Media jumalanpalveluste ylikorostaminen...

Mika, DPF & Sini:N.

Suomen Raamattu-seuralla on asiaa...
- Ahdistuksensa purkaminen väkivalta-tekoinansa, mm. niitä julkisesti seuraillakseen, painostamisen ja pakottamisen ominaisuudessa, toinen toisilleen on kiellettyä, vakaumuksen sijasta, ulkoisen feminismin oikeuttamiseksi, palvonnallisena.
Kts. Rasmus-projektit

Osoittelemisen avulla aiheutettu tulevaisuuden tuhoaminen lapsettomuutena on aina kiellettyä, sitä mieltymyksenä, absurdin laajasti, ja tuhoavasti seuraillaksensa, on kiellettyä.
Vankina pitäminen läheisyydettömyyden oikeuttamiseksi on naisen sukupuolen halventamista alistamisella, erityisenä törkeänä ja julmana, raakuuteena, sekä sen tapana, vain oikeutusta psyykkisen kivun tuottamisen pyytämisenä, sen arvona pitämiseen, kysellen.
-Näin ihmisten ulosteiden julkinen käsitteleminen, heitä esillä pitäen.
- Näin ihmisten ulosteilla julkinen käsitteleminen, vankina, on kielletty.
- Näin ihmisten vankina pitäminen, ulosteilla käsitellen, on kielletty.
Koska uskonnollisen pakkomielteisyyden, ja uskonnollisesti kiihkomielisten suomenkielisten erityisten mm. salakäytävää ja siten lapsenomaista, hyvinvointiin osallistumattomuuden mieltymystä, on pidetty a. palvomisena, b. erityisenä seksuaalisena alistamisena, sen tarpeena, on se ollut kiellettyä, mm. silmin päällepäin havaitsemattomana esittämisenä.
Kts. Myös poliisi/ omankäden oikeus-palsta
- Terapia-mallissa on säädetty hyvinvoinnissa tasapainon pitämisen vaade.
- Se on tarkoitettu omaksi hyvinvoinniksi, myös muille ihmisille, heitä varten.
- Välttämisen kohteeksi on nimetty mm. psyykkisen kivun tuoton mieltymystä, ja sen välttämistä, mm. hyvinvointinamme, terveytenä.
- Se on vain läheisyydenkyvyn pitämiseen, arvonamme, ylläpitona.
- Se on läheisyydenkyvyn ylläpitämiseen, jo valmiina turvallisuudentunteena.
- Se on läheisyydenkyvyn ylläpitämiseen, ja sen mallina, myös tulevaisuutena, hyvinvointia, ja sen odottamista myös muilta ihmisiltä, sisimmällisenä.
- Se on läheisyydenkyvyn ylläpitämisen mallina, tasapaino, ei sen välttäminen, vihamielisen väkivallan raakuudella, alisteltavaansa etsimällä, impulssiota kohdistaakseen, hetkellisen ja sen arvona pitämisen, sijasta.
- Se on läheisyydenkyvyn ylläpitämiseksi, vain psyykkisen kivun tuottamisen oikeuttamisen välttämisestä johtuen, kielletty myös kaikkena barbaarisena oman turvallisuudenhakuisuuden yllyttämänä verikostollisuutena, veren janoisuutena omana yhteisönänsä, ja sen hyväksikäyttämistä, pakkotyönä ihmisen eri arvoisuutta kansantaloudesta luomalla mieltymyksenä, kiduttaen kuolemaan saakka.
- Se perustuu epätodellisuuden kuplan, kuten ympäristön, käyttämisen välttämiseen, erityisenä barbaarisena, kohteena, mm. hahmoterapioihin tunkeutumisena, tai siten psyykkisesti kivuliaana epätasapainoina, mm. sisimmättömästä rakkaudettomuudesta johtuen, väkivaltatekoihin kutsumusta tuntevana, lähimmäisyydettä.
- Se ei ole epätodellisuuden kuplan käyttämiseen väärin, esim. naisten skitsofrenia, ja hektisyys oikeuttavana.
- Senkaltainen toiminta, "enkelit ja niihin turvautuminen" on kiellettävä lailla, mm. epätodellisuuden kuplana, ja sen toimintana, läheisyydentunnottomana, tai siihen kyvyttömänä, frustraatiollansa.
- Sen toiminta epätodellisuuden kuplana: "enkelit ja niiden tominta" on myös irstas julkinen vahingoittamisen, ja sen -hakuisuuden toiminta, sitä julkisesti tuhoamisella, tulevaisuuden tuhoamisen voimasta, seurailemalla, mieltymyksenä oman vahingoittamisen tarkastelu.
' kts. KaksPlus-lehti
- Sen toiminnan tarkoituksena ei ole rankaisuhakuisesti etsiä vahingoitettavaa, tai muutoin palvella rankaisuhakuisuuden merkityksessä, tai sitä sen toimia mm. ylläpitäen, muutoin lailla.
- Sen toiminta on tarkoitettu läheisyydenkyvyttömyyden osoittamiseksi rikoksena, mm. erityistä hektisyyttä tai niiden voimia, julmuudella ja raakuuudella kohdistetun väkivaltatekojen hirmuvoimien, assosiaation tuottamisena, sen jatkuvuuden ihannoimisen välttämiseksi.
- Sen toiminta "enkelein" on erityisesti järjestetty hyvinvointiin perustuvaksi, kiduttamisen ihannoimisen välttämisellä, kuoleman aiheuttamista välttääkseen, sekä siten elääkseen tasa-arvoisena, ilman julmuuden ja raakuuden erityis-ympäristöä, sekä osoittamista.
- Sen toiminta "enkeleinä" on tarkoitettu sukupuolenvaihdoksellisuuden palvomisen riemuvoiton kieltämiseksi. Eräs tuomari
- Sen toiminta "enkelein" ei oikeuta seurailemiseen, osoitellen, tai siten turvallisuushakuisesti käyttäytyäkseen, riemusta, sekä ilosta tuhota, pakkomielteen omaisesti omaa arvoa, egoismini turvautumista palvoen, mm. läheisyydettä, ihmisen kansantaloudellisen eri arvoistamisen toiminnan ylläpitämiseksi, mm. ulkoisena feminisminä.

System Of Down: Hypnotize

2

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kris.Dem./SindeN.82

      Naisten halventaminen osoitellen....
      "Se hoitaja on kehitysvammainen."

      Se on hypnoositonta julkista haureutta, Mikki Hiiri-seksiväkivalta.
      - Mistä voit tietää, ettei sinulta edellytetä tällaista, mm. tulevaisuuden osana, edes oman hyivnvoinnin rakentamisena, hieman vapaampana elämisenä, ja siten ulkoisena avioliittona, kuten vapaan seksisuhteina, myös muita ihmisiä varten heidän tulevaisuutenaan?

      "Seurakunta on kyllä luonut ydinperhe-käsitteen minulle, aivan sitä en kyllä ole saanut pitää."
      Tämä on nk. hyvää seksiväkivaltaa esim. hieroglyfeina, ei alistamiseen oikeuttaen. Se on aina kohdentamista, myös kasvottomuutena, ei eristämiseen, tai vapaudenriiston tilojen riistämiseen vedoten, kuten "valtilla matkalle maailmalle"...
      - Niin, ajattelulaatikosto, kuten raskauden peruste....
      - Niin, ajattelulaatikostohan on raskauden perusta ja lähtökohta....

      Ote päiväkirja-merkinnästä, eräältä Helmikuulta: "Äitini joutui jäämään pois näistä tärkeistä häistä, jotta erääseen perheeseen, kuin sen avioparinkin perheeseen saataisiin lapsi. Edes lapsi heidän tulevaisuudekseen, koska he ovat aikuisia, heidän parisuhteeseensa.
      Kts. Allergia- ja astmaliitontoiminta, "kumppanuus"
      - Ymmärräthän, ettei sellaista edellytetä pitkäaikaisena?
      Onneksi äidin serkku, on erityisen iso, ja ystävällinen, läheisyydenkin vetoamisen, ulkoisessa muodossa, ja sen luomana kiinto-pisteenä, kuten kiintymys-suhteenakin aina ulkopuolisin toimien, omistamatta näin kuitenkaan ihmistä itsellensä, erityisesti osoittamista oikeuttamatta. Hän seisoi booli-kulhon takana, josta oli helposti vain pakko siirtyä pois, mutta havaitsemalla omaa jo valmista turvallisuudentunnetta, mm. sisimmällisenä, tasapainona, sen valmiina olevin ominaisuuksin kehon olemuksella, sen jo valmiina behaviorismina, läheisyydenkykynä.
      Kts. väri oranssi & hetkellinen
      - Osoittaminen voi olla kohtalokasta, tai esimerkki siitä... Jari, äidin ystävä, & Sini, - Hän on hammaslääkäri. (Ote kalenterista)
      Kuinka julkeasti painostaminen on hyvinvointi, väkivallan-tekojen kohdistamisena, tai itsen, egoismiin turvautuen, vankeja pitäen, niihin oikeuttaen, vain mieltymyksenä, oma terveys?
      En unohda koskaan sitä näkyä kahdesta ystävällisestä miehestä, joista toinen istui tumman palaneen puun värisillä seinälaudoilla koristellussa salissa puvussa ja pölynaamarissa, vaikuttaen arkisen aggressiiviselta.
      - "Syö", hän käski.
      - Jos sä et ymmärrä, mikä on kiellettyä ja mikä ei:"Sitten sä et mene sinne töihin.", monet sanoivat. Toinen miehistä istui pöydän vieressä, siinä jossa booli-malja sijaitsi, hänen äidin, serkun, ja hänen äitinsä vieressä, täysin tuttavallisesti, ja rauhanomaisesti, vain tunnistamalla.
      Olin tosi hyväkuntoinen, ja täysin läheisyydenkykyinen, sekä tajuissani. Hän vaikutti ystävälliseltä ylioppilaalta, ulospäin suuntautuneela ja ihan turvalliselta, myös lähimmäisenä, tasapainoisesti sitä osoittaen mm. pakkomielteisyyden sijanansa, aivan tavallisesti hektisyydestä, ilon sekä onnen huokuessa hänestä tulevaisuuden takia.
      "Äiti on jo kotona nukkumassa", ajattelin myöhään illalla, tai alkuyöstä kävellen ja astuen alas portaita vain alakerran kylpiessä valossa, yhden kirkkaan kesän ja tummansinisen taivaan, vain tukiessa kylmyyttä ja koveruutta, ympärilläni, ympäristöstä, joka oli aivan hiljaa.
      - "Ei rankaisuhakuisuudesta nosteta kissaa pöydälle.." he juttelivat.
      Kts. "Nuolevat eutanasia-kommentit"
      Kts. Avainsana: Eutanasia
      Vesa jutskali jotain päässäni
      - "Sä olet käsittänyt tämän aivan väärin!" totesin silmiäni pyöritellen.

      • Kris.dem:Pasi&Sini

        "Tähtenä taivaalla
        ja Herra kaitsi
        Tukahtuneet kyynelten
        Silmät se kaipauksesta
        Lävitse raivostakin
        Välitti

        Karuus,
        Ympäristön kovin
        Kylmä
        Rumuus
        Aina vain tukahduttamassa
        Väkivaltaansa
        Arvotelemaansa
        Ominaisuuteen
        Koverasta sydämmettömästi
        Tunteettomana, vailla apua
        Kaivertaen, vammaisena tieltään tuhoten

        Lämpö läheisyydestä
        Karusti kavalsi
        Inhimillisyydettömästä jäljet
        Hyvyydeltä, tasapainoltamme
        Luontona tasapainoisuuden
        Vain arvaamattomasti
        Sisimmättömyydestä
        Rakkaudettomuudesta
        Julmuudesta
        Väkivalta-tekojensa määrästä
        Edes välittämättä
        Ympäristönsä vangiksi tulevaisuudetta
        Sulkien
        Mieltymyksenä heidän ongelmiansa
        Aina Esittäen
        Tukahduttaen
        Väkivallan voimasta mieltymyksenä
        Heitä karuutena itsellensä esittäen
        Hetkellisestä välittämättä heitä itselleen omistaen"


        "Katsottavana vain perverssi perse nettiporno-grafiana."#
        - Ihan veljenkin on jo nussima....

        Kts. Konfirmaation neurologia, eräs sukunimi
        - Ette omista mitään!
        "Osoittaminen tapahtui odottavan äidin kohtuun, sikiön ja äidin väliseen istukkaan. Seuraillen annettuna nimenä ulkopuolisesti syntymätöntä lasta, sikiötä koskien esim. mieltymystä kuvaillen sairaalloisesti uskonnollisesta pakkomielteestä, kiiihkomielisenä osoittaen."
        ' moderniton
        ' tukahduttava
        ' pakokauhu
        ' avainsana: tukehdutettava
        ' annettu sana, alphapet: persoonallisuushäiriö
        ' yhdennäköisyys; ei voi peitellä
        ' ilkeämielisyys
        ' väkivalta
        ' sairaalloisuus, sen ihannoimisena
        ' pois-sulkeutuvuuden välttely
        ' ulkoisen kauneuden kunnioittamatta jättäminen
        ' Coping-keinoLSD: Casino, "pörssi", musta
        ' ulkoisen kauneuden arvostaminen, sen arvona pitämisenä
        ' valkoinen kelttiläisyys, turvallisuudentunne, jo valmis tasapaino
        ' inhimillisyydettömyyden kunnioittamisen pyytäminen arvona
        ' impulssiosta voimavaran käyttäminen väkivaltana, tasapainotta
        ' inhimillisyydettömyyden pyytäminen oikeutuksena, sen arvona
        ' arvonamme inhimillisyydettömyys ei ole uskonto
        ' inhimisen eri arvoistaminen väkivalloin, inhimillisyydettömyydellä
        ' psyykkisen kivun tuottaminen oikeutuksena, sen arvona pitäminen
        'assosiaation tuottamisen välittäminen, psyykkisen kivun tuoton oikeut.
        ' barbaarisuuden ilmaiseminen väkivalta-tekoina hyökkäävästi
        ' painostamisen ja pakottamisen oikeutuksen pyytelyt, omana käyttäyt.

        Esim. Hypoteesi 1. "Verkkona seuraileminen ei voi olla diakonin työ, hänestä on sama mielikuva, kuin kuurosta."
        ' posteri-kuva
        ' muistikuva, mielikuvitus
        ' sininen, kehystetty
        ' tunkeutuminen, ahdasmielisyys, yksityis-elämän mieltymys
        ' sininen, materiaali: frotee, väkivalta-hakuisuus
        ' luonnehdinta: väkivalta-hakuisuus
        ' tyhjyys, ja sen mielikuvat, luonnehdinta: assosiaatio
        ' tyhjyys, mielikuva: tuhoaminen, väkivalloin, joukko, ihmisjoukko
        ' tyhjyys, sininen, absurdi, laaja, kunnioittamattomuus, hyökkäävyys
        ' mielikuva: empatiattomuus, sen oikeuttaminen hyväksyttämällä
        ' mieltymys: psyykkisen kivun tuottamisen oikeutuksen pyytäminen
        ' mielikuva: loogisuus, suora, kasvottomuus kunnioittamatta jättäminen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe