Sara

art

Kiteen tytöltä odotin vähän enemmän "revittelyä" lavalla.

Jäi vähän pliisuksi koko esiintyminen, sen sijaan huuteli buuaksia mikkiin, kun Jone arvosteli kuulemaansa.

Artistin pitää olla nöyrä ja kuunnella mitä kokeneet sanoo.

Voi pudota ensi kerralla.

19

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poke.r

      Nää on näitä 16v Saroja, jotka tulee lavalle laulamaan jotain kivaa ja näyttämään nätiltä. Ei kyllä mitään valmista artistiainesta tosiaan, mut saas nähä kehittyykö.

    • isommat tissit

      ääni aivan o.k, silikoonit vain ja lyhyempi hame päälle.
      mutta näitä on vain liikaa.
      jos ei ole lavakarismaa niin ei vain ole.
      ei riitä että on muutaman vuoden päästä pantavan näköinen, pitää olla kaikki palaset kohdallaan.

    • Bono

      Uskon ja toivon, että Sara vielä parantaa tästä. Ei ollut kovin vahva esitys vielä, en tiedä menikö jännityksen piikkiin, mutta tuntui kuin ei olisi ollut ihan kotonaan siinä tilanteessa. Saralle ei ehkä sovi vielä sellainen aggressiivinen lavan haltuunotto, eikä vahvat meikit, vaan herkempi hillitympi tunnelmointi. Lookki saisi myös olla hieman viattomampi ja raikkaampi, kuitenkin vasta 16 vuotias tyttö.

    • q-alert

      Sara ei putoa. Sara on paras!! Sara voittaa koko Idolsin!

    • paremmat jatkavat

      taitaa ensi kerralla tulla lähtö, ei pärjää enää muille jotka valovuosia edellä lauluäänessä.
      sympaattisuudella ei laulukilpailua voiteta, poikkeus oli ilkka jääskeläinen joka sai äänestäjiä ties mistä ...

      • dljfldfjsljlj

        Tytöt ja tätit Ilkkaa äänesti. Selvähän se. Tänä vuonna sama Joosepin kohdalla. Veikkaa myös, että ensi viikolla tippuu Sara, sitten Noni/Jooseppi/Katharina jossakin järjestyksessä ja lopppumittelöissä ovat Alma ja Mitra...


    • 2mainstream

      Eihän tuolla idolsissa ole ainuttakaan edes karaoke tason laulajaa.. eikä musiikillista ymmärrystäkään vaikuta löytyvän muilta kuin Jonelta joka istuu tuomaristossa.

    • Lupeeni

      Sara osaa kyllä laulaa, hänellä on ääntä ja tekniikka hyväsesti hallussa. Mutta tunnetta esityksissä ei vain tunnu olevan ollenkaan. Ei riitä, että välillä hymyilee tai sulkee silmät tai nyrpistää nenää, vaan silmistä pitäisi nähdä, että todella tarkoittaa sitä, mitä laulaa. Saran katse on kuitenkin koko ajan (siis myös silloin kun hän ei laula) samanlainen kuin sen säikähtäneen peuran siellä ajovaloissa. Mitään muuta tunnetta häneltä ei ole nähty kuin tuo pelokkuus.
      Saran esitykset ovat olleetkin lähinnä vain karaokemaista läpilaulantaa, jota on tylsä seurata. Ainoastaan parin viikon takainen Run on ollut ihan siedettävää kuunneltavaa, ja sekin vain äänen takia.
      Sara on siis lähinnä suloinen tyttö, joka osaa laulaa puhtaasti, mutta ei juuri muuta. Toivon, ettei enää kovin pitkään olisi kisassa mukana.

      • föjlsdjlkfj

        Juu. Samaa mieltä olen, että tippuu pian. Ihan yksinkertaisesti sen takia, että Sara ei ole vielä "valmis", liian nuori, kokematon tulkitsemaan. Eri asia on taas sitten, jos Suomeen haetaan lisää purkkapopin esittäjiä a la Tuuli, Robin ja Isac, joiden rallatuksissa ei tulkita tarvitsekaan osata kunhan ääni on kohdallaan, sävellys hyvä ja eteen päin mennään "minttu sekä ville" poppiskoneella :)


    • fljslldksjl

      http://www.youtube.com/watch?v=F1oNUT4_Vhs

      Yllä olevasta videosta kuulee/näkee, että Sara laulaa ihan ok, mutta esiintyy myös kotiyleisön edessä ihan samalla tavalla säikysti kuin nyt Idols-kisassa... vihree on vielä.
      Samassa nightwish-skabassa oli muitakin hyviä laulajia, joten pelkkä ok ääni ei kuitenkaan ihan riitä mikäli muu laahaa. Vrt. esim. suomalainen Oona http://www.youtube.com/watch?v=6jWnPO6WODA ja puhumattakaan skabaan osallistuneista ulkomaalaisista.

      • ...

        Tässä linkittämässäsi esityksessä tämä "Oona" laulaa mielestäni erittäin persoonallisesti, hänenlaisiaan olisi tarvittu idols kilpailuun. Sara ei valitettavasti ole millään lailla persoonallinen menestyäkseen. Hyvä laulaja hän toki on.


      • kjfsdljlösaf
        ... kirjoitti:

        Tässä linkittämässäsi esityksessä tämä "Oona" laulaa mielestäni erittäin persoonallisesti, hänenlaisiaan olisi tarvittu idols kilpailuun. Sara ei valitettavasti ole millään lailla persoonallinen menestyäkseen. Hyvä laulaja hän toki on.

        Olen samaa mietlä. Ja minusta tuon Oonan äänen sävy on miellytävämpi korvaani kuin Saralla.


    • Nisse !

      Haloo ! Sara 16v ! Vetää PAREMMIN kuin miss Celin Dion ! TÄYDELLISTÄ !

      • fkjsdkljf

        No joo, en nyt ihan sanoisi. Semihyvää laulelua.


    • go girl go!

      Sara on selkeesti kisan musta hevonen, veikkaisin jopa että yltää Mitran kanssa finaaliin

      • säikky

        Sara on liian kokematon. Kun ikää tulee ja esiitymiskokemus kasvaa niin puhutaan sitte. Nyt vielä liian arka esiintyjä.


    • ...

      Jotta pärjäisi ja menestyisi, tarvitaan persoonaa. Tätä valitettavasti ei löydy Saralta ja Nomilta. He eivät erotu joukosta millään tavalla. Molemmat osaavat laulaa kauniisti, sitä ei käy kieltäminen, mutta tarvitaan jotain muutakin. Tätä muuta löytyy Mitralta ja Josephilta ja olisi löytynyt monelta muulta pudonneelta. Kyllä nyt mentiin metsään, kun nämä seinäruusut jatkoon pistettiin, ei millään pahalla. Tämä on hyvin ennustettavissa. Kuka voi kuvitella Nomin tai Sarahin vetämässä keikkoja ympäri suomea... Tai maailmaa.. Ei tule onnistumaan, ei löydy karismaa eikä persoonaa sen vertaa valitettavasti. Idols floppaa vuosi vuodelta pahemmin.. Kaivataan Anna abreun, Antti Tuiskun, Hanna Pakarisen jne. tyylistä menestyvää, persoonallista ja erottuvaa laulajaa, ei tusinatavara naapurintyttöjä..

    • nuotti 28

      Sara kehittyy tuosta ja tämä idols on hyvä "kurkistus" alalle, vaikka ei voittoa nyt vielä tulisikaan.

      Ikää ei ole paljon jos vaan neiti jaksaa tehdä töitä musiikkialalla, niin varmasti kuullaan vielä.

      Tuo äänestys pitäisi uusia kokonaan. Nyt ääniä antaa tutut, kaverit, sukulaiset ja kumminkaimat, vaikka ne ei itse musiikista ymmärtäisi yhtään mitään.

      En tarkoita tällä Saraa, vaan ihan kaikkia muitakin kilpailijoita.

      • hdksdhk

        Kun noi Idolssit nyt pyörii ympäri maailmaa anivei, niin eikös äänestys voitaisi tehdä euroviisutyyliin eli jonkun toisen maan kansalaiset äänestävät toistensa Idolssia kun kerran tuomaritkin/artistit vierailevat, niin miksi eivät äänestäjätkin *lol*. Silloin ainakin nurkkakuntaisuus häviäisi... Randomarvonnalla vaan valittaisiin joku Euroopan maa äänestämään toista :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe