Pikaista apua kaivataan, mitä mahtaisi tarkoittaa?!

mymmeli9

Unesta päälimmäisenä jäivät mieleen gerbiili (jolta vatsa auki,suolet verta), ystäväni joka otti tämän gerbiilin kuoleman tyynin rauhallisesti, kissa jonka luulin loukkaantuneen myös mutta olikin sitten vain lelu kissa, sekä ystäväni lapsi (olin nukuttamassa häntä).

Mitähän mahtaa moinen tarkoittaa? Ei ollut varsinainen painajainen mutta sen verran outo että vaivasi minua koko päivän.

Olimme siis ystäväni luona unessa.

1

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muistikuvat unesta vaikuttavat olevan hajanaisia. Usein unta pidempään pohdiskelemalla lisäasioita saattaa tulla mieleen, mutta pohdiskelu ja muistelu pitäisi tehdä mieluimmin mahdollisimman nopeasti unen nähtyään. Parin päivän päästä uni haihtuu mielestä, jos se ei ole ollut poikkeuksellisen ahdistava. Uni saattaa myös olla hajanainen alunperinkin. Ajatukset ja tunteet vaihtelevat unen aikana nopeasti, aina mielikuvitus ei puno niistä mitenkään loogista taikka mielekästä tarinaa.

      Tässä unessa vaikuttaisi olevan tausta-ajatuksena synnytys ja äitiys. Synnytys lienee kovinkin verinen ja tuskallinen tapahtuma. Keisarileikkauksessakin vatsa aukaistaan, tosin suolet eivät taida kummoisesti pursuta. Kuollut gerbiili voisi viitata ajatukseen komplikaatioista ja kuolemanvaarasta synnytykseen liittyen. Ystäväsi otti gerbiilin kuoleman rauhallisesti. Hän ei siis pelännyt mahdollisuutta kuolla synnytykseen. Loukkaantuneen kissan huomaaminen vahingoittumattomaksi ja lopulta leluksi, vaikuttaisi ajatukselta, ettei synnytys kenties olekaan niin kamala asia. Hellyys äidin ja lapsen välillä saattaisi puolestaan vakuuttaa tapahtuman hyvistä puolista.

      Unen aikana ollut ajatus voisi siis olla: Synnytys on vaarallinen, tuskallinen ja suttuinen tapahtuma, mutta lopputuloksen vuoksi, vaikuttaa aivan leikiltä.

      Olit unessasi ystävättäresi luona. Kenties hän on saanut tai tulee saamaan lähiaikoina lapsen ja pohdiskelit unissasi prosessia ja sitä, miltä se tuntuisi itsesi kohdalla tai, miltä se on tuntunut tai tulee tuntumaan hänen kohdallaan.

      Unesta voisi aukaista toisenkin tulkintalinjan. Ystäväsi välinpitämättömyys johonkin vakavaan tapahtumaan, joka ei ehkä ole ollut niin vakava kuin aluksi luultiin. Siis kuollut gerbiili ja lelukissa. Kenties ystäväsi lapsen nukuttaminen voisi viitata anteeksiantoon tapahtuman osalta. Tosin tämäkin voi olla yhteydessa edelliseen tulkintaan. Usein lyhyissäkin unissa koetaan hämmästyttävän paljon tunteita ja ajatuksia. Ajattelemme ja koemme nopeasti. Mielemme ei kykene visualisoimaan kaikkea erikseen, näemme asioita unissa päällekäin ja toisiinsa sekoittuneina.

      Vain unennäkijä itse tietää, mitä unessa nähdyt asiat merkitsevät. Niiden selvittämiseksi pitää miettiä kaikki unen ysityiskohdat ja mitä tunteita ja muistoja ne herättävät. Sitä kautta aukeaa hiljalleen oman mielen toiminta unen aikana.

      Kiitos, että jaoit erikoisen unesi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      191
      3467
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      183
      2577
    3. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      86
      1741
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1539
    5. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      116
      1532
    6. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1203
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      384
      1195
    8. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      26
      1079
    9. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      69
      1046
    10. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      12
      1020
    Aihe