Miksi salataan suhde

rakastunut1

Seurustelen miehen kanssa, joka on hiljattain eronnut, kuten myös minä. Olemme jo hetken seurustelleet ja hän haluaa pitää suhteemme salassa, jotta ei exvaimo loukkaannu.

Itse olisin jo valmis julkistamaan suhteen, mikä helpottaisi arkea, eikö tarvisi piilotella.

En nyt kerro aikaa, vaan kysyn mielipiteitä, milloin on ok kulkea uuden kanssa julkisesti?

26

3800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärsivällisyyttä

      Jokainen tekee niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja parhaimmalta. Ei ole mitään yleisohjetta tuohon asiaan.

      Tuollaista se yleisesti kylläkin on, kun ollaan juuri erottu. Siksi en haluakaan ryhtyä seurustelemaan juuri eronneen kanssa, koska vanhan suhteen pöly ei ole vielä laskeutunut. Teilläkin on selkeästi vanha suhde vielä häiritsemässä uutta suhdetta, eikä se hyvää tee teidän suhteellenne.

      Yritä ymmärtää seurustelukumppaniasi, ja arki on juuri eronneena sitä mitä se on, helppoa tai vähemmän helppoa. Kaikki ajallaan, kärsivällisyys palkitaan..

    • lifemocker

      oletko varma ettet ole vain laastari?

      ja sitäpaitsi se on ihan normaalia ensin katsoa, että suhde on vakaalla pohjalla, ennenkuin alkaa sitä virallistamaan. jos toinen on vasta eronnut niin hän ei taida olla vielä täysin varma tunteistaan

    • Aurinkoista jälleen

      Tuliko tämä seurustelukumppani jätetyksi exvaimon toimesta vai miten? Toivottavasti seurustelukumppanisi ei elättele toiveita eksänsä suhteen ja pidä siksi suhdettanne salassa. Aina eron jälkeen kannattaisi elää jonkin aikaa ihan itsekseen ja kerätä itsensä ihmisenä kasaan ja käsitellä se oma ero pois, jotta on taas vakaalla pohjalla uuteen suhteeseen eikä entinen kummittele siellä taustalla enää.

      • 19+3

        Mulle kävi juuri noin. Tapasin miehen ja koko meidän yhdessäolon ajan oli laittanut kaipuuviestejä exälleen vaikka minulle näytteli niin rakastunutta. Olin laastari. Tässäkin suhteessa ex oli hänet jättänyt. Asia tuli ilmi kun otin yhteyttä hänen exäänsä. Eipä ollut eroaan käsitellyt mitenkään.


    • rakastunut1

      Mies oli se, joka halusi erota. Ei sure eroa ja on kyllä rakastunut minuun, sen huomaa kaikesta, mutta silti häiritsee tämä hiippailu salassa.

      Sen voin sanoa, että eroista on kuukausia..

      • oletkos kakkonen?

        Niitä kuukausia ei taida kuitenkaan olla tarpeeksi? Olikohan ero hetken mielijohde ja mies on tullut katumapäälle? Jos hän erosta yli päässyt, niin ei hänellä ole mitään syytä piilotella sua. Vai onkohan suhde edes päättynyt? Jos sä oletkin se kakkonen?


      • lifemocker
        oletkos kakkonen? kirjoitti:

        Niitä kuukausia ei taida kuitenkaan olla tarpeeksi? Olikohan ero hetken mielijohde ja mies on tullut katumapäälle? Jos hän erosta yli päässyt, niin ei hänellä ole mitään syytä piilotella sua. Vai onkohan suhde edes päättynyt? Jos sä oletkin se kakkonen?

        salarakas :D


      • Aurinko pilven takaa

        Niinpä ihmetyttää kyllä, jos erosta on jo kuukausia aikaa ja suhdetta pitää vielä salailla. Miehelläsi on vielä jotain tunnetta jäljellä eksäänsä kohtaan, kun käyttäytyy häntä kohtaan tällä tavoin, ei siis halua loukata. Vai pelkääkö hän, että eksä kertookin tavatessanne sen oman näkemyksensä erosta tai haukkuu tai muuta? Kerropa miehellesi, että sinä olet valmis kohtaamaan sen exän, jos vastaan tulee ja kestät sen ryöpytyksen.


      • lifemocker
        Aurinko pilven takaa kirjoitti:

        Niinpä ihmetyttää kyllä, jos erosta on jo kuukausia aikaa ja suhdetta pitää vielä salailla. Miehelläsi on vielä jotain tunnetta jäljellä eksäänsä kohtaan, kun käyttäytyy häntä kohtaan tällä tavoin, ei siis halua loukata. Vai pelkääkö hän, että eksä kertookin tavatessanne sen oman näkemyksensä erosta tai haukkuu tai muuta? Kerropa miehellesi, että sinä olet valmis kohtaamaan sen exän, jos vastaan tulee ja kestät sen ryöpytyksen.

        vastaeronneilla on koko elämä sekaisin, ei niihin kannattaisi lähteä sekaantumaan


      • krabazuk (ei kirj.)
        lifemocker kirjoitti:

        vastaeronneilla on koko elämä sekaisin, ei niihin kannattaisi lähteä sekaantumaan

        Mulla oli ainakin asiat selvillä täydellisesti viimeistään sinä päivänä kun nukuin omassa uudessa asunnossani ekan yön.


    • m,urtrgsdr3y7u

      niin se meni täälläkin, piiloteltiin ja salassa piti tavata. mies oli vain varovainen ettei pety uudestaan. nyt 1 v ja 4 kk, suhde on julkinen ja avoimesti liikutaan. miehellä lapsia, oli senkin takia varovainen, ettei lapset pety, jos suhteestamme ei olisi tullutkaan mitään. tutustunut lapsiinkin jo kivasti.

    • rakastunut2

      Yksi vaihtoehto vastaus ap:n kysymykseen saattaa i olla myös se, että tuo miehesi exä on niin sairaanloisen mustasukkainen ja aloittaa häiriköinnin sekä sinulle, että tälle entiselle miehelleen, jos kuulee että hänellä on uusi nainen ja onni. Mies siis haluaa vain suojella sinua tältä draamalta. Minulla oli tuo sama tilanne ( vain toisinpäin). Minä olin se, ,joka halusi pitää uuden miesystäväni kanssa matalaa profillia, ettei sairaalloisen mustasukkainen exä tule riehumaan väliin.. Olin siis kuitenkin ollut jo 1,5 vuotta erossa... Joten mun osaltani ei todellakaan ollut mistään laastaristakaan kyse.. Nyt tuosta on jo kulunut reilusti aikaa , mutta edelleenkin olen sitä mieltä että exälleni ei kuulu pätkääkään minun elämäni miltään saralta !.. Olemme olleet nykyisen mieheni kanssa yhdessä jo reilu 2 vuotta ja olen edelleenkin onnellinen ja rakastunut syvästi häneen.. niin ja exä ei edelleenkään tiedä asiasta mitään, koska se ei hänelle edes kuulu!!

    • Mirku

      Kuulehan tyttö: minulla vastaavainen tapaus lähimenneisyydessä. Selvisi myöhemmin ettei hän ollut huolestunut ex-puolison tunteista, vaan sen tunteista jota piteli sivusuhteena samaan aikaan minun kanssani. Tai en nyt tiedä kumpi meistä sivusuhde oli. Heh!

    • AP rakastunut

      Okei.. eli voin olettaa että jotain mätää tässä on jos 90% vastauksista oli, että ei ole normaalia useita kuukausia eron jälkeen salata asiaa ja suojella exää. exä ei ole sairaan mustasukkanen, enemmänki herkkä ja kiltti.

      Olen tähn mennessä ajatellu ,että mies on vaan kiltti ja ajattelevainen ihminen, joka ei halua loukata muita.

      Ehkä olen väärässä. Odottelen vielä hetken, en halua painostaa. Kiitos asiallisista vastauksista.

      • ogijorijoijr

        Miksi suhde pitää julkistaa? Mitä se tarkoittaa. Tarviitteko paavin hyväksynnän vai!!

        Te olette yhdessä, okei joku saa selville joku päättelee, who the fuck cares.Oma on elämänne.


      • Mitä tuo suhteen "julkistaminen" muuten tarkoittaa? Oletteko yhdessä täysin salassa, niin että kukaan ei tiedä, esim. ystävänne, vai salataanko suhdettanne juuri nimenomaan vain tuolta eksältä?

        Voihan tuossa toki olla se mahdollisuus, että asia on oikeasti niin kuin mies sanoo. Jos hän on empaattinen ja huomannut, että ero ottaa todella koville eksälle, haluaa säästää eksäänsä "lopulliselta iskulta".

        Jos miehesi on herkkää sorttia, jonka on vaikea sanoa toiselle ei tai yleensä mitään kielteistä, hänen on varmastikin vaikea paljastaa olevansa uudessa suhteessa. Hän ei halua kohdata eksänsä surua ja haluaa lykätä uutisen kertomista mahdollisimman pitkään. Mikä on sikäli todella tyhmää, että jos hän uskoo suhteeseenne, asia tulee ilmi kuitenkin jossain vaiheessa, ja eksä taatusti saa selville jotain kautta kauanko olette tapailleet. Ja silloinkos se vasta koville ottaakin.

        Mieleeni tulee myös se vaihtoehto, että oliko heidän eronsa varmasti selvä ennen kuin alkoi seurustella kanssasi? Tämä voi myös olla yksi syy, koska pelkää, että peli kahden naisen kanssa samoihin aikoihin paljastuu.

        Voi myös olla niin, että ero eksään on selvä, mutta hän ei vain ole suhteesta sinuun vielä varma. Jos olet laastari, hän ehkä haluaa piilotella sinua, jottei "paremman" löydyttyä joudu esittelemään uusia tyttöystäviä turhan taajaan.


    • AP rakastunut

      Julkisesti yhdessä, tarkoittaa julkisesti yhdessä, kaupungilla, ystävien juhlissa jne. jne.

      Eli kun hän lähtee jonnekkin kutsuille jonne voisi ottaa avecin, ei tule kuuloonkaan vielä ottaa minua mukaan, koska mielestään on juuri eronnut.

      En siis näe tarvetta laittaa fb-statukseen: on nyt parisuhteessa Mikko Mallikkaan kanssa. Vaan ihan normaalia elämää yhdessä.

      • Kyllä se vähän

        siltä vaikuttaa että sä olet sille miehelle vain kakkonen. Joko niin, että hänellä on toinen, jonka ei halua sinua näkevän tai sitten yrittää lämmitellä suhdetta uudestaan vaimon kanssa. Oletko muuten varma, että tilanne on se, että vaimo haluaisi jatkaa ja mies ei? Mitä jos se onkin toisinpäin ja siksi mies ei halua vaarantaa mitään esiintymällä kanssasi missään julkisesti. Pitää sinua kuitenkin mielellään varalla ja lohtuna, jos muihin suuntiin suhteet ei lämpene. Itse en tuollaiseen suhteeseen alistuisi, ellen sitten itsekin haluaisi vain jotain kevyttä korvike- tai seksisuhdetta.


    • Anonyymi

      MUN MIELESTÄ EMME OLI PARI,KOSKA MIES SALAA SUHTEEN. OLEMME YSTÄVIÄ. NUKUMME YHDESSÄ VAAN.

    • Luuletko että se pysyy salassa?

      • Anonyymi

        Patologista valehtelua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Patologista valehtelua!

        Sulla menee taas lujaa…


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sulla menee taas lujaa…

        Miten sen nyt ottaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Patologista valehtelua!

        Kuule: minua rehellisempää ei löydä kukaan. Menikö jakeluun?


    • Anonyymi

      Miksi tämä ikivanha aloitus kaivettiin esiin? Joku nainen on spekuloinut suhdettaan kahdeksan vuotta sitten, entä sitten?!

    • Anonyymi

      No eiköhän tuollaiset asiat hoidu luontevasti ihan itsekseen kun niistä ei mitään elämää suurempia tee. Ehkei suhteenne ole vain vielä niin pitkällä tai sinä olet suhteesta varmempi kuin mies, sen kantavuudesta ylipäänsä. Anna toiselle miettimisrauhaa, äläkä mene asioiden edelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe