sinkkulaiva sarjaan etsitään taas sinkkuja

laardipallero

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/848229-nyt-sinullakin-on-mahdollisuus-saada-voita-leivan-molemmin-puolin-hyppaa-sinkkulaivaan

"Livin huippusuosittu Sinkkulaiva-sarja palaa ruutuun ensi vuonna. Ohjelmaan haetaan mukaan ennakkoluulottomia sinkkuja.

Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä sinkkua yhden risteilymatkan ajan. Mukana on kaikenikäisiä miehiä ja naisia, jotka elävät yksin eri syistä. Laivalla osallistutaan leikkimielisiin kisoihin, jotka edesauttavat seuralaisen löytämistä. Itämerellä pääosaa näyttelee pilke silmäkulmassa tehty seuranhaku.

Sinkkulaivan toinen tuotantokausi nähdään Livillä 2014."

onko kukaan hakemassa tuonne?

14

564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavis mies.

      Nirsot naiset on taas pääosassa älyttömineen vaatimuksineen joten taviksen on turha hakea. Taidan vaan nauraan täällä kotona kun naiset saa pakkeja.

    • En todellakaan ole menossa kyseiseen juttuun ainakaan tekemään itsestään julkkista... mieluusti oon tuntemattomana kuin että joka paikassa mut tunnettais ja musta puhuttais koko ajan.

    • kkbbhytgv

      Jos tuonne lähtisi niin kannattaisi etukäteen varmistaa laadukkaan seuran saanti, vaikka maksullisella. Sitten telkusta kun näkyisi että "flaksi" käy niin nousisi taso myöskin siviilissä.

      • kunnollinen mies

        Kunnollinen mies tai nainen ei halua itselleen paria, jolla on jo käynyt flaksi jonkun toisen kanssa. Hyi olkoon.


    • Varmasti ohjelmaan riittää pyrkyreitä, julkisuudenkipeitä miehiä PUA-farsseineen ja naisia mahdottomine vaatimukseen. Palstalaisia sinne tuskin on menossa - on vain yksi palstalainen jonka voisin kuvitella edes harkitsevan menemistä mukaan.

      Sinänsä olen sitä mieltä, että moni palstalainen pystyisi tekemään ihan hyvän jakson, jos saa nyhdettyä itsestään esiin sopivan mielentilan ja reippautta tehdä show'ta tietäen, että tuskin kuitenkaan naista saa. Pääsisi kerrankin demonstroimaan, että ei onnistu. Yleisön analyysi siitä, miksi tätä ja tätä ATM:ää ei onnista, olisi mielenkiintoista (ja ylipäätään tietysti olisi mielenkiintoista nähdä MAT-terminologian omaksuneita ihmisiä).

      • Hahmis jee!

        Kenen ajattelit menevän Sinkkulaivalle mukaan? Hahmotelman?


      • Hahmis jee! kirjoitti:

        Kenen ajattelit menevän Sinkkulaivalle mukaan? Hahmotelman?

        En itse asiassa, vaikka hänessä lienee keskivertopalstalaista enemmän esiintymishalua. Eräässä toisessa vain on enemmän. Sinänsä Hahmis voisi vetää ihan hyvin siinä ohjelmassa, ja toisin kuin tavanomaista Sinkkulaiva-sarjan miestä, häntä voisi jopa onnistaa. Ei nyt sillä että häntä kovin hyvin tuntisin riittävän perusteltuun arvaukseen, mutta vaikutelman perusteella väitän niin.


    • Reipas Mies

      Tietenkin, palstalaisen tulisi vetää laivalla camp-hengessä eikä me-against-world tyyliin Manowar-paita liehuen. Naisten iskentää Mad-tv-hengessä!

      Näkisin mieluusti jonkun sopivan miehen tässä laiva napakympissä pua-tyylin överiksi vetoa, perinteisen suomi-kyräilyn maan rakoon hakkaamista, ja kipinän ilotulitusta, peliliikkeitä kuten kosketa-pyllyä-haluun-sua, kiiltävät lakeri kengät ja Tiger of Sweden-kauluspaidan.

      Kun antaa vain palaa ja voittaa estonsa, kuka vain voi olla kuuden miljoonan taalan mies yhden illan verran.

      Kamera-tosi-tv Michael Moore-tyyliin kuulostaa herkulliselta! Botskille vaan ja sukkanauhat paukkumaan (joo siis ne ehkä naisilla olevat).

    • iiics

      Niin sarjahan on paitsi "huippusuosittu", myös huippulaadukas. Ilmoittautuisin muuten tietysti, mutta kun eivät saa edes kunnon hyttiä ohjelmaan suostuville annettua. Mahtaako laivassa olla sellaisia.

    • toivottavasti teemu pääsee sarjaan !

    • en nolaa itseäni

      Siellä on samaa porukkaa kuin tuolla treffisivuilla, eli jos ei netin kautta ole onnistunut niin miksi laivalla onnistuisi? Samoilta ihmisiltä siellä saa pakkeja, kameroiden edessä tosin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      116
      2556
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      451
      2276
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      102
      1708
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      72
      1563
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      41
      1211
    6. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      87
      1175
    7. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      62
      1172
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1145
    9. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      192
      1092
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      92
      1066
    Aihe