Valkeakosken Sanomat Merjan Kirppiksestä.

KTR66

Maanantain sanomissa oli juttu, joka mustamaalasi Koskikaran vuokranantajaa. Syyskuun Taloussanomien protestilistalla Merjan Kirppis oli saanut velkomustuomion, jossa toisena osapuolena oli Citicon eli vuokranantaja ja summa oli 25000€ ilmeisesti vuokrarästejä. Kyllä tuon protestin tiimoilta lehtijutun todenmukaisuus taitaa olla huuhaata.

40

2789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • merja itse

      kaikki kommentit koskien tmi merjan kirppistä PITÄÄ POISTAA koska ko. yritystä ei enää ole. osoite kartassa on aivan väärä, joka oli kotiosoitteeni 5 vuotta sitten sekä puhelinnro on myöskin väärä. t. merja veijonen. asiat menee liian henkilökohtaisuuksiin...

      • policemanne

        miten ne henkilökohtasuuksiin menee kun on julkista tietoo?


    • kyllä se siittä!

      Tsemppiä merjalle! kaikkea sattuu ja tapahtuu! Oli ilo asioida sun kirpparilla :)

    • tuntematon3

      kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin laittaa tämmöisiä kommentteja. asia ei ole aina niin, kuin kateelliset sen haluavat tuoda julki. kysykää merjalta itseltä suoraan...

    • tuntematon3

      voitteko poistaa kaikki sivut koskien tmi merjan kirppistä koska ko. yritystä ei ole ollut neljään kuukauteen!!!

      • tuntematon2342343242

        Onhan se kaupparekisterissä ollut vielä 31.1.2014 ja kuukkelista löytyy linkkejä vaikka kuinka.


      • kirppari asiakas
        tuntematon2342343242 kirjoitti:

        Onhan se kaupparekisterissä ollut vielä 31.1.2014 ja kuukkelista löytyy linkkejä vaikka kuinka.

        kaupparekisterissä voi ollakin, mutta toiminta on loppunut 31.10.21013 kuten varmaan hyvin tiedät... tämä vaan on tätä tietokoneaikaa ja byrokratiaa.


      • Luppakorva2
        kirppari asiakas kirjoitti:

        kaupparekisterissä voi ollakin, mutta toiminta on loppunut 31.10.21013 kuten varmaan hyvin tiedät... tämä vaan on tätä tietokoneaikaa ja byrokratiaa.

        Miks se toiminta on loppunut jos kuitenkin sama kirppis jatkaa eri paikassa kylläkin? Tehtiinkö siinä konkurssi vai jätettiinkö laskut maksamatta vai? Kandeeko sinne viedä kamaa myyntiin jos menee konkkaan niin eihän sieltä saa rahoja pois?


      • kauuppalehti

        Näky loppuvan aika äkkiä tämä uudempikin paikka .


    • hö?

      Mitäpä kateellista tässä kaikessa pitäisi olla?

    • kaikkea sattuu!

      Hyvähän ihmisten olisi totuus tietää.? Eikös Merjan mies ole virallisesti uuden kirppiksen pitäjä?

    • mukava pari

      Oli miten oli! toivotaan heille vain parasta!

    • ransu

      Joo, merjan kirppis oli mun suosikki! Mutta kertokaas mitä sille kävi, lopettiko se vai menikö konkkaan?? Missä tämä uusi miehen kirppis on, voisin siellä käydä shoppailemassa.

      • hyvää palvelua

        citymarketin yläkerrassa, kiva paikka,kahvitkin siellä voi juoda :)


    • hölmistyny

      Mihinkäs tämän miehen pitämä kirppis on hävinnyt ??

      • HuijareitaOvat

        Tiedän, että ovat myyneet erään "väärän" ihmisen tavarat ja pitäneet rahat itse. Ovat tarkkailun alaisena, enkä puhu nyt poliisista.. Jos olisin Veijonen, niin kasvattaisin silmät selkään :)


      • NiinOvat
        HuijareitaOvat kirjoitti:

        Tiedän, että ovat myyneet erään "väärän" ihmisen tavarat ja pitäneet rahat itse. Ovat tarkkailun alaisena, enkä puhu nyt poliisista.. Jos olisin Veijonen, niin kasvattaisin silmät selkään :)

        miks piti myydä toisten tavarat ja pitää rahat ite? jos on ite aiheutettu vamma nii turha mussuttaa enää jälkikäteen!! sitä saa mitä tilaa.


    • ihmetystä!

      Ei kai nyt sentää!!

    • pönttöjä

      Sitä kirppis myynti tulojen takia uhomaan kukaan rupee? =D

      • Tarmo

        kyl se pistää vituttaan jos ensin joutuu maksaan suolaisen hinnan pöytävuokrasta et pääsee myymään tavaroitaan ja sitten ei saa edes niistä rahojaan. eli persnettoo koko homma.kaikilla noi tulot ei oo ollu mitään kympin luokkaa ja vaikka oliskin,se on silti myyjän rahoja eikä kirppiksen pitäjän henkilökohtaista omaisuutta myymällä tullutta. jos pimittäminen on ollut toistuvaa niin en ihmettele että menee asiakkailta hermot.


    • not police

      No toisaalta voisi mennä vähän itseensä ja miettiä sitten miksi tälläset kommentoinnit tänne sit tulee. jossainhan on oltava totuuspohjaa jos niitä jatkuvalla syötöllä tulee?

    • asiakas1

      antakaa merjan ja jyrkin asioitten penkominen jo olla. kaikki eivät tiedä asioitten oikeaa totuutta. huijareita he eivät ole, sen tiedän!!! mutta kaikkea hyvää heille.

      • not policeman

        edelleen yhdyn tohon äskeseen, en toki tiedä "totuuksia" mut kysyin vaan et mistähän näitä kirjotuksia sitte täänne ja muuallekin sitten sikiää? jos kerta ei ole mitään syytä? kyllä he on siihen itekin jonkuverran syyllisiä tekemisillään ja käytöksellään, niin makaa kuin petaa, ja se pitää vain kestää. mitä enemmän tässä haraa vastaan ja selittelee niin sen pahemmaksi se menee. ja tietäisittepä vaan mitä ja kuinka paljon puhutaan tuolla kentällä.....


      • notpolice

        " Syyskuun Taloussanomien protestilistalla Merjan Kirppis oli saanut velkomustuomion, jossa toisena osapuolena oli Citicon eli vuokranantaja ja summa oli 25000€ ilmeisesti vuokrarästejä. " oliko tämä tieto sitten väärä? ja onko väärin ihmetellä sitä ääneen?


      • macha##
        notpolice kirjoitti:

        " Syyskuun Taloussanomien protestilistalla Merjan Kirppis oli saanut velkomustuomion, jossa toisena osapuolena oli Citicon eli vuokranantaja ja summa oli 25000€ ilmeisesti vuokrarästejä. " oliko tämä tieto sitten väärä? ja onko väärin ihmetellä sitä ääneen?

        vieläkö ne meinaa uutta?


      • toinen (ex) asiakas

        mistäs tiät? siitäkö mitä SULLE on kerrottu? katos nyt rouva vähän faktoja


      • MOCCAMASTERI222
        macha## kirjoitti:

        vieläkö ne meinaa uutta?

        kYLLÄ KAIT. ONHAN SE NIIN HELPOKS TEHTY TÄSSÄ YHTEISKUNNASSA.


    • sellanen oikee mies

      Koskissa riittää uhoojia! tosimiehet ei paljoo huutele!

      • kaljahousu

        mitä pitäs huudella? täällähän ne näkyy kaikki ;)


    • joopajoo6

      Juu eihän sellanen huijaamista ole, että pelaa asiakkaiden rahat..

      • paskapuhetta laarist

        mihin ne saadut pöytävuokkrat on sitten menny? ei ollu mikään halapa paikka kun hinnat samat mitä tampereella (treella tosin enemmän ostajia eikä iänikuisia trokareita ja myyjät vaivautu siistimään pöytiäkin välillä) joten kyl luulis katetta tulleen. ja miten muut sitten on pärjänny?


    • kurjaa

      Kauheen moni sanoo tehdessään kavalluksen että on peliriippuvainen ! ei täs tie enää mihin uskoa:(

      • 17+18

        ainahan se syy on jonkun muun kuin itsen...


    • asiakas5

      huijareita ovat... tiedoksi että asianom. voi tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, julkisesta herjausta, laittomasta uhkauksesta! TIEDOKSI IRMALLE. vankeutta voi tulla...

      • RIMA IRMA

        Me kotiis mussuttaan!


    • asiakas joskus

      asiakas 5. tiedoksi:en ole irma,mutta ihmettelen vaan,MITEN saat herjauksesta ja laittomasta uhkauksesta vankeutta? kun ei siitäkään saa että vartavasten on hankkinut pesäpallomailan ja houkuttelee exänsä entiselle asunnolleen ihan vain iskeäkseen tältä takaraivon tohjoksi lähes tappaen toisen? eikä siitäkään saa vankeutta että törkeässä kännissä ajaa pikkulapsen päälle vammauttaen pysyvästi.
      voihan sitä tehdä tietty ilmoituksia, se onkin sitten eri asia johtaako ne mihinkään. kyllä siinäkin vähän tarkastellaan mitkä asiat on ns.uhkailuihin johtanut ja ONKO SE uhkailua. vai uhkasiko joku nyt suoraan täällä jotain? suorastaan säälin niitä poliisiparkoja jotka tälläsiäkin paskahommia outuu tutkimaa,tuskinpa niitä kauheesti edes se kiinnostaa kun olis vähän tähdellisempääkin hommaa.

      yhdyn kyllä noiden edellä puhujien mielipiteisiin täysin siinä että pitää miettiä vähän mikä tähänkin on johtanut. mieti sitä.

    • pimpelihimmeli

      lehtijuttuhan oli kirjoitettu sen perusteella mikä oli asianomaisen OMA mielipide. Tuskinpa vuokranantajalla oli mitään kirpputoritoimintaa vastaan mutta ''''''''''''''''''vastaan oli.

    • TARMO

      kuka irma?

      • 19++++

        syntipukki pitää olla :D


    • Srffrsfrfrsrc

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe