Jumalattomat tullaan tuhoamaan Raamatun mukaan.

Annihilaatio

Jumala on oikeudenmukainen tuomari joka laittaa kärsimään tietyn ajan syntien mukaan. Jumala ei tuomitse ketään kärsimään ikuisesti.

Luuk.12:58-59 "Kun kuljet riitapuolesi kanssa hallitusmiehen eteen, niin tee matkalla voitavasi päästäksesi hänestä sovussa eroon, ettei hän raastaisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei oikeudenpalvelija heittäisi sinua vankeuteen. Minä sanon sinulle: sieltä et pääse, ennenkuin maksat viimeisenkin rovon."

Matt.18:32-35 "Silloin hänen herransa kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Sinä paha palvelija! Minä annoin sinulle anteeksi kaiken sen velan, koska sitä minulta pyysit; eikö sinunkin olisi pitänyt armahtaa kanssapalvelijaasi, niinkuin minäkin sinua armahdin?' Ja hänen herransa vihastui ja antoi hänet vanginvartijan käsiin, kunnes hän maksaisi kaiken, minkä oli hänelle velkaa. Näin myös minun taivaallinen Isäni tekee teille, ellette anna kukin veljellenne sydämestänne anteeksi."

Matt.16:27 "Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan."

Ilm.20:13-15 "Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen."

Ilm.11:18 "Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret. On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata."

Tulinen järvi on ylösnousemuksen jälkeen tapahtuva jumalattomien toinen kuolema. Jumalattomat kärsivät vain sen ajan joka heille on asetettu heidän synneistään kärsittäväksi ja sen jälkeen he kuolevat toisen kuoleman. Kuolleilla ei ole tietoisuutta.

Saarn.9:5 "Elävät tietävät sen, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään. Heillä ei ole enää palkkaa saatavana, ja heidän muistonsa on unohdettu."

Saarn.9:10 "Tee voimiesi mukaan se mikä tehtävissä on, sillä tuonelassa, jonne olet matkalla, ei ole tekoja, ei ajatuksia, ei tietoa, ei viisautta."

Yleisten vasta väitteiden läpi käynti:

"Matt.25:41 puhuu jumalattomille ikuisesta tulesta ja Matt.25:46 ikuisesta rangaistuksesta." Juud.1:7 sanoo että tuhotut Sodoman ja Gomorran kaupungit kärsivät iankaikkisen tulen rangaistusta. Hebr.5:9 puhuu ikuisesta pelastuksesta. Jeesuksen pelastustyö ei kestänyt ikuisesti vaan sen lopputulos oli ikuinen. Samaten hel-vetin tulen lopputulos eli tuho on ikuinen.

"Ilm.14:11 puhuu ikuisesti nousevasta vaivan savusta ja Ilm.20:10 Saatanan ikuisesta kiduttamisesta." Kuitenkin samaa ikuisesti ilmaisua, (aion) käytetään useissa muissakin Raamatun jakeissa joissa tapahtuma on loppunut, esim. Jes.34:10. Sanan alkuperäinen merkitys ei ole ikuisuus vaan ajanjakso.

"Mark.9:44 puhuu hel-vetistä paikkana jossa "mato ei kuole eikä tuli sammu"." Alkuperäisissä teksteissä puhutaan Gehennasta joka oli Jerusalemin eteläpuolella oleva kaatopaikka. Siellä kuolleita ruumiita poltettiin tulella ja raatokärpäset munivat mätäneviin ruumiisiin ja toukat söivät ruumiita. Gehenna on tuhon vertauskuva.

"Luuk.16:19-31 kertoo että jumalattomia kidutetaan tuonelassa." Luuk.8:10 kertoo kuitenkin että kyseessä on vertauskuva ja Raamattu kertoo useissa jakeissa että sekä vanhurskaat että jumalattomat nukkuvat tuonelan unessa odottaen ylösnousemusta. Kyseessä on vertaus joka kertoo tuonelaan joutuneen kohtalon lopullisuudesta. Tulevaa kohtaloaan ei voi silloin enää muuttaa. Ja vertaus kertoo myös että jos joku ei usko maanpäällä eläessään evankeliumia, niin hän ei sitä usko vaikka joku, eli Jeesus Kristus, nousisi kuolleista.

"1Piet3:9 kertoo vankeudessa olevista hengistä eli jumalattomat odottavat ylösnousemusta kärsien vangittuna." Saarn.9:10 ja muut jakeet kuitenkin sanovat että kuolleet ovat tuonelassa tiedottomassa tilassa. 1Piet.3:22 selvittää että vankeudessa olevat henget ovat langenneita enkeleitä jotka ovat alistettuja Jeesukselle. Myös Juud.1:6 kertoo enkeleistä joita pidetään vankeina.

"Pietarin ilmestys ja Eenokin kirja kertovat selvästi jumalattomien ikuisesta kärsimyksestä." Pietarin ilmestys on kirjoitettu 100-150 vuotta Uuden Testamentin evankeliumien jälkeen ja kyseessä on väärennös. Eenokin kirja on kirjoitettu kuitenkin vasta 300 eKr. vaikka Eenok eli tuhansia vuosia ennen Kristusta, eli myös Eenokin kirja on väärennös.

8

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei hätää

      No sittenhän tässä ei ole hätää, kun raamatun mukaan jumalattomat tuhotaan, missä ihmeen pelkomaailmassa ihmiset elää, kun alkaa johonki raamattuun ja jumalaan uskoon?

      • K.T. USA.

        Kirkot ja niiden papit ovat peloitelleet kansoja kautta-aikojen tuliseen kidutuspaikkaan joutumisesta,jos eivät hyväksy kirkon harhaoppeja.Kristikuntaa ei ole koskaan johdettu taivaasta,vaan heidän johtajansa on maan päälle heitetty saa-tana,joka kiusaa ihmisiä demoniensa avustamina.Uuteen maailmanjärjestelmään ei ole tarkoituskaan hyväksyä kaikenkarvaisia rikollisia ja jumalankieltäjiä,eli evolutionisteja.Jos heidät hyväksyttäisiin,niin he jatkaisivat saman saastan opettamista kuin ennenkin.Raamattu on tarkoitettu "lammasmaisille"totuutta janoaville yksilöille,muutenhan "pelastus-suunnitelmassa" ei olisi mitään järkeä.Jos pelastusta ei olisi,niin puhdas-sydämiset tosikristityt olisivat surkeassa asemassa uhraten koko maallisen elämänsä kuuliaisuudellaan Jumalalle.Jeesuksen lupausten hyväksyminen on täysin vapaaehtoista.Se joka ei sitä hyväksy,pysyköön poissa uskonasioista.


    • K.T. USA.

      Kuulostaa totuudelta,vaikka onkin "Vartiotornin,JT kirjoittamaa".Sen johdosta kysynkin "Annihilaatiolta",mitenkä selität väitteen,että Jeesus ja Arkkienkeli MIKAEL ovat sama persoona ?

    • Tuohitorvi

      Kirkot ja kirkkorakennukset kuten roomalaiskatolisuuden,josta kaikki pahuus sikisi perusti saatana.Jumala ei asu ihmiskäsin rakennetuissa temppeleissä.Jumalan temppelillä raamatussa tarkoitetaan ihmistä,jonka ruumis "temppeli"on Jumalan itsensä rakentama.Jumala ei ole kaukana yhdestäkään meistä,ja joidenkin temppeleissä Hän myös asuu ja on.Tämä ei tietysti sulje pois uskovien yhteyttä,vaan vahvistaa sitä.

    • se pelastaa

      Onneksi raamatun tarinat on vain huumepäisten ihmisten keksimää potaskaa.

    • onhan sitä

      yritetty rakentaa ihannevaltakuntaa väääräuskosten tappamisella.Joku Stalin se taisi olla.Joku Hitler yritti tuhota väärärotuiset maan päältä.Epäonnistui.Oliskohan Jeesuksella parempi tuuri kun on ilmoittanut että tullessaan tappaa vääräuskoiset ja ne oikeauskoiset luo ihannevaltakunnan.Jos käy niin kuin siinä Sinuhessa että kun sotilaaat kulkevat kaduilla ja kysyvät :"Jeesus vai Mooses?.Jos sanoo että Mooses niin ne tappaa mutta jos sanoo että Jeesus niin ne huutavat:"Valehtelet kurja" ja tappavat kuitenkin.

    • Mirka..,,,.,.,.

      Ei mitään hätää. Raamattu on vain satukirja.

    • Anteeksi, en millään jaksa lukea sepustustasi, se kun tuntuu sisältävän lähinnä epäselviä lainauksia muista teksteistä.

      Mutta jos meidät jumalattomat tullaan tuhoamaan, niin kertoisitko ystävällisesti milloin tämä tapahtuu. Ihan päivämäärä riittää, tai jos sille tasolle et pääse, niin vaikka kuukausi ja vuosi?

      Ilman tuota tietoa, tämä profetia on täsmälleen nollan arvoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe