Miksi Salkkareissa näytellään niin huonosti?

medianomi

Mistä johtuu että näyttely ei pelaa? Huonot näyttelijät vai huono ohjaaja? Vai molempia?

Jos sarjaa vertaa mihin tahansa muuhun sarjanäytelmään 70-luvulta tähän päivään, eroa on valtavasti näyttelijätyöskentelyssä. Vaikka osaan rooleista näyttelijät haetaankin ns. pystymetsästä, joukossa on myös pitkän uran tehneitä ammattilaisia, jotka kuitenkin näyttelevät huonosti. Siitäkin huolimatta, että he saattavat näytellä hyvin jossakin muussa projektissa (tai teatterissa).

Salkkareiden näyttely on vain jotain niiin teennäistä ja ala-arvoista, että lasten koulunäytelmissäkin näkee parempaa. Laadusta ei voi puhua oikein muidenkaan osa-alueiden kohdalla, mitä tulee ohjaukseen, kuvaukseen, tehosteisiin, leikkaukseen ym.

Ajatuksia?

49

5180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • not me

      Kun kaikki huonot ainekset kasataan yhteen sarjaan,naurettavine juonikuvioineen,niin mitä voi odottaa lopputuloksesta,aivan juuri sitä mitä miljoona Suomalaista tuijottaa tukka putkella,aivot narikassa.

      • Anonyymi

        Joo ri kaikki ole huonoja Mutta eevaa näyttelevä kyllä kaukana hyvästä!! On kyllä niin luonnoton js tanssiitähtien kaa niin sama teennäinen ilme oli!! Samoin Sampoa esittävä 👎. Paras on Ismo ja Ulla!


    • sdaweqerrt

      Missäs ne ovat ne pitkän uran tehneet ammattilaiset? Joitain kesäteatterin veteraaneja? Kaikki kun on harrastelijanäyttelijöitä. Ei voi siten odottaakaan mitään laatusuorituksia. En sanoisi heitä edes näyttelijöiksi.

      • törrrvi

        Ota selvää, siellä on myös koulutettuja näyttelijöitä!

        Koulutus ja "ammattilaisuus" ei silti takaa, että kyseessä olisi huippunäyttelijä. Niinkuin tiedetään, niin esim TEAK:iinhan pääsee aika pitkälti myös suhteilla ja sillä, että on tunnetun näyttelijäperheen vesa.

        Ja mitä tulee noihin "harrastelijanäyttelijöihin", niin sieltä löytyy hyvinkin usein erittäin ammattimaisesti ja luonnollisesti eläytyviä tyyppejä. On olemassa nimittäin sellainenkin käsite kuin LUONNONLAHJAKKUUS. Ja usein nämä tältä pohjalta ponnistavat ovat paljon innokkaampia ja kehityskelpoisempia, kuin rutinoituneet ja leipääntyneet kehäraakit. Eli turha on ketään leimata kesäteattarin veteraaniksi! Mene joskus katsomaan jotain kesäteatteria ja totea, kuinka mahtavia suorituksia niissä tehdään. (ei tietenkään kaikki)

        Taiteellisen alan ammatit ovat juuri niitä, joissa suurempi merkitys ja pohja on luontaisella lahjakkuudella, kuin siihen päälle liimatulla koulutuksella.

        Jostain kumman syystä Salatut elämät on saanut sen leiman, että siellä on VAIN huonoja näyttelijöitä. Heitä vain kuuluu mollata ja arvostella, vaikka siellä on paljon asiansa osaavia henkilöitä. Ohjelmaa tulee myös kritisoida, haukkua ja puuttua jokaiseen epäolennaiseen yksityiskohtaan. Silti sitä tuijotetaan illasta toiseen ja vauhkotaan päälle, että "hyi mitä sontaa, surkeat näyttelijät, ei toi vois oikeessa elämässä mennä noin, olipa huonosti tehty". Olen ollut huomaavinani, että kyllä tuolta toosasta tulee paljon muutakin katsottavaa, jos ei Salatut miellytä. Kannattaa etsiä sieltä sitten se parempi vaihtoehto (ja alkaa sitä mollaamaan seuraavaksi...eiköhän nämä mollaajat nimittäin ole sitä sakkia, joka tekisi kaiken ja kaikkialla itse paaaaljon paremmin)

        On siellä toki muutama heikompikin näyttelijä kuvioissa mukana, mutta suurin osa täysin päteviä tuohon hommaan.


    • sdfgjklö

      On se kumma kun pitää mollata sarjaa mollaavia. Jos ei keskustelijat miellytä, niin netti on pullollaan muita keskustelupaikkoja, jonne voi siirtyä (mollaamaan siellä olevia keskustelijoita).

      • niin se on

        eihän tuossa kukaan ketään mollannut, oli vain kantaa ottava mielipide ja hyvä sellainen. Asiaa.


    • m.tutkija

      Kyllähän ohjauksella on ratkaiseva vaikutus siihen, kuinka paljon näyttelijä saa itsestään irti. Sitä ei vain tule ehkä keskiverto televisionkatsoja juuri ajatelleeksi.

      Tätä kyseistä sarjaa vaivaa todennäköisesti sama kuin muitakin päivittäissarjoja. Sarjaa tehdään äärimmäisen nopealla aikataululla, eikä laatuun ole juuri mahdollista paneutua. Näyttelijöiden työviikosta kuluu valtaosa otosten taltioimiseen. Harjoitteluun tai syventymiseen ei jätetä resursseja. Yhdessä viikossa on synnyttävä valtava määrä materiaalia, jotta siitä voidaan koostaa oma jakso lähes jokaiselle päivälle. Tilaaja ei välitä onko lopputulos laadukasta, jos se saa tarvittavan määrän katsojia.

      Tällainen toimintatapa on ikävä kyllä tätä päivää televisioalalla. Helpoiten sen huomaa tällaisissa tv-sarjoissa, jota työstetään näin paljon ja niin lyhyessä ajassa.

    • aivot?

      Ne jaksot pitää tehdä aika kiireellä ja uutta on tultava heti perään. Eri asia se on elokuvissa, jossa kohtaukset kuvataan uudelleen ja uudelleen, ja sitte vielä editoidaan. Se on minun mielipide.

      • Anonyymi

        Ja tää on fakta! Salkkareita kuvataan älyttömällä tahdilla.


    • Kkkkkllll

      Aika moni näyttelijöistä on siihen koulutuksen saaneita suurin osa nuoremmista ei ole mutta vanhemmista mm ullan, ismon, camillan, monican, sebastianin ja akin näyttelijät ovat ihan koulutuksen käyneitä

    • Jjjjjjjjjjkkkk

      Mutta on myös hyviä näyttelijöitä

      • ullapäästelee

        Ulla pieree niin lujaa että pyllyreikä näkyy.


      • pierumestari
        ullapäästelee kirjoitti:

        Ulla pieree niin lujaa että pyllyreikä näkyy.

        Oooohhhh!
        Mulla alko heti jöpöttään.
        Aivan mahtava näky varmasti ja ennen kaikkea, mitkä tuoksut niistä Ullan pieruista leviää!


    • uperperperperpu

      Eihän salkkareissa ole kuin jokunen oikea näyttelijä, muut ovat jotain mitä lie harrastelijoita ja se kyllä näkyy ja kuuluu...muutenkin tyhmä sarja, en tajua, miksi se ketään kiinnostaa.

    • Äijölko

      Luulen, että ohjauksessa vika.

    • KUY43

      Onneks lopetin sen paskan kattomisen vaikka kauan siinä meni.

      • Henri12v

        Housussas on paska! Ihme juttu että tänne pitää tulla mollaamaan Salkkareita, vaikka varmaan katsoo niitä joka ilta.


      • haisoohanse
        Henri12v kirjoitti:

        Housussas on paska! Ihme juttu että tänne pitää tulla mollaamaan Salkkareita, vaikka varmaan katsoo niitä joka ilta.

        Sitä housuissaan ollutta paskaa se olikin tuijottanut.


      • Anonyymi
        haisoohanse kirjoitti:

        Sitä housuissaan ollutta paskaa se olikin tuijottanut.

        Narttu Karkki vous tulla salkkareihin uudeksi Ismoksi!
        Sehän vasta olis mukavaa!


    • täyttä_roskaa

      Vieläkö totakin paskaa tulee töllöstä? Siitä on jo pitkälti yli toistakymmentä vuotta kun tota paskaa viimeksi katselin.

    • maxaja

      Miks vaivata päätään moisella homo/lesbopaskalla ? Eihän sitä ole pakko katsoa.

    • kuraruikkua

      Miksi kukaan haaskaa aikaansa johonkin salkkareihin.. sama koskee myös näitä hottisten parasiittihotelleja ja muuta viemärinhajuista kuraa mitä nykyisin tv:stä suolletaan. Toisaalta kummat onkaan typerämpiä, ne jotka tekee vai ne jotka katsoo?

    • ohjelma

      Ammattinäyttelijöitä on niin vähän ,sen vuoksi arvelen sarjan olevan vaatimaton. Nuoria ilmaisutaidonlukiolaisia kai siellä käytetään ja muita kadun tallaajia, eli taviksia. Halvempi toteuttaa. Minusta parempi kuitenkin sarjana kun kaiken maailman tappelu sarjat.

    • tonttukatsoja

      Mikko Parikka on uskomattoman tönkkö dialogissaan, pelkkää töksäyttelyä, saati näyttelemistä. Ei ihme, ettei kundi ole muita rooleja saanut.

    • TäyttäPaskaaSalkut

      Jos haluaa massia, ei kannata lähteä salkkareihin "näyttelemään". Suomen huonoimmat näyttelijät enää mukana.

    • Fnhhfnznzfhyrjdfy

      Onhan siellä vieraillut monia ammattinäyttelijöitäkin

      • hrtrht

        Kuten esim. Tuksu ja Martina Aitolehti :D


    • Salkkaritt

      Oon joskus ennen, kun aloin pitää salkkareista, vihannu sarjaa, mutta kun tulee joku lempihahmo ja siihen ns syventyy, vaikka ois kuinka surkea. Mun silmissä se on tosi hyvä ja ne näyttelijätkin alkaa tuntumaan koko ajan paremmilta tavallaan. Vaikkakin uudet salkkarit on mitä on ja sitten kaikki lempi hahmotkin lähtee, sitten se alkaa tuntua turhalta.

    • Hiiiohoijjo

      Esim. Sebastianin, Karin ja Alissan näyttelijät ovat täysin itseoppineita luonnonlahjakkuuksia! Äärettömän hyviä suorituksia tekevät, joten turha mollata ketään suoriltaan amatööriksi siksi, että koulutus puuttuu! Taiteen aloilla näihin ammatteihin synnytään, ei opiskella!

    • äitykkä

      Johtuisiko siitä että on vain muutama teatteritieteen maisteri mukana ohjelmassa.

      • Nouskokaajoei

        Ei johdu, sillä se koulutus ei ole se, joka on pääosassa näissä ammateissa.


    • hrthrtrth

      Pepin näyttelijä joka on kaikista surkein on kuulemma hankittu kortistosta..

    • jurutirkka

      Timo Jurkka on teatterikoulutuksen saanut ammatti näyttelijä ja kuuluu kuuluisaan näyttelijä sukuun. Timon lahjakkuus ei ole jäänyt suurilta ohjaajilta. On häntä kosiskeltu Hollywoodiin asti Johnny Debin sijaan. Miesmäinen olemus ja valtava ulosanti on Timon parhaita ominaisuuksia jotka naulitsevat katsojan ruudun ääreen.

      • MiehetPiereeLujaa

        Ainakin se osas piereskellä miesmäisesti Joonatanin kanssa.


    • manskuliini

      Koska nykyään sekä ohjaus, kässäri että näyttelijät ovat huonoja. Ismon näyttelijä oli joskus esim. oikeasti hyvä esittää sitä hahmoa, nykyään on sellasta ylinäyttelemistä että oksat pois. Salkkarit oli hyvä joskus 1999-2002, sen jälkeen alko alamäki.

      • Anonyymi

        Kato kun Markus ja Miia kuoli nii alko tulla niitä korvaaman kaikkia paskahahmoja.


    • mokjiuiu89

      Koska amatöörinäyttelijät, amatöörikäsikirjoittajat, ei voi odottaa parempaa laatua kuin roskaa.

    • Talipäättaputtaa

      Säästää pitää. Halutaan paljon nopeasti. Täytetään tyhjyys turhilla kliseillä. Halpoja katuojasta revittyjä näyttelijöitä. Paska ohjaus. Laatu kärsii. Lopputuloksena tusinaroskaa talipäille.

      • Anonyymi

        Aivan läpipierty sarja.


    • Anonyymi

      2013, kun ketju on aloitettu salkkarit olivat vielä siedettäviä. Eivät niin hyviä kuin alkuaikoina, mutta vuoteen 2017 toimivat. Katsokaapa nyt 2021 salkkareita. YÖK!!

      • Anonyymi

        Paikalleen jämähtänyt sarja, jonka juonessa ei ole enää mitään uutta vaan aivan pelkkää p-skaa. Uusia hahmoja tulee ja menee ja näyttelemään pääsee vaikka suoraan kadulta kuka vaan.


    • Anonyymi

      Huvittavaa tämä keskustelu. Ihmiset, jotka eivät ole max 2 jaksoa enempää Salkkareita ikinä katsoneet, kritiaoivat huonoa näyttelyä.

      Toki sitä on aina välillä, mutta sarjaa paremmin seuranneet, jotka ovat myös perillä muista kotimaisista, tietävät sarjasss olevan myös maamme parasta näyttelyä.

      2 kerroksen väkeä on ollut aina mutta myös niitä rautaisia ammattilaisia.

    • Anonyymi

      Mitä sitten vaikkei omaisi näyttelijän koulutusta? Onhan Antti Reinikin hyvä näyttelijä.

      • Anonyymi

        Antti Reini oli hyvä näyttelijä, kunnes käväisi salkkareissa.


    • Anonyymi

      Kyl salkkareissa mentiin nyt aikalailla metsään😂!

    • Anonyymi

      no eihän

    • Anonyymi

      Koska studiossa haisee pieru. Säästösyistä näyttelijöille syötetään hernekeittoa ja ruisleipää. Samaan aikaan studion ilmanvaihtokoneet pidetään pois päältä, mikä ei ainakaan auta asiaan.

    • Anonyymi

      RONJA ALATALO ON AINOA KETÄ NÄYTTELEE ANTAUMUKSELLA

      • Anonyymi

        Miten niin "ketä"?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe