Miehille ei kelpaa mikään

yksinäinennn

Miehet valittavat kuinka vaikea on löytää tyttöä/naista, saatika sellasita jonka kanssa voisi pelata ja joka ei ole käynyt läpi jo puolta kaupunkia. kuitenkaan tämäkään ei kelpaa.

Pohjatietoina: olen 25-vuotias pk-seudulla asuva nainen, joka haluaisi vakituisen parisuhteen. En hae maskuliinista lihaskimppua jonka perään 99% naisista kuolaa, vaan tavallista mukavaa suomalaista miestä hsl-lipun toimivuusalueelta.

Olen positiivinen, rauhallinen, ystävällinen ja kiltti ihminen, tykkään pelata ja katsella fantasia- ja toimintaleffoja (yms), Ole luotettava, aito ja minulle on helppo puhua.

-Olen myös ylipainoinen (n.104kg) onneksi olen myös keskimääräistä pidempi (176cm) ja kohtalaisen rintava. Minulla on huono ihoinen aknen takia. En ole ehkä fiksuimmasta ja aikuismaisimmasta päästä mutten siitä itse välitä. En arvosta itseäni tarpeeksi laihduttaaksein tosissani vain itseni takia, joten suuria mutksia ei ole tapahtunut, muutaman kilon heittoja kylläkin. ihoani pyrin jatkuvaasti hoitamaan myös lääkärin voimin.

/- olen myös ujo, läheisyyttä kaipaava ja aboslutisti. en käy usein viihteellä (tämä johtuu lähinnä siitä, etten yksin viitsi lähteä). En pukeudu kovin paljastavasti. En ole ikinä harrastanut yhden illan juttua tai muutenkaan ollut kovin aktiivinen sillä saralla.

Ja sitten kirjoituksen varsinaiseen asiaan...

Työn, harrastusten ja kavereiden kautta en voi tutustua miehiin joten olen pari vuotta käyttänyt treffipalstoja (esim suomi24) heikoin tuoksin. joskus minulle kirjoitetaan, kirjoitan myös joskus miehille, kirjoituksiini lopetetaan usein vastaamasta kuvan nähdessäänOsaan nauttia elämän pienistä asioista. joidenkin kanssa olen pääsyt treffeille asti, mutta suurin osa on päättyneet siihen, että mies on todennut '' olet mukava mutta ei''

Silloin kun käyn tanssimassa, ulkomaalaiset (afrikka/turkki) pyrkivät joskus iholle tanssilattialla, mutta pyrin heistä eroon koska heidän tavoitteisiinsa kuuluu 95%:lla päästä tuijottaamaan paidan sisään. Suomalaisita kuulen vain kuinka minua haukutaan (läski, yms) osa jopa huutelee vaikken olisi kontaktia ottanutkaan. Joskus olen yksin pyöriviä ujomman näköisiä miehiä pyytänyt tanssimaan, muttei kukaan ole lähtenyt.

Tästä tuli nyt oma henkilökohtainen vuodatukseni, kiitos jos jaksoit lukea loppuun asti ja erityisesti jos kerrot asiallisesti ajatuksistasi.

23

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies32

      104kg nainen kuulostaa samalta kuin jalaton nainen rullatuolissa. Anteeksi. Muuten kuulostat kyllä kivalta, fiksulta, tunteelliselta ja kaikelta muulta hyvältä.

    • Lihava suomihuora.

    • Mies31v.

      Ei.
      Tällä hetkellä kyllä kiinnostaisi taas kerran jollain vinksahtaneella tavalla iso läski perse kasvojeni päällä nuoltavana. Onneksi laitoin koodia sellaiselle jo. Varattu pitsauunin ahterilla varustettu vittumainen satunnainen pano tulee tänne samalla kun käy ulkoiluttamassa koiransa.

      Monesti olen sanonut että ei, nyt riittää, mutta silti kiihotun tästä pettävästä läskistä. Niin itsevarma, ylimielinen ja saastainen kiimapallo.
      Saatana tuntuu pahalta kun haluan kuunnella sydäntäni ja johdattaa itseni herkän, ujon ja suloisen tytön viereen tänä iltana.
      Vitun läski!

    • -----,.

      Tuo paino on ainoa ongelmasi. Siitä ei ole vaikea päästä eroon. Noin selkeästä ylipainosta lähtee vuodessa helposti 20 kiloa pois. Alat vaan syödä järkevämmin ja käyt vaikka 45 min kävelyllä päivittäin...

    • Saara_123

      Hei yksinnäinn ja kiitos avoimesta sekä henkilökohtaisesta tekstistä.

      Pyytäisin muiden puolesta anteeksi noista ensimmäisistä vastauksista. Tällä sinkut palastalla pyöriii vakiokommentoijina elämäänsä 120% katkeroituneita poikia ja miehiä, joilla mielenterveysongelmia tai he ovat lievästi kehitysvammaisia.

      He kirjoittavat tänne omaa pahaa oloaan ja tarkoituksella mahdollisimman ilkeästi, koska heistä on hauska satuttaa toisia,


      Voimia sinulle jaksamiseen. Miehet ovat yhtä vaativia kuin naiset eikä se pelkästään riitä, että on normaali iho ja normaalipainoinen. Itse olen ollut 6 vuotta sinkkuja vaikka olen ihan "normaali" nainen kaikin puolin.

      Voisit verrata seurustelun aloittamista vaikka ystävän löytämiseen ja ystävysttymiseen. Kuinka usein löydät ystävän? Poikaystävän löytäminen on yhtä vaikeaa ja monimutkaista :)

      • ätmi

        "Miehet ovat yhtä vaativia kuin naiset"

        Höpö höpö.

        "eikä se pelkästään riitä, että on normaali iho ja normaalipainoinen"

        Kyllä itse asiassa riittää. Joka muuta väittää on harhainen.

        AP:lle sanoisin että laihduta vähintään 40 kiloa niin voidaan katsella asioita uudelleen. Tosin jos olet monen miehen käyttämä spermakirnu, niin sommoro vaan.


      • sinkku.

        Emme ole katkerotuneita. Tuolla aloittajalle ei varmaan kelpais mies joka painaa 104 kg. Ei naisille kelpaa tavallinen mieskään joka painaa 75 kg vaikka joka käy salilla ja ei juopottele usein, kuten minä.


      • -----
        ätmi kirjoitti:

        "Miehet ovat yhtä vaativia kuin naiset"

        Höpö höpö.

        "eikä se pelkästään riitä, että on normaali iho ja normaalipainoinen"

        Kyllä itse asiassa riittää. Joka muuta väittää on harhainen.

        AP:lle sanoisin että laihduta vähintään 40 kiloa niin voidaan katsella asioita uudelleen. Tosin jos olet monen miehen käyttämä spermakirnu, niin sommoro vaan.

        No ei mulle ainakaan kelpaa kuka tahansa pelkän painon ja ihon vuoksi.


    • Silipatiseijaa

      Jopas on törkeitä viestejä,hy teitä miehiä,yök.Ihminen se lihavakin on.Ja kuten on sanottu!Läskistä pääsee eroon,muttei idioottimaisesta luonteesta....:/ .Itse olen jo 45v lihava nainen,ihan sellanen syömä lihava. :D Ja olen tapaillut pariakin miestä,normi painoisia,mutta ne käytöstavat,huhuuuu????????Kaivetaan nenää,kun istutaan samaan pöytään,ei katsota silmiin puhuessa,Täältä olen ne muutamat poiminut,Helsingin seudulta ,yks niistä ilmoitti tullessaan ravintolaan et mä oon sitte perse auki??Minunko kuuluu maksaa moisten sikojen juomingit?Ei todella,läksin vetää ja tosi nopee,mielummin olen yksin kotosalla ja kavereiden kanssa ,kun tollasten suomisikojen,älä haikaile miesten perään,ja onha niitä tosi lihavia miehiäkin,en oo tapaillu nii en tiedä,täällä on pelkkiä hulluja,tsempit sulle alottaja.

    • Aikuinen nainen

      Sinulle aloittaja. Olen hyvin paljon sinua vanhempi, mutta kirjoituksesi kosketti. Olen itse saanut kiloni raskauksien aikana ja siihen ne ovat jääneet monista laihduttamisyrityksistä huolimatta. Nyt jälkeenpäin olen ymmärtänyt, että olen syönyt pahaan olooni, yrittänyt lohduttautua ruualla, kun en saanut sitä, mitä todella kaipasin eli rakkautta ja välittämistä puolisoltani.
      Itsetuntoni oli huono, vaikka minua on aina pidetty ulospäinsuuntautuvana ja iloisena. Jäin jopa perhejuhlista pois vedoten äkilliseen vatsatautiin, kun edellisellä kerralla yksi ihminen oli huomauttanut painostani. Pahimmassa tapauksessa ylipaino eristää ihmisen.
      Jos paino on ongelmasi ja koska olet vielä nuori, niin suosittelen lämpimästi hakeutumista johonkin laihdutusryhmään, jossa saat tukea ja kannustusta sekä oikeaa tietoa. Yksin laihduttaminen on usein ylivoimaista. Vertaistuki on äärettömän tärkeää.
      Itsetunto toki koostuu muustakin kuin ulkonäöstä, mutta tänä aikana ihminen on usein sama kuin ulkonäkönsä, vaikka se ei tietenkään niin ole.
      Olen tullut eroni jälkeen myös torjutuksi painoni takia ja se on satuttanut ja monen asian summana sairastuin masennukseen. Siitä on nyt viisi vuotta, olen käynyt 3-vuotisen psykoterapian ja olen uusi ihminen. Tasapainossa itseni kanssa, rakastan itseäni tällaisena kuin olen (170cm/115kg) ja ja ajattelen surullisena sitä tavallaan hukkaanheitettyä aikaa, jolloin kärsin, vaikka olisin voinut saada apua jo aikaisemmin. Tämä on ollut minun tieni ja jotta sinä saisit apua aikaisemmin, kirjoitan tätä. Uskalla rohkeasti hakea apua ongelmiisi, apua on ja sitä saa, kun sitä hakee. Älä luovuta. Tämä on sinun ainoa elämäsi ja sinulla on vastuu ja velvollisuus elää se itsesi näköisesti ja mahdollisimman
      hyvin. On helppo sanoa, että arvosta ja rakasta itseäsi, koska se ei ole pelkästä päättämisestä kiinni. Älä anna ainakaan kenenkään kohdella itseäsi huonosti, olet hyvä ja arvokas sellaisena kuin olet vaikka maallinen majasi olisi millainen hyvänsä.
      Kanna kilosi pää pystyssä ja jos joku huomauttaa, käske katsoa muualle, jos häiritsee.
      Toivon sinulle sydämestäni voimia selvittää asiasi ja laihduttaa, jos se on ongelmasi ratkaisu.

    • Ikisinkku M

      Oikeastaan tähän olisi turha vastata kun itsekin tiedät ongelman ytimen mutta haluan kannustaa muutokseen, sinussa kun ei ole mitään muuta miinusta kuin tuo ylipaino joka valitettavasti on se suuri juttu joka tehokkaasti poissulkee miesten lähestymiset. Ei se mahdotonta ole ettetkö miestä löytäisi nykypainoisenakin, naiselle kun se parin löytäminen on helpompaa, mutta vaikka tuolla itse mainitset ettet arvosta itseäsi tarpeeksi juuri sen vuoksi sinun tulee tehdä se suuri muutos laihdutusprojektilla, itsearvostus nousee tulosten myötä ja ympäristön arvostus seuraa automaattisesti perässä.

      Olet sen verran nuori että sinulla on nyt hyvä aika tehdä pysyvä muutos, tarvitsee vain valita haluatko alkaa tykkäämään itsestäsi vai pidätkö tilanteen tuollaisenaan ja pikkuhiljaa katkeroidut kun toistuvasti huomaat maailman olevan tyly ylipainoisille. Maailma ei valitettavasti taida paljon muuttua mutta sinä voit tehdä sen muutoksen omalle kohdallesi jolla saavutat ihmisten hyväksynnän. Helppoahan se ei tule olemaan mutta jos nyt aloitat ja saat homman hyvin rullaamaan vuoden päästä peilistä katsoo ihminen josta tykkäät paljon enemmän kuin siitä nykyisestä.

    • BrutaaliTotuus-77

      Syy siihen, että et kelpaa lyhyesti: Olet liian lihava. Piste.

      Jos olisit normaalipainoinen, sinä joutuisit hätistelemään miehiä pois. Mutta tosiaan, liikaa painoa.

      Elämme valitettavasti maailmassa, jossa ulkonäkö määrää lähestulkoot kaiken. Jos et ole hoikka nainen tai komea/rikas/itsevarma supliikkimies, jäät yksin. Näin se menee valitettavasti.

      Voimia sinulle ja koita laihduttaa. Se varmasti auttaisi sinun tilanteessasi.

    • Mies31v.

      Olette niin yksinkertaisia ja vähä-älyisiä, että eh-ei. Surkeeta.
      Mun varattu kiimapallo lähti jo miehensä luokse. Mulla on kassit tyhjät, mutta silti panettaa. Vastaa siihen suklaan unelma?

      Kun olin 90kiloinen läski ei kukaan, yksikään nainen sanonut, saati kirjoittanut mitään kaunista tai tsemppaavaa. Lähestyin naista ja hän sanoi: "laihduta kakskytkiloo ja tuu sit uudestaan". Yksi sanoi: "ai sun kanssa vai, hahahaa, suksi läski nyt jo vittuun...jos jaksat" jne. Näitä oli kymmeniä. itkin ja sisälläni sykki mitä kultaisin ja rakkain sydän. Kävelin yksin kotiin melkein aina ja usein kyyneleet poskissani haaveilin sillalta hyppäämistä.

      Tein tämän kaiken koska halusin kokea sen ITSE. Mulla oli jo sata pantua naista, kuusi suhdetta ja vaikka mitä.

      Nyt olen pannut yli 200 naisen kanssa. Olen edelleen älykkäin, viisain ja parhain siellä missä ikinä tahdon olla. Olen kaksikymmentä kiloa laihempi. Älä ala mulle kun olet valovuoden päässä siitä mitä minä olen. Voitan sut aina. Hävettää ja nolottaa että mun täytyy kertoa tämä. Olisin voinut muokata tämän niin, että eläisimme sokeassa solidaarisuudessa sinun hymyilessä ja antaessa minulle peukkua... Myöhemmin myös vittuasi.

    • sinkku.

      Olet kyllä liian läski. Ei sun kanssa vois lähteä edes lenkille juosten joten et kelpais ainakaan minulle.Laihduta sellaset 30 kg niin voi miehetkin alkaa kiinnostuu susta.

    • Samat mitat

      Hei aloittaja,

      en ole mikään kollektiivisen vastuun kannattaja, mutta hiukan minua miehenä hävettää nuo mielesi pahoittamiseen tähtäävät kommentit toisilta miehiltä.

      Olen samanlaisessa tilanteessa kuin itse olet. Olenpa täsmälleen samoissa mitoissakin. Tiedän hyvin, miltä yksinäisyys tuntuu ja se, että ei kelpaa kenellekään parisuhteeseen tai seurusteluun. Minä en ole päässyt kertaakaan treffeille. Enkä ole kelvannut edes yhden illan seksiin sen paremmin suomalaisille kuin ulkomaalaisille (en kyllä sellaista etsikään).

      Työn kautta minullakaan ei juuri naiskontakteja ole, koska olen töissä miesvaltaisella alalla. Harrastuksissani tapaan jonkin verran naisia, mutta muutaman kolauksen jälkeen olen oppinut, että sielläkään ei minunlaiseni kannata yrittää.

      Toivottavasti et käsitä väärin, että olisin pyrkimässä "virtuaalisesti ihollesi". En ole ja siihen on selkeä syy. Olen yli 15 vuotta vanhempi kuin itse olet. Ymmärrän hyvin, että niin iso ikäero (teoriassa lähes sukupolven mittainen) on liikaa, vaikka kaikki muu natsaisi.

      Omalta kohdaltani olen havainnut, että ihmiset muuttuvat kyllä vähemmän pinnallisiksi, kun ikää tulee lisää. Sinun iässäsi ollaan vielä hyvin pinnallisia. En minäkään ole enää vuosiin saanut tylyjä pakkeja, kuten joskus nuorempana. Pakit tulee kyllä joka kerta kun yritän (harvoin mitään yritänkään), mutta eri tavalla.

      Uskon että löydät sen ihmisen, jolla on älyä ja sydäntä katsoa kuoren alle. Olet sen arvoinen!

      • ätmi

        "Olet sen arvoinen!"

        Tuo on niin korni sanonta ettei ihmekään että sen ympärille on huolellisesti rakennettu jo vuosikymmeniä kestänyt mainoskampanja. Vain naiset voivat uskoa tuollaista soopaa. Ja siitähän niitä sitten aina syntyy, uusi nirppanokkainen prinsessasukupolvi...

        Thanks, lLOréal.


    • Ap vaikuttaa ainakin omasta mielestäni aika kivalta tutustumisen arvoiselta persoonalta. Mutta kyllä varmaan löydät jonkun toisen miehen, joka näkee myös pintaa syvemmälle :) Se en kylläkään ole minä.

    • 29vneitsyt

      Itse olin aivan hervoton läski kun painoin 105kg muutama vuosi takaperin näin reiluna 190-senttisenä. Nyt painan 72kg, mutta en ole silti koskaan seurustellut, painoin sitten 70/80/90/100 kg.

      Sinä voit aina laihduttaa ja saada miehen. Tämä ei taas toimi miesten kohdalla, vaikka olisi treenattu lihaskimppu, miehillä kun täytyy olla myös se naamataulu kunnossa. Ruokavalio vain kuntoon, vihanneksia ja kalaa ja viina/sipsit/pikaruoat/limsat pois niin paino lähtee kuin kohisten alaspäin. Tsemppiä!

    • true love

      Minä painoin 114 kg 5 vuotta sitten ja laihdutin silloin 7 kk, 35 kg. Nyt painan jotain 80-81 kg ja ei ole naista siltin vaikka olen pyytänyt naisia treffeille mutta ei ne ole suostuneet. Salilla käyn yhä ja kunto on aika hyvä mutta naisia ei saa hyvällä kunnolla edes jos on muuten ruma naama.

    • game on

      Mikä sun gamertagi on?

    • oravan pyörä

      Stadissa eläminen asettaa omat rajoituksensa. Maaseudulla ei naisen painolla ole mitään merkitystä.

    • seli seli

      Olet siis laiska etkä halua laihduttaa vaikka 4 kk lähtis helposti 15-20 kg jos jaksaisit panostaa. Sinuna ottaisin työstä 4-5 kk vapaata ja alkaisin laihduttaa koska työn takia et varmana jaksa panostaa itseesi.

    • toivoa on..

      Yksi kaverini on yli 100kg nainen ja hänellä on ollut enemmän seksisuhteita/kumppaneita kuin minulla (56kg). Eihän kukaan tarkoituksella etsikään lihavaa kumppania, se on totta. Mutta useasti ne miehet jotka ovat lähteneet kaverini mukaan ovat ihastuneet hänen valloittavaan persoonaansa ja seksuaaliseen aktiivisuuteen. Se myös riippuu missä piireissä liikkuu, kaverillani on ollut eniten vientiä Hollannissa (siellä asuessaan) ja kaikki hänen kumppaninsa ovat olleet normaalipainoisia ja täysin normaalin näköisiä ihmisiä, ei mitään komistuksia, mutta ei tarvitsekaan olla.
      Kuntoilemaan / laihduttamaan sinun kannattaa ruveta itsesi vuoksi, ei vain seuranhaun takia. Muuten et koskaan pysty sitoutumaan siihen vaaditulla tavalla. Painon pudotus vie aikaa ja tarvitsee vahvan motivaation. Sinun kannattaisi ehkä laajentaa piirejäsi, nettideittailu on yleensä sieltä vaikeimmasta päästä.. Suurin osa saattaa olla etsimässä vain seksisuhdetta tai yhden illan juttua. Kokeile myös ns. "alentaa tasoasi". Oletko kiinnostunut saman painoisista miehistä tai ns. nörttityypeistä (jos itsekin pelaat) ? Tämä ylipainoinen ystävänikin pelaa ja hän on löytänyt parisuhteenkin peliyhteisöstään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3134
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      92
      1665
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1373
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1246
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      993
    6. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      958
    7. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      940
    8. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      932
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      44
      928
    10. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      19
      926
    Aihe