Taivaallinen oppi

QW112234

http://www.novahierosolyma.fi/

Nova Hierosolyma ry eli Uusi Jerusalem on suomalainen yhdistys, jonka ideologisen perustan muodostaa Emanuel Swedenborgin kynän kautta ilmestynyt Taivaallisen Oppi. Emanuel Swedenborg (1688 - 1772) oli kuuluisa ruotsalainen tiedemies ja luonnontutkija. Hän oli yleisnero, jonka tieteellinen tuotanto on valtava useiden tieteiden aloilla. Vasta elämänsä iltapuolella Swedenborg ryhtyi kirjoittamaan teologista ja henkisestä maailmasta kertovaa tuotantoa.

Selvää tietysti on, että Swedenborg ei kirjoittanut uskonnonfilosofista ja henkisestä maailmasta paljastavaa kirjallisuuttaan omista ajatuksistaan, vaan kysymyksessä oli Vapahtajalta eli Jumalalta saapunut ilmoitus maapallon väestölle (Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan 2001).

Yllä mainittuun liittyen sanottakoon, että keskeisintä meille on Taivaallisen Opin soveltaminen ja tähän liittyen mm. kaikkien yhteiskunnallisten ja ennen muuta globaalien epäkohtien parantaminen planeetallamme. Soveltaminen tarkoittaa jäsenten henkilökohtaista uudestisyntymistä sekä uudestisyntymiseen johtavan julkaisu- ja opetustoiminnan harjoittamista planeettamme yhteiskunnissa.



UUDEN JERUSALEMIN TAIVAALLINEN OPPI

Tässä muutama Herran Jeesuksen Kristuksen ilmoittaman Taivaallisen Opin keskeisimmistä asioista. Tämä ilmoitus saapui planeetallemme Emanuel Swedenborgin kautta. Swedenborg (1688-1771) oli 1700-luvun yleisnero, jonka tieteellinen tuotanto on valtava useiden tieteiden aloilla.

Uuden Jerusalemin eli Uuden Kirkon tehtävä on myös vääryyden ja pahuuden vastustaminen muillakin kuin pelkästään teologian keinoilla. Tämän Kirkon tärkein tehtävä on perkeleen vastustaminen. Koska pahuus ja valhe naamioituu usein luonnon maailmassa näennäisen hyvyyden ja totuuden kaapuun, ei tämä vääryys ja pahuus ole aina helposti havaittavissa.

Lyhyesti sanoen tämä kotisivu pyrkii paljastamaan swedenborgilaisuuden eli Taivaallisen Opin avulla kasaarimafian eli sionistisen eliitin maailmanvaltaukseen pyrkivät suunnitelmat ja teot. Tämän pahuuden vastustaminen on myös suurinta lähimmäisenrakkautta, sillä mainitun mafian toiminnan tuloksena ovat vaarassa koko planeettamme ihmiskunta.

Jumalan tunteminen ja uudestisyntymisen ymmärtäminen on keskeisin asia pelastumisessa ja näiden asiantilojen pitäisi olla oleellisia myös nykyajan ihmisille.

Uudestisyntymisellä tarkoitetaan Kymmenen Käskyn noudattamista niin henkisessä kuin luonnollisessakin mielessä ja tämän seurauksena perityn pahuuden asteittaista nujertamista sekä päivittäistä itsetutkiskelua oman pahuuden tunnistamiseksi. Tämä luo ihmiseen uuden ymmärryksen, jolloin usko ei enää ole sokeaa uskomista, vaan tosiasioiden todeksi havaitsemista, sillä usko liittyy totuuteen ja totuus ymmärrykseen. Tällainen eläm on luottamista siihen, että Jumala eli Herra Jeesus Kristus uudestisynnyttää ihmisen, joka noudattaa elämässään Jumalallisia lakeja, siis aktiivisesti haluaa uudestisyntymistä. Kohdassa (Room. 3: 31) mainitaan myös, että lakia ei kumota, vaan se vahvistetaan. Siis Jeesuksen Kristuksen lunastus vahvisti Kymmenen Käskyn merkityksen, sillä kirkastamalla ruumiinsa kolmessa päivässä Herra nujersi kaikki helvetit mahdollistaen näin myös meidän tavallisten ihmisten uudestisyntymisen. Huomattakoon, että uudestisyntymisessä Kymmenen Käskyn lisäksi toisena oleellisena asiana on Herran Jeesuksen Kristuksen tunnustaminen taivaan ja koko maailmankaikkeuden yhdeksi ja ainoaksi Jumalaksi.

0

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

        Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
        Maailman menoa
        200
        2214
      2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

        Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
        Maailman menoa
        293
        1731
      3. Ehdin aamulla

        ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
        Ikävä
        146
        1413
      4. Laita viestiä?

        Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
        Ikävä
        85
        1287
      5. Mä todella toivon että

        Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
        Ikävä
        36
        1157
      6. Naiselle kysymys

        Oletko rakastunut minuun?
        Ikävä
        89
        1136
      7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

        Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
        Ikävä
        184
        1062
      8. Nyt ahdistaa

        Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
        Valkeakoski
        31
        1059
      9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

        Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
        Tv-sarjat
        4
        1019
      10. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

        Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
        Ikävä
        41
        904
      Aihe