Henkivaltojen todellisuus

Elämme lopunaikoja

Jumala on henki ja Jumalaa alempia henkiä on myös olemassa. Mutta ne ovat Jumalan luomia olentoja, enkeleitä. Eivät siis aina olemassa olleita olentoja vaan ovat luotuja olentoja.

Syntiinlankeemuksen syy oli saa-tana joka esiintyi ihmisiä pettääkseen eläimenä, käärmeen muodossa. Saa-tana oli Jumalan kaunein enkeli, korkeassa arvossa oleva arkkienkeli joka ylpistyi kauneudestaan ja halusi korottaa itsensä Jumalan korkeudelle. Hän sai kapinoimaan Jumalaa vastaan myös muita enkeleitä. Nämä enkelit ovat demoneita, pahoja henkiä. Saa-tana ja demonit on ajettu pois Jumalan valtakunnasta.

Henkivallat ovat vaikuttaneet ihmiskuntaan aina syntiinlankeemuksesta lähtien. Saa-tana ja demonit ovat petollisia. Vanhan Testamentin kirjoissa kerrotaan erilaisista vuohiolennoista ja mennikäisistä jotka saivat ihmiset palvomaan itseään. Näistä vuohiolennoista on ilmeisesti tullut näkemys Saa-tanasta ja demoneista ulkoisesti vuohen kaltaisina. Raamatussa kerrotaan myös että epäjumalat ovat todellisuudessa pahoja henkiä. Demonit petollisesti esiintyvät erilaisina olentoina, ja jumalina ihmisille saadakseen ihmiset pois oikeasta elävästä Jumalasta. Kaikki pakanajumalat ovat todellisuudessa demoneja. Vain elävä Jumala on oikea ja todellinen Jumala.

Nämä samat pahat henget jotka aikoinaan esiintyivät vuohiolentoina ja menninkäisinä, esiintyvät nykyisin avaruusolentoina. Näin saadaan vahvistumaan ihmisten usko evoluutioon ja elämään muualla maailmankaikkeudessa ja siihen että ihminen ei ole Jumalan kuvaksi luotu ja korkein kaikista elävistä olennoista.

Raamattu kertoo selvästi että mitkä tulevat olemaan lopunaikojen merkit. Niitä tulee olemaan mm. maanjäristykset ja luonnonkatastrofit, sodat, mellakoinnit ja ihmisten luopuminen Jumalasta.

Kaikki tämä on nyt todellisuutta. 13 vuodessa 1991-2004 FEMA:n (Yhdysvaltalainen Federal Emergency Management Agency) mukaan on tapahtunut viisi koko historian tuhoisinta hirmumyrskyä ja yhdeksän kymmenestä koko maailman pahimmasta tunnetusta luonnonkatastrofista.

Lopunajat ovat nyt käsillämme ja Raamattu kertoo että silloin tähdet tippuvat taivaalta. Tähdet kuvaavat monesti Raamatussa henkivaltoja, enkeleitä. Pahat henkivallat tulevat nyt lopunaikoina maailmaamme voimakkaammin kuin koskaan ennen ja niiden vaikutus on näkyvissä nykyisessä yhteiskunnassamme aivan joka ikinen päivä.

12

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei pelottelua

      ja kukahan tämä peloittelija nyt sitten on? älkää ihmeessä uskoko tätä kertomusta!

      • Tuohitorvi

        Avaa poika silmäsi ja katso.Et voi pistää päätä pensaaseen ikäänkuin mitään pahaa ei tapahtuisi.-Lisääntyvällä vauhdilla on rikokset lisääntyneet.Ihmiset tässäkin maassa elävät kuin orjina joita rikkaat sortaa.Hallituksemme on täysin läpimätä ja korruptoitunut,sekä ottaa määräyksensä maailman valtaa pitäviltä.Avaa hyvä poika silmäsi,älä ole aivopesty,sinun on lupa ajatella itse,nähdä ja kuulla itse,ei kuten media sinun tahtoo kuulevan ja näkevän.Jos kyse olisikin vain peloittelusta,mutta eipä vaan ole.Totuutta on aivopestyille kerrottava,jotta heräisivät unestaan ja näkisivät ilman silmillään olevaa suomua.Tämä oli vastaus nim merkille ei pelottelua


    • Tähdenlento

      Oikeassa olet.

    • pilli-piipari1

      noista tähdistä sen verran, että lapsena minulla oli tapana katsella ulos taivaalle sängyltäni suurta tähtitaivasta. silloin oli tähtiä taivaalla vielä paljon, mutta nykyään ei montakaan tähteä enää tuiki yötaivaalla. sitä itsekin olen ihmetellyt, mihin ne ovat hävinneet, mutta kun raamattua tutkii, niin siellähän se sanotaan selvästi, että lopunaikoina tähdet tippuu taivaalta alas.

      • Tuohitorvi

        En tainnut ymmärtää ihan mitä tarkoitat,mutta muutettuani maalle täällä näkyy hyvin tähdet öisin kun taivas on pilvetön.Valosaaastetta kun ei ole lainkaan,sen verran korvessa nyt asustan:)Hyvin näkyy tähdet,kuten näkyi lapsena vielä kirkkaammin koska silloin oli näköni parempi.


    • pilli-piipari1

      tässä kohtaan raamatussa se sanotaan, että tähdet tippuu taivaalta alas. siis Matteus 24:29

    • bää

      raamatun mukaista tekstiä on aloitus

    • Gloe

      Tänä Armon vuonna 2016 olemme saaneet seurata konkreettisesti tähtien tippumista taivaalta perseidien meteoriparvesta. Herätkää todellisuuteen! Elämme lopunaikojen loppua.

      • uskontovierahasi

        Tämä perseidien lopun aika toistuu joka vuosi.
        Sillä voi tehdä rahaa, ennustaa tähtien putoavan elokuussa.
        Toistuvuuden vuodesta toiseen, voi perustella raha lahjoitusten vähyydellä.


      • pohtija_

        Tämä on minun mielipiteeni josta haluaisin kertoa.

        Jos ajatellaan lopun loppua, tai miten se käsitetäänkään niin nyt ei enään pitäisi rahoja laittaa kolehteihin ja mennä keräyksiin mukaan,rahan voi antaa ihan suoraan sille joka sitä tarvitsee oikeasti,niitä on tässä suomen maassa ihan riittävästi.

        Hyvin monet ihmiset kuten minäkin olen harhautettu oveluudella,esim:kerätään melkovauhdikkaasti kolehti jossain tilaisuudessa.

        Seurakuntia ylläpidetään tietenkin näin,mutta he eivät kerro kuulijoille tarkaaan jos ollenkaan ,mitä menee minnekkin ja mitkä on ylläpito kulut ym.

        Tässä näen kyllä jotain väärän tavoittelua,jeesus olisi varmaan syytänyt kolehtikipon pitkin seinää ja puhunut kovalla äänellä tästä,ahneudesta jolle ei ole loppua.

        Ilmaiseksi olette saaneet ilmaiseksi antakaa.

        Kyllä tässä on jotakin mätää,koko maailma on turvautunut rahan valtaan ja voimaan,ihmisten sydän ja mieli on osiltaan vääristynyt tuohon.


    • pohtija_

      Se voi olla kauhistus todellisuudessa tämä rahan keräys,meistä ihmisistä tuli ahneita jota saatana pyörittää ihmisten älyämättä.

      • thePrinceLucio

        Ahneus ei ole kielletty. Silti, onko hyödyllistä olla ahne? Edistyykö henkinen kehitys, jos on ahne?

        Edistyykö henkinen kehitys, jos on olematta ahne? Onko hyötyä olla altruistinen? Näitä voi miettiä, ja toimia sitten niinkuin oikeaksi näkee. Voi toimia myös niin, kuin vääräksi näkee, mutta onko väärin tekeminen oikein ja taitavaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe