Miksi kaupan hyllyssä myytävät HK:n, Snellmanin ym. firmojen valmistamat leivän päälle laitettavat leikkeleet, kinkkusiivut, kalkkunasiivut, broilerisiivut ym. siipaleet ovat aina niljaisen visvan peitossa kuin avaruushirviöt Alien-elokuvissa?
Vaikea on löytää leivän päälle laitettavaa lihasiivupakettia, joka olisi sisältä kuiva. Aina joutuu laittamaan siivut kahden talouspaperin väliin ja puristelemaan kuiviksi, ennen kuin niitä voi leivän päälle laittaa.
Epäilen, että tämä johtuu siitä, että tehtailla lihatuotteisiin lisätään hirmuinen määrä suolavettä, jotta niiden painoa saataisiin keinotekoisesti nostettua ja siten perittyä korkeampaa hintaa. Nyt, olenko minä oikeasa vai olenko minä oikeassa?
Miksi leikkeleet ovat VISVAN peitossa?
26
131
Vastaukset
- kuluttaja1.
Ylihintaista sontaa ne meille yrittää syöttää.
- Alienin paluu!
Ja mehän ostamme, ja maksamme suolaliemestä ylihintaa.
- OSTAKAA aina
LAPISTA pakastettua poron potkaa, ja palvatkaa ne kypsäksi hyvässä palvaamossa. Ei tartte katua leivän päälle siivuttaessanne !!!
EI TARTTE SYÖDÄ HORMOONEILLA MYRKYTETTYJÄ SIKANAUTOJA !
ON NIMITTÄIN PUHDASTA, ja RASVATONTA !
Ja TORJUKAA SAMALLA SUSIEN LEVITTÄMISTÄ NIILLE ALUEILLE, kaikin keinoin, Niin olette JÄRKEVIÄ ihmisiä , ja estätte ulkomaisen kuvottavan sontalihan tuomisen tänne !!!- kuka ÄÄLIÖ
MIINUSTAA JÄRKIPUHETTA ???
MINNE ON HÄVÍNNY SUOMALAINEN JÄRKI ??? - Poro on
parasta, Late Lapista.
- jjnnnvjlmmnbbnmjh
Lisätään vettä, joka sitoutetaan tuotteeseen fosfaatilla=pyykinpesujauheella. Maan tapa tämä kusetus nykyään. Rehellisiä leikkeleitä saat vaikka lidlistä, kunhan katsot ettei pakkauksessa ole siniristilippua..
- Alienin paluu!
Yh hyh! Olen ostanut Lidlistä saksalaisia lihatuotteita ja tiedätkö... Ne ovat MYRKKYSUOLAISIA! Ei niissä suolavettä ole, mutta se suola on onnistuttu upottamaan itse lihaan. Eikä sitä suolaa ole vähän - yleensä 4-6 %, suomalaisissa lihoissa 1,7-2 %. Suomalaisista lihoista sen sentään saa vielä pois puristamalla talouspapereiden välissä, mutta Lidlin lihoista ei ikinä millään.
- jjkfjjjllnhhllöjhkkm
Alienin paluu! kirjoitti:
Yh hyh! Olen ostanut Lidlistä saksalaisia lihatuotteita ja tiedätkö... Ne ovat MYRKKYSUOLAISIA! Ei niissä suolavettä ole, mutta se suola on onnistuttu upottamaan itse lihaan. Eikä sitä suolaa ole vähän - yleensä 4-6 %, suomalaisissa lihoissa 1,7-2 %. Suomalaisista lihoista sen sentään saa vielä pois puristamalla talouspapereiden välissä, mutta Lidlin lihoista ei ikinä millään.
Voihan se suomalaiseen makuun ollakin vähän suolaista. Mutta kannattaa huomioida, että sillä on varsin hyvä syykin siinä. Se on säilöntäaine! Useassa saksalaisessa tuotteessa ainoa sellainen. Suomessa taas käytetään enempi e-koodien valtavaa kirjoa, joiden pitkäaikaisvaikutukset ihmisille ei ole edes tiedossa.
- Samat on
jjkfjjjllnhhllöjhkkm kirjoitti:
Voihan se suomalaiseen makuun ollakin vähän suolaista. Mutta kannattaa huomioida, että sillä on varsin hyvä syykin siinä. Se on säilöntäaine! Useassa saksalaisessa tuotteessa ainoa sellainen. Suomessa taas käytetään enempi e-koodien valtavaa kirjoa, joiden pitkäaikaisvaikutukset ihmisille ei ole edes tiedossa.
koodit Suomessa ja Saksassa makkaroissa.
- hhhhjkljcvfnnhgjmm
Samat on kirjoitti:
koodit Suomessa ja Saksassa makkaroissa.
Ei ole saksalaisissa läheskään samaa määrää lisäaineita. Kannattaa lukea ne pakkausselosteet, sieltä nämä selviää!
- Moderaattorisi
Työntekijät vetävät kuivat lihoille. Siinä selitys.
- Ohimennessä
Minä kanssa tyhjennän munan aina lihatiskin kohdalla. Usein siitä kermat lentää, kun ei ole ketään näkemässä, niin silloin hyvin irtoaa.
- SINÄ OOTKIN
NIITÄ, joita elukoiksi sanotaan, eikä ihmiseksi. Voisitko viedä sanomasi, vaikka vitsipalstalle. kerää sieltä kaipaamiasi pisteitä.
- Sopivat leiville
Ne ohuen ohuet leikkeet ovat suht kuivia ja lidl myymälän kalkkunan ja kinkkuleikkeet, tuote merkki joku dulano.
- alalla oleva
Pakkauksessa ilmoitetaan vain lihan suolapitoisuus: ei liemen. Eli jos et pyyhi/pese leikkeleitä, niin syöt paljon suolaa.
Hinta: liemelle hyvä kilohinta.
Pakkausmuoville hyvä kilohinta.
Säilyvyys.
Keinotekoinen maku (halvempaa kuin mausteet).
Tässäpä ne pääsyyt!- Alienin paluu!
Näin se nimenomaan menee.
- terve.
Tutustukaapa siihen, mitä E-koodit merkitsevät. Ihan tavallisia terveellisiä aineita, kuten vitamiineja, sitruunaa(sitruunahappoa), kurkumiinia (kurkumaa), ihmisen tarvitsemia hivenaineita (kuten kaliumia) jne. Ei ole suomalaisissa makkaroissa mitään outoja kemikaaleja. Lisäaine tai E-koodi ei sinänsä tarkoita mitään pahaa. Pahaa ovat eräät kemikaalit, joita ei suomalaisissa ruuissa muutenkaan ole.
Esimerkiksi Saksan Ruhrin teollisuusalueen viljassa ja eläintuotteissa on oikeasti vaarallisia aineita kuten lyijyä, elohopeaa, dioksiineja, eikä mitään näistä merkitä E-koodeilla, koska niitä ei ole ruuanvalmistuksessa erikseen lisätty, vaan ne ovat tulleet kasveihin ja eläimiin jo maaperästä, ilmasta ja rehusta.- jjfjjhhjkknnvhjjknnkhj
Suurin osa suomalaisista makkaroista sisältää natriumglutamaattia. En sen terveellisyyteen kantaa ota, mutta se saa maultaan ruuan käyttökelvottomaksi. Se on se aine, jonka vuoksi marinoidut kana- ja possusuikaleet maistuu aivan samalta.
- et enää kauaa
http://finland.somefood.org/?page_id=2364
Tätähän suomalaiseen makkaraan lisätään AINA ja reilusti! - vaarallinen aine tuo
jjfjjhhjkknnvhjjknnkhj kirjoitti:
Suurin osa suomalaisista makkaroista sisältää natriumglutamaattia. En sen terveellisyyteen kantaa ota, mutta se saa maultaan ruuan käyttökelvottomaksi. Se on se aine, jonka vuoksi marinoidut kana- ja possusuikaleet maistuu aivan samalta.
Aiheuttaa sokeutta ja hemostuneisuutta.
- korj.
vaarallinen aine tuo kirjoitti:
Aiheuttaa sokeutta ja hemostuneisuutta.
hermostuneisuutta
- keittokirja
et enää kauaa kirjoitti:
http://finland.somefood.org/?page_id=2364
Tätähän suomalaiseen makkaraan lisätään AINA ja reilusti!Parasta ostaa tuore lihakimpale ja itse suolata ja maustaa se makunsa mukaan, niin ei tarvi ruikuttaa joka sapuskasta!
- ?!?
vaarallinen aine tuo kirjoitti:
Aiheuttaa sokeutta ja hemostuneisuutta.
No sinä nyt kuitenkin vielä näet kirjoittaa nettiin, vai onko sinun näppäimistössäsi sokeiden Braille-näppäimet? Olet nimittäin aika monta vuosikymmentä syönyt natriumglutamaattia, ennen kuin tajusit sen tekevän sokeaksi.
- jxjbnfkjkkxnjhhhjkl
keittokirja kirjoitti:
Parasta ostaa tuore lihakimpale ja itse suolata ja maustaa se makunsa mukaan, niin ei tarvi ruikuttaa joka sapuskasta!
On vain melko vaikeasti saatavissa nykyään. Maatilojen puodeista kyllä saa, mutta esim tavaratalojen lihatiskin tuotteet on pääasiassa suojakaasupaskaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1006464
Nikkalassa vauhdilla nokka kohti taivasta
Mitähän Darwin sanoisi näistä 4 suomalaisesta, jotka kävivät Haparandan puolella näyttämässä, kuinka Suomi auto kulkee t303873törniöläiset kaaharit haaparannassa
isäpapan autolla kaahatta 270 km/h metsään https://www.lapinkansa.fi/nsd-kaksi-suomalaista-kuoli-kolarissa-haaparannall/283250Sitä saa mitä tilaa Perussuomalaiset!
https://yle.fi/a/74-20160212 SDP:n kannatus se vain nousee ja Keskusta on kolmantena. Kokoomus saanut pienen osan persu3761764- 331408
- 271340
Eelin, 20, itsemurhakirje - Suomalaisen terveydenhuollon virhe maksoi nuoren elämän
Yksikin mielenterveysongelmien takia menetetty nuori on liikaa. Masennusta sairastava Eeli Syrjälä, 20, ehti asua ensi471013Anteeksi kulta
En oo jaksanut pahemmin kirjoitella, kun oo ollut tosi väsynyt. Mut ikävä on mieletön ja haluisin kuiskata korvaasi, hyv11976Perttu Sirviö laukoo täydestä tuutista - Farmi Suomi -kisaajista kovaa tekstiä "Pari mätää munaa..."
Ohhoh, Farmilla tunteet alkaa käydä kuumana, kun julkkiksia tippuu jaksosta toiseen! Varo sisältöpaljastuksia: https:11900- 42879