Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

autoihinvaraosat.fi kokemuksia?

matukka1

Nii, onko jollain kokemuksia ko. verkkokaupasta? Hintataso on tarvitsemissani osissa lähes puolet halvempi kuin motonetissä ja tälleen työttömällehän se sopisi. Onko joku joskus tilannut sieltä; onko osat tulleet perille ja olleet myös oikeanlaiset? Kiitos vastauksista (:

10

5595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dösäri

      mister autosta olen tilannut,hinnat halvat ja paketti tulee kotiin ja nopeasti.

    • hintakyttääjä

      Kannattaa katsoa tuotemerkkiä.
      Näkyi Mersun raidetangon pää (LEMFÖRDER) maksavan saman verran paikallisessa varaosaliikkeessä (ei motonetti tai bilibali) kuin tuolla nettikaupassa, vaikka siellä ALV on 19%.
      Mutta toki oli paljon halvempia vaihtoehtoja tarjolla.

    • unohda autoihinvaraosat osat huonolaatuisia ja pahinta ei palauta rahoja!!!!!

    • Esko. N

      Tilasin Opel Astraan jarrulevyt kaikkiin nurkkiin palat autoihinvaraosat.fi:stä.
      merkiltään Bosch. Olen tyytyväinen, hinta oli aika tarkalleen puolet esim. mister auton hinnasta, ja juuri samoista osista. Aikaa meni tilaushetkestä 9 vuorokautta, minulla ei ollut kiire, kiireiselle tilaus saattaisi olla liian pitkä.. Laatikko painoi yli 20 kiloa ja rahdin osuus vain 9,95€ saksasta asti!.. En olisi suomesta saanut noin korkeaa laatua alle kahdensadan euron rahteineen.

    • Jsijs

      Toimii kun junan vessa.käytin sitä ilmasta asiantuntijapalvelua, olin tilannu väärän pakkivalon katkasijan ne kysy haluunko oikeen 3e lisää. Tuli parissa päivässä perille, hinnoista en osaa sanoa mutta suomesta en löytänny mistään tarvikeliikkestä kyseistä osaa.

    • MersuMies2222

      vesipumppu ässämersuun 70e alvadissa 120e. maksoin kortilla ja sen jälkeen tuli s-postia ettei ko. osaa olekaan hyllyssä mutta vastaava löytyy 111,98e. entäs jossei sitäkään ole hyllyssä ja seuraava maksaakin 300e. suosittelen virolaista alvadia ennemmin, siellä on rehti peli.

    • Hyvitystäodotellessa

      Lähettivät viallista tavaraa, pyysivät palauttamaan. Mutta eivät sit kuitenkaan korvanneet viallisen tavaran palautuksesta aiheutuneita kuluja.

    • juke63

      Tavaraa tuli kuukauden päästä 30% tilatuista. Loput 50% tuli tilauksesta 1,5 kuukautta. 20% tavarasta ei tullut milloinkaa eikä vastaa sähköposteihin. Olkaa varovaisia.

    • Anonyymi

      Tilasin ilmastoinnin kompressorin heidän sivustoltaan jossa tieto että sopii minun autooni. Kun aloin kyselemään osan tuloa, ilmoitettiin ettei tilaamani osa ole "oikea" ja sen jälkeen tuli emaili jossa sanottiin että "tämä on oikea" ja pitää maksaa enemmän.
      Odottelen nyt 9:ttä päivää osan ilmestymistä!

    • Anonyymi

      Tilasin Fordiin jarrulevyt, Boschin valmistamat kun panostin laatuun,. Hiljaisessa vauhdissa tuntui pientä nypytystä, ja seuraavassa katsastuksessa tuli hylky kun toinen jarrulevy osoittautui kieroksi, heittoa oli yli sallitun. Osan vaihto takuuseen tuntuu olevan niin hidasta ja hankalaa, että helpompi hankkia täältä kotimaasta ja jatkossa varmaan muutkin ostokset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe