Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tulkaa ateistit uskoon!

Jumala rakastaa teit

Hepr.2:9 "Sen kuitenkin näemme, että tuo "lyhyeksi aikaa enkeleitä alemmaksi asetettu", Jeesus, on kuoleman tuskat kärsittyään "seppelöity kirkkaudella ja kunnialla". Armollisen Jumalan tahto näet oli, että Jeesuksen oli kärsittävä kuolema jokaisen ihmisen puolesta."

Hes.33:8-9 "Jos minä sanon jumalattomalle: jumalaton, sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen tiestänsä, niin se jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta hänen tiestänsä, että hän kääntyisi siltä pois, eikä hän tieltänsä käänny, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut."

2Tim.1:10 mutta nyt ilmisaatettu meidän Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen ilmestymisen kautta, joka kukisti kuoleman ja toi valoon elämän ja katoamattomuuden evankeliumin kautta"

Room.6:16 "Tehän tiedätte, että jos antaudutte orjina tottelemaan jotakuta, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Te joko palvelette syntiä, mikä johtaa kuolemantuomioon, tai olette kuuliaisia Jumalalle, mikä johtaa vapauttavaan tuomioon. "

Hebr.10:27 "vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat."

Room.6:23 "Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

Ilm.20:14 "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi."

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OttoPetteri

      Miksi minun pitäisi tulla uskoon?
      Siksikö, että Sinun lahkosi kirjassa uskoa kehutaan?
      Vai siksi, että "pelastuisin" uskovaisten uhkailulta?
      Vai siksi, että olis taas yksi alistettu tottelemaan lahkon määräyksiä?
      Vai siksi, että uskovaisten jumala kyttää pilven reunalla ja päättää tappaa ja polttaa meidät, jotka emme kuulu mihinkään lahkoon?
      Ja mihin uskoon sitä pitäisi tulla?
      Onko se väärin, jos emme liitykään helluntalaisiin tai lestadiolaisiin tms. vaan baikkapa esim. ortodoksijuutalaisiin tai kopteihin?
      Vai onko Sinun lahkollasi ainoa oikea jumala? Ja kenen päätöksellä?

      Ja mitenkähän minunkin elämä parantuisi, jos alkaisin höpöttelemään noita uskonkappaleita ja kulkemaan erilaisissa hurmos- yms. kokouksissa?

      Hihhulihei eli hallelujaa!

      • 1+1

        >> hallelujaa!

        Tietämättäsi ylistitkin tässä jo Luojaa ( kts. http://en.wikipedia.org/wiki/Hallelujah ), joten suokoon Hän sinulle viisauden ja ilmestyksen Hengen Hänen tuntemisessaan ja valaiskoon sydämesi silmät sille ansaitsemattoman perinnön kirkkaudelle, johon meidät kaikki on kutsuttu ja että kaikenlainen tieto ja ymmärrys lisääntyisi, niin että voisit tutkia mikä on parasta ollaksesi puhdas ja moitteeton Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.


      • hjk0909
        1+1 kirjoitti:

        >> hallelujaa!

        Tietämättäsi ylistitkin tässä jo Luojaa ( kts. http://en.wikipedia.org/wiki/Hallelujah ), joten suokoon Hän sinulle viisauden ja ilmestyksen Hengen Hänen tuntemisessaan ja valaiskoon sydämesi silmät sille ansaitsemattoman perinnön kirkkaudelle, johon meidät kaikki on kutsuttu ja että kaikenlainen tieto ja ymmärrys lisääntyisi, niin että voisit tutkia mikä on parasta ollaksesi puhdas ja moitteeton Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.

        Vedän Jeesusta turpaan, jos se vastaan tulee.


    • 1+1

      >> Miksi minun pitäisi tulla uskoon?
      Koska olet valehtelija, juomari, huorintekijä, murhaaja sekä varas ja tuomionpäivä on sinunkin tehtävä tili jopa jokaisesta turhasta sanastakin [Matt. 12:36].

      >> Ja mihin uskoon sitä pitäisi tulla?
      Uskoon Jeesuksessa Kristuksessa. Aivan kuten Paavali opetti ja kuten on meille Raamattuun taltioitu - Muuten olemme turhaan uskoneet [1. Kor. 15:1...2]. Vain Jeesukseen on kätkettynä pelastuksen mahdollisuus. Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle [Joh. 5:22].

      >> Onko se väärin, jos emme liitykään helluntalaisiin tai
      >> lestadiolaisiin tms. vaan baikkapa esim. ortodoksijuutalaisiin
      >> tai kopteihin? Vai onko Sinun lahkollasi ainoa oikea jumala?

      Pelastus ei ole tarjolla vain yhdessä tietyssä ”Jumalan valitsemassa” lahkossa, joskin monissa ylläpidetään monenlaista seurakunnan tehtävän ja olemuksen vastaista tai ollaan pahasti takapajulla, etäälläkin totuudesta.

      Hakeudu paikallisseurakuntaan, jossa Raamattua kunnioitetaan Jumalan sanana, eikä seurakunnan kaitsija ole vikatekele, vaan täyttää Raamatun asettamat kelpoisuusvaatimukset: 1. Tim. 3:1...12; Tit. 1:5...9; 2. Tim. 2:24...25.

      • OttoPetteri

        >> Koska olet valehtelija, juomari, huorintekijä, murhaaja sekä varas ja tuomionpäivä on sinunkin tehtävä tili jopa jokaisesta turhasta sanastakin [Matt. 12:36]. >..pelastuksen mahdollisuus...


      • jthgfn
        OttoPetteri kirjoitti:

        >> Koska olet valehtelija, juomari, huorintekijä, murhaaja sekä varas ja tuomionpäivä on sinunkin tehtävä tili jopa jokaisesta turhasta sanastakin [Matt. 12:36]. >..pelastuksen mahdollisuus...

        Hei, OttoPetteri, ei uskossa ole kyse seurakunnasta vaan Jeesuksesta. Ei tarvitse alistua karismaattisen johtajan alaisuuteen. Vaikka Pyhää henkeä ei saa pilkata, niin kyllä ihmisiä saa aina epäillä väärästä profetoinnista. Raamatussakin varoitetaan vääristä profeetoista.

        Ymmärrän täysin, että lahkot ja aivopesu pelottavat sinua. Seurakunta on oikeastaan sitä varten, että Kristityt voivat yhdessä ylistää ja elää Herran yhteydessä. Valtiokirkko on hämärtänyt tämän ja antaa ihmisille virheellistä kuvaa yhdestä kirkosta. Ei kenenkään tarvitse kuulua seurakuntaan pelastuakseen. Alussa Jeesukseen uskovat halusivat niitä perustaa ja niissä elää yhdessä, suojassa maallisen maailman melskeeltä. Raamatussa toki lukee, että seurakunta on kristuksen ruumis, mutta jos joku on saanut näyn tms, jossa hän vakuuttuu tietynlaisesta uskosta, ja jos hänet tämän ilmaistuaan potkitaan seurakunnasta pellolle, niin hänen täytyy luultavasti yrittää perustaa uusi seurakunta.

        Tärkein punainen lanka raamatussa on pakkosiirtolaisuuden päättyminen. Ihminen nähdään hengellisesti pakkosiirtolaisena, joka voi vain Kristuksen kautta saada pelastuksen. Tämä ei edellytä seurakuntaa mutta vasta seurakunta antaa uskolle sen yhteisyyden johon kehotetaan. Kannattaa kuulua seurakuntaan mutta kannattaa olla tarkkana mihin seurakuntaan kuuluu. Jos seurakunnan touhu ei miellytä, niin ei se ole merkki siitä, ettei pelastuisi vaan ainoastaan merkki siitä, että Jumala puhuttelee sinua eri tavoin kuin muita. Mutta kyllä ihminen löytää kaltaisiaan tästä suuresta maailmasta.

        Jumala haluaa toki ehdotonta pitäytymistä Hänessä ja tämän voi nähdä siten, että Jumala vihaa erityisesti luopiota eli sellaisia jotka hylkäävät perinteet, seurakunnan, kansan, vanhimmat ja vanhemmat tai aviopuolison. Tätä luopio-teemaa voi havaita läpi koko Raamatun. Mutta jos ihminen kuitenkin pysyy Herrassa ja laissa, niin ei hän silloin voi mikään luopio olla. Kyllä ihminen voi seurakuntaa vaihtaa joutumatta vihan alaisuuteen.

        Toki ei kannata omien vanhempien uskoa hylätä eikä myöskään oman kansan eikä sitä minkä on tunnustanut tai mille on vannonut. Sellainen on luopumista yhteydestä ja sellainen on itsensä korottamista. Nykyään ei voida puhua kansoista, mutta olisi hyvä muistaa se, että joillekin hyville miehille kansa on ollut asia jonka puolesta on oltu valmiita kuolemaan. On heidän pettämistään luopua kansasta. Myös vanhemmat nähdään erehtyväisinä tänä päivänä, mutta loppujen lopuksi, he ovat aina askelen edellä, ja heidän uhmaaminen tietyissä asioissa on luopumista kehotuksesta kunnioittaa vanhempiaan. Avioliitto on myös yksi tärkeä, jossa vannotaan uskollisuutta ja jossa uskollisuuden murruttua tapahtuu välittömästi luopuminen yhteisestä sopimuksesta eli tapahtuu itsensä korottaminen suhteessa yhteisyyteen.

        Kannattaa aina välttää luopumista ja muistaa, että seurakunta on sitä varten jotta saadaa rohkaisua ja voidaan yhdessä rukoilla ja ylistää. Seurakunta ei ole sitä varten että siellä alistetaan ja moralisoidaan. Koivuniemen lahko ei ollut mikään oikea seurakunta, sillä se perustui hierarkiseen profetisointiin. Oikeassa seurakunnassa on yhteispappeus ja oikeasta seurakunnasta on mahdollista irrottautua. Se ei pakota jäsenyyteen.

        Juuri nyt on erittäin otollinen tilaisuus etsiä omaa hengellistä kotiaan, kun avoimuus ja uskontokriittisyys ovat vallalla ja aineellinen hyvinvointi on taattu. Ei tarvitse pelätä eikä olla pakon alla. Keskiaika ei ollut Kristuksen aikaa, sillä silloin ei ollut vaihtoehtoja. Uskoon tulo on aina henkilökohtainen ratkaisu.


    • satanisti

      Uskonlahkojen tarkoituksena on vain se, että ne saa rahaa pelottelemalla ihmisiä helvetillä. Niissä on aika korkeat jäsenmaksut. Ihmiset liittyvät niihin vain koska pelkäävät menettävänsä taivaspaikkansa jos eivät liity. Mitään tekemistä totuuden kanssa ei ole uskonlahkoilla. En suosittele ketään liittymään semmoseen. Helvetillä on peloteltu ja alistettu ihmisiä kirkonvaltaan jo satoja vuosia.

    • jeesustelua

      Niimpä tietenki, ei missään nimessä uskoon, en ole ateistikaan, kun en vaan usko jumalan olemassaoloon. en ole jeesusta tai jumalaa edes nähny, jokin raamattu vaan kertoilee niistä, eli ei ole kuin tarua tai satua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe