Resepti sinkkuna pysymiseen?

Käpyselkä

En sano että varsinaista reseptiä tarvitaan, monelle se lie jotenkin sisäänrakennettu, minullekin on aika pitkälti, mutta huomasin juuri "keksineeni" erittäin hyvän reseptin joka tapauksessa, ihan vahingossa.

Asun uudella isolla omakotitaloalueella, jossa tietysti ne isot omakotitalot on rakentaneet perheet ja ne muutamat rivaritkin lie liian kalliita lähes kaikille sinkuille. Pareja noissa rivareissa näyttää ainakin kaikissa olevan, siksi helppo asia on huomata, kun ei ole vielä aidat takapihoilla kerenneet kasvamaan korkeutta.

Lisäksi otin koiran, ja se sitoo yllättävän paljon (no tää kyllä oli tiedossa), varsinkin kun ei juuri hoitopaikkoja tai hoitajia tuolle ole.

Harrastukseni vielä on sellaisia että ei paljoa naisia näy, esim. pallopelit ja ulkona metsissä liikkuminen.

--> ei tarvii kuvitella ihan äkkiä yhteenkään sinkkuun törmäävänsä, ja jos nyt sattuisikin törmäämään, niin mitkä on saumat tällaisella "otannalla" että ns. natsaa...

Onko kukaan muu "keksinyt" hyvää reseptiä sinkkuuteen?
Siis jotain muutakin kuin että "katon vaan peiliin niin ei mua kukaan huoli, siinä reseptiä kerrakseen"?

35

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mulla on toiminut ihan normaali opiskelu, opiskelubileissä pyöriminen, kavereiden kanssa hengailu, festareilla käynti, erilaiset harrastukset ja ihan tuollainen normaali elämä kaikkine hauskoine juttuineen. Mulla se taitaa olla ihan sisäänrakennettuna, että voi tehdä mitä vain, olla missä vain, mutristella tai pitää hauskaa, niin ei ole merkitystä seuran saannin kannalta. Luonnonlahjakkuus. :D

    • Minua ei ole

      Idiootti varma reseptin on olla ujo ja hiljainen. En lähesty naisia, eivätkä naiset minua. Lopulta sitä alkaa pitämään maailman luonnollisempana asiana, että naiset ovat kaupankassoja, pankkivirkailijoita, asiakkaita jne... mutta yksikään nainen ei ole, eikä voi olla kiinnostunut minusta oman itseni takia. Naiset ovat kiinnostuneita vain kulloisesta roolistani mikä se nyt sattuu olemaan, kuten esimerkiksi asiakas, mutta eivät minusta miehenä ja ihmisenä.

      • H-aamu

        Ujo ja hiljainen on toiminu ainaki miulla tosi hyvin. Kaikille hameväkeä pelkääville lämpimästi suositellen..


      • -OTK-

        Elämäni on ihan samanlaista kuin sinulla, mutta silti jokunen nainenkin on ollu, mutta en halua kehuskella vaan haluan tsempata ujoja ja hiljaisia, että eivät ihan masennu luullen, että eivät saa naisia. Kyllä kunnon naiset huomaavat kuka on ok mies ja yrittävät saada sellaisen miehen huomion kunhan kohtaavat sellaisen.


    • Yksi tosi hyvä resepti sinkkuna pysymiseen on se, että ei koskaan käy missään. Toimii minulla tosi hyvin. Sitten kun ei muutenkaan baarit tai oikeastaan mitkään yömyöhään tapahtuvat iloittelut kiinnosta, niin hyvin pysyy sinkkuna. Nukun yöni enkä juhli. Muutenkin turvallisempaa liikkua päivisin kuin olla yöllä liikenteessä.

      Näin se menee. Katoin just Tim Burtonin ohjaaman Batman elokuvan vuodelta 1989. Oli ihan ok.

      • Ap.

        Joo, en käy kyllä viihteelläkään, kaupassa kyllä käyn, mutta sekin n. kerta viikkoon ja on aika pian sekin reissu tehty.
        Pitäis varmaan alottaa joku koiraharrastus, mutta ei ne vaan kinnosta.

        Kävin ostamassa polviin sellaiset pehmikesuojapalat, jota voi käyttää vaikka puutarhahommissa.
        Laitan ne polviin kun lähden koiran kanssa lenkille, jos törmään kivannäköiseen sinkkunaiseen, niin tipahdan välittömästi polvilleni, toista tilaisuutta kun ei tätä kyytiä tule!

        ;)


    • Se on todella helppoa pysyä yksin jos niin haluaa olla, varsinki näin miehenä. Toteuttaa vaan omia asioitaan eikä tee ainuttakaan aloitetta ja sit vielä ei vie juttua lainkaan eteen päin jos joku aloitteen tekiski vaan odottaa että nainen tekis sen roolin. Noin kun toimii niin yksin saa olla. Ja sit vielä se missään käymättömyys lisää mahdollisuuksi olla yksin.

      • just niinkuin

        minä^^


    • therecipe

      Kuluneen viiden vuoden aikana on tullut asuttua kolmessa eri kaupungissa vähän aikaa ulkomailla, tutustuttua lukemattomiin eri ihmisiin koulussa, kavereiden kautta ja kotibileissä, käytyä baareissa ja muutenkin viihteellä. Aloittanut keskustelun tuntemattoman kanssa festareilla, bussipysäkillä, yrittänyt flirttailla kassaneidille ja pyytänyt muutamalta neidolta suoraan numeroakin, kun ensin kehunut ulkonäköä. Näin olen pysynyt sinkkuna tehokkaasti ja luultavasti pysynkin.

    • pulassa1

      vaikeeta on, vaikka mitä tekisin niin naisia juoksee joka ovesta ja ikkunasta jatkuvalla syötöllä

    • lottamari<3

      Eli, mikä tahansa tekosyy on olla sinkku, kun haluaa säilyttää itsenäisyytensä ja pelkää jonkun toisen sekoittavan omia rutiineja liikaa.

    • Mutatoitunutko

      Asuin lapsena ja nuorena maalla ja vältyin kaveri- ja hengailuporukoilta, joiden sisällä ja välillä luotiin ensimmäisiä seurustelusuhteita. Muutaman opiskelukaverin kanssa soiteltiin jälkeenpäin joskus ja nähtiin kahvilla kerran vuodessa, mutta heillä oli jo kumppani ja perhe, joten mitään yhteistä ei tuntunut olevan. Eikä niitä muistoja jaksa kovin monta vuotta vatkata.

      Ensimmäiset 15 vuotta työelämässä tein pitkiä päiviä ja käytin valtavasti aikaa työmatkoihin. Viikonloppuina valmistelin työviikkoa, joten aikaa ja energiaa ei vain ollut ihmisseuran etsimiseen tai esimerkiksi porukkaharrastuksiin. Työkaverit olivat joko tukevasti perheellisiä ja sinkut omissa vakiintuneissa piireissään, joihin minä en kuulunut. Joskus käytiin drinkillä töiden jälkeen, mutta minkäs teet, kun muihin pöytiin ei saa katsella (kirjoittamaton laki) ja kello kuuteen mennessä kaikki muut ovat lähteneet kotiinsa. Baareissa en viihdy varsinkaan yksinäni ja diskoja inhoan, joten ei sitä seuraa niin vain löydetä. Nyt yrittäjänä minulla on aikaa vaikka kuinka, mutta kontakteja ei enää yhtään.

      Työssäni kommunikoin monenlaisten ihmisten kanssa ja olen äänessä suuren osan päivää. Ehkä saan tällä jonkinlaisen sosiaalisen kiintiön täyteen, kun ei tuota hinkua ihmisten seuraan vapaa-ajalla oikein ole. Sosiaalisissa taidoissani ei siis pitäisi olla mitään vialla, mutta taitaa silti olla. Olen muutaman kerran elämässäni tavannut työn kautta ihmisen, jonka kanssa on ollut jotain vipinää, mutta ihan muutamassa viikossa (tai päivässä) tulee tunne "ei maksa vaivaa, tahdon kotiin täältä".

      Vedän kyllä puoleeni ihmisiä, mutta poikkeuksetta melko omituisia ihmisiä: niitä, jotka etsivät syrjähyppyä tai muuten vain tarpeeksi kilttiä ihmistä pompoteltavaksi. Pahimpia ovat ne epätoivoiset, jotka takertuvat kehen tahansa sinkkuun ja tahtovat äkkiä naimisiin ja lapsia tekemään. Kokemukset siis ovat osaltaan opettaneet minut pysymään loitolla niin pitkään, että seuranhakija häipyy. Eräänlaista mielestäni jo perusteltua pidä tunkkis -ajattelua siis.

      Olen ajatuksissani myös kodin ulkopuolella enkä ilmeisesti koskaan ota katsekontaktia muihin (en ole tehnyt tästä havaintoja, koskapa olen kävellyt juuri ajatuksissani).

      En kauheasti edes kaipaa seuraa, mutta uteliaisuuksissani tein muutama vuosi sitten seuranhakuprofiilin. Vastauksia kyllä tuli, mutta niissä haettiin parilla sanalla yksinomaan seksiseuraa. Täytin lomakkeen totuudenmukaisesti mutten inhorealistisesti (kuten tänne aiemmin spämmäillyt nuorimies), mutta on kyllä tunnustettava, että en itsekään vastaisi itseni kaltaisen ihmisen ilmoitukseen!

      Nyt lähden tästä töihin. Pieni oikoluku ja menoksi.

    • että näin

      No se, että ei liiku missään toimii 100% varmuudella. Itse ainakin liikun erittäin harvoin missään ihmisten ilmoilla, mutta sitten jos lähden johonkin niin mulla on yleensä vähintäänkin aika kovaa silmäpeliä jonkun naisen/naisten kanssa. Itse asiassa minulle on tullut monet naiset sanomaankin, että sulla ei varmaan ole naisista pulaa. Luokanvalvojanikin sanoi, että sulla mahtaa olla jokaisessa kaupungissa oma nainen... mutta todellisuudessa en ole toistaiseksi seurustellut vielä kenenkään kanssa ja olen kumminkin 20-vuotias :).
      Ei minulla ole naisia edes ystävinä, että enemmänkin ovat sitten jotain puolituttuja joiden kanssa tulee juteltua sitten koulussa. Poikuuskin on muuten tallella ;)

    • fddfh

      Kai tässä ihan kivannäköistä jässikkää nykyään ollaan, muttei ne muijat mitään viitsi tehdä. Itselle kehittyi jo aikoinaan tuo "pitäkää tunkkinne"-juttu kun muijat nyrpisteli vaikka miten yritin. Korkeintaan silloin kiinnostaa jos ollaan ainoat ihmiset koko baarissa, miten kerran itseasiassa tapahtuikin kun kaverin kanssa mentiin paikalliseen pubiin ja siellä oli vain me ja ne pari muijaa (eikä nekään mitään viidakon tähtösiä). Ei montaa sekuntia mennyt kun olivat jo tunkemassa seuraan. Hämmästyttävä tapahtuma, kerrassaan historiallinen. Ja se ainut kai mitä elinaikana voi kokea eli sinkkuna pysytään.

    • HcSinkkuuden resepti

      -Ujo ja hiljainen
      -Ajattele, ettei kukaan nainen koskaan voisi olla kiinnostunut
      -Ammattina maatalouslomittaja
      -Asu maalla äidin ja isän kanssa.

    • Mankelimimmi

      Kaksinaamaisuus edesauttaa sinkkuna pysymistä.

      • egtftqwergsdgvdsafgs

        Väärä vastaus, kaikilla kaksinaamaisilla ihmispaskoilla on kumppanit.


      • Mankelimimmi
        egtftqwergsdgvdsafgs kirjoitti:

        Väärä vastaus, kaikilla kaksinaamaisilla ihmispaskoilla on kumppanit.

        Niin se olikin. Kaksinaamaiset ovat suhteessa ja sitä harrastamattomat ovat sinkkuja. Pahoittelen sekaannusta.


    • yksinään

      Hyvin harvoin käyn missään, en juo alkoholia, polta tai ole uskossa. Lisäksi hiljainen ja rauhallinen luonne. Kyllä näillä sinkkuna pysyy. Olen aika toivoton tapaus, kun koskaan en ole seurustellut tai ollut mitenkään naisten kanssa fyysisessä kontaktissa. Tämä siitäkin huolimatta, että olen opiskellut peräti kaksikin naisvaltaista ammattia itselleni ja tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti myös naisten keskuudessa. Oikein äärimmäinen ATM siis kyseessä.

      • 19+11

        Kiinnostaisi tietää mitkä naisvaltaiset ammatit kyseessä? Olisin voinut itse kirjoittaa ihan samanlaisen viestin.


    • älä elä

      -älä käy missään viihteellä
      -älä juo viinaa
      -älä hanki kavereita
      -älä puhu mitään

    • enket

      Seuraava toimii ainaki naisilla:
      -naisvaltainen työ
      -naisen harrastukset käsityöt: naisten jumpparyhmät, kielet
      -väsymys töitten jälkeen
      -ujous, arkuus, ihmispelko
      -epäsosiaalisuus
      -erakkoluonne
      -tavis ulkonäkö
      -huono motivaatio laihduttamiseen
      -huono motivaatio itsestään huolehtimiseen
      -yleinen huono käsitys miehistä idiootteina, joitten jalkoväli määrää, mitä ne haluaa
      -huono isäsuhde
      jne.

    • Das Boot

      Vaikeaa on sinkkuna pysyminen.
      Hyvät "ystävät" ja vihahenkilöt voi hyvinkin pelastaa avioelon kiirastulelta, jos hyvin
      käy.

    • lottamari<3

      En tiedä, ei vaan huvita kun muut juo ja minä en.

    • Kaikki hyvin.

      Seurusteltuani ja yritettyäni noin 40 naisen kanssa lopetin koko homman.
      Tämän jälkeen rakensin materiaaliset puitteet ympärilleni.
      Itselläni on toiminut myös tuo, että omakotitalo niin kalliille alueelle, että edes Nokialla työtätekevät perusinssit eivät tänne pääse. Ympärillä vain eläkeikäisiä entisiä suuria johtajia. Harrastuksena punttisaleilu, mutta omassa talossa olevassa salissa. En siis tapaa ketään. Harrastuksina tekninen rakentelu omaan taloon rakennetussa pajassa. Veneilyä yksin tai sukulaisten kanssa mittavassa veneessäni. En käy baareissa tai tansseissa. Tanssiravintoloissa en koskaan.
      Mitään deittiprofiilia minulla ei ole, enkä ole facebookissakaan, enkä koskaan aio facebookiin profiilia perustaakaan.
      Ainoa keino tavata minut olisi ruokakaupassa tai vastaavassa.

      Kaikki hyvin.

      • jessx

        peukku


    • bullerr0

      Omalla kohdallani (nainen, Uusimaa) sinkkuutta tukevat seuraavat seikat:

      - taloyhtiössä asuu lähinnä vain eläkeläisiä
      - työpaikalla ei ole ketään sinkkumiestä
      - vähän ystäviä ja hekin kaikki varattuja
      - en juo enkä polta
      - en viihdy baareissa
      - rauhallinen ja alussa ujo & varautunut luonne
      - harrastukset tyypillisiä naisten harrastuksia (kielten opiskelu, kävely, vesijuoksu, naisvoimistelu, neulominen, kokkailu ym)
      - ei ole kauheasti rahaa matkustella ja harrastaa kalliita harrastuksia eikä itse asiassa ole kauheasti rahaa käydä festareilla, konserteissa yms. tapahtumissa
      - nettitreffeistä vain huonoja kokemuksia, jotka luoneet jonkinlaista nettitreffikammoa
      - tavallinen ulkonäkö, mutta ylipainoa, jonka pudottamiseen ei jaksa olla oikein motivoitunut. Pullukkana kelpaan itselleni ihan mainiosti.
      - hyvä itsetunto muuten, mutta kun pitäisi tehdä vaikutusta toiseen ensi kertaa tavattaessa, niin sitä menee ns. kipsiin

    • 16+6

      Siihen reseptiin, että pysyy sinkkuna, ei tarvita kuin yksi "aines".

      Nimittäin se, että olet kaveriton. Jos haluat pysyä sinkkuna, älä vain hanki kavereita tai jos sinulla on jo sellaisia, hankkiudu niistä äkkiä eroon.

      Toimii aimakin miessinkuilla sataprosenttisesti.
      Ei väliä vaikka olisit kuinka mukava, reilu, sinulla olisi vakituinen työpaikka, ok-talo, urheilulliset harrastukset tai vaikka lausuisit runoja, niin naiset kaikkoavat kuin pieru Saharaan, kun kuulevat kaverittomuudestasi.

      Joskus olen kokeillut myös nettideittailua ja siinä lajissa se vasta alkoikin vi tuttamaan. Naiset tekivät mulle aika paljon aloitteitakin ja viestittely sujui siihen asti hyvin kunnes neiti alkoi kyselemään, mitä teen vapaa-ajalla? Mitä puuhailet kavereittesi kanssa? Minä siihen sitten, että joo yksin menen päivästä toiseen, kun ei ole yhtäkään kaveria.
      Siihen loppuu naisen kiinnostus, ikävä kyllä.

      • dfbdfb

        Muijathan yleensä on ns. läheisriippuvaisia ja aina rientämässä nenä pitkällä kaikenmaailman sosialisointitilaisuuksiin ja ryyppytapahtumiin. Päivä ilman sosiaalisia kontakteja, feisbuukkipäivityksiä tai kännykän näpläämistä olisi lähes yhtä kuin kuoleminen. Yrittää siinä sitten vähemmällä sosialisoinnilla toimeen tulevana miehenä löytää samanhenkistä naista kun kaikki normimuijat katsoo heti että yksinäisessä hiipparissa täytyy olla jotain vialla.


      • -OTK-

        Tämä ei varmaan yhtään lohduta, mutta kyse voi olla siitä, että nainen ei halua olla sinun ainut ihmiskontakti. Tämä ei tarkoita sitä, että olisit jotenkin huono ihminen. Nainen voi luulla, että tulet riippuvaiseksi hänestä, koska sinulla ei ole muita ihmisiä elämässäsi. Hän saattaa myös luulla, että hän ei pääsisi olemaan kavereidensa kanssa niin paljon kuin ennen.

        Yritä jotenkin pehmentää sitä kun sanot, että sinulla ei ole kavereita. En kannusta valehtelemaan, mutta olen itsekin joskus tekaissut valkoisen valheen jos huomaan, että ilman sitä homma ei välttämättä jatku.


      • ippustan
        -OTK- kirjoitti:

        Tämä ei varmaan yhtään lohduta, mutta kyse voi olla siitä, että nainen ei halua olla sinun ainut ihmiskontakti. Tämä ei tarkoita sitä, että olisit jotenkin huono ihminen. Nainen voi luulla, että tulet riippuvaiseksi hänestä, koska sinulla ei ole muita ihmisiä elämässäsi. Hän saattaa myös luulla, että hän ei pääsisi olemaan kavereidensa kanssa niin paljon kuin ennen.

        Yritä jotenkin pehmentää sitä kun sanot, että sinulla ei ole kavereita. En kannusta valehtelemaan, mutta olen itsekin joskus tekaissut valkoisen valheen jos huomaan, että ilman sitä homma ei välttämättä jatku.

        Juuri näin. Suomessakin on sellaisia sinkkumiehiä, jotka takertuvat epätoivoisesti ja jopa uhkailevat itsemurhalla tms, jos on tapaillut muutaman kerran ja nainen toteaa, ettei tämä juttu ehkä toimikaan. Moni nainen siis yksinkertaisesti pelästyy, että jo ekoista tai tokista treffeistä alkaen naisesta tulee aivan liian tärkeä miehelle, kun naiselle kyse on vasta tutustumisesta eikä rakastumisesta.

        Etkö voisi sanoa, että sulla ei ole kauheasti hyviä ystäviä, koska olet aika lailla omissa oloissasi viihtyvä, mutta että töissä/opiskelupaikassa on kivoja kavereita, joihin pidät kyllä yhteyttä. Voisiko esim jotakuta serkkua, siskoa tai veljeä kutsua kaveriksi tai ystäväksi? Eihän kaverin ole pakko olla sellainen ei-sukulainen.


    • Kaveriton nussimaton

      Kaikista tehokkainta on ettei ole yhtään kaveria.

    • Risuparran kasvattamisella on hyvä aloittaa :)

    • Ikisinkku M

      Ole kohtelias mutta viileän etäinen
      Jos nainen hakee katsekontaktia katsele muualle
      Jos joku nainen yrittää tehdä itseeän tykö poistu paikalta
      Jos nainen kysyy oletko menossa/tulossa jonnekin sano että katsellaan muttet mene.

    • kdhökjsfcåofnck

      Helsingissä pysyy hyvin sinkkuna. Täällä kaikki vain kilpailee keskenään ja lyö puukkoa selkään, minkä kerkeää. Naiset eivät toisia naisia kavereikseen huoli, koska sehän uhkaa omia miehensaantimahdollisuuksia. Ja miehet lentävät kukasta kukkaan hakien vain yhden yön seuraa ja tositarkoituksella vain rikkaiden jälkeläisiä, malleja yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      125
      2741
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      478
      2462
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      102
      1857
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1641
    5. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      66
      1297
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      45
      1281
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      87
      1225
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1155
    9. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1116
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      92
      1086
    Aihe