Fast proteiinin pakkauskoko pieneni, hinta kuitenkin sama

ahneuden huippuko!

24

334

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ahneuden huippu

   FAST edustaa kokoomusahneutta äärimmilleen. Periaate on juuri se, että myydään ylihintaista kuraa ja luotetaan aggressiiviseen mielikuvamarkkinointiin joka uppoaa idiootteihin teineihin, jotka näitä ylihintaisia tuotteita pääasiassa ostavat.

   Onneksi kaupoista saa muitakin merkkijä mm. Leader.

   • Lisäprotskut

    Leaderin soijajauhe menee huonosti sekaisin. Käytän jauhetta puurossa, ja Leaderia pitää vatkata ihan sikana puuroveteen. Fast menee ihan puukauhalla.

    Huomasin myös, että pakkaus on pienentynyt :-(.


   • Laatukaukana

    Leader, Fast ja Fitfarm ovat kaikki samaa ylihintaista mutta hyvin markkinoitua kuraa.


  • Herra Hera

   Näyttää olevan fastin heraproteiineissa sama juttu, että on pakkauskoko pienentynyt 600 grammaan. Itse olen noita käyttänyt viimeksi silloin kun pakkauskoko oli 900g. Mitähän tuollainen 600g:n maustamaton Hera80-pussi maksaa esim. Prismassa? Tuskin ovat hintaa tiputtaneet 25%.

   Onneksi tosiaan saa halvemmallakin. Juuri tilasin englannista 20kg maustamatonta herakonsentraattia ja kilohinnaksi rahteineen tuli n.12€.
   Kolmas kerta kun tilasin tuolta ja viikossa aina tullut kotiovelle.

  • paljon paremmin

   Ei noita pussijauhoja edes tarvita kun syö oikein.

   • Herra Hera

    Mutta jos syö väärin.


   • iIIuminatus
    Herra Hera kirjoitti:

    Mutta jos syö väärin.

    - Kunhan et syö oikein väärin!


  • tyytyväinen asiakas

   Tuolta saat alle 10 €/kg suomalaista, instantoitua heraproteiinia. Jo kahdeksan kilon ostomäärällä saat toimituksen kotiovelle saakka ilman mitään lisäkuluja.
   http://www.ravinnetukku.fi/verkkokauppa/suuret-ja-edulliset-pakkauskoot/

   Itse yllätyin positiivisesti toimitusnopeudesta, kun tilasin maanantaina klo 14 ja jo heti tiistai aamuna Itellan kuski soitteli, että milloinka sopii käydä paketti tuomassa. Enpä ole aikaisemmin mistään nettikaupasta alle vuorokaudessa tavaroita kotiin kannettuna saanut. Eli ei voi kuin kiittää hyvästä palvelusta. Ja sen takia vähän niin kuin kiitoksena ajattelin asiasta eteenpäin vielä huudella.

   • Itellan asiakas

    Liikkeellähän ei ole enää mitään vaikutusmahdollisuutta tuotteen toimittamiseen, kun se on jätetty Itellalle toimitukseen. Mutta hienoa, että olet tyytyväinen Itellan toimintaan.


  • Hinnat karanneet

   Fast on nykyisin ns. junttimerkki.

   • Juokse kiinni

    Heh, no mikäs sitten on snobeille ja silmäätekeville muotimerkki?

    ;-D


   • Bodaritonälykköjä

    Bodarithan on tunnetusti todella älykkäitä ja fiksuja. Eipä ole montaa bodaria, joka ei olisi Nobelin palkintoa jostain saanut. On sanomattakin selvää, että nuo salin kahviloissa pyörivät Smalen matemaattisten ongelmien ratkaisusta leikkisästi vitsailevat siististi pukeutuneet älyköt eivät huoli tyylikkäisiin shakereihinsa moista junttimerkkiä. Johan siinä joutuisi vallan naurunalaiseksi tuossa älyllisesti poikkeuksellisen lahjakkaiden lajitovereiden keskuudessa.


   • YLIHINTAISTAkuraa
    Juokse kiinni kirjoitti:

    Heh, no mikäs sitten on snobeille ja silmäätekeville muotimerkki?

    ;-D

    Fast on junttimerkki tarkoittaa sitä että vain tyhmät ja laadusta tietämättömät ostavat sitä.


  • TooFastToo

   Fast on hieno esimerkki siitä, kuinka pitkäjänteinen työ voi tuottaa hienoa tulosta.

   Jos lähdetään siitä, että firman ainoa tarkoitus on tuottaa voittoa. Minkään firman tarkoitus ei ole tehdä taloja, autoja, leipää tai lisäravinteita. Ne ovat vain voittoon tähtäävän toiminnan välineitä. Mikään firma ei tee toimintaa tappiollisena tai edes 0-tuotolla. Ainakaan kovin pitkään. Kaikkien firmojen ainoa tarkoitus on tuottaa voittoa ja mahdollisesti lisää voittoa.

   Tässä fast on onnistunut erinomaisesti. Pienestä marginaalituottajasta se on noussut johtavaan ja määräävään markkina-asemaan Suomessa. Samalla fast raivasi tieltään monia lisäravinnefirmoja.

   Toki fastkin on virheitä tehnyt, mutta niihin on reagoitu nopeasti ja niistä on otettu opiksi.

   Joku tuolla väitti, että fastin markkinointi on agressiivista. Ei, päin vastoin fastin markkinointi on ollut aina maltillista. Tästä syystä fast raivasi tieltään mm. ufs:n, joka aggressiivisesta markkinoinnistaan huolimatta on pudonnut lisäravinnefirmojen puulaaki kastiin. Vaikka tuotteensa ehkä olikin halvempia ja hiukan parempi laatuisia, ainakin paperilla.

   Fast ymmärsi, että tämän kaltaiset tuotteet pitää olla helposti saatavia. Ja teki jälleenmyyntisopimuksen HOK-ketjun kanssa. Ei kukaan osta kahdeksaa kiloa proteiinia ja hae sitä postista ja kaiken lisäksi säilytä sitä sängyn alla. Paitsi ehkä usf-palstan viper, joka täälläkin eri nimimerkeillä vaikutti. Helpompi ostaa lähikaupasta.

   Lisäksi fast on pikkuhiljaa haalinut sponsoroitavakseen ison osan nimekkäitä henkilöitä. Fastilla on kaikki seuratuimmat nimet Makea lukuunottamatta. Tämä on johtanut siihen, että jopa suomen suurimman bodypalstan ylläpito joutuu tarjoamaan fastille ilmaista mainostilaa. Kaikissa videoissa nimimiehet pitää sponsoripaitoja päällä. Jos tähän ei suostuisi, kuvattavat olisi melko vähissä ja palstan mainosarvo vähenisi merkittävästi. Toki pakkiksella ja fastilla on jonkinlainen diili varmasti. Saahan pakkiskin tuosta mainosta.

   Nyt pakkis on siinä asemassa, että sillä ei ole välittömästi sen markkina-asemaa uhkaavia kilpailijoita. Nyt on hyvä pitää yllä riistohintoja ja nauttia pitkäaikaisen työn hedelmiä.

   • TooFastToo

    Hups,pieni ajatuskatkos tuli viimeiseen kappaleeseen. Siis fast on siinä asemassa, ei pakkis.

    lisäyksenä vielä, että toki markkinat voi muuttua nopeastikin joskus. Joten liialliseen turvallisuudentunteen fastinkaan ei pidä tuudittua.


   • Lisäprotskut

    "Ei kukaan osta kahdeksaa kiloa proteiinia ja hae sitä postista ja kaiken lisäksi säilytä sitä sängyn alla."

    Kahdeksan on aika paljon, mutta 4 kg menee vielä keittiön kaapissa. Tulee paljon halvemmaksi tilata netistä Starnutritionin tuotteita kuin ostaa yli kaksinkertaisella hinnalla Fastia lähikaupasta.


   • TooFastToo
    Lisäprotskut kirjoitti:

    "Ei kukaan osta kahdeksaa kiloa proteiinia ja hae sitä postista ja kaiken lisäksi säilytä sitä sängyn alla."

    Kahdeksan on aika paljon, mutta 4 kg menee vielä keittiön kaapissa. Tulee paljon halvemmaksi tilata netistä Starnutritionin tuotteita kuin ostaa yli kaksinkertaisella hinnalla Fastia lähikaupasta.

    "Tulee paljon halvemmaksi tilata netistä Starnutritionin tuotteita kuin ostaa yli kaksinkertaisella hinnalla Fastia lähikaupasta."

    Varmasti tuleekin. Tuli jo aikanaan halvemmaksi tilata netistä proteiinia kuin ostaa fastia Prismasta. Silti Fast nousi näiden halpatuottajien ohi. Kyllä itsekin mielummin ostan proteiinin kaupasta vaikka vähän kalliimmalla samalla kuin haen paskapaperit ja leivät, kuin että tilaisin netistä, odottaisin, hakisin postista. Turhaa ylimääräistä sykkimistä, kun sen voi hoitaa päivittäisostosten kanssa.

    Tosin itsellä kyllä menee nyt kipuraja tuossa, kun pakkausta on näköjään pienennetty edelleen. Luulisin, että niin se menee varmasti monella muullakin. Tosin, onhan fastilla kattava valikoima muitakin tuotteita, joten varmasti myynti säilyy isona vielä pitkään. Varmasti nuo vanukaskurat, intrat ja pintrat tekee kauppansa vielä pitkään. Joten mitään varsinaista uhkaa en fatin markkina-asemalle vielä näkisi. Tosin, markkinat ovat usein vaikeasti ennustettavia.


   • wernhrt
    Lisäprotskut kirjoitti:

    "Ei kukaan osta kahdeksaa kiloa proteiinia ja hae sitä postista ja kaiken lisäksi säilytä sitä sängyn alla."

    Kahdeksan on aika paljon, mutta 4 kg menee vielä keittiön kaapissa. Tulee paljon halvemmaksi tilata netistä Starnutritionin tuotteita kuin ostaa yli kaksinkertaisella hinnalla Fastia lähikaupasta.

    Starnutritionin hera sekoittuu huonosti nesteeseen,,,


  • fakta homma

   Niin kauan kuin tyhmiä riittää, niin kauan kauppa käy...

  • kfkkkk

   Älkää ostako. Itse vaihdoin heti muuhun merkkiin 50% hinnankorotuksen jälkee...

  • Oiuhöf

   Jep se että pussi vaihtui aikoinaan 600 grammaan on se nyt sellasessa muovisissa puteleissa ja hintaakin taitaa olla enemmän joten nyt loppu Fastin ostaminen saatana.

  • huonompi_suuntaus

   Minusta tuli Fast-tuotteiden vastustaja enkä suostu enää edes Fastin shakeria käyttämään juomieni sekoittamiseen. Heitin senkin roskiin.

   Syynä on juurikin totaalinen kyllästyminen tohon pakkauskokojen jatkuvaan pienenemiseen ja pussin todellisen painon salailuun. Yleensähän pussin paino ilmoitetaan pussin etupuolella, mutta Fastin whey paino on kierosti printattu pussin takapuolelle, jottei siihen kiinnitettäisi huomiota. Tällaisten firmojen tuotteet jäävät välittömästi hyllyihin vanhenemaan ja ostan mieluummin reilusti toisten firman tuotteita.

   Mannisen HydroISO ehti olla vuoden verran suosikki proteiininlähteeni, mutta kun tuokin firma ahneuksissaan lopetti isojen 1,8 kg pönttöjen myynnin jotka oli hinta-laatusuhteeltaan todella edullisia niin oli pakko luopua siitäkin.
   Youtube-kanavallahan Anssi itse tunnusti, että firmalle kyseinen tuote on katteeltaan huono.

   Heratuotteissahan on todella isoja maku -ja laatueroja tänäkin päivänä. Isotkin amerikkalaiset valmistajat tekee edelleenkin huonosti veteen sekoittuvia isolaatteja jotka lisäksi maistuvat pahalta.

   Sportlifellä on tyydyttävän tai jopa hyvän makuinen heratuote, mutta sekään ei mikään halpa ole.

  • All_natural

   Fastin maustamaton hera-80 johon lisätty Kalsiumia oli minusta ihan ok. Maulla ei ollut väliä kunhan sen saa alas. Voisin ostaa toistekin.

  • härskiäahneutta

   En ihmettelisi vaikka fastin taustajoukot olisi matubisneksessä mukana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   422
   7177
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6302
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   4174
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1485
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1025
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   944
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   903
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   780
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   737
  Aihe