Hei, puuttuuko sinulta Jumala?

Elämänjumalanlapsi

Lähestystyöhön hakeutuminen on konkreetttista turvalisuushakuisuutta, eikä sitä pidetä arvona, koskaan. Muiden vahingoittaminen, tai siihen pyrkiminen on sairaalloisuutta, kuten psykoottisuutta, ihmisen täydellisyydestä omana itsenä laiminlyöden.
- Mulla on yli 30 lasta. He ovat biologisesti osittain omiani.
Pakotien rakentaminen itselle siten, kuulostaa ylimalkaiselta. Se on pakokeino todellisuudesta, kun jotkut ihmiset suuntautuvat toiseen maahan, omaa kulttuuria siellä pakotttaakseen toiseen ihmiseen, ja suuntautuen näin egoismiin omaan turvallisuushakuisuuteen. Epätodellisuutta ei ole syytä levittää vieraisiin kulttuureihin. Koska kysymys on käytös-häiriöstä voi kysyä on kysymyksessä eläinperäinen käytös-häiriö, pakkomielteinen seuraileminen, läheisyydenkyvyttömyytenä. Ihanteena ilmaistu inhimillisyydettömyys mm. pyytämällä palvelijaa itselleen, toisesta ihmisestä, häntä seurailemalla tasapainotta ja tarkkailemalla läheisyydenkyvyttä, on sairaus fyysisestä yli-rasitteesta. Se on valheellista todellisuutta, jonka ulkoinen feminismi, kuten turvallisuushakuisuus selviytymiskeinona egoisminä aiheuttaa. Psyykkistä kipua ja sen tuoton oikeutusta käyttämällä, ei saa sitä levittää, käyttäen sivilisaation tuhoamista, omaksuttuaan olevansa palvottu aggressiona.

8

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmiskunta Sinde

      Olethan varmasti tietoinen velvoitteesta neurologisiin ominaisuuksiin?
      Ulospäin suuntaunut kristillisyys yhteiskuntana on sairaus, jossa mielikuva jumaluudesta on vääristynyt toiseksi ihmiseksi. Se on hektisyyttä ja vaarallinen persoonallisuus, "uhka väkivallasta uhriksi".
      Juuri tällaiset jumalkuvat palvonnallisesti ovat tarpeettomia. Jumalkuvan muoto on vertikaali, ihmisen eri arvoistamisesta, hänen sukupuoltansa halventaen. Se on selviytymiskeino, pakotie ihmisen mielen ulkopuolelta, seurailemisesta. Ihminen ei tarvitse tällaista, koska inhimillisyys on estynyt. Tämä on hyvinvointimme haitta. Ei siitä huolehtimista muille ihmisille.
      Jumalkuvan malli on sisimmällinen tasapaino, ja se on valkoinen.
      Psyykkisen kivun tuottamiseen se ei oikeuta, vaarallisena. Se on estetty myös itse uskontona lähimmäisenrakkauden tasapainosta. Yritys ostaa sisäisiin avioliittoihin on säälittävä. Palveluiden ostamisen yritykset ovat vakava haitta, vahingoittaen väkivallalla, sen mieltymyksenä, henkisenä väkivaltana. Se ei ole oikeutettu sen uskonnon maailmankuvallisena muotona.
      Itse asiassa lähetystyö on keskeneräistä ja väärä valheellisen todellisuuden toimintamalli, jo selviytymiskeinoksi tarjottuna, vain apua vaatien ympäristön ollessa hektisyydestä sinällään sisimmätön, ja rakkaudeton. Se perustuu uhraamiseen, kuolemanaiheuttamisen mieltymykseen, fyysisen ponnistelun väärinkäyttämisenä tuhoamiseen, jopa syntymättömään lapseen kohdistuen, ja hänen äitinsä arvostelemiseksi. Tämä luo kehän, joka on "uhri", arvostelemisena julkisesti. Se on julman raakuuden, vankeudessa tapahtuneen kohdistetun teon suorittamista mm. psyykkisen kivun tuoton oikeutuksella, väkivallan tekona ja henkisen väkivallan muoto mieltymyksestä, ulkoisesti kuten todellisesti hahmon luomisena. Pienenä ihmisen lapsena, mutta irstauden persoonallisuutena. Tällainen väkivallan kohdistaminen mm. julkisesti seuraillen on kiellettyä, koska se on tuhoisaa sairaalloisuutta. Mitä todellista todellisuudessa uskontoon jää? Sellainen irstaus on vaarallista läheisyydenkyvyttömyyttä, persoonallisuus ei omaksu pakoteitä, pakopaikakseen myös itse kehona ja olemuksen osalta, tasapainoisena. Vaan hän jää tukahtuneesti selittämään pystysuoran seinämän, kuten magian ja väkivallan tarjoamina alistamisen pyöreinä kehinä, ja renkaina, epätodellisuuden palvonnalliseta kohdistamisesta, hektisenä epätasapainon persoonana, inhimillisyydettä myös muille ihmisille. Tällainen outo hyvinvoinniton merkitys on vähän outo myös kirkon sakramenttina, johon käskyt, kiellot, määräykset ja säännöt ovat tehneet vahinkoa irstauden persoonan, ja läheisyydenkyvyttömyyden mahdollistamisena.

    • ohi meni, mutta menk

      Sorry, mutta on kyllä niin sekavaa tekstiä, että tuosta ei ota selvää Erkkikään!

      • Velvollisuus kaukaa haettu,ihmien on luotu ijankaikkista elämää vareten tänne maanpäälle,palvelemaan kanssa ihmisiämme,kuten Jeesuskin mainitsee monessa kohtaa sanassaan.
        Maailmassa han on kaksi ihmis ryhmää,tämän maailman ihmiset ja taivaalleisen asuvat ihmiset,jota kerra siirtyvät ijankaikkiseen elämään.
        Uudesti syntyneet ovat pyhä papisto,kuten Jeesuskin mainitsee,siitä huolimatta olemme tässä maailmassa vielä,palvelemassa kanssa kulkijoita.

        Ihmiskunnan side on syntiilankeemusken seuausta,synnin side jona vain Jeesus voi katkasta.


    • Näin on.

      Puuttuu multa Jumala.

    • Multajumala puuttuu

      Puuttuuko sinulta Jumala?

      Ei hätää, nyt voit saada TV-shopista oman Jumalan hintaan 9999,95.

      Kaupan päälle 10 jumalankuvaa, vaatteilla ja ilmankin.

      Eikä siinä vielä kaikki!! Saat lisäksi 10 Pikkujumalaa, 8 Osapäiväjumalaa ja 2 Puolijumalaa.

      Mikäli tilaat useamman Jumalan kerralla, saat 20% alennuksen jokaisesta Lisäjumalasta.

      Tilaa heti! Jos tilaat yli 10 Jumalaa, saat vielä 2 Epäjumalaa ilmaiseksi!

      Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

      Tilaa jo jänään jumalattoman halvalla!

    • Atte Isti

      Ateisti eroaa kirkosta ja säästää ison kasan euroja
      Säästetyillä rähoilla ateisti mennä yksityislääkärille.
      Lääkäri lupaa ateistille ihan "lähitulevaisuudessa" ikuista elämää kantasoluhoidoilla ja syövätkin on kohta kaikki kukistettu.
      Ateisti on tyytyväinen saavuttaessaan Tieteen avulla ikuisen elämän, tai ainakin lähes ikuisen....

      • Taivaallinen yli lääkäri voi vain luvata ikuista elämää,ei maaliset lääkärit sitä edes pystylupaamaan.
        Turha säästä sillä kohtaa on kun niitä ei mukaansa saa .


    • Mirka ÷÷÷÷÷

      Uskonnot saastuttaa aivotoiminnot ja siksi ne pitäisi kriminalisoida.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      452
      4901
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1357
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe