mä olen kyllä niiiin yksinäinen

SinkkuÄiti28

Megayksinäisyys!
Ei jaksais tätä kyllä yhtään enää... olen pari vuotta sitten eronnut sinkkuäiti..
Hetki meni että erosta selviytyi mutta nyt kun alkaisi jo kaivata toista rinnalle niin ketään ei löydy mistään..tai sitten löytyy mutta juttu kaatuu johonkin sellaiseen tekijään johon ei periaatteessa pysty vaikuttamaan kuten työt vievät kauemmas esimerkiksi... en jaksa tätä yksinäisyyttä.. olen toki onnellinen nytkin, niin onnellinen kuin vain voi olla ja tyytyväinen periaatteessa tähän elämään mutta kyllä sitä aikuinen, kolmekymppinen nainen, kaipaa läheisyyttä, aikuisen ihmisen juttuseuraa iltaisin ja sitä että olisi jollekkin aikuiselle ihmiselle se tärkein...
Kokeiltu on löytää...vaikka ainahan mulle sanotaan että "älä eti, kyllä se tulee sitten kun vähiten odottaa" mutta v*tut...ei löydy! netissä olen ollu vajaa puoli vuotta, saldona yhden ihmisen kanssa treffit ja siitä ei sitten tullut mitään vaikka mukavaa oli puolin ja toisin...muut yhteydenottajat ovat joko lopettaneet yhteydenpidon tai sitten yhteydenottajat kuvittelevat selkeästi että sinkkuäiti hakee ensisijaisesti itselleen seksiseuraa eikä mtn muuta... TAI sitten miehet ovat eronneet kaksi hetkeä aiemmin ja sellaiseenkaan en sormiani upota...
En ole epätoivoinen asian suhteen, en siis kelpuuta ihan ketä vain sillä haussa on kuitenkin se loppuelämän kumppani.. Kuitenkin olen jo sen verta realisti ettei sitä havittele mitään mitä on vain leffoissa... sitä on vain pelko siitä, että elämä lipuu ohi..haluan kuitenkin vielä lapsia ja naimisiin ja löytää sen Sielunveljen.. jos sellaisia onkaan... ja koko aika tuntuu siltä että en kyllä löydä ketään mistään..
Toisekseen tuntuu että nykyään kun käy ulkona, kaikki mukavan oloiset miehet on jo varattuja! ja ystävilläkin on vain pariskuntia ystävinä... Kaverien iltoihin onkin mukava mennä ainoana sinkkuna.

48

635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap.

      ..ja ahdistus siitä kun avaat sosiaalisen median... ja sieltä pyllähtää seinälle hääilmoituksia, kihlajaisilmoituksia, vauvailmoituksia... argh!

      • se on hyvästit nyt

        lman naista ei voi elää joten minun aikani on tullut. Ei tässä yksinäisyydessä ole mitään hyvää. Naiset on nirsoja joten mun on parempi olla mullan alla.


    • 1+19

      Ei millään pahalla, mutta itse pysyisin kaukana sinusta noiden tekstien perusteella.

    • 18+5

      "pari vuotta sitten eronnut sinkkuäiti."

      Kamoon, yritätkö pilailla miedän kustannuksellamme tai jotain?

    • ap.

      Ai millä tavalla? Eikö sinkkuäitiä lasketa sinkuksi? Vai onko tälle palstalle kirjoittaminen kielletty jos on ollut sinkku vasta alle.. alle minkä ajan?

      Ja edelliseltä kirjoittajalta haluisinkin tietää että mikä tekstissäni oli luotaantyöntävä? Mikä siinä kertoi että olisin elämässäsi suuri peikko johon ei kannata tutustua?
      Purinkin tänne ärsytystäni enkä kirjoittanut seuranhaku ilmoitusta :D

      • 6+13

        Pilailetko?

        Esimerkiksi järkyttävät kirjoitustaidot, jotka ilmenivät epämääräisessä tekstimuurissa?

        Toiseksi, harva haluaa kenenkään elämään mitään yksinäisyyskuoppaa täyttämään.

        - Say "no" to needy people.


      • 18+5

        En ole kieltänyt sinua kirjoittamasta, eikä muutenkaan ollut tarkoitus loukata.

        Yksinäisyyspurkauksesi vain tuntui hiukan kummalliselta, kun on täältä lukenut yli 40v koskemattomista, ei ikinä seurustelleista ihmisistä, joiden on pakko heittää jo toiveet lasten hankkimisesta menemään. Vähän niinkuin miljonääri marisisi elämisen kalleutta kerjäläiselle.

        Tuo oli siis vain oma vastapurkaukseni, jonka kirjoitin vain hetken mielijohteesta.


    • nuorena viisas

      Ymmärrän tuskasi kyllä. Mielestäni oot tehnyt virheen, kun teit lapsen "väärän" ihmisen kanssa. En itse nuorena miehenä lähde isäksi toisen miehen lapselle helposti, tuskin ollenkaan. Lapsenteko on asia, joka pitäis miettiä niin tarkasti, ettei noin käy.

      • nuorena viisas

        lisään vielä, että olin treffeillä erään YH äipän kans kesäkuussa. Hän on 25 vuotias ja hänellä on kolmevuotias poika. Isä oli kadonnut jo raskauden alkuvaiheessa. Todella mahtava tilanne naisen kannalta. Yksin lapsen kanssa, isästä ei mihinkään. Olisiko helpompi suunnitella ja haaveilla tasapainoisesta arjesta sekä rakkaudesta lapsista ilman aikaisempaa lasta ?

        Lapsen elämä on oikein, lapsista pitää olla onnellinen, olipa tilanne mikä tahansa. Vaikea asia.


      • Spermat pyllyyn
        nuorena viisas kirjoitti:

        lisään vielä, että olin treffeillä erään YH äipän kans kesäkuussa. Hän on 25 vuotias ja hänellä on kolmevuotias poika. Isä oli kadonnut jo raskauden alkuvaiheessa. Todella mahtava tilanne naisen kannalta. Yksin lapsen kanssa, isästä ei mihinkään. Olisiko helpompi suunnitella ja haaveilla tasapainoisesta arjesta sekä rakkaudesta lapsista ilman aikaisempaa lasta ?

        Lapsen elämä on oikein, lapsista pitää olla onnellinen, olipa tilanne mikä tahansa. Vaikea asia.

        ei P-illuun


    • ap.

      Mielestäsi olen tehnyt virheen..niin mitä sitten? Osaatko muuttaa menneisyyttä? Jos et, niin kannattaa opetella semmoinen tyyli ettei toisen tehdyistä virheistä kannata mainita koska useimmiten ihminen tiedostaa itsekkin missä kohtaa on tehty virheitä..
      Lapsettomana ihmisenä on ehkä helpompi sanoa että "olisit miettinyt silloin"...kyllä sitä on helppo itsekkin jälkeenpäin kysellä itseltään että miksi sitä tekikään lapsen juuri tämän miehen kanssa, kun olisi voinut valita myös toisin... ja toisaalta taas koskaan ei voi elämästä tietää..
      Lasten tulo muuttaa ihmistä niin paljon ja joitain ei ollenkaan vaikka pitäisi ja näitä asioita ei voi ennustaa... Ja vaikka toinen olisikin sitoutunut ja miettinyt aioita tarkkaan, niin toisen puolesta et voi mennä sanomaan..toinen voi vakuuttaa olevansa valmis asioihin ja totuus onkin toinen.. Elämässä vain on asioita joihin et itse voi vaikuttaa..
      Kyllähän se minunkin haaveissani oli, se ydinperhe missä vanhemmat vanhenee yhdessä, ei erikseen..
      Ja tokihan se olisi helpompi löytää kumppani jos ei olisi lapsia ja ymmärrän aivan täysin ettei lapseton nuori mies halua lapsia suhteen mukana... tietysti.. Nuori ihminen jolla on maailma avoinna ja mahdollisuudet löytää parisuhde ja perustaa se oma perhe niin tottakai...täysin ymmärrettävää! Mutta minäpä en olekkaan enää nuori ja lapseton ja itse etsinkin seuraa miehistä joilla on jo elettyä elämää takana jotka ymmärtävät että myös naisella on oma eletty elämä takana...

      Ja varmasti löytyy niitä äitejä jotka etsivät lapsilleen "uutta isää" mutta sinulla ehkä "nuorena ihmisenä" on väärä kuva siitä, mitä sinkkuäidit hakevat.
      Itse en tunne yhtäkään sellaista sinkkuvanhempaa kuka hakisi lapsilleen uutta vanhempaa.. Kyllä meidän perheen lapsilla on jo isä sekä äiti eivätkä toista tarvitsekkaan.. Ja sen asian olen tehnyt selväksi näillekin kenen kanssa jtn pidempää on ollut...

      Ja edelliselle kirjoittajalle..onneksi kukaan ei kirjoitusasuni kanssa yhteen menekkään ja onneksi tulevaisuudessa mahdollisen kumppanin kanssa kommunikoimmekin puhein, emme kirjoittamalla :D mutta ehkäpä tuossa onkin sitten syy siihen miksi olen sinkku EDELLEEN...parempi mennä siis tarkistamaan deittiprofiilini....

      Ja mainitsemasi yksinöisyyskuoppa..hmm..piti oikein miettiä...mutta juu..ei... siis tunnen välillä (kuten nyt) suunnatonta yksinäisyyttä koska kaipaan vierelle toista ihmistä ja läheisyyttä kuten varmaan aika moni sinkku-ihminen... mutta se ei tarkoita sitä, ettäkö hakisin itselleni mitään kuopan täyttäjää ihan vain jostakusta... jos sellaista kaipaisin niin eiköhän minulle sellainen olisi jo löytynyt... vaan kun etsinkin sitä loppuelämän kumppania kuten varmaan sinäkin.. vaikea uskoa että minusta kumpuaisi mitään sellaista miehille, että olisin epätoivoinen sillä sitä nyt en todellakaan ole...siis toki minä haluan vielä lapsia ja tämän kumppanin mutta tämmöisiä avautumisia teen lähinnä ystävilleni, jos heillekkään... nyt anonyymina nettiin :D

      Ja hei, kaikkia ei voi miellyttää ja jos sinä karsit ihmisiä sen mukaan miten he kirjoittavat (joskin todettakoon vielä kerran että avautumiseni oli puhtaasti vain sitä, eikä seuranhakuilmoitus) niin en ihmettele miksi pyörit edelleen suomi24 sinkku-palstalla..moni helmi voi jäädä löytymättä ihan vain siksi ettei ole kirjoitustaidoiltaan lahjakas... ;)

      • kiuy

        niin, tilanteesi on vaikea koska jos mies ryhtyy suhteeseen kanssasi niin siinä ei tule mukana vain toisen miehen lapsi vaan myös tämä exäsi joka tulee aina olemaan mukana kuvioissa enemmän tai vähemmän, kuten kirjoitit, lapsellasi on jo isä. Harva mies haluaa ryhtyä tuohon karuselliin, edes sellainen eronnut mies jolla on jo lapsia. Hänkin etsii ensisijassa lapsetonta naista jonka kanssa aloittaa alusta.yh-äideistä on ylitarjontaa sinkkumarkkinoilla kun ei vaan ole kysyntää, tämä on kylmä totuus


      • nuorena viisas

        Ei paniikkia, mielipiteeni olikin minun. En oikeastaan toivokaan, että sitä pitäisi soveltaa sinun tilanteeseen. Menneisyyttä ei voi muuttaa, ja onhan sinulla ihana lapsi sieltä menneisyydestä. Ei se ole missään nimessä huono asia, kaikella vaan on varjopuolensa.

        Niin, ja varmasti löydätkin miehen itsellesi. Kaikki miehet eivät ole samaa mieltä minun kanssani siitä, onko sallittua saada lapsi suhteen mukana elämään. Joillekin se sopinee oikein hyvin, silloin kaksi sopivaa ihmistä ovat kohdanneet. :)

        Lähinnä sinun tilanteessasi ajatuksia herätti se, että treffaamani nainen tilitti aivan samoja kommentteja minulle.

        Et ole nuori ja lapseton? Lapsi sinulla on, olet myös nuori. 28 vuotta ei tee sinusta vanhaa.

        Lapsen biologinen isä tulee aina olemaan sinun ja lapsesi elämässä läsnä jossain määrin. Ja sitä kautta myös uuden miehesi elämässä. Ehkä tämäkin tuntuu lapsettomasta jollain tapaa.... ei ahdistavalta, mutta ajatuksia herättävältä. Miten itse mukautuisin tilanteeseen, jossa biologinen isä tuo lasta yhteiseen kotiin. Leikit jatkuu taas, ensiviikolla sitten uudelleen iskän luo. Njaa...

        Onnea kumppanin etsintään, minun kommetteja ei kannata ottaa vakavasti. Sinä löydät hyvän miehen aivan varmasti, tuskin on kiinni ainakaan ujoudestasi. Taidat olla melkoisen puhelias tyyppi.

        ps. En ole sinusta juurikaan nuorempi.


      • buffthemagic

        Kaikki mitä kirjoitat on hevonkukkua. Tiedämme kyllä, ettei jälkiabortti ole laillinen, mutta hei haloo, tässä nyt muutkaan tehnyt lapsia summamutikassa
        ja tässä on tulos. Laillasi yksinäinen ja kyrpiintynyt mies,
        mutta siitä huolimatta molemmilla on mahdollisuus.
        Olen muutaman yh:kanssa pitänyt perhettä yllä lukuisia vuosia ja ei se ainakaan helpota, että tyrmäät sen jo ilmoituksessa pois ympyröistäsi..Jokainen mies haluaa olla isä,myös sinun lapsillesi..Koita nyt tajuta edes se.

        Sitä en osaa sanoa kummalla on helpompi päästä maaliin
        niin pätevä tässä en ole, mutta lapsia ei ole ...Ja siihen on syynsä.
        Olisin samassa kusessa kuin sinä nyt! Perhesuunnitelu on juuri sitä ,että katsoo jääkö se toinen siihen eikä tehdä niitä lapsia jokaisen vastaantulevana kanssa TOSIN..Olisipa ne nyt minullakin tehty jos heti olisin ilman kumisukkaa pujottanut..Vaikea sanoa kumpi kusi enempi omaan puuroonsa,vai molemmat ?
        Eikä se.. Tässä iässä on viimeset ajat tohon leikkiin lähteä ja väkisinkin miettii, että onko se sen arvoista, että kiireellä tässä joutuu itsekkin valitsemaan ja valinta voi olla väärä..aika näyttää tosiaan.


      • Wörkkeri
        kiuy kirjoitti:

        niin, tilanteesi on vaikea koska jos mies ryhtyy suhteeseen kanssasi niin siinä ei tule mukana vain toisen miehen lapsi vaan myös tämä exäsi joka tulee aina olemaan mukana kuvioissa enemmän tai vähemmän, kuten kirjoitit, lapsellasi on jo isä. Harva mies haluaa ryhtyä tuohon karuselliin, edes sellainen eronnut mies jolla on jo lapsia. Hänkin etsii ensisijassa lapsetonta naista jonka kanssa aloittaa alusta.yh-äideistä on ylitarjontaa sinkkumarkkinoilla kun ei vaan ole kysyntää, tämä on kylmä totuus

        Tunnekylmän ihmisen empatiakyvytön vastaus, puhdas omiin ajatuksiin perustuva hypoteesi. Suomeksi mielipide. Onneksi ei yleinen mielipide, vaan ihan yksittäinen.

        Olen eronnut mies, jolla on lapsia. Harmistuttaa, että joku yksittäinen "pässi" stereotypioi muiden ihmisten mielihaluja sen paremmin perustelematta, mihin kommentit perustuu. Faktoihin, tilastoihin yms.? Kommentistasi huolimatta, ap:n tarina oli mielestäni koskettava ja pystyn samaistumaan tunnetasolla siihen. Minäkö vässykkä? Hmm.. Jääköön arvoitukseksi!!


      • niiiin
        Wörkkeri kirjoitti:

        Tunnekylmän ihmisen empatiakyvytön vastaus, puhdas omiin ajatuksiin perustuva hypoteesi. Suomeksi mielipide. Onneksi ei yleinen mielipide, vaan ihan yksittäinen.

        Olen eronnut mies, jolla on lapsia. Harmistuttaa, että joku yksittäinen "pässi" stereotypioi muiden ihmisten mielihaluja sen paremmin perustelematta, mihin kommentit perustuu. Faktoihin, tilastoihin yms.? Kommentistasi huolimatta, ap:n tarina oli mielestäni koskettava ja pystyn samaistumaan tunnetasolla siihen. Minäkö vässykkä? Hmm.. Jääköön arvoitukseksi!!

        tuo kirjoitus oli turha yleistys koska yh-isillä on varmaan samat vaikeudet, lapsettomat naiset miettivät tarkasti haluavatko alkaa äidiksi toisen naisen lapsille. Ja on monia lapsettomiakin miehiä jotka ottaisivat mielihyvin yh-äidin puolisokseen mutta mielestäni aloituksesta paistoi hieman läpi se että ap on aika valikoiva ja miehen ulkonäkö hänelle hyvin tärkeä joten monet luonteeltaan sopivat miehet varmaan putoavat pois heti kättelyssä koska eivät täytä ap:n ulkonäkökriteerejä


    • kauheeta

      yhyyy...jo KAKSI vuotta sinkkuna. Yhyy

    • stemppiä sinulle

      Jos olet mätisäkki eli paksukainen?
      Jos et niin sitten se juttu kaatuu noihin lapsiin...

      Mutta se ei tarkoita, etteikö joskus voisi käydä säkä.

    • Wörkkeri

      AP:lle

      Älä hyvä ihminen provosoidu näistä negatiivisista vastauksista. Olen mies, kahden lapsen isä ja yhteishuoltaja. Minulla on hyvin samanlaiset tuntemukset yksinolosta. Välillä tuntuu, että sydän tulee ulos rinnasta, kun kaipaa parisuhdetta ja kumppanuutta, aikuisen ihmisen seuraa tavallisessa arjessa (exää en kaipaa). Kai sitä itsekseenkin pärjäilis ja pärjäileekin, mutta...

      Muista, että saadut/tehdyt lapset eivät todellakaan ansaitse olla syytettyjen penkillä "väärinä valintoina". Ne ovat vain näiden kommentoijien kommentteja ja liekö edes mielipiteitä, katkeraa piruilua. Minä en ainakaan koe valinneeni väärin, vaikka avioliittoni päättyi eroon. Lapseni eivät ole "väärä valinta".

      Toivon vilpittömästi sinulle, kuin myös itselleni hyvän elämänkumppanin löytymistä. Antaa muiden provosoida, mutta ei provosoiduta :)

      • Noo kattoo sitä

        Et sinä kyllä mikään mies ole vaan lapsi.


    • Itse olen kyllä ap:tä vajaat pari vuotta vanhempi jos tuo 28 tarkottaa ikää... mutta siis itsekin etusijassa katselen lapsetonta naista, koska toistaiseksi en lapsia halua ja itsellänikään ei lapsia ole.

      Vinkkinä vaan että kannattaa ap:n katsella niitä miehiä joilla on itselläänkin lapsia, he kun luullakseni ymmärtävät tilannetta.

    • Ei kukaan voi tietää

      Eipä sinulle kukaan voi sanoa muuta kuin että kumppani löytyy jos on löytyäkseen. (Minulle sanottiin niin ensimmäistä kertaa varmaan 30 vuotta sitten eikä vielä ole ollut löytyäkseen.) Pidä silmät auki, liiku ihmisten ilmoilla ja etenkin sellaisissa paikoissa, joissa on lastensa kanssa liikkuvia eronneita miehiä. Ja pidät pään kylmänä tällaisilla sinkkupalstoilla, joilla liikkuu yksinhuoltajanaisia vihaavaa porukkaa, joiden herkkua on saada toinen pahoittamaan mielensä.

      Kokemuksesta ehdotan, että teet elämästäsi sellaisen kuin haluaisit sen olevan jos et koskaan löytäisikään kumppania. Viihdyt siis lapsesi kanssa kaksin etkä tee tai jätä tekemättä mitään siinä toivossa, että joskus sinulla on kumppani "tekemisseurana". Minä olen tehnyt juuri niin enkä kadu hetkeäkään.

      Tunnen työympäristössäni monta uusioperheen isää, mukavia tyyppejä kaikki. Olen joskus ihmetellytkin sitä, kuinka yleistä tuntuu olevan erota ensimmäisen lapsen jälkeen, löytää uusi kumppani ja kasvattaa perhettä vähän lisää. Ei se helppoa ole, mutta eihän mikään muukaan pitkä projekti aina ole. Tsemppiä siis ja tee ensin itsestäsi ja lapsestasi hyvin viihtyvä parivaljakko ja katso sitten, mitä jatkossa seuraa.

      • olta lepo

        Koskaan tullut mieleen, ettei kukaan vihaa esim yh-vanhempia, vaan eivät vain voi sietää heitä? Ihan samalla tavalla kun, et itse haluaisi 300 kg painoista vastakappaletta tai esim rajusti vammaista? Kaikki terävä ei ole ilkeämielisyyttä vaan ihan aidosti makuasioita. Ja silloin mikä sinä olet niitä tuomitsemaan?


      • AP.

        Olen onneksi oppinut elämään ja menemään kohti niitä haaveita mitä on ja alkanut rakentamaan sitä elämää mitä haluan.. juuri kuten kehoititkin...tätä tarkoitinkin kun ilmaisin etten ole epätoivoisesti etsimässä miestä jne.. sitä vaan kaipaa juurikin sitä kumppania...


      • Ei kukaan voi tietää
        olta lepo kirjoitti:

        Koskaan tullut mieleen, ettei kukaan vihaa esim yh-vanhempia, vaan eivät vain voi sietää heitä? Ihan samalla tavalla kun, et itse haluaisi 300 kg painoista vastakappaletta tai esim rajusti vammaista? Kaikki terävä ei ole ilkeämielisyyttä vaan ihan aidosti makuasioita. Ja silloin mikä sinä olet niitä tuomitsemaan?

        Mikä ero sinun mielestäsi on ilmauksilla "vihaa" ja "ei voi sietää"? Luepa vähän lisää tätä palstaa ja katso, mitä yksinhuoltajista täällä sanotaan ja erityisesti miten se sanotaan.


    • atm aina.

      Mä olen kans yksinäinen. Ei ole kavereita edes eikä mitään. Olen heelvetisti hakenut töitä mut eipä sitäkään saa eikä haastatteluihin edes kutsuta. Asn aika pienella paikkakunnnalla et sekin vaikuttaa. No mut yksinään vietän aikaa 24/7.

    • still alone

      Tällä palstalla tuomitaan yksinhuoltajaäidit armotta. Siksi tämä ei ole paras palsta asian puimiseen joskin sitä jää miettimään, että mikä sitten olisi oikea palsta asialle. Olen itsekin kirjoittanut tälle palstalle asiasta monta vuotta sitten ja samaa lokaa tuli silloinkin niskaan.

      Miehen löytäminen on tosi paljon vaikempaa, kun on jo lapsi entuudestaan. Moni sellainenkin mies, jolla on jo lapsia, haluaisi lapsettoman naisen, jotta olisi sitä aikaa, jolloin ei ole kenenkään lapsia nurkissa. Jos kuitenkin lapsesi on hyvin kasvatettu ja olet mukava & kohtuullisen näköinen, niin todennäköisyys kasvaa, jotta voisit löytää uuden kumppanin. Aika moni sinun ikäinen on kuitenkin vasta siinä ensimmäisen lapsen tekoiässä, joten todennäköisesti sinun pitäisi katsoa hieman vanhempaa miestä 35-40 -v ikäluokasta.

      Olen ollut sinkkuna lähemmäs 10 vuotta ja huonolla menestyksellä on miestä löytynyt juuri noista syistä, jotka mainitsit. Yhden yön juttua löytyisi, mutta sitä en halua. Uusintakierroksilla olevat ovat taas erittäin kriittisiä ulkonäön, luonteen ym. suhteen, joten YH on heti huonomassa asemassa verrattuna lapsettomaan, nuorempaan jne. Jos sinä itse olet valmis hankkimaan vielä lisää lapsia, niin silloin on paremmat mahdollisuudet löytää mies.

      Tsemppiä matkaan. Yritä vaan jatkaa etsimistä netin kautta sekä esim. työpaikan kautta. Moni uusiosinkku löytää elämänkumppaninsa työpiireistä.

      • chjkfdjvzflkmvflldbn

        Ap älä välitä näiden typeristä kommenteista, täällä pyörii naisvihaajia, ikuisia peräkamarinpoikia.

        Itse tapasin unelmamiehen, kun olin yh ja yli nelikymppinen. Ihan käsittämättömällä tuurilla, ja hän on paitsi komein, myös seksikkäin, kunnollisin, kiltein, ihanin mies mitä olen koskaan elämässäni tavannut. Lapsettomana sinkkuna en iknä tavannut hänentasoistaan miestä, eli on ihan puppupuhetta, että yh:n muka pitäisi ryhtyä tinkimään mistään kriteereistään. Ei tarvitse!

        Kannattaa katsella miehiä, joilla on itsellän lapsi, ja jotka ovat vaikka vähän vanhempia, sellaisia jotka tuntevat lapsiperheen arkea. Minusta nimenomaan eronneet miehet ovat parhaita tässä mielessä, varsinkin jos heidän kaverinsa ovat perheellisiä. Heillä on kova tarve löytää uusi suhde, ja vakiintua uudelleen. Parhaassa tapauksessa kaverinsakin kannustavat löytämään uuden naisen ja saamaan ns uuden perheen, toisin kuin nuorilla miehillä kaverit kannustavat bilettämään ja sinkkuelämään.


      • Kaveriton nussimaton
        chjkfdjvzflkmvflldbn kirjoitti:

        Ap älä välitä näiden typeristä kommenteista, täällä pyörii naisvihaajia, ikuisia peräkamarinpoikia.

        Itse tapasin unelmamiehen, kun olin yh ja yli nelikymppinen. Ihan käsittämättömällä tuurilla, ja hän on paitsi komein, myös seksikkäin, kunnollisin, kiltein, ihanin mies mitä olen koskaan elämässäni tavannut. Lapsettomana sinkkuna en iknä tavannut hänentasoistaan miestä, eli on ihan puppupuhetta, että yh:n muka pitäisi ryhtyä tinkimään mistään kriteereistään. Ei tarvitse!

        Kannattaa katsella miehiä, joilla on itsellän lapsi, ja jotka ovat vaikka vähän vanhempia, sellaisia jotka tuntevat lapsiperheen arkea. Minusta nimenomaan eronneet miehet ovat parhaita tässä mielessä, varsinkin jos heidän kaverinsa ovat perheellisiä. Heillä on kova tarve löytää uusi suhde, ja vakiintua uudelleen. Parhaassa tapauksessa kaverinsakin kannustavat löytämään uuden naisen ja saamaan ns uuden perheen, toisin kuin nuorilla miehillä kaverit kannustavat bilettämään ja sinkkuelämään.

        "jos heidän kaverinsa ovat perheellisiä. Heillä on kova tarve löytää uusi suhde, ja vakiintua uudelleen. Parhaassa tapauksessa kaverinsakin kannustavat löytämään uuden naisen ja saamaan ns uuden perheen, toisin kuin nuorilla miehillä kaverit kannustavat bilettämään ja sinkkuelämään."

        Vitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitunvitun VITTUUUUUUU!!!


    • lapseton n

      Mun tuttava, jolla on neljä lasta, löysi netin kautta miehen, jolla kolme lasta.
      Nyt ovat olleet jo monta vuotta naimisissa.
      Itse ottaisin ihan mielelläni myös miehen, jolla on lapsia, vaikka itse olen lapseton.
      Minusta se olisi vain siunaus.

    • Haaveita vain.

      Juu-u. Itse olen aika lailla luopunut toivosta löytää mies, vaikka olen vasta tosi nuori.

      Saan kyllä huomiota miehiltä, mutta kukaan ei oleta minun olevan äiti, ja sitä paitsi kaikki hakevat muutenkin vain seksiä.. Mut olen aika vaativa miesten suhteen....En siedä irtosuhteita harrastaneita miehiä(näitä on nykyään lähes kaikilla!) ja miehiä, joilla lapset on yhteishuoltajuudella, koska en halua kenenkään exiä pyörimään jalkoihini. Yksinhuoltajaisät käyvät, mutta näitä ei juuri ole. Ulkonäöllä ei taas ole mulle paljoakaan merkitystä, koska kaikki me kuitenkin rypistytään,, ja sitäpaitsi oma kumppani on aina se komein ja rakkain.

      Monta pidempääkin parisuhdetta läpikäyneet ihmiset ovat useimmiten kykenemättömiä koko elämän kestävään parisuhteeseen... joten en ala suhteeseen, jossa joudun mahdollisten vastoinkäymisten kohdalla jätetyksi, koska parisuhteen eteen ei nykyään jakseta nähdä vaivaa ja tai/hän on kyllästynyt aikaisempaan kumppaniin, joten kyllästyy varmasti minuunkin.

      Mulla on nuori lapsi, ja tämän isä heitetty pellolle eikä toivottavasti koskaan tavata. Lapseni ei oltu suunniteltu, vaan e-pillerit eivät toimineet ja aborttia en terveelle lapselleni ikinä tekisi. Varsinkaan kun parisuhde oli kestänyt useita vuosia. Isänsä oli kiltti ja rakastettava ihminen, kunnes paljaistui jotain joka otti koko pohjan suhteelta. Onneksi asia kävi ilmi näin aikaisessa vaiheessa, olisin hyvin voinut elää jopa vuosikymmeniä henkilön kanssa, joka ei ollut sitä mitä väitti.

      Vaikka menneisyyttä ei pitäisi surra, niin minä suren kyllä hieman sitä että ex vei oman itsekkyytensä, tai mitä nyt ikinä olikaan, tähden multa mahdollisuuden sellaiseen kumppaniin, joka oikeasti haluaisi uskollisen ja elinikäisen vaimon, ja jota rakastaisi..Olin miehelleni vain kulissi.

      Nyt hyvät miehet on jo viety, ne elää onnellisesti parisuhteissa, ja loput hyvät jotka ovat jäljellä, tuskin haluavat naista jolla on lapsi. Olen vain se säälittävä yh-mamma, joka teki lapsen kusipään kanssa omaa tyhmyyttään, eikö niin? Ei ketään tunnu kiinnostavan se millainen oikeasti olen, kun olen kaikkien mielestä epäonnistunut naisena kun en osannut ihan tavalliselta vaikuttavan mieheni ajatuksia lukea. Ja vain pienen sattuman kautta sain selville maailman kamalimman valheen joka parisuhteessa voi olla. Joten haukkukaa ihan rauhassa, itsetuntoni on jo niin alhaalla että te sitä tuskin enää voisitte pahentaa.

      Vaikka haaveilen elämänkumppanin löytymisestä, uskon etten sellaista tule koskaan löytymään enää. Mun juna meni jo kauan sitten kun astuin väärään junaan. En jaksaisi vaihtuvia parisuhteita - niitä kyllä löytää jos haluaa...Kestävää parisuhdetta ei taas enää löydä. Rakkaus ja parisuhde on sellainen asia mulle, jota en ikinä heittäisi pois. Mutta kestävään suhteeseen tarvittaisiin se toinenkin samoin ajatteleva ihminen, ja sellaisen löytäminen on mahdollisuuksiltaan lähes olematon. Etenkin kun olen niin ujo, enhän edes osaa puhua tuntemattomille. Nyt enää voin vain kasvattaa lapseni hyvin ja kuluttaa muun elämäni niin nopeasti kuin ikinä pystyn. Yksin.

      • -M-

        En osaa varmaankaan sanoa mitään mikä auttaisi mutta kirjoituksesi oli koskettava ja täytyy vain todeta itsestäänselvyytenä että olet olosuhteiden uhri. Jos miehen rooli sinkkumarkkinoilla on joskus vaikea, niin samanlaista problematiikkaa joudut sinäkin epäilemättä kohtaamaan. Pitää vaan keskittyä niihin asioihin joihin itse pystyy vaikuttamaan ja toivoa parasta aina kun suinkin jaksaa.


    • ätämihater

      Lapset kurppuuttavat, kun hankkii lapsia, valitsee kurppuuden. Ätämiys, peräkammarinpoikuus ja luuserius ovat omia valintoja, niin myös lasten hankkiminen. Yhäreitä on ollut jo vuosikymmenet, heidän yksinäisyydestään on puhuttu. Yhdellekään naiselle ei ole yllätys, että yksinäisyys on raastavaa, kun päättää valita lasten hankkimisen.

      Noin puolet avioliitoista päättyy eroon, ei siis ole epäilystäkään, etteikö tähän olisi kannattanut varautua, tupakointi on melko hölmöjen hommaa, siinä riski kuolla tavan aiheuttamaan sairauteen on samaa luokkaa; noin puolet.

    • älä itse liisa.

      Naiset ei löydä miestä koska on nirsoja ulkonäön suhteen. Muuten miehiä olisi jonoksi asti ovesi takana. Tavis siis ei kelpaa eikä omillaan toimeentuleva opiskelija tai työtön. Turha lässyttää et ei löydy ketään.

    • pilkunviilaajaaaaaaa

      Taas tuo sanahirviö: sinkkuäiti. Et sä mikään sinkku ole, kun sulla on lapsi.

      • ap.

        Olenko siis "yhteishuoltajaäiti"?
        Mikä siis tässä tapauksessa erottaa minut parisuhteessa elävästä äidistä? kun kuitenkaan en myöskään ole yksinhuoltajaäitikään joten YH:ksi en voi itseäni kutsua :D


      • 20+5
        ap. kirjoitti:

        Olenko siis "yhteishuoltajaäiti"?
        Mikä siis tässä tapauksessa erottaa minut parisuhteessa elävästä äidistä? kun kuitenkaan en myöskään ole yksinhuoltajaäitikään joten YH:ksi en voi itseäni kutsua :D

        Pyrimme käyttämään tällä palstalla treffisivujen terminologiaa, eli sinkku ja eronnut ovat toisensa poissulkevat vaihtoehdot.


      • ap.
        20+5 kirjoitti:

        Pyrimme käyttämään tällä palstalla treffisivujen terminologiaa, eli sinkku ja eronnut ovat toisensa poissulkevat vaihtoehdot.

        Hmm... jos treffipalstalla lukee miehestä "eronnut" niin se kuulostaa minun korvaani lähinnä siltä ettei ole vielä sinut sen asian kanssa että todellisuudessa sitä ollaan ihan sinkkuja... ja siltä ettei erosta olla vielä yli...
        miksi pitää erotella "eronnut" ja "sinkku"? Mitä eroa näillä käytännössä on? Tätä olen miettinyt myös tuolla treffipalstan puolella...
        Kirjoittaako lapseton, 6 v. avoliitosta eronnut ihminen itsestään eronnut vai sinkku?
        Jos kirjoittaa sinkku, niin määritteleekö tämän siis se, onko lapsia vai ei? Entä jos olet eronnut lapsettomasta avioliitosta?
        Entä jos oletkin elänyt parisuhteessa 6 v. mutta et avoliitossa?
        ;)


      • single mom
        ap. kirjoitti:

        Hmm... jos treffipalstalla lukee miehestä "eronnut" niin se kuulostaa minun korvaani lähinnä siltä ettei ole vielä sinut sen asian kanssa että todellisuudessa sitä ollaan ihan sinkkuja... ja siltä ettei erosta olla vielä yli...
        miksi pitää erotella "eronnut" ja "sinkku"? Mitä eroa näillä käytännössä on? Tätä olen miettinyt myös tuolla treffipalstan puolella...
        Kirjoittaako lapseton, 6 v. avoliitosta eronnut ihminen itsestään eronnut vai sinkku?
        Jos kirjoittaa sinkku, niin määritteleekö tämän siis se, onko lapsia vai ei? Entä jos olet eronnut lapsettomasta avioliitosta?
        Entä jos oletkin elänyt parisuhteessa 6 v. mutta et avoliitossa?
        ;)

        Minäkin käytän itsestäni termiä sinkkuäiti, koska se kuvastaa perhe- ja parisuhdestatukseni täydellisesti. Olisi hankalaa käyttää termiä "eronnut yhteishuoltajuudessa elävä äiti, joka etsii uutta parisuhdetta". Ainakin omassa ikäluokassani (40-50 -v ikäiset) on enemmän normi kuin poikkeus, että niitä lapsia on. Omasta mielestäni vaihtoehdot ovat sinkku tai sinkkuäiti/sinkkuisä.

        Ehkä eronnut-titteliä käyttää ne, jotka haluavat osoittaa, etteivät ole peräkammarin poikia tai jotka ovat juuri hiljattain eronneet. Itse en missään tapauksessa käyttäisi itsestäni termiä eronnut, koska sinkkuäiti pitää sisällään sen, että olen eronnut edellisestä parisuhteestani.


    • gsyisgiysguöisuigö

      Tää palsta on valitettavasti ihan liian täynnä naisia vihaavia vajakkeja tuollaisen tilanteen puntarointiin. Ei ne mistään mitään tajuu - kunhan jotain horisee pillereiden ja viinan keskeltä.

    • Shark Mac

      Sun tasos on laskenut. Laske rimaa. Lakkaa haluamasta sielunveljeä ja naimisiin...raskaaksihan nainen pystyy hankkiutumaan niin kauan kuin munasia piisaa, useinmiten. Loppuelämän kumppani? Se on jokapäiväinen tavoite, jota on ihan turha ajatella siinä vaiheessa kun ei edes ole käynyt treffeillä kenenkään kanssa.

      Se, että kaipaat juttuseuraa ja hellyyttä ei tarkoita, että sitä olisi sulle (enää) tarjolla. Nyt realiteetit käteen ja pois sieltä pilvilinnoista. Voit toki koittaa nostaa tasoasi ulkonäkökeinoin ja tietysti persoonaa muuttamala positiivisemmaksi. Mutta vaatimuksiasi joudut alentamaan. Näin menee säännöt.

      • ressikkä

        Omasta mielestäni toive sielunkumppanuudesta tarkoittaa sitä, että moni mies skippaa netti-ilmoituksen kokonaan. Sielunkumppanuus on aika harvinaista ja sen toivominen helposti osoittaa, että naisella on erittäin kovat kriteerit miehen suhteen. Siksi on parempi pysyä sellaisista ilmoituksista erillään.

        Noin niin kuin ylipäätään ihmisillä on hirvittävän kovat kriteerit ja heti jo ekoilla treffeillä ekan parin minuutin aikana pitäisi tehdä lähtemätön vaikutus. Ehkä ihmiset luottavat (sokeasti?) niin vahvasti ensivaikutelmaan, että sitä on vaikea muuttaa. Ei anneta mitään mahdollisuuksia siihen, että voisi esitellä rauhassa itseään, että kuka on, mistä tykkää ja mitä elämältään haluaa. Ei ihme, jos on ekoilla treffeillä ihan paineessa ja stressaantunut.


      • ap.
        ressikkä kirjoitti:

        Omasta mielestäni toive sielunkumppanuudesta tarkoittaa sitä, että moni mies skippaa netti-ilmoituksen kokonaan. Sielunkumppanuus on aika harvinaista ja sen toivominen helposti osoittaa, että naisella on erittäin kovat kriteerit miehen suhteen. Siksi on parempi pysyä sellaisista ilmoituksista erillään.

        Noin niin kuin ylipäätään ihmisillä on hirvittävän kovat kriteerit ja heti jo ekoilla treffeillä ekan parin minuutin aikana pitäisi tehdä lähtemätön vaikutus. Ehkä ihmiset luottavat (sokeasti?) niin vahvasti ensivaikutelmaan, että sitä on vaikea muuttaa. Ei anneta mitään mahdollisuuksia siihen, että voisi esitellä rauhassa itseään, että kuka on, mistä tykkää ja mitä elämältään haluaa. Ei ihme, jos on ekoilla treffeillä ihan paineessa ja stressaantunut.

        Hei siis minä nyt mietin että mistä kohtaa te luette sen, että kirjoittaisin deittiprofiiliini että haen sielunveljeä? Minä toki kaipaan sellaista kenen kanssa juttu toimii ja tarkoitan sielunveljeydellä juurikin tätä :D tai että olisin kovinkin vaativa ulkonäön suhteen? Höpö höpö, tottakai ulkonäkö merkitsee, sen verran että kyllä ihmisessä pitää joku asia kolahtaa mutta ei se sitä tarkoita että treffikumppanin pitäisi olla Unelmien Poikamies tms.
        Ihan tavallinen mies minulla, kaikkine vikoineenkin on hakusessa...
        Ja deitti-ilmoitukseeni tuskin laitan "epätoivoinen sinkkuäiti etsii sielunveljeä poistamaan yksinäisyyden ja tuomaan läheisyyttä. Haluan naimisiin ja lapsia ja sitoutua mahdollisimman pian!" :D
        ja vaikka koen tätä yksinäisyyttä välillä, niin en todellakaan epätoivoisesti etsi kumppania ja näin ollen vaikea myöskään uskoa että antaisin tällaista kuvaa treffikumppanilleni :D Yksinäisyys vaan välillä ärsyttää niin paljon.

        Kriteereistäni en ole valmis luopumaan, sillä ne asiat mitä kumppaniltani vaadin ovat niin oleellisia asioita ja laskettavissa yhden käden sormilla.. (siis alkoholin käyttö, uskollisuus, rehellisyys......)


    • etsitaan

      Varmaankin aika moni tuossa iässä alkaa olemaan varattu, niin miehistä kuin naisistakin, mutta kyllä niitä vapaitakin löytyy. Ainaskaan tuntemani sinkkuäidit eivät kovin montaa vuotta ole yksin joutuneet olemaan, ja pari vuotta on vielä suhteellisen lyhyt aika. Yksi löysi töistä, toinen netistä. Kaverinikin (29v) kihlautui vähän aikaa sitten sinkkuäidin kanssa ja saivat myös perheen lisäystä, (en kyl tiedä missä tapasivat, veikkaisin baaria).

      Must kuitenkin tuntuu ett tuossa iässä aika iso osa porukasta menee uuteen suhteeseen melko nopeasti vanhan loputtua, jopa lennosta, joten jos kovin isoa suojarajaa pidät edellisen suhteenlopumista toisen osalta, niin voi kyl vaikeuttaa löytymistä ja etsintää.

    • ~iscis

      Ehkä sun pitää olla vaan mulkerompi. Se houkuttaa miehiä, jostain tuntemattomasta syystä.

    • vgffttrgvxfgh

      Se että on yh ei ole mikään este vaan enemmänkin apinasuodatin. Pariutumiseen, niinkuin mihin tahansa, auttaa aktiivinen ja etenkin positiivinen asenne.

    • Reipas Mies

      Ap, lienee yhä fakta että Suomessa on yllin kyllin vapaita miehiä tarjolla, mutta kuten huomannet, laadukkaimmat on varattuja, vankilassa, merimiehiä tai playboita jotka eivät vakiinnu. Mitä laadukkaampi mies, sitä nuorempana pääsee hääkakkua maistamaan. Jokin mättää jos et treffi tarjouksia saa enemmän. Lapsi ei mielestäni ole syy tuollaiseen flaksiin.

      Kuitenkin 30v mies ei ole henkisesti niin gubbe ole vielä että välttämättä uusioperhe olisi se ainut vaihtoehto parisuhteeseen jos lapsetonta naista ei saakkaan. Eli myös hiukan vanhemmat miehet voivat kiinnostua tosi tarkoituksella enemmän etenkin jos perheen laajennus innostaa uudella kokoonpanollakin yhä.

      Mun mielestä on sääli että on raflat pullollaan hyvin puhuvia iskijämiehiä jotka tosi tilanteessa luikkivat karkuun kuin pelokas pikkupoika.

      • ap.

        No eikun sitten vaan miettimään että mikä hitto minussa mättää...


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      131
      2931
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      499
      2699
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      111
      2111
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1731
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      49
      1381
    6. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      66
      1377
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1293
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1165
    9. Kuusijärven kuolemanloukku

      Kuusijärven hukkumisonnettomuuden mahdollisti uimarannan laiturirakennelma, rakennelma jota ei missään tapauksessa siell
      Maailman menoa
      98
      1151
    10. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1146
    Aihe