TV7 voisi ajaa hyvää asiaa

Pakkouskontoa saanut

.. kertomalla koko totuuden esimerkiksi islamin usklonnosta.

Islamistit osoittivat taas rakkaudellisen uskontonsa Nairobin tavaratalossa. Myös Irakissa nuo hyvän tahdon lähettiläät kunnostautuivat tappamalla muutamia kymmeniä. Näin islamin uskonto toimii ihmiskunnan hyväksi pitäen väestönkasvua aisoissa. Vielä he alkavat oikein toden teolla puhdistaa Suomeakin kristinuskosta. Tahtooko TV7. väki tätä?

Toivottavasti Suomen kansa herää ajoissa ja puhdistaa pois valtion koneistoista kaiken uskonnon. Tarkoitan siis aivan totta sanoessani KAIKEN. Minkäänlainen uskonto ei kuulu yhteiskunnan rattaisiin, valtiollisiin asioihin.
Kaikkien uskontojen tukeminen valtion varoista pitää lopettaa. Uskontojen kuten muidenkin yhteisöjen tulee hoitaa rahoituksensa omasta keskuudestaan. Jos joku uskonto ei tule toimeen omillaan, on sellaisen aika loppua. Uskontojen verotusoikeutta ei tietenkään pidä olla.
Kouluista pitää lopettaa kaikki tunnustuksellinen uskonnon opetus. Vain pääpiirteet maailman suurista uskonnoista tulee opettaa. Jos kouluopetuksesta ei poisteta valtion varoista suoritettavaa uskonnon opetusta, on meidän hyväksyttävä kaikkien uskontojen tasavertainen opettaminen. Mihin se johtaa? Muslimit, hindut, budhalaiset, kristityt eri lahkoineen saavat oikeutetusti vaatia heidän uskontonsa opettamista kouluissa. Näin uskonnot siirtävät toimintansa valtion kustannettavaksi.
Seurakuntien tehtävä on opettaa jäseniänsä. Se ei kuulu valtiolle.
Toinen mahdollisuus olisi tehdä Suomesta lainsäädöksillä pelkästään kristillinen valtio, jonka kouluopetuksessa ei saisi suvaita muita uskontoja. Aika epärealistinen mahdollisuus. Nykyisen kaltainen uskonnonvapauslaki on hyvä. Se ei edellytä uskontojen opetusta kouluissa.

Levittäkää tietoa tästä!

4

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • r ahaa tarvitaan

   Ei sellaisen kertominen tuottaisi.

  • Kalevan Tursas
   • 1234567...

    Kalevan Tursas. . Jumalan kymmenenkäskyn opetus kuuluu kaikille kansoille, mutta nythän on kalenterikin väärennetty v.1973 niin, että sunnuntai viikon ensimmäinen päivä on siirretty viikon seitsemänneksi päiväksi. Tämähän on Majesteetti rikos Jumalan käskyä sapattia kohtaan, jonka kuuluu olla viikon seitsemäspäivä, pyhäpäivä.

    Aina on pyritty alistamaan esim. Laodikean kirkolliskokouksessa katolinen kirkko v.364 jKr. siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille. Samaisessa kirkolliskokouksessa Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, julistettakoon hänet pannaan, eroon Kristuksesta. - Index Canonum.


  • Uskossa Jeesukseen

   Adventistit vaietkoot tällä foorumilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1931
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1258
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   990
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   900
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   877
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   831
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   802
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   768
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   734
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   723
  Aihe