Jari Karjalainen - kauhun ääni

HÄIVY ELÄKKEELLE!!!

Olen erittäin suvaitsevainen ihminen, jo työnikin puolesta. Antaa kaikkien kukkien kukkia, erilaisuus on vahvuus ja niin edelleen. Naapurikin saa olla mulkvisti kunhan ei häiritse aivan koko taloyhtiötä. Jossain minunkin raja kuitenkin kulkee. Kuuluisa "mediaääni" Jari Karjalainen ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Jari_Karjalainen ) rikkoo minun maailmankaikkeudessani kaikki ne rajat, mitä yksi ihminen voi kestää ja sietää. Olenko ainoa, en, olen siitä varma. NYT NETISSÄ! Voiko yhteen ja samaan ääneen tai asiaan NYT MAIKKARILLA kyllästyä, kun sitä NYT VAIN NOVALLA joutuu kuulemaan TILAA HETI vuodesta toiseen VAIN MEILLÄ kuulemaan AINOASTAAN TÄMÄN PÄIVÄN!! Miten ammattimaisesti työhönsä suhtautuva OSTA MINUT NYT ammattilainen VAIN MAIKKARILLA ihminen voi ensin mainostaa Volvoa maailman parhaana autona ja 40 sekuntia myöhemmin kähistä kuinka Peugeot voittaa kaiken?! Kuka tuommoista huoraamista uskoo - VUOSIAKAUSIA PERÄKKÄIN?!? Onko olemassa adressia, kansalaisaloitetta, LAKIaloitetta, rahankeräystä, jolla tämä ihmiskuntaa terrorisoiva kähinä saataisin hiljenemään lopullisesti? NYT, MAIKKARILLA - VAIN TÄNÄÄN - TÄNÄÄN NOVALLA - TURPA KII NYT HETI!!

32

5393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oksettava tyyppi

      samaa mieltä!!! kanava vaihtuu sekunnin murto-osassa niin telkkarissa kuin radiossa kun tuo loppuunkulutettu kähisijä avaa suunsa. suomessa on lähes 6 miljoonaa ihmistä. miksi tuo yks ärsyttävä vanha pelle on muka ainoa ääni? onpa tosi omaperäistä mainostajilta - otetaan SE, kaikki SEN tuntee! haloo!!!

    • Jari Karjalainen

      Hei. Olen syvästi pahoillani, että ääneni noin kovasti ärsyttää. Pienenä ja merkityksettömänä detaljina mainittakoon, että en ole eläessäni mainostanut Volvoa tai Peugeotia. En myöskään ole huorannut, en ammattiini liittyen, enkä siinä perinteisemmässäkään mielessä. Olisiko nyt käynyt niin, että me kaikki miehisen (lue: matalan ) äänen omistajat olemme varsin omaperäisen "häivy eläkkeelle"- nimimerkin korvassa yksi ja sama henkilö? Vai johtuukohan kirjoittajan kiukku yksinkertaisesti siitä, että meidän äänityöläisten toimenkuva perustuu lahjakkuuteen ja erikoisosaamiseen?

      -Jari Karjalainen, äänityöläinen jo vuodesta -86

      • P.Ruohonen1

        Hei Jari Karjalainen nythän voisit itse kertoa sen vakkari poikaystävän nimee. Kuten kirjoitit niin kerro suoraan ilman kakistelua. Voi muuten herättää epäilysksiä, että perä olisi poikaystäviä enenmankin.Kielsin jo aiakisemmin ns. huoraamisen.


      • elä oo kaapis
        P.Ruohonen1 kirjoitti:

        Hei Jari Karjalainen nythän voisit itse kertoa sen vakkari poikaystävän nimee. Kuten kirjoitit niin kerro suoraan ilman kakistelua. Voi muuten herättää epäilysksiä, että perä olisi poikaystäviä enenmankin.Kielsin jo aiakisemmin ns. huoraamisen.

        J. Karjalainen mieki tahtoisin tietää siun poikaystävän nimen???????. Ohan se Jari Sillanpääki tullu sielt kaapist ja on niin suosittu ett sillee


      • poraajasami
        P.Ruohonen1 kirjoitti:

        Hei Jari Karjalainen nythän voisit itse kertoa sen vakkari poikaystävän nimee. Kuten kirjoitit niin kerro suoraan ilman kakistelua. Voi muuten herättää epäilysksiä, että perä olisi poikaystäviä enenmankin.Kielsin jo aiakisemmin ns. huoraamisen.

        SAMI PORA on Jari KARJALAISEN poikaystävä


      • poraa per eeseen
        poraajasami kirjoitti:

        SAMI PORA on Jari KARJALAISEN poikaystävä

        kumpi antaa ja kumpi ottaa poraa vai kumpikin?


    • Ö. Mylvänder

      Minä ainakin luulen erottavani Karjalaisen (BB, Instrumentarium,...) siitä virtahepo-imitaattorista (Eliittikumppani, Laakkonen,...).

      • Ö. Mylvänder

        Jaa niin joo. Molemmat riipii kybällä.


    • 2++++009

      Njaaah, kukahan moinen uusjulkmo lie? Never heard!!

    • redty

      Slaikkaaaaaaaaa Gustafsson!!!!

    • jqwjqwiejqeqwdx

      kaiken huipuks fintoto on ostanu jarilta lauseen "päivän neljännestä lähdöstä alkaa vee nelonen" ,pyörii toto teeveessä nykyään

    • auska

      Niin minuakin on jo pitkään ärsyttänyt mainokset jossa se mätä-ääninen mies sanoo jatkuvasti:maikkarilla.Kaikesta päättäen kova tupakkamies ja viinabasso.
      Ikääkin taitaa olla ainakin 60v.Saisiko sitä vaihdettua johonkin naiseen niin olisi miellyttävämpi ääni.

      • Kukkopojat

        Et muuten ole ainoa joka on ärsyyntynyt maikkarin vakkarimätäääniseen viinabassoon.Yllätys ..yllätys taitaa olla ex hausmylly Karjalainen joka diggaa vaan poikii. Yritti Sami poikaystävän ravintolabisnestä meijän Fugen aurinkorannalla.Ei menny putkeen ravintola Kukko vaikka kaksi kukkoa kiekui yhdessä.


    • mtv ärsyttääää

      Onko sama ääni myös Fonectalla?

    • Hittitehtailija

      No onhan Jarilla perkeleen hyvä soundi ja aivan sama puhuuko vai laulaa! Tämä kaikki on vain kateellisten panettelua... Kumpa vain kuulisimme lisää Karjalaisen pojan laulua veikeänä myllärinä tai Kansansuosikkina :D

    • auska

      Entistä enemmän ärsyttää karjalaisen puhumat mainokset varsinkin se jossa se sanoo renny harliinia legendaariseksi.Mikä ihmeen legenda se harliini on?On se kumma kun jos on vähänkin kuuluisa sanotaan heti legendaariseksi.Legendaarinen henkilö tarkoittaa tarunhohtoista ja useimmiten edesmennyttä.Se pitäisi karjalaisenkin tietää.Jos yleensä tietää mistään mitään.

    • Hausmylly on paras etenkin ikävä lokakuu biisi =)

    • hertsiteoria

      Nyt on ollut lokakuu. Hausmyllyn ikävä lokakuu on soinut päässä. Hyvä biisi kestää aikaa. Vaikka on ollut suruakin.
      Jari Karjalaisen äänessä on samaa rauhoittavaa taajuutta kuin vaskisoittimissa. Kiitos.

      • Ärsyyntynyt

        Vuosien mittaan Radio Novan kuuntelu on loppunut yhden ja saman "mainostenlukijan" hyvin ärsyttävän täydellisyydenhakuisen ja saman tarinan vuoksi. Suomi on pieni maa ja ilmeisesti muita samaan hintaan toimijoita ei vaan ole.


      • auska

        Samoin 3-kanava vaihtuu salamannopeasti toiseen mainoskatkojen ajaksi kun se mörinä alkaa.Kuinka kauan se sama mies saa terrorisoida tv:n katselijoita kun ei osaa sanoa muuta kuin:maikkarilla.


    • Eiselaatuvaanmäärä

      Karjalainen on oikeesti ihan hyvä ääni. Sasu Moilanen ja Petteri Summanen myös ylikulutettuja äänityöläisiä.

    • virallinenmainosääni

      Kyllästyttää sen ääni kun sitä kuulee joka paikassa. Avaa MTV:n niin jo alkaa J.Karjalaisen kotkotus kuulua.

    • Xzyfytjjj

      Ja vielä sama tyyppi kai Soneran robotti automaattiäänenäkin.

    • JariKooArjalainen

      Karjalaisen äänessähän ei ole mitään kauhistuttavaa. Itse asiassa äijän palkeista pääsee tarkoitukseensa sopien varsin vakuuttavaa mörinää, ja laulaakii hää ossoo ihan mukavasti. Teitä taitaa vain ärsyttää se, että Karjalainen on spiikannut about 65% maamme tiedotusvälineissä pyörivistä/pyörineistä mainoksista ysikytluvun puolenvälin tienoilta lähtien. Itseäni tuo "kauhun ääni" ei ainakaan kuvota. Juha Hyppösen ketjupolton karhentamaa bassoa ei kuitenkaan voita kukaan - sen miehen mörinä on meinaan suorastaan juhlallista kuultavaa varsinkin Volvo-mainoksissa:

      https://youtu.be/injfpe5XcxM

      Paras spiikkeri missään, ikinä, milloinkaan.

    • Johannes_Kyrpä-aho

      Jep, tosi rasittava kuulla tämän hepun spiikkaamia mainoksia.

    • kollaasi

      olen samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa. On ärsyttävä ääni!!!!

    • dfdfdfdfdfdfdfa

      Kyseinen henkilö oli hiljan Arto Nybergin vieraana..

    • Henuliinikko

      Jari Karjalainen - PARAS äänityöläinen 4-ever...!! I DO LOVE THAT SOUND.!!!!

    • eskelinen

      Ostin navigaattorin ja eikös siltäkin se sama mörinä kuulunut.Siitä ei voinut erehtyä ja kyllä sieppasi mutta hyvä että sen sai vaihdettua toiseen ettei tarvitse sitä mörinää kuunnella joka kaiken lisäksi neuvoi kuinka sattuu.Olipa yllätys kun Karjalainen täyttää vasta 50.Ääni kuulostaa ihan 70-vuotiaan ääneltä.Ja kuvissakin näyttää huomattavasti vanhemmalta.

    • hehtolitra

      järkyttävä omaa ääntään rakastava basso paska.

    • Jep. En osaa rationaalisesti sitä selittää, mutta jotakin todella ärsyttävää tuon Karjalaisen äänessä on ja kanava vaihtuu heti tai ainakin menee mutelle mörinän alkaessa

    • Anonyymi

      Karjalainen mainostaa t-maksia niinkuin olisi paraskin asiantuntija.Täyttä humpuukia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe