Gti car center kokemuksia

jounijöplö

Poistettu? Miksi? Alkoko kauppa pojilla hyytyä ku ihmiset tuli järkiisä eikä enää ostaneet niitten romuja...

192

21881

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitah55
      • lavn

        Ostin kyseisestä liikkeestä audi a4 3.0tdi:n. Ekana päivänä alkoi moottorivikavalo palamaan ja auto ei kulje lämpimänä.. Kun painaa kaasua,niin meinaa tukehtua... Nyt käynnistäessä syttyi vikavalo,että hiukkassuodatin tukossa?? Johtuuko vika siitä,paljonko tuommonen maksaa vaihtaa?


      • Anonyymi
        lavn kirjoitti:

        Ostin kyseisestä liikkeestä audi a4 3.0tdi:n. Ekana päivänä alkoi moottorivikavalo palamaan ja auto ei kulje lämpimänä.. Kun painaa kaasua,niin meinaa tukehtua... Nyt käynnistäessä syttyi vikavalo,että hiukkassuodatin tukossa?? Johtuuko vika siitä,paljonko tuommonen maksaa vaihtaa?

        Unoh, tota vikaa ei voi ennustaa kukaan....


    • jounijöplö

      No mitäs sitten?? Ei ole tälllä hetkellä rahaa korjatakkaan.Ei ollu mikään halpa paukku... käytin liikkeessä sanoivat egr venttiili hajalla,pitää vaihtaa hiukkassuodatin pitää vaihtaa.. Mitäs myivät paskana olevan auton.. Luulis auton toimivan,kun sen liikkeestä ostaa... Mut ei tässä voi enää luottaa kehenkään... Ennemmin ostan yksityiseltä auton ku tosta liikkeestä...

      • Anonyymi

        Parhaat GTI autot täältä, asiantuteva palvelu ja aurinkoinen asenne. kiitos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parhaat GTI autot täältä, asiantuteva palvelu ja aurinkoinen asenne. kiitos

        Myynti käy niinkuin millä tahansa muulla autokaupalla, mutta auta armias jos vikaa löytyy niin pakoillaan vastuuta viimeiseen saakka. Ovat nais asiakkaille valehdelleet että "Kuluttajansuojalaki ei kata korjauskustannuksia vaan kaikki jäävät asiakkaan vastuulle" vaikka näin ei suinkaan ole.

        Yhteyttä on vaikea saada ja vaikka lupaavatkin maksaa korjaamo käynnin, jää laskut korjaamolle liikkeeltä maksamatta ja korjaamo perii maksua kuluttajalta.

        Vastuutonta toimintaa kyseiseltä autoliikkeeltä, pakoillen omaa vastuutaan jatkuvasti. Välttäkää auton ostamista täältä jos ette tunne ostamaanne autoa läpikotaisin, sillä apua korjauskustannuksiin et ilman oikeustoimia kyseisestä puljusta saa. Kaupan peruminen on myös autoliikkeelle mahdoton vaihtoehto, ilman asianajajan apua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parhaat GTI autot täältä, asiantuteva palvelu ja aurinkoinen asenne. kiitos

        no ei nyt ihan näin ole, siskon miehen auto hinattiin viikon jälkeen pois...


      • Anonyymi

        Kyllähän, pakko olla jokin takuu liikkeestä ostetulla autolla


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän, pakko olla jokin takuu liikkeestä ostetulla autolla

        MIten vuodesta toiseen jaksatte jauhaa tuota samaa?!
        Kun yksi lopettaa, niin joku muu aloittaa.
        Ei ole mitään tällaista pakkoa kirjattu kauppalakiin, eli kysymyksessä on luulo - ei tieto!
        Lait on eduskunnan toimesta laadittu niille, jotka eivät muuten ymmärtäisi.
        Käytetty irtain myydään aina siinä kunnossa ja niine varusteineen ja vikoineen kuin sillä kauppahetkellä on!
        Kaikki muu on käsittämätöntä ymmärtämättömyyttä.
        Vain silloin, kun kohde ei vastaa ilmoitettua, on siinä virhe, ja vain niistä virheistä
        myyjä vastaa - ei siis esim. sellaisista, että sisätilat ovat tahraisia tai että alla oleva rengaskerta ei kelpaa katsastuksessa.
        Kauppahinnan maksettuasi, on kaupankohteesta yllättäen tullut sinun autosi, joten miksi sen korjaaminen kuuluisi myyjälle?


    • joopa4

      Ostin auton kyseisestä liikkeestä muutama viikko sitten.autoihin tulee kolmen 3kk ostoturva joka kattaa 50% kuluista(asennus,varaosat) jos jotain ilmenee moottori/vaihteisto/voimansiirto akselilla.

    • Kusetusta2

      Kuluttajasuoja on aina olemassa, vaikka tuo paska pulju antaakin noin surkean ostoturvan! Itse ostin reilu puoli vuotta sitten auton sieltä ja nyt on kauppa purettu, kun myivät katsastuskelvottoman paskan!
      Suostuivat purkamaan kaupan vasta kun laitoin katsastuspäätöksen heille (hylätty)
      Vaikka tässä on jo yli puoli vuotta tapeltu kaikkien muiden miljoonien vikojen kanssa, mitä autosta sitten löytyikin......
      Älkää VAAAAN ostako mitään autoja sieltä!

      • pslomestsri

        Todellakin, älkää mssään nimessä osta autoa heiltä!!!


    • imetään tikkareita

      Ei mene hyvin palstan tehomainostajalla, kun pitää jatkuvasti tehdä näitä muita herjaavia aloituksia.

    • Fjddd

      Minä ainakin katson autoa ostaessani rekisteriotteesta mistä maasta auto on tuotu. Nykyään tuontiautokauppiaille Saksa on liian kallis maa, joten auto tuodaan Balttiasta, Puolasta ja Italiasta.
      Italian autot saattavat olla varastettuja ( samalla runkonumerolla useita yksilöitä esim. Virossa ei saa rahoitusta helpolla Italian tuonteihin, koska auton alkuperän varmistaminen on vaikeaa ja aikaa vievää) ja auton pito on ihan mitä sattuu.
      Balttia/Puola akselille toudaan koko Euroopan alueelta pxxkimmat romut joista leivotaan pikkupajoissa oivia menopelejä.
      Saksasta taas saat oikeasti hyviä autoja kuin myös huonoja ( ex. leasereita tai häkkikauppiaiden helmiä), mutta niitä oikeesti hyviä ei kannata tuoda koska ne saattaisi olla tonnin kaks kalliimpia.
      Auton osto ei pitäisi olla kuin keskisen kaupassa toimintaa "sieltä ostetaan, mistä halvimmalla saadaan" .

      • Anonyymi

        HUIJAUSTA, GLUDGE VIRITITYKSIÄ TAKANA
        ÄLÄ OSTAKAUTOA TÄÄLTÄ


    • Hampp1

      Haha. Kirjoitelkaa asiallisesti, miten ne autot toimii kun sieltä haette, meni viimeksi haista vittu palstaksi liikkeen & kuluttajien välillä.

      En jaksa enään syyttää liikettä, oma moka kun ostin tuolta suomen pahimman kiertopalkinnon, olisi pitänyt katsoa rekisterihistoria, mutta ei sitä silloin tajunnut.

      Sitä luuli vaan saavansa auton autoliikkeestä nyyh :D

    • selvä järkinen

      ostaako joku hullu vielä tuolta liikkeestä auton??

    • Horst57

      "GTI Car Center on moottoriajoneuvojen sekä autonrenkaiden ja -vanteiden maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava erikoisliike Jyväskylässä. Maahantuomme laadukkaita saksalaisia autoja, jotka varustellaan omassa asentamossamme käyttäjänsä näköiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme varustellun, huolletun ja katsastetun auton huippu edullisella rahoituksella.

      Tartu tilaisuuteen. Tule GTI Car Centeriin!"

      HAhhaaaaaaaaaa...Vittu mitä paskaa!! Tarjoamme huolletun auton....Buaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...yks vitun vitsi!

      • Make_S

        Juu ei noi kyllä autojaan hyvin huolla... Tiedän pari tapausta ketkä ostanu auton tuolta ja vikaa on ollut aika reilusti... En vaan ymmärrä mikseivät huolla kunnolla kuntoon niitä autoja..? Edes niitä mitä itse tuovat saksasta tai mistä lie tuovatkaan... Mentulan jartakin vuosia takaperin kävi tulla autoa katsomassa, mutt ei tullu kauppoja..


    • Jorrrrrma

      Kato ku ne kattoo asiakasryhmän kohilleen.
      Ku liikkeeseen tulee nuorempi tapaus, nii myydään sille paska.
      Kun vanhempi tulee, niin myydään sille vähemmän paska, kun se varmaan osaa jo kuluttajansuojelijaa olla yhteydessä.

      Ja huolletut autot?
      myydään ne kaikille kavereille.

      Älkää tuolta ostako autoa. Jos Audi,Bmw,VW kiinnostaa jne, niin hakekaa saksasta.
      Niillä huoltokustannuksilla, mitä GTI Center antaa kaupan päälle, maksaa autoveroistakin osan & saa varmasti vähemmän ajetun.

      Autokauppa on onnenkauppaa. Milloin tulee hyvät kaupat, mutta tuolta niitä ei saa.

      Ihmiset valppaina. Minä en uskonu sitä entistä palstaa ja nyt viduddaa.

    • Bulkki1

      Hyvä liike!! hehhehhehhehhehhehehehehehehehhh...

      • Tälläistä

        Tiedän, että suurin osa tällä palstalla on täyttä paskaa mutta yritän kertoa silti tännekkin mahdollisimman asiallisesti mitkä on omat kokemukset.
        Kyseisen liikkeen tarjoama 50% ostoturva on lainvastainen. Tiedän mistä puhun kun tällä hetkellä kyseisen liikkeen kanssa menossa yksi episodi. Autostani hajosi moottori 1kk sisällä ostosta ja nyt sitten tapellaan maksuista. Kuluttajasuoja laissa sanotaan: "Käytetynkään auton takuuseen ei saa sisällyttää omavastuuosuutta tai muutakaan maksuvelvoitetta". "Korjauskustannuksia ei voi myöskään periä ostajalta sillä perusteella, että auto tulisi korjauksen myötä parempaan kuntoon". "Käytetyn auton takuuehdot eivät saa olla lain pakottavien sääntöjen vastaisia. Tälläiset takuuehdot ovat mitättömiä ja kuluttajaan nähden tehottomia". Nämä lauseet luettuani tämän kyseisen liikkeen myyjälle hän suuttui ja sanoi, että vedä asia sitten sieltä kautta, mutta me laitetaan koko lasku moottorin vaihtoineen minulle. Kaikkein hauskinta on, että tällä myyjällä ei ole kyseisestä moottorista huoltokirjaa, ei ole antaa rekisterinumeroa jossa kone on ollu, en ole nähnyt kuittia moottorin hinnasta jne. Eli minulla ei ole mitään todisteita siitä onko moottorilla ajettu 400tkm vai heidän väittämä 160tkm. Minulla ei ole mitään tietoa millon koneeseen on tehty jakopääremontti onko sillä ajoaikaa 1tkm vai 100tkm. Eli jos suotuisin maksamaan puolet tästä koneremontti episodista eli n.1500€ joutuisin kuitenkin teetättämään jakopäänremontin joka maksaa n.1000-1500€. Eli joutuisin maksamaan n.3000€ siitä että autoni moottori hajosi heidän myöntämän takuuajan aikana ja saisin autoni ehkä samaan kuntoon mitä se oli ennen hajoamista, koska ei ole edelleenkään mitään todisteita paljonko sillä moottorilla on ajettu. Mutta asia on vielä kesken ja katsotaan kuinka se etenee. Voihan olla, että he kaivavat tarvittavat todisteet ja pääsemme sopuun. Se on varmaa, että jos asia ei ratkea sovinnolla pikapuoliin, niin tänne kirjoittaminen heidän toiminnastaan on vasta alkusoittoa!


      • autoliikkeellinenkin
        Tälläistä kirjoitti:

        Tiedän, että suurin osa tällä palstalla on täyttä paskaa mutta yritän kertoa silti tännekkin mahdollisimman asiallisesti mitkä on omat kokemukset.
        Kyseisen liikkeen tarjoama 50% ostoturva on lainvastainen. Tiedän mistä puhun kun tällä hetkellä kyseisen liikkeen kanssa menossa yksi episodi. Autostani hajosi moottori 1kk sisällä ostosta ja nyt sitten tapellaan maksuista. Kuluttajasuoja laissa sanotaan: "Käytetynkään auton takuuseen ei saa sisällyttää omavastuuosuutta tai muutakaan maksuvelvoitetta". "Korjauskustannuksia ei voi myöskään periä ostajalta sillä perusteella, että auto tulisi korjauksen myötä parempaan kuntoon". "Käytetyn auton takuuehdot eivät saa olla lain pakottavien sääntöjen vastaisia. Tälläiset takuuehdot ovat mitättömiä ja kuluttajaan nähden tehottomia". Nämä lauseet luettuani tämän kyseisen liikkeen myyjälle hän suuttui ja sanoi, että vedä asia sitten sieltä kautta, mutta me laitetaan koko lasku moottorin vaihtoineen minulle. Kaikkein hauskinta on, että tällä myyjällä ei ole kyseisestä moottorista huoltokirjaa, ei ole antaa rekisterinumeroa jossa kone on ollu, en ole nähnyt kuittia moottorin hinnasta jne. Eli minulla ei ole mitään todisteita siitä onko moottorilla ajettu 400tkm vai heidän väittämä 160tkm. Minulla ei ole mitään tietoa millon koneeseen on tehty jakopääremontti onko sillä ajoaikaa 1tkm vai 100tkm. Eli jos suotuisin maksamaan puolet tästä koneremontti episodista eli n.1500€ joutuisin kuitenkin teetättämään jakopäänremontin joka maksaa n.1000-1500€. Eli joutuisin maksamaan n.3000€ siitä että autoni moottori hajosi heidän myöntämän takuuajan aikana ja saisin autoni ehkä samaan kuntoon mitä se oli ennen hajoamista, koska ei ole edelleenkään mitään todisteita paljonko sillä moottorilla on ajettu. Mutta asia on vielä kesken ja katsotaan kuinka se etenee. Voihan olla, että he kaivavat tarvittavat todisteet ja pääsemme sopuun. Se on varmaa, että jos asia ei ratkea sovinnolla pikapuoliin, niin tänne kirjoittaminen heidän toiminnastaan on vasta alkusoittoa!

        Tuollainen "50% ostoturva on turha, se on totta. Kuluttajalain virhevastuu on jokaisessa autoliikkeen myymässä autossa ja se on aikalailla käytännössä sama, kuin tuo "ostoturvaksi" mainostettu.

        Lainvastainen?
        Ei.

        Ja sitten sitten menikin sinulla puurot ja vellit sekaisin...
        Sanoit kuluttajalaista lainaten:
        "Käytetynkään auton takuuseen ei saa sisällyttää omavastuuosuutta tai muutakaan maksuvelvoitetta."

        Juuri näin... mutta: Kyseinen liikehän ei puhukaan missään vaiheessa TAKUUSTA, vaan ostoturvasta. Se ei ole takuu, kuten ei virhevastuukaan ole.

        "Eli joutuisin maksamaan n.3000€ siitä että autoni moottori hajosi..."

        Kyllä, näin se menee kuluttajalakien mukaisesti.

        "...heidän myöntämän takuuajan aikana..."

        Ei. Edelleenkään he eivät ole autoon antaneet takuuta. Ostoturvan kyllä, se ei ole takuu vaan ihan vaan sama asia edelleenkin, kuin virhevastuu. Joka siis ei ole takuu.

        "Mutta asia on vielä kesken ja katsotaan kuinka se etenee... että jos asia ei ratkea sovinnolla pikapuoliin, niin tänne kirjoittaminen heidän toiminnastaan on vasta alkusoittoa! "

        Minäpä kerron, miten etenee.
        Sinä valitat kuluttajaneuvojalle.
        Kuluttajaneuvoja kuuntelee myös liikkeen kannan asiaan.
        Vääntelette asiaa n.2-6kk.
        Kuluttajaneuvoja suosittelee samaa, minkä liike on sinulle jo tarjoutunut korvaamaan; 50% kuluista.

        Jatka toki tänne kirjoittamista ja näytä toteen tämä, jonka tässä nyt sait jo tiedoksesi.; homma ratkeaa 50%-50% kulut jakaen.

        (Sinällään kyllä itsekin pidän tuollaisia 50% tai 6kk "ostoturva" mainoksia harhaanjohtavina ja epäeettisinä.)


      • Law
        autoliikkeellinenkin kirjoitti:

        Tuollainen "50% ostoturva on turha, se on totta. Kuluttajalain virhevastuu on jokaisessa autoliikkeen myymässä autossa ja se on aikalailla käytännössä sama, kuin tuo "ostoturvaksi" mainostettu.

        Lainvastainen?
        Ei.

        Ja sitten sitten menikin sinulla puurot ja vellit sekaisin...
        Sanoit kuluttajalaista lainaten:
        "Käytetynkään auton takuuseen ei saa sisällyttää omavastuuosuutta tai muutakaan maksuvelvoitetta."

        Juuri näin... mutta: Kyseinen liikehän ei puhukaan missään vaiheessa TAKUUSTA, vaan ostoturvasta. Se ei ole takuu, kuten ei virhevastuukaan ole.

        "Eli joutuisin maksamaan n.3000€ siitä että autoni moottori hajosi..."

        Kyllä, näin se menee kuluttajalakien mukaisesti.

        "...heidän myöntämän takuuajan aikana..."

        Ei. Edelleenkään he eivät ole autoon antaneet takuuta. Ostoturvan kyllä, se ei ole takuu vaan ihan vaan sama asia edelleenkin, kuin virhevastuu. Joka siis ei ole takuu.

        "Mutta asia on vielä kesken ja katsotaan kuinka se etenee... että jos asia ei ratkea sovinnolla pikapuoliin, niin tänne kirjoittaminen heidän toiminnastaan on vasta alkusoittoa! "

        Minäpä kerron, miten etenee.
        Sinä valitat kuluttajaneuvojalle.
        Kuluttajaneuvoja kuuntelee myös liikkeen kannan asiaan.
        Vääntelette asiaa n.2-6kk.
        Kuluttajaneuvoja suosittelee samaa, minkä liike on sinulle jo tarjoutunut korvaamaan; 50% kuluista.

        Jatka toki tänne kirjoittamista ja näytä toteen tämä, jonka tässä nyt sait jo tiedoksesi.; homma ratkeaa 50%-50% kulut jakaen.

        (Sinällään kyllä itsekin pidän tuollaisia 50% tai 6kk "ostoturva" mainoksia harhaanjohtavina ja epäeettisinä.)

        Käytetyllä autolla on 6kk takuu kun kyseessä ei ole yksityisten välinen kauppa. Se että myyjä antaa autolle ostoturvan ei poista takuuta, sillä voidaan vain antaa asiakkaalle lisäturvaa.

        Myyjä vastaa myös valmistajan tai maahantuojan antamasta takuusta, ellei hän ole ennen kaupan tekoa nimenomaisesti irtisanoutunut takuusta. Takuunantaja vastaa virheestä takuun voimassaoloajan, ellei hän pysty saattamaan todennäköiseksi, että

        - auton huonontuminen johtuu todennäköisesti tapaturmasta,
        - auton vääränlaisesta käsittelystä, tai
        - muusta ostajasta johtuvasta syystä.


      • Ei takuuta
        Law kirjoitti:

        Käytetyllä autolla on 6kk takuu kun kyseessä ei ole yksityisten välinen kauppa. Se että myyjä antaa autolle ostoturvan ei poista takuuta, sillä voidaan vain antaa asiakkaalle lisäturvaa.

        Myyjä vastaa myös valmistajan tai maahantuojan antamasta takuusta, ellei hän ole ennen kaupan tekoa nimenomaisesti irtisanoutunut takuusta. Takuunantaja vastaa virheestä takuun voimassaoloajan, ellei hän pysty saattamaan todennäköiseksi, että

        - auton huonontuminen johtuu todennäköisesti tapaturmasta,
        - auton vääränlaisesta käsittelystä, tai
        - muusta ostajasta johtuvasta syystä.

        Autoliikkeestä ostettaessa käytetyssä autossa EI OLE TAKUUTA, ellei tehdas takuu voimassa tai ellei autoliike anna takuuta erikseen. Sen sijaan liikeestä ostettaessa käytetyssä autossa on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu, joka on ihan eri asia kuin takuu!!!


    • Fjddd

      Voisko olla, että mikäli moottori hajoaa 1kk:n kuluttua ostosta niin kyseeseen tulee virhevastuu. Toki ikä ja ajokilometrit vaikuttavat asiaa, mutta korjaus tulee tehdä liikkeentoimesta ja mikäli kuluttaja suostuu voidaan ajoneuvo korjata parempaan kuntoon kuin mitä se oli ennen virheen esiintymistä, tällöin kuluttaja ottaa osaa kustannuksiin. Moottorinvaihto toiseen käytettyyn ei tee autosta yhtään parempaa kuin sen olisi alunpitäen olla.

      • Tekee tekee

        No mutta jos rikkoutuneen moottorin tilalle vaihdetaan toinen käytetty moottori ja se on vähemmän ajettu kuin rikkoutuneella moottorilla, niin tuleehan se silloin parempaan kuntoon.


      • autoliikkeellinenkin

        Ymmärrän toki vttuuntumisesi.
        Kuten sanoin minäkin alussa; tuollaiset "ostoturvat" on ihan yhtä tyhjän kanssa ja mielestäni suoranaista asiakaan harhaanjohtamista.
        Virhevastuu on aina, ihan mainostamattakin ja se kattaa tuollaiset "ostoturvat".

        Hankala paikka sinänsä todistaa moottorin ikää/ajomäärää yhtään mistään.
        Sinuna pyytäisin autoliikkeeltä heidän antaman "ajomäärä-takuun" tai vastaavan tuolle nyt asennettavalle moottorille ja siitä heidän leimoillaan huoltokirjaan merkintä mikä moottori on vaihdettu ja mikä sen "takuu" ajomäärä on ja siihen liikkeen allekirjoitukset ja leimat päälle.
        (Tällaisen kuvion itse ehdottaisin asiakkaalle, jos moinen vahinko olisi päässyt käymään.)

        Kustannukset 50-50 jakaen ja homma on lakien mukaisesti hoidettu kuntoon.
        Vahinkoja sattuu ja näin ne virhevastuut toimii.


    • buaahaah

      Kaikista säälittävintä on kun tämä autoliikkeinen on kyseisen firman edustaja!!

      • autoliikkeellinenkin

        Ei ole.


    • tälläistä

      Täytyy korjata asioita sen verran, että ostoturva ei ole lainvastainen niinkuin aikasemmin menin täällä julistamaan. Sekoitin takuun ja ostoturvan. Kävin liikkeessä ja he lupasivat hoitaa kirjalliset todisteet uuden moottorin tiedoista. Asioita saa hoidettua asiallisesti näköjään kun itsekkin rauhoittuu.

      • Semmoista se

        Tahtoo vaan olla niin, että "metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan"...


    • per5

      mikähän siinä on et ton firman koneita useempi hajonnu parin kuukauden päästä ostamisesta. niin myös minulla. kannattaako ottaa riskiä ostaa tuolta kun noita autoja on saatavilla muutenki.

    • Ei niin hyvä päivä

      Ei mitään dokumenttia omankaan auton huoltohistoriasta.
      Onneksi ei ole moottori vuoden aikana pamahtanu, vaikka onkin vaihtomoottorilla, mutta moottori oli vaihdettu ennen liikkeeseen menoa.

      Varmaa ite käyvät revittelemässä vkl tyylikkäillä autoillaan ja polkevat kunnolla ja kumi palaa. Hohoo.

      Mittarilukema ei pitänyt paikkaansa, mitä oli ilmoituksessa, mutta tuli huomattua jälkeenpäin.

      Kaupat hoidettiinkin hieman liian hätäiseen ja asenne liikkeellä oli minua kohtaan: "mene nyt helvettiin siitä ku maksoit jo."

      Jyväskylästä sitte lähdettiin kaverin kanssa ja ei ollu mukava kotimatka, kun paljastu noin 3-5 vikaa "uudesta" noin 10000e euron Audista.

      Käytetty auto on aina käytetty auto, mutta näitte kuspäitten liikkeessä käynnistä oppi paljon.

      • only cash cars

        Ostohumalasta-ostorapulaan ikävää mutta totta.
        Itse jonkun auton myynnyt ja ostanut ja ihmiset todella vähän katselevat sitä hankittavaa tuotetta ennemmin takertuvat johonkin pieneen ja näkyvään juttuun ja se on siinä isot tärkeimmät unohtuvat.
        Nettihän on täynnä nykyään jokaisesta automallista viat ja muut ongelmat.
        Ei maksa vaivaa katsoa mistä kyseisestä autosta keskustellaan (ei täällä) vaan ihan merkkifoorumeilla ja tiedät parhaimmillaan siitä enemmän kun myyjä (viitseliäisyyttä) ei kaikkea valmiiksi katettuna.


    • näimpä

      Minulla kävi että vaihdokin hintaa tiputettiin kun siihen joutuu muka remonttia tekemään ja kappas auto myytiin heti seuraavana päivänä eteenpäin. Uuteen ostamaani autoon olen joutunu tekemään yli 2000€ remonttia koska pienetkin perushuollot oli laiminlyöty ja sitten hajosi isompaa osaa. Ja autohan myytiin tottaksi huollettuna. No pitää pieni retki tehdä sinne eikä suinkaan liikkeen sisäpuolelle.

      • Audi a4

        Mulla kävi just samoin mutta en viittinyt sitte mitään puhua enään koko asiasta puhua..
        Pääasia et pääsin romusta vaihdokista eroon ja sain muuten ihan huippulaitteen tilalle..200tkm on ajettu sen jälkeen eikä mitään ylimääräistä remonttia ole tehty koneelle/autolle mut siltikin vituttaa vielä jälkeenpäin kyseinen kusetus joka makso n.1500e
        No ens kerralla aijon mennä vielä vähän huonomman vaihdokin kans sinne kaupoille :)))


    • sen3

      Itse ostin kärryn heinäkuun alussa vm 08 ja 153 000 km ajettu.öljyt,öljynsuodatin,ilmansuodatin ja jakopää huolto.siinä se mitä kuulemma olivat tehneet.aloin kyselemään sähköpostilla vähän aikaa sit kysellä että mitä huoltoja ovat tehneet kun öljyt oli vain ruksattu huoltokirjaan.jakopää kohtaa ei ollut ruksattu heillä eikä koko auton huolto historiassa.kysyin tästä ja sanoi että onko minulla mitään mielikuvaa että oliko siitä puhetta.sanoin että oli puhetta että vaihdettu on.vastaus oli että silloinhan se on vaihdettu jos niin on sanottu ja kyseisessä autossa se vaihdetaan tuossa 150 000 km.tänään kuitenkin kun merkkiliikkeen huoltaja(t) vilkaisivat niin kappas kummaa,nokalla pyörii alkuperäinen VG hihna,ohjain rullissa uraa jo ja ruostetta.laturin hihna kyllä oli vaihdettu.asian huomasi myös siitä kun laturin hihnassa kaikki tekstit ja leimat näkyivät aivan tuoreena ja jakohihnassa juuri tehtaan merkintöjä ja merkinnät kuluneet ja hihna 'kiillottunut'.onko pojilla menny hihnat sekaisin?lisäksi ilmansuodatin joka oli myös 'vaihdettu' oli aivan paskanen eikä se sellaiseen kuntoon mene ajamani 7000km aikana.suodattimessa päiväys vuodelle 2011 milloin valmistettu niin varmaan niin kauan seisonut hyllys.ja sekin vag leimoilla.tämä liike tuskin käyttää orkkis osia.huomen soittelemaa ja katotaa mite käy.ja seuraavana päivänä ostosta öljyn alaraja merkki syttyi.onkoha pojat lisänny vähä nirkosesti öljyä vai liekkö sekin unohtunut

    • sen3

      ja edelliseen lisätäkseni niin auton tietokone ilmoittaa että in service 1000km.edellinen huolto saksassa 142 tkm kohdalla ja saksassa merkattu seuraava huolto viim 172 tkm.huoltoväli 30 tkm tai 2 vuotta.on.pikkasen kumma että tietokone ilmoittaa 160 000 kilsassa että huoltoon pitäs mennä ku edellisestä huollosta ei ees 20 000 kilsaa.10 ruuvattu pois?Kertokaa joku jos tälle huoltoon menemisen tarpeelle nyt löytyy joku looginen selitys.

      • jamppavain

        Huh huh. Ei kannattais ostaa tuolta liikkeestä autoa.. Muttakun ei kukaan usko, täähän on vaan tämmönen paskan jauhanta foorumi... Ite vaihdoin tuossa liikkeessä hyvässä kunnossa olevan suomi audini paskaan tuonti audiin vuonna 2010...Elämäni huonoimmat kaupat tein... Vieläkin kaduttaa, on vaan niin vaikee unohtaa... Sillä vaihdokilla taisin ajella alle puol vuotta ja myin sen pilkka hintaan pois... ELÄMÄNI TYHMIMMÄT KAUPAT TEIN JA VIELÄKIN KETUTTAA NIIN ÄLYTTÖMÄSTI....


    • erkki likanen

      varmasti ostaavat saksasta hakemansa autot "pommit" mahdollisimman halvalla vaikka sanoisivatkin valikoivansa parhaat vaan ja sit suomessa hintaa riittää. näkeehän sen niistä hirmusista hinnan tiputuksistakin välillä ku yhtääkkiä häviää esim 3000e hinnasta poies. ei kannata tosta sonta puljusta ostaa mitään.

    • paskam myivät

      Täysi hinta kolaroidusta autosta.. lunastus tilanteessa seki tuli omille kontoille. En enää ikinä osta autoa kyllä tuosta liikkeestä.

    • Pelti kiinni

      Kannatta kiertää kyseinen kioski kaukaa, ainakin KILOMETRI on jätettävä marginaalia !

    • jusa1

      juu todellaki kierrän 200km päästä. kerran voi kusettaa muttei toista kertaa.

    • VituttaaVituttaa

      Itseänikin kusettivat silmään aivan todella räikeästi.. Nuoruuden tyhmyyttäni menin ostamaan.. Toista kertaa en vitussakaan osta, enkä huollata tuolla edes kynsiäni..

    • Katkera

      Joo itselläkin elämä pilalla väliaikasesti, kun luulin vuonna 2012, että tuosta liikkeestä saa autoja, mutta sama kun olisi mustalaisilta menny ostamaan!!!

      • Kenu2

        Kävin kattomassa tuossa liikkeessä olevaa diesel audia,mikä näytti kuvissa ihan hienolta... No niissä kuvissa ei näkynytkään kuljettajan puoleista kylkeä ollenkaan,eikä taida näkyä nykyisissäkään ilmoituksissa... Kuljettajan ovessa oli aika isot naarmut ja vieressä vielä hyvän kokonen klommo...
        sekin vähän epäilytti,kun auto oli jo valmiina pihassa käynnissä,kun sinne saavuin(poika soitti mulle,kun olin melkeen perillä,että ootko tulossa kattomaan sitä autoa) ja kävi sitte lyömässä auton käyntiin.. Ajoin sillä pari km,auto liikkui ihan hyvin... sammutin ja pysähdyin röökille ja tutkailin konepellin alle,sielä kaikki näytti suht hyvältä... Sitten ku laitoin auton käyntiin,niin se jotenkin vähän tärisi ja lähin ajamaan takasin,niin tehot oli ihan hukassa,eikä se kulkenut mihinkään.. Jätin auton pihaan ja sanoin ei kulkenut riittävästi,ei tule kauppoja ja lähin menee.. Turhaa tuli ajettua 400km yhteen suuntaan.. Enää en autoja tuoltamene kattomaan... Onneks huomasin nuo viat,vaikka en kyllä niitten naarmujen ja klommojen takiakaan olisi autoa ostanut...Olis kyllä vituttanu jos ton paskan olis ostanu... En tiedä kuka sen sitte meni ostamaan,josseivät laittaneet kuntoon...


      • pena luoma
        Kenu2 kirjoitti:

        Kävin kattomassa tuossa liikkeessä olevaa diesel audia,mikä näytti kuvissa ihan hienolta... No niissä kuvissa ei näkynytkään kuljettajan puoleista kylkeä ollenkaan,eikä taida näkyä nykyisissäkään ilmoituksissa... Kuljettajan ovessa oli aika isot naarmut ja vieressä vielä hyvän kokonen klommo...
        sekin vähän epäilytti,kun auto oli jo valmiina pihassa käynnissä,kun sinne saavuin(poika soitti mulle,kun olin melkeen perillä,että ootko tulossa kattomaan sitä autoa) ja kävi sitte lyömässä auton käyntiin.. Ajoin sillä pari km,auto liikkui ihan hyvin... sammutin ja pysähdyin röökille ja tutkailin konepellin alle,sielä kaikki näytti suht hyvältä... Sitten ku laitoin auton käyntiin,niin se jotenkin vähän tärisi ja lähin ajamaan takasin,niin tehot oli ihan hukassa,eikä se kulkenut mihinkään.. Jätin auton pihaan ja sanoin ei kulkenut riittävästi,ei tule kauppoja ja lähin menee.. Turhaa tuli ajettua 400km yhteen suuntaan.. Enää en autoja tuoltamene kattomaan... Onneks huomasin nuo viat,vaikka en kyllä niitten naarmujen ja klommojen takiakaan olisi autoa ostanut...Olis kyllä vituttanu jos ton paskan olis ostanu... En tiedä kuka sen sitte meni ostamaan,josseivät laittaneet kuntoon...

        Kenu2 teit todella järkevän teon. Itselläni vuosi sitten melkein vastaava tapaus. Vitutti ajaa 300km turhaan. Mut enempi olis nyppiny jos olisin ostanu peen auton.


    • vw 1.8t

      No... Sanotaan nyt jotain edes vähän positiivisempaa.. Ostin kanssa auton sieltä ja tuttuun tapaan piti olla lastutettu mutta paskan marjat( ohjelma ihan tarkistettiin) mutta koe ajossa kyllä kulki noileemmin ku tavallinen 1.8T onko mahdolista? pari viikkoa asiaa ihmettelin sitten ja tutkitutin auton.. kun vastaus tuli soitin ja haukuin lupasivat sen sitten uudelleen ohjelmoida kun auton/boxin hoitaa sinne.. ajoin itse 200km suunta asiat hoidettiin ja kulut maksettoon ja sain jopa lounas setelin itselle ja akalle :D maksoivat auton tutkimisenkin mukisematta.. että asiat sitten suttaantui ihan hyvin.. silti jotenkin jäi kyseenalainen olo kyseissestä puljusta ja en kyllä enään kaupoille menisi... Auto ollut nyt pari vuotta mulla ja ei mitään sellaista vikaa josta voisi kyseistä puljua syyttää(tukivarsi ja polttimot jouduttu vaihtaa pientä huoltoa eli öljyt ja tulpat) huoltokirjassa on leima että ovat jakopään vaihtaneet ja siihen sitten pitää luottaa ja jos laukee ennen 100tkm/5v niin pitää soittaa ja vaatia osille takuu :D

      • Kenu2

        Joo. kyllähän sielä varmasti on ihan ok kuntoisiakin autoja.. Mutta ei niistä oikeen voi tietää.. Jos sattuu saamaan hyvän... Toikin kertoo jo aika paljon, että sanotaan,että auto on lastutettu,vaikka ei ollutkaan... Tommosta kusetusta ihan päin naamaa... Jos liike myy autoa,niin pitäähän nyt myyjän tietää onko se lastutettu vai ei... Ja tuolla aikasemmin luki että jakohihna vaihdettu liikkeesä,vaikka ei ollutkaan vaihdettu.... Ei tuonne kyllä kannata kenenkään nuoren yksin mennä tekemään kauppoja... Jos edes harkitsette menemistä kyseiseen liikkeeseen,niin hommatkaa autoista paljon tietävä mukaan,mieluummin enemmän kuin yksi,niin tulee tutkittua auto paremmin ja voi huomata ne viat paremmin...


      • R Cars
        Kenu2 kirjoitti:

        Joo. kyllähän sielä varmasti on ihan ok kuntoisiakin autoja.. Mutta ei niistä oikeen voi tietää.. Jos sattuu saamaan hyvän... Toikin kertoo jo aika paljon, että sanotaan,että auto on lastutettu,vaikka ei ollutkaan... Tommosta kusetusta ihan päin naamaa... Jos liike myy autoa,niin pitäähän nyt myyjän tietää onko se lastutettu vai ei... Ja tuolla aikasemmin luki että jakohihna vaihdettu liikkeesä,vaikka ei ollutkaan vaihdettu.... Ei tuonne kyllä kannata kenenkään nuoren yksin mennä tekemään kauppoja... Jos edes harkitsette menemistä kyseiseen liikkeeseen,niin hommatkaa autoista paljon tietävä mukaan,mieluummin enemmän kuin yksi,niin tulee tutkittua auto paremmin ja voi huomata ne viat paremmin...

        Autothan voi käyttää katsastuskonttorilla kuntotarkastuksessa, niin mikä tässä on ongelma kunnon arvioimisessa? Jokaiseen autoon saa lisäksi 12kk/20tkm käyttöturvan. What is the problem?


    • Aunu
      • vw 1.8t

        Se 479 oli vissiin vain kk hinta rahotuksessa että ei ne ilmasia vielä :D


      • JereL1
        vw 1.8t kirjoitti:

        Se 479 oli vissiin vain kk hinta rahotuksessa että ei ne ilmasia vielä :D

        Miks siinä lukee hinta 479e.? Se pitäis lukee se auton kokonais hinta eikä tolleen, hinta 479e... Voi vettu mitä kusettajia.


    • riviero1

      Säälittävää ruikutusta tällä palstalla. Liike myy yli 1000 autoa vuodessa ja kaksi pettynyttä asiakasta chattailee täällä keskenään ja pitää palstaa yllä. Firma on toiminut jo yli 10 vuotta, joten tuskin tällä palstalla esitetyillä väitteillä se olisi mahdollista.

    • ret1

      aika hyvin noussu lamaaikana myynti. kaks vuotta sitte sano myyneensä 300autoa. epäilen et siinäki oli lapin lisää.

      • jaaju2

        Vai muka 2 chatäilee... Pidetäänkö SUOMI24n GtiCarCenter kokous...?? Kaikki ketkä ostaneet paskan auton tuolta liikkeestä,kerätään jengi kasaan,ni katotaan onko meitä vaan 2 ,vai 200?? Voitais käydä vähän vierailulla liikkeessä?


      • Hampp1
        jaaju2 kirjoitti:

        Vai muka 2 chatäilee... Pidetäänkö SUOMI24n GtiCarCenter kokous...?? Kaikki ketkä ostaneet paskan auton tuolta liikkeestä,kerätään jengi kasaan,ni katotaan onko meitä vaan 2 ,vai 200?? Voitais käydä vähän vierailulla liikkeessä?

        1000 autoa vuodessa? Jumalauta melkonen tulos ja samat pskat vieläki myynnissä! :D
        Joo semmonen miitti niinku normaalisti esim "bimmerparty" nii "gti-car centerin kusetettu" :D


      • kusijuhlat
        Hampp1 kirjoitti:

        1000 autoa vuodessa? Jumalauta melkonen tulos ja samat pskat vieläki myynnissä! :D
        Joo semmonen miitti niinku normaalisti esim "bimmerparty" nii "gti-car centerin kusetettu" :D

        Gti car centerin kusettu party...


      • Audi mies
        jaaju2 kirjoitti:

        Vai muka 2 chatäilee... Pidetäänkö SUOMI24n GtiCarCenter kokous...?? Kaikki ketkä ostaneet paskan auton tuolta liikkeestä,kerätään jengi kasaan,ni katotaan onko meitä vaan 2 ,vai 200?? Voitais käydä vähän vierailulla liikkeessä?

        Mukana ollaan :)


    • RSCars

      Jos centeristä ette löydä itsellenne mieleistä autoa, niin tervetuloa autokaupoille RS Carsiin! RS Cars on vuonna 2010 perustettu jyväskyläläinen yritys, joka työllistää yhden henkilön. Myymme vuodessa noin 20-30 autoa. Olemme palvelleet jo noin 100 tyytyväistä asiakasta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoomme!

      • sttn uutisia...

        Olipa KERRANKIN rehdisti tehty, liikkeen edustajan itsensä näköinen MAINOS!
        Hienoa Olaus! Rohkea veto...

        (Ja kohta tulet huomaamaan itse, miten "fiksu veto" on mainostaa itseään tällä palstalla...


    • palvelukohillaan

      Asiakaspalvelu alkeellista ja ylenkatsovaa. Oltiin aidosti kiinnostuneita "vain" parin tonnin autosta. Oltiin puhelinyhteydessä ja kyselin tietoja mahdollisista kauneusvirheistä autosta. Kuvia oli todella hankala saada, ja mutkien kautta suostui lähettämään kuitenkin kuvat. Soitin kuvat saatuani, että ei ole pahoja vikoja, joten voisiko myyjä varata jos huomenna tultaisiin autoa katsomaan? Sain vain tylyn vastauksen, että "voisitko soittaa jokin toinen päivä uudestaan, sillä minulla on tässä nyt asiakkaita!" Luulin kyllä itsekin olevani asiakas. No se siitä, olipa helpot autokaupat :D Ja tätä palstaa lueskeltuani, näyttäisi siltä, että ihan hyvä etten vaivaista kahta tonnia tähän putiikkin pistänyt, tiedä millaisen tikittävän pommin olisin rahoillani saanut...

      • Try-N-Save

        Miksi et pyytänyt tilinumeroa, johon olisit voinut varausrahan jättää sisään? Ostomiehet tekevät niin. Höpönassut soittelevat ja jaarittelevat ummet ja lammet.


    • paskan möivät

      En suosittele. Ostin auton kyseisestä liikkeestä vähän aikaa sitten ja auto seissyt lähes kokoajan korjaamolla.

    • Audiboy

      Peukutus.

    • bmw 111

      Ensimmäinen ja viimonen auto minkä tuolta ostan !

    • Pentti4

      Ostan tuoretta paskaa enemmin kun tuolta auton.

    • puoli vuotta tapeltu

      en suosittele. ikinä. kenellekään. Ikinä enää en tuolta autoa osta.

    • ostakaa_muualta

      Ei voi suositella. Yrittävät piilotella vikoja, sitten tarjoutuvat korjaamaan 50% hinnalla, mutta vedättävät laskussa kuitenkin kotiinpäin (50% mutta mistä hinnasta?)

    • ei_enää_ikinä

      Tuosta puljusta tuli ostettua muutamia vuosia sitten "suomiauto". Valmiiksi moottorinohjain paskana eivätkä vastanneet reklamaatioihin. Asiakaspalvelukin oli todella ylimielistä. No annoin minäkin sinne vähän takaisin ja vaihdossa laitoin vanhemman auton mistä kannentiiviste vuoti ja ainakin puolet nivelistä oli väljänä. Oli myös hauska lukea vanhasta autostani ilmoitus joka oli saksantuonti. Myytiin hyvää "suomiautoa" ainakin 2000e ylihinnalla :D. Olkaa ihmiset järkeviä ja viekää rahanne muualle.

    • valojavaloja

      Itse ostin auton täältä. Kotimatkalla syttyi ensinmäinen vikavalo ja tämän jälkeen valot syttyivät kerta toisensa jälkeen. Soitin centteriin ja sanoivat lukeneensa viat mutteivat sitten oolleet korjanneet.. En suosittele kenellekkään todella p#ska paikka pelkkiä kusettajia. Autossani piti olla automaatti ilmastointi mutta manuaalinen siellä oli..

    • tuskinperää

      Liikkeen pitää myydä tietysti priimaa, mutta toisaalta kun lippispäät ostelee tehokkaita autoja ja vie niitä vaihdossa niin varmasti ongelmia tulee. Liikkeestä ei ole vielä vakuuttavasti kirjoitettu mitään valitusta, joten antaa tulla. Useimmat jutut vaikuttaa kilpailijan suolaamiselta, koska seudulla on useampi putkimiehen perustama saksan autotuontiyritys.

    • Oikeusavustaja

      Vakuuttavasti kirjoittavat eivät valita nettiin keskustelupalstoille he reklamoivat liikkeeseen, kuluttaja-asiamiehelle ja haastavat liikkeen oikeuteen tarvittaessa. Mikäli liike myy tuhat autoa vuodessa sekaan mahtuu varmasti monenlaista autoa hyvää ja huonoa.

    • voortimiez

      keskustelu palstan pohjalta ei ilmeisesti tuolta autoa kannata ostaa?? Kuvien ja ilmotusten perusteella eivät ainakaan kovin ahkerasti päivitä netti sivujaan.... onkohan edes paikkaansapitäviä ?!

    • audidiudiu

      Onneksi autoliikkeillä on puolen vuoden vastuu ja lisäksi kuluttajansuoja on asiakkaan puolella.

      • Selkelinen

        Ei noin vaan:
        Onneksi kuluttajansuojalaki tulkitsee lakia, eikä MuTua (Musta Tuntuu että näin se menee...).

        Suurin osa kuluttajien valituksista käytetyn auton kaupoissa tyrehtyy ensimmäiseen yhteydenottoon ja kuluttajaneuvonnan lainmukaiseen tulkintaan; Ei virhevastuuasia, ei liikkeen korvattava.
        Valituksena läpi menneistä eli ihan aiheellisistakin, valtaosa suosituksista on kuluttajalle pettymys; virhevastuu kun ei ole takuu ja kuluttaja itse maksaa yleensä suurimman osan virheen korjauksesta, auto kun on yleensä jo vanhahko ja paljon ajettu. Liikkeistä yli 90% noudattaa virhevastuun suositusta ja maksaa osalleen tulevan 10%-50% osuuden vian kunnostamisesta mukisematta; se kun perustuu Suomen Lakiin, ei MuTuun.


    • MUyrtyuni

      Oon aina välistä törmännyt kyseisen liikkeen ilmoituksiin. Hinnat on ihan HELVETIN kovia. En tiedä miten tuolta ees kukaan ostaa mitää autoja. Vm 2000 ja yli 200tkm ajettuja ja hinta silti 20000e. No jos hölmöt käy ostamassa ylihintaisia autoja niin eihän se minun ongelma ole vaikka täällä vikisenkin :D

    • Krisse1235

      5v sitten ostin auton tuolta ja vieläkin v*tuttaa ku näen jossain niitten ilmoituksen..
      Mutta kyllä minä vielä siellä kaupat teen kun vaan jostain ensin löydän tarpeeksi "hyvän" vaihdokin

    • opoe

      Itse asuin tiituspohjassa, jossa kys.liike sijaitsee ja kylällä koko lafka on täys läppä :D Rullaavat myös kilometrejä autoista, kantsii selvittää vanha omistaja ja tarkistaa.

    • Herrjuma

      Onse carcenter läppä mainostaa itseään täällä?

    • kikotin

      Täällä kanssa huonot kokemukset GCS toiminnasta! syksyllä 2014 lähdimme ostamaan Sciroccoa. Paikanpäälle mentäessä auto oli valmiina käynnissä pihalla bensavalo palaen. Tutkimme autoa ulkoisesti ja konepellin alta, kaikki näytti ja kuulosti ok:lta. Kävimme koeajolla, auto kulki hyvin ja tuntui hyvältä. Palatessamme takaisin myyjä oli jo kirjoittanut paperit valmiiksi, joten eipä siinä auttanut kun istua pöydän ääreen ja tutkia huoltokirjaa. Huoltokirjan myyjä kaivoi lukollisesta kaapista ja käteensä otti ensimmäisen kirjan, jossa luki vw scirocco. Huoltokirjassa oli yksi vw-merkkihuollon leima, ja loput ''merkittömien'' korjaamoiden. Käytiin tavanomaisesti syömässä niillä lounaslipuilla, jonka jälkeen auto oli käyty rekisteröimässä. Myyjä ei viitsinyt edes tankata, vaikka n. 300km päästä tultiin autoa hakemaan. Bensavalo palaen lähdettiin sitten kotia kohti.
      Ensimmäisenä vikana ilmaantui viallinen akku heti seuraavana päivänä. sitten moottorinhäiriövalo, joka johtui kaasuläpän vika asennosta. Tämän jälkeen pamahteli puolia kerta toisensa jälkeen (nyt 5x vaihdettu). Sitten vaihdettiinkin jo tulpat. Autohan oli tietenkin huollettuna myyty, muttei viimeisintä heidän huoltoaan löytynyt huoltokirjasta. Talven aikaan abs jarrutkin temppuilivat. Ennen ensimmäistä öljyhuoltoa syttyi öljyn merkkivalo, jonka jälkeen veimme auton öljynvaihtoon. Longlife öljyä, ja niin pirun mustaakin vielä. Vaihdettiin koneeseen Kendall öljyt 8tkm vaihtovälillä. Tässä välissä kerkesi sitten jo murros ja raidetangonpää hajota. Tuli öljynvaihdon aika, ja taas oli hirmu mustat öljyt. Sittenpä tapahtuikin kaikkein pahin. 2tkm öljynvaihdosta syttyi öljynpainevalo. Auto seis ja korjaamolle. Tuomiona venähtänyt ketju, jakokopassa rouhintajäljet, vesipumppu paskana, ja oikeastaan kaikki mikä toimii öljynpaineella. Mitä sanoi liike? Ensinnäkin väitti, ettemme ole olleet mistään vioista yhteydessä heihin, pienen tilityksen jälkeen sanoivat korvanneensa akun ja tulpat puolat, ja että heillä ei ole enää mitään vastuuta asiaan (alle vuosi ostopäivästä, kilometrit vain 4tkm yli takuuajan kilsoista). Peliin puuttui kuluttajaneuvoja, joka tilitti myyjille heillä olevan edelleen vastuu, koska takuuaika ei ole ummessa, ja autolla on ajettu vasta 130tkm (ainakin mittarin mukaan..). Tästä alkoi temppuilu. He eivät suostu tekemään asialle mitään, vaan haluavat asian käsiteltävän kuluttajariitalautakunnassa. He eivät suostu kertomaan tietoja, mistä ovat auton ostaneet, että voisin itse kysellä tietoja sieltä. Vastailu sähköposteihin on erittäin välinpitämätöntä, eivätkä vastaukset vastaa kysyttyyn oikeastaan mitenkään. Korjausarviotakin kysyivät jo kahdesti, eivätkä suostuneet edes 50% korvaukseen. Maahantuoja ei vastuuta ota ketjuviasta, koska auto on tuontiauto..

      On muuten varma että tää pulju kierretään jatkossa kaukaa, ja käydään vaikka oikeudessa että tajuavat mitä tekevät.

      • Juspe77ki7

        Sä oot just sellanen hönö mitä kukaan autokauppias ei tontilleen tahtois. Näit huoltokirjan ilman merkkileimoja, tiesit tuonti autoksi halpahinta houkutti ja vaikka myyjä ei pakottanut, niin ostit silti. Nyt on itku päällä, oisit onnellinen, kun kuluttajariitalautakunnan päätös joskus tulee ja saatat saada muutaman euron. Mee ittees ja mieti miten oot uhkaillu oikeudella ja äitin tuomisella selvittämään asiaa. Super Pimee


      • 1567681
        Juspe77ki7 kirjoitti:

        Sä oot just sellanen hönö mitä kukaan autokauppias ei tontilleen tahtois. Näit huoltokirjan ilman merkkileimoja, tiesit tuonti autoksi halpahinta houkutti ja vaikka myyjä ei pakottanut, niin ostit silti. Nyt on itku päällä, oisit onnellinen, kun kuluttajariitalautakunnan päätös joskus tulee ja saatat saada muutaman euron. Mee ittees ja mieti miten oot uhkaillu oikeudella ja äitin tuomisella selvittämään asiaa. Super Pimee

        Huonoa tuuriahan tuossa on myös mukana kun noin paljon rempattavaa on ollut, mutta kun auto on jo 130 tkm ajettu niin kyllä nuo kaikki viat alkaa mennä sarjaan "normaalia kulumista". Jakoketjun osalta maahantuojan korvaushaluttomuus on myös täysin ymmärrettävä, jos auto on huollettu "jossain" (ei mahdollisuutta varmistaa ovatko esim. öljyt olleet normien mukaiset).

        Mahdollisuushan tuosta on valittaa kuluttajariitalautakuntaan, joka tietysti kannattaa tehdä, mutta jo noiden kilometrien (130 tkm) vuoksi ei kannata odottaa että myyjä kovin isolla osuudella joutuu enää korjauskuluihin osallistumaan. Tottakai nuo rempat harmittaa ketä tahansa, mutta jotenkin tulee vaikutelma että on ostettu reilusti yli satatonnia ajettu auto kuvitellen että se on uudenveroinen ja toimii seuraavat 50 tkm ilman mitään vikoja tai kulumisia (tai jos jotain hajoaa niin se menee "takuuseen").


      • VähänJäitäHattuun

        Nonnih.
        Olihan tuossa käytetyn auton ominaisuuksia kerrakseen runsaasti osunut sinun ostamaasi yksilöön. Avataanpas asiaa vähän, mikäli oikein ymmärsin kertomuksestasi.
        "Tämän jälkeen pamahteli puolia kerta toisensa jälkeen (nyt 5x vaihdettu). Sitten vaihdettiinkin jo tulpat."
        "Mitä sanoi liike? Ensinnäkin väitti, ettemme ole olleet mistään vioista yhteydessä heihin, pienen tilityksen jälkeen sanoivat korvanneensa akun ja tulpat puolat..."

        ON TOTTA, mikäli tahtoo liikkeen osaa ottavan virhevastuiden merkeissä vikoihin, että ensisijainen tehtävä on olla yhteydessä myyjäliikkeeseen. Nyt ovat ilmeisesti korvanneet akun, tulppia ja puolia? Ne kulutusosina eivät mitenkään kuuluisi lain mukaan korvattaviin, eli liike on ottanut jo osaa yli virhevastuulakien GOODWILL -osanottona.

        "kilometrit vain 4tkm yli takuuajan"

        OK. Eli ovat myöntäneet erillisen TAKUUN (tietyin takuuehdoin/rajoituksin) autolle ja se on kertomasi mukaisestikin päättynyt? Nyt meneekin jo oudoksi, miksi edes lähdit asiaasi tännekin avautumaan?

        "Tästä alkoi temppuilu. He eivät suostu tekemään asialle mitään, vaan haluavat asian käsiteltävän kuluttajariitalautakunnassa."

        TEMPPUILU? Sekö onkin sitten "temppuilua", kun liikekin tahtoo pitää laillisista oikeuksistaan kiinni ja asianmukaisesti kuluttajariitalautakunnan tahtoo asiaan lainmukaisen suosituksen antavan? No huhhuh!? Myyjäliikkeenkö tässä pitäisi luopua omista oikeuksistaan ihan noin vaan? Ehei, eihän se nyt niin voi mennä. Eikä muuten mene muissakaan liikkeissä.

        "He eivät suostu kertomaan tietoja, mistä ovat auton ostaneet..."

        EIKÄ koskaan kuulukaan kuin kaupan osapuolille, mitä-missä-miksi-milloin kauppa on tehty.

        "Vastailu sähköposteihin on erittäin välinpitämätöntä, eivätkä vastaukset vastaa kysyttyyn oikeastaan mitenkään."

        EIKÄ vastailua tarvitsekaan enää kanssasi jatkaa, asiahan on jo etenemässä kuluttajariitalautakuntaan. Sieltä saatte, sinä ja myyjäliike, suosituksen jonka mukaan toimitte. Keskeneräistä asiaa ei kommentoisi muutkaan liikkeet, kun kauppaakin pitää tehdä eikä liirum-laarum-jaaritella keskeneräisiä asioita kaltaisesi takuu-uskovaisen kanssa.

        "Korjausarviotakin kysyivät jo kahdesti, eivätkä suostuneet edes 50% korvaukseen."

        EIVÄT tietenkään mitään 50% osuuksia maksele, kuluttajariitalautakunnasta kun tullee 10-30% osuuteen suositus. Sen luulisin heidän maksavan, sitten aikanaan kun lainmukainen suositus tulee...

        "Maahantuoja ei vastuuta ota ketjuviasta, koska auto on tuontiauto.."

        AIVAN. Ja sinun mielestäsi käytetyn auton myyjäliikkeen pitäisi osaa ja vastuuta ottaa enemmän, kuin miljardibisneksiä pyörittelevän maahantuojan/valmistajan? No huhhuh.

        Siinäpä se aamupala kommentti näin aurinkoista tiistai-aamua avatessa!


      • Jepppapa

        centterin pojat taitaa ite postailla tänne, ovat myös rullanneet kilometrejä itse autoista, kantsii koittaa selvittää vanha omistaja. Raasutupaan vaan ja vaadi 100% korvaus.


      • VähänJäitäHattuun
        Jepppapa kirjoitti:

        centterin pojat taitaa ite postailla tänne, ovat myös rullanneet kilometrejä itse autoista, kantsii koittaa selvittää vanha omistaja. Raasutupaan vaan ja vaadi 100% korvaus.

        No siitä en tiedä, mutta yllä kommentointi ei ainakaan ole kyseisten poikien käsialaa.
        Mistä muuten tiedät kertoa, että rullaavat kilometrejä? Aika vakava syytös, jolle pitää sitten löytyä aukoton todiste. Sinulla sellainen todiste varmaan on, jonka oikeuden edessä käsi raamatulla olet valmis toteen näyttämään ja vannomaan? Muutoinhan itse toimit rikollisesti, aiheettomasti liikettä / poikia rokollisesta toiminnasta syyttäen.
        Raastupaan vaan, kun nimesi poliisi selvittää.


      • jeeepppaa

        Kaveri osti auton ja vikojen ilmetessä ja gtin yhteistyön haluttomuudesta alkoi selvitellä vanhaa omistajaa... Sai tietoonsa mitä autossa oli vialla, mitä oli tehnyt ja selvisi samalla kilometrejen pudonnee n.120t.


      • VähänJotainRajaa
        VähänJäitäHattuun kirjoitti:

        No siitä en tiedä, mutta yllä kommentointi ei ainakaan ole kyseisten poikien käsialaa.
        Mistä muuten tiedät kertoa, että rullaavat kilometrejä? Aika vakava syytös, jolle pitää sitten löytyä aukoton todiste. Sinulla sellainen todiste varmaan on, jonka oikeuden edessä käsi raamatulla olet valmis toteen näyttämään ja vannomaan? Muutoinhan itse toimit rikollisesti, aiheettomasti liikettä / poikia rokollisesta toiminnasta syyttäen.
        Raastupaan vaan, kun nimesi poliisi selvittää.

        Moraalisaarnaa tällä palstalla, älä naurata.


    • Onkooooo

      Onko kaikki autot tuontiautoja??

    • Liikevoitto

      Voitolliseen liiketoimintatulokseen päästäkseen on ostettava halvalla(mobilen halvin) ja myytävä kalliilla (nettiauton kallein) ja katettava siten liiketoiminnan kulut(myyntihuolto), jotta katettakin jäisi. Ainakin edellämainittu periaate on sisäistetty yrityksessä varsin kiitettävästi. Autoharrastajat katsovat asiaa monesti eri näkökulmasta.

    • Kaikkihyvinvielä

      6vuotta ollut Audi 3.0tdi quattro. Ei vikoja. Takaiskarit,jarrulevyt ja palat vaihdettu akku. Erittäin valitettavaa että osa myytävistä autoista on näköjään täysiä romuja.
      Uskaltaakohan enää 2016 mitään ostaa??

      • Eienaapelimies

        Jos on rahaa millä "pelata". Mielummin ettii muualta


    • EiVoiKunNauraa

      Aloitukseen otan sen verran kantaa, että pelkkä hieno autoliikkeen nimi ei ole se autuaaksi tekevä asia....Ohessa arkipäivän realismia siitä, miten saksalainen golf 2,0 GTI jää jopa 1,6l corollalle kiihdytyksessä.
      https://youtu.be/2i3mXBJNb0s

      Näin teitä saksalaisihailijoita kusetetaan saksalaisten toimesta...

    • Transatlantic

      Eiköd kyseisen liikkeen toimintamalli ole se, että autoon kuin autoon isketään valtavat vanteet alle ja tehdään jotain tuuninkia niin auton hinta tuplaantuu.
      Joissain myyntiartikkeleissa vanteet maksavat enemmän kuin itse auto.

    • Werty121

      Näyttää olevan kovat hinnat ja paljon ajettuja autoja...

    • Haistaa

      Huijareita

    • 330dA

      Muutama vuosi sitten kävin etsimässä uutta kulkupeliä ja tuli poikettua myös GTI Car Centerissä.

      Havittelin 330d Bemaria ja kävin koeajamassakin erästä yksilöä. Jotain erittäin pahaaenteistä ja epäilyttävää tuossa lafkassa tuntui olevan. Asiakaspalvelu oli alusta saakka jokseenkin nuivaa, epämiellyttävää ja ylimielistä.

      Koeajamassani 330D bemarissa selkeästi ruuvattu kilsoja alas (nuhjuinen sisusta, kulunut kuskin penkki ja ratti). Myös vaihdekeppi tuntui nuljuvan siihen malliin, että todelliset kilsat vaikuttivat olevan jotain aivan muuta kuin oli ilmoitettu... Lisäksi autossa oli alla aivan naurettavat vanteet, aivan liian leveät suhteessa autoon - saati kumeihin jotka vanteille oli pujotettu.

      Koeajolenkillä jo 80kmh vauhdissa ohjauspyörä tärisi ja suorastaan hakkasi käsille.
      Ilmeisimmin pyörien tasapainotuksessa / muualla alustassa tuntui olevan jotain enemmän täi vähemmän vialla. Tästä mainitsin asiallisesti koeajon jälkeen, niin vastauksena oli agressiivisen ylimielisiä mutta ympäripyöreitä kommentteja siitä, kuinka autossa ei ole mitään vikaa. Lisäksi oma vaihdokkini oli lähestulkoon saman arvoinen peli (ja vähintään yhtä siistissä kunnossa) kuin koeajamani - johon he tosin suhtautuivat vähätellen. Ylipäänsä välittyi heikosta asiakaspalvelusta ja ylimielisestä suhtautumisesta asiakkaaseen. Lähdettiin pois vähän naureskellen, että sitä voikin kaiken maailman tuunaajia olla. Mielenkiintoista on myös tuo, miten nuo näyttävät myyvän lastutettuja pelejä ja mainostavan tehoilla (liekö muutoskatsastettuja edes?). Lisäksi monen hyvän auton ajo-ominaisuudet lähinnä pilaantuvat, kun siihen laitetaan suomen teille sopimattomaksi viritetty alusta ja väärän kokoiset renkaat.

      Saattaahan se olla, että satuin käymään vain huonona päivänä ja satuin valitsemaan huonon yksilön... Epäammattimaisen kuvan jätti tämä kokemus kuitenkin.

      • TutultaKuulostaa

        Hyvät suhteet on ko. putiikissa ainakin paikalliseen katsastusasemaan, kun tuontiautojen rekisteröintikatsastus hoituu huomattavan lepsulla arviointiasteikolla, mikä tietysti sopii yllä olevaan tarinaan hyvin. Harvemmin on tullut vastaan satatonnia ajetusta yhtä lopussa olleita alustanosia kuin tuolta ostetusta ja samana päivänä heidän katsastamastaan ajoneuvosta. Tietysti, jos ylläolevat mittariepäilyt pitävät paikkansa, niin ihmekös tuo. Esimerkiksi raidetangonpäissä niin paljon väljää, ettei aurausta saa edes mitattua. Mutta nehän on vaan kuluvia osia, joista vaihtamalla selviää. Vaan virheistään oppii ja toivottavasti toistenkin virheistä voi oppia. Moni suomi24-ketju on höpöä mutta tämä on osoittautunut pelottavan todenmukaiseksi. Reklamaatiot mielestäni käsittelevät firmassa ok ja tähän varmasti harjoitusta runsaasti kertyykin mutta jos työmoraali myytävien tuotteiden peruskunnon osalta on niin heikolla tolalla, ettei edes katsastuskuntoa saavuteta, olisi syytä ryhtiliikkeeseen. Kyllä voitollista varastonkiertoa voi synnyttää myös siten, ettei tällaisia viestiketjuja synny. Voitto voi silloin jäädä pienemmäksi mutta sitä saattaa riittää vaikka koko työuran ajalle.


      • Joskustoisinkinpäin

        Vaimo osti joulukuussa Audi A6 Avant Quatron vm09.hyvin on toiminut.


      • Blondedede

      • Joskustoisinkinpäin

        Toivottavasti ei


    • luuuisu

      köyhä ihminen, älä osta liian kallista autoa.

    • Lazi

      autokauppa käy kuin talokauppa Kukkilassa, valitettavasti

    • RautaKimmo

      5miljoonaa liikevaihto ja 500 voittoo.. kyllä siellä joku käy ostamassa autoja!!

    • Kusetettuostaja

      Kannattaa kiertää kaukaa koko paska pulju....Ostettiin audi sieltä ja toimi paikan päällä mut kun päästiin kotiin ni vikakoodeja alko ilmoittaan vitusti,kyseinen pulju ei huolla autoja vaan kuittaa vikakoodit pois vähän ennen ku ostaja tulee paikalle....Eli pesevät autot ja laittavat hienot vanteet alle sekä karalan ohjelman,se on niitten huolto autolle....Soitin auton entiselle omistajalle ja samat viat oli mitä oli ku se oli vieny vaihdossa tämän audin sinne...Lisäksi olivat liikkeessä huomanneet ne viat ni oli vaihto hinta tippunut kun olivat sanoneet että pitää korjata ennen ku auton pystyy seuraavalle myymään....En suosittele kenellekkään tota liikettä........Mut onneksi on rahaa jolla korjata nii saa auton kuntoon,silti vituttaa

      • Hampp1

        Osanottoni.
        Tuota ketkuilua ovat harrastaneet jo pitkän aikaa. Minä en myöskään uskonut tätä palstaa ja ostin vuosia sitten Audin tuolta ja turpiin tuli huoltojen kanssa. Käytetyn auton kanssa pitää ymmärtääkin, että ei ole uusi, mutta niin paskamaista touhua tommonen, että jätetään huoltamatta ja vedätetään ostajaa.


      • KarmaJ

        Juu ihan samallalailla kävi itelle. Ostin audi a4 3.0tdi avantin vuonna 2010 tästä liikkeestä.. Auto oli liikkeen pihalla käynnissä(käski soittamaan kun olen lähistöllä) kun menin paikalle ja toimi ihan hyvin kun kävin koeajolla.. Noh pääsinkö sataa kilsaa kun pysähdyin tankaamaan ja auto ei enää meinannukkaan käynnistyä, ja kun käynnistyi ja pääs matkaa jatkamaan niin vikavalo paloi ja tehot ihan hukassa.. Ja kun soitin liikkeeseen niin sanoi että partikkelisuodatin on tukossa..
        Eli olivat vaan nollanneet vikakoodit ennen myyntiä. Ja myöhemmin paljastui että toinen kylki oli maalattu huonosti... Omasta hyvä kuntoisesta vaihdokista kitisivät hintaa pois kun piti jarruja korjata ja parkkitutkia.. Kyllä on kus päistä porukkaa tekis mieli käydä vetämäss turpaan vieläkin harmittaa nuo kaupat stana...


    • Mortisry

      Kävin vm2009 bemaria katsomassa. Ilmoituksessa ei tietenkään mainittu ainuttakaan epäkohtaa tai vikaa. Paikanpäällä, tuulilasi halki, helmamuovit halki, ilmamassamittari sikakitillä kiinni, ahtopaineputki vuoti öljyä, sisusta ala-arvoisessa kunnossa. Se nyt ei vaan tunnu kovin asialliselta niin kuin ilmoituksessa kuvailtiin.

    • Kamalan_tuskaista

      No voi hyvää päivää.

      Eihän noihin tarvitse kun panna sellaiset matchbox auton vanteet, niin ne on drifting autoja?

    • Hamatiju

      Itse olen laittamassa vireille oikeusjuttua puljua vastaan, ostin auton ruuvatut kilsat.
      Aluksi tiedustelivat paljonko haluan hyvitystä, ilmoitin määrän, seuraavaksi sanoivat etsivänsä uuden vastaavan, meni pari viikkoa ja soittivat että eivät löydä, joudun tyytymään nykyiseen ilman korvauksia/hyvityksiä tai otan vanhan autoni takakaisin.
      Ehdotin viellä vaihtoa toiseen kalliimpaan ja laskivat uuden rahoituksen siihen, mutta paikanpäällä huomasin ettei ko.autossa ollut niitä varusteita joita luvattiin ja jotka mainittu ilmoituksessa, hukkareissu 400km.
      Ensi viikolla tapaaminen lakimiehen kanssa jossa asia kartoitetaan ja katsotaan mitä tehdään.
      Kaupan purku mahdollista, mutta käsittääkseni voin myös vaatia korvauksia.
      En kyllä enää ko.kioskista osta yhtään autoa ja suosittelen samaa muille.

    • mrc77

      Ostin kyseisestä puljusta reilu pari vuotta sitten Bemarin (320d). Oli ollut ajossa 3v ennen Suomeen tuontia ja kilsat sekä Saksan merkkiliikkeen leimat uskottavat. Vajaa 3v aikana oli sen verran ajettu (155tkm), että aika tiheästi on pitänyt huoltaa. Pari kertaa kävin koeajamassa ja kaikki toimi ok, mutta parin päivän päästä ostosta turbo alkoi nykimään ja ennen kuin ehdin viemään takaisin tarkistettavaksi, heitti vikakoodit ja turbo lakkasi toimimasta kokonaan.

      Olin aika varma, että siinä oli ollut vikaa jo aikaisemmin. Aikamoista sattumaa olisi, että oireilee heti muutaman kymmen kilsan jälkeen. Tätä tukee myös huoltopojan tokaisu toiselle, että onko tämä se sama mitä jo aikaisemmin katsottiin (toinen nolosteli ja tokaisi nopeasti, että eiku se oli toinen). Ilmeisesti silloin oli "toinenkin" turbovikainen myynnissä. Teoriaa tukee myös se, että ajotietokoneen ns. piilovalikon mukaan viimeisin vikakoodien nollaus oli kilometrien perusteella ajoittunut ensimmäisen koeajon ja oston väliin. He eivät tietenkään tienneet tästä mitään. Myöskään tätä ei ollut "lastutettu", mutta muut vastaavat myynnissä olivat (turbovaivaista ei oikein voi). Mitään en kuitenkaan pystynyt todistamaan ja heidän mielestä se oli hajonnut myynnin jälkeen, joten jouduin maksamaan korjauksesta 50% (n. 750€). Tähän myös kuluttaja-asiamiehen mukaan kannatti tyytyä, koska noilla kilsoilla turbo ei kuulu myyjän vastuulle vaikka hajoaa 6kk aikana ja oli sopivasti rajattu 12kk/20tkm lisätakuusta ulos.

      Korjaus hoidettiin kaikin puolin asiallisesti ja vaikka tuossa paikassa on jotain omituisen epämiellyttävää, niin asia otettiin vakavasti ilman turhia selittelyitä tms. Auto otettiin heti huoltoon, tosin osien saamien Saksasta kesti aika pitkään, mutta sain veloituksetta sijaisauton korjauksen ajaksi ja yhden ilmaisen öljynvaihdon hyvityksenä. Puolisen vuotta kaikki toimi ok, sen jälkeen hajosi vaihdelaatikko (manuaalilaatikosta hajosi vain pakki), melkoisen harvinainen vika. Tämäkin hoidettiin ihan asiallisesti lisätakuuseen (onneksi meni 12kk aikana), itselle sijaisauton kustannukset ja harmitusta. Nyt on mennyt korjauksen jälkeen 40tkm ilman ongelmia joka on aika paljon enemmän kuin edellisillä volkkareilla. Vaikka nämä ongelmat on hoidettu asiallisesti, on aika vaikea kuvitella, että tuolta toisen kerran ostaisin mitään.

      • 3wevfc

        Siis eihän tuollainen ole ns autoliikkeen syy että auto hajoilee, turbo vikaa nyt ehkä koitettiin peitellä mutta silti. Käytetyn ostossa on se paska puoli kun ei tiedä millälailla se edellinen omistaja on sillä ajellut, eihän noi autot oikeasti kestä jos niitä pidetään huonolla kädellä, kaikki saa revittyä rikki, normaali ajoa kestää kaikki autot. Ja vaikka olisi ollut asiallisella pidolla niin sitten jää vielä se että auton osissa tai osassa on pientä vikaa tai koottu huonosti ja hajoaa.


    • Läheltäpiti

      Itsekin kävin koeajamassa paria autoa. Kaikissa paljoo vikavaloja, mutta se nyt ei merklaa vielä mitään. Kuvien perusteella autojen piti olla paljon paremmassa kunnossa. Tutkin muutamaa ässä audia ja niin paljo lommoja naarmuja halkeemia oli peitelty että ei mitään rajaa, kysyin kasvotusten onko auton pinnassa mitään sanomista niin ei ollut. heillä eri näkemys asioista. Nuori olen itsekin (22v) enkä näytä siltä että tietäisin autoista, joten yritys oli heillä kova saada auto myytyä. Onneksi on tullut autoja roplailtua jo 17vuotta niin osasin sano Ei.

      • Gticarcentersucks

        Ostin auton gti car centeriltä. Myyjä lupasi vaikka ja mitä korvaukseksi kun auto ei ollutkaan mitä piti. Lupaukset olivat tyhjiä. Varmaan horkka sekoittanut pään myyjällä. Paska liike en suosittele.


    • GTIiiii

      Onko tää Tampereen gti sama firma....

    • Haistaa

      Konnlauma!!!

    • Vikakoodinlukija

      mukaan kaupoille ja riittävän pitkä koeajo ennen kauppoja. Ehtivät nollatut koodit tulla takaisin. Ettei tartte sitten hinurin lavalta reklamoida. Been there, done that. Kylläpä maistui mukavalta ostaa oikein autoliikkeestä...

    • Kaisa181178

      Katsokaa myyntilistalla oleva Audi a8 3.0diesel vm2008 suurentakaa kuvat varsinkin auton takaosasta. Kertoo aika paljon. Valkoinen väriltään.

      • MikäOngelma

        Jaa, tuotako tarkoitat kun takalippa puuttuu kontin päältä?


    • Ruovesi

      Katoppa vaan, vähä muutaki kun takalippa.

      • VaikkaHalvinOnkin

        En usko että on muuta, kyllähän ton pitää olla kun uus tohon rahaan.


    • Keimonsaaret

      Ei se uskon asia ole,sen sanoo terve järki jos asionut kyseisessä liikkeessä. Hintaa kyllä on mutta mutta...

      • JessePelastaa

        Minä olen uskossa, oletko sinä?


    • Keimonklinikka

      Tottakai olen,uskon kaiken minkä näen!

      • JessePelastaa

        Mitä näit?


    • hyvinmeneeniillä

      En tunne firmaa mutta jotain siellä on oikein tehty kun finderin mukaan voittoa tullut edellisellä tilikaudell yli 470 000 e.

    • gtiautocenterkykyl

      Oma kokemukseni kyseisestä liikkeestä; ilmotuksessa kehutaan autoa reilulla kädellä, mutta paikan päällä ympäri autoa lommoja ja naarmuja sekä sisusta kaameessa kunnossa. Turha reissu, mutta säästypä rahat. Nykyyän näyttää kesärenkaat tulevan vain 1000-2000 euron lisähinnasta mukaan. Erikoista toimintaa.

      • MullaEiValittamista

        Mulla vähän erilaiset kokemukset. Auto oli siistimpi kuin oletin, oikeastaan ihan pirun siisti joka puolelta. Ja niin se jätkä kyllä sitä jo puhelimessa kehuikin. Mukaan tuli kahdet täysin uutta vastaavat renkaat. Kaksi vikaa autossa on ilmennyt: Toinen rekkarin valo pimeänä ja radiosta antennin johdon pistoke irti.
        Katsastuslapussa oli lisäksi huomautus haalentuneista vilkkupolttimoista. Hinta oli auton kuntoon nähden todella kohdallaan ja väittäisin kilometrien (joita ei ollut paljon) pitävän paikkansa, mukana oli ko. Win numerolle oleva merkkiliikkeen huoltokirja.
        Paljon tuntuu olleen vaikeuksia ko. liikkeen kanssa, mutta itse en voi moittia.


    • Uuttaautoaetsimässä

      Tällä hetkellä harkitsen kyseisessä liikkeessä olevan Mitsubishi Lancerin ostamista, alkanut tämän palstan lukemisen jälkee hieman mietityttämään että kannattaako. Hieman on jo outoa että heidän omien sivujen mukaan kyseinen auto maksaa 11 900€ kun nettiautossa sama auto on 8690€.

      • AikainenLintuNaps

        Häh?
        Mitä vielä jännität, kun hintaakin on alennettu -3000eurolla?!?!
        Nyt äkkiä ostoksille siitä ja lakkaa jahkailemasta!


    • Veikko_Vänkäleuka

      Vanha jobbarien kikka parin vuosikymmenen takaa. Kun ei arvoton paaliromu mennyt muuten kaupaksi, niin heitettiin ruostuneilla peltivanteilla olevat "Silestonet" romulavalle ja laitettiin alle jostain romikselta haalitut vanhat kevytmetallivanteet halvimmilla uusilla renkailla. Johan päästiin romusta eroon. Jyväskylän liike näyttää tuputtavan uusia kevytmetallivanteita näköjään joka autoon, mitä siellä on myyntikuntoon kiillotettu.

    • kikkailijhanse

      paska liike ku mikä kannattaa ehdottomasti mennä jostain muualta ostaan autoa. pari kertaa ollu heti oston jälkeen myyjään yhteyksissä mut eipä sieltä mitää kuulu. myyjät ottaa hienoimmat autot ja käy niillä asioilla

    • ainaparhailla

      Tottakai käy, ala myyjäksi niin pääset edes joskus ajamaan kunnon autoilla!
      ( Ja vielä firman bensoilla, vakuutuksilla ja veroilla. ) GRRRR

    • otetaaselkänahastkorvaus

      täysin huijari mulkkuja..ite ostin sieltä bemarin jossa laukes laatikko 2000tkm jälkeen eikä mitään korvausta.

      • premium.300tkm.15v

        Unohditkin sujuvasti kertoa, minkä ikäisen ja paljonko ajetun BMW:n ostit... ihan kuin sillä ei olisi merkitystä liikkeen vastuuseen. Todennäköisesti reippaasti jo ajettu, 10-20-vuotias munanjatke? On ihan oikein, että korjailet ihan itse; ei liikkeellä ole tuollaiseen ikäloppuun mitään vastuita!


      • sinun_selkänahasta

        Sinähän tässä täysin mulkku tunnut olevan, kun vanhaan paskaan kuvittelet takuun!?!


      • Karmaontodellista

        Pitäkää gti Centerin urpot turpa kiinni...myytte romuja toimivan hinnalla..


    • Outoamenoa

      Myyjät taitavat käyttää päihteitä tai ovat muuten vaan sekavia. Paljon paskaa heillä myynnissä

    • latvialiettua

      Tampereelta on myyty varastettuja autoja. Onko kyse tästä?

      • A7-Tampere

        Ei oo, se oli se ATT ja GreenLine


    • Huiputettu

      Tuli sit varoittelusta huolimatta hölmöyksissään ostettua kyseisestä lafkasta auto. Nyt tapellaa korjauskustannuksista, koska vikaahan autosta löytyi heti. Ostovaiheessa se onnistuttiin peittämään nerokkaasti... älkää kukaan suositelko kellekään kyseistä firmaa!

    • Kusetettu

      Olen samaa mieltä, ettei sieltä kannata mitään ostaa. Tein virheen ja ostin sieltä myös auton vaikka monet siitä paikasta varotteli, sain taistella ihan sika kauan kunnes ne alko suostu tekeen mitään. En kaikesta huolitamatta suosittele kenellekkään!

    • formula

      Oikeustoimet heitä vastaan juuri käynnistymässä. Tietoisesti myyvät rikkinäisiä ajoneuvoja ja pyrkivät välttelemään vastuutaan viimeiseen asti.

      Suosittelen ensinnäkin jokaiselle puljussa asioiville käyttämään sähköpostia jo kysellessänne autosta. Rehellinen liike vastaa kyllä, mutta kyseinen tuskin. Pyytäkää liikkeestä selvitystä auton historiasta,huoltokirjasta mahdollisesti heidän tarkastuksissaan esiin tulleista puutteista/vioista jne.

      Heillä ei myöskään ainakaan Tampereella ole korjaamoa, eli jos pyytävät sinne toimittamaan korjattavaksi niin pyytäkää suoraan tieto mitä korjaamoa he aikovat käyttää korjauksissa. Pyytäkää jo alkuun myöskin lupa saada tieto korjaamolta kaikista toimista mitä autoon tehdään ja mitä on tilattu tehtäväksi.

    • Oikeus_Liikkeelläkin

      Että näin:
      "Oikeustoimet heitä vastaan juuri käynnistymässä."
      => Jos aihetta on, se toki on oikeutesi. Varaudu kuitenkin siihen, että hävinnyt osapuoli maksaa toisenkin oikeudenkäyntikulut.

      "Tietoisesti myyvät rikkinäisiä ajoneuvoja ja pyrkivät välttelemään vastuutaan viimeiseen asti."
      => Nyt taisi mennä arvailun puolelle? Ja tottakai liikkeelläkin on oikeus pitää oikeuksistaan kiinni, se ei ole välttelyä vaan omista oikeuksistaan kiinni pitämistä. Viimeiseen asti "takuu-uskovaisen" luulotteluja ei pidäkään kustannella.

      "Suosittelen ensinnäkin jokaiselle puljussa asioiville käyttämään sähköpostia jo kysellessänne autosta."
      => Kyllä. Aina sähköpostitse.

      "Rehellinen liike vastaa kyllä, mutta kyseinen tuskin. Pyytäkää liikkeestä selvitystä auton historiasta,huoltokirjasta mahdollisesti heidän tarkastuksissaan esiin tulleista puutteista/vioista jne."
      => Taas arvailit? Toisekseen, jos sähköpostitse vanhasta autosta haluaa syntymäpäivästä tähän päivään täyden selonteon käyttäjistä, auton jokaikisen osan tämän hetken kunnosta, valokuvia lisää sieltä sun täältä... voipi tuo jäädä täyspäisiin asiakkaisiin keskittyviltä autoliikkeiltä vastaamattakin, kun auto pyritään myymään täyspäälle, ei vähä-älypäälle.

      "Heillä ei myöskään ainakaan Tampereella ole korjaamoa, eli jos pyytävät sinne toimittamaan korjattavaksi niin pyytäkää suoraan tieto mitä korjaamoa he aikovat käyttää korjauksissa."
      => Liikkeellä on oikeus määrätä itsenäisesti, sinulta kyselemättä tai lupaa anelematta, missä ja miten virhe korjataan. JOS ostaja osinkaan olettaa myyjäliikkeen kustantavan kunnostuksen kuluja.

      "Pyytäkää jo alkuun myöskin lupa saada tieto korjaamolta kaikista toimista mitä autoon tehdään ja mitä on tilattu tehtäväksi. "
      => Ei kuulu sinulle missä ja miten autoa korjataan, JOS oletat liikkeen ottavan osaa SINUN autosi kunnostuksiin. Jos korjautat täysin omilla rahoillasi omaa autoasi, toki sinun on hyvä tietää mitä korjataan ja mitä tilaat tehtäväksi.

      • Kallista_Köyhämielelle

        Totta, niin totta;
        "Että näin:
        "Oikeustoimet heitä vastaan juuri käynnistymässä."
        => Jos aihetta on, se toki on oikeutesi. Varaudu kuitenkin siihen, että hävinnyt osapuoli maksaa toisenkin oikeudenkäyntikulut."

        Esimerkkinä sinullekin, oikeustoimia harkitessasi:
        https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a388b648-e091-44a9-8160-bb4ff93a24c4
        "...vei jutun käräjille, hävisi ja joutuu maksamaan yli 20000 euron oikeuskulut."


    • Ensimmäinenjaviimeinen

      Yhden ostin vaan en toista. Ei ollut edes katsastusta läpäisevässä kunnossa. Ei jatkoon. Varokaa ja lukekaa vikakoodit huolella.

      • vaktaa

        Faktaa,
        - ethän muutenkaan kovin usein "osta" autoja tuosta vaan. ( rahat ei lisäännyt eikä riitä.)
        - Ostat vain ja ainoastaan sieltä mistä halvemmalla saat,
        sehän on ainoa syy , ei vastoin harhaisia lässytyksiä,
        palvelu ym. paskanjauhanta.
        hinta ja hinta on ainoa syy ,
        tilastojen mukaan.
        Kaikki muu on sitten kateellisten,
        omaa harhaa ja mustamaalaamista.


      • PERSpektiiviin

        Nonnih!
        Ostit _käytetyn auton_ jonka olet käyttänyt sen haltijana (pankki/rahoituslaitoshan sen omistaa, eikös vaan?) katsastuksessa. Nyt kävi niin, että tuossa _käytetyssä autossa_ on ollut sen verran jo kulumaa, että katsastusinsinööri (näissä jos keissä insinöörisherroissa on sitten eroja; täys- ja vajaapäisen väliltä kaikkea!) on siihen löytänyt kunnostettavaa, että voit auton haltijana ajelua jatkaa.

        Mikä tässä oli "hui kauhiaa"? Miten sinulle auton myyneen liikkeen syytä on se, että katsastushetkellä (luoja tietää kauanko kaupan jälkeen, miten paljon ajettu auto tai ennen kaikkea miten _sinä_ olet autoa käyttänyt ja huoltanut tai huoltamatta raiskannut ja revitellyt?) siihen on kunnosteltavaa löydetty?

        Oootte te ostajat ihan vtun sekasin. Ja kädettömiä.


    • EnAstuLiikkeeseen

      Poika osti auton tästä liikkeestä. Kun vikoja alkoi löytymään, niin kummasti eivät enää vastaa hänen puhelimeen eivätkä whatsupp viesteihin. En voi suositella tämän kaupan munatomia myyjiä kenellekään.

      • mulkkujaootte

        Näyttipä ainakin sen verran olevan särmää, etteivät alkaneet munattoman uivelopoikasi (luultavasti itse käyttövirheellä rikkomaa) käytettyä autoa uudeksi kunnostelemaan.

        Sano pojallesi, että käyttää kortsua, mikäli sattuu joskus niin epätoivoisen naisen löytämään että saa p--lua kerran elämässään, ettei vaan vahingossakaan suku jatku, kun isänsä ei näemmä älynnyt..


    • mulkkujaootte

      Vieläkin näyttää porskuttavan, kahden liikkeen voimin, vaikka köyhien kuoro lauloi jo 2013 että loppu on tullut..

      http://gticarcenter.fi/

      • kuoroviulistit

        vaikka köyhien kuoro lauloi jo 2013 että loppu on tullut..

        Jep. SIPPIVIULUN säestyksellä.


    • Sep

      Onneksi on lexus kaivoksela. Ei tarvi huijjari liikkeissä asioida enää.

    • EnAstuLiikkeeseen

      Alkaa olla kaksi viikkoa kulunut siitä, kun poikani jätti reklamaation tähän huijariyritykseen. Yritys arvojensa mukaisesti ei ole reagoinut tähän millään tavalla. Kuluttajaoikeusneuvojan maililka yritys lienee pyyhkinyt takapuolensa.

      Jo lupaamansa korjaukset yritys on jättänyt tekemättä.

      Normaalilla yrityksellä ei tälläiseen käytökseen ole varaa. Vuosi 2017 oli yritykselle tappiollinen. Sellaisella yrityksellä, joka on menossa konkurssiin, on tyypillistä jättää reklamaatiot hoitamatta. Näyttää siltä, että GTI Car Center on toimintansa perusteella menossa konkurssiin. Ei kannata ostaa sieltä mitään.

      • mulkkujaootte

        Muistitko neuvoa poikaasi, että käyttää kortsua jos saa kerran elämässään säälipillua? on muuten liian suuri riski taas yhdestä vesipääjälkeläisrstä.


    • EnAstuLiikkeeseen

      Olimme puhelimitse yhteydessä myyjään. Hän sanoi, että reklamaation vastine on olemassa ja jonnekin lähetetty, mutta ei ostajalle. Lupasi toissapäivänä lähettää ostajalla, mutta ei ole luonnollisetikaan näin tehnyt. Toiminta on tässäkin suhteessa ollut johdonmukaista- puhutaan ja tehdään mitä sattuu.

      Puhelun aikana kävi ilmi, että Gti Car Center ei noudata kuluttaja-asiamiehen linajusta eikä aio noudattaa jatkossakakaan. Gti Car Cenerin mukaan ostaja on velvollinen selvittämään vian syyt ja osoittamaan, että auton toimimattomuus johtuu Gti Car Centeristä. Kuluttaja asiamies on linjannut: Toisinaan saattaa olla epäselvää, onko tavara virheellinen vai johtuuko laitteen toimimattomuus jostain muusta syystä. Vian selvittämisestä on ensisijaisesti vastuussa alan ammattilaisena toimiva myyjä.

    • hiekkapipari

      Liikkeen kavereita näkyy välillä k-marketissa tiituksessa. Joku päivä voi olla, että on viimeisiä kävelyretkiä tehdään kun kävellään kaupasta pihalle. Suositeltavaa on hoitaa asiat kuntoon ennekun joku hoitaa jotain muuta.

      • mulkkujaootte

        Jaahas, sitä taas näkyy nousseen känniuho päälle ja nimimerkkikin vaihtuneen, mites sitä keskellä viikkoa on ryypätty, no työttömällähän sitä aikaa on... Muuten vinkkasitko siitä ehkäisyvälineen käytöstä pojallesi, jos sattuu joskus sille mahoton mäihä käymään, niinkuin itselles kerran?


      • Hiekkapipari

        Eri kaveri eri auto.. sori bro. Kannattaa keskittyä siihe autokaupan kulkuu, eikä palstoilla pyörimiseen ;)


    • Smuli

      Itse en henkilökohtaisesti täältä osta auton autoa kun kaikki autot mitä kaverit/tutut ostanu täältä hajonnu 2-6viikon sisään ja luvattu että täysin toimiva auto ja ei mukamas mitään vikaa.

    • HAEAUTOSITE

      Jos liike myy autoja mitkä jälkeenpäin lisävarusteltu todnäk yksityisen tallissa niin miksi maksatte 5k-10k enemmän kuin ei varustellusta? Liike joka myy melkein joka auton lastulla on rahastus keino nuoria ihmisiä kohtaan, autoissa jotka muutenkin tuotu ulkomailta saksa-puola-ruotsi taajamalta kannattaa olla tarkkana mittari huijjaukset onnistuu noissa maissa helposti oikeilla koneilla. Itse aina kysynyt että saanko löydä auton tietokoneen päähän ennenkun ostanut pääset käsiksi ajojärjestelmään ja näet sieltä paljon ajotietokoneessa on oikeasti kilometrejä! Vaatii kylläkin oikeat laitteet!

    • Eienääkoskaangti

      Käräjille vaan jos selviä tapauksia.. 6kk on virhevastuu autoliikkeellä. Elkää suostuko mihinkään 50/50 paskaan vaan vaatikaa korjaamaan tulleet viat jotka eivät johdu normaalista kulumisesta.

      Kyseinen lafka ei suostunut korvaamaan korjauskustannuksia moottori rikosta 105tkm ajetusta autosta 3kk kaupan teon jälkeen, joten haettiin kaupanpurku käräjäoikeudesta, joka myös toteutui.

      Jos kerran ovat niin hölmöjä että lähtevät oikeuteen asti eivätkä noudata kuluttajasuojalakia niin miettikää kahdesti että ostatteko autoa tuolta.. Kiva katsella toimimatonta autoa 1,5v ennen kuin asia ratkeaa... Saivat toki reilu 20000e lisäkuluja maksettavaksi kun olisivat selvinneet 10000e remontti maksulla..

      • mulkkujaootte

        Autoliikkeen virhevastuu ei pääty 6kk asti. Jatkuu pitkälle tulevaisuuteen. Tätä ei tosin mainosteta yleisesti. Viekää asia aina mahdollisimman pitkälle kuluttajariitalautakunnan kanssa. Hoitamattomia tapauksia kun tulee, joutuu auto mustallelistalle.


    • Anonyymi

      Yllättävän yhtenäisiä kokemuksia. Ostin kyseisestä liikkeestä auton joka oli juuri katsastettu heidän toimestaan. Kaupanjälkeen vein varmuuden vuoksi merkkiliikkeeseen tarkistusta varten. Auto ei ollut tieliikenne kelpoinen. Tuli useamman sadan euron lisälasku. Reklamaatioon ei aluksi vastattu mutta kun sitä uudellen kysyin luvattiin noin 1/4 korjauskuluista, rahaa ei ole tullut vieläkään. Täytyy ihmetellä miten heikosti asiakaspalvelu hoidetaan tämänkaltaisessa yrityksessä. Tätä kauppiasta en voi suositella!

    • Anonyymi

      Juu tuli ostettua auto kyseisestä liikkeestä. Siis ensinnäkin kun lähdin autoa vaihtamaan ja tie johti johonkin hiekkamontun laidalle mietin hetken että meninkö jonkun risteyksen ohi.

      No aletaampas puhua sitten autosta itsestään. Autohan oli tietysti heidän sanojensa mukaan huippu yksilö. Ja lähdin sitten ajamaan 600km päästä autoa hakemaan. Paikan päällä tutkailin autoa ja koeajoin yms. Katsoin ajotietokoneesta että kaikki jarrupalat tulisi vaihtaa 1000km päästä. Sanoin asiasta myyjälle että jarrupalat voisitte vaihtaa. Hän sanoi että joo ei se tietokone pidä paikkaansa. He vaihtoivat siihen jarrupalat ja öljyt viime viikolla. Totesin että asia on sitten ihan ok. Kotimatka alkoi ja sujui hyvin.

      No 2 viikkoa auton ostosta alkoi remonttia tulemaan. Ensinnäkin auto ei lämmennyt kunnolla. Totesin että termostaatit ovat vaihtokunnossa. Samalla kun termostaatit vaihdoin niin päätin että vaihdetaan nesteet samalla. Katselin siinä kampiakselin hihnapyörää että on jotenkin oudon näköinen. Meisseli väliin ja vääntelin joka suuntaan ja se liikkui 10cm eteen ja taakse. Noh soitto autoliikkeeseen ja ei tietenkään tultu missään vastaan. Käytin korjaamolla auton ja arvioivat korjauksen hinnaksi 350-400 euroa. Soitin liikkeeseen takaisin ja totesin että nyt ollaan seuraavaksi kuluttaja asiamieheen yhteydessä. He lupasivat hyvittää 120euroa korjauksesta... Noh parempi sekin kun ei mitään.
      Sitten nämä jarrupalat mitkä oli ''vaihdettu''. No kaikkihan ne meni heti vaihtoon. kulutuspintaa ei ollut kyllä yhtään jäljellä. Soitin liikkeeseen ja kysyin heidän jarrupalojen vaihdosta ja sanottiin töykeästi ''ne ovat kuluvia osia. Ja hän ei kyllä niin ole sanonut että ne on vaihdettu''. No tottahan se on että ovat kuluvia osia mutta tuo että valehdellaan niin ei ole kyllä mitenkään hyväksyttävää. Kyllä mieleni teki lähteä ajamaan 600km liikkeeseen ja käydä vähän keskustelemassa.

      2kk auton ostosta käytin pohjapanssarin irti ja mitäs mitäs runko on vaurioitunut. Reikä keskellä palkkia. Ihan kuin auto olisi joskus ajettu johonkin teräspalkkiin pahki. Ja yhteys autoliikkeeseen ja he eivät tienneet tästä yhtään mitään ja että tämä asia ei ole heidän vastuulla. Kuluttaja asiamieskin tuntui olevan enemmän liikkeen puolella kuin minun. Nyt tässä sitten odotellaan mikä on tuomio. Kuluttaja asiamies ainakin sanoi että minun on osallistuttava kuluihin ainakin se 50%. Saapas nähdä miten käy ja kuinka paljon sitä köyhtyy...

      Liike ilmeisesti myy jotain kolari autoja jotka on mahdollisemman halvalla korjattu ja sillä tavalla että sitä ei ulkopuolelta kyllä huomaa.

      Oli kyllä vimonen kerta kun siihen liikkeeseen astun. Ja kaikille olen maininnut että siihen puljuun siellä hiekkamontun laidalla ei pidä sekaantua ikinä jos haluaa auton joka on edes kohtuu hyvä. Ja tosissaan he eivät korvaa oikeastaan yhtään mitään. Valehtelevat kaikesta mistä vain voi.

      GTI CAR CENTER älkää ostako yhtään mitään !

      • Anonyymi

        Ja vielä lisäksi tähän juttuun.

        Autohan antoi vikakoodit hehkuille ja ohjain yksikölle. Nekin vaihdoin itse hintaa tuli sen 150euroa. Ei onneksi sen enempää. Imusarjan tiivisteet vuotaa. Ahtoputki vuotaa. Ja ohjainyksikön virtajohto kärähtänyt ilmeisesti huono kontakti ollut. Ja ohjainyksikön pohjaan oli saksaksi kirjoitettu ''kunnostettu''. Aloin miettimään että miten ne kunnostavat ohjainyksikön mitä ei saa edes auki. Nimimerkillä useampi ihminen käynyt ihmettelemässä miten sen voisi kunnostaa. Saa toki minullekin kertoa jos jokin tietää miten niitä kunnostetaan.

        Ja siis ohjainyksikkö hehkuille, en ole varma onko oikea sana kamppeelle mutta sama kait se on jos joku edes tietää mitä tarkoitan.

        En edes enää vaivautunut liikkeeseen soittamaan. Todennäköisesti olisi vain mennyt raivoamisen puolelle.


    • Anonyymi

      JUU, TOTTA, tuodaan autoja Ruotsista ja myydään kotitlaojen pihalla...kummaa myyntiä

    • Anonyymi

      Ostin kyseisestä liikkeestä Mazdan ja on osoittatunut hyväksi autoksi. Ilmeisesti vaihdossa tullut auto sillä hinta oli satasia.

    • Anonyymi

      Never ever enää en koskaan tuonne mene. Täyttä huijausta. Päästivät koeajolle ajokiellossa olevalla vehkeellä... ketään ei kiinnostanut

    • Anonyymi

      Rehtiä auto kauppaa ei valitettavasti millään muotoa pidä paikkaansa . Auto hajosi lähes heti korjauskulut suuret , autokauppiaan käytös Järkyttävää kun autoon tuleekin vika mistä pitäisi korjauksista sopia . Mikä saa ihmisen käyttäytymään ja toimimaan niin kuinka kauan kyseisellä yrityksellä riittää asiakkaita . Yritys on kuitenkin tietyn ajan vastuussa kun auto rikkoutuu mikä on täysin suomen lain mukainen käytäntö ja se olisi Reilua autokauppaa.

    • Anonyymi

      Poikani osti ekan auton. Kolmen viikon ajon jälkeen auto jäi tielle. Korjaus 2500€. Auto maksoi vielä tosta enemmän. Autokauppa ei ota asiaan kantaa ja tokaisi että ota vaan kuluttajavirastoon yhteyttä. Kallis kolmen viikon ajo nuorelle

    • Anonyymi

      On tainnu viimeinkin mennä kyseinen pulju nurin, kun nettisivutkaan ei enää toimi.

      • Anonyymi

        Oletko Suomi 24 kyttääjä. Käy välillä panolla se helpottaa.


    • Anonyymi

      Tampereen liike näyttänyt jo jonkin aikaa hiljaiselta.

    • Anonyymi

      Samalta näyttää myös Jyväskylän liikkeen tilanne.

    • Anonyymi

      Onko tietoa missä liike on tai onko avattu uusi?

      • Anonyymi

        Näyttää olevan kyllä eri omistaja Gti x carsilla kuin Gti Car Centerillä, joten tuskin on sama yritys ja yrittäjä


    • Anonyymi

      Onko samat huijarit?

      • Anonyymi

        Kyllä siellä on gti car centerin perustaja ollut mukana perustamassa kun googlettelee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siellä on gti car centerin perustaja ollut mukana perustamassa kun googlettelee

        https://www.kaleva.fi/nayttavat-tehokkaat-ja-urheilulliset-autot-ovat-sa/2596143 toki olen ostanut itsekkin auton gti car centeriltä ja mitään moitittavaa ei ole ollut 👍 joitain vikoja oli mutta korjasivat tai puottivat hintaa🤷 jokaisen liikkeen autoissa on ilmaa hinnassa ja jokaisessa(pääosin) autokaupassa paskat autot on asiakkaiden tuomia paskoja ettei tarvii isoja huoltoja maksaa ite..


    • Anonyymi

      Onko konkassa vai mikä?

    • Anonyymi

      Kusetuksen taas alkanut.

      • Anonyymi

        Kaikkia kusetetaan auto kaupoissa jos ei ota selvää🤷 autoahan ei oo pakko ostaa heti koe ajon jälkeen😅 ite ainakin oon käyttäny auton tarkastettavana ennen ostoa🤔


    • Anonyymi

      Hyvän sanotu

    • Anonyymi

      Miksi tää oli hetken kiinni?

      • Anonyymi

        vähä nettiä selaamalla luulisin että gti centerin autot olleet gti xllä ja nyt gti xn autot on centerillä jyväskylässä kun kerta centerin toimarina sama tyyppi joka myös gti xn puhjohtajana joten miksi kaksi auki kun yksi riittää?


    Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe