Jatko Tähtiportille

TulevaSpoilaus

Mietittekö koskaan kuinka loppunut Stargate SG, Atlantis ja U voisivat jatkua? Jatkoa tekijöiltä ei näy, mutta voimmehan itse kukin kehittää ideoita jatkoille. Tässä jollekin aineksia kirjaan. Kirjoitan nyt heti :) että kun se julkaistaan 3 vuoden kuluttua, tiedätte kuka ennätti ensin;)

SG-1 aloitti käytännössä nykyajassa avaruuden valloituksen ja Atlantis jatkoi ikäänkuin menneisyyden juurilla tulevaisuuden rakentamista, tai ymmärrystä sen mahdollisuudesta. Näissä poikettiin tulevaisuudessa ja menneisyydessä, löydettiin ja keksittiin uutta teknologiaa ja elämää, paljastettiin lähihistoriamme juuria. Taisteltiin hyvää ja pahaa vastaan, ja saatiin "opetusta" korkeammalta taholta, joka kuitenkin jäi vielä käsittelemättä. SGU jatkoi tarinaa vieläkin kaukaisemmilla juurilla kohti tuntematonta ja ihmiselle kartoittamattomia vesiä.

Olen aikaisemmin miettinyt, että SGU-aluksen (nimi olikaan?) saapuessaan uuteen galaksiin, eikai vaan kaiken stoorin pidä alkaa alusta. Olisiko mahdollista että aluksen miehistö, tai sen jälkeläiset eivät olisi koskaan palanneet Maahan vaan heidän perilliset saapuisivat uuteen galaksiin, tai matkalla löytyisi pari uutta alusta lisää tyhjänä ja toimintakuntoisena. Noh sitten babys ja eteenpäin. Kuitenkin voisivat jakaantua kolmeen eri galaksiin, kolmella eri aluksella, samalla kun aluksen tietokone kerää dataa maailmasyntyajoilta jne...

Näissä galakseissa he taas kohtaisivat sitä samaa stooria, mutta myös uudenlaista rakennusainetta mielelle. Ei niinkään jatkuvaa taistelua kun pahis tulee nurkan takaa, ja se tapettuaan tulee uusi, vaan istuttavat perunoita ja porkkanoita, kasvattavat, kehittyvät ja lopulta lainatakseni ideaa myös B5:stä, kykenevät siirtymään aivan uudelle olemassaolon tasolle ns. energiaksi, jättävät planeetan seuraaville sukupolville, toimivat rakentaen koko universumia (tai alueensa galaksia) ja lopulta löytävät SGU-aluksen keräämästä datasta koko universumin juuret.

Eli BigBang synnytti meidän maailmankaikkeuden, mutta se ei ehkä ole ainut, mutta on kuitenkin jatkuvasti laajeneva ja muuttuva. Tällä kaikkeudella on kirjaimellisesti juuri siinä osassa kaikkeutta missä tapahtui BigBang. Nyt matka olisikin energiatasolla aivan huippumoderneissa aluksissa takaisin universumin reunalta kohti alkujuurta. Siis hei, eihän energiaolennot (=eot) tarvitse aluksia? Näinhän me luulemme, mutta läpi mustien aukkojen, galaksirykelmien ja uudenlaisten uhkien (ns. Vastapuolen eot ) tarvitsee myös eo suurempaa suojaa kuin yksilö voi käsittää.

Lopuksi löytyisi tämä tarkka piste siitä alkuräjähdyksen jäännöksestä. Ja se olisi niin pieni juuri, ettei mikään eo alus tai materia voisi siirtyä läpi vaan ainostaan vuorotellen yksi eo. Lisäksi juuren välitön läheisyys mahdollistaisi vain sen verran tarkkailua että toisella puolella onkin jotain. Yksi uhraus, ja viestintä olisi mahdollista. Nyt menee jo spoilauksen puolelle, joten en paljasta enempää. Mutta se miten homma tästä jatkuisi, olisi jo aivan uuden sarjan aihe.


http://keskustelu.suomi24.fi/node/9574206

2

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Scifisti1977

      Ihan mielenkiintoisia ideoita. Muistaakseni Atlantiksesta piti tulla elokuva, mutta se peruuntui. Elokuvan tuottaja Joseph Mallozzi kertoi myöhemmin netissä joitakin elokuvassa olleita tapahtumia. Ainakin yksi mielenkiintoinen juttu oli, että Atlantis siirrettiin Kuuhun! :D Mutta jos englanti taittuu niin tuossa olisi vähän juttua siitä:

      http://www.gateworld.net/news/2013/04/stargate-atlantis-producer-reveals-more-of-unfilmed-movie/

      Universesta olisi kiva kyllä saada jatkoa. Se kun alkoi tulemaan mielenkiintoiseksi juuri lopussa. No pitää tyytyä DVD:hin. Omistan ne kaikki. Paitsi Universen 2. kautta. :D Pitää hommata se joskus.

      SG-1 tuli aika hyvin käsitellyksi ja ehkä joku elokuva jatkoksi voisi olla ok. Atlantikseen saisi jatkoa hyvinkin. Varmaan joku taho joskus tulee tekemään jatkoa. Sen näkee sitten.

    • perusidea hyvä

      Pidin SG-sarjoista todella paljon, mutta nyt kun on katsonut Star Trek Next Generationia, niin on huomannutkin, että monet ideat on sieltäkin osittain kopioituja.
      Toisaalta perusidea SG:ssä on edelleen erittäin toimiva eli tähtiportti maailmoissa siirtymiseen. Henkilöhahmot ja kokonaisjuonikerronta oli myös mukaansatempaavaa.

      Yksi ongelma on siinäkin, että tähän mennessä SG-sarjat ovat perustuneet liikaa hyvän/pahan taistelulle. Voitaisiinkin luoda uudenlainen näkökulma tähän aiheeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1509
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1133
    3. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1021
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1018
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      880
    Aihe