Nörttien naiset ovat harvoin hyvän näköisiä

..........

Tuttavapiirini koostuu sattuneistal syistä lähinnä nörteistä. Olen pannut merkille, että kaveritteni naiset ovat yleensä niitä vähän pullukoita , ei niin hyvännäköisiä naisia. Onpa joukossa pari suorastaan rumaakin tapausta. Yhteistä näille naisille on, että ovat löytyneet kaikki netin kautta ( mistäpä muualta nörtti naista saisi) ja ovat harrastuksiltaan miehisiä eli pelaavat tietokonepelejä tms. Kaunista naisellista naista saadakseen nainen pitäisi ilmeisesti iskeä baarista ja siellä nörtti ei ole vahvoilla

42

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos nainen ei kerran

      saisi pelata tietokonepelejä niin mitä hänen piäisi tehdä?

      • .............

        No tietysti jumpata ja panostaa ulkonäköön! Pelailla voi kyllä mieskavereidenkin kanssa.


    • oongelma?

      Tuskin ne miespuolitset nörtit on sen hehkeempia tapauksia? Jokaisella möhistä tai sitten narukädet ja kaikilla rillit? Treenatut ja sliipatut miehet pörrää baareissa. Kaikki löytävät tasoisensa, myös älyllisesti.

      • Itse olen nörtti, jolla

        ei ole silmälaseja ja joka treenaa päivittäin salilla


      • So?
        Itse olen nörtti, jolla kirjoitti:

        ei ole silmälaseja ja joka treenaa päivittäin salilla

        Aika moni muukin on.


    • nbm, bn,n

      Minä olen nörtti ja olen fyysisesti paremmassa kunnossa kuin 90% baarien "miehistä".

    • paraskin arvostelija

      Mitä *ittua se sulle kuuluu minkä NÄKÖISIÄ kumppaneita ihmisillä on! Sulla ei kaiketi ole edes rumaa naista vierelläsi kun täällä niin tietävänä kirjottelet.

      • ?vaikea tajuta?

        Aivan alkeellinen logiikkaoppitunti sinulle: olipa alkuperäisellä kirjoittajalla millainen tahansa nainen/mies vierellään tai ei mitään naista/miestä, se ei mitenkään voi vaikuttaa siihen, millaisia ovat nörttimiesten naiset. Nörttimiesten naisten ulkonäkö ei yhtään siitä parane, jos aloittajalla on Miss Suomi tyttöystävänään; nörttimiesten naisten ulkonäkö ei yhtään siitä huonone, jos aloittaja on yksinäinen runkkari. Molemmissa tapauksissa aloittajalla on aivan yhtäläinen oikeus arvioida nörttimiesten naisten ulkonäköä.


    • Kaverisi ovat

      todennäköisesti onnellisia,sillä heillä on samanhenkiset tyttöystävät. Ulkonäkökeskeinen tuttö puolesttaan on onnellinen ulkonäkökeskeisen pojan kanssa. Sinä tuskin olisit onnellinen kenenkään kanssa.

    • Mut sehän on mukavaa jos mielenkiinnot kohtaa. Aika kuluu silloin kivasti eikä paljoa tuu erimielisyyksiä siitä mitä vapaa-ajalla tekee. Sillä luonteella kun on suuri merkitys, ulkonäöllä ei niinkään ole vaikkakin plussaa on jos näyttää hyvältä. Mä ajattelen siis noin.

    • Käytä aivoja Ap

      Onpa aloittaja yksinkertainen. Ai sekö tekee naisesta nörtin jos hän joskus pelaa pleikkaria tai käyttää tietokonetta? Eikös suurin osa ihmisistä ole netissä ainakin vähän aikaa joka päivä? Kun on kaikenmaailman Facebookit ja foorumit sun muut. Millainen on muuten nörttinainen? Onko se streotyyppisesti ruma pullukka rillipää? Vai onko kaikki rumat tai tavallisennäköiset naiset automaattisesti nörttejä? Oli kyllä taas kerran niin typerä ja turha aloitus että ihmettelen miksi edes eksyin tähän ketjuun.

      • Tossa ap:n viestissä oli

        kysymys nörttien naisista, ei naisnörteistä ( vaikka ilmeisesti sitä ovat)


    • Jos Lord

      Boredomilla olisi nainen, hän ei olisi hyvän näköinen.

      • Sehän sinua lohduttaisi. Minulle riittää että tykkään itse.


      • Päätelmä

        Väitteesi syntaktinen rakenne implikoi, että mikäli Lord Boredom pariutuisi, hän ei olisi hyvän näköinen. Tästä on tehtävä semanttinen johtopäätös, että Lord Boredom ilman pariutumista on hyvän näköinen.


      • logiikan alkeita
        Päätelmä kirjoitti:

        Väitteesi syntaktinen rakenne implikoi, että mikäli Lord Boredom pariutuisi, hän ei olisi hyvän näköinen. Tästä on tehtävä semanttinen johtopäätös, että Lord Boredom ilman pariutumista on hyvän näköinen.

        Väärin.
        (A->!B) !-> (!A->B)


      • Korjaus
        logiikan alkeita kirjoitti:

        Väärin.
        (A->!B) !-> (!A->B)

        Väärin.
        Edellä ei puhuttu lauselogiikasta, vaan kieliopista.


      • logiikan alkeita kirjoitti:

        Väärin.
        (A->!B) !-> (!A->B)

        Minulla kävi myös mielessä tuo, mutta ajattelin että olisi vähän assburgeria iskeä takaisin propositiologiikan sudenkuopalla, koska "Päätelmän" viestin ongelma on tosiaan luonteeltaan kieliopillinen: "...hän ei *olisi* hyvän näköinen".


    • ATM:lle jämät

      Sääliksi käy ja surullistahan tuo on, että jotkut miehet ovat noin epätoivoisia. Ovatko pullukat olleet vielä toisen miehen puhkaisemia?

    • Kummallista, minun tuntemillani nörteillä tai nörttihenkisillä on useilla hyvännäköiset flikkaystävät. Poikaystäviään laihempia ja urheilullisempia, mutta tavallaan nörttihenkisiä itsekin, joskaan ei tietokone- tai insinöörinörtti-henkisiä niinkään.

      Epäilen, että aloittajalla on mielessään jokin tietty naistyyppi, jota hän itse pitää hyvännäköisenä ja muut ovatkin sitten rumia.

      • HC-ATM

        Olin itse kouluaikoinani ihastunut pariinkiin nörtähtävään ja tyttöyhteisön vertaisarvion mukaan "rumaan" tyttöön. Rumuus tarkoitti ymmärtääkseni ennen kaikkea sitä että pukeutuivat usein samaan tapaan kuin vähemmän trenditietoiset pojat, esim. huppareihin, verkkareihin ja juoksulenkkareihin. Oikeastihan tällaisiin tyttöihin tunnetusti kohdistuu runsaasti kysyntää, ja ainakin toisen heistä tiedän pariutuneen lähes kaksimetrisen oikislaisen YTM:n kanssa.


    • ja peliä katsomaan

      Nörtit ovat harvoin hyvännäköisiä. Eikö olekin ihmeellinen sattuma?

    • Laaja käsite

      MIkä on nörtti? Milta sellainen näyttää? Ihmisillä on täällä aika erilaisia käsityksiä siitä miltä nörtti näyttää. Onko se silmälasia käyttävä, narukätinen vai pullukka? Itse en usko että se on mikään tietty ulkonäköpiirre mikä tekee ihmisestä nörtin vaan se asenne, käytös ja mielenkiinnonkohteet. Tiedän monia ns.nörttejä ihmisiä jotka eivät päällepäin näytä sellaisilta.

    • Nörde

      Näin varmaan on, mutta isossa maailmassa katsoppa esim. Stevie Casen kuvia. Nörtiksi kai voidaan lukea samoin kuin ex-miehensä John Romero.

      Marissa Meyeristä en tiedä onko nörtti mutta ainakin internet palveluja tarjoavan yhtiön CEO.

    • The Nerdy

      Vastaan täysin kuvailuasi.

      Olen se pelaava pullukka nörttinainen, joka on "ei-niin-hyvännäköinen" tai suorastaan ruma. En meikkaa, enkä ehosta itseäni. Tukkani on se suomalaisille tyypillinen "maantienharmaa". Värjääminen ei kiinnosta. Nörttimieheni olen tavannut peliaiheiden kautta netissä. Seuraa me emme hakeneet, se vain tapahtui. Baarissa ei kumpikaan viihdy, sillä olemme kaiken lisäksi absolutisteja, joten epäilen vahvasti, että juottoloista olisimme koskaan löytäneet meille kelpaavaa seuraa.

      Suhteen alkuaikoina olin epävarma ulkonäöstäni ja siitä, kelpaanko hänelle. Mielestäni mies oli minusta paljon komeampi ja muistuttelin kyllä, että hän voisi saada parempaakin. Ei kuulemma halunut, koska rakastaa minua. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä jo yli kahdeksan vuotta. Yhä onnellisia ja sovimme toisillemme harvinaisen hyvin.

      Et sitten ole ajatellut, että ihmisillä on erilaisia kriteereitä ja mieltymyksiä kumppanin valintaan? Vaikka olen ruma, minulla on aika kovat kriteerit miesten suhteen. Monikaan ole niitä täyttänyt, saati sitten miellyttänyt ulkonäöllisesti. Minulle mm. sixpack on turn off. Enimmäkseen omat mieltymykseni ovat geneettisiä ominaisuuksia, jotka joko on tai ei ole, eikä niitä pahemmin voi muuttaa. Kaikilla on joitakin hyviä piirteitä. Minulla on luonnostaan hyvä iho. Sitä ei jokaisella ole.

      Minkä takia pitäisi ehostaa ja "pitää huolta itsestäni" miestä varten? En pidä ehostamisesta. On mielestäni ajan hukkaa keikistellä peilin ääressä päivittäin. Enkä myöskään ole mikään esine, jolla ulkonäkökeskeiset kusipäät voivat pröystäillä. Niinä harvoina kertoina, kun olen meikkiä käyttänyt, mieheni on yleensä ilmaissut, ettei välitä ja meikki pitäisi pestä pois. Hän ei välitä meikistä, eikä häntä haittaa pyöreys - pikemminkin päinvastoin. Hän pitää siitä, että minulla on muotoja.

      Mielestäni se ei ole sinulta pois, mikäli nörttikavereillasi nyt sattuu olemaan "rumia" tyttöystäviä. Heillä on omat syynsä, miksi ovat yhteen päätyneet. Jos he ovat onnellisia, mikset vain itse voi olla onnellinen heidän puolestaan? Ihmeellistä panettelua ja muottiajattelua.

      • Kunka monen miehen

        käyttämä olit ennen kuin tapasit nykyisen miehesi?


      • The Nerdy
        Kunka monen miehen kirjoitti:

        käyttämä olit ennen kuin tapasit nykyisen miehesi?

        En yhdenkään. Ei ole pahemmin ollut miehiä, jotka olisivat minua kiinnostaneet. Pakkeja on annettu.

        Suosittelen käyttämään jatkossa toista vähemmän halveeraavaa ilmaisua.


      • No mutta
        The Nerdy kirjoitti:

        En yhdenkään. Ei ole pahemmin ollut miehiä, jotka olisivat minua kiinnostaneet. Pakkeja on annettu.

        Suosittelen käyttämään jatkossa toista vähemmän halveeraavaa ilmaisua.

        miehesi sai sentään puhdasta ja käyttämätöntä naista. Se on harvinaista se. Juuri siksi miehesi pystyykin rakastamaan ja kunnioittamaan sinua. Nyt uskon, että olette onnellisia.


      • The Nerdy
        No mutta kirjoitti:

        miehesi sai sentään puhdasta ja käyttämätöntä naista. Se on harvinaista se. Juuri siksi miehesi pystyykin rakastamaan ja kunnioittamaan sinua. Nyt uskon, että olette onnellisia.

        Onko onnellisuus oikeasti sidoksissa siihen, kuinka monta seksikumppania toisella on ollut? Etenkin kun tuntuu, ettei suurin osa miehistä pahemmin välitä siitä, kenen kanssa makaa, kunhan vain saa jostain.

        No, toisaalta pakko sanoa, että onneksi ei miehelläkään ollut aikaisempia kokemuksia. Olisi ollut limaista jakaa itsensä sellaisen kanssa, joka on paneskellut muita.


      • ätmi
        No mutta kirjoitti:

        miehesi sai sentään puhdasta ja käyttämätöntä naista. Se on harvinaista se. Juuri siksi miehesi pystyykin rakastamaan ja kunnioittamaan sinua. Nyt uskon, että olette onnellisia.

        Muutoin tuskin voisikaan sietää noin ylimielistä asennetta: "Vaikka olen ruma, minulla on aika kovat kriteerit miesten suhteen. Pakkejakin olen antanut."


      • The Nerdy
        ätmi kirjoitti:

        Muutoin tuskin voisikaan sietää noin ylimielistä asennetta: "Vaikka olen ruma, minulla on aika kovat kriteerit miesten suhteen. Pakkejakin olen antanut."

        Eipä ollut tarkoitus kuulostaa ylimieliseltä, mutta voipa sen noinkin tulkata. Lähinnä vain kertoa totuus, sillä kaikilla on kriteereitä. Oli ne sitten tiedostettuja tai tiedostamattomia. Itse olen kriteerini tiedostanut ja niitä on sekä persoonallisia että ulkonäöllisiä ja joidenkin kohdalla taatusti joustaa. Pakkeja nyt on tullut niille, joiden kanssa ei kykene kuvittelemaan pitempiaikaista, vakavaa suhdetta, että toinen olisi oikeasti kiinnostunut, eikä vain hakemassa uutta sulkaa hattuun.

        Minuun nyt vain sattuu vetoamaan paljon enemmän nörttimäisyys kuin sixpackilla varustettu äijä. Pidän nörttimäisyyttä harvinaisen seksikkäänä ja samalla suloisena piirteenä. Lisäksi on erityisen tärkeää, että liikkuu älyllisesti ja mieluiten muutenkin samoilla taajuuksilla. Samanlainen arvomaailma on tärkeä perusta ihmissuhteelle. "Elokuvakomistusta" en koskaan etsinytkään ja on asioita, jotka ovat olleet tyystin yhdentekeviä. Ei minua haittaa, vaikka miehelläni on paljon hilsettä tai helposti rasvoittuva iho jne.

        Mikä on minulle hyvännäköinen, ei välttämättä sitä ole muille. Kauneus on katsojan silmässä. Enemmistön mielestä olen itsekin varmasti ruma, mutta mieheni pitää minua sen verran viehättävänä, että voi sanoa minua kauniiksi.


      • Tuo on oikea asenne.
        The Nerdy kirjoitti:

        Onko onnellisuus oikeasti sidoksissa siihen, kuinka monta seksikumppania toisella on ollut? Etenkin kun tuntuu, ettei suurin osa miehistä pahemmin välitä siitä, kenen kanssa makaa, kunhan vain saa jostain.

        No, toisaalta pakko sanoa, että onneksi ei miehelläkään ollut aikaisempia kokemuksia. Olisi ollut limaista jakaa itsensä sellaisen kanssa, joka on paneskellut muita.

        Arvostan sitä tosi paljon. Juuri tuosta syystä minäkin haluan kokemattoman naisen, sillä olen itsekin kokematon.Käytetty nainen tuntuisi inhottavan limaiselta.


    • åååååååååååååååååååå

      Totta, mut yks poikkeus löytyy ainakin täältä päin. Nimittäin yks puoliruma nörttikaverini löysi jokunen vuos sitten netistä naisen, joka on oikeasti yksi maailman seksikkäimmistä tapauksista! On unelmavartalo ja naama, lisäksi kauniita seksikkäitä vaatteita. huhhuh. Tosin tämä nainen on poikkeus muutenkin, koska upean ulkonäön lisäksi hän on fiksu, opiskelee maisteriksikin. Ja vieläpä oli täysin koskematon ennen tuota kaveriani. Toisilla käy tsäkä, ja me muut saadaan vaan haaveilla tuollaisesta :/ Mut eipä se ulkonäkö ole kaikki kaikessa, kyllä minulle kelpaa vähemmän viehettävämmätkin naiset elämänkumppaniksi..

      • olen kateellinen

        Huh! Jos tämä on totta, niin nörttikaverillasi on käynyt jumalaton tsäkä. Tuohan on kuin voittaisi lotossa seitsemän oikein!


    • Ja vastaavasti

      jääkiekkoilijoiden naiset ovat aina tosi hyvän näköisiä. Kullekin tasonsa mukaan.

      • urheilijat turhia

        Silläkö ansaitsee kauniin naisen, että luistelee jossain kaukalossa hakkaamassa toisia äijiä? Tekisivät jotain hyödyllistä...


      • vvcfgggcxxff
        urheilijat turhia kirjoitti:

        Silläkö ansaitsee kauniin naisen, että luistelee jossain kaukalossa hakkaamassa toisia äijiä? Tekisivät jotain hyödyllistä...

        Hakkaa sitten kehässä tai kaukalossa niin helpommin saa kauniin naisen kuin nörtteilemällä.


      • kdfgjldgjdlfgj
        urheilijat turhia kirjoitti:

        Silläkö ansaitsee kauniin naisen, että luistelee jossain kaukalossa hakkaamassa toisia äijiä? Tekisivät jotain hyödyllistä...

        Jääkiekkoilijahan on monien naisten unelma. Hyväkroppainen, kovatuloinen (jos pelaa vähän muuallakin kuin Suomessa), aggressiivinen ja tunnettu. Voiko olla juuri mitään parempaa, paitsi ns. bradpitti.

        Sitten on tietysti tämä koulukunta naisia, joka oikeastikin haluaa miehen, jonka kanssa voi puhua muutakin kuin mitä normijääkiekkoilijan kanssa voi puhua.


    • 554433345555433

      Milloin pelaamisesta on tullut miehinen harrastus?

    • dgfljslj

      Mikä se nörtti oikein on? Riipuen ihmisestä, sillä tunnutaan tarkoittavan jotain näistä:

      -Narukätinen olmi tai pulla, joka vain istuu koneen ääressä ja ei puhu kenellekään
      -Kaikki assburgerit
      -Kuka tahansa muustakin kuin pelkästä autoista, jääkiekosta, naisista ja viinasta kiinnostunut
      -Kaikki yliopistossa opiskelleet
      -Kaikki joilla on silmälasit

      Ja joo, kyllä se missi tai perintöprinsessa aina sen jääkiekkoilijansa löytää. Kyllä, jokaiselle tasonsa mukaan. Osanottoni.

    • Omassa kaveripiirissä paljon "nörttejä", ja niillä hyvännäköisillä nörteillä tuuppaa vaan olemaan fiksut JA hyvännäköiset tyttöystävät/vaimot... eli jos nörttiys mitataan tietokonepelaamisella tms. niin vanhat metricsit ei enää päde, jos nörtti tarkoittaa kapean tietoteknisen / sci-fi -aihepiirin tietämystä omaavan mutta kaikelta muulta silmänsä ummistavan äitinsä kellarissa asuvan liikuntaa kahtavan pullopohjalasityypin edesottamuksia niin ehkä sitten... mutta niitä stereotyypejäkin on enää harvassa...

    • Reipas Mies

      Kyllä, nimenomaan, hyvännäköiset ja muodikkaat miesnörtit, joilla on yliopisto tausta ja hyvä paikka duunissa, kyllä maistuvat näille muodikkaille naisille puoliso kanditaatiksi asti. Nämä tyylikkäät metroilijat näppäilevät Iphonea ja ajavat vintage polkupyörällä. Ja suojalasit nokalla.

      Tämä miesryhmä on eri kuin ne tyylittömät peräkammarissa aamusta iltaan koodaavat kokis-dexterit pullonpohja laseineen joilla sana nainen tarkoittaa listaa suosikki pornotähtiä netistä. Yliopistonmiehen älyä fiksu nainen arvostaa ja jos pakettiin on kauneutta suotu niin mikäs sen parempi setti.

      Nörtit voivat olla jotain ajanviete urheilua harrastavia mutta "mätän turpiin"- asennetta ei löydy. Tai periksiantamattomuutta duunata vuosia autotallissa jotain auton raatoa jotta sen joku juhannus daaminsa kanssa saa juhla-ajoon.

      Kyllä, kaikki selkeät nörtit joita olen tuntenut välttävät urheilua jossa voi loukkaantua toisen taholta sekä kroppaa rasittavaa työtä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      98
      2225
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      391
      1846
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      71
      1444
    4. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1125
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      40
      1103
    6. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      93
      1029
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      191
      1029
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      73
      1019
    9. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      926
    10. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      50
      848
    Aihe