Täysi vitsi nämä kisat

ffffffffffffffffffff

Urheilun halveksuntaa kutsua tällasia paskakisoja MM-kisoiksi. Parhaat poissa, ketään ei kiinnosta, suurin osa pelaa krapulassa. Näkeehän kisojen surkeuden Suomen kokoonpanostakin. Ei tällaisten laaksojen, melartien, savinaisten, anttiloiden jne. pitäisi olla lähelläkään MM-kisoja. Ja näillä vielä välieriin! Toivottavasti Suomi häviää, ettei kansa taas juhli kahta viikkoa urheilullisesti täysin arvottomia kisoja.

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+7

      Paljonko tulos olisi tänään muuttunut jos molemmilla olisi ollut kaikki parhaat mukana? Venäjällä oli tänään kaukalossa Kovalchuk, Ovechkin ja Radulov, miten kävi? Sä et poika tiedä lätkästä mitään, joku vitun futisfani :D

      • guubba

        Venäjältä puuttuu motivaatio pelata tällaisissa pellekisoissa.

        Ette kai te tosissanne luule, että Venäjä on oikeasti noin löysä joukkue?


    • totuus kehiin

      Taas tuli tuo perus, sä et tiedä lätkästä mitään, olet siis futisfani. Ei, ne ovat niitä jotka ymmärtävät, mikä on kansainvälisesti merkittävä ja arvostettu urheilutapahtuma. Urheilullisella suorituksen mittakaavalla nämä kisat ovat yhtä tyhjän kanssa.

      Onneksi suomesta löytyy henkilöitä, joilla on munaa vain yksinkertaisesti kertoa totuus. Sitten on noita henkeen ja vereen karjalalippiksiä, jotka eivät halua myöntää realiteettia. Eläköön sitten pilvilinnoissa.Media vain on tehnyt lätkästä niin perkeleen "tärkeän" lajin aivopesemällä koko suomen kansaa. Sitten rahastetaan minkä keritään ja liput maksavat viimeisiin peleihin reippaasti yli 200€. Laatu maksaa. Naurettavaa touhua. Hyvänä esimerkkinä nekin jotka eivät paljoa urheilua seuraa, luulevat että lätkän mm-kisat ovat joku maailmanlaajuinen suurilmiö. Surullistahan tuo on.

      En väitä että olisi parempi kokonaan ilman lätkää, mutta tuo yltiöpäinen palvominen menee yli ja syö myös resursseja muiltakin lajeilta, joissa suomella olisi hyvätkin saumat pärjätä paremmin. Niinsanotuissa kansainvälisissä suurlajeissa.

      • Mies1985

        Jääkiekon MM-kisat eivät ole maailmanlaajuinen ilmiö.

        Rugbyn MM-kisat eivät ole maailmanlaajuinen ilmiö.

        Amerikkalaisen futiksen suurkilpailut eivät ole maailmanlaajuinen ilmiö.

        Maakiekon MM-kisat eivät ole maailmanlaajuinen ilmiö.

        Australiassa, Intiassa ynnä muissa maakiekko on sitä, mitä jääkiekko on pohjoisessa. Pelaajamäärä on paljon suurempi, mutta valtavasti maita puuttuu, koska sama pelikulttuuri ei ole rantautunut sinne. Täällä kukaan ei tiedä edes mitä 'field hockey' on.


    • täämöttii

      Mies 1985. Muiden lajien harrastajiakin on pilvin pimein verrattuna jäkikseen. Myös maakiekossa ja rugbyssä. Se tuo sitä kuuluisaa urheilullista arvostusta ja tason nousua, töitä pitää tehdä rajusti päästäkseen lajien "huipulle." Granlund teki yhden ilmaveivin ja pääsi heti maailman kovatasoisimpaan jääkiekkoliigaan. Kova kilpailullinen taso on jääkiekossa joo..

    • nimi20

      Hahhaaa. NHL puulaakisarjan pelaajat lähtee jokaikinen vuosi tyhjäkourassa takaisin pohjois-ameriikkaan. MM-kisoissa nähdään pelaajien todellinen taso eikä tasonmittauksessa ole Pohjois-Amerikkalaisilla sanansijaa. Jokainen ymmärtää tästä kuinka kova turnaus MM-kisat on.

      ja potkupallisitit eivät ikinä pääse mihinkään välierään

      • niinkö??

        Pronssipeli Suomi-USA 0-2 ekan erän jälkeen.

        Ja USA pitää muutenkin Suomea ihan pilkkanaan.Hvä USA.


    • Surkeat kisat

      Ruotsi voittaa näistä pellekisoista kultaa ja ruotsissa alkaa sellaiset pampun heilutus juhlat ettei tosikaan. Toivottavasti sveitsi voittas kultaa. Onneksi suomi hävis. Tuolla porukalla saikin hävitä. Suomalaisessa urheilussa on aina se vika, että ollaan ennakkoon tyytyväisiä jos nyt oltas tyyliin kymmenen parhaan joukossa. Ei ihmekkään, että epäonnistumisia ja alisuorituksia tulee kun ennakkoon tyydytään vaan huonoihin sijoihin eikä lähdetä voittamaan kuten urheilijan kuuluu tehdä. Kultamitali on ainoa mitali. Hopea ja pronssi on vaan sellaisia lohdutuspalkintoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9766
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2857
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2647
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1468
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe