hesarista joukkoirtisanoutumiset, paula Salovaara

ym. lähtivät

hesarista joukkopako.
Paine Yle:n verorahavirkoja kohtaan kastaa.

yle:
UUTISET
TALOUS
Talous 25.7.2013
Helsingin Sanomien johdosta joukkopako
Irtisanoutumisestaan kertoivat torstaina mikroblogipalvelu Twitterissä Reetta Räty, Ville Blåfield ja Paula Salovaara
Kolme Helsingin Sanomien johtoportaaseen kuuluvaa työntekijää on irtisanoutunut lehden palveluksesta.

Irtisanoutumisestaan kertoivat torstaina mikroblogipalvelu Twitterissä Reetta Räty, Ville Blåfield ja Paula Salovaara.

Räty ja Salovaara ovat lehden toimituspäälliköitä, Blåfield puolestaan kehityspäällikkö."

11

209

  Vastaukset

  • Tiedättehän lastenleikin nimeltä "organisaatiouudistus". Mukana olevat kuljeskelevat laulellen ympäriinsä , mutta yhtäkkiä laulu loppuu ja kaikki ryntäävät varaamaan itselleen paikan. Tuoleja on kuitenkin vähemmän kuin osallistujia, ja ilman paikkaa jääneet joutuvat pois.Laman aikana opittiin leikin säännöt, ja nythän HS itsekin varoittelee, ettei heillä hyvin mene. Joko sielläkin laulut loppuvat?

   • .

    "Suomen rikkaimmaksi kutsuttu Antti Herlin johtaa puhetta kahdessa kotimaisessa pörssiyhtiössä, tämän merkinnän keskiössä olevassa Sanomassa sekä hissi- ja liukuporrasyhtiö Koneessa, jota käsittelin edellisessä blogimerkinnässä.

    Viimeksi mainitussa yhtiössä hissi vie jatkuvasti ylöspäin, ensin mainitusta on sen sijaan vaijeri katkennut, ja viimeaikaisen syöksyn jälkeen ollaan parhaillaan jo parkkitunnelissa. Herlinin puheenjohtamilla liiketoiminnoilla johtajineen on siis eroa kuin maksullisella osakeannilla ja kasvavalla osinkovirralla."

    http://www.nordnetblogi.fi/sanoma-vapaapudotuksessa-strategiamuutos-odotettavissa-konsulttien-lomien-jalkeen/25/07/2013/

    .


  • Hesarin svekopäälliköt näköjään savustettiin ulos! Voi olla, että johto kyllästyi heidän svekoiluunsa. Hesarin imago on sen takia heikko suomalaisten keskuudessa. Jotain oli tehtävä.

   Voi olla myös, että uusi patruuna Antti Herlin teki ratkaisun. Antti on kait isänsä Pekan tavoin suomenmielinen.

   • Niin kauan kuin hesari julistaa pakkoruotsalaisuuden ilosanomaa niin saa minun puolestani upota ja syvälle. Minä luen sillä välin maaseudun tulevaisuutta.


   • 31. kirjoitti:

    Niin kauan kuin hesari julistaa pakkoruotsalaisuuden ilosanomaa niin saa minun puolestani upota ja syvälle. Minä luen sillä välin maaseudun tulevaisuutta.

    Olet oikeassa. Pelkkä hiljaisuus kieliasioissa ei riitä, vaan Hesarin pitää selvästi irtisanotua pakkkoruotsituksesta. Ja se pitää näkyä myös lehden uutisoinnissa ja kommenteissa. Vasta sitten on tilausten aika.


  • Salovaara petasi jo keväällä asemiaan rkp-mediassa, julkaisemalla kaksikielisen sivun vihasta, jota ruotsinkieliset toimittajat saavat kokea.

  • Noille kolmelle on varmaan hyvät olot tulossa, koska mielistelivät suomenruotsalaisia.

   Ehkä päätoimittaja Venäläinen nuhteli heitä heidän puoluellisuudesta.

  • Mielenkiintoista, sillä jokin aika sitten sanoin irti kaikki Sanoma Oy:ltä tilaamani lehdet Helsingin Sanomista alkaen. Ehkä niitä lehden tilausten peruutuksia sittenkin tuli useampia kuin yksi? ;-)

   Kansalaisaloitteen http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi kannattajien määrä on alkanut nousta nopeasti sekä nettikeräyksenä että jalkatyönä. Tänään ylitettiin 42.000 raja. On todennäköistä, että tämä eduskunta saa pohdittavakseen ruotsin kielen opetuksen tilaa.

  • Heikki Tala kirjoitti :"Kansalaisaloitteen http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi kannattajien määrä on alkanut nousta nopeasti sekä nettikeräyksenä että jalkatyönä."

   Olen havainnut saman. Ilmeisesti hyödyimme melkoisesti tekijänoikeuslakialoitteen loppubuumista, ja pääsimme kätevästi yli 40000:n nimen, joka oli eräänlainen uskottavuuskynnys. Nyt uskotaan varsin yleisesti, että aloitteemme ylittää 50000:n tukijan rajan, ja se antaa lisää vauhtia nimien keräykseen.

  • Hesari ja Aamulehti uppoavat molemmat, jos ei pakkoruotsitus-linjasta luovuta.

  • Meille ei enää tilata eikä osteta MITÄÄN Sanomien omistamaa lehteä, ei edes Aku Ankkaa!

   Miksi tukisin pakkoruotsittajia rahallisesti?

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   9613
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   4989
  3. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   134
   2594