Vanha huijari liikkeellä

seikki

MS Machine&Invest Oy mainostaa autojen maahantuontia,mutta jättää kertomatta oleellisen että otti rahat vaan autoa sen enempää rahoja kuulunut.Sai vankeus tuomion aikaisemmista maahan tuonneista.Joten olkaa varovaisia.

16

2354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilkan kusettama

      Miten tuo Oy on voinut saada vankeustuomion? Vai tarkoittako jotain kaveria joka on sen takana?
      Silloin kannattaisi laittaa kaverin nimi . Ei se sun laittama firman nimi paljon auta kun niitä voi perustaa vaikka 10 päivässä eri firmanimillä.

      • tyhmä

        Onko hautakangas ilkasta kyse tässä


      • seikki2

        Kyseesä on Matti Seppä kuopio.Joten olkaa hyvin varovaisia,ei koira karvoistaan mihinkään pääse.Jäi varmaankin ihmisille aika paljon velkaa,joten on varmaakin varaton,joten on vaikea saada rahoja takaisin.


      • aatu2
        seikki2 kirjoitti:

        Kyseesä on Matti Seppä kuopio.Joten olkaa hyvin varovaisia,ei koira karvoistaan mihinkään pääse.Jäi varmaankin ihmisille aika paljon velkaa,joten on varmaakin varaton,joten on vaikea saada rahoja takaisin.

        Nyt tämä huijari ilmoittaa omalla nimellään nettiautossa saksan kilvissa olevaa jeeppiä,muka omassa käytöstä.Ei varmaan ole oma auto,jos rahat antaa niin autoa sen enempää rahoja ei kuulu.


      • seikki3
        aatu2 kirjoitti:

        Nyt tämä huijari ilmoittaa omalla nimellään nettiautossa saksan kilvissa olevaa jeeppiä,muka omassa käytöstä.Ei varmaan ole oma auto,jos rahat antaa niin autoa sen enempää rahoja ei kuulu.

        Nyt Matti Seppä ilmoittaa uuden osoitteen,haratekseen uusia petetteviä.ÄLKÄÄ OSTAKO TÄLTÄ HUIJARILTA MITÄÄ.


    • ÄmÄssää

      Onko samaa jatkumoa MS-Exportin kanssa (Mika Rönkkö ja Sari Ritanen=MS)?
      Voi kyllä lukea tämänkin firman tuomisista täällä!

    • omaa tyhmyyttäkö??

      Kuinka joku voi olla niin tyhmä, anteeksi sinisilmäinen, että antaa rahaa tuntemattomalle ilman vastinetta??

      • hyvän tekeväisyyteen

        saahan sitä omia rahojaan pois lahjoittaa jos haluaa. Ei se ole kielletty


      • Toisaalta kukaan

        välittäjäkään tuskin on niin hyväntahtoinen että etsii, tutkii ja ostaa auton omalla rahalla jollekin kyselijälle ilman varmuutta siitä että kyselijä on tosissaan liikkeellä. Auton hinnasta riippuen vähintään muutama tonni täytyy olla vakuutena siitä että ostattelija on tosissaan. Reilu peli molemmin puolin ja tyhjänkysyjät häviävät pois kuvioista.


      • seikki3
        hyvän tekeväisyyteen kirjoitti:

        saahan sitä omia rahojaan pois lahjoittaa jos haluaa. Ei se ole kielletty

        Tottaka saa lahjoittaa,mutta sitten jälkeen päin ulistaan että nyt jouduin huijatuksi.Parempi hakea itse,niin ei tartte kun katsoo peiliin,niin onko siellä viisas vai tyhmä.


    • Ike kääreliina

      Tiedoksenne, että näillä "välittäjillä" on omat autolähteensä Saksassa, joista he saavat autonsa esim. Mobile.de ilmoitusta halvemmalla / osa rahoistanne menee siis brokerin taskuun jo tässä vaiheessa: mahdolliset alennukset, tinkaukset ym. menevät siis välittäjille.
      Eli he eivät todellakaan "etsi" mitään vaan tarjoavat kriteerien mukaista tutulta saksalaiselta autokauppiaaltaan nopeasti löytyvää autoa/romua ostajalle. Tämän päälle maksatte välitykset jne. Lisäksi broker roudaa kaljat itselleen jne. autossanne. Muistakaa pyytää kahdet renkaat ja tietenkin kuvat renkaista, jonka jäkeen laitatte saamanne kuvan google -kuvahakuun, jotta selviää, onko kuva kopioitu muualta. Tehkää sama myös autonkuville, pyytäkää siis ottamaan kuva kaupantekohetkellä ja lähettämään se puhelimeenne, sähköpostiin jne.

      • Ike kääreliina

        ÄLKÄÄKÄ JUMALAUTA LÄHETTÄKÖ RAHAA TUNTEMATTOMILLE HENKILÖILLE TAI FIRMOILLE MISSÄÄN NIMESSÄ!!!!!!!!!


      • Broker

        Ammattilainen hakee autot samoista liikkeistä, kuin kuka muu tahansa. Erona on se, että hän tuntee myös liikkeet, mistä ei autoa kannata/kannataa ostaa.

        Toiminnan tulee olla läpinäkyvää, eli asiakas voi aina saada auton kauppahinnan selville vaikka soittamalla myyjäliikkeeseen. Ammattimainen välittäjä tuntee markkinat ja pystyy saavuttamaan paremman tuloksen hintaneuvottelussa paikan päällä. Jos auto ostetaan mobilen pyyntihinnalla ilman alennusta, tähän täytyy olla perusteltu syy, kun hinnasta ammattilainen saa aina jotain pois. Jos tässä yrittää välistävetoa, välitykset loppuvat nopeasti.

        Ostomaassa toimiva väittäjä saavuttaa aina paremman tinkimistuloksen, kuin soittaja/mailaaja Suomesta, koska kauppiaalle muodostuu nopeasti luottamus kaupan syntymiseen, jos hinta on kohdallaan. Kun välttäjä operoi Suomesta käsin, hinta tulee hihasta ja auton kuntotiedot myös. Jos lentää Suomesta autoa tarkastamaan, otetaan auto vääriksi osoittautuvista ennakkotiedoista huolimatta ja hintakin on jo lyöty kiinni puhelimessa. Harvalla välittäjällä on tässä vaiheessa halua lähteä etsimään uutta vaihtoehtoa matkustamalla pitkin poikin Eurooppaa. Lisäksi kaupan yhteydessä sovitaan usein autoon tehtäviä lisätoimenpiteitä, kuten huolto, katsastus, takuutarkastus, viallisen osan/renkaiden vaihdot jne. Merkkiliikkeessäkin tällaiset toimenpiteet saattavat vaatia yli viikon ennen kuin auto luovutetaan ostajalle. Moniko välittäjä jää Saksaan odottamaan?

        Asiakkaan tulee saada kauppakirja ja kattavat paikan päällä otetut valokuvat autosta etukäteen ja myös tiedot mahdollista virheistä. Huollot, edelliset omistajat, ajokilometrien luotettavuus, katsastus jne. kuuluvat tietoihin, jotka tulee saada ennen ostopäätöstä vaikka puhelimitse auton tarkastuksen yhteydessä.
        Kaljanroudaajat ovat juuri näitä Suomesta käsin operoivia "ammattilaisia", jotka tuntevat vain paikat, mistä oluet saa halvimmalla. Auto osto hoidetaan ns. sivutuotteena ja sellainen on sitten lopputuloskin. Parhaat kokemukset eri välittäjistä löytyvät merkkifoorumeilta, kuten mese.fi, alfabbs.fi jne.


    • I. Kaarinliina

      Onko I. Kaarinliina taas ilmestynyt markkinoille? Sai pienen kakun edellisista kusetuksistaan. Valttakaa kaveria viimeiseen asti, jos ette halua menettaa rahojanne tai tulla kusetetuksi.

    • Anonyymi

      taasko jatkuu MS Machine Matti Seppä autotuontia

    • Anonyymi

      Matti Seppä MS höpöhöpö Oy - huijausta jo 1980-luvulta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe