Vanha profetia Norjasta

tässä on profetia

-Eräs 90-vuotias Norjan Valdres´issa sai näyn Jumalalta vuonna 1968. Evankelista Emanuel Minos´illa oli kokouksia siellä, missä hän asui. Minos´illa oli tilaisuus tavata hänet ja nainen kertoi hänelle, mitä oli nähnyt.

Hän kirjoitti sen ylös, mutta ajatteli sen olevan niin älytöntä, että pani lipastoon. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin hän ymmärtää, että hänen on jaettava näky toisten kanssa.

-Nainen Valdres´ista oli hyvin pirteä, uskottava, valvova ja luotettava kristitty, jolla oli hyvä maine kaikkien hänet tunteneiden keskuudessa. Tässä on, mitä hän näki:

-”Näin ajan juuri ennen Jeesuksen tulemusta ja kolmannen maailmansodan puhkeamisen. Näin tapahtumat luonnollisilla silmilläni. Näin maailman pallon kaltaisena ja näin euroopan maa maalta. Näin Skandinavian. Näin Norjan. Näin määrättyjä asioita, jotka tapahtuisivat juuri ennen Jeesuksen paluuta ja juuri ennenkuin viimeinen suuri onnettomuus tapahtuu, onnettomuus, jonka kaltaista emme koskaan ennen ole kokeneet”.

Hän mainitsi neljä aaltoa:

1. Ensiksi ennenkuin Jeesus tulee, ja ennenkuin kolmas maailmansota puhkeaa on oleva “liennytys”, jonka kaltaista meillä ei ole ollut koskaan ennen. Supervaltojen välillä on oleva rauha idässä ja lännessä ja se on oleva pitkähkö rauha. (Muista, että tämä sanottiin vuonna 1968, kun kylmä sota oli kuumimmillaan). Tänä rauhan aikana on oleva aseistariisunta monissa maissa, myös Norjassa, emmekä ole valmistautuneet, kun se sota tulee. Kolmas maailmansota alkaa tavalla, jota kukaan ei olisi osannut odottaa, ja odottamattomasta paikasta.
2. Penseys vailla vertaa on valtaava kristityt, luopuminen aidosta, elävästä kristinuskosta. Kristityt eivät ole avoimia läpitunkevalle saarnaamiselle. He eivät enää, kuten ennen, halua kuulla synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle on tuleva korvike: menestyksen (onnellisuuden) kristinusko.
“Tärkeä asia on oleva saada menestystä, olla jotakin, omistaa aineellisia asioita, asioita, joita jumala ei koskaan ole luvannut meille tällä tavalla. Kirkot ja rukoushuoneet käyvät tyhjemmiksi ja tyhjemmiksi. Saarnaamisen asemasta, johon olemme tottuneet sukupolvien ajan, kuten esimerkiksi, että ota ristisi ja seuraa Jeesusta. Huvitus, taide, ja kulttuuri valtaavat kirkot, joissa olisi pitänyt kokoontua katumuksen ja herätyksen vuoksi. Tämä tulee lisääntymään merkillepantavasti juuri ennen Jeesuksen tulemusta.”

(Jatkan toisessa viestissä koska tämä ei sovi muuten kokonaan)

38

3384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatko osa

      ( siis jatkuu)

      3. On oleva moraalin romahdus, jonka kaltaista vanha Norja ei ole koskaan kokenut. Ihmiset elävät yhdessä kuin naimisissa olematta avioliitossa. (Termiä avoliitto ei ollut olemassa vuonna 1968). Epäpuhtaus ennen avioliittoa ja uskottomuus avioliitossa tulee luonnolliseksi (yleiseksi) ja sitä pidetään oikeutettuna kaikkien kannalta. Aviottomia lapsia tulee syntymään, eikä tätä pidetä lainkaan luonnottomana. Se tulee jopa kristillisiin piireihin ja hellimme sitä, jopa luonnonvastaista syntiä. (vrt.homoseksuaalisuus). Juuri ennen Jeesuksen tulemusta on oleva TV-ohjelmia, joiden kaltaisia emme ole kokeneet.
      (TV oli juuri tullut Norjaan vuonna1968)

      “TV on oleva täynnä sellaista kauheata väkivaltaa, joka opettaa ihmisiä murhaamaan ja tuhoamaan toisiaan ja kaduillamme on oleva turvatonta. Ihmiset matkivat näkemäänsä. TV:ssä ei ole vain yksi “asema”, vaan se on oleva täynnä ohjelmia. (termiä “kanava” ei tunnettu vuonna 1968) TV on oleva aivan kuin radio, jossa meilla on monia “asemia” ja se on oleva täynnä väkivaltaa. Ihmiset pitävät sitä huvituksena. Tulemme näkemään kauhistuttavia murhaamisen ja toinen toisensa tuhoamisen näytöksiä ja tämä tulee leviämään yhteiskunnassa. Seksikohtauksia tullaan myös näyttämään ruudussa, kaikkein intiimein asia, jonka pitäisi tapahtua vain avioliitossa. (Kirjaaja E.Minos protestoi, ja sanoi, että meillä on lakipykälät jotka kieltävät tämmöisen asian)

      Siihen vanha nainen sanoi: “Se tulee tapahtumaan ja tulet näkemään sen. Kaikki, mitä meillä on ennen ollut, murskataan, ja lait säädetään niin että kaikkein rivoimmatkin asiat voivat tapahtua silmiemme edessä”

      4. Ihmisiä köyhistä maista tulee virtaamaan Eurooppaan. (Vuonna 1968 ei ollut sellaista termiä kuin maahanmuutto) Heitä on oleva niin paljon, että ihmiset alkavat vihata heitä ja tulevat koviksi heitä kohtaan. Heitä käsitellään kuin juutalaisia ennen toista maailmansotaa. Sitten syntiemme mitta tulee täyteen.

      (Kirjaaja E.Minos protestoi tässä maahanmuuttoasiassa. Hän piti ajatusta ihmisten massamuutosta naurettavana)

      Kyyneleet virtasivat vanhan naisen poskilla. “Minä en tule näkemään sitä, mutta sinä tulet. Sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu, ja kolmas maailmansota puhkeaa. Se on oleva lyhyt sota.”
      Kaikki, mitä aikaisemmin olen nähnyt sodasta, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän ja se tullaan lopettamaan atomipommilla. Ilma on niin saastunutta, ettei voi vetää henkeään. Se tulee kattamaan useita mantereita, Amerikan, Japanin, Australian ja rikkaat maat. Vesi tulee saastumaan. Emme voi enää viljellä maata. Seuraus on oleva, että vain vähän ihmisiä jää jäljelle. Jäännös rikkaissa maissa yrittää paeta köyhiin maihin, mutta he ovat meitä kohtaan yhtäkovia, kuin olimme heitä kohtaan.

      “Olen niin iloinen, etten tule näkemään sitä, mutta kun tuo aika lähestyy, niin sinun täytyy olla rohkea, ja kertoa tämä. Olen saanut sen Jumalalta, eikä siinä ole mitään Raamatun vastaista”

      “Se, joka on saanut syntinsä anteeksi ja jolla Jeesus on vapahtajana, on turvassa.”

    • vanhoja profetioita

      -Siellä näytti olevan profetia, että Venäjän ja Saksan liittolaisuus tulisi ilmi vuoden 2011 aikana, kun YK:ssa äänestettiin alkuviikosta lentokiellosta Libyaan, Venäjä ja Saksa äänestivät tyhjää!

      Odotin, että koska tapahtuu jotain konkreettista, ja tänään 20.03.2011 Venäjä on vaatinut länsivaltoja lopettamaan iskut Libyaan! Elämmekö jo sitä aikaa, kun Venäjä tulee hyökkäämään Arabivaltojen kera Israeliin (Googin sota)?

      Mikä pahinta, eikö pohjoismaat ole profetoitu alistumaan Venäjälle ennen Googin sodan alkua? Kuinka lähellä näitä aikoja oikein elämmekään?

    • kertaheitol

      Itse ole kuullut, että nk. tempaus tapahtuu 3.maailmansodan aikana. Sen jälkeen sota loppuu, ja tulee kysymys turvallisuudesta ja siitä, miten voidaan estää ihmistne katoaminen. Se saa aikaan sirun oton useammissa. Uskonnolliset luultavasti pyrkivät osoittamaan homman valheeksi ja vaaralliseksi, jolloin alkaa kristinuskon vaino terrorismin nimissä tjsp. Kun sota alkaa uudelleen, se päättyy nk. Jeesuksen takaisin tuloon, jolloin homma pistetään kertaheitolla seis.

      • -jarmo-

        Raamatusta voi lukemalla katsoa ja ymmärtää miten nuo lopunajat menevät. Tosin on niin monta lukijaa kuin ymmärtäjääkin, joten menee vähän vaikeeks.

        Mutta tosiaankin, jos luemme ilmestyskirjaa aluksi sinettien kohdalta oletamme että ensimmäinen hurja tapahtuma on selvästi kuudes sinetti. Silloin kaikki muuttuu ja maailmasta tulee jo näkyvästi toisenlainen ja heti perään kronologisesti seitsemäs sinetti. Näistä kahdesta voit päätellä parikin merkittävää asiaa:

        1. aletaan merkitä Jumalan kansaa, kunnes pakanakansojen ajat päättyvät
        2. sota eikä mitkään hurjat asiat tapahdukaan, vaan jotain ihan muuta

        Joh.ilm. 6:12-17 (kuudes sinetti)
        Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

        Joh.ilm. 7:1-3 (seitsemäs sinetti)
        Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".


      • -jarmo-
        -jarmo- kirjoitti:

        Raamatusta voi lukemalla katsoa ja ymmärtää miten nuo lopunajat menevät. Tosin on niin monta lukijaa kuin ymmärtäjääkin, joten menee vähän vaikeeks.

        Mutta tosiaankin, jos luemme ilmestyskirjaa aluksi sinettien kohdalta oletamme että ensimmäinen hurja tapahtuma on selvästi kuudes sinetti. Silloin kaikki muuttuu ja maailmasta tulee jo näkyvästi toisenlainen ja heti perään kronologisesti seitsemäs sinetti. Näistä kahdesta voit päätellä parikin merkittävää asiaa:

        1. aletaan merkitä Jumalan kansaa, kunnes pakanakansojen ajat päättyvät
        2. sota eikä mitkään hurjat asiat tapahdukaan, vaan jotain ihan muuta

        Joh.ilm. 6:12-17 (kuudes sinetti)
        Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

        Joh.ilm. 7:1-3 (seitsemäs sinetti)
        Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

        Mielestäni sinetit 6 ja 7 ovat kuin Jumalan viimeinen SUURI VAROITUS, johon liittyy vieläpä morsiamen ylösotto. Tässä on se hetki jolloin peto ilmestyy muttei saa vielä valtaa. Tämä on selvästi suuren herätyksen kulta-aikaa, kunnes tilanne pahenee ja huipentuu lopulta pakanakansojen aikojen päättymiseen ja kolmanteen maailmansotaan.


      • 1234567...
        -jarmo- kirjoitti:

        Mielestäni sinetit 6 ja 7 ovat kuin Jumalan viimeinen SUURI VAROITUS, johon liittyy vieläpä morsiamen ylösotto. Tässä on se hetki jolloin peto ilmestyy muttei saa vielä valtaa. Tämä on selvästi suuren herätyksen kulta-aikaa, kunnes tilanne pahenee ja huipentuu lopulta pakanakansojen aikojen päättymiseen ja kolmanteen maailmansotaan.

        On suuri harhautus luulla, että kolmas maailman sota olisi Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen.
        Kaikki sodat ovat ennen Jeesuksen toista tulemista, samoin viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset.
        Salaista tempausta ei tule koskaan, ennen Jeesuksen toista tulemista.

        Ilmestyskirjan sanoma on harvojen hallinnassa !


      • -jarmo-
        1234567... kirjoitti:

        On suuri harhautus luulla, että kolmas maailman sota olisi Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen.
        Kaikki sodat ovat ennen Jeesuksen toista tulemista, samoin viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset.
        Salaista tempausta ei tule koskaan, ennen Jeesuksen toista tulemista.

        Ilmestyskirjan sanoma on harvojen hallinnassa !

        Tarkoitatko että on suuri harhautus uskoa ja luottaa Jeesuksen olevan pelastaja, joka hakee morsiamensa pois ja pelastaa tämän hädän hetkeltä, joka koittaa yli koko maan piirin?


      • -jarmo-
        1234567... kirjoitti:

        On suuri harhautus luulla, että kolmas maailman sota olisi Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen.
        Kaikki sodat ovat ennen Jeesuksen toista tulemista, samoin viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset.
        Salaista tempausta ei tule koskaan, ennen Jeesuksen toista tulemista.

        Ilmestyskirjan sanoma on harvojen hallinnassa !

        Ilmestyskirja on tosiaan vain harvojen hallinnassa. Se ollaan valitettavasti huomattu.


      • 1234567...
        -jarmo- kirjoitti:

        Tarkoitatko että on suuri harhautus uskoa ja luottaa Jeesuksen olevan pelastaja, joka hakee morsiamensa pois ja pelastaa tämän hädän hetkeltä, joka koittaa yli koko maan piirin?

        Viimeinen vaino koskee niitä, jotka eivät petoa kumarra, ja heistä tulee viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Jeesuksen toinen tuleminen katkaisee nämä vihat ja vainot, jotka kestävät vähän aikaa, eikä seitsemää vainon vuotta, jota Raamattu ei tunne.
        Toisessa tulemisessa Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen kirjaimellisesti. Antikristuksen Jeesus tuhoaa tulemuksensa ilmestyksellä Paavalin sanojen mukaan, siinä samassa tuhoutuvat kaikki jumalattomat, laittomuuden ihmiset.

        Jeesus on omillensa pelastaja.

        On kuitenkin huomioitava, että paholainenkin voi ilmestyä kristuksena pettäen monet, jotka uskovat, hänen tulleen muodostamaan 1000 vuotista rauhanvaltakuntaa maan päälle. Tämä on suurin petos niille, jotka yrittävät tehdä Vanhasta Testamentista Uutta Testamenttia, joka ei voinut toteutua Israelin hyljätessä Messiaansa, silloin kun sen olisi pitänyt tapahtua.


      • -jarmo-
        1234567... kirjoitti:

        Viimeinen vaino koskee niitä, jotka eivät petoa kumarra, ja heistä tulee viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Jeesuksen toinen tuleminen katkaisee nämä vihat ja vainot, jotka kestävät vähän aikaa, eikä seitsemää vainon vuotta, jota Raamattu ei tunne.
        Toisessa tulemisessa Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen kirjaimellisesti. Antikristuksen Jeesus tuhoaa tulemuksensa ilmestyksellä Paavalin sanojen mukaan, siinä samassa tuhoutuvat kaikki jumalattomat, laittomuuden ihmiset.

        Jeesus on omillensa pelastaja.

        On kuitenkin huomioitava, että paholainenkin voi ilmestyä kristuksena pettäen monet, jotka uskovat, hänen tulleen muodostamaan 1000 vuotista rauhanvaltakuntaa maan päälle. Tämä on suurin petos niille, jotka yrittävät tehdä Vanhasta Testamentista Uutta Testamenttia, joka ei voinut toteutua Israelin hyljätessä Messiaansa, silloin kun sen olisi pitänyt tapahtua.

        Täytyy sanoa, että luen tekstiäsi kuin lukisin Adventtikirkon nauhoitettua tiedotetta. Aina sama, samat sanat ja aina ilman pienintäkään raamatunpaikkaa tukemaan mitään väittämää. Kaikki suoraan E.G.Whiten suodattamatonta oppia ilman pienintäkään tukea Raamatusta.

        Kun sinulle on selvästi tuotu esille ne raamatunpaikat, jotka kumoavat väitteesi, poistut hetkeksi ja aloitat kaiken taas alusta, aivan kuin et koskaan olisi umpikujassa ollutkaan noiden väitteittesi kanssa.


      • 1234567...
        -jarmo- kirjoitti:

        Täytyy sanoa, että luen tekstiäsi kuin lukisin Adventtikirkon nauhoitettua tiedotetta. Aina sama, samat sanat ja aina ilman pienintäkään raamatunpaikkaa tukemaan mitään väittämää. Kaikki suoraan E.G.Whiten suodattamatonta oppia ilman pienintäkään tukea Raamatusta.

        Kun sinulle on selvästi tuotu esille ne raamatunpaikat, jotka kumoavat väitteesi, poistut hetkeksi ja aloitat kaiken taas alusta, aivan kuin et koskaan olisi umpikujassa ollutkaan noiden väitteittesi kanssa.

        Entisenä Luterilaisena olen tullut siihen tulokseen tutkittuani Ilmestyskirjaa, että adventisteilla on parhaiten Ilmestyskirjan sanoma hallinnassa. Myöskin Lutheri tunnisti Ilmestyskirjan pedon antikristuksen. Eryisen järkevä on nimimerkki ylifariseus_1:nen kirjoituksineen.

        Sunnuntaikirkosta olen eronnut, enkä enää takaisin palaa mihinkään sunnuntai kirkkoihin. Tämän olen selväksi tehnyt itselleni.


      • -jarmo-
        1234567... kirjoitti:

        Entisenä Luterilaisena olen tullut siihen tulokseen tutkittuani Ilmestyskirjaa, että adventisteilla on parhaiten Ilmestyskirjan sanoma hallinnassa. Myöskin Lutheri tunnisti Ilmestyskirjan pedon antikristuksen. Eryisen järkevä on nimimerkki ylifariseus_1:nen kirjoituksineen.

        Sunnuntaikirkosta olen eronnut, enkä enää takaisin palaa mihinkään sunnuntai kirkkoihin. Tämän olen selväksi tehnyt itselleni.

        Eihän se ole synti, eikä eksytyskään erehtyä uskomaan lopuaikoihin, joka ei pidä paikkansa. Sen sijaan sinulla on suuri siunaus olla Kristusruumiin jäsen, eräässä ruumiin osan ketjussa mukana. En minä laske itseäni miksikään sunnuntai-, enkä muunkaan viikonpäivän uskovaksi. En suko viikonpäivään, uskon Jeesukseen Kristukseen.

        Tiedätkö miksi Jumala rankaisi eräitä leeviläisiä epäjumalan palvonnasta? Olikohan Hesekiel neljäkymmentä ja jotain... Ei heillä ollut epäjumalana mitään huonoa ja heitä kokonaan poiseksyttävää, vaan peräti ylevää ja varsin hyvää. Heille oli mennyt ns. "huppuun" jumalanlaplvelusrituaalit ja niistä oli tullut heille epäjumala. He pitivät jumalanpalvelusta tärkeämpänä kuin itse tarkoitusta, Jumalansa palvelemista.

        Älä tee viikonpäivästä lepopäivänä Jumalaa tärkeämpää!!!


      • 1234567...
        -jarmo- kirjoitti:

        Eihän se ole synti, eikä eksytyskään erehtyä uskomaan lopuaikoihin, joka ei pidä paikkansa. Sen sijaan sinulla on suuri siunaus olla Kristusruumiin jäsen, eräässä ruumiin osan ketjussa mukana. En minä laske itseäni miksikään sunnuntai-, enkä muunkaan viikonpäivän uskovaksi. En suko viikonpäivään, uskon Jeesukseen Kristukseen.

        Tiedätkö miksi Jumala rankaisi eräitä leeviläisiä epäjumalan palvonnasta? Olikohan Hesekiel neljäkymmentä ja jotain... Ei heillä ollut epäjumalana mitään huonoa ja heitä kokonaan poiseksyttävää, vaan peräti ylevää ja varsin hyvää. Heille oli mennyt ns. "huppuun" jumalanlaplvelusrituaalit ja niistä oli tullut heille epäjumala. He pitivät jumalanpalvelusta tärkeämpänä kuin itse tarkoitusta, Jumalansa palvelemista.

        Älä tee viikonpäivästä lepopäivänä Jumalaa tärkeämpää!!!

        Seitsemäspäivä Sapatin Herra, juuri menossa TV seiskassa klo 18.00


    • KTS (Ei kirj.)

      Ja tässä ennustuksessa on mielenkiintoisin kohta tämä:

      "Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. ... Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. ... He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan."

      Nykypäivän änkyröiden keskuudessahan ei ole lainkaan muodikasta olla näin avarakatseinen, antirasistinen ja pakolaismyönteinen kuin mikä on tämän kyseisen kirjoituksen henki. Se osuu änkyröiden omaan nilkkaan mutta niinhän siellä Raamatussa sanotaan, että näin lopulta aina käy.

      :)

    • -jarmo-

      www.pelastussanoma.fi mukainen sadonkorjuu myötäilee niin Raamattua kuin useita tunnetuksi tulleita profetioita.
      Tässä pelastussanomassa on kaksi tempausta:

      1. Ensimmäinen tempaus tulee varkain (morsian) jossa lähtee vain murto-osa ihmisistä ja uskovistakin vain 1:20 osaa, eli kaikki penseät jäävät.

      2. Israelin 7 vuotta kestävä rauhansopimus julistetaan.

      3. Venäjä miehittää Suomen ja maailma käy ydisnsodan kynnyksellä, jossa neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle pitämään hetken aikaa kiinni sodan tuulista.

      4. Suomesta nousee suuri profeetta. Alkaa maailmanhistorian suurin herätys, jossa sadat miljoonat ihmiset valtoimenaan kääntyvät uskoon. Joka kadunkulmalla on joukko ihmisiä, jotka rukoilevat ja pitävät hengellistä kokousta.

      5. Antikristus saa täyden vallan, noin vajaan vuoden kuluttua herätyksestä ja kaikki Kristillisyys kielletään. Alkaa vainot.

      6. Arabit ovat keränneet 2 miljoonan miehen joukon Punaisen meren ja Jordan joen suulle, valmiina hyökkäämään Israeliin

      7. Säkkipukuiset profeetat (toinen Suomen profeetta) tapetaan Jerusalemin kaduille ja he nousevat kaikkien silmien TV kameroiden edessä ylös Taivaaseen.

      8. Antikristus asettuu Pyhälle paikalle ja julistaa olevansa Jumala 1290 päivää rauhasta. Kaksi miljoonapäinen arabijoukko hyökkää Israeliin.

      9. Jumalan vihan aika alkaa ja ensimmäinen malja, paiseet pedon merkin ottaneisiin. Kolmas maailmansota, ydinsota.

      10. Puolentoista kuukaukauden kuluttua, 1335 päivää rauhasta, tapahtuu toinen ylösotto (suuri valkopukuisten joukko, jotka tulivat suuresta ahdistuksesta) jossa lähtee satojen miljoonien suuruinen joukko.

      11. Jumalan viha täyttyy, maljat kaadetaan...

      12. Jeesus tulee näkyvällä tavalla, Sakarja 14

      • 1336.

        Joup!

        12 tzipaletta ei koskaan toteutuvaa skenaariota.


      • -jarmo-

        Numerot 2. 3. ja 4. voivat kaikki hyvin vaihtaa paikkaa keskenään, tai vaikka olla sama numero. Ovat melkein samaan aikaan tapahtuvia erillisiä asioita.


    • Seurailija

      Tapahtumat ovat edenneet profetian mukaisesti, eli on koeteltu profetia. Tämä Emanuel Minos joka kirjasi ylös kaiken on syntynyt 11.6-1925 eli on jo 88 vuotias ja hän tulee nämä tapahtumat näkemään profetian mukaan. Vaikka miten laskee niin aikaa on todella vähän!. "Minä en tule näkemään sitä, mutta sinä tulet. Sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu ja kolmas maailmansota puhkeaa".

      • Galelian miäs

        Ja ketäs tämä "suomen" profeetta voisi olla..nouseeko hän yhtä lailla merestä kuin vastapuolen profeetta?

        Tietoa syntymävuodesta tahi vuosikymmenestä ? Onko tuleva profeetta kenties kaukaista sukua leevinheimon pappeihin ?


      • -jarmo-
        Galelian miäs kirjoitti:

        Ja ketäs tämä "suomen" profeetta voisi olla..nouseeko hän yhtä lailla merestä kuin vastapuolen profeetta?

        Tietoa syntymävuodesta tahi vuosikymmenestä ? Onko tuleva profeetta kenties kaukaista sukua leevinheimon pappeihin ?

        Melkeen :) siis sen sanan olen saanut, että Inarin järven rannoilta. Hän oli vähän reilut parikymppinen kun Tukholman profetia 1984 tuli. Hän on asunut siellä erämaassa jo vuodesta 95 paikkeilta saakka. Hän lisäksi tietää kutsumuksensa muttei usko siihen vielä. Hän putoaa kuin Paavali aikanaan ja kun hän siitä nousee, hän on täynnä Jumalan henkeä ja voitelua. Hänet on kovissa liemissä keitetty ja hän on menettänyt paljon enemmän kuin meistä moni. Hän tulee olemaan nöyristä nöyrin, profeetoista alhaisin, mutta täynnä Jumalan suurinta voimaa sitten kun sen aika on tullut.

        Tämän verran minä osaan sanoa. Uskotte sitten tai ette, se ei kait ole lähtökohtaisestikaan minun asiani tietää tai ymmärtää.


      • 7+16=272
        Galelian miäs kirjoitti:

        Ja ketäs tämä "suomen" profeetta voisi olla..nouseeko hän yhtä lailla merestä kuin vastapuolen profeetta?

        Tietoa syntymävuodesta tahi vuosikymmenestä ? Onko tuleva profeetta kenties kaukaista sukua leevinheimon pappeihin ?

        ...................perhe, suku, maa...............


      • - - - - - - !
        7+16=272 kirjoitti:

        ...................perhe, suku, maa...............

        - - - - - - - - - - !



      • -jarmo-
        pertsa2012 kirjoitti:

        Seurailija sanoi :
        Sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu ja kolmas maailmansota puhkeaa".
        _____________
        Profetia ei puhu mitään ylöstempauksesta vaikka onhan se selvää että Jeesus
        tullessaan kokoaa myös seurakuntansa luokseen.

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=24&t=21

        Sun täytyy Pertsa ensin selvittää millä logiikalla Sakarja 14 kaltainen Jeesuksen paluu tapahtuu mikäli siihen yhdistetään Paavalin tessalonikkalaiskirjeen mukainen tempaus pilvissä Herraa vastaan.
        Puhumattakaan siitä että kaksi miestä makaa sängyllä ja toinen otetaan ja toinen jätetään, samalla kun Jeesus tulee niin hirvittävällä ryminällä että kuolleetkin heräävät. Äärimmäisen epäloogista.

        MITÄ JÄRKEE???!!!


      • -jarmo- kirjoitti:

        Sun täytyy Pertsa ensin selvittää millä logiikalla Sakarja 14 kaltainen Jeesuksen paluu tapahtuu mikäli siihen yhdistetään Paavalin tessalonikkalaiskirjeen mukainen tempaus pilvissä Herraa vastaan.
        Puhumattakaan siitä että kaksi miestä makaa sängyllä ja toinen otetaan ja toinen jätetään, samalla kun Jeesus tulee niin hirvittävällä ryminällä että kuolleetkin heräävät. Äärimmäisen epäloogista.

        MITÄ JÄRKEE???!!!

        Matteus :
        24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
        24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
        ___________
        Jeesuksen tullessa tapahtuu ensimmäinen eli vanhurskasten ylösnousemus.

        Tuossa olen yrittänyt selventää sitä :

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=19&t=180


      • -jarmo-
        pertsa2012 kirjoitti:

        Matteus :
        24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
        24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
        ___________
        Jeesuksen tullessa tapahtuu ensimmäinen eli vanhurskasten ylösnousemus.

        Tuossa olen yrittänyt selventää sitä :

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=19&t=180

        Voi voi Pertsa, kun näet vain yhden yksittäisen asian ja oletat sen olevan ainoa asia mitä koskaan tulee tapahtumaan ja siinä kaikki. Silti Raamattu on täynnä erilaisia päiviä ja tapahtumia, ketjuja ja muita profetioita.
        En ymmärrä miten et voi hahmottaa muuta tapahtumaa kuin tuon Jeesuksen näkyvän paluun. Aivan kuin sitä ennen olevat tapahtumat olisi sinulta kuin hunnun alla piilossa.

        Olen kysynyt sinulta joskus sellaisen asian, että voisiko teologisen uskosi ja näkemyksesi mukaan Jumala tempaista juuri nyt, jonkun henkilön pois maailmasta Taivaskotiin. Juuri nyt! ...silti muuttamatta millään tavalla sinun muita käsityksiäsi lopuanjoista. Voisiko?


      • lähellä ollaan
        pertsa2012 kirjoitti:

        Seurailija sanoi :
        Sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu ja kolmas maailmansota puhkeaa".
        _____________
        Profetia ei puhu mitään ylöstempauksesta vaikka onhan se selvää että Jeesus
        tullessaan kokoaa myös seurakuntansa luokseen.

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=24&t=21

        Nuo asiat ovat tuon profetian mukaan polttavan lähellä, lonkalta arvio ilman päivämääriä=2 vuoden sisällä.


      • -jarmo- kirjoitti:

        Voi voi Pertsa, kun näet vain yhden yksittäisen asian ja oletat sen olevan ainoa asia mitä koskaan tulee tapahtumaan ja siinä kaikki. Silti Raamattu on täynnä erilaisia päiviä ja tapahtumia, ketjuja ja muita profetioita.
        En ymmärrä miten et voi hahmottaa muuta tapahtumaa kuin tuon Jeesuksen näkyvän paluun. Aivan kuin sitä ennen olevat tapahtumat olisi sinulta kuin hunnun alla piilossa.

        Olen kysynyt sinulta joskus sellaisen asian, että voisiko teologisen uskosi ja näkemyksesi mukaan Jumala tempaista juuri nyt, jonkun henkilön pois maailmasta Taivaskotiin. Juuri nyt! ...silti muuttamatta millään tavalla sinun muita käsityksiäsi lopuanjoista. Voisiko?

        -jarmo- sanoi :
        Olen kysynyt sinulta joskus sellaisen asian, että voisiko teologisen uskosi ja näkemyksesi mukaan Jumala tempaista juuri nyt, jonkun henkilön pois maailmasta Taivaskotiin. Juuri nyt! ...silti muuttamatta millään tavalla sinun muita käsityksiäsi lopunajoista. Voisiko?
        _____________
        Onhan Hän ennenkin tehnyt niin , mutta se suuri tapahtuma on yleinen
        ylösnousemus kuolleista ja elävien tempaus eli ensimmäinen ylösnousemus.

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=19&t=180

        Meillä ei ole välttämättä mitään "suurempia" eroja ajattelussamme.
        Joka tapauksessa jos uskomme tempaukseen hivenen eri tavalla niin
        ei se ole välttämättä mikään suoraan pelastumiseen vaikuttava asia.


      • -jarmo-
        pertsa2012 kirjoitti:

        -jarmo- sanoi :
        Olen kysynyt sinulta joskus sellaisen asian, että voisiko teologisen uskosi ja näkemyksesi mukaan Jumala tempaista juuri nyt, jonkun henkilön pois maailmasta Taivaskotiin. Juuri nyt! ...silti muuttamatta millään tavalla sinun muita käsityksiäsi lopunajoista. Voisiko?
        _____________
        Onhan Hän ennenkin tehnyt niin , mutta se suuri tapahtuma on yleinen
        ylösnousemus kuolleista ja elävien tempaus eli ensimmäinen ylösnousemus.

        http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=19&t=180

        Meillä ei ole välttämättä mitään "suurempia" eroja ajattelussamme.
        Joka tapauksessa jos uskomme tempaukseen hivenen eri tavalla niin
        ei se ole välttämättä mikään suoraan pelastumiseen vaikuttava asia.

        Ei olekaan, hyvä Pertsa ja siksi on hyvä ettemme riitele. Olemme saman Herran alamaisia ja palvelijoita ja lopussa kannamme samaa kruunua päässämme.

        On vain lopunaikojen eroavaisuus, joka meidän uskomme erottaa sikäli, eikä se ole mikään ratkaiseva asia. Tiemme vaan ovat erilaiset siltä osin.

        Sanoit aivan oikein, kysymykseeni "Hän on tehnyt niin ennenkin" ...ja niin onkin. Siksipä Hanok oli ensimmäinen, hyvällä aikaa ennen täystuhoa, ennen vedenpaisumusta. Sitten oli toinen, jolla oli todistaja vieressä Elisa, joka näki kun Elia lähti tulisilla vaunuilla. Näissä kahdessa on jo riittävä todiste siitä, että viljapeltoa voidaan karsia ilman että Pertsan lopunaikojen teologinen järjestelmä miläään tavalla siitä muuttuisi muuksi.

        Ei kenekään tarvitse väittää mitään, vaan vain sanoa, että vihjeitä siihen on ja se on kaikin puolin mahdollista. Sitä ei Jumalan sana ole missään kohtaa kieltänyt.


      • -lapsi-
        -jarmo- kirjoitti:

        Ei olekaan, hyvä Pertsa ja siksi on hyvä ettemme riitele. Olemme saman Herran alamaisia ja palvelijoita ja lopussa kannamme samaa kruunua päässämme.

        On vain lopunaikojen eroavaisuus, joka meidän uskomme erottaa sikäli, eikä se ole mikään ratkaiseva asia. Tiemme vaan ovat erilaiset siltä osin.

        Sanoit aivan oikein, kysymykseeni "Hän on tehnyt niin ennenkin" ...ja niin onkin. Siksipä Hanok oli ensimmäinen, hyvällä aikaa ennen täystuhoa, ennen vedenpaisumusta. Sitten oli toinen, jolla oli todistaja vieressä Elisa, joka näki kun Elia lähti tulisilla vaunuilla. Näissä kahdessa on jo riittävä todiste siitä, että viljapeltoa voidaan karsia ilman että Pertsan lopunaikojen teologinen järjestelmä miläään tavalla siitä muuttuisi muuksi.

        Ei kenekään tarvitse väittää mitään, vaan vain sanoa, että vihjeitä siihen on ja se on kaikin puolin mahdollista. Sitä ei Jumalan sana ole missään kohtaa kieltänyt.

        Iloitsen suuresti mahdollisuudesta saada poistua maan päältä ennen suurta ahdistusta. Käsittääkseni rukoileva srk maan päällä sitoo pahuuden henkivaltoja. Tempaus tulee poistamaan juuri tuon sitovan voiman.

        2Tess. 2:7
        Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,

        Ilm. 3:10
        Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.


      • -jarmo- kirjoitti:

        Ei olekaan, hyvä Pertsa ja siksi on hyvä ettemme riitele. Olemme saman Herran alamaisia ja palvelijoita ja lopussa kannamme samaa kruunua päässämme.

        On vain lopunaikojen eroavaisuus, joka meidän uskomme erottaa sikäli, eikä se ole mikään ratkaiseva asia. Tiemme vaan ovat erilaiset siltä osin.

        Sanoit aivan oikein, kysymykseeni "Hän on tehnyt niin ennenkin" ...ja niin onkin. Siksipä Hanok oli ensimmäinen, hyvällä aikaa ennen täystuhoa, ennen vedenpaisumusta. Sitten oli toinen, jolla oli todistaja vieressä Elisa, joka näki kun Elia lähti tulisilla vaunuilla. Näissä kahdessa on jo riittävä todiste siitä, että viljapeltoa voidaan karsia ilman että Pertsan lopunaikojen teologinen järjestelmä miläään tavalla siitä muuttuisi muuksi.

        Ei kenekään tarvitse väittää mitään, vaan vain sanoa, että vihjeitä siihen on ja se on kaikin puolin mahdollista. Sitä ei Jumalan sana ole missään kohtaa kieltänyt.

        -jarmo- sanoi :
        Ei kenekään tarvitse väittää mitään, vaan vain sanoa, että vihjeitä siihen on ja se on kaikin puolin mahdollista. Sitä ei Jumalan sana ole missään kohtaa kieltänyt.
        ___________
        On hienoa kun voidaan olla tällä tavalla asialinjalla,sillä onhan tietämyksemme
        aika tavallakin kapoista ja on "usein" tyytyminen todennköisyyksiin.

        Hienoa Jarmo!


      • -lapsi- kirjoitti:

        Iloitsen suuresti mahdollisuudesta saada poistua maan päältä ennen suurta ahdistusta. Käsittääkseni rukoileva srk maan päällä sitoo pahuuden henkivaltoja. Tempaus tulee poistamaan juuri tuon sitovan voiman.

        2Tess. 2:7
        Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,

        Ilm. 3:10
        Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

        lapsi sanoi :
        2Tess. 2:7
        Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        ____
        Tuossa on se pidättävä tekijä eli luopumuksen määrä :


        2.Tess. :
        2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin LUOPUMUS ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
        2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
        2:5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
        2:6 Ja nyt te TIEDÄTTE, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.


      • 1234567...
        -lapsi- kirjoitti:

        Iloitsen suuresti mahdollisuudesta saada poistua maan päältä ennen suurta ahdistusta. Käsittääkseni rukoileva srk maan päällä sitoo pahuuden henkivaltoja. Tempaus tulee poistamaan juuri tuon sitovan voiman.

        2Tess. 2:7
        Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,

        Ilm. 3:10
        Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

        Niin voihan -lapsi- haaveilla maan päältä poistumista, ennen suurta ahdistusta, mutta kun se vaan ei tule toteutumaan, niinkuin lapsi haaveilee.

        Laittomuuden tiellä kulkevien tulee tehdä parannus. Kolmas enkeli varoittaa näitä laittomuuden tiellä kulkijoita.


      • -lapsi-
        1234567... kirjoitti:

        Niin voihan -lapsi- haaveilla maan päältä poistumista, ennen suurta ahdistusta, mutta kun se vaan ei tule toteutumaan, niinkuin lapsi haaveilee.

        Laittomuuden tiellä kulkevien tulee tehdä parannus. Kolmas enkeli varoittaa näitä laittomuuden tiellä kulkijoita.

        1234567... Iloitsen Abbani lupauksesta. Uskon tulevani temmatuksi ennen suurta ahdistusta. Olen surullinen, koska moni eksytetty ihmisparka tulee jäämään vaivanaikaan.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.8.html
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.9.html
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.16.html


    • Herra ilmoittaa

      Näinpä se menee.

    • Anonyymi

      Lähellä ollaan...

    • Anonyymi

      "Nainen Valdres´ista oli hyvin pirteä, uskottava, valvova ja luotettava kristitty, jolla oli hyvä maine kaikkien hänet tunteneiden keskuudessa."

      Kyseisiä vaatimuksia ei täytä yksikään nykyajan valheprofeetta.

    • Anonyymi

      Kiitos. Varmasti tuo nainen oli vilpitön. Noin varmasti suurin piirtein tulee tapahtumaan. Sekin oli Raamatun mukaista, että uskovat tempaistaan ennen suurta ahdinkoa turvaan. Se voi lohduttaa monia. Toki moni uskova vielä ehtii kuolla noita tapahtumia ennen ja siirtyvä taivaaseen.

      Ei ihme, että suuri sota syttyisi tempauksen jälkeen. Onhan kaikki hyvät ihmiset silloin täältä poissa. Ne pahat, jotka muutenkin hamuavat valtaa ja kunniaa itselleen saavat täällä estoitta silloin riehua. Kaikkea hyvää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe