Kommunisti oon.

Kommunisti!

omalla tavallani. Kapinoin tietyllä tavalla tätä nykyistä porvarillistasysteemia vastaan. Se ilmenee esim. siten, että ostan yksinkertaisesti mahdollisimman vähän ja kulutan vähän. On hinnat nimittäin kasvaneet niin törkeästi, että en keksi muuta ratkaisua. Palkat, eläkkeet ja muut tuet puolestaan eivät ole nouseet, päinvastoin on olemassa kaikenmaailman orjatyötä josta ei makseta kunnollista palkkaa, mutta elääkin täytyisi, sairaaksi on mennyt! Ihmisiä sanotaan irti tuosta vain, että herrat voivat taloudellisesti paremmin, ei riitä enää miljoona, niitä pitää olla monta kymmentä, mieluiten satoja, tai miljardeja. Sitten nämä samaiset herrat tuolla kirjoittelee ja selittää kuinka työntekijöiden palkat (tai vaikka erilaiset tuet) ovat aivan liian korkeat, niin. Jokainen voi päätellä kenellä tässä on oikeudentajua ja kenellä ei. Miksi ihmiset eivät jo ryhdy vastarintaan, kauan ajattelitte sortoa vielä katsella? Venäjän kansa sai aikoinaan tarpeeksi, suomalaiset eivät ilmeisesti koskaan, nössökansa, hävettää! Eläköön Stalin, Lenin ja NEUVOSTOLIITTO! Vain näistä miehistä olisi ollut meidänkin pelastajiksemme, suomen herrat ovat samassa hyväveliverkostossa kaikki ja ajavat vain rikkaiden etuja, ja hyvinvointivaltioksi vielä väittävät! Yritäpä elää vaikka 20€ / päivä (120markkaa) eipähän onnistu tai nälkää ainakin näet ja et voi liikkua mihinkään koska kaikesta rahastetaan niin paljon kuin kehdataan! Onko se elämää että ei ole rahaa kuin istua kotona tai peräti ulkona nälissään! ei ole! Tähän pisteeseen on tultu! Ja ei ne hinnat sieltä itsekseen alas tipu, vuokratkin on nousseet jo sairaalloiselle tasolle ja vuokra asunnot on usein ahtaita, kuumia ja pieniä ja silti vuokraa pitäisi maksaa lähes 1000€/kk riippuen missä asuu, on se sairasta, ettekö jo hyvät toverit huomaa missä mennään!

11

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus4

      Stalin mies joka oli Hitleriä pahempi. Lenin aiheutti miljoonia tappaneen nälänhädän.Kommunistinen Kiina tappoi nälkään enemmän kuin kuoli toisessa mailmansodassa. Oletko miettinyt miksi kansa kaatoi neuvostoliiton. Jopa natsismi on parempi vaihtoehto kuin kommunismi. En ole kapitalisti vastustan kaupallisuutta mutta kommunismi ei vaan toimi

    • Niin no jos

      tai kun aloit kerta ääripäitä hakemaan niin oliko natsisaksa sitten mielestäsi jotenkin toimiva järjestelmä? Hitler natseineen vainosi syyttömiä ja viattomia ihmisiä rodun perusteella, myös homot, kehitysvammaiset jne. joutuivat kaasukammioon. Tämä kaikki on todistettavissa. Sinut heittämät luvut ovat hyvin arvelluttavia ja onkinj väitetty ettei stalinin uhrimäärä ollut lähellekään noin suuri, puhutaan muutamasta tuhannesta, ei sekään tietysti hyvä ole, mutta en nyt puhuisi hitleristä!

    • Ja kyllä kommunismi

      on todellakin parempi / toimivampi aate kuin äärioikeistolaisuus! Neuvostoliittokin perustettiin alunperin juuri vähäosaisten ja köyhien auttamiseksi ja sorron lopettamiseksi kun natseilla nyt oli tarkoitus alunperinkin vain tappaa ja nöyryyttää ei toivottuja kansalaisia. Mutta ajattele sinä mitä ajattelet, itsekään en ihaile stalinia ja leniniä mutta tietyllä tavalla olen itsekin kommunisti ja se ilmenee ihan terveellä tavalla kuten tarkalla hintojen seurannalla ja kritiikillä tätä äärimäisyyksiin mennyttä kauppamaailmaa kohtaan. Onko se sitten jotenkin mukavaa, että hinnat ovat nousseet pilviin ja köyhät siitä kärsii eniten samaan aikaan kun herrat elävät luksuselämää ja valittaa vielä päälle kun köyhäin saamat kämäset korvaukset ovat heiltä pois ja liian suuria! Tämäkö on sitten oikeudenmukaista! Kyllä, mieluummin kommunismi kuin tälläinen systeemi, että köyhiä ja heikkoja poljetaan niin paljon kuin kehdataan! Ja onko sinulla muuten henk.koht kokemusta neuvostoliitossa asumisesta, tuskin on. Harvapa ajattelee jotka kommunismia pilkkaa, että ei se ollut kapitalistisissa maissa kuten suomessakaan joskus sodanaikana niin kovin äveriäsmeininki, ihan samalla tavalla oli köyhää täällä kuin monessa muussakin maassa! Ja mistä sitä tietää miten uusikommunismi toimisi. Ollakseni rehellinen en sitä kuitenkaan itsekään kannata, mutta jotain pitäisi tehdä, että sorto loppuisi, näkeehän sen nyt sokeakin mihin tämä on mennyt ja pahempaan on vain menossa kokoajan!

    • Miksi kukaan ei

      koskaan puhu kuinka pahamaa on yhdysvallat. Siellä on vallalla kapitalismi ja taatusti ovat tappaneet historiansa aikana miljoonia ihmisiä. Myös kuolemantuomio on EDELLEEN siellä voimassa. Miksi täällä ja yleensäkin jauhetaan vain siitä mitä pahaa tapahtui valtiossa nimeltä neuvostoliitto, ikäänkuin jenkit olisivat puhtaita pulmusia!

    • Kapitalisti1967

      Natsi-Saksa oli pääasiassa sosialistinen valtio. Termi äärioikeisto keksittiin jotta kahden sosialistisen valtion kilpailu ja sota pystyttäisiin oikeuttamaan ideologisilla eroilla. Tässä otteita kansallissosialistisen (!) työväenpuolueen (!) ohjelmasta, käännettynä englanniksi:

      "Therefore we demand:

      11. That all unearned income, and all income that does not arise from work, be abolished.

      13. We demand the nationalization of all trusts.

      14. We demand profit-sharing in large industries.

      15. We demand a generous increase in old-age pensions.

      17. We demand an agrarian reform in accordance with our national requirements, and the enactment of a law to expropriate the owners without compensation of any land needed for the common purpose. The abolition of ground rents, and the prohibition of all speculation in land.

      18. We demand that ruthless war be waged against those who work to the injury of the common welfare. Traitors, usurers, profiteers, etc., are to be punished with death, regardless of creed or race.

      19. We demand that Roman law, which serves a materialist ordering of the world, be replaced by German common law.

      20. In order to make it possible for every capable and industrious German to obtain higher education, and thus the opportunity to reach into positions of leadership, the State must assume the responsibility of organizing thoroughly the entire cultural system of the people. The curricula of all educational establishments shall be adapted to practical life. The conception of the State Idea (science of citizenship) must be taught in the schools from the very beginning. We demand that specially talented children of poor parents, whatever their station or occupation, be educated at the expense of the State.

      21. The State has the duty to help raise the standard of national health by providing maternity welfare centers, by prohibiting juvenile labor, by increasing physical fitness through the introduction of compulsory games and gymnastics, and by the greatest possible encouragement of associations concerned with the physical education of the young."

      Miltäs kuulostaa? Lopuksi sitaatti:

      "Me olemme sosialisteja, me olemme nykypäivän kapitalistisen talousjärjestelmän vihollisia" - Adolf Hitler

    • taas totuus

      En ole natsi mutta kuvittele mailma ilman hitleriä stalin olisi vallannut euroopan englantia lukuunottamatta ja jos se olisi tehnyt näissä maissa saman kuin baltiassa mieti paljonko siinä olisi kuollut ja entäs ddr ja pohjoiskorea kommunistimaita ja natsit ei ole pahoja heidän johtajat on

      • Kekkonen...

        Itse olen keskustalainen, eli en pidä Stalinista, Hitleristä tai muista sekopäistä, mutta Karl Marx oli kommunisteista viisain. Ei käyttänyt väkivaltaa, ja osasi perustella asiansa. Arvostan Marxia, vaikka en olekkaan hänen kanssa asioista samaa mieltä. En ymmärrä miksi kommunistit ihailee Stalinia, koska SKP:n entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen(kin) sanoi radiossa että, hän ei hyväksy missään nimessä Stalinin tekoja!!! Hakanen syytti Stalinia monesta asiasta, ja kehui Hrustsovia. JA IHAN OIKEIN TEKI!!!


    • suomalaisilta...

      unhoittuu kuitenkin usein se tosiasia että venäläiset ovat ihan tavallisia ihmisiä joista hyvin harva on mitään kommareita. Ja heillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä neuvotoliitto teki, kuten että hyökkäsi suomeen jne. Ihmeellinen tapa syyttää koko kansaa muutamien ihmisten raakuuksista. Jos suoraan sanotaan niin kommunismi ja neuvostoliittolaisuus ei edes liity mitenkään aitoon venäläisyyteen, bolveviikit nyt kaappasi vallan ja sille ei kukaan voinut mitään ja siitä on muutekin hei 100 vuotta aikaa, että sikäli kun haudotte sitä venäläisvihaanne niin kannattaisi miettiä vähän nykypäivää ja tosiasioita. Vai olisiko mukavaa kun venäläiset pitäisivät meitä kaikkia mannarheimeina, minusta ei olisi, ehkä joistain sitten olisi....

      • venäläisiltä..

        "Ja heillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä neuvotoliitto teki, kuten että hyökkäsi suomeen jne. Ihmeellinen tapa syyttää koko kansaa muutamien ihmisten raakuuksista. Jos suoraan sanotaan niin kommunismi ja neuvostoliittolaisuus ei edes liity mitenkään aitoon venäläisyyteen, bolveviikit nyt kaappasi vallan ja sille ei kukaan voinut mitään ja siitä on muutekin hei 100 vuotta aikaa, että sikäli kun haudotte sitä venäläisvihaanne niin kannattaisi miettiä vähän nykypäivää ja tosiasioita.."

        Ihme purkaus? Voi olla, että Stalin johti ja sanoi mitä tehdään, mutta unohdat nyt kokonaan, että ne olivat venäläisiä sen ajan ihmisiä, jotka ne teot tekivät!

        Venäläiset toteuttivat 21.000:n puolalaisen upseerin murhat niskalaukauksilla Katynissa 1940.
        Venäläiset sotilaat hyökkäsivät ja miehittivät 1939 puolikkaan Puolaa.
        Venäläiset sotilaat vyöryivät Talvisodassa 1939 Suomen rajan yli
        Venäläiset sotilaat miehittivät 1940 Baltian maat ja liittivätne väkisinNeuvostoliittoon
        Venäläiset sotilaat raiskasivat vuosina 1944-45 kaksi miljoonaa naista edetessään Keski-Eurooppaan
        Venäjä käytännössä miehitti Itä-Eurooppaa 45 vuotta

        Ja nämä samaiset venäläiset juhlivat joka vuosi 'voitonjuhlaa' ja kieltävät tehneensä sodassa yhtäkään rikosta tai vääryyttä!

        Saksa murhasi keskitysleireillä yli 6 miljoonaa juutalaista. En ole koskaan kuullut väitettävän, että eivät he olleet syyllisiä vaan natsit?

        "Vai olisiko mukavaa kun venäläiset pitäisivät meitä kaikkia mannarheimeina, minusta ei olisi, ehkä joistain sitten olisi...."

        Tottakai he saavat vapaasti niin tehdä.


    • Järkimies75

      "on todellakin parempi / toimivampi aate kuin äärioikeistolaisuus! Neuvostoliittokin perustettiin alunperin juuri vähäosaisten ja köyhien auttamiseksi ja sorron lopettamiseksi kun natseilla nyt oli tarkoitus alunperinkin vain tappaa ja nöyryyttää ei toivottuja kansalaisia."

      Jos nyt unohdetaan se tosiasia että natsipuolue oli äärivasemmistolainen liike (sosialistinen, kuten puolueen nimestä oli mahdollista päätellä) niin minusta sillä ei ole paljoakaan merkitystä kummilla oli hienompi tavoite, jos lopputulos on aina sama. Diktatuuri, kurjuus, oman maan kansalaisten murhaaminen.

    • LahotKomut

      "Venäjän kansa sai aikoinaan tarpeeksi"

      Totta! Tämä tapahtui vuonna 1991. Kauan sitä toimimatonta järjestelmää jaksettiinkin kestää. Ilman suunnattomia luonnonvaroja maa olisi romahtanut jopaljon nopeammin:-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe