Mitkä ihmeen MM kisat ?

Waisman

Naurettavaa edes kuvitella MM kisoina tapahtumaa, josa puuttuvat lähes kaikki maailman huippupelaajat, eli ne jotka pelaavat paljon arvostetuimmissa paikoissa kuten NHL:ssä ja KHL:ssä .

22

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hesek 1

      NHL pelaajia ei tarvitse Suomen joukkue. On aina menestytty paremmin , kun ei
      ole niitä mukana . 95 joukkueessa ei yhtään ja viime mestaruudessa M.Koivu ja T.ruutu.

    • c-luokan kisat

      Jep suurimmalla osalla näistä NHL-"tähdistä" on kausi vielä kesken. Kyse ei ole siitä tarvitaanko heitä vai ei, mutta kyllä lajin MM-kisoissa pitäisi olla parhaat mukana. Stanley-Cupin voitosta kamppaillaan Pohjois-Amerikassa, ketä siellä MM-kisoja seuraa? Ottaen huomioon kuinka pieni osa väestöstä ylipäätään seuraa siellä kiekkoa. Terv. lätkäfani

      • Bossa!

        Kaverini on ollut Roud 66 reisussa on lähes kuukauden, eikä näin Suomen pilipali "MM" kisoista ole puhuttu Usassa mitään, eikä medioissakaan ollut mainintoja.


      • Huökuk
        Bossa! kirjoitti:

        Kaverini on ollut Roud 66 reisussa on lähes kuukauden, eikä näin Suomen pilipali "MM" kisoista ole puhuttu Usassa mitään, eikä medioissakaan ollut mainintoja.

        Miksä näistä USAssa puhuttaisiin? Eihän se roskasakki siellä tajua oman maansa ulkopuolisista asioista mitään. Uutisissa seurataan siellä jotain pieniä paikallisia tapahtumia kuten kissan pelastamista puusta.


    • -o-

      MM-kisoissa selviää missä maassa on parhaat pelaajat ja sillä selvä.

      • Torvelo hoi!

        Hohohoh! Mitäkön NHL:ssä juuri nyt pelataan. Siellä on ovat maailman kovimmat pelurit. Tänne pilli pali kisoihin ei huippumiehiä seuroista edes päästetä, eli joku maksa järjettömiä vakuutusmaksuja ja kaikkia pelaajan kuluja.


    • Parhaat pelaajat?

      Joo suurimmalla osalla parhaista pelaajista on vielä kausi kesken. Miten siinä silloin selviää millä maalla on parhaat pelaajat? Nykyinen ajankohta kisoille on aivan järjetön.

      • krot

        Oliko minkälaiset avajaiset eilen? Eikö näissä ole yleensä joku kohtuullisen pramea avajaisshow? En nähdyt missään uutislähetyksessä tai youtubessa edes välähdytä, joten taisi jäädä vain lipunostaneiden iloksi:(


      • -o-

        "Miten siinä silloin selviää millä maalla on parhaat pelaajat?"

        Pelaamalla ;D
        Se joka voittaa MM-kisoissa on maailman paras joukkue ;D


    • Realdenken

      MM-kisat voittaa mennen tullen miljönäärelle räätälöidyt lomailuturnaukset, joissa väsähtäneet superstarat pelaavat vasurilla kaljahuurussa tylsiä matseja. Sen sijaan MM-kisoilla on jäätäviä perinteitä kauas historiaan ja tunnetaso on aivan toista luokkaa. Mukana on motivoituneita pelaajiia. Homma ei jää muutaman superstaran fanipalvontaan. Maailman huippukiekkoilun taso on sen verran kova, että kovia pelaajia riittää MM-kisoihinkin. MM-kisoissa pelaavat nimenomaan joukkueet, eivät pikkukaulasossa kikkailevat miljonäärit. Kuinka monta kertaa on nähty ö-luokan yrittäjäksi valahtanut dollarimiljonääri MM-jäillä? Turhan usein: tylsää.

    • -o-

      Siinäs näkivät Slovakian NHL-pellet, etteivät ole muita parempia.

    • ämmäm kisat

      Eikös tuo NHL-pelaajien saamattomuus tuolla MM-jäillä kerro juuri jääkiekon heikosta kilpailullisesta tasosta maailmanlaajuisesti? Ja aina puhutaan kuitenkin, kuinka "maailman parhaat" pelaa NHL:ssä.
      Jääkiekkoammattilaisia on niin vähän maailmassa, että lajin kilpailullinen taso on todella pientä. Siitä se pääosin johtuu ja myös NHL-pelaajien motivaation puutteesta kauden jälkeen.

    • gggggggggg1

      Naurettavat nämä jokakeväiset puulaakikisat. Ei näistä kisoista voi edes puhua MM-kisoina. Urheilullisesti näillä kisoilla on yhtä paljon arvoa kuin Ässien "mestaruudella".

      • pillumareijahei

        gggggggay1 sä olet aika asennevammainen tissiposki. Taida olla sellainen kiukutteleva 150 kiloinen pullapoika. Mitä jos lähtisit pyörimaan kioskia kohti ja ostaisit pussillisen munkkipossuja ja pari kiloa suklaatia lohdutukseksi. Jätä ihmeessä asiantuntijalausunnot niille joilla asiantuntemusta on. Sun pinnallinen näkemys on täysin kieroksi vääristynyt. Ja miten niin Ässien mestaruudella ei ole mitään arvoa? Vltuttaako sua kun sun fanittama rupusakki ei pärjännyt? Et reppana edes osaa ajatella miltä Ässä-leirissä tuntuu nyt. Oikeesti, tee palvelus ja kokeile yhdenköydenriipuntaa.


    • -o-

      NHL-äpärät eivät pärjää mm-kisoissa ;D
      Niiden pitää ensin kehittyä tarpeeksi ;D
      Suomi voittaa ilman NHL-pelaajiakin ;D

    • Vilektonin Esa

      NHL.ssä pelataan 82 ottelua pudotuspelit päälle. Tuskimpa yksinään ihminen pystyy ilman mömmöjä palautumaan tarpeeksi nopeasti ja pysymään tarpeeksi terveenä tuollaisilla ottelumäärillä. Ei voi mm-kisoissa keväällä odottaa ihmeitä NHL-"vahvistuksilta".

      NHL:ssä pitäisikin pelata huomattavasti vähemmän otteluita, mikä mahdollistaisi myös mm-kisat, joissa pelaa kaikki parhaat pelaajat. Mutta näinhän ei tehdä koska NHL:n tarkoitus drafteineen ja palkkakattoineen on tehdä mahdollisimman paljon rahaa, urheillullisuudella ja kilpailemisella ei ole mitään tekemistä NHL:n kanssa.

    • diggi loo

      Noh, katsoohan monet innoissaan Euroviisujakin, vaikka sieltä puuttuvat lähes kaikki huippuartistit.

      • Vilektronin Esa

        Artisteja ei nyt voi mitata samalla tapaa tuloksilla kuin jääkiekkolijoita tai jalkapalloijoita.


      • mestarit

        Mm skaba on mm skaba eli mestaruudesta pelataam sen sanoo ko nimi. Jos peli ei kiinnosta pohjois- amerikassa niim mitä sitten.. eihän noita jenkkejä kiinnosta noi fudiksen mm skabatkaan. Joten turha viittaus tossa yllä ettei jenkeillä hajua mm kisoista. Mistä niillä ois hajua?


    • Trolli24

      Aina kun Suomi, tai joku jääkiekon "kääpiömaa" pärjää, niin kuvitellaan että lätkän huippumaat ei ole kiinnostuneita mm-kisoista eikä viitsinyt uhrata moiseen kuraan huippupelaajiaan. Tämä harhainen ajattelu taas laskee valheellisesti mm-kisojen tasoa yleisön joukossa. Todellisuus on, niinkuin täällä on jo sanottu, että muihin liigoihin töihin lähteneillä huippupelaajilla on siinä vaiheessa rankka kausi takana tai ollaan juuri loppupeleissä. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että mm-joukkueet rakennetaan käytössä olevilla resursseilla, ja mahdollisimman energisillä resursseilla. Kukaan asiantuntija ei rakenna joukkuettaan vain pelaajan nimen tunnettuuden perusteella, varsinkin kun tiedossa on, että nämä nimekkäät pelaajat ei raskaan kauden jälkeen kykene enää antamaan täyttä panostaan mm-kisoissa. MM-kisojen ajoitus vain on hankala projekti.

      Mutta, mehän ollaan Suomi24:ssä, joten ymmärrän kommenttien heikon tason ja trollailun yleensä;)

      Nyt suomella on rookie-joukkue. Ja näin pitää ollakin, että saadaan kokemusta jaettua muilekin kuin muissa liigoissa pelaaville tähdille. SM-liigasta löytyy taitoa ja fysiikkaa, niin itse keskittyisin täysipainoisesti täysin kotimaisen mm-joukkueen rakentamiseen. Suomeen pitäisi kehitellä esim. All Stars -tyylistä systeemiä paitsi uusien yleisöohjelmien tekemiseksi myös arvokisajoukkueen kehittämiseksi.

    • uglytroll

      Trolleja ja tietämättömiäkin löytyy, mutta..Ei siinä kyllä tarvitse olla mikään ekspertti tajutakseen näiden kisojen todellisen urheilullisen arvon. Itse seuraan urheilua, myös jääkiekkoa joka ei kyllä kuulu vahvimpiin suosikkilajeihin.

      Kisat olisi pakko pitää tulevaisuudessa ajankohtana, jolloin maiden parhaat pelaajat saadaan mukaan. Nimihän on MM-kisat. Mitä järkeä on mitata maiden parhautta ns. jämäjoukkueilla jos maiden parhaimmat pelaajat eivät ole mukana? Joka vuosi sama homma, ihan selvää maalaisjärkeä. Kaiken lisäksi kisat ovat joka vuosi, mikä laskee niiden arvoa entisestään. Joka Suomen pelin olen katsonut ja toivon todella että Suomi pääsee mitalipeleihin.

    • Den glider in!!!

      Itse olen sitä mieltä, että pelaajat, jotka alusta asti ovat olleet MM-kisoissa mukana pelaavat loppuun asti, eikä tarvita muita enää myöhemmin täydennykseksi.
      Meidänkin joukkueemme on tehnyt hyvää työtä keskenään ja päässeet pitkälle. Jos he menestyvät näissä kisoissa, on se heidän ansiotaan, eikä ole sopivaa sitten loppupeleissä ruveta hehkuttamaan jotain valmiiseen pöytään tulevaa.
      Kunnia heille, joille se kuuluu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe