Luottotiedot menneet

kat5

Onkohan uudelta maalta mistään mahdollisuus saada ilman luottotietoja osamaksulla auto?

itse olen äitiyslomalla ja ulosotossa velkaa. Miehelläni vakituinen työpaikka, ulosotossa ei velkaa edes 3000 yhteensä. Hänellä menneet luottotiedot aikoja, isompi velka vanhentui pari vuotta sitten mutta uusia mennyt :(.

En halua mitään saarnoja, kaikki mokailee joskus. Itselläni olisi varmaan kunnossa jos olisin saanut maksusuunnitelmia noudatettua pari vuotta sitten. Mutta kun aloin odottamaan esikoistani ja jäin äitiyslomalle niin tulot tipahtivat enkä sitten pystynyt noudattamaan. Kaikki lähti pikavippi ajasta kun miehelläni ei ollut 3 kuukauteen töitä eikä saanut rahaa mistään ja tuli sitten vippejä otettua kun ei kehdattu vanhemmilta pyytää.. Nyt harmittaa yli kaiken...

Ystävällisiä vastauksia kiitos, en halua mtn saarnoja! Tiedän itsekkin että vaikea saada mistään mutta aina voi kokeilla kysyä.

25 kommenttia

Vastaukset

 • Minä ostin auton pikavipillä. Se on kätevä ellei ole rahaa.

 • Tuossa noita on http://www.auto1.fi/haku/auto ilman luottotietoja
  .Kannattaa kuitenkin muistaa että ilman luottotietoja myynti on leivottu autoon sisään, hinta vs kunto ei ole mikään markkinoiden paras.

  • 200 auto 2000 eurolla vippivilleille


 • Älä saata itseäsi syvemmälle suohon lisävelalla. Maksakaa vanhaa velkaa niin paljon pois kuin pystytte ja miettikää sen jälkeen auton ostoa käteisellä. Joskus kierteestä on päästävä irti.

 • Osta KÄTEISELLÄ se, mihin rahat riittävät.
  500-1000eurolla saa jo liikuntakykyisen kulkuneuvon, jossa katsastus voimassa.

  TOIVOTTAVASTI kukaan ei anna "omarahoituksella" velkaa lisää (=tonnin autossa kolmen tai neljän tonnin hintalappu) ja siten syvennä ahdinkoanne.

 • Miksi et osta 200e autoa? Luottotiedottomana joudut maksamaan liikennevakuutuksenkin etukäteen. Ja 200e saa autoja, pidä silmät auki.

 • Luottotiedottomalle harva myy alle 50% käsirahalla. Pienellä käsirahalla ei onnistu. Ja kuten tässä on todettu, jotenkin se ilman luottotietoja myynti on sisäänleivottuna auton hinnassa.

 • Pyytäkää vanhemmilta, kun ilmeisesti siellä rahaa olisi. Tai jos vaikka ostaisivat auton, jossa ovat omistajina ja te haltijana.

  Et ole hirveästi ottanut opiksesi, jos raha-asiat vielä huonolla tolalla ja olet tekemässä reilusti lisää velkaa. Eikö kannattaisi ensin yrittää päästä plussalle.

 • Maksuhäiriöllinen voi olla häiriöllinen myös liikenteessä muita kohtaan. Hällä väliä tyyli kostautuu kaikkialla.

  • Urpo, pitäs ojentaa vähän tollasia !


  • Olen aina ihmetellyt, miten nuo kaikkitietävät ja elämässään täydellisesti onnistuneet ihmiset eksyy tämän tyyppisiin keskusteluihin mukaan. Itse kun eivät virheitä koskaan ole tehneet, työttömyyttä kokeneet , eikä sairastaneet, eikä muutenkaan epäonnistuneet missään asiassa. Asioiden todellisesta laidasta mitään tietämättömänä on helppoa viisasten toisten ongelmille.


  • Pepe11111 kirjoitti:

   Olen aina ihmetellyt, miten nuo kaikkitietävät ja elämässään täydellisesti onnistuneet ihmiset eksyy tämän tyyppisiin keskusteluihin mukaan. Itse kun eivät virheitä koskaan ole tehneet, työttömyyttä kokeneet , eikä sairastaneet, eikä muutenkaan epäonnistuneet missään asiassa. Asioiden todellisesta laidasta mitään tietämättömänä on helppoa viisasten toisten ongelmille.

   Mitäs siinä on "Pepe11111" noin ihmettelemistä?
   Onhan se parempi saada neuvoja onnistujilta, kuin myötäelämisen tunnetta ja olalle taputteluja kohtalotovereilta jotka samassa jamassa eli hekin kaulaansa myöten kusessa? Heiltäkö neuvoja? Eihän niillä neuvoilla asia etene mitenkään, ei ainakaan parempaan suuntaan.

   Aloitukseen:
   Yksikään tervettä liiketaloudellisesti järjellistä autokauppaa harjoittava autoliike ei myy luottotietonsa noinkin pahasti kuralle ajaneelle omarahoituksella autoa. Ei myynyt 2013, eikä myy tänäkään vuonna. Miksi mikään autoliike ottaisi riskin lähteä pelleilemään, josko se luottotietonsa pilalle saanut maksaja tällä kertaa jostain olisi saanut siunausta ja valaistusta ja hoitaisi maksut ajallaan.
   Ei se onnistu siltä kuitenkaan. Lupailja tulee, maksut jää 99,99% varmuudella enemmän tai vähemmän hoitamatta.


  • Repe22222 kirjoitti:

   Mitäs siinä on "Pepe11111" noin ihmettelemistä?
   Onhan se parempi saada neuvoja onnistujilta, kuin myötäelämisen tunnetta ja olalle taputteluja kohtalotovereilta jotka samassa jamassa eli hekin kaulaansa myöten kusessa? Heiltäkö neuvoja? Eihän niillä neuvoilla asia etene mitenkään, ei ainakaan parempaan suuntaan.

   Aloitukseen:
   Yksikään tervettä liiketaloudellisesti järjellistä autokauppaa harjoittava autoliike ei myy luottotietonsa noinkin pahasti kuralle ajaneelle omarahoituksella autoa. Ei myynyt 2013, eikä myy tänäkään vuonna. Miksi mikään autoliike ottaisi riskin lähteä pelleilemään, josko se luottotietonsa pilalle saanut maksaja tällä kertaa jostain olisi saanut siunausta ja valaistusta ja hoitaisi maksut ajallaan.
   Ei se onnistu siltä kuitenkaan. Lupailja tulee, maksut jää 99,99% varmuudella enemmän tai vähemmän hoitamatta.

   "mahdollisuus saada ilman luottotietoja osamaksulla auto? "

   Tämä on päivän polttava kysymys, varsinkin nykyisin, ja on näköjään ollut vuosia sittenkin. Luottotietojen menetys on aina, vain ja ainoastaan oma/omien valintojen syy, työttömyys, sairastelu ...ym.ym on vain tekosyy, ihmisen luontainen tarve selitellä viattomuuttaan tapahtuneeseen.

   Itselläni oli tapana vastata noihin "omarahoitus luottotiedottomalle" kyselyihin seuraavasti: Pitkä kokemus on näyttänyt, että on olemassa monia tapoja menettää rahansa, omarahoitus luottotiedottomalle on kuitenkin niistä varmin, joten emme omarahoita myynnissä olevia autoja.


 • Hyvän auton voi saada omakseen eurolla.

  • rehelliseltä


 • Moikka mulla on luottotiedot mennyt mutta saan silti autovakuutuksen ilman mitään etumaksuja ja Nurmijärveltä saa auton ilman luotietoja ja käsirahaa samoin Espoosta kk autosta ilman luottotietoja.

 • Luottokelvottomalle löytyy liikkeitä aika monta, mutta käsirahaa pitää löytyä ainakin 30 % ja korot ovat sitten 20-30 % luokkaa. Yksi erä riittävästi myöhässä ja auto haetaan pois.

  Houkuttelisi noilla koroilla myydään, mutta vaisto sanoo, että pois saisi olla hakemassa vähän väliä, joten edelleenkin osamaksut rahoitusyhtiön kautta.

 • Suomeen saatava laki, jos rahoittaa luottokelvotonta ja ei maksuja, niin rahoittaja menettää rahoitetun summan tai tuotteen, muuten ylivarojen eläminen ei lopu koskaan.

 • No voivoi ja hohhoijaa... että tämmöttist sitten tällä kertaa.
  (Vanha aloitus toki, mutta valitettavan ajankohtainen tänäkin päivänä.)

  "Onkohan uudelta maalta mistään mahdollisuus saada ilman luottotietoja osamaksulla auto?"

  => Ensimmäinen kysymys: Miksi kukaan autokauppias luottaisi sinuun, kun sinuun ei luota pankit tai muutkaan rahoittajat saati lähipiirisi tai sukulaisesi sinulle vippaisivat rahat auton ostoon? Halvimmillaanhan katsastetun/toimivan kulkuneuvon saa noin tonnilla.
  Pankeissa on "rahaa kuin roskaa" versus yksittäisellä autokauppiaan rahavarastot. Mikä saa edes toivomaan, että saisit rahoituksen autokauppiaan riskillä, kun oma äitisikään ei sinuun ja takaisinmaksukykyysi luota?

  "En halua mitään saarnoja, kaikki mokailee joskus."

  => No kukapa sitä haluaisi kuulla ääneen sanottuna, että on omiin rahaongelmiinsa syyllinen ja moka löytyy peilistä? Ei kai kukaan, mutta tässä tapauksessa se on kuitenkin totuus, etkä toki ole ainoa.

  "...jos olisin saanut maksusuunnitelmia noudatettua pari vuotta sitten."

  ?> Niinpä niin... jos ja jos... ja edelleenkin tämän jossittelun jälkeen kuvittelet, että joku yksittäinen autokauppias lähtisi riskin ottamaan, että sinulla maksusuunnitelman noudattaminen menee taas jossitteluksi? Ei voi olla todellista...

  "Nyt harmittaa yli kaiken... "

  => Hyvä! Toivotankin ryhtinapin nielaisemista niin sinulle, kuin miehellesikin! Ja ihan vaan sen vuoksi, että olette päätyneet sikiämään ja lapsenne etu olisi, että vanhemmilla on edes jonkinlaista selkärankaa ja hallintaa elämästään. Toivon todella, että olette onnistuneet! Aloituksen mukaanhan esikoisenne on jo ekaluokkalainen ja kehnon rahanhoitonne vuoksi toivon, että myös ainokainen jälkeläinen... kyllä yhdessäkin lapsessa kuluja riittää luottotietonsa menettäneille vanhemmille. Tsemppiä vaan!

  "Ystävällisiä vastauksia kiitos, en halua mtn saarnoja! Tiedän itsekkin että vaikea saada mistään mutta aina voi kokeilla kysyä."

  => Selkääntaputtelija kun en ole, eikä selkääntaputtelut tai voivottelut tilannettanne ainakaan edesauta, niin tämmöinen tästä kommentista nyt tuli. Ei mtn saarnaa, vaan faktaa ja sekin hellästi persiillenne potkaisten, opastukseksi ja lapsenkin kannalta parasta jatkoa toivotellen.

  • Hyvä kirjoitus, mutta miksi silti jotkut liikkeet myyvät rahoituksella luottotiedottomille? Voihan se toki olla, että osa pystyy hoitamaan velkansa, mutta miksi ottaa riski?


  • Kiinnostaatietää kirjoitti:

   Hyvä kirjoitus, mutta miksi silti jotkut liikkeet myyvät rahoituksella luottotiedottomille? Voihan se toki olla, että osa pystyy hoitamaan velkansa, mutta miksi ottaa riski?

   Kiitos. Avataanpa siis pikkuisen, vaikka en itse luottotiedottomille rahoitakaan.

   Riskinotto luottotiedottomalle omarahoituksella myynnissä kannattaa silloin, kun korko on riittävä, myyntikate on huima ja takaisinhaku on varmoissa käsissä. Luottotiedottomille voi näissä liikkeissä olla "ihan omat yksilöt", eli pikkuisen vialliset ja reippaasti ylihinnoitellut (kuntoonsa nähden). Näitä ei osta kukaan hintalappuhinnoilla. Ostajaksi näille tupla- tai triplahinnoitelluille valikoituu juurikin äärimmäisessä hädässään "kun vaan jostain sais luotolla" luottotiedottomat.
   Vaikkapa tähän tyyliin:

   Myydään 3000euron autoa (reaaliarvoltaan pyyntihinta ehjästä vastaavasta, tässä kunnossa realistinen hinta olisi 1000-1500).
   Käsirahaa yleensä 50% (jolloin auton realistinen hinta kätellään kaupantekotilanteessa, loput on voittoa).
   Jos käsirahaa ei vaadita, korko pompsahtaa älyvapaasta täysin järjettömäksi. Yleensähän sitä käsirahaa ei ole euroakaan, joten persaukista luottotiedotonta viedään näissä omarahoitteisissa kaupoissa kuin litran mittaa.
   Loput 1500 omarahoituksella, vaikkapa 15kk maksuajalla, 150euroa/kk (+muita satunnaiskuluja vielä sekaan ripotellen) näin saadaan 1500 velkaan sopiva korko.
   Ilman käsirahaa maksusuunnitelmaa voi koroiltaan rukata reippaastikin ylöspäin, vaikkapa 15x350 maksuerät +muut kulut.
   Viimeisenä lenkkinä, joskaan ei vähäisimpänä; takaisinhakuorganisaatio kunnossa. Riittävän "tiukat" takaisinhakumiehet velkansa maksamatta jättäneen oven taakse heti, kun yksikin erä jää maksamatta. Joitain ihan virallisiakin perintäkanavia toki on, joihin valitettavasti maksunsa maksamatta jättävät ovat jo tottuneet olemaan reagoimatta mitenkään joten, niin... hakumiehet saattavat valikoitua muualta kuin sieltä lindorffilta... jokainen omarahoittava liike toki valikoi omat hakumiehensä.
   Vaihtoehtoisesti virallista tietä velka perintään heti, mutta kuten virallisiin perintätoimiin tottuneet yleensä, luottonsa menettäneet eivät perintään menosta korvaansa lotkauta, joten tiukat hakumiehet on toimivin ratkaisu.

   Siksi jotkut liikkeet myyvät luottotietonsa menettäneillekin. Bisnes on tehokkaasti organisoituna (yllä vain yksi karkea esimerkki toimintamalli) kymmeniä kertoja tuottavampaa, kuin normaali autokauppa missään liikkeessä. Riski on suuri, mutta niin on voitotkin.
   Miksikö en itse tätä sitten harrasta, kun kerran on noin helppoa ja tuottavaa?
   Siitä yksinkertaisesta syystä, että kun "ilmaisia lounaita ei ole" niin sivutuotteena tuollaisessa kaupassa/organisaatiossa ajautuu väkisinkin vähintäänkin "harmaalle alueelle" monissakin kohdin kaupankulkua.
   Nyt kun rehelliselläkin kaupalla on pärjäillyt hyvin, ei tuonne "harmaalle alueelle" ole mitään himoa lähteä. Ei edes huippukorkean tuoton perässä.


 • Jos luottotiedot menneet niin se on vain hyvä että opetetaan säästämään eikä elämään yli varojensa. Suurin hyötyjä tästä on itse luottotietojen menettäjä, oppii tulevaisuudessa hoitamaan raha-asiansa paremmin.

  On karhunpalvelus antaa lainaa luottotietonsa menettäneelle, silloin hän ei ikinä opi elämään varojensa mukaan.

 • Nämä "luottotietomerkintä ei ol este" kaupan teolle -autoliikkeet ovat eettisesti erittäin arveluttavia ja epätoivoisia yrittäjiä. Lisätään taloudellisissa vaikeuksissa olevien, yleensä nuorten, ongelmia. Suosittelen välttämään, erityisesti näitä Tuusulan teollisuusalueella toimivia nuorekkaita veijareita. Valitettavan huonoja kokemuksia näistä lipevistä valehteljoista.

 • No multa on tiedot menny jo 23 vuotta sitten. En ole ikinä maksanut yhtään laskua, enkä kyllä ollut töissäkään. Haen ruuat jakelusta, syön, juon, makaan ja syleksin kattoon. Ajelen muutaman satasen autolla ilman korttia tai vakuutuksia. Pienet linnareissut ei haittaa.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.