David Herzog ja eksytys!!!!!!!!!!

lukekaa

linkki David Herzogiin liittyen.Linkissä tarkemmin David H:n opetuksia.Tässä pätkä kopioituna kyseiseltä sivula:"Itse hylkään David Herzogin tämän aikaiset opetukset epäraamatullisina sekä vaarallisesti uskovia eksyttävinä. David Herzog opettaa selvästi New Age-mukaista henkistä spiritualismia, jossa on mukana tarvittava osa kristinuskoa/äärikarismaattisuuden osaa, mutta joka ei ole täysin yhdenmukainen kokonaisvaltaisen Raamatun opetuksen kanssa."
Kannattaa lukea:
http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/08/david-herzog-ymmarrys-ajatukset-seka.html

Seuraava kirjoitus kopioitu eräästä ketjusta jossa oli aiheena D.Herzog.Tekstin kirjoitti nimimerkki:Tutustu Herzogiin.
Kiitos kirjoituksesta kyseiselle nimimerkille.
Tässä siis hänen kirjoituksensa:
DAVID HERZOG mainostaa Internetissä kirjaansa Natural Health to Super Narutal Health. Mainoksessa hän kehuu olevansa laajalti tunnettu elämäntapavalmentaja, mutta ei puhu sanaakaan saarnaajaurastaan. Hän kertoo toimineensa kaikkialla maailmassa nimen omaan elämäntapa- ja ravitsemusvalmentajana, vaikka hän saarnoissaan kertoo olleensa vannoutunut ja fanaattinen saarnamies ensin USA:ssa ja sitten lähetyssaarnaaja Euroopassa. Ihmetellä täytyy, miten kiireinen saarnamies, joka aloitti saarnauransa alle 20 vuotiaana, on ehtinyt sivutyönään toimia elämäntapavalentajana kaikkialla maailmassa?!
Terveys-kirjassaan Herzog ei mainitse mitään Jeesuksesta eikä Pyhästä Hengestä, sen sijaan hän opettaa, kuinka jokainen ihminen voi löytää sisältään "Suurimman Voiman Läheen" ja saada kehonsa energiavärähtelyt ylimaalliselle tasolle.

Ihmeet, joita hän terveysvalistajana lupaa, ovat samoja, joita hän lupaa saarnamiehenäkin. Elämäntapaohjeillaan Herzog lupaa nuorentumista (jopa 20 vuotta), täydellistä terveyttä ja elämän helppoutta. Yllättävintä ehkä on väittämä, jonka mukaan nainen voi päästä vaihdevuosivaivoista (pysäyttää ikääntymisensä) puhumalla munasarjoilleen. Ikääntyminen lakkaa, kun sukuelimissä piilevä "kuoleman koodi" puretaan äänellä, ajatuksilla ja sanoilla, ja niin vaihdevuosioireet kääntyvät nuorentumiseksi!

LUkiessani Herzogin taustoja ja opetuksia ihmettelen sitä ahneutta, jolla suomalaiset ahmivat karismaattisuuden nälkäänsä mitä tahansa humpuukia! Jos kuka tahansa kotimainen pappi tai evankelista opettaisi Herzogin oppeja, hänet tuomittaisiin suoralta kädeltä kerettiläisenä. Mutta kun opettajana on amerikkalainen ja vielä puolijuutalaiseksi itseään tituleeraava show-mies, jolla on vielä eksoottinen emäntä rinnallaan, niin kaikki kihahtaa päähän kuin häkä!

Uskon, että Herzogin vierailu jättää jälkeensä henkisen krapulan, josta lopulta vaietaan häpeillen. Vaietaan siihen saakka, kunnes tulee seuraava "messias-tyyppi" lupauksineen tyydyttämään sensationnälkäämme.
Varoitettakoon kuitenkin sen verran, että tuo "krapula" voi käydä kalliiksi niille, jotka uskovat Herzogin puheet raha-ihmeistä: Hän nimittäin lupaa opetuksissaan, että hänelle kolehtinsa kantaneet saavat usein rahat takaisin satakertaisina. Joillekin enkelit ovat kantaneet rahaa kotiportaille sileinä seteleinä, a toisille raha on ilmestynyt suoraan lompakkoon tai keittiön pöydälle!
Herzog opettaa, että mitä suurempi on antamisen into, sitä suurempi on kirkkaus!
Tää "karismaattinen WinCapita" jakaa voittonsa tietenkin verottomana!

12

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tehkää parannus!

      Suomalaisiin näköjään uppoaa kotimainenkin jumalanpilkka, se nähtiin Sarasvuon tämän viikon show:ssa joka esitettiin Kallion kirkossa!

      Olen samaa mieltä kanssasi,Herzog on eksyttäjä. Mielenkiintoista on kuinka paljon TV7 promoaa Herzogin tulevaa eksytys kiertuetta Suomessa.

      Rukoillaan että Jumala estäisi, tavalla tai toisella, tämän eksyttäjän Suomeen tulon.

      Siunausta.

      • vanha ja vakaa

        kristinusko se vasta humpuukia ja eksytystä onkin.


    • äläeksy
    • Väärin sammutettu

      Mihin Herzog eksyttää, kun hän julistaa evankeliumia Jeesuksesta? Helsingissäkin ns. alttarikutsuun, jonka hän esitti pelastumattomille, vastasi n. 70-80 henkeä. Tulivatko he väärin uskoon?

      "Väärin sammutettu", sanoi Vetelin palopäälliikkö.

    • kertokaa

      Heräsi mieleen kysymys, mahtaako Peter Popoff tehdä vielä julistustyötä. Olisi hyvä tietää ja kuulla hänestäkin jotain.

    • -ALERT-
    • Halleluujaa

      Ihmettelen suuresti, että miten Herzog eksyttää ja minne? David Herzog vissiin eksyttää uskonnolliset Fariseukset Jeesuksen Kristuksen sovitustyöhön? Aika hyvä "eksytys".

    • samimatikainen
    • Itse olin Helsingissä David Herzogin kokouksessa ja mielestäni hänen opetuksensa oli mitä parhainta ja puhtainta Jumalan sanaa.
      Mistään energiavärähtelyistä ei puhuttu sanaakaan eikä mistään, mikä viittaisi ns. new age -liikkeeseen. Kaikki oli hyvin raamatullista.
      Valtava määrä ihmisiä parani kun sairaiden puolesta rukoiltiin. Ja kun kokouksen lopussa annettiin alttarikutsu niille, jotka haluavat tulla uskoon, niin ihmisiä virtasi eteen enemmän kuin ehdin laskea.
      Kiitos kokouksen järjestäjille!

      • kui22

        Mitä ajattelet siitä että erään eteen tulleen D.H. 'kaatoi' ja 'nosti' pystyyn monta kertaa peräkkäin ja kertoi yleisölle että Pyhän Hengen kanssa voi pitää hauskaakin -> we can also have some fun with..the Holy.. miksei, mutta oliko tuollainen hauskanpito tuossa sopivaa tai Raamatullista, varsinkin jos kysessä oli vaik sairas henkilö tuo jolle noin tehtiin, tuohan oli leikkiä hänen kanssaan (tuo kohtaus näkyi TV-kuvissa).

        Entä oliko pankkisiirtolomakkeitten jako ja mahdottimien rahasummien lahjoitus yllytys ja houkuttule euforian tilassa olevilta ihmisiltä ihan kohtuullista ja oikein? Kaiken kertomani näin omin silmin televisiolähetystä katsoessani.

        Myös sen että noita kokouksia ei voinut kuulemma katsella jälkeenpäin TV-arkistosta vaan ne laitettiin maksullisiksi eli myyntiin.

        Myyntiä, myyntiä, myyntiä ja rahaa,rahaa, rahaa ja sellasta.

        Enpä usko Jaakob että olet enää vastaamassa omaa mielipidettäsi näihin näin monen päivän jälkeen, kirjoitimpa nyt kuitenkin.


      • Anonyymi

        Missä ovat ne lukuisat parantuneet ja uskoon tulleet?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe