. En ole ketään livenä tavannut, enkä luultavasti aijokaan.

Minusta parisuhteen pitäisi pohjautua luottamukseen, mutten tiedä pitäisikö minun kertoa historiastani ns. vävyehdokkaalle. Vai meneekö hän niin pahasti lukkoon, että jättää minut. Olen hyvin hellyyden kipeä, kaipaisin juttuseuraa ja syliä johon käpertyä kun nään painajaisia tapahtuneesta.

Joten kuinka pääsisin ujoudestani eroon, ja voisin olla se sama vanha tyttö joka olin ennen tapahtunutta? Haluan tulla taas poiken kanssa toimeen ja pitää hauskaa ilman murheita, edes yhden päivän. Luoda sen pitkäkestoisen parisuhteen, harkita seksiä, mennä naimisiin ja hankkia lapsia.

6

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seriously?

      Aika kauheeta, jos tuo totta on. Aika uskomatonta?

      Jos poikaystäväehdokas on tarpeeksi kypsä, se ottaa sut entistä tiukemmin kainaloon ja tukee sua kun kerrot tuosta ikävästä jutusta, eikä minkään "hyväksikäyttömaineen" takia hylkää sua. Se erottaa tosimiehet pojista, mun mielestä. Ja vika ei ole sussa millään tavalla!

      • blahbasla

        et kai oikeasti usko tuota? ei kukaan teini kirjoita noin, en usko sanaakaan. kirjoittaja on luultavasti mielenterveydellistä ongelmista kärsivä nuorehko mies.


      • Tarinani, Aloittaja

        Kiitos viestistäsi. Jotenkin silti pelkään, ettei hän sitä hyväksyisi. En ole kertonut asiaa kenellekkään. Tai siis koko totuutta. Pakottivathan ystäväni minut "terapeutille" kun tajusivat että kierrän tietyt asiat kuin pakkomielteen vallassa. Noh siellä terapeutilla kerroin olennaiset asiat - en luota vieraisiin ihmisiin. Pääsin pois koska olin "paljon paremmassa kunnossa" ensimmäiseen tapaamiseen verrattuna.

        En vain silti pääse eroon sitä tunnetta,jos en kelpaakkaan kenellekään. Ja en saa tietää sitä, jos en uskalla tutustua uusiin ihmisiin.


      • mulli4
        blahbasla kirjoitti:

        et kai oikeasti usko tuota? ei kukaan teini kirjoita noin, en usko sanaakaan. kirjoittaja on luultavasti mielenterveydellistä ongelmista kärsivä nuorehko mies.

        blahbasla Olet niin SAATA#¤%&NAN Oikeassa..Hyvä että edes joku näkee

        täällä oikein!!


    • Älä paskaan kajo!

      Voit ujonakin hyvin ja siksikin löytää kivan poikakaverin ja mennä yhteen kuin aika koittaa.Tuskin nyt kaikki pojat tulevat luoksesi rikkinäinen pullo aseenaan jne.Siinä on tottakai jo rikollista mieltä.Ei kaikki pojat ole koulun pihallakaan hännystelemässä roistojen alkuja.He viihtyvät sivummalla.Mikä sitten saa rosvonnalut niin halutuiksi myös? Ehkä tyhjät päänuppinsa joita on helppo mukailla huomaamatta seurauksia.

    • sdggggg

      soita poliisi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe