Tilaan uuden pankkikortin - mitä tehdään vanhalle?

debit

Minulla on ollut reippaat 5 vuotta Nordean Visa Electron -kortti, jonka vanhempani joskus tilasivat. Vaihdoin nyt kuitenkin Visa Debitiin. Itselläni on aika usein tullut tilanteita, joissa tuo Electron ei käy enkä mm. netissä ole pystynyt maksamaan tuolla kortilla, siksi halusin tuon uuden. Saan varmaan Nordealta jonkun ilmoituksen hyväkyvätkö he korttihakemuksen vai eivät, mutta kysymys kuuluukin että mitä teen vanhalle pankkikortille uuden tultua? Tuo uusi kortti on nimittäin samalle pankkitilille mille tuo vanhakin.

Lakkaako tuo vanha kortti siis uuden tultua automaattisesti toimimasta vai pitääkö se jotenkin deaktivoida? Entä pitääkö se viedä konttoriin vai voiko sen itse tuhota? Koitin etsiä tietoa Nordean sivuilta ja googlesta mutta en ainakaan mitään selkeää vastausta tähän osannut löytää.

6

1283

  Vastaukset

  • Molemmat kortit toimivat rinnakkain ja myös Visa Electron uusiutuu automaattisesti kun voimassaoloaika päättyy. Sinun pitää itse irtisanoa Visa Electron -sopimuksesi, jotta se lakkaa olemasta. Sen voit tehdä viemällä kortin konttoriin ja todennäköisesti myös verkkopankin postilla tai puhelinpalvelussa.

  • ^^ Selvä. Kiitos vastauksesta!

  • Laitat kummatkin kortit ( uusi ja vanha )päällekkäin ja sekotat siitä simät kiinni käsisäsi. heitä toinen korteiista lattialle ja lähimmäle pöydälle ja taittele vanha kortti käyttökelvottomaksi ja katkaise se lopuksi saksilla keskeltä kahtia ja se osa jossa on siru, niin.... leikkaa se sirun kohdalta lukukelvettomaksi.

   Sen jälkeen ota se ehjäksi jäänyt kortti ja mene lähipään S-markettiin ja kerää satasen ostokset ja mene kassalle. Jos äsken tehty kortin kuoletus on onnistunut, niin Hyvää joulua, jos ei, niin... muistihan paperipussin kasvojen suojaksu häpeästä.

  • Niin ja se mitättömän pieni siruhan ei ole näkyvissä, vaan upotettuna muovin sisään sen kullatun kontaktipintalevyn alle sen keskikohdalle.

  • tilaan uusi pankkikortin ikiomaksi
   terveisin mika

  • mikä olen 33 vuotias nuori mies

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   12174
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4705
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   88
   2630
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1782
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1450