Tekeekö naiset aloitteita Suomi24 /treffit sivustolla ?

mus1986

Tekeekö naiset aloitteita Suomi24 treffit osiossa ?

Kiinnostaisi tietää missä määrin naiset tekee aloitteita ja lähettää vietejä miehille.
Kertokaa paljonko tulee yhteydenottoja, esim. vierailijoita profiilissa 50 ja viestejä 3.


Itselle ( kuvallinen profiili ) ei ole vielä viestejä tullut, vierailijoita 42kpl.

71

1659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainakin itse voin ihan rehellisesti sanoa, etten toistaiseksi ole tehnyt aloitteita kuin yhden ainoan kerran. Vertailukohtana voin sanoa, että itse olen saanut viestejä arviolta vähintään 150 mieheltä - tarkasti en osaa sanoa, tilastot kun näyttävät vain edellisen kuukauden tilanteen (sen aikana viestejä noin 80 tyypiltä). Mielenkiintoisia yhteydenottoja tulee sen verran paljon, että juttu- ja treffiseuraa tuntuu löytyvän näinkin ihan tarpeeksi, joten en toistaiseksi ole kokenut tarvetta ottaa itse yhteyttä sen aktiivisemmin.

      Sinänsä en toki näe naisten aloitteissa mitään pahaa. Jos jokus kävisi niin, ettei viestejä yksinkertaisesti tulisi keneltäkään kiinnostavalta tyypiltä, voisin hyvin kuvitella laittavani sellaisen itse. Luulen kuitenkin, että pääsääntöisesti suunta tosiaan on se, että mies on se, joka aloitteen laittaa. Itse olen mukautunut tähän panostamalla profiiliini ja vastaamalla jokaiselle asiallisen viestin kirjoittaneelle enemmänkin kuin yhden lauseen verran.

      Sanoisin kuitenkin edelleen, että jos mies kiinnostuu tietystä naisesta, kannattaa ennemmin laittaa aloitusviestiä kuin alkaa odotella sitä toiselta. Toki toisinkin päin: jos törmää sivustolla mahtavaan mieheen joka ei kuitenkaan vierailusta huolimatta laita viestiä, mikään ei estä naista ottamasta yhteyttä.

    • yks naisprofiili

      Mä oon tehnyt aloitteita, kun mielestäni tasa-arvon nimissä nainenkin voi niin tehdä. Tilastotiedothan muuttuu vähän väliä, mutta yleensä mulla näkyy noin kymmenisen kappaletta enemmän lähetettyjä kuin vastaanotettuja.
      Moniin yhteydenottoihini ei tule minkäänlaista vastausta. Miehet vois opetella kyllä laittamaan edes sen "kiitos, mutta ei kiitos" jos ei muuta saa aikaiseksi.
      Itse vastaan kaikkiin viesteihin. Mutta niitähän ei paljoa tulekaan, että sikäli,
      siis kun ikää reilut 40 v...Profiilia käydään kyllä katsomassa päivittäin.
      Tiedä sitten odottavatko miehet naiselta viestiä sen jälkeen, kun he ovat käyneet tsekkaamassa profiilin? Mielestäni jos on kiinnostusta, niin täytyy uskaltautua se viestikin laittamaan, eikä odottaa naiselta peliavausta. Itse toimin niin, että kun teen haun sopivilla kriteereillä ja selaan profiileja, niin kiinnostavan osuessa kohdalle lähetän heti jonkunlaisen viestin. En mitään pitkää sepustusta, mutta lyhyesti jotain ja sitten jään kuulostelemaan, tuleeko vastausta. Harmittavan usein ei.

    • mie vaan

      Itselläni on sellaisia kokemuksia että jos nainen laittaa viestiä on hän oikeasti kiinnostunut profiilista mutta jos itse miehenä laittaa kiinnostavalle naiselle viestiä niin harvemmin jos koskaan saa mitään takas joten passivoiduin vaan palstalle odottamaan naisten aloitteellisuutta.
      En ole enään sivustolla mutta roikuin siellä putkeen puoli vuotta. Mielestäni on epä asiallista ja sivistymätöntä jos asialliseen viestiin ei voida edes lyhyesti vastata että ei kiinnosta. Asiattomuuksia en kenellekään koskaan edes kirjoittele. Siksi teinkin erittäin kattavan profiilin kuvineen päivineen ja odotin vaan jos kalat uisivat verkkoon.
      Niistä harvoista aloitteista onkin sitten hetkellinen suhde yleensä syntynyt. Kun miehenä et voi valita niin otat mitä saat. Naisella taas on se etu että voi valita kenet haluaa. Siksi naisten aloitteellisuus useinmiten myös johtaa eteenpäin.

      • mus1986

        Samaa mieltä. Jos nainen tekee aloitteen viestittelylle, niin minulle ainakin se olisi merkki että hän on oikeasti kiinnostunut.
        Naisille kun tulee paljon viestejä, niin sieltä seasta on vaikea erottua.


    • Men.xz

      Aika vähän.
      Toivoisin naisilta enempi aloitetta, niinhän pääsisi valkkaamaan itse.

      Jos itse laitan naisille niin tuntuu, että jotkin lähtevät velvollisuudesta treffeille.

    • Totta maar

      Itse laitan miehille ensimmäisen viestin, mikäli profiili tuntuu siltä mitä etsin. Eikös se neittideittailun tarkoituskin olisi, että laittaisimme viesti kaikille, jotka kiinnostaa? ;;))

    • Unelmien Pokamies

      Kyllä ne tekee niitä kun on hyvä, kuvallinen profiili.

      Ja hyvä niin. Itsekin olen lähes täysin passiiviselle linjalle siirtynyt kun noita avauksia kerran tulee. Pakko se on kohta itsekin allekirjoittaa, että ystävällinen ja mietitty avausviesti saa liian harvoin vastauksen, että niitä jaksaisi kirjoitella vaikka oma profiili muuten vetääkin suosikkimerkintöjä ja viestejä puoleensa.

      Antaa naisten valkata ensin, minä valkkaan niistä sitten, jotka valitsivat minut ;)

    • nimionmerkki

      Olen 36 -vuotias mies. Minulla on ollut aina sillöin tällöin aktiivisena kuvaton profiili joka on kyllä muute täytetty huolella. Ei kuitenkaan liian pitkiä sepustuksia.

      Profiilini on ollut pystyssä nyt varmaan vuoden päivät. Tänä aikana minua on lähestytty naisten suunnalta kolmesti.

      Olen toivonut yläikärajakseni ihannekumppanille 40 vuotta. Yksi näistä kolmesta oli 42 -vuotias, periaatteessa vielä ihan marginaalissa, mutta lopulta ei päädytty tapaamaan ja takaraivossa oli kokoajan tunne että ei olla toisillemme.

      Kaksi muuta oli sitten muutoin ihannekumppanitoiveiden mukaisia, mutta tulevaisuuden suunnitelma eivät tässä vaiheessa tuntuneet menevän yksiin.

      Mutta on sanottava, että kaikki kolme olivat tosiaan aidon kiinnostuneita tutustumaan ja kirjoittelu oli mukavaa.

      • Unelmien Pokamies

        Jos meinaat passiivisella linjalla tätä leikkiä leikkiä, on kuva pakollinen.


      • qwerty
        Unelmien Pokamies kirjoitti:

        Jos meinaat passiivisella linjalla tätä leikkiä leikkiä, on kuva pakollinen.

        Miten niin? Juurihan tuo mies kertoi, että on saanut kolme mukavaa vastausta.


    • nimionmerkki

      Jäi vielä kirjoittamatta, että itse olen toki tehnyt aloitteita, ja pitkin vuotta muutamilla treffeilläkin käynyt. Ihan kunnolla ei vain vielä ole natsannut.

      • kaikkeaonkokeiltu

        Vaikka olen yli nelikymppinen mies, niin kokemukseni ovat ihan samankaltaiset kuin nimionmerkillä. Mietittyjen ja huolellisten avausten lähettäminen on alkanut todella turhauttaa koska ne eivät herätä naisissa mitään huomiota. Mukavia keskusteluja, uusia tuttavuuksia ja treffejä olen sensijaan saanut naisista, jotka ovat itse minua lähestyneet ensin. Jos elämäntilanteet olisivat natsanneet, niin olilsin jo varattu mies.

        Muutamaan otteeseen olen päässyt treffeille oman aloitusviestini seurauksena. Pari on ollut sellaista, joista selvästi huomasi etteivät olleet täysillä mukana treffailussa. Joku olisi ollut kiinnostunutkin ja yhden kanssa tapailtiinkin jonkin aikaa. Mutta nämä, jotka ovat minuun ottaneet ensin yhteyttä, heillä on ollut motivaatiota tutustua ja heittäytyä suhteeseenkin. Tällä perusteella passiivinen odottelu kyllä tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta. Kymmenien viestien kirjoittelu ja vastausten kyttääminen vie aikaa ja energiaa ihan älyttömästi ja tuloksena on lähes aina pettymys ja tyhjä arpa.

        Siitä olen kyllä samaa mieltä unelmien pokamiehen kanssa, että kuvallisuus auttaa koko touhua huomattavasti. Olettaen, että siinä kuvassa on jotain näytettävää. :)


    • ihan syvältä

      profiiliani olen roikottanut deitissä reilut puoli vuotta. Profiili huolella laadittu. Yhden kerran nainen on ensin laittanut viestiä minulle päin. Tämä olikin erikoistapaus, joka oli sisäistänyt nettideitin idean. Ilman toimintaa ei saa vaan aikaan mitään :). 90 prosenttia on hyvin passiivisia. Tässä maassa aloitteita tekee vain känniset äijät.

    • realismiii

      Niiin, turhaahan samaa asiaa on aina toistaa mutta, miehiä on enemmän kuin naisia, 2-3 kertaa niin eipä naisten tarvitse miehiä lähestyä.
      Ja eipä siinä mitään...ketuttaa vain laittaa itse viestiä aina eikä saa edes kiitosta takaisin.Kiinnostuneita kyllä vähentää myös tuppukylässä asuminen jolloin etäisyyttä voi tulla hyvin,suurempaan kaupunkin yli 50km...se kun tuntuu monelle etelässäkin asuvalle olevan jo pitkä matka.
      Sitten on perusasia kuten itsestään huolehtiminen (lue liikunnallisuus) , ulkonäkö, kaveripiiri,talousasiat, tupakointi ja alkoholin käyttö jotka vaikuttavat,tuossa järjestyksessä.

      Noista kun saan ruksin yhteen tai kahteen niin peli on menetetty...monesti vain miettii sitä mitenkä ihmiset tapaa baarissa,ilman ennakko luuloja, aistien minkälainen toinen on...netissä sitä ei voi tehdä, jotenka pinnallisella tasolla tehdään päätöksiä...monesti kun ei profiiliteksteistäkään saa ns.persoonaa kiinni vaan kaikki on samalaista lätinää...

      Mutta, aina kannattaa yrittää, kuitenkin muistaen että turpaan tulee varmasti, ellei ole oikeasti hesasta,100ke/v tienaava,sixpackilla varustettu unelma pakkaus, mahtavalla tarinnankerronta taidoilla ja hyvällä sydämmellä.

      • Unelmien Pokamies

        "Mutta, aina kannattaa yrittää, kuitenkin muistaen että turpaan tulee varmasti, ellei ole oikeasti hesasta,100ke/v tienaava,sixpackilla varustettu unelma pakkaus, mahtavalla tarinnankerronta taidoilla ja hyvällä sydämmellä."

        Älä sure, ei noillakaan saa vastauksia omiin avauksiin mutta saapa edes naisten tekemiä aloitteita ;)


    • 0 treffit.

      Ei ne tee alotteita. Mulla vierailijoita 325 ja 0 viestiä. Itse olen lähettänyt 200 viestiä ja saanut 3 vastausta. Ja olen katsonut aika tarkkaan naisen kriteerit että sovin niihin.

    • No kuten Nennia tuossa jo yllä totesikin, naisille usein tulee viestejä aivan tarpeeksi tai jopa liikaakin niiltä miehiltä, jotka ovat varmasti kiinnostuneita. Ja sen jälkeen, kun on kiltisti jokaiselle viestiä laittaneelle miehelle jotain vastannut, niin alkaa jo kypsyttämään se netissä roikkuminen, eikä enää huvita alkaa profiileja selaamaan, saati sitten randomina kirjoittelemaan miehille, jotka eivät todennäköisesti ole minusta kiinnostuneita.

      Onhan se selvää, että jos miehiä on tuolla paljon enemmän kuin naisia, niin aktiiviset miehet siellä pärjäävät ja hiljaiset jäävät jalkoihin.

    • <no<woman<no<cry

      Heh, ja p-a-s-k-a-t!

      Suomalaiset naiset eivät tee aloitteita, se kun on suomalaisen nolla-kulttuurin tapa. Suomalainen nainen luulee yhä olevansa pikku prinsessa, mutta kun se ei enää mene meidän äijienkään tajunnasta läpi.

      Etenkin pääkaupunkiseudulla on jo nyt sen verran ulkomaalaistaustaisia naisia, kauniita ja mukavia sellaisia joiden kanssa tutustuminen käy luontevammin.

      Heitä ei näytä paljoakaan missään neittipalstoilla joka sekin on ajamassa koko nettideittailua alas.

      Se live-elämään palaaminen tuntuu taas olevan paras tapa. Ja kenties myös luonnollisin.

    • u6h5yg4tf3r2e

      Mul oli aikoinaan Suomi24 -profiili. Itse otin yhteyttä arviolta 200 naiseen. Ehkä n. 10 naista otti itse ekaks yhteyttä muhun.

    • 20+7

      Minulla oli kuvaton profiili s24 treffeillä muutaman kuukauden, olen kaiketi karusti sanottuna "spekseiltäni" aika laadukas tapaus, löytyy pituutta, liikunnallisuutta, tutkintoja ja työtäkin. Panostin myös profiilitekstiinikin ja sen oikeinkirjoitukseen varmasti keskimääräistä huomattavasti enemmän ja sainkin naisilta varmaan parikymmentä aloitusviestiä. Siis mies ja kuvattomana - tämänhän ei pitäisi olla palstan mukaan edes mahdollista.

      Mutta noh, katsotaanpa sitten mitä nämä naiset saivat aikaiseksi viesteihinsä. Varmaan 90% saamistani aloitusviesteistä sisälsi yhden rivin:

      "Saisko susta nähdä kuvaa?"

      Tai

      "Mitä teet työksesi?"

      Tai näiden yhdistelmä:

      "Moi, saisko susta nähä kuvaa, mitä teet työksesi?"

      Kuten sanottua niin profiilitekstini sisälsi huomattavan määrän tarttumapintaa harrastuksiini, mielenkiinnonklohteisiini sekä tulevaisuudensuunnitelmiini mutta vain murto-osa vaivautui tarttumaan viestissään niistä mihinkään. Melko pinnalliselta meiningiltä vaikuttaa siis. Ja ei - en vastannut näihin yhden rivin aloituksiin yhdellekään mitään.

      • rtrtrt

        Missäkö vika? Jätit kuvasi pois profiilista.


      • 20+7
        rtrtrt kirjoitti:

        Missäkö vika? Jätit kuvasi pois profiilista.

        Jätin kuvan pois koska en halua että joku kiinnostuisi pelkästään ulkonäöstäni, olen huomattavasti keskimääräistä ikäistäni miestä paremmassa kunnossa ja kasvoistanikin ihan ok näköinen. Ja toisaalta mitäpä se yksi kuva kertoo todellisuudessa ihmisen ulkonäöstä? Eipä mielestäni juuri mitään - sen takia en profiileja selatessani kiinnitänyt juurikaan huomiota siihen oliko kuvaa vai ei.

        Haen siis ihan tosissani kumppania loppuelämäkseni ja ainakaan itselleni ei millään senteillä tai kilogrammoilla ole kovinkaan paljoa merkitystä siinä vaiheessa jos se samanhenkinen ja muutenkin kiva ihminen sattuisi kohdalle.

        Valitettavasti vain ikäisilleni naisille tuntuu edelleen ne tärkeimmän ominaisuudet miehessä olevan ulkonäkö, raha ja status - siis aivan päinvastoin kuin ns. virallinen totuus meille väittää.


      • Totuus naisista

        Jep. Kuvaa mainiosti naisten todellisen luonteen. Miehesäs merkkaa komea ulkokuori ja ammatti. Ammatti on käytännössä korrektimpi tapa kysyä että "kuinka paljon tienaat?".

        Suuri osa nettitreffien naisista on ahneita ja pinnallisia. Miestä etsitään lähinnä sen takia että hän kustantaisi naisen unelmat, ei oikeana ihmisenä ja persoonana.


      • karu totuus
        Totuus naisista kirjoitti:

        Jep. Kuvaa mainiosti naisten todellisen luonteen. Miehesäs merkkaa komea ulkokuori ja ammatti. Ammatti on käytännössä korrektimpi tapa kysyä että "kuinka paljon tienaat?".

        Suuri osa nettitreffien naisista on ahneita ja pinnallisia. Miestä etsitään lähinnä sen takia että hän kustantaisi naisen unelmat, ei oikeana ihmisenä ja persoonana.

        erittäin hyvin sanottu! Tärkeintähän naiselle on saada muut naiset kateellisiksi. Siihen avun tuo komea ja rikas mies, ei se mukava, rehellinen ja kiltti mies, vaikka näitä ominaisuuksia naiset profiileissaan sanovat arvostavansa :D. Ei ole vilpitöntä toimintaa nettideittailu, jotain kulissi - ja seksisuhteita jotkut pystyvät ton kautta saamaan aikaseksi. Enemmistö joutuu pettymään todettuaan täysin turhanpäiväseksi touhuksi.


    • Näin minulla

      Muutaman aloituksen tehnyt, ei juuri johtanut mihinkään, miesten tekemiin aloituksiin vastannut, yhtä poikkeusta lukuunottamatta, johon en ehtinyt, niin hänpä plokkasi minut. Profiilini on kuvaton,yhteydenotot tulleet parisuhteessa olevilta, joiden kanssa jutustellut vain, osa pelkästään seksin vonkaajia ja sitten muutama joiden kanssa mietin mahdollista tapaamistakin sekä pari jotka tuntuvat kaikinpuolin mukavalta ja asialliselta. Profiilin katsojia lähes 700, suosikiksi merkanneita muutama, joista yksi otti yhteyttä, oli juttukaveria vailla.

    • liittymätön.

      Suomi 24 treffeihin ei kannata liittyä. Jos haluu naisenniin menee baariin tai jonnekkin josta saa 100 kertaa helpommin ja pääsee suoraan juttelee kasvokkain että toinen näkee millainen on.

      • bh5vgfcd

        Ei ehdi baariin


      • uliuliuli1
        bh5vgfcd kirjoitti:

        Ei ehdi baariin

        Jos ei baariin ehdi niin ei siinä paljon voi olla aikaa tyttöystävällekään.

        Laitan aloitteen aina kun kiinnostava profiili osuu kohdalle (paitsi jos mies on jo käynyt katsomassa minun profiiliani eikä ole tehnyt aloitetta), eilisiltana viimeksi. Ei ole vielä johtanut mihinkään, pari miestä on vastannut minulle mutta enemmän kohteliaisuudesta kuin kiinnostuksesta. Eilinen vastasi ja vastauksessa tuli ilmi asia, jonka suhteen olemme ihan eri planeetoilta, joten toivotin hyvää jatkoa.

        Niille miehille, jotka eivät saa viestejä vinkkaisin, että kannattaa tarkistaa ne omat kriteerit. Jos ne on liian tiukat niin on ihan ymmärrettävää, että sellaisia naisia sattuu harvoin kohdalle, jotka ne täyttävät. Ja jos ne ovat liian laajat (ikäraja 16-100 ja paino 30-200 jne) niin eipä sekään kiinnosta. Harva aikuinen nainen kiinnostuu miehestä, jolle kelpaisi jopa 16-vuotias.


      • tää on niin väärin
        uliuliuli1 kirjoitti:

        Jos ei baariin ehdi niin ei siinä paljon voi olla aikaa tyttöystävällekään.

        Laitan aloitteen aina kun kiinnostava profiili osuu kohdalle (paitsi jos mies on jo käynyt katsomassa minun profiiliani eikä ole tehnyt aloitetta), eilisiltana viimeksi. Ei ole vielä johtanut mihinkään, pari miestä on vastannut minulle mutta enemmän kohteliaisuudesta kuin kiinnostuksesta. Eilinen vastasi ja vastauksessa tuli ilmi asia, jonka suhteen olemme ihan eri planeetoilta, joten toivotin hyvää jatkoa.

        Niille miehille, jotka eivät saa viestejä vinkkaisin, että kannattaa tarkistaa ne omat kriteerit. Jos ne on liian tiukat niin on ihan ymmärrettävää, että sellaisia naisia sattuu harvoin kohdalle, jotka ne täyttävät. Ja jos ne ovat liian laajat (ikäraja 16-100 ja paino 30-200 jne) niin eipä sekään kiinnosta. Harva aikuinen nainen kiinnostuu miehestä, jolle kelpaisi jopa 16-vuotias.

        Toi on niin väärä johtopäätös ettei kannattaisi kirjoittaa miehelle joka on käynyt vierailulla profiilissa muttei ole jättänyt viestiä. Jos miehen profiili siis tuntuu kiinnostavalta. Syyt käyvät ilmi tästäkin viestiketjusta. Kysymys on kohtaannosta. Vaikka siellä profiilissa olisi mitä kriteerejä, niin et voi koskaan tietää miksi se mies ei juuri sillä hetkellä ole kirjoittanut. Ehkä ei juuri silloin ole ollut aikaa tai sopivaa mielentilaa ja energiaa. Ehkä on tullut puhelu, ehkä on ollut kirjeenvaihtoa jonkun muun kanssa. Elkää hyvät naiset jättäkö tätä pelkästään miesten käsiin. Jos miehen profiili tuntuu teistä mielenkiintoiselta, niin tehkää aloite.

        Liian moni nainen ottaa jotenkin itseensä ja tekee hätäisiä johtopäätöksi kaikesta mitä kuvittelee jonkun tuntemattoman tyypin tekevän siellä internetin piuhojen toisessa päässä. Ette te voi oikeasti tietää mitä siellä tapahtuu, jollette avaa kontaktiyhteyttä ja kysy. Varmaan iso osa miehistä selailee profiileja ja katselee kuvia ja jättää vastaamatta jos ei tunnu mielenkiintoa. Mutta että juuri niiden kahden osalta, joille sinä olet kirjoittanut yleistettäisiin kaikkien miesten olevan eri planeetalta on aika kova yleistys. Kaipa se profiilitekstistä ja kuvastakin jo selviää kannattaako aloittaa viestintä. Jotkut iät vuosi sinne tai tänne tai pituus sentti alas tai ylös, ne ovat täysin toissijaisia kriteerejä oikeassakin elämässä, niin miksi netissä niihin niin tuijotetaan. Ääripäät on tietysti erikseen, mutta jos joku on jättänyt väljät kriteerit niin eikö se kerro siitä ettei anna näille niin paljon painoarvoa vaan panostaa siihen, mitä ajattelee jne.


    • neiti kesäheinä

      Tekee, mutta kuten joku tuolla jo sanoikin niin olisi kohteliasta edes todeta, että kiitos mutta ei kiitos - jos on ihan oikeasti seuraa etsimässä...

      Naisena viestejä tulee jo sen verran, että kun niihin vastaa ei oikein edes jaksa etsiä uusia profiileita sivulta. Minua ei kiinnosta kuinka paljon mies tienaa tai missä on töissä - kunhan tekee jotain! Itsestään huolta pitävä itsevarma mies sytyttää ainakin tämän naisen mielenkiinnon, vielä ripaus keskustelutaitoa niin avot se on siinä. Ei tarvitse olla ns. komea mies jos omaa karismaa!

      Ja kyllä olen löytänyt tällaisen helmen täältä, tosin ulkonäkökään ei ole huono...

    • muha4

      Olen useissa sinkkujen facebook-ryhmissä. Tällaisessa ryhmässä yksi nainen otti minuun yhteyttä nähdessään valokuvia face-sivuillani. Tämä naishenkilö nimittäin on syntyisin näiltä seuduilta, jossa asun ja hänen isänsä asuu näillä seuduilla, joissa itse asun. Kyseisen naisen äiti muuten on jo kuollut. Nyt olen face-kaveri tuon naisen kanssa ja hän siis otti minuun ensin yhteyttä. Se tosin tapahtui facebookissa ja siellä me olemme vaihtaneet yksityisviestejä toistemme kanssa. Tuo naishenkilö kertoi ohimennen, että hänellä on ilmoitus Suomi24-Treffeillä. Niinpä päätin etsiä hänen ilmoituksensa Suomi24-Treffeiltä, jossa myös minulla on ilmoitus ja kas kummaa löysin kyseisen naishenkilön ilmoituksen, vaikka en edes tiennyt hänen nimimerkkiänsä Suomi24-Treffeillä. Suomi24-Treffeillä lähetin hänelle viestiä kertomalla, että kuka hän on ja pyysin häntä tunnistamaan minut. Hän myös tunnisti minut.

    • Odottele hissukseen

      Venäläiset huorat ja parittajat tekee aloitteita, kun tulet siihen ikään, josta löytyy eniten varakkaita ja epätoivoisia miehiä.

    • Ei tee. Ja harva edes viitsii vastata, jos itse laittaa viestiä. Suhde varmaan n. 1 / 10 , eli yksi kymmenestä vastaa jotain. : (

    • aikuinennainen....

      Olen laittanut viestejä miehille joiden kriteerit olivat hyvin lähellä omaa "olemustani"...oliskohan 6-7 kpl...mutta eipä kukaan vastannut takaisin....
      Ja kun profiilissa riittää vierailijoita ja viestejä on tullut ihan mukavasti niin mitäpä sitä enää yrittää itse!!

    • Mies+40v

      Näyttävät jonkun verran tekevän. Itse olen sitä mieltä, että on aivan turha laittaa naisille viestejä, sillä vähänkin ihmisen näköinen nainen tuntuu saavan satamäärin viestejä ja vastauksia on turha odotella. Mieluummin odottelen naisilta vastauksia, koska naiset tekevät aloitteita myös livenä, niin miksei täälläkin. Livenä olen itsekin aktiivisempi, koska siinä ei ole yleensä muita häiriötekijöitä viemässä naisten huomiota.

    • olen sinkku

      20 naista on tehnyt mulle aloitteen mutta kaikki olleet rumia läski naisia. Naisen pitää osata huolehtia itsestään ja kropastaan

      • SeOliPainavaSana

        :)))))))


    • N-44

      Olen 44 v. nainen ja lähettänyt viestin 7 miehelle, joiden profiilitekstiin ja ihannekumppaniin tunnuin sopivan. Osa profiileista on ollut kuvattomia, joten ulkonäön perusteella en viestiä lähettänyt. Osassa profiileista vielä oikein kehoitettiin "ottamaan rohkeasti yhteyttä" tms. Vain yksi vastasi ja vaihdettiin muutama viesti, muista ei kuulunut mitään. Miehille on ilmeisesti hyvin vaikea kiittää viestistä ja toivottaa hyviä jatkoja, jos nainen ei miellytä.

      Tuli mieleen, että haussa on oikeasti alle nelikymppinen nainen ja ihannekumppanin ikähaitari on vaan uskottavuuden vuoksi. Olen itse kuvallisella profiililla ja saanut itse samaan aikaan kahden viikon aikana noin 30 mieheltä viestin.

      • nähty on

        Tottakai se ikähaitari on laitettu uskottavuuden vuoksi, sillä tällä palstallahan nelikymppiset eronneet ja jätetyt naiset ovat haukkuneet maan rakoon kaikki nelikymppiset miehet, jotka hakevat itseään nuorempaa naista.


    • mies34v1

      Kyllä naiset tekee alotteita ja vastaa viesteihin kun kehtaa touhuun jotain panostaakkiin.
      Tosin aloitteet ja vastaukset alkoi tulemaan kun niitä kuvia kehtasi laittaa profiiliin. kahden kuukauden aikana monta mukavaa ihmistä tullut tavattua ja monta hauskaa iltaa vietettyä.

    • .mot.

      Alle 30 vuotiaat naiset ei tee mitään aloitteita s24 treffeillä.

    • 1+1

      Kyllä nuoret ja nätit naiset tekevät aloitteita, mutta ne ovat yleensä yhden lauseen viestejä, esimerkiksi "Moi, mitä kuuluu?"

      Minun profiilissa olisi paljon tarttumapintaa ja näillä naisilla on usein melkein tyhjä profiili. Miten siinä voi saada keskustelua aikaiseksi?

    • Vanhan treffipalvelun aikaan niitä aloitus viestejä tuli jokunen. Mutta sen jälkeen kun palvelu uudistui yhtäkään aloitus viestiäkään ei ole tullut, eikä liiemmin ole ollut vierailijoitakaan...

      • treffit kuntoon

        Olen tehnyt tämän saman havainnon ja miettynyt ovatko markkinat muuttuneet vai vaikuttaako uuden palvelun surkea toimivuus viestintään. Siis yksinkertaisesti etusivun listojen tahmaaminen ja viestittelyn monimutkainen käyttö. Siinäpä se.


    • kaikkeaonkokeiltu

      On sitten mies tai nainen, niin fiksua olisi selailla profiileita ja laittaa viestiä heti kun löytää mielenkiintoisen profiilin. Nettideitissä tuntuu olevan vallalla sellainen dynamiikka, että naiset mukautuvat miehiltä saamaansa viestitulvaan eivätkä käy itse edes selailemassa profiileja saati sitten vastaisi kaikkiin viesteihin. Sitten tämä asia tietysti vaihtelee riippuen naisen tasosta, iästä ym. Tämä on tavallaan itseään toistava kierre, koska naiset viestivät vähemmän niin miehet viestivät enemmän ja mitä vähemmän saavat vastauksia sitä enemmän vaan viestivät ja viestitulvassa vähätkin vastaukset naisilta vähenevät.

      Olen itse miehenä havainnut, että jos lähetän viestin vähänkin tasokkaammalle ja kysynnän kannalta oletettavasti potentiaaliselle naiselle niin on todella turhaa odottaa häneltä vastausta tai että kävisi edes katsomassa profiilini. Sitten kun laitan viestin hieman vaatimattomammalle profiilille, ehkä sellaiselle jossa ei ole kuvaa ja ikää ja ulkomuotoa on ehkä hieman runsaammin, niin vastauksen saaminen on paljon todennäköisempää. Nämä myös yleensä katsovat profiilini. Profiilissani vierailleiden lista koostuu enemmistönä minua iäkkäämmista ja tasoltaan vaatimattomimmista profiileista.

      Ongelma tästä syntyy sen takia, etten saa nettideitissä kontaktia minua kiinnostaviin profiileihin koska en ole kiinnostunut niistä jotka ovat minusta kiinnostuneita. Tämä on siis kohtaanto-ongelma. Ja kokeiltu on eri kuvia ja kivoja profiilitekstejä ja personoituja vastauksia. Mutta kun hukkuu massaan niin hukkuu massaan. Ja ihan turha lähteä analysoimaan tässä, mitkä ovat ne syyt jotka minut erottaa kiinnostavista yksilöistä. Tiedän ne itse ja tiedän myös, että netin ulkopuolella tosielämässä kohdatessa tosi moni niistä jotka netissä eivät edes vilkaise profiilini suuntaan voisivat aivan hyvin olla minusta kiinnostuneita.

      Kokemukseni nettideitissä on myös se, että muutama nainen on käyttänyt erilaista taktiikkaa. He ovat itse kertoneet etteivät ole laittaneet kuvaa eivätkä panostaneet profiilitekstiin, koska ovat halunneet välttää viestitulvaa. Sensijaan he ovat itse etsineet itseään kiinnostavan profiilin ja tehneet aloitteen. Olen itse tapaillut kolmea tällaista tapausta. Mukavia ja kauniita naisia. Olisin voinut vaikka seurustella heidän kanssaan, jos elämäntilanteemme olisivat olleet paremmin yhteensopivia.

      Tämän takia nettideitti tuntuu minusta turhauttavalta. Tiedän, etten saa kontaktia naisiiin jotka kiinnostavat minua. Vaihtoehdoksi jää odottaa passiivisesti, että minut löytää joku erilaista taktiikkaa käyttävä tasokkaampi nainen ja toivoa että juuri hän on se minulle oikea. Tai sitten tyytyä niihin, joihin saan kontaktin helpommin ja elää valheessa ja ennen pitkää onnettomassa liitossa. Jokainen ymmärtää ettei tämä viimeinen ole relevantti vaihtoehto. Oikea vaihtoehto taitaa olla se, että lopetan nettideittailun ja löydän kumppanin jostain muualta. Mutta mistä?

    • Vilwa

      Olen tehnyt, mutta vain muutamia enkä koskaan kuvattomiin profiileihin. Jos tarvitsisi niin ehkä enemmänkin, mutta yleisesti miehet ottavat niin paljon kontaktia, että itse ei tarvitse alkaa hakea. Kiitos vaan miehet.

    • 1 + 3

      Minä tein kuvallisen profiilin ja panostin tekstiin, kirjoitin hyvin avoimesti ajatuksiani siitä, mitä etsin. Minustakin se periaate on hyvä, että odottaa naisten aloitteita. Tällä tavoin on tosiaan paljon todennäköisempää, että mennään edes treffeille, koska jos nainen tekee aloitteen niin hän on tosissaan kiinnostunut. Vaihtoehtona olisi kirjoitella kymmenille naisille ja saada ehkä muutama vastaus, joista asia ei kuitenkaan edityisi mihinkään. En tosin ole edes kokeillut niin päin.
      Muutamassa päivässä on tullut kolme yhteydenottoa, joista yksi venäläinen feikki ja yksi erittäin potentiaalinen, siirryttiin melko nopeasti puhelimen käyttöön ja ollaan treffejä järkkäämässä. Profiilini on ehkä sellainen, että se avoimella ja maalailevalla kielenkäytöllään käännyttää pois suuren osan naisia, jotka eivät minulle muutenkaan olisi sopivia, mutta sitten siihen tiettyyn kohderyhmään jonka kanssa minulla on sama "juttu", profiili varmasti iskee hyvinkin. Myöskään kriteereitä en ole säätänyt kovinkaan tiukaksi.
      Yksi ongelma on se, että sähköinen ilmoituslappu ei lopulta anna kovinkaan tarkkaa kuvaa ihmisestä. Tapasin kesällä baarissa naisen, jonka kanssa hetkeksi hullaannuttiin toisiimme. Kävi ilmi, että molemmilla oli profiili täällä ja kun katseltiin niitä, kumpikin oli sitä mieltä ettei sen perusteella olisi ikinä ottanut yhteyttä. Eli ei ehkä kannata rajata toiveitaan liian tiukasti, koska livenä syntyvä kemia kuitenkin romuttaa kaiken, hyvässä tai pahassa.

    • taikakissa

      Kyllä teen aloitteita silloin tällöin. Jotkut miehet vastaavat jotkut ei. Useimmiten jää pariin viestiiin viestittely. Parin kk ajan on profiili ollut ja katselijoita n.400 viestejä n.30. Treffejä 4kpl. En ole löytänyt hakemaani.

    • Se oikeako vihdoin?

      Tähän asti olen ollut passiivinen aloitteentekijä, mutta kerrankin vierailijoissa oli mun makuinen mies ! Laitoin viestiä ja treffeille ollaan menossa :)
      Hävettää jopa kertoa, mutta vierailijoita on lähes 7000 ja viestejä vain 120..

      • jatkuu...

        Sieltä se oikea todellakin löytyi :) Olen iloinen ja onnellinen, kun tein sen aloitteen!


    • Bigbing

      Olen käynyt katsomassa Janin profiilia, joka tuolla aikaisemmin valitteli suhteen olevan 1/10. Minusta hän oli mukavan näköinen, mutta jotenkin iski silmään se autojen puunailu harrastuksissa ja vaatetus :(

    • naiset aktiivisii

      Naiset ovat mielestäni erittäinkin aktiivisia. Itselläni ollut kuvallinen profiili noin 2 kuukautta ja vierailijoita ollut noin 650 ja naiset laittaneet aloitusviestin minulle 55 kertaa - itse en ole yhtäkään aloitusviestiä laittanut.

      Mies ikää 40 ja osia.

      • nomitähittoa

        Onko sulla alastonkuva profiilissa, vai oletko nähnyt vain unta kenties ??


      • naiset aktivisii
        nomitähittoa kirjoitti:

        Onko sulla alastonkuva profiilissa, vai oletko nähnyt vain unta kenties ??

        Ei ole alstonkuvaa, mutta yläkroppa kyllä on paljaana - unta tää ei ole vaan totta.


    • miee3

      Kyllä naiset tekevät aloitteita, ainakin ikäluokassa 35-43 v. Profiili pitää olla kuvallinen ehdottomasti, ja joku nainen sanoi että parhaita ovat ns. normaalitilanteissa otetut kuvat, joissa kuitenkin kasvot erottuvat hyvin. Sama ihminen sanoi että esim. moottoripyrän selässä, auton vieressä tai ilman paitaa otetut kuvat ovat noloja. Mutta tuo oli vain yhden mielipide, enkä tiedä laajemmin mielipiteitä. Itselläni tuo kyllä pätee, ja naiset ovat lähestyneet paljon. Itse olen lähestymisessä paljon laiskempi, johtuen ehkä siitäkin ettei mene kalenteri tukkoon.

    • eiksnum

      Jos kaikki muut oman sukupuolen edustajat passiivisena odottaa avausviestiä ihannaprinssiltä niin eikös potin korjaa se joka on itse aktiivinen?

      • +30

        Yhden alotuksen tein ja totesin pian olevamme eri aaltopituuksilla. Tein oman profiilini tarkoituksella sellaiseksi, että siitä kiinnostuu vain tietyntyyppiset miehet, joiden kanssa tuleekin hyvin jutunjuurta minua kiinnostavista asioista. Toki jokunen kuvanpyytäjä misuttelijakin on viestiä laittanut, mutta jos en ole ollut kiinostunut, joko en ole vastannut mitään tai sitten olen vetänyt vitsillä sananvaihtoa. Jatkossakin aion vierailla miesten profiileja katselemassa, mutta edelleen odotan heiltä aloitteen, jos he kiinnostuvat minusta.


    • Aloitteen tekevä

      Itse olen tehnyt vaikka kuinka monta aloitetta vaikka niitä viestejäkin on tipahdellut tasaseen tahtiin. Selailen kyllä profiileja ja jos mielenkiintoinen tulee vastaan, niin miksi hitossa sitä pitäisi jäädä odottelemaan että tämä huomaisi minut sieltä muiden joukosta? parempi laittaa viestiä ja tehdä itsensä huomatuksi ja kyllähän sen heti huomaa onko mitään yhteistä tai kiinnostusta vai ei.

    • Mr.

      Itselläni jotain 70 vierailijaa profiilissa (2kk sitten rekistöröity) ja ainoastaan koko aikana yksi nainen on laittanut minulle viestiä ensin.

      Tosin viestin taso ei ollut kuin: "Hei, mitä sinun iltaasi kuuluu". Kyllä itsekkin toivoisin miehenä, että naiset myös paneutuisi ekan viestin sisältöön ja antaisi itsestään fiksun kuvan.

      Ai niin, en vastannut kyseisen neidon viestiin, koska hän edusti (profiilitekstin perusteella) ihan erilaisia arvoja ja elämäntapoja, kuin minä.

      • nainen45v.

        Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn että miksi tuollainen aloitus ei kelpaa?
        Itse olen vastannut miesten aloituksiin joissa kysellään mitä kuuluu ja muutaman tosi mukavan treffikaverin olen löytänyt...
        itse olen myös syyllistynyt samaan...minulla on kattava profiili ja sieltä löytyy tärkeimmät tiedot :-)
        Pikkusen kyllästyttää kun olen aloitteita myös tehnyt mutta aika harva vaivautunut vastaamaan...ihan ihannekumppanin "mitoissa" olen ollut....muille en ole viitsinyt laittaakaan viestiä...


    • silti haastavaa

      37v mies, kuvallinen profiili ollut aktiivisena kahdesti 8kk aikana. Vierailuja yli tuhat, aloitteita naisten suunnalta kymmeniä. Olen joutunut tarjoamaan ei-oota kiinnostaviinkin yhteydenottoihin, koska menee muuten koheltamiseksi.

      Asuinpaikkakin varmasti vaikuttaa, isoissa kaupungeissa on enemmän tarjontaa.

      Oman kokemuksen mukaan naiset ovat siis hyvinkin aktiivisia.

    • MKS

      Kyllä tää S24-deittipalsta on yhtä ajanhukkaa näin tavallisen miehen näkökulmasta. Fiksun oloisia naisia palstalla on, mutta vastauksia on turha odotella viesteihin. Ilmeisesti tavallinen, ok näköinen ei kelpaa. Pitää olla Mr Finland tasoa palvelun nirppanokille?

    • ihmettelijä...

      Olen ihan tavallinen 40 nainen...nuorekkaaksi ja nätiksi kehuttukin...
      profiilissani ei ole kuvaa mutta olen aloitusviestissä luvannut sen heti vastauksen jälkeen. Kirjoitan lyhyehköjä aloitusviestejä miehen profiiliin liityen,kerron muutamalla sanalla itsestäni ja kysyn jonkun "harmittoman" kysmyksen mieheltä...
      pikkusen kyllä harmittaa kun n 10 viestiin tulee ehkä 3 vastausta (ja kaikki profiilit on olleet aktiivisia) (olen n 3 kk aikana tehnyt lähes 30 aloitetta...nyt on profiili piilossa)...olen sopinut miesten kriteereihin ja ikähaitari on n 40-47v
      Näiden miesten kanssa on jonkun aikaa kirjoiteltu mutt miesten vastaukset on pikkuhiljaa viipyneet pidempään ja pidempään kunnes lopulta loppuneet (viestini ovat olleet "keskustelevia" )
      Ne muutamat jotka ovat minulle päin tehneet aloitteita ovat päätyneet treffeillekin ja pientä suhteen tapaista on nyt yhden kanssa menossa...

      Ei tästä voi tehdä muuta päätelmää kuin että mies haluaa kuitenkin olla se aloitteentekijä?!

    • q5ttttu

      Ei tee,,,katselevat huvikseen profiileja.
      Tietynlainen uteliaisuuden tunnelma heillä.
      Lisäksi iso osa vielä aviossa olevia.
      Peli on kovaa,,,,elämä on.

    • Nainen joka tyytyy vain vastaanottamaan yhteydenottoja puukottaa omaan nilkkaansa pidemmän päälle.

      Avauksia paljon ja useille tekevät miehet saattavat massana profiloitua epäedullisella tavalla. Passiiviselle naiselle muodostuvat nettikontaktit tulevat suuremmaksi osaksi kapealta sektorilta eli vain niiltä miehiltä, jotka tekevät massoittain aloitteita. Passiivisena todennäköisyys saada viesti mieheltä, joka on viikon aikana lähettänyt kymmenittäin viestejä myös muille on suuri.

      Mies, joka viestittelee harvoin, ei ehkä satukkaan löytämään profiiliasi ja kirjoittamaan ikinä juuri sinulle, vaikka te sopisitte toisillenne.

      Jos nainen aktivoituu ja tekee itse aloitteen, niin silloin hän itse valitsee kiinnostuksen kohteensa koko "populaatiosta", tyytymättä vaan siihen otokseen miehistä, jotka aktiivisesti tekevät aloitteita monille. Naisen tehdessä aktiivisesti myös aloitteita, variaatio tai vaihteluväli nettikontaktien laadussa todennäköisesti kasvaa ja mahdollisuus löytää todella surkeita, mutta myös huippuhyviä tapauksia kasvaa.

      Todennäköisesti laadullisesti ja ajankäytöllisesti naiselle optimi olisi kirjoittaa yhtä paljon aloitteita kuin vastauksiakin ja lisäksi vielä kiinnittämättä liikaa huomiota vaatimuksiin ja rajoituksiin. Niinkun iltalehden artikkelissa "6 syytä, jotka pitävät sinut sinkkuna":

      "Pitkät listat unelmien miehen ominaisuuksista joutavat roskiin. Jos listojen laatiminen on intohimosi, rajaa se vain kolmeen tärkeimpään ominaisuuteen ja unohda muut."

      Vaikuttaa siltä, että naiset eivät aina näe saamansa huomion yli. Sisääntuleva aloitetulva on naisen saamaa huomiota, joka sen enempiä rationalisoimatta halutaan nähdä myönteisenä asiana. Passiivinen asenne saattaa olla hippasen liian yksinkertanen tapa suhtautua deittipalveluun sen mahdollisuuksien kannalta, eikä kontakteja toisilleen sopivien ihmisten välille vain synny epätasapainoisen tilanteen takia.

      Naisten passiivisuus pitää tätä epätasapainoa yllä ja ruokkii nykyistä asetelmaa, mikä hukkaa mahdollisuuksia ja aiheuttaa turhautuneisuutta molemmissa päädyissä :) "Miehen on tehtävä aloite" - ajattelu ja periatteet haudattiin aikaa sitten heti siinä vaiheessa, kun miehelle tuli mahdolliseksi tehdä virtuaalisesti aloite yhden illan aikana sadoille naisille. Ei siis pelkästään täällä vaan netissä ylipäänsä.

      Tietenkin miehen aloite joskus edelleen toimii, mutta todennäköisyys sellaiselle pienenee jatkuvasti. Syy varsinkin naispuolisten sinkkujen kasvavaan määrään saattaa pieneltä osin johtua osaksi siitäkin, että naiset eivät ole heränneet näkemään nykyistä tilannetta, eivätkä ymmärrä passiivisuuden tehottomuutta tai aggressiivisesti aloitteita tekevän naisen vahvaa asemaa nykyisessä asetelmassa.

    • Joo tekee ne. Vierailijoita 42 on vielä kovin vähän.

      En nyt muistam mitä numeroita itselläni on ollut, mutta siis kuvastahan tuo paljon riippuu. Itsekin välillä jos meinaa käydä hiljaiseksi, niin toinen profiilikuva ja saattaakin alkaa tulemaan.

      • crocs ei kirj.

        No jos kuvat on oikeat, niin se on kolmelta naiselta viestiä, ennen kuin on aamukahvinsa juoda ehtinyt, kun tuossa profiilin laitoin. Ja tiedän että väärällä kuvalla ei tulisi samalla tavalla. Kuva se on tässä tärkein. joku voi sitten ajatella, että se on sitten vain ulkonäöstä kiinni. No vain osittain. Ehkä jonkun naamalla ei tule yhtä paljon kuin toisen ja sitä saa venata hieman pidempään, mutta idea onkin kuitenkin löytää vain se yksi jota miellyttää ja joka miellyttää, ehkä sitä pitää venata viikko tai kaksi kuukautta, mut ei kai niin kiire... Se löytyykö se yksi paljoa paremmin, jos enempi saa vastauksia, niin sekään ei nyt ole niin varmaa.


    • turhaan

      Itselläni on profiili ollut nyt alle vuorokauden, profiilissani on vieraillut noin 70 miestä ja olen saanut kahdeksalta mieheltä viestiä, joista kuudelle vastasin ja jatkoimme kirjoittelua. Kukaan näistä ei vaikuta millään tavalla minua kiinnostavalta, mutta kirjoitellaan sitten edelleen.

      Itse tein yhden aloitteen kiinnostavalle miehelle, viestini oli pitkä ja häntä varten laadittu, mutta hän torjui minut parin vastausviestinsä jälkeen. Toivotteli vain hyvää loppuelämää. Samankaltaisia tapauksia ovat olleet myös lukuisat aiemmat kokemukseni siitä, kun itse lähestyn miestä. Yksikään mies, jota minä lähestyn, ei koskaan kiinnostu, joten taidanpa jättää tulevat aloitteet miehille itselleen.

      • Joten päätit voittaa pelin luovuttamalla? :) Good philosophy.

        Joskus se sanonta "Mikään hyvä ei tule helposti" vaan taitaa pitää paikkansa. Jos haluaa löytää uusia kiinnostavia ihmisiä ja saada niitä elämäänsä, niin sen eteen tarvitsee tehdä jotain. Voihan sitä löytää niistä aloitteen tekevistä nettideittimiehistäkin niitä hyviä tapauksia.

        Nettideittailussa passiivisen naisen kohdalla vastaan tulee kuitenkin se ongelma, että aktiivisesti alotteita tekevälle miehelle, olet yksi tuhannesta ja hän on sinulle yksi tuhannesta aloitteesta. Tämä tarkoittaa sitä, että jo lähtökohtaisesti mahdollisuudet yhtään millekkään on suhteellisen heikot. Vahvoilla olet sillon, kun jollekkin kiinnostuksesesi herättäneelle miehelle olet itse se ainoa tehty aloite moneen kuukauteen.

        Nykyisessä asetelmassa aggressiivisesti aloitteita tekevä nainen on vahvoilla, vaikka saiskin pakkeja 50 päivässä. Eihän se pakkien saaminen kivaa oo, mutta aktiivisesti aloitteita tekevät miehet saa niitä sadoittain eikä se menoo haittaa, koska tällaisessa järjestelmässä, missä naiset ovat tyypillisesti passiivisia, niin miehen ainoa keino saada huomioo on tehdä alotteita ja paljon. Miks sen pakkien saamisen pitäis naiselle olla yhtään sen kummallisempi juttu? Ei se sisään tulevien alotteiden määrä tee naisesta mitään haluttua prinsessaa, vaan kertoo tällaisen järjestelmän epätasapainoisuudesta ja siitä miten se nyt vaan tällä hetkellä toimii.


      • turhaan
        eleazar kirjoitti:

        Joten päätit voittaa pelin luovuttamalla? :) Good philosophy.

        Joskus se sanonta "Mikään hyvä ei tule helposti" vaan taitaa pitää paikkansa. Jos haluaa löytää uusia kiinnostavia ihmisiä ja saada niitä elämäänsä, niin sen eteen tarvitsee tehdä jotain. Voihan sitä löytää niistä aloitteen tekevistä nettideittimiehistäkin niitä hyviä tapauksia.

        Nettideittailussa passiivisen naisen kohdalla vastaan tulee kuitenkin se ongelma, että aktiivisesti alotteita tekevälle miehelle, olet yksi tuhannesta ja hän on sinulle yksi tuhannesta aloitteesta. Tämä tarkoittaa sitä, että jo lähtökohtaisesti mahdollisuudet yhtään millekkään on suhteellisen heikot. Vahvoilla olet sillon, kun jollekkin kiinnostuksesesi herättäneelle miehelle olet itse se ainoa tehty aloite moneen kuukauteen.

        Nykyisessä asetelmassa aggressiivisesti aloitteita tekevä nainen on vahvoilla, vaikka saiskin pakkeja 50 päivässä. Eihän se pakkien saaminen kivaa oo, mutta aktiivisesti aloitteita tekevät miehet saa niitä sadoittain eikä se menoo haittaa, koska tällaisessa järjestelmässä, missä naiset ovat tyypillisesti passiivisia, niin miehen ainoa keino saada huomioo on tehdä alotteita ja paljon. Miks sen pakkien saamisen pitäis naiselle olla yhtään sen kummallisempi juttu? Ei se sisään tulevien alotteiden määrä tee naisesta mitään haluttua prinsessaa, vaan kertoo tällaisen järjestelmän epätasapainoisuudesta ja siitä miten se nyt vaan tällä hetkellä toimii.

        No enhän minä yhden torjumiskerran perusteella tätä päätöstä tehnyt, vaan niiden lukemattomien aiempien aloitteideni perusteella. En ole mitenkään ujo ihminen ja olen tehnyt aloitteita miehille myös ihan live-elämässä baarissa, mutta mistään aloittamastani jutusta ei ole koskaan tullut oikein mitään. Yhden kanssa tosin päädyin seurustelemaan useammaksi vuodeksi, mutta hänkin jaksoi aina muistella pettyneenä sitä, kuinka minä hänet valitsin, eikä hän saanut tehdä valintaa itse. Kaipa hänkin jollain tasolla piti minua itsestäänselvyytenä sillä perusteella, että olin ensin kiinnostunut hänestä ja tein aloitteen. Jos jotain niin olen oppinut tähänastisessa elämässäni sen, että miesten pitää ainakin antaa kuvitella, että he ovat saalistaneet, eivätkä olleet saaliina. Joten jos teen livenä aloitteen, sen pitää tapahtua niin hienovaraisesti, että mies itse kuvittelee valloittaneensa minut. Netissä se ei oikein onnistu, jos itse lähettää ensimmäisen viestin.


      • turhaan kirjoitti:

        No enhän minä yhden torjumiskerran perusteella tätä päätöstä tehnyt, vaan niiden lukemattomien aiempien aloitteideni perusteella. En ole mitenkään ujo ihminen ja olen tehnyt aloitteita miehille myös ihan live-elämässä baarissa, mutta mistään aloittamastani jutusta ei ole koskaan tullut oikein mitään. Yhden kanssa tosin päädyin seurustelemaan useammaksi vuodeksi, mutta hänkin jaksoi aina muistella pettyneenä sitä, kuinka minä hänet valitsin, eikä hän saanut tehdä valintaa itse. Kaipa hänkin jollain tasolla piti minua itsestäänselvyytenä sillä perusteella, että olin ensin kiinnostunut hänestä ja tein aloitteen. Jos jotain niin olen oppinut tähänastisessa elämässäni sen, että miesten pitää ainakin antaa kuvitella, että he ovat saalistaneet, eivätkä olleet saaliina. Joten jos teen livenä aloitteen, sen pitää tapahtua niin hienovaraisesti, että mies itse kuvittelee valloittaneensa minut. Netissä se ei oikein onnistu, jos itse lähettää ensimmäisen viestin.

        Mut silti musta on kiva aina kuulla se, että nainenkin tekee aloitteita... eikä vaan jää odottaan, että hänetkin joku oikea vielä tulee pelastamaan. Ehkä sitä alotteiden tekemistä ja henkistä puoltaan voi työstää sillain, että se alotteiden tekeminen on mukavaa ja lopulta palkitsevaa hommaa siitä huolimatta, että usein tuleekin pakkeja? Se mitä lopulta kaikki eniten katuu, on kuitenkin ne tekemättä jättämiset, eikä ne tekemiset. Tietty poikkeuksia tähänkin nyrkkisääntöön on. Mä ainakin nään sen sillain, että virheet, kömmähdykset ja pakkien saamiset on aina eteenpäin menemistä, mutta paikalleen jääminen ei vie mihinkään. Tietty toisaalta välillä on hyvä painaa sitä jarrua ja nauttia siitäkin, että ei tarvitte tehä mitään jos ei haluu.

        Kuitenkin... jos joku mies ei pysty elään sen kans, että nainen tekee aloitteen, niin vois kuvitella, että se ei oo sit sen miehen ainoo ongelma :p

        Ja onko sillä sitten oikeesti kuitenkaan mitään väliä kumpi sen aloitteen tekee, jos parisuhteen osapuolet muuten sopii toisilleen ja homma toimii? Vaikee ainakin kuvitella, että sillä olis mitään merkitystä. Siinäkin tapauksessa, kun joku sen aloitteen tekemisen mainitsee syynä johonkin, niin olettaisin että ne todelliset syyt ovat paljon syvemmällä.

        Sillä ei pitäis olla mitään merkitystä, että missä ja miten tapaa ja miks, vaan sillä mitä tapahtuu sen jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3134
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      92
      1665
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1373
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1246
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      993
    6. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      958
    7. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      940
    8. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      932
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      44
      928
    10. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      19
      926
    Aihe