Ajopelit autoliike Tampere

Auton ostaja

Onko muilla millaisia kokemuksia Ajopelit liikkeestä? Itse sain aivan käsittämättömän huonoa palvelua. Olin eläkkeellä olevani isäni kanssa katsomassa 18 000 € maksavaa katumaasturia. Myyjä ei edes tervehtinyt minua, olin aivan ilmaa. Ja kun kysyimme maasturia koeajolle, niin myyjä sanoi, että jos ostat tämän, niin silloin voit mennä!!! Kysyin oikein uudestaan, että onko tosiaan niin, että jos ei osta, niin ei voi ajaa. Myyjä vastasi että ei viitsi antaa näitä tuonne ulos liattavaksi.
Kelikin oli vielä kuiva ja aurinkoinen, jos nyt olis edes ollut räntää. Ihmettelen miten noin koppava myyjä saa yhtään autoa myytyä.

77

4790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi jumat

      voi juma kerro koko totuus viisastelija

    • peksi_33

      Missä saitte auton koeajoon?

    • aje ite ......

      EI Saksassakaan kukaan aja metriäkään ennenkuin on maksanut, ajele sitten kun olet maksanut ja vakuuttanut, siittäs sait.

      Näitä ajelijoita on pilvin pimein jotka miettivät lopun ikäänsä ja ajelevat bensat ja autot p-kaseksi ja pöllivät huoltokirjat ja renkaan koeajolla, joten ei kaikille hampeille anneta autoja revittäväksi eivät suurin osa edes osaa kytkintä käyttää .........

    • Totuuden osuus

      Juuri niin. Hampaattomat porsaat varastavat kaiken,mitä irti saavat ja sitten vielä kehtaavat ihmetellä, miksi heille ei anneta autoja ajoon.

    • asdcascaaa

      AIka kummallista moinen jos noin on ollut.

    • ei koskaan enää

      Liike on hyvä jos.....niin, osta auto, ÄLÄ koe-aja ja maksa heti. ÄLÄ koskaan soita/ tule kertomaan ilmenneistä vioista! Tämä liike saisi jo lopettaa toimintansa, tämä mielipide on kokemuksen kautta ja mitä lievempi ilmaus siitä, mitä haluaisin sanoa!!!!

    • et olis kuitenkaan .

      Huippuammattilaismyyjä näkee jo kauaksi turhapuro rahattoman ja luottotiedottoman vain huvikseen ajelevan aikarosvon, ei siitä parane suuttua, opit oleen. Kyllä oikea ostaja saa koeajaa .

      ( koska kesäkuussa muuten sataa räntää, keksitty koko juttu ja provo , ei noin tyhmää voi oikeasti olla. )

    • vasen pakki

      en tiedä muuta, mutta Jussi on mukava kaveri

    • Monro

      Kyllä kierrän tämän paikan kaukaa. Siskoni osti auton sieltä ja joutui maksamaan heiltä rästiin jääneet autoverot ettei auto olisi mennyt ajokieltoon!!

    • niiilonen

      Sama juttu tosi huono palvelu, ylimielinen ukko myymässä. Ei varmaan uskonut et nuorella kaverilla olis rahaa ostaa auto. En tule enää käymään täällä

      • köyhätharmina

        Ja oikeessa oli, kyllä ammattimiehen silmä erottaa. Älä käy myöskään muissa liikkeissä.


      • niiilonen2

        Ei muuten erottanut olen 23v. yksityisyrittäjä ja hain R-J: ilta 2010vm. M-B Viton, niin ja maksoin rahalla enkä vanhoilla vaatteilla.


      • köyhätharmina
        niiilonen2 kirjoitti:

        Ei muuten erottanut olen 23v. yksityisyrittäjä ja hain R-J: ilta 2010vm. M-B Viton, niin ja maksoin rahalla enkä vanhoilla vaatteilla.

        Tuskimpa.


      • niilonen3
        köyhätharmina kirjoitti:

        Tuskimpa.

        Trolli parka! Kun pääset ala-asteella siihen kohtaan oikeinkirjoitusta niin kuulet että tuskinpa sanaan tulee n eikä m


      • Kiälikukkanen

        Paitti Tampereella


      • NuoriVelallinenBigBoss
        niiilonen2 kirjoitti:

        Ei muuten erottanut olen 23v. yksityisyrittäjä ja hain R-J: ilta 2010vm. M-B Viton, niin ja maksoin rahalla enkä vanhoilla vaatteilla.

        23 vuotias yrittäjä vai velka-yrittäjä?
        Ei kukaan nuori yrittäjä mene hankkimaan noin uutta työpakua.
        23 vuotiaat wannabe yrittäjät ajavat Bimmereillä ja käyvät baareissa kännäämässä.


      • niilonen2
        NuoriVelallinenBigBoss kirjoitti:

        23 vuotias yrittäjä vai velka-yrittäjä?
        Ei kukaan nuori yrittäjä mene hankkimaan noin uutta työpakua.
        23 vuotiaat wannabe yrittäjät ajavat Bimmereillä ja käyvät baareissa kännäämässä.

        Nyt se viimein tapahtui, jatkuvasti velalla "menestyvää yrittäjää" näytteleminen loppui, jo ennen ensimmäisen tilikauden loppumista, kun isi ei enää anna lainaa. Hirveet verovelat jäi ja vito meni, sekä välit isiin, haukkui paskahousuksi ja sanoi että koitahan räkänokka väliin saada aikaan muutakin kuin lämmin paska..


      • Anonyymi

        "Ei varmaan uskonut et nuorella kaverilla olis rahaa ostaa auto."

        Ja oikeassa oli.


    • Perttipp

      Auto kesti alle 1000tkm ja kärjille olis pitäny mennä, että olisivat suostuneet maksamaan mitään. En suosittele kenellekkään.

      • Julli32

        Hyvin kesti jos liki miljoonan pääsit laskettaan meneen! Ei kandee kärjille mennä.


    • kannattaavälttää

      Liike, jota kannattaa välttää.

      Myy pääasiassa 2-kilpisiä kolaripommeja, joita väittää 1-kilpisiksi, valehtelee omistajahistoriasta ja auton kunnosta. Hyvänä esimerkkinä myyty auto, josta jälkeenpäin ilmeni purkkavirityksillä tehtyjä jopa hengenvaarallisia korjauksia, sekä noin 3000 € vikalista. Lafkan tyyliin kuuluu asiakkaille haistattelu, kun ilmenneistä vioista mainitsee.

      • Iso.v

        Se haistattelu on sulle ihan oikein osta vene ilman tulppaa pösilö


      • Masarr

        Itsellekkin haistateltiin kun kehtasi vioista valittaa liikkeeseen.


    • Jopio

      Olisiko sekin auto tullut pahimmallata petturilta eli käyttäjältä liikkeeseen vaihdos ja liikettä syytetään mieti sitä kuka se kusettaja on

    • Hyvääpalveluasaanut

      En kyllä itse voi yhtyä moneenkaan edellämainittuun kommenttiin. Mielestäni kyseessä on oikein hyvä liike ja palvelu on asiallista. Oma autoni jonka heiltä ostin, on kyllä ollut täysin kunnossa. Pieni vika autossa ilmeni muutaman viikon jälkeen ostosta, mutta se korjattiin heidän laskuunsa. Luonnollisesti käytettyjen joukosta löytyy aina huonojakin yksilöitä, mutta siitä ei voi itse liikettä syyttää. Autohan on kuitenkin edellisen omistajan jäljiltä, ja toisilla vain on tapana huoltaa autoaan huonommin, koska ajatellaan että vaihtoon se menee kuitenkin. En usko, että te syyttelijätkään kyseiseen liikkeeseen mitään valioyksilöä jätitte. Todennäköistä on, että että jättäneet ollenkaan, koska rahoitus jäi teidän kohdallanne saamatta. Nyt tulette tänne kiukkuanne purkamaan ja haukkumaan aiheetta. Pitäkää mielessä, että haukkumisenne on koko ajan pois toisen, ahkeran yrittäjän, pärjäämisestä, koska nämäkin asiattomat kommentit vaikuttavat ihmisten ostopäätöksiin. Miltä teistä tuntuisi, jos omaa yritystänne pärjätä elämässä, soitettaisiin ja siltä vietäisiin mahdollisuus. Empatia on hieno ominaisuus, mutta valitettavasti se teiltä puuttuu. Suosittelen pahan olonne purkamista jonnekin muualle :)

      • PERSpektiiviin

        "Pitäkää mielessä, että haukkumisenne on koko ajan pois toisen, ahkeran yrittäjän, pärjäämisestä, koska nämäkin asiattomat kommentit vaikuttavat ihmisten ostopäätöksiin."

        Mielessä kannattaa pitää, ettei tällaisilla höpöhöpö-keskusteluilla ole mitään merkitystä ahkeran yrittäjän pärjäämiseen tai pärjäämättömyyteen. Jos antaa tällaisen höpöhöpö-keskustelun vaikuttaa ostopäätökseen käytettyä autoa hankkiessaan, ei ole suuren suuri menetys jos ei ostoksille tulekaan. Ja edelleen jos antaa tällaisen höpöhöpö-keskustelun vaikuttaa yrittäjänä pärjäämiseensä, ei helppoa ole sellainenkaan yrittäminen ja empatialle on tarvetta enemmän kuin on hyväksi.


    • Ninni83

      Firman omistaja on täys huijari! Ei enää ikinä kauppoja ko puulaakin kanssa!

      • Maltse

        Olisinpa lukenut tämän ja ottanut onkeeni... Kyllä, firman toiminta perustuu epärehellisyyteen ja vedätykseen. Olen täysin samaa mieltä omistajasta.


    • SatunnainenSelailija-2

      En ole itse ko. liikkeessä asioinut, mutta äsken luin oheisen kertomuksen, joka varmaan kannattaa lukaista ennen kuin astuu tänne liikkeeseen sisälle: http://savilahti.fi/autokauppa/

      Ihan vaan sen vuoksi, että tietää mitä odottaa vastuiden osalta. Siis olemattomasta vastuusta. Perävalotakuusta.

      • Mielensäpahoittajat

        Semmostahan se, 7 vuotta vanha auto jolla ajettu 179tkm ja penkinlämmittimet reistaailee.... Kylläpä vaan on normaali kulumiselle alttiita vikoja, jotka ei kuulu virhevastuun piiriin. Ja kyllä penkinlämmittimien toimivuuden pystyy helpostikin kesällä toteamaan, vaikka tuossa asiakas muuta yrittää väittää.


      • oppeelitonjätettä
        Mielensäpahoittajat kirjoitti:

        Semmostahan se, 7 vuotta vanha auto jolla ajettu 179tkm ja penkinlämmittimet reistaailee.... Kylläpä vaan on normaali kulumiselle alttiita vikoja, jotka ei kuulu virhevastuun piiriin. Ja kyllä penkinlämmittimien toimivuuden pystyy helpostikin kesällä toteamaan, vaikka tuossa asiakas muuta yrittää väittää.

        Ei kuulu liikkeelle tuo, mutta eipä ole ooppelit kovin kummoisia jos ei penkinlämmittimet toimi enää noilla kilsoilla ja iällä :D


      • VirhevastuuEiTakuu

        Jep, virhevastuu ei ole sama kuin uuden auton takuu. Ostajan niin kuvitellessa, voidaan puhua takuu-uskovaisesta, kuten nyt.

        "Tervehdys!
        Pysymme kannassamme ja toteamme, että kyseinen vika ei kuulu virhevastuulain piiriin emmekä ole korvausvelvollisia. Ainahan voit tehdä kuluttajavalituksen kuluttajariitalautakuntaan."

        => Se, että liike "pitää omista oikeuksistaan kiinni" ei pitäisi olla ylitsepääsemättömän käsittämätöntä? Tuollainen ominaisuus (itse penkinlämmitinhän toimii teknisesti, mutta liian vähän aikaa ostajan mielestä) on varmasti myös kuluttajalain/virhevastuulakia tulkitsevien kuluttajaviranomaisten mielestä "normaalia kuluneisuutta/ominaisuus 180tkm ajetussa/7-vuotta vanhassa autossa", eikä kuulu liikkeen korvattavaksi virhevastuulakien mukaan.

        "Että sellasta. Sanattomaksi vetää. Kielletään ja paetaan vastuuta, valehdellaan vaikka todisteet on heitetty pöytään ja ei suostuta myöntymään."

        => Heh... eli tässä vaiheessa takuu-uskovaisesta kuoriutui mielensäpahoittajakin! Missään vaiheessahan myyjäliike ei tuota ilmennyttä ominaisuutta kiellä, ei pakene vastuutaan vaan tarjoaa ostajalle hopealautasella osoitteen mistä voi halutessaan kysyä miten asia menee lain mukaisesti oikein (kun ei myyjäliikkeen kertomana usko) ja valehtelijaksi kyseisen liikkeen edustajan väittäminen onkin jo törkeä väite!?

        "Liiketoiminnassa ja yrittämisessä nyt vaan on sellaisia tilanteita, että kaikki ei mene niin kuin pitäisi ja tuote/työ ei ole sellainen kuin myyjänä kuvittelit sen olevan. ...mulla ei ihan suoraan sanottuna olisi aikaa eikä energiaa vääntää tällaisista normaaleista asioista."

        => Kyllä, juurikin näin; aina ei kauppahetkellä osaa aavistaakaan, millaiselle itkupillille tulikaan auto myytyä. Jos kylmäperseisellä ostajalla ei ole aikaa eikä energiaa, saati ymmärrystä miten kuluttajalaki toimii, suosittelen hankkimaan lampaantaljat perseiden ja penkin väliin talveksi. Tai ihan vaan nyt sisätilanpistokkeen asennuksen yhteydessä kysäistä korjaamolta tuohon ominaisuuteen lääkettä. Voisiko olla niinkin hieno laite Opeliksi, että perseidenpunoittajaa ohjaava rele tai ylivirtasulake on "herkillä"? Pikku antureitten säätö ja perseet saa taas vaikka punasta hehkumaan, niin halutessaan? Varo nyt kuitenkin, ettei pala koko auto.
        Toisekseen; käytetyn auton ostajan pitää aina ymmärtää ja varautua, ettei käytettynä ostettu auto ole kuin uusi. Ei miltään osin, siinä on poikkeuksetta uudesta autosta poikkeavia ominaisuuksia. Nyt ostajalla on ihme kyllä noinkin vanhaksi Opeliksi hieno ja toimiva auto, joka vaan ei suostu perseitä riittävästi kuumottamaan... eli ominaisuus, joka ei saisi mieltä noin pahoittaa vaikka kuinka takuu-uskovainen ostaja olisikin.

        Edelleen hyvä esimerkki siitä, kun takuu-uskovaisuus synnyttää mielensäpahoittajan ja edelleen mielensäpahoittaja haukkuu myyjäliikkeen, vaikka liike toimii täysin omien oikeuksiensa ja Suomen lakien mukaisesti oikein.


      • oiaikojaoitapoja
        VirhevastuuEiTakuu kirjoitti:

        Jep, virhevastuu ei ole sama kuin uuden auton takuu. Ostajan niin kuvitellessa, voidaan puhua takuu-uskovaisesta, kuten nyt.

        "Tervehdys!
        Pysymme kannassamme ja toteamme, että kyseinen vika ei kuulu virhevastuulain piiriin emmekä ole korvausvelvollisia. Ainahan voit tehdä kuluttajavalituksen kuluttajariitalautakuntaan."

        => Se, että liike "pitää omista oikeuksistaan kiinni" ei pitäisi olla ylitsepääsemättömän käsittämätöntä? Tuollainen ominaisuus (itse penkinlämmitinhän toimii teknisesti, mutta liian vähän aikaa ostajan mielestä) on varmasti myös kuluttajalain/virhevastuulakia tulkitsevien kuluttajaviranomaisten mielestä "normaalia kuluneisuutta/ominaisuus 180tkm ajetussa/7-vuotta vanhassa autossa", eikä kuulu liikkeen korvattavaksi virhevastuulakien mukaan.

        "Että sellasta. Sanattomaksi vetää. Kielletään ja paetaan vastuuta, valehdellaan vaikka todisteet on heitetty pöytään ja ei suostuta myöntymään."

        => Heh... eli tässä vaiheessa takuu-uskovaisesta kuoriutui mielensäpahoittajakin! Missään vaiheessahan myyjäliike ei tuota ilmennyttä ominaisuutta kiellä, ei pakene vastuutaan vaan tarjoaa ostajalle hopealautasella osoitteen mistä voi halutessaan kysyä miten asia menee lain mukaisesti oikein (kun ei myyjäliikkeen kertomana usko) ja valehtelijaksi kyseisen liikkeen edustajan väittäminen onkin jo törkeä väite!?

        "Liiketoiminnassa ja yrittämisessä nyt vaan on sellaisia tilanteita, että kaikki ei mene niin kuin pitäisi ja tuote/työ ei ole sellainen kuin myyjänä kuvittelit sen olevan. ...mulla ei ihan suoraan sanottuna olisi aikaa eikä energiaa vääntää tällaisista normaaleista asioista."

        => Kyllä, juurikin näin; aina ei kauppahetkellä osaa aavistaakaan, millaiselle itkupillille tulikaan auto myytyä. Jos kylmäperseisellä ostajalla ei ole aikaa eikä energiaa, saati ymmärrystä miten kuluttajalaki toimii, suosittelen hankkimaan lampaantaljat perseiden ja penkin väliin talveksi. Tai ihan vaan nyt sisätilanpistokkeen asennuksen yhteydessä kysäistä korjaamolta tuohon ominaisuuteen lääkettä. Voisiko olla niinkin hieno laite Opeliksi, että perseidenpunoittajaa ohjaava rele tai ylivirtasulake on "herkillä"? Pikku antureitten säätö ja perseet saa taas vaikka punasta hehkumaan, niin halutessaan? Varo nyt kuitenkin, ettei pala koko auto.
        Toisekseen; käytetyn auton ostajan pitää aina ymmärtää ja varautua, ettei käytettynä ostettu auto ole kuin uusi. Ei miltään osin, siinä on poikkeuksetta uudesta autosta poikkeavia ominaisuuksia. Nyt ostajalla on ihme kyllä noinkin vanhaksi Opeliksi hieno ja toimiva auto, joka vaan ei suostu perseitä riittävästi kuumottamaan... eli ominaisuus, joka ei saisi mieltä noin pahoittaa vaikka kuinka takuu-uskovainen ostaja olisikin.

        Edelleen hyvä esimerkki siitä, kun takuu-uskovaisuus synnyttää mielensäpahoittajan ja edelleen mielensäpahoittaja haukkuu myyjäliikkeen, vaikka liike toimii täysin omien oikeuksiensa ja Suomen lakien mukaisesti oikein.

        Asiallisesti ja lain mukaisesti liike on kehottanut tekemään valituksen kuluttajalautakuntaan. On aasiakas varmaan tehnytkin, ilman "menestystä", eli on joko jätetty käsittelemättä (ei aihetta) tai saanut heti vastauksen: kuuluu normaaliin kulumaan, ei virhevastuun piiriin.

        Viimeisenä "asenaan" itkupilli on oikein perustanut nettisivut, joilla itkee vertaistukea toisilta samanmoisilta höperöiltä. On vielä laittanut pässi kuvansa kaikkien nähtäviksi.


      • NäilläMennään_
        oiaikojaoitapoja kirjoitti:

        Asiallisesti ja lain mukaisesti liike on kehottanut tekemään valituksen kuluttajalautakuntaan. On aasiakas varmaan tehnytkin, ilman "menestystä", eli on joko jätetty käsittelemättä (ei aihetta) tai saanut heti vastauksen: kuuluu normaaliin kulumaan, ei virhevastuun piiriin.

        Viimeisenä "asenaan" itkupilli on oikein perustanut nettisivut, joilla itkee vertaistukea toisilta samanmoisilta höperöiltä. On vielä laittanut pässi kuvansa kaikkien nähtäviksi.

        Jep. Siitä sitten kuvakaappauksella lärvikuva ja blogi KAIKILLE AUTOLIIKKEILLE VAROITUKSEKSI itkupillistä, jolle ei kannata autoa myydä.


      • PikkuNäpsy
        NäilläMennään_ kirjoitti:

        Jep. Siitä sitten kuvakaappauksella lärvikuva ja blogi KAIKILLE AUTOLIIKKEILLE VAROITUKSEKSI itkupillistä, jolle ei kannata autoa myydä.

        Ja vituttaahan se, kun oma liikevaihto on laskenyut vuodessa -147%
        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/haltu-oy/23247401/taloustiedot
        Autokauppiaan syy sekin? Jonnekinhan se mielensäpahoittaminen on kaadettava... vai onko "asiakas aina väärässä" omassakin liiketoiminnassa?


      • satunnainenmuka
        NäilläMennään_ kirjoitti:

        Jep. Siitä sitten kuvakaappauksella lärvikuva ja blogi KAIKILLE AUTOLIIKKEILLE VAROITUKSEKSI itkupillistä, jolle ei kannata autoa myydä.

        Ja nolosti vielä nimimerkillä "SatunnainenSelailija-2" tuo itkuaan esille tälläkin foorumilla. Ei kyllä täysjärkisen touhulta vaikuta....


      • Itkupilli_Narsisti
        PikkuNäpsy kirjoitti:

        Ja vituttaahan se, kun oma liikevaihto on laskenyut vuodessa -147%
        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/haltu-oy/23247401/taloustiedot
        Autokauppiaan syy sekin? Jonnekinhan se mielensäpahoittaminen on kaadettava... vai onko "asiakas aina väärässä" omassakin liiketoiminnassa?

        Ohhoh!?!
        Aika rumaa on edes noin narsistisen persoonan kaataa omaa elämässään ja yritystoiminnassaan epäonnistumista AUTOKAUPPIAAN syyksi!?!

        Blogi-/kotisivuilla http://savilahti.fi/autokauppa/ "Sävilahti, tarinaa yrittäjältä" huokuu narsistinen persoona, joka on aina ja kaikessa oikeassa ja virheitä tekee kaikki muut, hän ei koskaan... huhhuh.
        Haukkuu autoliikkeen (tässä todetun syyttä suotta), kyseenalaistaa työhyvinvointia valvovat viranomaiset (omasta mielestään tekee senkin paremmin kuin kukaan), ohjeistaa omasta mielestään parhaiten maksukäyttäytymisiä kaikille yrittäjille (oman alansa markkinointia/mainostamista / oma lehmä ojassa), eläkevakuutusyhtiötkään eivät osaa asioitaan hoitaa (hän osaisi paremmin)... eipä pärjäisi vuottakaan autokauppias-yrittäjänä?


      • huhuhuhuhuhuhuhuhuh
        Itkupilli_Narsisti kirjoitti:

        Ohhoh!?!
        Aika rumaa on edes noin narsistisen persoonan kaataa omaa elämässään ja yritystoiminnassaan epäonnistumista AUTOKAUPPIAAN syyksi!?!

        Blogi-/kotisivuilla http://savilahti.fi/autokauppa/ "Sävilahti, tarinaa yrittäjältä" huokuu narsistinen persoona, joka on aina ja kaikessa oikeassa ja virheitä tekee kaikki muut, hän ei koskaan... huhhuh.
        Haukkuu autoliikkeen (tässä todetun syyttä suotta), kyseenalaistaa työhyvinvointia valvovat viranomaiset (omasta mielestään tekee senkin paremmin kuin kukaan), ohjeistaa omasta mielestään parhaiten maksukäyttäytymisiä kaikille yrittäjille (oman alansa markkinointia/mainostamista / oma lehmä ojassa), eläkevakuutusyhtiötkään eivät osaa asioitaan hoitaa (hän osaisi paremmin)... eipä pärjäisi vuottakaan autokauppias-yrittäjänä?

        Ja ajatelkaa, tuo mulkku oli ehdolla pirkkalan valtuustoon kunnallisvaaleissa. Sääliksi käy pirkkalalaisia, mikäli moisen kusipään valitsivat. On näköjään bloginsa poistanut (tajusi sentään sen verran hävetä), mutta konkurssikypsän firmansa tietoja ei pysty poistamaan muiden luettavista

        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/haltu-oy/23247401/paattajat


      • Anonyymi

        Välttäkää tätä paikka, jos vaan pystytte autokuumeessa tms.
        Ilmoitukset ja kuvat toista kuin auto jota olette hankkimassa. Pikkueroja siis liikkeen hyväksi.
        Neuvoni on: pysykää ulkona tästä liikkeestä.

        tausta: ostin auton tästä firmasta , eikä varusteet täsmänneet ilmoitukseen. Omistaja Ronnun asenne aivan käsittämättömän hyökkäävä ja ylimielinen, vaikka näyttö häntä vastaan oli kiistaton.

        Älkää asioiko täällä!


      • Anonyymi
        VirhevastuuEiTakuu kirjoitti:

        Jep, virhevastuu ei ole sama kuin uuden auton takuu. Ostajan niin kuvitellessa, voidaan puhua takuu-uskovaisesta, kuten nyt.

        "Tervehdys!
        Pysymme kannassamme ja toteamme, että kyseinen vika ei kuulu virhevastuulain piiriin emmekä ole korvausvelvollisia. Ainahan voit tehdä kuluttajavalituksen kuluttajariitalautakuntaan."

        => Se, että liike "pitää omista oikeuksistaan kiinni" ei pitäisi olla ylitsepääsemättömän käsittämätöntä? Tuollainen ominaisuus (itse penkinlämmitinhän toimii teknisesti, mutta liian vähän aikaa ostajan mielestä) on varmasti myös kuluttajalain/virhevastuulakia tulkitsevien kuluttajaviranomaisten mielestä "normaalia kuluneisuutta/ominaisuus 180tkm ajetussa/7-vuotta vanhassa autossa", eikä kuulu liikkeen korvattavaksi virhevastuulakien mukaan.

        "Että sellasta. Sanattomaksi vetää. Kielletään ja paetaan vastuuta, valehdellaan vaikka todisteet on heitetty pöytään ja ei suostuta myöntymään."

        => Heh... eli tässä vaiheessa takuu-uskovaisesta kuoriutui mielensäpahoittajakin! Missään vaiheessahan myyjäliike ei tuota ilmennyttä ominaisuutta kiellä, ei pakene vastuutaan vaan tarjoaa ostajalle hopealautasella osoitteen mistä voi halutessaan kysyä miten asia menee lain mukaisesti oikein (kun ei myyjäliikkeen kertomana usko) ja valehtelijaksi kyseisen liikkeen edustajan väittäminen onkin jo törkeä väite!?

        "Liiketoiminnassa ja yrittämisessä nyt vaan on sellaisia tilanteita, että kaikki ei mene niin kuin pitäisi ja tuote/työ ei ole sellainen kuin myyjänä kuvittelit sen olevan. ...mulla ei ihan suoraan sanottuna olisi aikaa eikä energiaa vääntää tällaisista normaaleista asioista."

        => Kyllä, juurikin näin; aina ei kauppahetkellä osaa aavistaakaan, millaiselle itkupillille tulikaan auto myytyä. Jos kylmäperseisellä ostajalla ei ole aikaa eikä energiaa, saati ymmärrystä miten kuluttajalaki toimii, suosittelen hankkimaan lampaantaljat perseiden ja penkin väliin talveksi. Tai ihan vaan nyt sisätilanpistokkeen asennuksen yhteydessä kysäistä korjaamolta tuohon ominaisuuteen lääkettä. Voisiko olla niinkin hieno laite Opeliksi, että perseidenpunoittajaa ohjaava rele tai ylivirtasulake on "herkillä"? Pikku antureitten säätö ja perseet saa taas vaikka punasta hehkumaan, niin halutessaan? Varo nyt kuitenkin, ettei pala koko auto.
        Toisekseen; käytetyn auton ostajan pitää aina ymmärtää ja varautua, ettei käytettynä ostettu auto ole kuin uusi. Ei miltään osin, siinä on poikkeuksetta uudesta autosta poikkeavia ominaisuuksia. Nyt ostajalla on ihme kyllä noinkin vanhaksi Opeliksi hieno ja toimiva auto, joka vaan ei suostu perseitä riittävästi kuumottamaan... eli ominaisuus, joka ei saisi mieltä noin pahoittaa vaikka kuinka takuu-uskovainen ostaja olisikin.

        Edelleen hyvä esimerkki siitä, kun takuu-uskovaisuus synnyttää mielensäpahoittajan ja edelleen mielensäpahoittaja haukkuu myyjäliikkeen, vaikka liike toimii täysin omien oikeuksiensa ja Suomen lakien mukaisesti oikein.

        Ostin kyseisestä liikkeestä Ford Fiestan. Mentiin tunti ennen sulkemista katsomaan tarjontaa ja kuin ollakaan oli jopa kaksi autoa jotka alkoivat kiinnostaa. Koeajolle päästiin molemmilla vaikka oli vaan tunnin verran liike enää auki niin silti saatiin rauhassa harkita kumpi ostetaan koska molemmat oli hyviä. Palvelussa ei ollut valittamista ja edelleen olen todella tyytyväinen mustaan pantteriini. Että silleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostin kyseisestä liikkeestä Ford Fiestan. Mentiin tunti ennen sulkemista katsomaan tarjontaa ja kuin ollakaan oli jopa kaksi autoa jotka alkoivat kiinnostaa. Koeajolle päästiin molemmilla vaikka oli vaan tunnin verran liike enää auki niin silti saatiin rauhassa harkita kumpi ostetaan koska molemmat oli hyviä. Palvelussa ei ollut valittamista ja edelleen olen todella tyytyväinen mustaan pantteriini. Että silleen.

        Vielä edelliseen. Todella oon tyytyväinen. Sain kyllä hyvän Ford fiesta yksilön. Sain siihen alle asennettuna ihka uudet laatuluokan nastarenkaatkin vaikka auton ostin kesällä. Ei muuta kuin syksyllä laitattamaan uudet tassut alle. Katsastuksessa inssi kehui kuinka hyvän yksilön olen ostanut. Auton ostin siis alkukesällä 2019. Äsken käytin sen vuosihuollossa ja siellä kehuttiin kuin hyvässä kunnossa auto on. Malli muuten on 2010 fiesta 1,6 litranen. Joten edelleen ole tod tyytyväinen kaikkeen.


    • xSunMutsisx

      Kannattaisi ostajan ottaa selvää aiemmasta omistajasta ja kysyä häneltä penkinlämmittimien toimivuudesta hänen aikanaan.

      Ongelma tässä juurikin on se, että myyjä on myynyt auton penkinlämmittimillä, joten eiköhän se ole asiakkaan oikeus myös saada autoonsa sellaiset. Ei penkinlämmittimien pitäisi hajota käytyämättömyyden vuoksi edes opeleissa. Ei niitä varusteita turhaan saa lisäillä myynti-ilmoitukseen. Myyjän haluttomuus vian selvittelyyn tässä ihmetyttää...

      Ymmärrän toki myös, että nykypäivänä autokauppiaana olo ei ole helppoa, kun netti on täynnä kukunpuhujia, jotka tuskin koskaan ovat edes omistaneet autoja.

    • Lamdba-anturi

      Tuon hintalapun sensurointi ei ainakaan ollut kaikkein onnistunein. En oikein ymmärrä, miksi tällaisesta asiasta pitää tehdä julkinen.

    • finder12
    • Maltse

      Huijariliikkeen omistaja/toimitusjohtaja se täällä puolustelee valheitaan. Kyseessä todella inhottava, häikäilemätön ja teräväkielinen henkilö, jonka kanssa kukaan ei varmasti halua joutua tekemisiin kaupanteon tehtyään. Kannattaa siis todella välttää kyseistä autoliikettä.

    • Lbaja

      Hujarit! En suosittele!!! Muutama viikko toiminut hyvin ja sen jälkeen aina ongelmia! Huoltokirjassa oli lukenut öljyt ja suodattimet juuri vaihdettu.Tarkistettu ja ilmasuodatin ei ollu vaihdettu ainakin 100000 km!!! Noin kaksi kilo pöly!!! Sama öljykin varma oli vaan lisätty, pitkä aika ei vaihdettu!!!
      Nyt moottori vuotaa öljyä joka puolelta!
      Auto ostettu marraskuu 2016.
      Never believe this can happen in Finland!!!

    • AlfaRomeoMitoQV

      Ostin tästä liikkeestä 09 / 2016 Alfa Romeo -henkilöauton, joka oli ostohetkellä tasan 6v vanha ja ajettu 113tkm. Kaupanteosta ehti kulua 3kk ja 1500km niin auton mittaristoon tuli herja "Check Suspension", samalla ohjaamossa oleva auton sähköisen iskunvaimennuksen säätönappula lopetti toimintansa.

      Liikkeen omistajan Juha Ronnun asenne sekä kanta ns. "myyjän virhevastuuseen" tai asian tutkimiseen (heillä on suhteita johonkin korjauspuljuun) oli puhelimessa aivan sama kuin http://savilahti.fi/autokauppa/ -saitilla kuvaillaan; "... me emme korvaa tai tutki yhtään mitään, vie asia kuluttajariitalautakuntaan jos tahdot - kiitos hei".


      Perään vielä hauska knoppi itse kaupanteosta myyjän X kanssa:
      Tankkasin menomatkalla vaihdokkina viemääni autoon tankin täyteen sillä olin menossa liikkeeseen vain tutkimaan tuota mainitsemaani Alfaa. Lopulta kuitenkin päätin tehdä kaupat siltä seisomalta, sillä ko. Alfa oli ainoa laatuaan nettiautossa varusteidensa puolesta (kaikki mahdollinen).

      Saan tilalle juuri täyteen pyyntihintaan hankkimani auton, jossa bensavalo palaa. Myyjä ei suostu tulemaan asiassa yhtään (siis yhtään) vastaan, naureskelee vain kuinka on ollut talossa 6 vuotta eikä ole ikinä antanut asiakkaalle bensatankkia "kaupantekijäisiksi". Vielä ulkona pihalla ns. kauppoja kätellessämme tämä samainen myyjä ei edes katso silmiin, nimeä en viitsi tänne kirjoittaa.

      Tälläistä palvelua tässä liikkeessä.

      Itse en ostaisi tästä liikkeestä omien enkä internettiin kirjoitettujen kokemuksien perusteella yhtään mitään.

      • hahaahhahaahhaha

        Ei jumalauta tuota linkissäsi uikuttavaa pelleä. Ostaa kymppitonnin ja 200tkm ajetun halvan ooppelin romun ja ruikuttaa penkilämmittimistä. Kaikkia idiootteja sitä internetissä näkee.


      • Novelliko

        Rontu on ravimies, sieltä opit tulee.
        Vs. romanit esim.
        Hienoja miehiä.
        Arvostan.(ko)


    • ToinenVaraton

      Mitenköhän paljon paremmin tällä autokauppiaalla menisi, jos ei päivystäisi suoli24:ssa haukkumassa asiakkaitaan, jotka haluavat palvelua. Hyvä että löytyi tämä keskustelu, niin ei tarvi vähäisiä pennosia (lainarahaa) riskeerata tuonne, kun kerran velvollisuus paina. Tervetuloa internetin aikakaudelle.

      • Kiitos vaan, että kannat huolta pärjäämisestäni. Ihan vaan tiedoksesi, että en koskaan ole kommentoinut näitä kirjoituksia, koska en arvosta erityisen korkealla näitä foorumeita, jonne voi huudella kommenttejaan nimimerkin takaa. Toiseksi, minussa on miestä allekirjoittaa omat kirjoitukseni omalla nimelläni. Olen ollut yrittäjänä vuodesta -93, hoitanut kaikki lakisääteiset velvollisuuteni, elättänyt perheeni ja siinä sivussa työllistänyt muutaman ihmisen, joten voit tulla ihan huoletta kaupoille jos vaan sopiva peli varastostamme löytyy. No, tulipahan kommentoitua ekan kerran elämässäni näitä kirjoituksia. Mistä tietää vaikka aktivoituisin asian suhteen, mutta aina omalla nimellä...

        Ystävällisin terveisin,

        Juha Rontu
        Yrittäjä
        Tampereen Ajopelit Oy


      • KomppaanJuhaa
        1002886-7 kirjoitti:

        Kiitos vaan, että kannat huolta pärjäämisestäni. Ihan vaan tiedoksesi, että en koskaan ole kommentoinut näitä kirjoituksia, koska en arvosta erityisen korkealla näitä foorumeita, jonne voi huudella kommenttejaan nimimerkin takaa. Toiseksi, minussa on miestä allekirjoittaa omat kirjoitukseni omalla nimelläni. Olen ollut yrittäjänä vuodesta -93, hoitanut kaikki lakisääteiset velvollisuuteni, elättänyt perheeni ja siinä sivussa työllistänyt muutaman ihmisen, joten voit tulla ihan huoletta kaupoille jos vaan sopiva peli varastostamme löytyy. No, tulipahan kommentoitua ekan kerran elämässäni näitä kirjoituksia. Mistä tietää vaikka aktivoituisin asian suhteen, mutta aina omalla nimellä...

        Ystävällisin terveisin,

        Juha Rontu
        Yrittäjä
        Tampereen Ajopelit Oy

        Voi miten voikaan "ToinenVaraton" ja muut kaltaisensa mistään-mitään-ymmärtämättömät olla huolissaan yrittäjien toimeentulosta ja pärjäämisestä. Oikein hellyttävän suloista huolissaan oloa, vaikka itsellä varattoman huonosti meneekin!


    • Pettynyt-

      Mitä ikinä teet, niin älä tee sitä virhettä, että ostat tästä liikkeestä auton. Bisnes perustuu siihen, että myydään toista ja hetken päästä auto paljastuu ihan joksikin muuksi, mutta kätevästi niin, että "liikkeellä ei ole korvasvelvoitetta". En ikinä tulee enää ostamaan täältä mitään ja samaa viestiä kerron kyllä kaikille muillekin, jotka auton ostoa harkitsevat.

    • Lontu

      Hevosmies HAH HAH Elelee ravirahoilla

    • niinpanii

      Oletko hyvä lapsi mennyt ostamaan käytetyn kestokulutushyödykkeen ja se ei ollutkaan ikuisesti uudenveroinen ja kestänyt aikaa täydellisenä?
      Itke nyt elämäsi loppuun katkerana ja hae vuoden mielensäpahoittaja titteliä vaikka äidiltäsi.

    • Maltse

      Välttäkää tätä liikettä, huijaripaikka!!! Tai älkää vain välttäkö, vaan älkää ainakaan mitään ostako sieltä.

    • Romujako

      Automyyjänä 26 vuotta toimineena voin kertoa kuinka paljon on taysin pöljiä ostajia ja aikansa kuluttajia jotka kiertelevät ja rassaavat myyjien hermoja päivät pitkät, kyselevät autoja koeajoon ilman minkäänlaista aikomustakaan ostaa autoa.
      Välillä tuntuu että hullujenhuoneella on ulkoilupäivä kun näitä arjen sankareita tulee ja menee. Sitten kun ei palvella niin täällä kitistitään kun ei myyjä huomioi.
      Voinen kertoa esimerkin että joka torstai siis joka torstai 6 v ajan sama heppu tulee ja katselee autoja ja kyselee pyytelee koeajoon autoja.
      Onhan siinä jo jotain surkuhupaistakin kun ei enään 5 v saanut palvelua.
      Ja autoliikkeisiin asiaikkailta tulevat vaihtoautot ovat useasti rikki taikka vaativat isompia korjauksia ja kaikkia piikovikoja myyjätkään eivät löydä.
      Ja näin ollen riitatilanteita syntyy, täytyy myös muistaa että käytetyn auton kauppias ei ole autoa valmistanut, vaan myynyt eteenpäin.
      Nykyään kun kaikki autot ovat pääsääntöisesti jo virheellisiä tehtaalta lähtiessään tyyppivikoineen on meillä myyjilläkin pinna kireänä kun aina löytyy vikoja ja valmi staja on niihin syyllinen ei asiakas eikä käytetyn myyjä.
      Mikäli sattuu niin että autoon tulee vikaa oston jälkeen annan neuvon että neuvottele asiallisesti myyjän kanssa älä huuda ja mesoa niin varmasti saat asian sovittua paremmin.
      Yleensä huutajalle ei korvata taikka ainakin viivytetään asian hoitoa ihan tahallaan.
      Eli sitä saa mitä tilaa.
      Kuluttajariitalautakunta ei ole pahe vaan hyve autoliikkeelle, sieltä tulee puolueeton ehdotus riitatilanteiden hoitoon.

      • anal-highway

        Heh, heh... nyt kun sait aamuyöllä katsottua nettiautosta 30 viimeisintä ilmoitusta, niin jäikin hyvää aikaa tulla tänne kirjoittamaan sitä samaa soopaa, mitä olet tänne suoltanut vuosikausia. Jobbari olet ja jobbarina pysyt! Jonkun täytyy yhteiskunnassa hoitaa p@skaduunitkin ja sinun kohdalle on nyt sattuneet nuo hommat.


    • Ostaja

      Pelkkiä huonoja kokemuksia tuntuu suurimmalla osalla olevan, että taidan kiertää kaukaa tämän puljun!

    • Petetty

      Älä ikinä osta täältä autoa,myyjä ei ottanut kantaa,kun mainitsin auton vioista. Toimitusjohtaja mikä haukkui minut niin rumasti,etten kehtaa tähän kirjoittaa.. en ole edes tavannut koko miestä,sanoi että voi puhua mitä tahansa,kun omistaa autot. Miten tällänen yritys voi palvella asiakkaita!

      • Randy

        Tästä liikkeestä en suosittele kenenkään ostaa autoa! Takuu häviää kun perävalot häviää!


    • Paljonkauppaatakana

      Ei käytetyllä ole takuuta.

      • Danny

        Kyllä muuten on! Edellisessä autosta öljyt paloi mäntien läpi ja liike korvasi auton hinnan!


    • Lasseboy

      Tämän Juha Rontun kanssa ei kannata tehdä minkäänlaista kauppaa! Laittakaa sana kiertämään!

    • Lapane

      Täytyy kyllä sitten olla varuillaan, kiitos vinkistä.

    • Ka6

      Ei mitään takuuta tän liikkeen myymissä autoissa kun kaupat on tehty...eli godbay takuu!
      Älkää vaan ostako täältä!

      • käytetylläeitakuuta

        Näyttääko. liike myyvän vain käytettyjä autoja, joilla ei pidäkään olla takuuta.


    • SusiLIIKE

      Kaikilla autoilla on takuu ja 7vrk palautus oikeus, vaatikaa ja vaalikaa omia etujanne, älkää luovuttako!

    • Anonyymi

      Ajopelit OY:n Rontu haukkui tyhmäksi aikoinaan kun ei liikkeensä myymässä autossa ollut erästä varustetta mikä oli ilmoitukseen merkitty jota parin päivän jälkeen tiedustelin. . Iso riita seurasi. Oli ensimmäinen ja viimeinen virhe käydä kauppaa Juha Ronnun kanssa.

      Älkää vaan asioiko Juha Ronnun kanssa ainakaan autokaupoilla, eikä koskaan Ajopelit-liikkeessä.

    • Anonyymi

      Kylläpä on ollut paljon negatiivisia kokemuksia ihmisillä, hyvä että on nämä palstat, mistä voi kuulla kokemuksista.

      • Anonyymi

        Niin faktaa, jos et saa ruosteromustasi uuden hintaa vaihdossa,
        etkä kuolaamaasi autoa puoleen hintaan ,
        niin sen jälkeen alkaa mustamaalaaminen, syyttele ,
        täytyy ymmärtää pysyä niissä autoissa mihin ylettyy eikä syyttää rahattomuuttaan tekosyillä, niin se on se fakta. Opettele hyvä lapsi säästämään ja tienaamaan ahkerasti, sori ja koita kestää itseäsi.


    • Anonyymi

      Millaista kokemusta kyseisestä liikkeestä henkilöillä on viimeaikoina ollut? Moni liikkeen auto vaikuttaa kohtuuhintaiselta, sekä aika monessa täydellinen huoltokirja, mutta tämän keskustelun peruusteella myyjässä olisi jotain mätää...

    • Anonyymi

      Kyllä kokenut myyjä tunnistaa perseaukisen ajelijan, vaikka olisi raijannut perseaukisen isäukkunsa mukaan.

    • Anonyymi

      On teillä mielikuvitusta selittää kateus monin eri tavoin,
      kun käyttäisitte saman energian oikeiden asioiden miettimiseen,
      niin ei tarvitsisi kadehtia,
      ja valehdella itselleen,
      ja näillä palstoilla pakkomielteisesti.

      ( tätä et koskaan ole edes käsittänyt miettiä , tietenkään....)

    • Anonyymi

      On kokemusta ja sanon että ei kiitos, puhuvat ristiin myyjät ja omistaja. Luotto meni koko yritykseen.

      • Anonyymi

        Taitaa olla liiketoiminta lopuillaan.


    • Anonyymi

      Siinä liikkeessä pistetään asisakasta silmään..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe