Talalla porttikielto RKP:n saitille?

Tämä on RKP:ta

Onko Heikki Tala saanut porttikiellon RKP:n palstalle koska hänen kirjoituksensa poistetaan palstalta säännönmukaisesti?

15

110

  Vastaukset

  • Pakkoruotsin vapaaehtoistaminen on sikäli arka aihe rkp:lle ja joillekkin suomenruotsalaisille koska siihen sisältyy skenaario joka vähentäisi suomenruotsalaisten etuoikeuksia muihin kielivähemmistöihimme verraten ja toisena kauhukuvana on että maamme muuttuisi muiden pohjoismaiden tapaan yksikieliseksi.

   Koska suomenkielisten pakkoruotsiin pakoittamista ei voi perustella mitenkään järkevästi on muutama rkp:n palstalla vartioiva hysteerinen suomenruotsalainen fanaatikko ottanut elämäntehtäväkseen poistaa kaikki Talan kirjoitukset.

   Rkp:n palstaa hallitsee freudenthalilainen sensuuri joka valvoo ettei pakkoruotsituksen vapaaehtoistamista toivovat saa "liikaa" huomiota osakseen.

   • Natsi-Saksassa oli sentään ihan hyviä perusteluita kielipolitiikassa RKPn argumentteihin verrattuna. Aatun mielipide pakkoruotsista:

    www.youtube.com/watch?v=EItsKOxPOcI


  • Tapio Rautalapiokin on ollut kovin vaisu viime aikoina ja Ankdam myös. Talan kirjoituksia poistellaan, koska osuvat oikeaan ja se kismittää svekoa, joka ilmoittaa viestin asiattomaksi.

   • Tala skriver så mycket propaganda och det största felet är att han gör så mycket reklam för sig med länkar hit och dit.


   • det är förbjudet kirjoitti:

    Tala skriver så mycket propaganda och det största felet är att han gör så mycket reklam för sig med länkar hit och dit.

    Kan du beratta om vad propaganda tala har skrivit?


   • det är förbjudet kirjoitti:

    Tala skriver så mycket propaganda och det största felet är att han gör så mycket reklam för sig med länkar hit och dit.

    Jag tänker att Ankdam och Tapio Rautalapio talar mycket propaganda och hatar Finland.


   • Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Ja viime aikoina se on aika usein kalahtanut RKP:n kieroutuneeseen tapaan tehdä etuilupolitiikkaa.
    Suomenkielisille alkaa riittää. ja nyt RKP lähinnä yrittää pelastaa oman nahkansa eli - rädda sitt eget skinn.
    Katsotaan miten käy. Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa.
    Me suomenkieliset todella pidämme Heikki Talasta: Heikki on fiksu mies.


   • Propaganda? kirjoitti:

    Kan du beratta om vad propaganda tala har skrivit?

    Mitäs jos opiskelisit suomea Suomessa, niin olisi helpompi ymmärtää suomalaisten keskustelua kotimaassaan.


   • Jag hittar inte propaganda.


  • On jo ihan tarpeeksi nolannut itseään,jos ei itse ymmärrä niin onneksi löytyy viisaampia.

  • Neanderthilainen rotu ei salli alempien mielipiteitä...

   Eihän tuo oikeastaan mitään uutta ole.

  • Tässä pakkoruotsikeskustelussa kääntyy pakkoruotsi pakkoruotsiin pakottajia vastaan. Vasta nyt RKP on tämän huomannut ja nyt rekrytoidaan kovaa vauhtia suomenkielisiä pakkoruotsin puolestapuhujia taistelemaan pakkoruotsiin pakoittamisen puolesta koska tämä keskustelu herättää antipatioita pakkoruotsittajia kohtaan.

   RKP ja suomenruotsalaiset haluavat saada suomenkieliset tappelemaan keskenään jotta he voisivat itse olla niitä kolmansia jotka saisivat nauraa kulman takana ja keskittyä pelkästään tausta työhön ja uusien hölmöjen palkkaamiseen hölmön asian puolesta. Nyt laitetaan raha töihin ja Donnerin Jörkka, tottakai!

  • Mua alkaa jotenki naurattaa kun RKP:nen puhuu propagandasta:DD Kuitenkin ainoa oikeasti propagandan levittäjä on juuri kys. puolue ja muut ruotsinkieliset tahot.

  • RKP ja sen kannattajat sekä muut pakkoruotsittajat pitävät minua todellakin hyvin vaarallisena. Suomi24 on jo vuosia poistanut aloittamani ketjut. Ehkä syy on ollut, että ne ovast olleet erittäin suosittuja, usein eniten kommentoituja ja eniten luettuja.

   Ne ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä, kuten saimme todeta kansalaisaloitteen ruotsin vapaaehtoistamiseksi erinomaisena tuloksena - lähes 62.000 allekirjoittajaa.

   Kielipoliittinen sanomani pääsi vuodesta 2003 alkaen myös televisioon, radioon ja lehdistöön, sillä Suomalaisuuden Liiton puheenjohtajaa haluttiin jatkuvasti kuulla ja nähdä.

   Suomenruotsalaisuus on joutunut nyt puolustuskannalle, kun suomalaisille on alkanuty vautua suomenruotsalaisuuden todellinen olemus, loputtomat etu- ja erioikeudet sekä säätiöiden harjoittama poliittinen voitelu.

   Uusi tilanne näkyi viimeksi siinä, kun Kepu ei suostunut EU-vaaliliittoon, vaikka luvassa oli jopa yli miljoona euroa RKP:ltä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Juutuub-maailma

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysy
   Sinkut
   123
   2068
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   155
   993