Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä?

Onko näkynyt?...

Eikö edes Krist. virallisesti kansakuntana tunnustavasta maasta löydy Oikeita, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävästi vaikuttavasti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kutsuttuja, tätä tehtävää ja työtä varten ennen muita ARMOSTA pelastuksen mahdollisuuteen kutsun / kutsumuksen osakseen saaneita…

Niitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan, tästä pahan vallassa olevasta, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivasta, saatanaa tuomiolokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa, = sen puolesta elämisestä, toimimisesta ja vaikuttamisesta ULOS kutsuttujen / IRTI sanoutuvien, Krist. vaihtoehtoa rakentamaan halukkaita vanhurskaita. Niitä UUDESTI ylhäältä Kristuksen Jeesuksen Pyhästä hengestä Jumalan lapsiksi syntyneitä Oikeita (hedelmistään puun tunnistaa) Kristittyjä

Niitä itse esimerkillisesti edellä, oikeaa suuntaa ja tietä, ja sitä kaikille hyväksi Oikein, = Laillisesti, Itse kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan Luvallisesti elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen mallia näyttävästi kulkevina. Ihan sen kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, niitä kaikelle, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevasti ja vaikuttavasti eläviä...

. Niitä Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti, käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kutsuttuja / haluavia!?

Että missä olette, tähän em. ”maailmalle valkeudeksi oleviksi ja maalle suolaksi” riittävästi vaikuttavasti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, sekä ihmisille pelastukseksi mahdollisuudeksi elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kutsutut ja valitut?!

Teitä Kristuksen Jeesuksen nimessä perään kuulutellen, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa.

8

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko näkynyt?...

      Ei sitten vieläkään missään näkynytkö! Sitä Raamatun UT mukaista, vasta Oikeasti Kristuksen Jeesuksen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävästi olevaa Kristuksen Jeesuksen apostolista, tästä pahan vallassa olevasta, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, saatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman touhuihin ja politiikaan mukautumisesta / osallisuudessa elämisestä ja toimisesta ULOS kutsuttujen / IRTI sanoutuvien seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa rakentavaa Kristillisyyttä.

    • Onko näkynyt?...

      Jos ei kukaan ole nähnyt eikä näe tänä päivänäkään vielä Raamatun UT mukaista kaikille hyväksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Kristillisyyttä, niin se kertoo siitä ettei sellaista tänä päivänä ole. Joka taas kertoo siitä että sitä kuluu alkaa etsimään ja alkaa puhumaan ja toimimaan sen puolesta sen aikaansaamiseksi ja siihen yhteyteen kaikki muitakin, Kristukselle Jeesukselle uskollisesti ja kuuliaisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, niillä kaikille hyväksi Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisilla ehdoillasiihen Raamatun UT mukaiseen, Kristuksen Jeesuksen käskyt pitävään ja täyttävään / ne Oikean Kristyillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään Kristuksen Jeesuksen seurakuntaa rakentavaan yhteyteen kaikkia muitakin kutsumaan ja ohjaamaan.

      Siihen valmiudessa oleva ja sitä jo tekevä, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu, vähäinen palvelijansa.

      • joku tolkku

        Sinä kirjoitat joka palstalle harva se päivä tämän saman.

        Kun sinulle vastataan, et usko.

        Suomessa on 2 vanhaa kirkkokuntaa ja protestanttiset kirkot lisäksi. Sinne vain mukaan.

        Minusta on väärin kuvitella olevansa niin pyhä, että ei voi toisten kristittyjen kanssa olla yhdessä.


      • Onko näkynyt?...
        joku tolkku kirjoitti:

        Sinä kirjoitat joka palstalle harva se päivä tämän saman.

        Kun sinulle vastataan, et usko.

        Suomessa on 2 vanhaa kirkkokuntaa ja protestanttiset kirkot lisäksi. Sinne vain mukaan.

        Minusta on väärin kuvitella olevansa niin pyhä, että ei voi toisten kristittyjen kanssa olla yhdessä.

        Ei niissä eri nimisissä eriseuroissa / Kristillisyyden vastaisesti elävissä seurakunnissa kulkevat ja viihtyvät ole kinnostuneita Raamatun UT, mukaisesta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä. Haluvat pysyä kukin omissaan. Niissä; tähän pahan vallassa olevaan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman, = Jumalan Sanan vastaisesti toimivan ihmiskunnan touhuihin ja politiikaan mukautuvina! Niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärmyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamusten tuottamisiin osallisuudessa elävinä, niiden puolesta toimivina ja vaikuttavina. Eli tuomiokseen puolesta elävinä


    • Mene siellä Hangossa luterilaiseen kirkkoon. Sieltä löydät itsellesi seurakunnan, joka ei hylkää Sinua. Varmaan sielläkin on luterilaisen seurakunnan toimintaa, johon voit osallistua, kerhoa, lähetyspiiriä ym.

      Täältä nettipalstoilta et löydä seurakuntayhteyttä ja kun et itsekään tee mitään konkreettista seurakunnan ennalleenasettamiseksi. Täällä voit osallistua keskusteluihin, mutta noita samoja viestejäsi eivät useimmat jaksa lukea.

    • Krist. puolesta...

      Eikö nyt mikään taho, ketkään, tai edes kukaan muukaan, ole mitenkään kiinnostunut tällaisesta kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävästä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä?!

      Että haluaisi alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Hänen, Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa ja takaavaa Krist. vaihtoehtoa, tälle pahan vallassa olevalle maailman / ihmiskunnan, vääryyden mukaiselle ja pahuuden puolesta, saatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelemisen touhuille ja politiikalle Laillisesti, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisesti toimivaa, ihmisille pelastukseksi, Jumalan siunaukseksi ja varjeluksi mahdollisuuden vaihtoehtoa…

      Jossa vasta tulisi se mahdollisuus kasvaa siihen lopulliseen pelastukseen, ylös ottoon kelvollisuuteen, siihen tahrattomaan ja rypyttömään. Oikein, vanhurskaasti elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen, ja oikein, Luomakuntaansa ”viljelevästi ja varjelevasti” tuottamiseen, ja kaikkia täysi Rehellisesti palvelemiseen.

      Joka vasta olisi sitä; jota Herra Jeesus kehoitti uskoviaan ja siksi haluavia, ihan ENSIN etsimään, ”jonka ohessa (vasta) se kaikki muukin, jne. pääsisi ja alkaisi tulemaan, kullekin näin oikein elämään ja toimimaan alkavalle turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi.

      Missä on muut tähän Kristuksen Jeesuksen seuraamiseen ja Hänen seurakuntaansa rakentamaan kutsutut ja valitut? Kristuksen Jeesuksen nimessä tähän, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen, tähän jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella elämiseen ja toimimiseen kutsuttuja, tähän saumattomaan yhteistyöhön uskoviaan ja siksi haluavia peräänkuulutteleva. Vähäinen valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa…

      Hänen kansaan ja Pyhässä nimessään, Hänessä yhdeksi, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitäviksi, totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan valtakuntansa yhteydessä / yhtenäisyydessä rakentaviksi kokoamassa oleva.

      Että missä olette, te lopulliseen pelastukseen, siihen ylös ottoon kelvollisuuteen, tahrattomaksi ja rypyttömäksi seurakunta jäsenistökseen ja seurakuntalaisekseen, Raamatun UT mukaiseksi ja mukaisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttamiseen kasvamisen madollisuutta, sitä ARMONSA ja ARVONSA mukaista kirkkaudekseen ja kunniakseen yhteyttä ja yhteistyötä Hänessä ja Hänen / jäsentensä kanssaan haluavat?

      Tähän em. vasta Oikeasti Krist. yhteyteen, kutsutuilta ja haluavilta, ns. ”vastakaikua”, eli palautteellanne yhteyden ottoa odottava.

      • Miten sinä organisoisit seurakuntasi, kun se sinun ympärillesi kasvaisi? Ryhtyisitkö johtajaksi? Millä rahalla seurakuntasi pyörisi, kun et voi kerätä veroja. Vaatiksitko kymmenyksiä?

        Vai tulisiko sinusta uusi Jeesus? Se ei taida olla mahdollista, sillä hän tuli jo ja antoi henkensä edestämme, myös sinun.

        Pian hän tulee toisen kerran kunnian Kuninkaana ja herrain Herrana, joten oletko valmis tapaamaan hänet.

        Temmataanko sinut häntä vastaan yläilmoihin tai herätetäänkö sinut ensimmäisessä ylösnousemuksessa?

        Mieti nyt näitä kysymyksiä aluksi, koska Suomikin on aika suuri maa yhdelle kirjoittajalle.


      • Krist. puolesta...
        anelmass kirjoitti:

        Miten sinä organisoisit seurakuntasi, kun se sinun ympärillesi kasvaisi? Ryhtyisitkö johtajaksi? Millä rahalla seurakuntasi pyörisi, kun et voi kerätä veroja. Vaatiksitko kymmenyksiä?

        Vai tulisiko sinusta uusi Jeesus? Se ei taida olla mahdollista, sillä hän tuli jo ja antoi henkensä edestämme, myös sinun.

        Pian hän tulee toisen kerran kunnian Kuninkaana ja herrain Herrana, joten oletko valmis tapaamaan hänet.

        Temmataanko sinut häntä vastaan yläilmoihin tai herätetäänkö sinut ensimmäisessä ylösnousemuksessa?

        Mieti nyt näitä kysymyksiä aluksi, koska Suomikin on aika suuri maa yhdelle kirjoittajalle.

        Ei kasvaisi minun ympärille, vaan kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen yhteyteen. Hänessä jokaista jäsentään myöden yhtä olevaksi ja kaikessa YHTÄ pitäväksi, Totuudessa (Raamatun UT mukaisessa) Kristillisyydessä YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpit oyhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, sitä kaikille hyväksi Jumalan valtakunta yhteyden Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentavasti...

        Sitä jonka ohessa (vasta) se KAIKKI muukin, jne... alkaisi tulemaan kullekin turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi. Sitä jota Kristus Jeesus kehoitii uskoviaan ihan ensin etsimään, sitä kaikessa jäsenistönää täydellisyyteen (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) päämääräistä.

        Joka edellyttää näin oikein, kaikille ja kaikelle luojan hyväksemme luomalle hyväksi eläviksi ja toimiviksi, paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuisteti YHDEKSI jäsenistökseen, apostolisen seurakunta yhteys ja elämä opin ja ohjeiden mukaisesti ja mukaiseksi järjestäytymistä.

        Jo Hänen kanssaan Hänessä uskollisiaan ja kuuliaisiaan ja siksi haluavia YHDEKSI kokomassa, tähän em. yhteistyöhön yhtyviksi.

        Vasta elämässä ja toimimassa sen tahrattomaksi ja rypyttömäksi valmistautumaan haluavan jäsentensä siihen ylötempaukseen kelvollisuuteen kasvamisen mahdollistavan pulesta.

        Suomi on näissä asioisassa ja kysymyksissa hyvin pieni maa ja kansa. kaikki halukkaat sopii tällaiselle internet keskustelufoorumille, näistä kaikille hyväksi puolen asiosita ja kysymyksistä asiallisesti ja rakkaudessa rakentavasti kesksutelemaan.

        Mahdollista jopa koko maailman laajuiselle. Suomalaisia, eri kieliä osaaviahan on ja kulkee lähes joka maailman kolkassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2349
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      165
      1489
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1345
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1085
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1069
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      970
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      216
      961
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      865
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe