Auto Pades Helsinki

Auto ostoksille?

Onko kukaan ostanut kyseisestä liikkeestä autoa (Auto Pades Herttoniemi, Helsinki)? Olis yksi auto joka kiinnostaisi mutta vähän epäilyttää tuo liike. Tosin epäilyttää kyllä vähän jokainen jobbariliike täällä päin. Onko kyseessä joku virolaisten/venäläisten vai perinteisen suomalaisen vähemmistöryhmän pyörittämä liike kun omistajan tai myyjien nimiä ei ole mainittu nettiautossa tai missään päin netissä. Luulisi, että firman sivuilla voisi ilmoittaa nimet jos ei ole mitään peiteltävää ja kyseessä kunniallinen firma.

78

9521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei pakko ostaa

      Kyllä sitä kaikkea luulisi joo. Varsinkin kun tuntuu olevan että millainen auto sellainen liike. On ne sielläkin päin yksi sun toinen liike pikkuisen epäilyttävä kun tuolla lailla ajattelee. Mitä lie vanhoja ritsoja myy joita vähemmän epäilyttävä liike ei halua myydä, jostain kumman syystä. Onneksi ei sieltä Auto Padeksestakaan kenenkään väkisin tarvitse ostaa. On Herttoniemessä paljon sellaisiakin liikkeitä joita ei tarvitse ihmetellä ja ei ole epäilyttäviä. Esimerkiksi nyt vaikka se Amonoffien omistama Veho. Osta sieltä niin ei tarvitse ihmetellä tai epäillä.

      • Sama aloitus jo 2010

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi boikotoida jonkun yksittäisen kaupan takia, kaikki epäonnistuvat joskus jopa mestaritkin


    • Ostava auto

      Miksi auto ostoksille? Tyhmää lähetää se auto eihän se osaa edes puhua. Mene itse auto-ostoksille ja katso kauppa omin silmin.

    • Autokin mukaan

      No on se kyllä kumma jos ei omistajan ja myyjien nimiä voi laittaa nettiin. Kyllä suurimmalla osalla nettiauton pikkufirmoista on nimet esillä. Edellisetkin viestit taitaa olla omistajien/myyjien kirjoittelua. Mutta onko kellään muulla mitään tietoa vai joutuuko tyytymään noihin omistajan/myyjien kettuiluun? Kai sitä täytyy itse käydä parin viikon päästä paikanpäällä katsomassa kun kun sinne päin sattuu. Epäilen kyllä, että turha reissu tulee. Ja kyllähän se autokin menee ostoksille jos se reissuun lähtee.

    • kjyttääjä

      Jotenkin mystinen liike ollut kun kattonut netistä noiden autoja, tuntuu ettei kukaan oikein tiedä liikkeestä mitään vaikka kalustoa on kymmeniä suht arvokkaitakin autoja kuten 30000e porssea. Jos olen oikeassa niin tuota pitää suomalainen nainen ja virolainen/venäläinen mies? Jostain tuollaisen käsityksen olen saanut.

      Myyntitekstit on ainakin aika yliampuvia. Propsit tyylikkäistä myyntikuvista, erottuu oikeasti edukseen

    • Ei löytynyt autoa

      Paikan päällä tuli käytyä. Liikkeestä sinänsä ei valittamista. Paikalla olleelta naiselta sai tosi ystävällistä palvelua. Joku mieskin siinä taisi pyöriä mutta se ei tainnut edes tervehtiä. Kauppoja ei tullut. Oli taas sitä perinteistä Auto on tosi siisti ja hyvässä kunnossa -ilmoittelua ja sitten todellisuudessa puskee jo kunnolla kukkaa kaarista ja kone tiputtaa öljyä maahan asti.

    • Miesvm86-

      Älkää nyt oileasti ostako tosta liikkeestä mitään. Jos autoilmoitukset ovat täynnä alkeellisempiakin kirjoitusvirheitä, sellaisia jotka apinakin takuaa niin se kertoo kaiken liikkeestä. Kieli poskella väännetty romuautoista hienoja kuvauksia jotka varmasti iskevät nuoriin yms autoamiksiin. Mua on tässä liikkeessä kusetettu oikein kunnolla ja mitään eivät korvanneet kun auto kulutti öljyä kuin pesusieni. Jos autoliike ei uskalla pistää edes myyjien nimiä nettiin ja puhelimeen vastaa joku "pades" niin hälytyskellojen pitäisi soida ja lujaa. Nimiään eivät suostu kertomaan vaikka kysyy asiallisesti tai huutaen.

      • RemakkaaNaurua

        Kirjoistustaitosi näyttäisi olevan samaa tasoa ja nimeäsikään et uskalla laittaa esille. Kaltaisesi kirjoittelijat ovat täyttä paskaa puhuvia idiootteja. Kerro omin sanoin, kuinka juuri sinä erotut Padeksesta.


      • köyhätmölisee
        RemakkaaNaurua kirjoitti:

        Kirjoistustaitosi näyttäisi olevan samaa tasoa ja nimeäsikään et uskalla laittaa esille. Kaltaisesi kirjoittelijat ovat täyttä paskaa puhuvia idiootteja. Kerro omin sanoin, kuinka juuri sinä erotut Padeksesta.

        "Kerro omin sanoin, kuinka juuri sinä erotut Padeksesta."

        Ainakaan tuolla "munaton miesvm86" ei ole euron euroa taskussaan, satikka tilillään (työttömyyskorvauksen maksupäivänä muutama ropo), Padeksella sen sijaan on.


    • SofiZ

      Olen asioinut ja loistavaa palvelua saa !!!
      suomalaisia naisia ihan ovat ainakin puheen perusteella :)

    • Ilpo4

      Kierrä kaukaa kyseinen paskaläjä! Palvelu huonoa, autot romuja ja kalliita. Huijareita talo täynnä

    • Itse olen ostanut kyseisestä liikkeestä auton nyt syyskuussa 2016- ja sain oikeasti hyvää ja ystävällistä palvelua ja auton tiedot pitävät paikkansa . Auto on ollut hyvä ja toiminut hyvin . Suosittelen vilpittömästi tätä liikettä , koska he eivät lupaa liikoja vaan kertovat asiat niin kuin ne ovat ( heti puhelimessa sain auton huoltohistorian / renkaiden kunnot tietoon ) Myyjä sanoi asiat selkeästi heti ja minulla oli hyvä tunne kaikesta. Paikan päällä asiat sujuivat hyvin ja sain auton sopivaan hintaan ja myös edullisen rahoituksen . Harvoin olen saanut näin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen todellakin tätä liikettä.

      • FacebookTykätty

        Helsingissä on kehutumpikin liike.


    • verotarkastaja

      Äijä huutaa kopissaan naisasiakkaille, että lisää rahaa pitäisi saada väliin...
      Samat autot tuntuvat olevan liikkeessä vuodesta toiseen ja ei ymmärretä hintaa laskea. Onhan se hinta ihan eri 10-vuotiaalle autolle kuin 7-vuotiaalle autolle, vaikka onkin hallin perällä seissyt.

    • tappernoje

      Hieman kummallista touhua, auto on juuri mennyt rikki, tai se olikin jo kaksi vuotta sitten sama vika. Vika ei vaikuta katsastukeen mutta emme mene takuuseen. Autossa takuu kilometrit - emme voi taata mutta siltä näyttää.......etc. Siis ei mitään faktaa. Järki mukaan vaikka naiset huseeraa kuinka taitavasti.

    • KähköseJussi

      Kävin kyseisessä puljussa katsomassa jo pitkään myynnissä ollutta vanhaa E500:satasta mersua. Naismyyjä ei aluksi edes tervehtinyt vaan lärpätteli puhelimessa, jonka jälkeen kysyin autoa koe ajolle, jolloin myyjä ilmoitti, ettei jaksa siirellä autoja pois hallista. Ilmapiiri oli todella töykeä ja myyjä osaamaton. En suosittele kyseistä koijari firmaa kenellekkään!

      • justjoopajoo

        taitaa olla ihan padekse äijä ite asialla ku tollasia kirjottaa xD


    • padesauto

      Eip kummome ollu

    • Audimes

      Ostin Audin 25 000 €joka syö öljyä. Eivät ota vastuuta reilusti auton viasta. Kertoo kaiken kyseisestä liikkeestä.

      • tiedoksesi

        Audit syö öljyä jo uutena. Joten ei ole liikkeen syy.


      • Näinsemenee_
        tiedoksesi kirjoitti:

        Audit syö öljyä jo uutena. Joten ei ole liikkeen syy.

        Juurikin näin; kuluttajaneuvonnassakin (tottakai) tieto Audin ja muutaman muun VAG -tuotteen runsaanlaisesta öljynkulutuksesta, joten kun TAKUUKAAN ei kaikkea korvaa, eivät myöskään velvoita käytettynä jälleenmyynyttä liikettä vastuuseen.


      • skodasmies

        Tästä audien öljyn syönnistä: Itsellä skodaTSI 1.8, joka käsittääkseni sama motti kuin audissa, ostettiin 4 vuotiaana ja alle 100 Mm ajettuna. Ekan neljän kuukauden aikana joutui lisäämään noin 6 l öljyä jonka jälkeen punnitusmittaus merkkiliikkeestä, josta oli ostettu vuoden takuulla. Kulutusrajat (jotka ovat varsin suuret) kuitenkin mittauksessa ylittyi, jonka jälkeen öljyrenkaiden ja kiertokankien vaihto tehdastakuuseen. Lopputulos: huoltovälillä ei tarvinnut enää öljyä lisätä.

        Toisin sanoen kyllä tuo öljynkylutus vaikuttais näissäkin moteissa enemmän tyyppivialta kuin ominaisuudelta, kun kerran korjaamalla paranee. Sääli niitä, jotka eivät ole ehtineet takuuaikana korjauttaa.


      • Anonyymi

        Miten he voisivat sen tietää? Ihmiset itse vievät paskojaan liikkeisiin ja laittavat ne kiertoon. Ja eikös noi vagin paskat vie öljyä enempi kuin bensaa😂


    • Avajais.kahville

      Eikös tää liike aloita 1.8. uusissa tiloissa?

      • kaksiyhdessäpaikassa

        Hynttyyt yhteen, ympäri mennään yhteen tullaan ja saman katon alle!


      • EiOoKahta
        kaksiyhdessäpaikassa kirjoitti:

        Hynttyyt yhteen, ympäri mennään yhteen tullaan ja saman katon alle!

        Tais mennä pulju nurin.


    • TsekkiFerrari

      Ystävällistä palvelua sain kyseisestä liikkeestä.Ensinmäisen Skodan ostin Pades Oy.stä.Auto vatasi täysin myynti-ilmoitusta.Oli jopa parempi .Suosittelen lämpimästi.

    • Kakanhajuntunteeheti

      -Upea! -Tehon tuntee heti! -Hoidettu! -Takuu kilometrit! -Huollettu! -Tarjoushinta! -Löytö! - 1 omistaja! -CD! -Mukiteline! -Hajukuusi! -Hierovat puunappula-istuimet! -Tyylikäs väri! -Korin värinen huoltokirja! -Pirteä!-Blaablaablaa.. Superlatiivi-yliannostus..

    • autojako

      jaska paikka, kauheeta kusetusta.

      • idioottikohanko

        Kiitos hyvin perustellusta mielipiteestäsi.


    • Ensikesääodottava

      Ostin juurikin tällä viikolla ko. liikkeessä myynnissä olleen punaisen avo-auton. Soittelin autosta puhelimella pari päivää ennen kuin ehdin katsomaan. Puhelinkeskustelu oli hyvinkin luottamusta herättävä, sillä myyjä kertoi itse mitä pientä laitettavaa autossa on jotka eivät näy myyntikuvissa. Käynti liikkeessä pari päivää myöhemmin antoi ainakin minulle tosi hyvän kuvan heidän toiminnastaan. Auto oli juurikin sellainen jollaiseksi sen oli puhelimessa kerrottukin olevan. Palvelu oli sekä myyjän että paperityön hoitaneen rouvan taholta erittäin ystävällistä ja asiakasläheistä. Voin kyllä vilpittömästi suositella käyntiä ko. liikeessä. Kuten joku tuossa edellä olevassa ketjussa sanoikin, jokainen ostaja tekee itse päätöksen ostaako sen auton jota menee katsomaan vai ei. Ainakin itselleni tuli hyvinkin positiivinen kuva siitä, että tämän liikkeen pyörittäminen kokonaan näiden kolmen kauppaan eri vaiheissa osallituneen rouvan taholta tapahtui asiantuntevasti ja juuri sellaisessa positiivisessa ja iloisessa hengessä kuin pitääkin.
      (Ja vielä kaikille epäilijöille tiedoksi: Ei en todellakaan ole kenenkään heistä tuttava tai sukulainen, tapasin kaikki 3 rouvaa ensimmäistä kertaa eläissäni. Auto oli myynnissä netissä ja siitä kauppa lähti kehittymään).

      • Autonostajaehdokas

        Kävin läpi kaikki myydyt punaiset avoautot (15 kpl) eikä yksikään tuntunut sopivan Paadeksen myymäksi. Nyt tuleekin ensimmäiseksi mieleen, että kommentin on kirjoittanut joko Paadeksen myyjä tai joku lähihenkilö. Mikä merkki? Jos meinaan sattuisi vielä löytymään ilmoitus, niin kommentti ehkä saisi uskottavamman sävyn.


    • Ensikesääodottava

      Anteeksi että huijasin, olen itse se "rouva".

      • RanssukoOlet

        Olet se puhelimessa räkyttävä rakkikoira ja vielä esiinnyt rouvana 😂


    • VantaanItkupilli

      Minä vollotan ylläpidolle. Olen tappiokioskin luuseri.

    • EiEnääIkinäVantaalle

      Liikkessää haisee home ja vanha rouva intti kuin viimeistää päivää audin toimivuudesta . . . Ei jatkoon!

    • markkuks

      Eivät anna koe ajolle autoja! Ei kuulemma ole aikaa siirellä tuotteitaan.

    • asiakasTyytymätön

      Itse olen ostanut kyseisestä liikkeestä auton vuonna 2014. Superhyvä ja huippukuntoinen autoni oli korjaamolla ensimmäisen kerran kaksi viikkoa ostamisen jälkeen jarru- ym. vikojen takia ja viikko tämän jälkeen kytkin pamahti. Liikkeen mielestä tämä oli reilu 100 000 ajetulle autolle normaalia kulumista ja auto täten myyty sellaisessa kunnossa mitä sopii ostajan odottaa. Itse en ollut tätä mieltä, eikä ollut korjaamokaan, joten päätin ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Kuluttaja-asiamiehen suositukseen korvata korjauskulut eivät suostuneet, eivätkä noudattaneet kuluttajariitalautakunnan ratkaisua korvata kuluista minulle. En siis voi suositella asioimaan kys. liikkeessä.

    • Älkää.ostako.mitään

      Onko tuo kioski vielä pystyssä?

      • Anonyymi

        Ei ole


    • Vaimelämänkoulua

      Kusetuspaikka koko liike. Firman omistaja uhkailee että on ajanut takanamme ja ettei autossa mitään vikaa ollut. Jos ostatte niin turha kysellä mitään takuuasioiden perään jos auto laukeaa kulman taakse.

    • Jukka56

      Ostin 5/18 BMW 520i,viat kerrottiin reilusti puhelimessa kolhut, tuulilasi rikki ,ettei turhaa reissua tule sen takia. Koeajossa selvisi millainen auto. Täytyy sitä itsekin ostaessaan käytettyä ja huoltohistoriaa katsoessaan, että mitä on laitettava. Laitatin ja auto kehrää ,kuin kissa. Hinta/laatusuhde jäi hyväksi ja tyytyväinen olen. Ja palvelukin oli ihan kiitettävää.

    • ihmetouhuu

      Eli myyvät paskana olevia autoja. Mikseivät vaihtaneet sitä tuulilasia ennen myyntiin laittamista???!!

    • Jukka56

      Varmaan heidän asiansa,auton hinta muodostuu tiedossa olevista vioista ja”vammoista”. Tämä kuitenkin vm.2001 ja ei ole salaisia vikoja ollut. Minä sain hyvän auton sopivalla hinnalla ,autoon ja palveluun olen ko. liikkeessä tyytyväinen.

    • Ensuosittele

      Ostin "toimivan" auton pari kuukautta sitten, ja heti kolme päivää kaupan jälkeen muun muassa sen vaihteet alkoivat temppuilla. Auto ollut kolmessa eri huollossa kaukanakin asti, mutta vikaa ei ole saatu korjattua. Auton kuitenkin väitetään olevan kunnossa, vaikka se jättää koko ajan keskelle tietä ja ei lähde käyntiin/vaihda vaihdetta. Minulla on siitä videotodistetta, mutta silti minua ei uskota. Minun pitäisi vielä maksaa, että saan kaupan purun rikkinäisestä autosta, vaikka kuluttajaneuvonnan mukaan minun ei pitäisi maksaa kuin ajetuista kilometreista. Uhataan kuluttajariitalautakunnalla, ja päätös kaupan purusta pitäisi yhtäkkiä tehdä päivässä, vaikka asia on venynyt jo kuukausia autokaupan puolelta. Vaaditaan minulle kuulumattomia maksuja, kun tietävät että en tahdo riitauttaa pitkän prosessin takia. Paikan pomo ei ole koskaan paikalla, vaan aika lomalla, ja sen takia asioita on todella hankala hoitaa, ja asia on venynyt ja venynyt. En suosittele paikkaa kenellekään. (Ellet halua rikkinäistä autoa, josta et meinaa päästä eroon.)

    • Nyt on pakko kommentoida nimimerkin"ensuosittele" suorastaan valheellista kirjoitusta! Ensinnäkin, liike ei ole MISSÄÄN vaiheessa uhkaillut häntä, olemme ainoastaan kertoneet asiakkaan oikeudesta kääntyä Kuluttajaneuvojan puoleen (asiakas oli jo itse ollut sinne yhteydessä), jos hän ei ole tyytyväinen meidän ehdottamaamme ratkaisuun, eli kaupanpurkuun, mistä hänelle koituisi muutaman satasen lasku.Toiseksi, asia ei ole liikkeestä johtuvista syistä venynyt kuukausia, asiakas on ITSE valinnut korjaamot, mihin on autonsa vienyt ja liike on maksanut kaikki nämä korjauskulut ja antanut asiakkaalle laina-auton. Meiltä löytyy kaikki dokumentit korjauksista ja myös valtuutetun korjaamon lausunto siitä, että auto toimii. Olemme myös itse ajaneet ko. ajoneuvolla kolme päivää korjauksen jälkeen ja se toimi täysin moitteettomasti.
      Kirjoittajan kannattaisi miettiä tarkaan, ennen kuin kirjoittaa valheellisia ja erittäin vakavia syytöksiä, mm. syytettä uhkailusta! Olemme tehneet tässä ko.tapauksessa kaikkemme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

      • Ensuosittele

        Vastaus vielä autoliikkeelle: uhkailu oli ehkä kärjistetty sana, mutta tiedätte itse tilanteen. Ainakin yhden huoltoliikkeen on autoliike suositellut, ja merkkihuollossa on käyty. Saatte olla mitä mieltä haluatte auton toimivuudesta, mutta pääsette tutustumaan siihen lisää ainakin kaupan purun jälkeen. Auton toiminnasta on kyllä videotodisteita, mitä on teille lähetetty. Olen kyllä hyvin eri mieltä siitä että kaikki on mennyt minun toiveiden mukaan, ja tiedätte kyllä itse miten asiat ovat menneet. Toivon kuitenkin hyvää autoliikkeelle, ja toivottavasti saatte auton kuntoon hyvää omistajaa varten.


      • WhySoSerious

        Käyvätkö padeksen enkelit itse peukuttamassa omia kommenttejaan?


      • Anonyymi

        Böböbö mitä muuta varkaalle?


      • Anonyymi

        Mina etsi piza auto sina muda minule autopizzeria?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mina etsi piza auto sina muda minule autopizzeria?

        Eiköhän Padeksen enkelit (helsinki auto) jonkun kusenpolttaman Yartsan sulle vielä kaiva.


    • erkki65

      tapa rikollisten tunnusmerkit löytyy ilmoituksista.

      • vittukuvituttaa

        kirjotus virheistä tunnistaa perse aukisen itku pillin.


      • PässiPerusteleeSitt

        HOX!!??
        "Aika rahanpesufirma on kun katsoo kaupparekisteriä. "

        Ja sitten perustelut, miten tuollaisen tulkinnan osasitkaan kaupparekisterin tietojen perusteella tehdä. Kiitos.


      • Anonyymi
        vittukuvituttaa kirjoitti:

        kirjotus virheistä tunnistaa perse aukisen itku pillin.

        Vittu mitä turhan päiväistä paskan jauhamista. Kiva nauraa ha ha ha


    • Hienoa

      Aina on kaikki autot "Hieno & Huollettu", ja jos huoltokirja puuttuu niin "Hieno & Hoidettu". Liikeessä on useampi "Automyyjä" niminen henkilö töissä. Itse en paikan päälle vaivautuisi

    • Kierretäänkaukaa

      Onkos tämä se samainen putiikki joka on valokuvannut autojaan väärillä (LUE: eri auton) rekisterikilvillä, mm. Nettiauton ilmoituksia varten?

    • Anonyymi

      Kävin katsomassa myynnissä olevaa vanhaa Jaguaria. Taisi selvästi olla poppakonstein ohitettu moottorinvikavalo, sekä kone oli tiensä päässä vaikka nainen sanoikin sen olevan "huippuyksilö".

      Ei edes rehellisesti voitu sanoa mitä vikaa autossa on.

      • Anonyymi

        Siis mitä? Miten joku yrirys voisi kusettaa tuollalailla? Eikö kuluttajansuojalaki estä valehtelemista tuolla lailla?


    • Anonyymi

      Huijaripaikka. Autoliike ei uskalla laittaa ees myyjiensä nimiä nettiin. Itse ostin tuolta nissanin aikoinaan. Oli kuulemma ollut myyjän siskolla hyvänä käyttiksenä. Parin viikon päästä alkoi ongelmat kun auto jätti motarille. Mitään vikaa ei kuulemma autossa ole ja joku myyjämies uhkailee ja kiroaa.

    • Anonyymi

      Kerran kävin katsomassa yhtä Bmw:tä ja melkein ostinkin, mutta onneksi epäilykseni heräsi ja selvitin auton historiaa. Mittari oli ruuvattu, ei ko liikkeessä, mutta aiemmin ( auto oli virosta tuotu ) melko varmasti liikkeen myyjä tiesi asian, mutta ei toki siitä maininnut :D BMW 330D xd vm 2007 198tkm Oikeat lukemat about 270-280 tkm. Selvitin siis tiedot soittamalla auton entiselle omistajalle. Siskoni meinasi myös kerran ostaa auton ko liikkeesta, mutta sain hänet soittamaan auton entiselle omistajalle joka oli purkanut kaupat liikkeen kanssa autosta kertaalleen. REHELLISTÄ KÄYTETYN AUTON MYYJÄÄ ON TODELLA VAIKEA LÖYTÄÄ. Helpointa on tarkistaa auton historia, jos jokin epäilys herää ei kannata kauppoja tehdä !!!!!!!

      • Niin, mIksi autonostajat eivät tosiaankaan soita edelliselle omistajalle?
        Minä olen ainakin tehnyt.
        Saa ainakin selville sen, että miksi on luopunut autosta, jos sitä sivistyneesti
        osaa kysyä.
        Ei kukaan entinen omistaja toistaiseksi ole lyönyt luuria korvaan tai purenut
        siihen.
        Yhdelläkin mersunomistajalla oli niitä mersuja enemmänkin, joten hänen
        oli pakko tarkentaa, että mikä niistä?
        Alle 100.000 km ajetuissa vaihdon syy on usein vain se, että haluaa
        uuden tai uudemman mallin alleen.


    • Anonyymi

      Toimii nykyään nimellä Stadin auto.

    • Anonyymi

      Onkohan kukaan vielä maininnut, mutta autospedet jatkavat hommiaan edelleen, mutta uudella nimellä: StadinAuto oy, edelleenkään eivät uskalla kertoa myyjiensä nimiä vaan vaan on "automyyjä 1" ja "automyyjä 2". Itse olen vuosia sitten retkahtanut tähän auto padekseen ja jatkan heidän bisneksiensä seuraamista myös jatkossa. Eli varokaa stadinautoa. Kauppa ei käy ja myyjillä aikaa kirjoitella sporttiautovitsejään ladoista. Stadin auto stadinauto oy olavinlinnantie 10 helsinki olavin linnan tie olavinlinnan 00900.

      https://www.nettiauto.com/yritys/stadinauto

    • Anonyymi

      Sama homma jatkuu eri nimellä edelleen. En missään nimessä voi suositella!

    • Anonyymi

      Ei ole edes olemassa sellaista yritystä kun StadinAuto Oy vaikka kotisivussa lukee. Stadin Auto on Auto Pades oy aputoiminimi. Myydän autoja samassa tunnelissa kun CarZone Oy eli Olavinlinnantie 3 Helsinki. Olen yksi niistä uhreistä kuka osti carzone-lta romu eikä saanut kauppoja purettu. Kommentit näkyy googlamalla. Sama porukka myy eri nimissä. Siihen liity myös Autoluola Oy . En suositele

    • Anonyymi

      No oikean automiehen tietää siitä että ei osta paskaa turhaa liikettä syyttää siitä ne uskoo samat höpinät auton kunnosta se joka myy niille sen👍😊

    • Anonyymi

      On näköjään taas vaihtanut nimeä. Nyt nimellä Autoliike Autopaikka. Sähköpostit tulee tänne suuntaan edelleen Auto Padeksen nimellä. Kyllähän nää jo kertoo omaa kieltään ko.puljusta ja tavasta tehdä kauppaa. Ja jotkut onnettomat edelleen menee näiden kusetuksiin!

      • Anonyymi

        Padeksen enkelit häärää ja tappiota tulee. Teen kantelun verohallintoon.


      • Anonyymi

        Samat autopellet touhuaa autoliike autopaikan taustalla. Ihan yhtä retardia kieltä käyttävät nykyisissä autoilmoituksissa kuin auto padeksen aikana. Kunnon kusetuspaikka.


    • Anonyymi

      Samaa mietin. Olisi reilua olla yhteystiedot esillä

    • Anonyymi

      Omituinen huijausrahanpesufirma

      • Vanha viesti, mutta huomatkaa tällä palstalla aika harvinainen oikeakielisyys, sillä sana
        huijausrahanpesufirma on kuin onkin yhdyssana ja kirjoitetaan näin ollen yhteen.
        Tässä tapauksessa voisi tosin ilman moitteita myös kirjoittaa huijausrahan pesufirma.
        Pieni kauneusvirhe on lauseesta puuttuva piste.


    • Anonyymi

      Mitäköhän rikoksia tekevät? Kenenkään nimiä ei ole missään ja samat autot vuodesta toiseen "valikoimassa"

    • Anonyymi

      nykyään nimellä auto paikka

    • Anonyymi

      Kiitos tiedoista, kierrän Auto Paikka -nimisen firman kaukaa.

    • Anonyymi

      Olkaa varovaisia!
      Ostin Skoda Octavian ja ovissa oli VETTÄ!
      Sain haukut ja väitettiin sen olevan vielä NORMAALIA!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe