Hei, puuttuuko sinulta Jumala?

Elämänjumalanlapsi

Lähestystyöhön hakeutuminen on konkreetttista turvalisuushakuisuutta, eikä sitä pidetä arvona, koskaan. Muiden vahingoittaminen, tai siihen pyrkiminen on sairaalloisuutta, kuten psykoottisuutta, ihmisen täydellisyydestä omana itsenä laiminlyöden.
- Mulla on yli 30 lasta. He ovat biologisesti osittain omiani.
Pakotien rakentaminen itselle siten, kuulostaa ylimalkaiselta. Se on pakokeino todellisuudesta, kun jotkut ihmiset suuntautuvat toiseen maahan, omaa kulttuuria siellä pakotttaakseen toiseen ihmiseen, ja suuntautuen näin egoismiin omaan turvallisuushakuisuuteen. Epätodellisuutta ei ole syytä levittää vieraisiin kulttuureihin. Koska kysymys on käytös-häiriöstä voi kysyä on kysymyksessä eläinperäinen käytös-häiriö, pakkomielteinen seuraileminen, läheisyydenkyvyttömyytenä. Ihanteena ilmaistu inhimillisyydettömyys mm. pyytämällä palvelijaa itselleen, toisesta ihmisestä, häntä seurailemalla tasapainotta ja tarkkailemalla läheisyydenkyvyttä, on sairaus fyysisestä yli-rasitteesta. Se on valheellista todellisuutta, jonka ulkoinen feminismi, kuten turvallisuushakuisuus selviytymiskeinona egoisminä aiheuttaa. Psyykkistä kipua ja sen tuoton oikeutusta käyttämällä, ei saa sitä levittää, käyttäen sivilisaation tuhoamista, omaksuttuaan olevansa palvottu aggressiona.

8

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ihmiskunta Sinde

   Olethan varmasti tietoinen velvoitteesta neurologisiin ominaisuuksiin?
   Ulospäin suuntaunut kristillisyys yhteiskuntana on sairaus, jossa mielikuva jumaluudesta on vääristynyt toiseksi ihmiseksi. Se on hektisyyttä ja vaarallinen persoonallisuus, "uhka väkivallasta uhriksi".
   Juuri tällaiset jumalkuvat palvonnallisesti ovat tarpeettomia. Jumalkuvan muoto on vertikaali, ihmisen eri arvoistamisesta, hänen sukupuoltansa halventaen. Se on selviytymiskeino, pakotie ihmisen mielen ulkopuolelta, seurailemisesta. Ihminen ei tarvitse tällaista, koska inhimillisyys on estynyt. Tämä on hyvinvointimme haitta. Ei siitä huolehtimista muille ihmisille.
   Jumalkuvan malli on sisimmällinen tasapaino, ja se on valkoinen.
   Psyykkisen kivun tuottamiseen se ei oikeuta, vaarallisena. Se on estetty myös itse uskontona lähimmäisenrakkauden tasapainosta. Yritys ostaa sisäisiin avioliittoihin on säälittävä. Palveluiden ostamisen yritykset ovat vakava haitta, vahingoittaen väkivallalla, sen mieltymyksenä, henkisenä väkivaltana. Se ei ole oikeutettu sen uskonnon maailmankuvallisena muotona.
   Itse asiassa lähetystyö on keskeneräistä ja väärä valheellisen todellisuuden toimintamalli, jo selviytymiskeinoksi tarjottuna, vain apua vaatien ympäristön ollessa hektisyydestä sinällään sisimmätön, ja rakkaudeton. Se perustuu uhraamiseen, kuolemanaiheuttamisen mieltymykseen, fyysisen ponnistelun väärinkäyttämisenä tuhoamiseen, jopa syntymättömään lapseen kohdistuen, ja hänen äitinsä arvostelemiseksi. Tämä luo kehän, joka on "uhri", arvostelemisena julkisesti. Se on julman raakuuden, vankeudessa tapahtuneen kohdistetun teon suorittamista mm. psyykkisen kivun tuoton oikeutuksella, väkivallan tekona ja henkisen väkivallan muoto mieltymyksestä, ulkoisesti kuten todellisesti hahmon luomisena. Pienenä ihmisen lapsena, mutta irstauden persoonallisuutena. Tällainen väkivallan kohdistaminen mm. julkisesti seuraillen on kiellettyä, koska se on tuhoisaa sairaalloisuutta. Mitä todellista todellisuudessa uskontoon jää? Sellainen irstaus on vaarallista läheisyydenkyvyttömyyttä, persoonallisuus ei omaksu pakoteitä, pakopaikakseen myös itse kehona ja olemuksen osalta, tasapainoisena. Vaan hän jää tukahtuneesti selittämään pystysuoran seinämän, kuten magian ja väkivallan tarjoamina alistamisen pyöreinä kehinä, ja renkaina, epätodellisuuden palvonnalliseta kohdistamisesta, hektisenä epätasapainon persoonana, inhimillisyydettä myös muille ihmisille. Tällainen outo hyvinvoinniton merkitys on vähän outo myös kirkon sakramenttina, johon käskyt, kiellot, määräykset ja säännöt ovat tehneet vahinkoa irstauden persoonan, ja läheisyydenkyvyttömyyden mahdollistamisena.

  • ohi meni, mutta menk

   Sorry, mutta on kyllä niin sekavaa tekstiä, että tuosta ei ota selvää Erkkikään!

   • Velvollisuus kaukaa haettu,ihmien on luotu ijankaikkista elämää vareten tänne maanpäälle,palvelemaan kanssa ihmisiämme,kuten Jeesuskin mainitsee monessa kohtaa sanassaan.
    Maailmassa han on kaksi ihmis ryhmää,tämän maailman ihmiset ja taivaalleisen asuvat ihmiset,jota kerra siirtyvät ijankaikkiseen elämään.
    Uudesti syntyneet ovat pyhä papisto,kuten Jeesuskin mainitsee,siitä huolimatta olemme tässä maailmassa vielä,palvelemassa kanssa kulkijoita.

    Ihmiskunnan side on syntiilankeemusken seuausta,synnin side jona vain Jeesus voi katkasta.


  • Näin on.

   Puuttuu multa Jumala.

  • Multajumala puuttuu

   Puuttuuko sinulta Jumala?

   Ei hätää, nyt voit saada TV-shopista oman Jumalan hintaan 9999,95.

   Kaupan päälle 10 jumalankuvaa, vaatteilla ja ilmankin.

   Eikä siinä vielä kaikki!! Saat lisäksi 10 Pikkujumalaa, 8 Osapäiväjumalaa ja 2 Puolijumalaa.

   Mikäli tilaat useamman Jumalan kerralla, saat 20% alennuksen jokaisesta Lisäjumalasta.

   Tilaa heti! Jos tilaat yli 10 Jumalaa, saat vielä 2 Epäjumalaa ilmaiseksi!

   Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

   Tilaa jo jänään jumalattoman halvalla!

  • Atte Isti

   Ateisti eroaa kirkosta ja säästää ison kasan euroja
   Säästetyillä rähoilla ateisti mennä yksityislääkärille.
   Lääkäri lupaa ateistille ihan "lähitulevaisuudessa" ikuista elämää kantasoluhoidoilla ja syövätkin on kohta kaikki kukistettu.
   Ateisti on tyytyväinen saavuttaessaan Tieteen avulla ikuisen elämän, tai ainakin lähes ikuisen....

   • Taivaallinen yli lääkäri voi vain luvata ikuista elämää,ei maaliset lääkärit sitä edes pystylupaamaan.
    Turha säästä sillä kohtaa on kun niitä ei mukaansa saa .


  • Mirka ÷÷÷÷÷

   Uskonnot saastuttaa aivotoiminnot ja siksi ne pitäisi kriminalisoida.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2157
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1094
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   85
   1038
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   77
   864
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   843
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   794
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   711
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   667
  9. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   208
   632
  Aihe