Tylsimmät semifinalistit ikinä

miskit

Voi haukotus.. Katsoin juuri uusimman Idols-jakson, siitä Lontoon matkasta. Sanokaa etten ole ainoa, jonka mielestä nuo neljä tyyppiä ovat värittömiä, mitäänsanomattomia ja sanalla sanoen tylsiä. Joo laulaa ne ihan kivasti onnistuessaan, mutta kenelläkään ei ole persoonaa, tarinaa tai mitään puhuttelevuutta.

7

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ösdfjsdlöjlsd

      Ei muutenkaan kiinnosta enää koko Idols! Täysin vesittynyt idea jo. Ihan kuin velvollisuudesta on yrittänyt seurata puolisilmällä noita ylivenytettyjä 1,5 h karsintajaksoja, joissa ei juurikaan ole sisältöä eikä kukaan finalisteista laula mykistävän hyvin. Samanlainen myötähäpeä alkaa olla jo Idolsia kohtaan kuin Talent Suomi -sarjassa... Kannattaisko lopettaa jo?

    • Nukkuja890

      Ne kaks 16-vuotiasta, Sara ja Nomi, on todellakin ihan pikkulikkoja. Ei mitään mielenkiintoa tai tarinaa, pihalla kuin lumiukot. Vaikka Anna Abreukin oli vain 16v ollessaan Idolsissa, niin hänessä oli silti persoonaa ja mielenkiintoa, tosin kuin näissä. Laulaa kyl osaavat ihan kivasti, mutta äänet on niin massaa, ettei nekään erotu edukseen.
      Siinä pojassa nyt on menoa ja meininkiä, mutta laulu osuu aika harvoin kohdilleen.
      Mitra on ainoa hyvä, ja eiköhän hänestä saada joku uusi tähtönen iskelmätaivaalle, ainakin jossain määrin.

      Harmi kun semifinalisteissa ei ole yhtään vanhempaa tai musiikkityyliltään erottuvaa henkilöä. Aika massaa koko kausi...

    • in my opinion

      ne kaks teini-ikäistä vaikutti melkosen koppavilta, yhtään eivät osannu ottaa kritiikkiä vastaan vaan silmiä pyöriteltiin..
      kyllä mitrasta tulee voittaja, enkä usko hänen laulavan iskelmiä.

      • ömlöfsdaö

        Niinpä. 16 v. eli juuri yläasteelta ulos... Ja tyyli/käytös sitä mukaan *lol*. Mitä tällaisilla keskenkasvuisilla olisi antaa musiikkirintamalla? Suomessa on jo Isac, Robin ja Tuuli teinipoppisrintamalla, tarvitaanko lisää semihyviä laulajia, joilla ei ole karismaa?


    • Lättänäksi jäi

      Jos olis pystytty yhdistämään Alman ääni ja laulutaidot sekä Saran ulkonäkö, niin se paketti olisi revitty käsistä alusta lähtien. Tämän paketin ennennäkemätön virtuositeetti ja tyrmäävä ulkonäkö olisi vedonnut sekä nuoriin että vanhoihin.

      Näiltä nyt jäljelle jääneiltä ei kannata kovin suurta menestystä odottaa. Hapuilevan Nomin selviäminen näinkin pitkälle oli ehkä isoin yllätys. Toisaalta se kertoo paljon myös tämänvuotisen kisan yleisestä tasosta. Kuten myös se, että jotain Mitraa hehkutetaan nyt kilpailun suurimpana voittajasuosikkina, kun mitään parempaakaan ei oikein enää ole.

      Sarassa olisi ollut Alman jälkeen eniten kaupallista potentiaalia uutena megasöpönä teini-idolina Anna Abreun ja Antti Tuiskun jalanjäljissä. Eivät hekään olleet omilla tuotantokausillaan laulutaidollisesti parhaita. Ja totta, nuorihan se on, mutta ei se Robinkaan tuota vanhempi ole. Joseph saattaa hyvinkin voittaa koko kisan pikkutyttöjen äänillä, mutta erittäin kovan työn hän saa eteensä taistellessaan samojen pikkutyttöjen suosiosta Robinia Ja esim. Isac Elliotia vastaan, varsinkin kun laulutaidoillaan hän ei yllä näiden kanssa samalle tasolle.

      • öldfkjlöasd

        "...Alman ääni ja laulutaidot sekä Saran ulkonäkö..." Hmm, en ihan allekirjoita. Saralla on liian hoikka, alikehittynyt teinikroppa vielä eli ei mitään särmää ja kasvot/silmät melko ilmeettömän söpöilevät kuin pelästyneellä kauriksella ja esim. Diandran kanssa lauletussa duetossa hänen stailauksensa herätti lähinnä hihityskohtauksen meillä - aivan kuin pikkutyttö olisi leikkinyt dress-up/pukeutumisleikkiä rokahtavan äitinsä vaatekaapilla - joten... Look ja karisma olisi edelleen hakusessa tässä mainitsemassasi "Saralma" karäktäärissä. Lookin saa, kun kehittyy, mutta karismaa ei myydä kaupan hyllyllä. Sitä joko on tai ei.


    • loppiskoppiz

      Saran ulkonäkö? Samanlaisia likkoja on kaikki amikset ja lukiot täynnä. Almallahan juuri oli lauluääntä sekä räväkkä tyyli, joka erottuu massasta. No painon takia ei tetenkään voi olla idoli...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe