Miksi bodaaja elää pidempään

muut kuin roinaajat

Bodausta elämäntapana ilman roinaa harrastavat ja bodaajatyyliin terveellisesti syövät elävät keskimäärin noin 85-90-vuotiaiksi, eli keskivertojamppaa pidempään. Bodaajan ruokavalion tulisi olla Välimerentyylinen jossa paljon terveellisiä kasviksia ja proteiini hyvistä lähteistä, rasvat neitsytoliiviöljystä, kalasta ja pähkinöistä sekä munankeltuaisesta ja avokadoista. Hiilihydraatit täysjyvätuotteista. Vihreää teetä, punaviiniä, kaaleja, sipulia ja valkosipulia, tuoreyrttejä, tomaattia ja tomaattivalmsiteita(pyre,paseerattu), sitrushedelmiä, marjoja, omenaa ja granaattiomenaa jne.

Painoharjoittelua koko kropalle ja aerobista treeniä sekä venytelyä, liikunnalla telomeerit pidentyvät, jotka määräävät solujen jakaantumisen määrän ennen kuin se kuolee. Sydän- ja verisuonitaudit vähenevät, syövät vähenevät, diabetesriski pienenee, keuhkot pysyvät kunnossa, metabolia pysyy hyvänä, munuaiset ja maksa pysyvät kunnossa, sukupuolielimet pysyvät kunnossa, iho pysyy kauemmin kunnossa, luusto pysyy kunnossa, nivelet pysyvät kunnossa, ryhti pysyy hyvänä, kaatumiset pysyvät vähempinä hyvän lihaskunnon ja liikekoordinaation ansiosta, silmät ja aivot pysyvät kunnossa, hermosto pysyy kunnossa.

4

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilman roinaa kiitos

      Roinaavilla taas kivekset kutistuvat kinderkoosta pistaasipähkinäkokoon ja impotenssi uhkaa. Lisäksi munuaiset ja maksat posahtaa, syöpiä tulee suolistoon ja muualle sekä sydänkohtaukset ja suonitukokset uhkaa. Tietenkin myös psyykkiset ongelmat ja sairaudet lisääntyvät.

    • Harhahihu

      "Bodausta elämäntapana ilman roinaa harrastavat ja bodaajatyyliin terveellisesti syövät elävät keskimäärin noin 85-90-vuotiaiksi"

      Ja tämähän on sinun ihan omaa harhaasi, mitään tilastoa sinulla tuskin tästä on esittää.

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Comparison_gender_life_expectancy_CIA_factbook.svg

      Missään maailmankolkassa ei ole noin suurta eliniänodotetta eikä varianssia, jonka sinä olet päässäsi kehittänyt.

      Olet vain harhainen tonttu, ennen kuin pystyt näyttämään jotain tilasoa väitteesi tueksi.

      • toimii se

        Urheilijat ja säännöllisesti kuntoilevat elävät valtaväestöä pidempään. Ilman roinaa bodaavat noudattavat tavallista urheilijaa tai kuntoilijaa parempia elintapoja. Varsinkin ravinnon suhteen ja myös kehonrakennuksen monipuolisuuden takia, siis lihasten painoharjoittelua, aerobista harjoittelua ja venyttely- ja liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi kehonhoitoja mm. hierontaa. Bodaajan Välimerentyylinen ruokavalio on terveellisimpiä tutkittuja. Bodaus naturaalina on siis tervein elämäntapa.


    • totta se on !

      Näin pidennät solujesi elinikää eli elinikääsi!
      http://www.tohtori.fi/?page=0179162&id=0288959

      Näin pidennät solujen elinikää

      "Siirtymällä terveelliseen ruokavalioon, vähentämällä stressiä ja liikkumalla enemmän ihminen voi mahdollisesti lisätä solujensa elinikää ja siten pienentää monien sairauksien vaaraa. Yhdysvaltalaistutkijoiden havainto on merkittävä, sillä vastaavaa ei ole tätä ennen todettu.

      Yhdysvaltalaisten tulosten perusteella terveellisiin elintapoihin siirtyminen pidentää kromosomien päissä olevia telomeerejä. Telomeerit lyhentyvät luonnostaan solujen ikääntyessä ja vaikuttavat monien ikääntymiseen liittyvien sairauksien syntyyn. Telomeerejä on tämän takia kutsuttu myös kehon biologiseksi kelloksi.

      Kun viiden vuoden seurannan päättyessä tutkijat mittasivat miesten telomeerien pituuksia verinäytteistä, he havaitsivat elintapamuutoksiin ryhtyneiden telomeerien pidentyneen noin 10 prosenttia. Suotuisinta kehitys oli miehillä, jotka olivat ottaneet elintapamuutokset tosissaan ja noudattaneet niitä innokkaimmin.

      Samaan aikaan verrokkiryhmäläisten telomeerit lyhenivät keskimäärin 3 prosenttia.

      Jos tulokset varmistuvat suuremmissa tutkimuksissa, ne voivat olla yksi selitys sille, miksi terveelliset elintavat ehkäisevät sairauksia ja pidentävät elinikää".

      Naturaalibodaus sisältää kaikki "Siirtymällä terveelliseen ruokavalioon, vähentämällä stressiä ja liikkumalla enemmän" hyödyt, ja vielä huomattavasti muita urheilulajeja monipuolisemmin. Bodaajan Välimerentyylinen ruokavalio vielä lisää ruokavaliohyötyjä.

      Naturaalibodaaja siis elää kauemmon keskimäärin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe